Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
julyalina
vreau si eu paine de casa blum.gif
amalia, eu am vazut in supermarketuri faina neagra la raionul cu alimente dietetice smile.gif poate gasesti si acolo la tine wink1.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 12-04-2007, 10:06 AM) *

vreau si eu paine de casa blum.gif
amalia, eu am vazut in supermarketuri faina neagra la raionul cu alimente dietetice smile.gif poate gasesti si acolo la tine wink1.gif

Te invit la mine, fac paine de care vrei tu:
- normala, french, toast )).gif
Brutareasa imi zic ai mei acasa, sunt tare incantati de masinutza, fac cate o paine in fiecare zi )).gif
O sa vad ce o zice omul cand o vedea consumul de curent )).gif
Mor de drag ce frumos miroase in casa a paine calda.
Tzutzi80
De unde ai achizitionat-o? Da detalii ca si pe mine ma bate un gand
julyalina
multumesc de invitatie pupic.gif cand / daca ajung vreodata la tine prin oras o sa ma invit la o painica de casa blum.gif
consuma asa mult curent eusa_think.gif nu stiam asta ...
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 12-04-2007, 10:17 AM) *

De unde ai achizitionat-o? Da detalii ca si pe mine ma bate un gand

Mi-a adus-o Mos Craciun, era in oferta la Kaufland.
Dar se gaseste pe la supermarketuri.
In mod normal e 150-200 lei, dar poate fi si mai ieftina daca e vreo oferta.
Nu am folosit-o pana acum deoarece idiotii aia nu au pus si retzetele, dar am adaptat de la un alt aparat.
Sambata am facut prima paine cu ea si de atunci fac zilnic cate una.
Nu stiu cat consuma, dar decat sa manacam paine cu afanatori-cancerigeni, mai bine platesc curent.
De abia astept sa gasesc faina integrala si sa imi fac paine cu semintze( ca am voie sa mananc) )).gif
anca veselie
amalia, foarte faina painea! pupic.gif
buretel
pupic.gif mi-e dor de tine give_rose.gif
imi place painica, foarte reusita, parca e de revista wink1.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 12-04-2007, 03:38 PM) *

pupic.gif mi-e dor de tine give_rose.gif
imi place painica, foarte reusita, parca e de revista wink1.gif

Hai la mine!
Iti fac paine calda cu unt, sau cu smanatana lol.gif
Am buba mare la cap doh.gif
Azi dimineatza ma fscut greseala sa ma urc pe cnatar si avem cu 3 kg in plus.
Sunt depresata de atunci, am pus 3 kg in 3 zile devil.gif .
Ma revolt si o da fac depresie, o sa mananc cate 10.000 de calorii ep zi, sa vad cat de mutl pot sa asimilez ohmy.gif ohmy.gif
amalia0701
Azi 12.04 am mancat asa:
-ora 7 - 50 gr paine cu 30 brinza de veci si o cana de lapte( 250 ml) 1,5%;
-ora 11:30 - 150 gr. mar verde;
-ora 15 - ciorbitza de vita( am pus 50 gr. carne,20 gr morcov si 20gr. tzelina fierte);
-100 gr. pulpa pui la gratar fara piele si un creier pane( 50 gr) cu 100 gr. cartof copt si salata facuta din 80 gr. rosii, 150 gr. castravete, 2 fire ce ceapa verde si 2 de usturoi, marar, 30 gr. ardei verde, lamaie si o liguritza de ulei de masline.
-ora 20 - salata verde, 200 gr. 100 gr. castravete, 40 gr. rosie, 4 fire de ceapa verde, patrunjel verde,50 gr. masline , lamaie si 85 grame ton in apa si 90 gr. graham.
Am azi stam asa:
-P - 85.1 fatza de 75;
-L - 49.9 fatza de 53;
-G -147,4 fatza de 160, in total 1390.8.
Din pacate pana acu miscare nimic sad.gif , iar acu cu burta plina de iarba nu imi vine )).gif
amalia0701
M-am mobilizat cu fiemea si am facut 15 minute exercitii fizice cheer.gif
Tzutzi80
Bravo!!! Bravo!!!! (pentru exercitiile fizice. Cat despre pus kilograme.....de mine s-au lipit...vreo 4 cred. Dar sa treaca rusii si sa vedem daca mai scad sau adaug la numaratoare.
amalia0701
Buna dimieatza!
Vad ca maine va intalniti si io iar muncesc sad.gif
Am mancat :
-ora 7 - 60 gr. paine integrala cu 30 gr. brinza de veci si o cana de lapte 1,5%.
Pentru prinz am ciorbitza de vita ( 50 gr. carne, 20 mprcov si 20 tzelina), 100 gr. orez, 100 gr. pulpa de pui fara piele la gratar.Sper sa ajung in piatza sa improvizez o salata de ceva.
Mai am la mine un grepfruit si niste kiwi.
Mi-am luat pachet, deoarece ultimele 2 zile am mancat prinzul dupa ora 15.
Tare greu m-am trezit zilele astea dimieatza.
Mi tot somn.
Sper sa ma trezeasca cafeaua )).gif
Azi trebuie sa fac si cumparaturi devil.gif
Karin
Tulaaaaaai, cum arata painea aia! drool.gif
Vreau si eu! Si cu unt si cu smantana! grin.gif
pupic.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 13-04-2007, 08:39 AM) *

Tulaaaaaai, cum arata painea aia! drool.gif
Vreau si eu! Si cu unt si cu smantana! grin.gif
pupic.gif

)).gif
Io imi tzin grahamul in alta punga decat paine afacuta de mine, nu care cumva sa scap la ea )).gif
Tzutzi80
Deci....(ca asa incep propozitiile inteligente )).gif )...am vazut ca vrei sa pleci in excursie la Londra. Pretul de acolo este foarte atragator, doar ca....trebuie sa citesti mai bine ce zic oamenii aia, si sa iti recalculezi un pic bugetul.
Adica.....nu ai biletele de tren incluse si de autocar. Alea te vor mai ajunge in jur de 350euro de persoana.
Nu ai intrari la muzee si diverse alte obiective, si din umila mea experienta....costa fiecare intre 10 si 50 euro, iar in lista ta erau o multime.
plus....papica este asigurata doar la o parte din hoteluri/pensiuni. Asa ca vei mai scoate bani din buzunar si pentru mancare. Fara sa iti stric ziua, excursia asta va ajunge de fapt, lejer, la un 1000 euro minim de persoana.
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 13-04-2007, 12:42 PM) *

Deci....(ca asa incep propozitiile inteligente )).gif )...am vazut ca vrei sa pleci in excursie la Londra. Pretul de acolo este foarte atragator, doar ca....trebuie sa citesti mai bine ce zic oamenii aia, si sa iti recalculezi un pic bugetul.
Adica.....nu ai biletele de tren incluse si de autocar. Alea te vor mai ajunge in jur de 350euro de persoana.
Nu ai intrari la muzee si diverse alte obiective, si din umila mea experienta....costa fiecare intre 10 si 50 euro, iar in lista ta erau o multime.
plus....papica este asigurata doar la o parte din hoteluri/pensiuni. Asa ca vei mai scoate bani din buzunar si pentru mancare. Fara sa iti stric ziua, excursia asta va ajunge de fapt, lejer, la un 1000 euro minim de persoana.

Eu si sotul meu avem gratuit pe tren la clasaI, o sa trebuiasca sa mai platim niste suplimente pentru vagon de dormit doar.
Costul evaluat de noi este 2500 euro, 1500 excursia cu toate rezervarile, inclusiv excursiile la Oxford si Cambridge, plus 1000 bani de drum pentru papica lipsa, intari la muzee, etc.......
Am calculat ca aici cheltuim pe papica 400-500 de euro pe luna, intr-o luna fara evenimente.
Apoi mergem cu grupul, intrarile in diverse locuri vor fi reduse, ca pentru grup.
Orium multumesc pentru grija, mama, da parca vroiai sa te infiez )).gif
amalia0701
Am mancat la prinz, caci m-am luat cu treba si am sarit peste gustare, la ora 12:30 pe langa ce am scris o salata din 200 gr. salata, 2 rosii, 2 cepe verzi, 2 fire de usturoi si o legatura de marar, nu vreti sa stiti cum miroase acum la mine la birou )).gif
Ma duc sa calcuez sa vad ce mai imi ramane pentru cina, sa ma gandesc ce voi manca.
amalia0701
Am calculat.
O sa mananc la gustare un grepfruit si la cina gris cu lapte cheer.gif
O sa imi fac o cana de lapte 250 ml, 2 linguri 15 gr. de gris si 3 linguritze de miere. cheer.gif
Si o sa am asa:
P - 82.3 ;
L - 31.4;
C - 186.1
In total 1389.5 calorii cheer.gif
Nessie
blink.gif Buei, tu pleci in Anglia? Si eu am ratat evenimentul? Am cautat in urma, dar parca s-a ascuns mesajul ala. unsure.gif
Sexymom
Hola Amalia, ma bucur ca pleci cheer.gif o sa fie super.
Nu am citit ce ai facut tu de Paste ca nu am avut timp, sa vad daca ai fost cuminte sau nu.
Eu una m-am ingrasat ca o vitzica. sad.gif De luni am inceput iar sa tin regim insa.

Auzi )).gif grisul cu lapte nu e pentru bebei? blum.gif
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 13-04-2007, 02:02 PM) *

blink.gif Buei, tu pleci in Anglia? Si eu am ratat evenimentul? Am cautat in urma, dar parca s-a ascuns mesajul ala. unsure.gif

Mesajul era la anca in jurnal
amalia0701
CITAT(Nessie @ 13-04-2007, 02:02 PM) *

Ne-am hotarat sa mergem in concediu, o excursie, e un circuit 14 zile, Viena, Paris, Londra, Amsterdam si Bruxell.
Mi-am dorit tare asta, l-am convins si pe Marius, dar intr-o saptamana trebuie sa aflu costurile exacte, si sa dau un avans.
Daca ne ajuta Dumnezeu in 20 iulie plecam.
Sexi sora ta cow.gif s-a ingrasat 3 kg in 3 zile mancand prajituri cu tava blushing.gif
Sexi am pfta de ceva dulce, simt ca mor daca nu imi fac ceva si nu am mai manacat asa ceva de cand era Ioana bebe , am ajuns la asta tot incercand un dulce si sa ma incadrez cat de cat in cele cerute de nutritionist.
A venit acasa pe jos, in ritm alert in 40 minute cheer.gif
Tzutzi ce zici de calculele mele, gresesc?
Io cred ca-s realiste, mai multe o sa stiu saptamana viitoare cand o sa vina ghidul in Craiova.
Preietenii cu care mergem au fost anul trecut in excursia in Spania cu trenul
si au fost tare multumiti si de tur si de serviciile acolo.
Deci nu mergem in orb.

Gabi-c ne-au convins niste prieteni sa plecam cu ei in excursia asta, mai greu de urnit a fost Marius )).gif
Excursie Londra
Nessie
Suna bine, dar parca e prea mare fugareala. blushing.gif Noua ne place sa ne facem programul singuri. Vedeti acum si cat costa in final.
anca veselie
sa vezi ce blonda sunt )).gif m-am entuziasmat cu excursia ta si am sunat sa cer detalii. domnul ma intreaba: sunteti ceferista? eu zic... nu sad.gif mi-a distrus toate planurile sad.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 13-04-2007, 04:33 PM) *

Suna bine, dar parca e prea mare fugareala. blushing.gif Noua ne place sa ne facem programul singuri. Vedeti acum si cat costa in final.

Nu te obliga nimeni sa alergi cu ei.
Daca vrei sa iti faci tu programul e important sa nu ratezi intalnirea la urmatorul tren, oricum rezervarile se fac din tzara )).gif
Noi o sa ne luam la vagonul de dormit, asa ca nu e obositor.
Io m-as fi dus cu masina, dar Marius nu e dispus sa faca pe Shumacher in concediu )).gif
Am refacut calculul la calorii, imi dadea gresit caci io puneam orez 100 gr. gatit si ei considerau 100 gr. crud , adica vreo 250 gr gatit )).gif
Asa ca imi permit sa mai mananc un mar si niste kiwi acu la gustare. iar rezultatul e
72.0-P
37.5 - L;
178.8-G
Calorii: 1,380.4

CITAT(anca veselie @ 13-04-2007, 04:36 PM) *

sa vezi ce blonda sunt )).gif m-am entuziasmat cu excursia ta si am sunat sa cer detalii. domnul ma intreaba: sunteti ceferista? eu zic... nu sad.gif mi-a distrus toate planurile sad.gif

Te lua si pe tine cred, dar costa mult trenul.
De fapt ce ti-a omul?
anca veselie
asta mi-a zis, ca pot sa merg numai ca trenul costa cam mult sad.gif dar ca pot merge cu avionul si beneficiez de ofertele de cazare. o sa ma mai gandesc, bugetul meu e cam limitat, de fapt e pe zero )).gif poate gasesc o grecie ieftina...
amalia0701
Pana la urma am mancat asa:
-ora 7 - 50 gr paine cu 30 brinza de veci si o cana de lapte( 250 ml) 1,5%;
-cafea si ceai;
-ora 12:30 - ciorbitza de vita( am pus 100 gr. carne,10 gr morcov si 10gr. tzelina fierte);
-100 gr. pulpa pui la gratar fara piele 100 gr. 100 gr. Orez cu sofran si salata facuta din 100 gr. rosii,2 fire ce ceapa verde si 2 de usturoi, marar,lamaie si o liguritza de ulei de masline;
-gustare ora 16:30 – un grepfruit( 150 gr), un mar verde 100 gr si un kiwi mic 50 gr;
- Cina – ora 19:30 :

30 gr. masline si 50 gr. Graham si gris cu lapte facut din 15 gr gris, 20 gr miere, 250 gr lapte 1.5 % si 5 gr. Cacao, un praf de scortisoara.
Am azi stam asa:
Proteine Lipide Carbohidraşi Energie
[ g ] [ g ] [ g ] [ kcal ]

70.7 43.0 172.3 1,395.6
Mers rapid 40 minute.
dany
pupic.gif Amalia si ii urez un concediu super -extra-mega placut !!!

Tare bine suna itinerariul vostru !!!!!!! Va fii putin obositor ( aveti ce vedea in fiecare oras ) dar va alegeti cu o vacanta de vis !!! Bravo voua !!

hug.gif
pumby
Mie mi s-a parut interesanta excursia ta....sper sa reusiti sa plecati, sa va relaxati cheer.gif ; pt bugetul meu e cam mult, anu asta o sa fac un circuit de turcia (anu trecut am facut grecia,a fost super). As vrea de pe acum sa plec in concediu undeva...dar mai e mult pana atunci, mai e o sesiune cu 7 examene, serviciul..bani de pus la ciorap )).gif
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 13-04-2007, 08:09 PM) *

pupic.gif Amalia si ii urez un concediu super -extra-mega placut !!!

Tare bine suna itinerariul vostru !!!!!!! Va fii putin obositor ( aveti ce vedea in fiecare oras ) dar va alegeti cu o vacanta de vis !!! Bravo voua !!

hug.gif

Draga mea in 2002 ne-am luat apartamentul si de atunci am platit la rate de ni s-a acrit, am fost doar acu 2 al mare la noi in concediu si anul trecut o saptamana de miere la Herculane, asa ca astept de cam mult timp acest concediu.
Io o sa imi iau 3 saptamani de concediu, 2 excursia si una sa dorm )).gif )).gif )).gif
Pumby mie niciodata nu mi-a iesit povestea cu ciorapul, mereu se rupeau si curgeau banii lol.gif lol.gif lol.gif , asa ca o sa fac un CAR, pa langa ce "economisim" pana atunci )).gif , chiar daca platesc un an datoria, macar am realizat visul.
Oricum pana atunci luna viitoare e ziua Ioanei(11.05) i-am facut deja rezervare la un local, adjunctul meu se insoara in 26.05, e ziua lui Marius in 03.06, dar imi doresc atat de mult sa merg, incat banii chiar nu mai conteaza.
E important ca mergem cu niste prieteni dragi.
Iar Ioana e super incantata, nu va mai spun ca ea vrea si in cantonament la volei )).gif
Poate s-or suprapune cool.gif
amalia0701
14.04 am mancat asa:
-ora 9 - 50 gr paine cu 30 brinza de veci si un ou fiert tare, o cana de lapte( 250 ml) 0,1% cu 50 gr. fulgi de ovaz;
Tzutzi80
Pai suna realist ce mi-ai zis pe mess pupic.gif Asa ca iti urez distractie placuta. Iar daca sunt in tara, saptamana de odihna poate o petreci la mare la Navodari pupic.gif (doar sa fiu eu in tara atunci). Ce zici???
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 14-04-2007, 11:43 AM) *

Pai suna realist ce mi-ai zis pe mess pupic.gif Asa ca iti urez distractie placuta. Iar daca sunt in tara, saptamana de odihna poate o petreci la mare la Navodari pupic.gif (doar sa fiu eu in tara atunci). Ce zici???

Suna tentanta invitatia ta la navodari.
Te risti ca io nu platesc trenul si odata te trezesti cu mine la usa, cu mine ca si cu mine,dar si cu tot familionul tau )).gif
axe10
Te pupic...m-am intors...
Buey, eu nu inteleg nimic din regimul tau...nici nu are importanta...da' are efect?...ce zici tu acolo de ingrasat? Te-ai apucat de vreun regim din asta?...ca iti dau acum o mama de bataie de iti sar fulgii...pai normal ca dupa atata dulce sa-ti vina de alt dulce....pun batuta pe tine sa stii... box.gif bataita.gif
Imi pare bine ca pleci la Londra...si eu as vrea...sa inteleg ca vrei sa o sutesti fara copil? naughty.gif ...

tease.gif blum.gif tease.gif blink.gif dar totusi.... hug.gif pupic.gif
Vezi ca fumez din nou...haha...sac...
amalia0701
14.04 am mancat asa:
-ora 9 - 50 gr paine cu 30 brinza de veci si un ou fiert tare, o cana de lapte( 250 ml) 0,1% cu 50 gr. fulgi de ovaz;
- ora 12:30 - un mar;
- ora 14 - 100 gr. pulpa pui la gratar, 100 gr. orez, 50 gr. graham si o salata mare ( salata, spanac, castravete, rosie,ceapa verde, usturoi verde, patrunje si marar, lamaie si 5 ml ulei de masline);
- ora 18 - un mar si un grepfruit;
- ora 19:30 - salata, spanac, castravete, rosie,ceapa verde, usturoi verde, patrunje si marar, lamaie si 5 ml ulei de masline , 30 gr. masline si 130 grame ton si 20 gr. brinza feta cu o felie da paine cu semintze 30 gr.

Proteine Lipide Carbohidraşi Energie
[ g ] [ g ] [ g ] [ kcal ]

96.8 28.1 200.2 1,454.7

Mers rapid 45 minute.

De pasti am mancat ca cow.gif prajituri si am pus 3 kg, dar azi dimieatza mai ramasese jumate de kg, cheer.gif

Mergem cu copil, dar sper ca tabara ei sa fie in perioada in care mergem noi in CO, ca altfel ma ruineaza )).gif , oricum am o suma de datorii.
Pai nu mai fuma, ai luat la munte una din lipsa de ocupatie, asa ca ar fi cazul sa intrii pe fagas, da-le in masa de tzigari PLEASEEEEEEEEEEEEE swoon.gif

julyalina
pupic.gif amalia, cred ca imi trebuie o bataita.gif ca am pus si io 3 kg cry.gif de Paste am mancat numai cozonac, cozonac, pasca , cozonac doh.gif cozonac cu cozonac vorba inei (azi ne-am intalnit la o apa plata si o pizza biggrin.gif )
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 14-04-2007, 12:48 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 14-04-2007, 11:43 AM) *

Te risti ca io nu platesc trenul si odata te trezesti cu mine la usa, cu mine ca si cu mine,dar si cu tot familionul tau )).gif

De abia astept! )).gif

CITAT(julyalina @ 15-04-2007, 12:22 AM) *

pupic.gif amalia, cred ca imi trebuie o bataita.gif ca am pus si io 3 kg cry.gif de Paste am mancat numai cozonac, cozonac, pasca , cozonac doh.gif cozonac cu cozonac vorba inei (azi ne-am intalnit la o apa plata si o pizza biggrin.gif )

recunosc regimul! L-am tinut si eu de Pasti si dupa, si tot 3 kg am pus mad.gif
amalia0701
Tzutzi sa stii ca daca in iunie o sa mai fi in Romania, o sa iti fac o vizita, ca tare dor imi e de Marea Neagra.

Dragelor ieri mi-am facut de cap, am fost in vizita, la gratar si nu am contabilizat cat am mancat, sunt si pe stop si m-a lovit o pofta de dulce, asa ca am mancat o jumatate de ciocolata Milka diet cand am ajuns acasa blushing.gif
Azi am mancat asa:
-ora 6:30 - 70 gr. graham prajit cu 20 gr. unt si 20 gr. miere si o cana de lapte 0,1% .
anca veselie
pupic.gif lasa, amalia, stii ca mai trebuie si cate o abatere din cand in cand!
o super saptamana floare.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 16-04-2007, 10:01 AM) *

pupic.gif lasa, amalia, stii ca mai trebuie si cate o abatere din cand in cand!
o super saptamana floare.gif

A foist amocul dupa dulce, nu stiam de ce am intrat in sevraj, pana mi-a picat fisa ca-s rusii asa ca am mancat o felie de paine cu miere iar acasa am mancat cioco.
Dar nu ma mustra constiinta )).gif
Tzutzi80
Neata Ami! Te astept )).gif pupic.gif
julyalina

cred ca vroia sa spuna tot familionul ei blum.gif al amaliei adica blum.gif
Tzutzi80
CITAT(julyalina @ 16-04-2007, 11:01 AM) *

ba nu! Vroia sa zica exact cum a scris....pt ca ma rugam de ea sa ma infieze....deci familionul ei e si al meu acuma pupic.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 16-04-2007, 11:03 AM) *

CITAT(julyalina @ 16-04-2007, 11:01 AM) *

ba nu! Vroia sa zica exact cum a scris....pt ca ma rugam de ea sa ma infieze....deci familionul ei e si al meu acuma pupic.gif cheer.gif

hug.gif
Ioana tot vroia o sora )).gif

Am mancat un mar si un kiwi .
julyalina
aha )).gif nu stiam ca ai adoptat-o deja blum.gif
amalia0701
Am mancat la ora 13:
- ciorbitza de vita( carne 50 gr. si morcov - 10 grame, tzelina - 10 grame);
-salata din: 3 rosii( 150 grame), 2 fire de ceapa verde si unul de usturoi, jumatete de castravete, 50 gr. masline, lamaie, menta verde, 5 ml ulei de masline si 120 gr. sardina.
anca veselie
CITAT(amalia0701 @ 16-04-2007, 10:35 AM) *

Dar nu ma mustra constiinta )).gif

asta e f bine! cred ca aici gresesc eu f tare, ca ma simt f vinovata cateodata.
Sexymom
Vad ca si voi ati calcat stramb de Paste, deci sunt normala si eu, numai ca nu am luat doar 3 kile, am luat vreo 5 ca am inceput petrecerea cu 2 saptamani mai devreme )).gif
Amalia , ieri am fost in stare sa dau 300.ooo lei pe o ciocolata, numai ca era neagra si avea migdale in ea si 210 kcal pe 100 gr.
Sotul meu a spus ca am defecta pasarica.Nu aia de jos, si aia de sus.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 16-04-2007, 02:29 PM) *

Vad ca si voi ati calcat stramb de Paste, deci sunt normala si eu, numai ca nu am luat doar 3 kile, am luat vreo 5 ca am inceput petrecerea cu 2 saptamani mai devreme )).gif
Amalia , ieri am fost in stare sa dau 300.ooo lei pe o ciocolata, numai ca era neagra si avea migdale in ea si 210 kcal pe 100 gr.
Sotul meu a spus ca am defecta pasarica.Nu aia de jos, si aia de sus.

Defectiunea e la mansarda )).gif , daca ti-a placut sa iti fie de bine, desi da-mi voie sa ma indoiesc ca o ciocolata oricat de neagra e are doar 210 cal, in conditiile in care mai are si migdale blink.gif
Acu sa fie primit, nu banii ne fac pe noi iubita ci noi pe ei.
Mie daca mi se pune pata dau si 1 milion, imi fac pofta si asta e.
Snach 2 - ora 16 - 2 crenvusti de piept de pui( 50) cu 30 grame paine, un mar.
Si imi e foame de abia astept sa vina ora 18 sa iau cina, inca nu m-am gandit ce laugh.gif dar mi tare foame.
buretel
pupic.gif pupic.gif
mie nu-mi mai reuseste nici o dieta, regim etc etc )).gif
ma las in voia sortii, deocamdata plutesc pe la 62. am aproape ~10 kg fata de anul trecut devil.gif c'est la vie lol.gif
pur si simplu nu-mi mai gasesc motivatie. de sport, nici nu mai zic blushing.gif
odata si-odata mi-o mai veni si mie mintea la cap? doh.gif

acum am un sandvis pregatit de acasa, cu paine neagra, niste branza degresata si o felie transparenta de sunca de curcan, ne-afumata. dar asta imi tine de foame de azi pana ieri. si cand ajung acasa iar fac tampenii huh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.