Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 20-04-2007, 06:34 AM) *

Nu mai spun ca de azi nu mai fac abateri, ca o s continui sa merg pe jos , poate incerc sa vad ce program mi-o facut Canarul galben. Alina nu trebuie sa ma crezi 100%, e doar la nivel de intentie, dar mai intreba-ma din cand ion cand poate de rusine ma mobilizez blushing.gif

pupic.gif macar apuca-te odata si vezi ce poti, cat poti...
aaaaaaaa.... si sa-ti mai spun ceva ? acum te bat eu la cap )).gif ca si tu mi-ai tot amintit ca am promis si ca astepti blum.gif

eu nu ma mai uit la TV ca ma enervez, asa ca mai bine ma duc la sala sau citesc smile.gif
Sexymom
pupic.gif
Nici eu nu ma uit ñla tv , dar se uita socru, asa ca sunt la curent cu ce se intampla caci ii place sa vb. singur.
Problema cu infulecatul la revi o am si eu, de asta m-am si ingrasat asa de tare. Dupa ce pleaca ei si ma linistesc ma pun pe treaba si ma fac gagica misto.Week-end placut iubita.
buretel
pupic.gif si eu m-am enervat aseara de faza cu suspendarea mad.gif
dar aveam o durere de cap prea mare, asa ca m-am 'rasfatat' cu 2 panadol si ceai lol.gif

hug.gif mi-e dor de tine
Nessie
pupic.gif Amalia m-as bucura sa ne vedem luni, dar dupa 7:30 pot eu. Te gandesti si spui! hug.gif

Despre ziua de ieri nu-ti mai zic nimic pentru ca stii si tu prea bine. Bine ca a trecut! dry.gif
axe10
Hai ca tu nu prea intri pe la neuroni...sa vezi faza...
notice that!
himere2005
amalia, vorba ta ...sunt niste B.O.I )).gif nu te mai enerva cu nebunii astia ca nu merita...mai bine iti faci planul de bataie pentru londra naughty.gif ...eu de abia astept pozele grin.gif
axe10
Unde esti fata?....deci daca vii ma suni...hai ca vreau sa te trag de urechi....
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 10:21 AM) *

daca vii la capitala vreau si eu sa te vaaaaad! ca mi-ai promis intr-o dimineatza insorita, remember? naughty.gif

Evident ca ne vedem , problema e ca habar nu am cand vin, exact, oricum cel tarziu marti.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:57 PM) *

Hai ca tu nu prea intri pe la neuroni...sa vezi faza...
notice that!

Nu mai deschit TV-ul decat pe HBO si pe DVD.
Neuronii mei si asa-s putzini si zdruncinatzi, asa ca mai bine ma menajez.
Sunt aici, de abia am ajuns acasa.
Am alergat toata ziua, a venit al meu fratello cu a mea cumnata la un dr. si apoi am bantuit prin oras sa isi cumpere ei ceva si am facut si noi aprovizionarea cu fructe, iaurturi, pui, ciuperci, etc........
Numai chestii sanatoase.
Toata ziua mi-am etalat cunostiintele despre nutritie cu a mea cumnata care are 58 de kg dar vrea 52 si mananca tare aiurea.
Cea mai tare faza ca in PIC,cand cautam un fond de tem a venit o tipa faina la mine, m-a salutat, m-a intrebat ce mai fac si io ma uitam ca o tampa la ea caci nu stiam de unde o cunosc...........
Apoi am avut o revelatzie E Dr. NUTRITIONIST )).gif , iar io aveam in cos 3 boxeri pentru Ioana si o palarie de soare pentru mine ca ma bate in cap mergand pe jos )).gif )).gif
Ce facem daca aveam cosul plin de ingrasacioasa, ciocolatzi, etc......... w00t.gif
Noroc ca nu a fost cazul.
I-am spus femeii ca ma chinui sa intru in ritm, dar ca nu imi iese in fiecare zi.
A zis- ca-i ok ca vreau si ca o sa reusim impreuna, imi venea sa o pup cheer.gif
Deci sa dau raportul:
20.04.2007
-ora 6 - 50 gr. paine intermediara cu 175 g iaurt 0,1%;
-ceai, cafea;
-ora 12:30 - un mar verde;
-ora 15:15 : o salata mare( 100 g salata, 50 spanac, 80 grame piept pui la cuptor, 50 gr. urda de vaci, 2 fire ceapa verde, unul usturoi, lamaie si 10 ml ulei de masline, 40 gr. ton) si 60 gr. paine intermediara;
-ora 17 - un mar si un grepfruit;
-ora 20 - un mar verde
-ora 21 - 100 gr.pulpa pui la rotisor, 100 gr. rosie,200 gr. ciuperci coapte si 50 gr. urda cu 50 gr. paine cu 250 gr iaurt 1,5%.

Mers rapid 20 minute si facut cumparaturi 4 ore smile.gif
Total
110.8
30.0
160.5
1,390.2

Trebuie sa recunosc ca-s franta de oboseala si asa as manca ceva dulce...........
Nu va mai spun de cate ori am vrut sa pun ceva in cos si am renuntzat salut.gif
_noni_
pupic.gif

of, asa ma enerveaza si pe mine rafturile pline cu dulciuri cand merg la cumparaturi...

bravo, bine ca nu ai cumparat nimic dulce, o sa-ti fie mai usor, ca si daca ti-ai dori ceva ingrasicios, macar nu ai in casa la indemana, asa ca nu mananci. tease.gif

eu cand mai am ganduri de-astea de dulce si deja ma pomenesc cu ciocolata in mana, incep si citesc pe ambalaj ce contine si apoi ma gandesc cum pentru 100 de grame de zahar, coloranti, grasimi si aditivi nu o sa mai pot purta o pereche de blugi, sau o sa-mi fie rusine sa merg la mare si d-astea si parca imi mai trece pofta... grin.gif
amalia0701
CITAT(_noni_ @ 20-04-2007, 10:45 PM) *

pupic.gif

of, asa ma enerveaza si pe mine rafturile pline cu dulciuri cand merg la cumparaturi...

bravo, bine ca nu ai cumparat nimic dulce, o sa-ti fie mai usor, ca si daca ti-ai dori ceva ingrasicios, macar nu ai in casa la indemana, asa ca nu mananci. tease.gif

eu cand mai am ganduri de-astea de dulce si deja ma pomenesc cu ciocolata in mana, incep si citesc pe ambalaj ce contine si apoi ma gandesc cum pentru 100 de grame de zahar, coloranti, grasimi si aditivi nu o sa mai pot purta o pereche de blugi, sau o sa-mi fie rusine sa merg la mare si d-astea si parca imi mai trece pofta... grin.gif

La mine deja e sevraj.
Acu am frisoane si as linge monitorul asta daca ar fi dulce.
Ma tenteaza sa merg la bucararie si sa ling ceva pe acolo, dar o sa imi dau un sut in f_u_n_d si o sa merg la culcare )).gif
Io dn pacate am o groaza de dulciuri in casa, am o copila de 13 ani care face sport si un sotz care adora dulcirilen bad.gif

Iar io acu 2 ani aveam 120 de kg si ma simteam sexoasa cry.gif , asa ca asta cu risinea nu functioneaza........
Am fost plecata de acasa cand s-o impartzit )).gif
_noni_
pupic.gif doamne, figura esti! si sexoasa, intr-adevar poti fi si la 200 de kg, acum depinde si de atitudine!

dar eu te-am urmarit cu toate curele tale si cu acupunctura si cu yng/yang(sau cum s-o scrie lol.gif ) si cu mersul la nutritionist si mi se pare ca esti o tipa ambitioasa.

nu stiu ce sa-ti spun care sa te motiveze, dar cred ca numai in tine sta autocontrolul, asa ca ai incredere ca n-o sa dai iama in frigider, dar fii hotarata! tease.gif

eu daca imi propun, ma pot controla, numai ca eu sunt mai delasatoare din fire, asa... grin.gif laugh.gif
}{
amalia0701
Pai mi-am propus, dar am in spate 36 de ani de manacat aiurea, nu pot sa sterg total creierul, dar pot sa ma bat cu mine.
O sa ma inving, sa ma pacalesc, gasesc io o metoda.
Dar imi place sa ma tangui aici , parca e mai usor )).gif
Azi dadeam meditatii de nutritie slabaoagei mele cumnate, iar la 17 ne-am calculat caloriile io mancasem mai putine decat ea )).gif si ma intrebam de ce io am 95 de kg si ea 58 devil.gif
Acu daca stau stramb si gandesc drept, ma intreb : Daca slabesc usor ce o sa mai fac?
lol.gif lol.gif
amalia0701
Azi:
-ora 9:30 - 2 felii de paine integrala prajita( 60 gr) una cu gem de capsuni si alta cu miere si 300 gr. iaurt cu 0% cu fulgi de ovaz.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 20-04-2007, 10:22 PM) *

CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 10:21 AM) *

daca vii la capitala vreau si eu sa te vaaaaad! ca mi-ai promis intr-o dimineatza insorita, remember? naughty.gif

Evident ca ne vedem , problema e ca habar nu am cand vin, exact, oricum cel tarziu marti.

Vezi tu cum faci...luni doar o sa fiu aglomerata ca am chemat-o si pe mama sa vina sa--i fac ochelari ca i s-au rupt si arata ca o baba de aia sclerozata cu ei lipiti cu leucoplast.... lol.gif ...anunta-ma...
Amazoana
Buna Amalia pupic.gif
Am trecut sa te salut, eu sunt in curatenie si pus faianta gresie...balamuc pe mine.....
lliliana
Frumoasa duamna....Hristos a inviat...se spune 40 de zile...

luchinii@yahoo.com

luchinii e ID-ul

Abia ashtept sa vorbim. hug.gif
axe10
Se pare ca nu treci prin Bucuresti...asta e lasa ca ne vedem noi...
Tzutzi80
Gata! Poti sa vii in vizita pe la mine iarasi, ca m-am cumintit! Si la cat m-am chinuit azi....promit solemn ca doua saptamani sa nu vezi aberatii ingrasacioase pe acolo )).gif

SPER DIN TOT SUFLETUL MEU MARE salut.gif
lliliana
Duamna...vin la pupat shi la o barfa mica benefica. pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 23-04-2007, 07:01 PM) *

Se pare ca nu treci prin Bucuresti...asta e lasa ca ne vedem noi...

Asa e sad.gif
Sunt o besnitza puturoasa care nu s-a dat dusa din varful patului d ela DVD blushing.gif
anca veselie
nu esti o besnita pupic.gif
o zi frumoasa!
julyalina
amalia pupic.gif hai sus, deschide geamul, fa cateva miscari de stretching si pe urma salteluzta si ganterele in maini si.... hai, io fac galerie blum.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif hopa sus!!!
pupic.gif
ce filme ai mai vazut? wink1.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 24-04-2007, 10:50 AM) *

amalia pupic.gif hai sus, deschide geamul, fa cateva miscari de stretching si pe urma salteluzta si ganterele in maini si.... hai, io fac galerie blum.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Azi nuuuuuuuuuu
Imi asptept sotzul sa vina sa facem niste fursecuri pana copchila noastra isi imbunatatzeste educatzia lol.gif , asa ca ma pastrez lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif tot sport e si ala naughty.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 24-04-2007, 10:59 AM) *

cheer.gif cheer.gif hopa sus!!!
pupic.gif
ce filme ai mai vazut? wink1.gif

Am vazut NORBIT, e bestial Edy Murphy, am ras cu lacrimi.
Apoi am vazut o suma de filme cu Luis de Funes, super relaxante..........
Am vazut DEJA VU, o poveste antrenanta, niste imgini bestiale, un fil ce te tzine in priza, iar ideea nu-i char asa SF, parca te astepti azi maine sa descoperi ca-i adevarat.
Smokin'aces - un film cu mafiotzi, prea mult bulion, multzi dezaxatzi..........dar ideea nteresanta.
Wall street un spectacol actoricesc cu Michael Duglas;
Blackbeard's ghost )).gif
Around the world in 80 days - din 1956 salut.gif
Si un regal actoricesc The lion in winter.
Azi am inceput ziua cu The Lizzie McGuire Movie , acu ma uit la Raise your voice.
Apoi mai vedem.

amalia0701
Am mancat iaurturi cu fructe, deci si cu zahar si cake facut de mine.
Ce sa ma fac daca gatesc atat de bine si nu resist insitentelor alor mei sa le fac dulciuri?
Cred ca o sa ma apuc de reductil, nu pot sa rezolv pofta asta nebuna de duciuri.
Ma simt iar ca o ratata, obeza.
Stau in varful patului si ma lamentez, jalnic blushing.gif
Nu ma intrebatzi ce am mancat ultimele 2 zile blushing.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 24-04-2007, 11:52 AM) *

Am mancat iaurturi cu fructe, deci si cu zahar si cake facut de mine.
Ce sa ma fac daca gatesc atat de bine si nu resist insitentelor alor mei sa le fac dulciuri?
Cred ca o sa ma apuc de reductil, nu pot sa rezolv pofta asta nebuna de duciuri.
Ma simt iar ca o ratata, obeza.
Stau in varful patului si ma lamentez, jalnic blushing.gif
Nu ma intrebatzi ce am mancat ultimele 2 zile blushing.gif

Si eu ma simt asa naspa. Am impresia ca daca mananc un gram de ceva se pune pe mine....si apa parca se depune. Sunt trista
Sexymom
CITAT(anca veselie @ 24-04-2007, 12:17 PM) *

Cu conditia sa tina mai mult de 30 de minute, ca altfel se numeste o usoara incalzire

Amalia ce faci fetita?? unde iti este optimismul???
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 24-04-2007, 02:07 PM) *

CITAT(anca veselie @ 24-04-2007, 12:17 PM) *

Cu conditia sa tina mai mult de 30 de minute, ca altfel se numeste o usoara incalzire

Amalia ce faci fetita?? unde iti este optimismul???

Optimismul meu e ocupat sa anihileze mustrarile de constiinta )).gif
Acu ma uit la filmul A Prairie Home Companion si imi incarc bateriile cu muzica faina si cu ultima creatie a lui Altman.
Sexymom
Nu am auzit nici de film nici de muzica sad.gif insa sper sa te faca constiincioasa. )).gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 24-04-2007, 02:17 PM) *

Nu am auzit nici de film nici de muzica sad.gif insa sper sa te faca constiincioasa. )).gif

uite aici filmul
amalia0701
Mi-e o lene de ma doareeeeeee!
E rau sa ai si atatea libere cuplate, te obisnuiesti leneos.
Sunt in reluare azi la munca, ma streseaza totzi )).gif
Meniu azi:
- ora 8 - un iaurt mare cu 80 gr. paine integrala prajita;
-cafea; ceai;
-ora 11 - un mar;
-prinz - 100 gr. orez, cu 150 gr. cod la gratar si salata din 2 rosii, 2 fire de ceapa verde si un castravete, lamaie si ulei de masline.
anca veselie
amalia, si eu sunt in reluare si nu am avut nici un liber )).gif pupic.gif
o zi frumoasa!
julyalina
amalia, te pupic.gif
io zic totusi sa te apuci putin sa faci miscare smile.gif sa vezi dupa aia ce bine o sa te simti hug.gif

CITAT(anca veselie @ 25-04-2007, 10:46 AM) *

amalia, si eu sunt in reluare si nu am avut nici un liber )).gif pupic.gif
o zi frumoasa!

mai bifati unul biggrin.gif
axe10
Hai tu Amalia, hai tu Amalia...scoala-te Amalia...hai la lupta cea mare.. box.gif box.gif box.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Intru si eu in galerie cu fetele si strig HAI AMALIA, HAI AMALIA, mai ales ca de la tine am capatat eu vointa de a slabii cand am vazut rezultatele la tine. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 26-04-2007, 12:30 PM) *

Intru si eu in galerie cu fetele si strig HAI AMALIA, HAI AMALIA, mai ales ca de la tine am capatat eu vointa de a slabii cand am vazut rezultatele la tine. pupic.gif

Cred ca s-a dus toata vointza mea blushing.gif
anca veselie
pupic.gif amalia, nu se poate sa se duca. poate si-a luat o zi concediu, sa-si traga putin sufletul. o sa revina mintenas cheer.gif cheer.gif cheer.gif
soranutza
CITAT(amalia0701 @ 26-04-2007, 12:36 PM) *

CITAT(Sexymom @ 26-04-2007, 12:30 PM) *

Cred ca s-a dus toata vointza mea blushing.gif

Felicitari!! Am disparut de pe ecrane cateva luni bune si vad ca ai slabit! Bravo amalia, tine-o tot asa! Cu totii avem zile "mai ambitioase si mai putin ambitioase" dar e important sa continuam. Capul sus pupic.gif
amalia0701
26.04.2007
-ora 8:30 - 50 gr. paine intermediara prajita si 375 g iaurt 0% ;
-ceai, cafea;
-ora 11:30 - mar verde;
-ora 13:30 – salata cu 150 gr. varza alba, 5 ml ulei de masline, lamaie si 58 grame ton, 100 gr. ciuperci coapte si 100 gr. brinza feta;
-ora 17:30 - 250 gr. grepfruit;
-ora 19:30 -
Miscare- 2.5 km de mers alert cheer.gif
Vestea proasta e ca nu am apa devil.gif si venisem cu un avanta sa spala sa fac treaba lol.gif lol.gif
Sexymom
E un inceput, meniul e super.Sper ca nu mai ai chek in casa )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 26-04-2007, 05:09 PM) *

26.04.2007
-ora 8:30 - 50 gr. paine intermediara prajita si 375 g iaurt 0% ;
-ceai, cafea;
-ora 11:30 - mar verde;
-ora 13:30 – salata cu 150 gr. varza alba, 5 ml ulei de masline, lamaie si 58 grame ton, 100 gr. ciuperci coapte si 100 gr. brinza feta;
-ora 17:30 - 250 gr. grepfruit;
-ora 19:30 -
Miscare- 2.5 km de mers alert cheer.gif
Vestea proasta e ca nu am apa devil.gif si venisem cu un avanta sa spala sa fac treaba lol.gif lol.gif

Fara comentarii......

pumby
Buna, Amalia! pupic.gif Citesc pe aici si cred ca meriti putina bataita.gif ca sa revi pe linia de plutire. Ti-am spus ca atunci cand m-am apucat eu de dieta am citit in jurnalul tau eforturile pe care le faceai cu dieta yang-yin si m-ai impulsionat si pe mine. Acum ce faci?!?!? Nu renunta!!!stiu ca e foarte greu sa nu cedezi tentatiilor, dar nu ar fi mai bine sa le lasi naiba de dulciuri si sa continui dieta....Eu sunt f optimista ca in curand voi ajunge la greutatea pe care o vreau, dar trebuie sa lupt. Vad ca azi ai avut un meniu ok. pupic.gif pupic.gif hug.gif
amalia0701
Servus dragelor.
Nu renunt, de obicei provocarile imi plac, dar asta cu mine tzine cam de 2 ani si merg 2 pasi inainte, unul inapoi, iar 2 inainte si iar 2 inapoi.............
Ma mai lamentez si io aici, parca prind puteri sa merg mai departe, macar de-a busilea daca altfel nu mai pot )).gif
Si tare mi-as dori sa zbor cheer.gif
Cina:
-ora 19:30 - 150 gr. pui la rotisor,200 gr rosie cu 50 gr. paine integrala prajita unsa cu 50 gr. feta.
Miscare- 2.5 km de mers alert smile.gif
111.8
34.3
142.3
1,360.6
Sexi nu mai am kake, ca-i c_a_c_a lol.gif , sper sa stau departe de cuptor in weekend ca tare mai e bun cel cu cacao, nuci si stafide, dar are 4000 de calorii 900 gr mad.gif
Acu rod o ciunga sa alung poftele de dulce devil.gif
Doamne ajuta sa ma tzin departe de ele, mai am un pic si merg la control la nutritinista, ce-i zic io femeii aleia, ca am balotat numai dulciuri cand ea mi le-a interzis?
sad.gif
Ma duc sa termin 2 fast 2 furious
daca apuc sa vad si partea 3 ma apuc de scoala de soferi lol.gif

Axe e de bine sau de rau?
Pumby sa stii ca imi dau bobarnace in cap singura, dar cu bataia nu faci nimic )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 26-04-2007, 08:33 PM) *

E de bine normal....

Misto filmul dar mi-a placut cel mai tare prima parte...ehehe...unde sa conduci asa?...sa vezi partea a 3-a...Tokio Drift..meseriasi...si nebuni totodata!
julyalina
'neatza amalia ! pupic.gif

Nu renunt, de obicei provocarile imi plac, dar asta cu mine tzine cam de 2 ani si merg 2 pasi inainte, unul inapoi, iar 2 inainte si iar 2 inapoi.............
Ma mai lamentez si io aici, parca prind puteri sa merg mai departe, macar de-a busilea daca altfel nu mai pot )).gif

ce zodie esti? ca din cate stiu racusorul sunt eu blum.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 27-04-2007, 08:24 AM) *

E de bine normal....

Misto filmul dar mi-a placut cel mai tare prima parte...ehehe...unde sa conduci asa?...sa vezi partea a 3-a...Tokio Drift..meseriasi...si nebuni totodata!

Nu unde sa conduci asa?
Problema e ce sa conduci asa )).gif
Cred ca azi ma uit la Tokio Drift, daca nu ma chefuisc cumva cu o prietena.

CITAT(julyalina @ 27-04-2007, 08:32 AM) *

'neatza amalia ! pupic.gif

ce zodie esti? ca din cate stiu racusorul sunt eu blum.gif

Sunt Peste )).gif
anca veselie
amalia, e important sa te misti, si deabusilea.
te pup si iti doresc un munte de vointa hug.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.