Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
- ora 18 – 75 grame malai, am mancat mamaliga cu lapte 0,1% -250 ml si cu brinza grasa de vaca 50 gr. si 20 gr smantana 12%.

Mers rapid 45 minute.
Total:
Proteine Lipide Carbohidraşi Energie
[ g ] [ g ] [ g ] [ kcal ]

84.0 44.0 178.3 1,453.7
amalia0701
Am mancat o ciocolata intreaga Milka diet
Un psiholog e prin zona?
Mi-a crescut buba la cap.
Noroc ca nu aveam mai multa, ca mai mancam unsure.gif
Deci bilantul pe azi 1453,7 + 500 =2000 de calorii sorry.gif
Tzutzi80
bataita.gif !!!!!!!!!!
axe10
CITAT(amalia0701 @ 16-04-2007, 11:16 PM) *

Un psiholog e prin zona?

Ce e aia?...nu stiu nimic...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 07:41 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 16-04-2007, 11:16 PM) *

Un psiholog e prin zona?

Ce e aia?...nu stiu nimic...

Ce nu stii?
Io trebuia sa mananc 1400 de calorii, mi s-a luat de 2 saptamani de cand cantaresc tot ce mananc, asa ca aseara fiind iar in sevraj dupa dulce m-am apcuat de mancat cicolata si nu m-am mai oprit )).gif
Azi:
-ora 7 - 100 gr. paine intermediara cu 50 gr. brinza FETA, 250 ml lapte 0,1% si 30 gr.mamaliga pripita rece( ramasa de ieri ca doar cu resturi se ingrasa purceii lol.gif );
-cafea;
-pentru prinz am la pachet: 50 gr. telemea, 30 gr. masline, 300 gr. rosii, 200 castravete, 2 fire de ceapa verde, unul de usturoi si o conserva de ton in apa - 85 gr.
Pana acu 1000 de calorii, iar pentru seara inca nu stiu ce, ma mai gandesc.
De azi sunt 3 zile singura cu Ioana, Marius e in delegatii sad.gif
amalia0701
devil.gif Ma enerveaza la maxim reclama la REDUCTOSTART mad.gif
Nu se slabeste deloc usor, azi cand sunt frustrata ca ieri am mancat ciocolata ca o cireada de cow.gif cow.gif cow.gif imi vine sa ma duc direct la farmacie sa imi cumpar 10 cutii de rahat din ala sa slabesc si io usor.
Ii uras pe aia care ne picura minciuni in creier devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Parca vad promotorii campaniei, din partea firmei producatoare, niste silfide de 45 de kg la 1.80 m cum isi fatzaie fundul la o piscina in Miami si inventeaza reclama asta idioata SLABESTE USOR!
Fetelor sunt isterizata si furioasa , sper sa reusesc sa imi transform furia in ambitie si sa nu mai mananc C_A_C_A_T_U_R_I
Vreau sa ma culc deseara la 95 de kg si sa ma trezesc maine la 65.
Tzutzi80
Ami draga! hug.gif inteleg ca te chinui de atata timp si nu e usor....dar ca silfilidicele de 45kg la 1.80 eu nu as vrea sa arat nici daca ma plateste cineva in valuta, pe kilogram slabit lol.gif Asa ca....sus capul...da naiba ciocolata.....si fundul baga-l inapoi la regim. Dar intai da-l incoace sa ii dau eu o bataita.gif
anca veselie
amalia, se mai intampla hug.gif give_rose.gif
transforma-ti furia si mananca frumos si cuminte pupic.gif
lilianab
/\/\/\/\/\/\/\/\ flowers1.gif Urmand traseul desenat,am aterizat si eu la tine in jurnal.
Ai dreptate in tot ce spui,si o spui cu atata foc(cand faci autocritica) incat simt ca ai facut-o si pentru mine...Dar recunosc ca si ma omori (respectiv mor de ras) cu modul pitoresc in care o faci. )).gif ...Te sarut si ma tin de poala ta ca sa prind dichisul ce si cum faci de ,in afara ca slabesti,esti si frumoasa naughty.gif
amalia0701
CITAT(lilianab @ 17-04-2007, 10:31 AM) *

/\/\/\/\/\/\/\/\ flowers1.gif Urmand traseul desenat,am aterizat si eu la tine in jurnal.
Ai dreptate in tot ce spui,si o spui cu atata foc(cand faci autocritica) incat simt ca ai facut-o si pentru mine...Dar recunosc ca si ma omori (respectiv mor de ras) cu modul pitoresc in care o faci. )).gif ...Te sarut si ma tin de poala ta ca sa prind dichisul ce si cum faci de ,in afara ca slabesti,esti si frumoasa naughty.gif

Bine ai venit.
Io cred ca si de ras ma ingras )).gif
axe10
Ai ma nu fi suparata...ma faceam ca nu stiu ce e ciocolata Milka....si eu as manca una intreaga....asa cum faceam acu' cativa ani....diet nediet e buna rau....te pup ...nu mai fi supi ca te umfli.... blum.gif
lilianab
Linisteste-te ca nu e din cauza ta!e "de la ei" wink1.gif ...Adica e rezultatul gaurilor din stratul de ozon,poluarii,cometei Haleysi mai ales a celor patru eclipse planificate anul asta! blush.gif ...asa am aflat eu cand am facut cercetari pe tema"cine naiba m-a pus sa mananc biscuitii ulpio jaffa cu jeleu de cirese"...ieri doh.gif
Sexymom
CITAT(amalia0701 @ 17-04-2007, 10:01 AM) *

:Vreau sa ma culc deseara la 95 de kg si sa ma trezesc maine la 65.

Ete SCARTZ, o ciocolata, nu se pune ea asa de usor.Iar daca aflii cum e sa te culci si sa te trezesti la 65 sa imi dai si ie reteta.Si io am umblat prin farmacii dupa pastile miraculoase.
M-am saturat sa fie toata voiata mea un regim de slabit.Cred ca o sa inghit o tenie lol.gif lol.gif
amalia0701
Sunteti dragutze hug.gif , dar nu ai io sunt de vina.
De fapt daca ma gandesc bine is isterica ca mi-a plecat omul in delegatie 3 zile )).gif si o sa dorm cu mandra mea )).gif
Sau is frustrata ca am intrerupt masajele sa fac economii pentru concediu doh.gif
Cert e ca am mari probleme la mansarda )).gif
Asa ca azi desi aveam mult de spalat, o sa merg acasa pe jos sa obosesc si acolo voi lenevi la ceva filme .
Cum ziceam cand eram mici:
- ma duc acasa, ma sui pe masa, fac cafea si mi-s doamna in casa mea cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Fetelor e clar ceva in neregula cu mine.
Acu mi foame, mai am de facut 3 acte apoi imi fac o salata mare )).gif

CITAT(Sexymom @ 17-04-2007, 12:58 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 17-04-2007, 10:01 AM) *

:Vreau sa ma culc deseara la 95 de kg si sa ma trezesc maine la 65.

Ete SCARTZ, o ciocolata, nu se pune ea asa de usor.Iar daca aflii cum e sa te culci si sa te trezesti la 65 sa imi dai si ie reteta.Si io am umblat prin farmacii dupa pastile miraculoase.
M-am saturat sa fie toata voiata mea un regim de slabit.Cred ca o sa inghit o tenie lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Io daca m-as culca si m-as trezi slaba as ingtzi si un BOA )).gif
Sexymom
CITAT(amalia0701 @ 17-04-2007, 02:02 PM) *

De ce sa mai ingiti o BOA daca tot esti slaba??? lol.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 17-04-2007, 01:08 PM) *

M-am exprimat gresit :
Ca sa devin slaba as inghitzi si un BOA nu numai o tenie )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 17-04-2007, 01:27 PM) *

M-am exprimat gresit :

Vezi sa nu te inghita el...ca are o gura...mama mama...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 01:29 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 17-04-2007, 01:27 PM) *

M-am exprimat gresit :

Vezi sa nu te inghita el...ca are o gura...mama mama...

Pe aci prin Craiova is numa B_O_I, asa ca nu prea am sanse )).gif
axe10
In RO in general...nu stiu cum ii suportam...noroc ca i-am gasit noi p'aia buni... blink.gif
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 01:39 PM) *

In RO in general...nu stiu cum ii suportam...noroc ca i-am gasit noi p'aia buni... blink.gif

Mda....si i-ati luat voi pe toti! Eu a trebuit sa imi aduc unul din Nicaragua lol.gif
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 17-04-2007, 02:26 PM) *

CITAT(axe10 @ 17-04-2007, 01:39 PM) *

Mda....si i-ati luat voi pe toti! Eu a trebuit sa imi aduc unul din Nicaragua lol.gif

no, si eu de unde sa-mi aduc???
Sexymom
lol.gif lol.gif cine nu sta bine cu mansarda????? lol.gif lol.gif
Nessie
Amalia, scumpa, probeleme noastre de la mansarda inca nu sunt asa de grave. biggrin.gif Se poate si mai rau. Ia uita-te la omul asta de 1/2 de tona si gandeste-te cat de slabe, frumoase si sanatoase suntem.

Inca mai avem timp si putere sa ne schimbam comportamentul. give_rose.gif
axe10
Ai ma Gabitza...exemple de astea ne dai tu noua....nu suntem chiar asa grasane....mai avem de mancat....hihihi...sa dea astia cu supermarketurili faliment...Doamne fereste.!
amalia0701
Oauuuuuuuuu
Nu am avut putere sa ma uita la amaratul ala decat un minut.
amalia0701
-cina – 18 –salata ca la prinz fara ton si salata, 100 gr. crenvusti , 30 cascaval si 50 gr. paine intermediara..

Mers rapid 60 minute.
Total :
86.8 53.4 142.6 1,419.3

Am facut cu masina de paine Cake cu stafide, nuci si coacaze.
Ioana zice ca-i bestial, io l-am mirosit si am gustat o arsura blum.gif
O sa aleg varianta necolorata a cojii si nu o sa mai pun nessquik )).gif
Cine a mancat zice ca-i bun, dar preferam sa aiba culoarea galbena nu cacaniul asta )).gif

Imagine
axe10
'Neata...te facusi brutareasa acu....ingrasacioase de astea iti trebuie tie in fata ochilor...eu nu am mai folosit de mult aparatul de paine...prefer wasa ca are mai putine puncte...ti-am zis si tie ca vreau -5kile pana in vara?
Te pup, o zi buna!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 07:54 AM) *

'Neata...te facusi brutareasa acu....ingrasacioase de astea iti trebuie tie in fata ochilor...eu nu am mai folosit de mult aparatul de paine...prefer wasa ca are mai putine puncte...ti-am zis si tie ca vreau -5kile pana in vara?
Te pup, o zi buna!

Sa dai 10 din partea mea si io la fel )).gif
Nu ma atrage ingrasacioasa aia, e facuta pentru copil sa aiba dulce de casa.
Io mananc acu:
-200 ml iaur cu 50 gr. paine intermediara si 10 gr. de brinza feta. apoi bag o cafea si ma rostogolesc pe teren.
V-am spus ca de la atata mers pe jos ma dor toate cele? Am febra prin diverse locuri )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2007, 08:02 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 07:54 AM) *

Te pup, o zi buna!

Sa dai 10 din partea mea si io la fel )).gif
Nu ma atrage ingrasacioasa aia, e facuta pentru copil sa aiba dulce de casa.
Io mananc acu:
-200 ml iaur cu 50 gr. paine intermediara si 10 gr. de brinza feta. apoi bag o cafea si ma rostogolesc pe teren.
V-am spus ca de la atata mers pe jos ma dor toate cele? Am febra prin diverse locuri )).gif

Asa te vreau...mergi ca nu o sa mori...faci febra si-ti trece....cum vine 10g feta...cat ai luat pe cutit?
amalia0701
Da 2 felii mici cat sa intind pe paine, cam 2 liguri.
axe10
Le cantaresti?...ziceai ca nu vrei ww ca te plictisesti de calculat...acu ce faci?...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 08:13 AM) *

Le cantaresti?...ziceai ca nu vrei ww ca te plictisesti de calculat...acu ce faci?...

Pai am fost la nutritionist si mi-a dat un regim, deci trebuie sa mananc cantarit mad.gif
Trebuie sa mananc 1400 de calorii, din care 75 proteine, 53 lipide si 160 glucide.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2007, 08:15 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 08:13 AM) *

Pai am fost la nutritionist si mi-a dat un regim, deci trebuie sa mananc cantarit mad.gif
Trebuie sa mananc 1400 de calorii, din care 75 proteine, 53 lipide si 160 glucide.

Am inteles.
anca veselie
mama cum arata cake-ul tau. imi lasa apa-n gura!!!!!!!!!!!!!
am intrebare intrebatoare: la zilele yang pot sa pap branzica de casa - care are si putina smantana?
Nessie
Mai ce masinarie desteapta ai. Vrea si eu, dar nu am loc de ea. doh.gif Asa ma chinui si cu frigiderul vechi si mic, pentru ca nu am loc sa pun unul mare...of...spatiul asta din cutiile comuniste! devil.gif

pupic.gif Pentru ambitite!
buretel
w00t.gif w00t.gif alte dulciuri si ispite?
am tulit-o valea.gif
pupic.gif
bubbles
Neata Amalia..vz ca te`am bagat in lista.. sunt boierica1702..sa vb pe net poate ne intalnim jumatate de ora grin.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 18-04-2007, 10:23 AM) *

mama cum arata cake-ul tau. imi lasa apa-n gura!!!!!!!!!!!!!
am intrebare intrebatoare: la zilele yang pot sa pap branzica de casa - care are si putina smantana?

Da.
amalia0701
18.04.2007
-ora 8 - 50 gr. paine intermediara cu 20 gr. brinza FETA, 200 ml iaurt;
-ceai, cafea;
-ora 12 - un mar verde;
-ora 13:15 : 100 gr. orez, cu 200 crap la gratar, 50 gr. castraveti 100 gogosar muratzi si 50 gr. paine intermediara;
-ora 17 - un mar si un grepfruit;
-ora 20 - 100 gr. orez, 200 gr. pui la rotisor, 150 gr. gogosar murat, 50 gr. paine cu 25 gr miere.
Mers rapid 30 minute;
Total:
100.3
21.1
194.5
1,407.9
ganesha
Amelie, Amelie, am zis sa-ti mai zic odata saru'mina de leleac, si tare ma bucur ca te gindesti la mine de 2 ori pe zi naughty.gif hug.gif Te salut din fuga si te pup tare ca de obicei, ma oprisem pe aici ca-mi facuse cu ochiul subectul cu ecologia, marea mea dragoste in viata, si nu m-am putut tinea sa nu zic si eu vreo doua. Acum gata, ma (re)infund cu nasu-n ceasloave!
axe10
Buna dimineata soare...o zi buna si cu miscare.
Tzutzi80
Imagine
julyalina
'neatza amalia ! pupic.gif

fetelor, daca amalia nu a aparut pana la ora asta , probabil a deschis iar brutaria azinoapte blum.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 19-04-2007, 12:50 AM) *

Amelie, Amelie, am zis sa-ti mai zic odata saru'mina de leleac, si tare ma bucur ca te gindesti la mine de 2 ori pe zi naughty.gif hug.gif Te salut din fuga si te pup tare ca de obicei, ma oprisem pe aici ca-mi facuse cu ochiul subectul cu ecologia, marea mea dragoste in viata, si nu m-am putut tinea sa nu zic si eu vreo doua. Acum gata, ma (re)infund cu nasu-n ceasloave!

Tare ma bucur sa te vad aici hug.gif
Spor la treburi!

CITAT(axe10 @ 19-04-2007, 07:48 AM) *

Buna dimineata soare...o zi buna si cu miscare.

Sa stii ca am venit pe jos la munca, asa ca am mers rapid 2,5 km cheer.gif , 45 de minute la deal si cu pantofi noi )).gif

CITAT(julyalina @ 19-04-2007, 11:24 AM) *

'neatza amalia ! pupic.gif

fetelor, daca amalia nu a aparut pana la ora asta , probabil a deschis iar brutaria azinoapte blum.gif

blum.gif blum.gif blum.gif
Nu ai ghicit, brutaria a fost aseara, am mai facut copilei un chec, am spalat 4 masini, le-am intins si am incercat sa termin filmul Findler on the roof, dar am apucat sa vad inca jumatate de ora, ca tare frumos cantau si am adormit )).gif
Am febra musculara, ma dor toate cele )).gif
Dar mi-am cumparat ieri pantofi antistress si mi-s vesela acu.

Ma chinui sa instalez un program pe calc su nu reusesc devil.gif
julyalina
)).gif ia uite ce-i aici blum.gif Surprizaaaaa !!!!

special pentru tine pupic.gif
axe10
Amalia draga...vezi ai si sport personalizat asa ca misca popoul...la misto zic asta ca si eu tot stationara sunt...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 19-04-2007, 05:31 PM) *

Amalia draga...vezi ai si sport personalizat asa ca misca popoul...la misto zic asta ca si eu tot stationara sunt...

Azi am avut parte de muti nervi.
Probleme la serviciu, am ajuns acasa la ora 19, m-am enervat ca l-au suspendat pe Base si am facut cer stiu io la nervi, m-am apucat sa infulec.
Desi mancasem cele 1400 de calorii, am mancat 200 gr. de chec, 100 de cicolata si 70. biscuiti cu ciocolata, 3 crenvusti, un coltz de paine si 3 patratzele de brinza topita .

La noape ,erg la munca, acu mi-s sarit si somnul devil.gif
Si cand am ajuns acasa deoarece nu mai era paine, am pus una la copt, mi s-a blocat o paleta de amestecat si a iesit jumate de paine mad.gif
Si barbatul a venit acasa dupa trei zile frant, de umblat pe jumate de tzara si nici macar nu m-a pupat sad.gif , nici io pe el ca eram plina de nervi din cauza politicii din Romania, asa ca a fost o azi Joia neagra, bine ca mai sunt doar 33 de minute si MAINE E O ALTA ZI, o sa ma gandesc maine dry.gif
amalia0701
A trecut si joia neagra, am dormit si io o ora, acu s-a luminat si parca devil.gif nu-i asa de negru.
Nu am mancat nimic azi noapte, era si culmea dupa imfulecatul de ieri cu nasul in televizor blushing.gif
M-a certat Ioana:
Acu gasisi motiv sa mananci? Daca mananci toata mancarea din casa il pune pe Base inapoi ohmy.gif
Apoi a venit tacsu acasa, evident ca m-a parat si a inceput si el: te-ai intazepat 3 luni in burta, te-a mestecat ala la masaj si acu te-ai apucat sa golesti frigiderul, etc...........
Va spun ce breaza am fost ieri, ca sa imi treaca remuscarile si sa incep un weekend prelungir bucuroasa biggrin.gif
Luni si marti am liber asa ca dupa ce apuc sa plec acu dimineatza mai vin la sapa doar miercuri cheer.gif
Ioana are azi olimpiada la engleza, maine are antrenament, asa ca nu putem emrge la Deva, dar o sa ajung io in Bucuresti.
Cand? Inca nu stiu exact, cand ma hotarasc sigur o sa va spun.
Poate vin duminica si raman siu luni sa apuc sa povestesc cu Sys si sa va vad si pe voi. Gabi_c la tine ma gandesc, esti luni in Bucuresti?
Nu mai spun ca de azi nu mai fac abateri, ca o s continui sa merg pe jos , poate incerc sa vad ce program mi-o facut Canarul galben. Alina nu trebuie sa ma crezi 100%, e doar la nivel de intentie, dar mai intreba-ma din cand ion cand poate de rusine ma mobilizez blushing.gif

MD ora 6 - 50 gr, paine integrala cu 175 gr. iaurt 0,1%.

Esti weekendul asta in Bucuresti?
axe10
CITAT(amalia0701 @ 20-04-2007, 06:34 AM) *

A trecut si joia neagra, am dormit si io o ora, acu s-a luminat si parca devil.gif nu-i asa de negru.
Nu am mancat nimic azi noapte, era si culmea dupa imfulecatul de ieri cu nasul in televizor blushing.gif
M-a certat Ioana:
Acu gasisi motiv sa mananci? Daca mananci toata mancarea din casa il pune pe Base inapoi ohmy.gif
Apoi a venit tacsu acasa, evident ca m-a parat si a inceput si el: te-ai intazepat 3 luni in burta, te-a mestecat ala la masaj si acu te-ai apucat sa golesti frigiderul, etc...........
Va spun ce breaza am fost ieri, ca sa imi treaca remuscarile si sa incep un weekend prelungir bucuroasa biggrin.gif
Luni si marti am liber asa ca dupa ce apuc sa plec acu dimineatza mai vin la sapa doar miercuri cheer.gif
Ioana are azi olimpiada la engleza, maine are antrenament, asa ca nu putem emrge la Deva, dar o sa ajung io in Bucuresti.
Cand? Inca nu stiu exact, cand ma hotarasc sigur o sa va spun.
Poate vin duminica si raman siu luni sa apuc sa povestesc cu Sys si sa va vad si pe voi. Gabi_c la tine ma gandesc, esti luni in Bucuresti?
Nu mai spun ca de azi nu mai fac abateri, ca o s continui sa merg pe jos , poate incerc sa vad ce program mi-o facut Canarul galben. Alina nu trebuie sa ma crezi 100%, e doar la nivel de intentie, dar mai intreba-ma din cand ion cand poate de rusine ma mobilizez blushing.gif

MD ora 6 - 50 gr, paine integrala cu 175 gr. iaurt 0,1%.

Esti weekendul asta in Bucuresti?

Si eu m-am enervat...mai ales Tariceanu cand a zis ca are obligatia morala Base sa nu mai candideze...ba sa candideze frate ca eu tot pe el il votez....firar ei ai dracu....dar ma asteptam ca Base sa-si dea demisia asa cum promisese. Ma uitam aseara la Antena 3...Cristoiu si ala de vine cu computerul balivernau...ca sa nu ma mai enervez am inchis TV si m-am culcat.
Lasa ca Marius era si el obosit...iarta-l de data asta...
Succes Ioanei la olimpiada.
Si nu mai manca de nervi, te rog eu frumos dragutza mea...nu-i o solutie. nono.gif

In we sunt in Buc, fara copil, luni vine acasa...daca vrei sa ne vedem duminica e ok...eu sunt insa la servici dupa 15...daca te deplasezi la centru (eu sunt pe Calea Victoriei iti reamintesc) pot fugi ca nu ma spetesc cu treaba....si bem o cafegioaica impreuna sau cine stie ce mai facem...deci astept sa ma suni!
anca veselie
daca vii la capitala vreau si eu sa te vaaaaad! ca mi-ai promis intr-o dimineatza insorita, remember? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.