Muncesc si sambata si duminica.
Fetelor sunt foarte stresata.
Eu stau la etajul 4 intr0un bloc de 8, iar la parter am un bar deschis nonstop.
Stau aici din 2002 dar de o luna parca au inebunit toti.
In august au fost cateva scandaluri jos la bar la ore imposibile 3 dimineatza, 5:30, dar s-au potolit.
Toata luna august erau tot felul de masini "bengoase" din care tzipau manele iar conducatorii lor erau baietzi cu cefe late.
Acu s-au intors in tzari straine si nu au mai fost probleme, dar.......
Vecinii mei usa de usa, parintii nu sunt in tzara, nu i-am mai vazut de vreo 3-4 luni. Au doi copii, unul in clasa a IX, iar altul are vreo 20 de ani si e liber profesionist.
Acum cateva saptamani pe la ora 0:30 am auzit galagie pe scara si m-am dus sa ma uit pe vizor( eram singura acasa), nu am vazut pe nimeni, dar am auzit:
-Baga ma sabia in casa!
Mi s-au taiat picioarele, ma mir ca nu am lesinat acolo langa usa.
Cred ca afost scandal la bar, caci am vazut Politia pe langa bloc, apoi s-a facut liniste.
Nu va spun in ce panica am intrat, eram singura, Marius era dupa Ioana la Tg.Jiu.
Aproape uitasem, cand marti dimineatza la ora 2:50 m-am trezit din somn in bubuituri in usa vecinilor, scandal pe scara( voci dogite de alcool si tzigari tipau la vecini sa deschida usa).Scandalul a durat vreo ora, dupa care s-au potolit, dar au coborat afara si au inceput ambalari de masini si scrasnete de rotzi.
Marius era acasa, dar dormea tun. Nu pot sa spun ce panica m-a cuprins, am vrut sa sun la Politie dar mi-a fost frica.
Marti noapte Marius a fost plecat si a fost liniste.
Miercuri liniste.
Azi noapte Marius plecat, iar la ora 1:45 m-am trezit ca se bateau unii in fatza blocului. Tipete, injuraturi sa isi recupereze banii.
Am facut iar atac de panica, la modul cel mai serios.Mi-a crescut tensiunea, am inceput sa tremur, nu m-am putut misca din pat, decat la mult timp dupa ce s-a facut liniste.
Habar nu am daca erau vecinii mei, dar la cateva minute dupa ce s-a facut liniste jos am auzit usa la ei
Pe cand am reusit sa ma linistesc si sa adorm iar am tresarit caci afara erau curse de masini, scrasnit de rotzi si frane, ambalari de motoare, etc..... Era ora 3.
De panica am facut diaree, imi tremura tot corpul.
Nu am putut manca decat niste biscutizi, inca tremur.
Ce e mai grav ca nu ma pot calma. Parca traiesc un cosmar.
Iar gandul ca Marius va pleca duminica pentru 3 zile la Buzau, ca iar voi ramane doar eu cu Ioana ma dispera.
Bine macar ca fata nu a auzit nimic, dormea tun.
Nu am mai lasat-o sa doarma in camera ei, a dormit cu mine si am vazut ca nu a simtzit nimic.
Imi vine sa turbez, luna asta am terminat de platit ratele la apartament si acu nu ma pot bucura de el din cauza unor golani.
Cel mai rau e ca imi e frica sa ma iau de ei, caci Ioana e dimineatza singura acasa.
Numai in Romania se poate intampla asa ceva.
Spiritul civic nu exista.
Iar eu nu am legaturi cu nici un vecin, parca as trai in pustiu.
Azi cred ca ma duc la un psihiatru ca altfel o iau razna. Inca tremur.
Azi dimieatza cand a sunat ceasul la 5:30 am rasuflat usurata ca a trecut noaptea.
Cred ca nici aiai din Liban nu erau asa timoratzi asa ca mine acum.
Am dintotdeuna o sensibilitate la vilentza, dar atacuri de panica ca acum nu am mai patzit.
Azi dimieazta imi era si teama sa ies din casa, am asteptat sa se lumineza afara, am intarzit la servicu decat sa plec pe bezna.