A trecut si joia neagra, am dormit si io o ora, acu s-a luminat si parca

nu-i asa de negru.
Nu am mancat nimic azi noapte, era si culmea dupa imfulecatul de ieri cu nasul in televizor
M-a certat Ioana:
Acu gasisi motiv sa mananci? Daca mananci toata mancarea din casa il pune pe Base inapoi
Apoi a venit tacsu acasa, evident ca m-a parat si a inceput si el: te-ai intazepat 3 luni in burta, te-a mestecat ala la masaj si acu te-ai apucat sa golesti frigiderul, etc...........
Va spun ce breaza am fost ieri, ca sa imi treaca remuscarile si sa incep un weekend prelungir bucuroasa
Luni si marti am liber asa ca dupa ce apuc sa plec acu dimineatza mai vin la sapa doar miercuri
Ioana are azi olimpiada la engleza, maine are antrenament, asa ca nu putem emrge la Deva, dar o sa ajung io in Bucuresti.
Cand? Inca nu stiu exact, cand ma hotarasc sigur o sa va spun.
Poate vin duminica si raman siu luni sa apuc sa povestesc cu Sys si sa va vad si pe voi. Gabi_c la tine ma gandesc, esti luni in Bucuresti?
Nu mai spun ca de azi nu mai fac abateri, ca o s continui sa merg pe jos , poate incerc sa vad ce program mi-o facut Canarul galben. Alina nu trebuie sa ma crezi 100%, e doar la nivel de intentie, dar mai intreba-ma din cand ion cand poate de rusine ma mobilizez

MD ora 6 - 50 gr, paine integrala cu 175 gr. iaurt 0,1%.
CITAT(axe10 @ 19-04-2007, 05:31 PM)

Amalia draga...vezi ai si sport personalizat asa ca misca popoul...la misto zic asta ca si eu tot stationara sunt...
Esti weekendul asta in Bucuresti?