CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:57 PM)

Hai ca tu nu prea intri pe la neuroni...sa vezi faza...
notice that!Nu mai deschit TV-ul decat pe HBO si pe DVD.
Neuronii mei si asa-s putzini si zdruncinatzi, asa ca mai bine ma menajez.
Sunt aici, de abia am ajuns acasa.
Am alergat toata ziua, a venit al meu fratello cu a mea cumnata la un dr. si apoi am bantuit prin oras sa isi cumpere ei ceva si am facut si noi aprovizionarea cu fructe, iaurturi, pui, ciuperci, etc........
Numai chestii sanatoase.
Toata ziua mi-am etalat cunostiintele despre nutritie cu a mea cumnata care are 58 de kg dar vrea 52 si mananca tare aiurea.
Cea mai tare faza ca in PIC,cand cautam un fond de tem a venit o tipa faina la mine, m-a salutat, m-a intrebat ce mai fac si io ma uitam ca o tampa la ea caci nu stiam de unde o cunosc...........
Apoi am avut o revelatzie E Dr. NUTRITIONIST
).gif)
, iar io aveam in cos 3 boxeri pentru Ioana si o palarie de soare pentru mine ca ma bate in cap mergand pe jos
Ce facem daca aveam cosul plin de ingrasacioasa, ciocolatzi, etc.........
Noroc ca nu a fost cazul.
I-am spus femeii ca ma chinui sa intru in ritm, dar ca nu imi iese in fiecare zi.
A zis- ca-i ok ca vreau si ca o sa reusim impreuna, imi venea sa o pup
Deci sa dau raportul:
20.04.2007
-ora 6 - 50 gr. paine intermediara cu 175 g iaurt 0,1%;
-ceai, cafea;
-ora 12:30 - un mar verde;
-ora 15:15 : o salata mare( 100 g salata, 50 spanac, 80 grame piept pui la cuptor, 50 gr. urda de vaci, 2 fire ceapa verde, unul usturoi, lamaie si 10 ml ulei de masline, 40 gr. ton) si 60 gr. paine intermediara;
-ora 17 - un mar si un grepfruit;
-ora 20 - un mar verde
-ora 21 - 100 gr.pulpa pui la rotisor, 100 gr. rosie,200 gr. ciuperci coapte si 50 gr. urda cu 50 gr. paine cu 250 gr iaurt 1,5%.
Mers rapid 20 minute si facut cumparaturi 4 ore

Total
110.8
30.0
160.5
1,390.2
Trebuie sa recunosc ca-s franta de oboseala si asa as manca ceva dulce...........
Nu va mai spun de cate ori am vrut sa pun ceva in cos si am renuntzat