Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Sexymom
Buna Amalia, te-ai gandit ce mananci azi?sper ca ceva sanatos si slab caloric, ai grija si in week-end-ul asta lungggggg pupic.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 27-04-2007, 11:25 AM) *

Buna Amalia, te-ai gandit ce mananci azi?sper ca ceva sanatos si slab caloric, ai grija si in week-end-ul asta lungggggg pupic.gif

Sunt convinsa ca munceste in vacanta asta...poate nu are timp sa bage prostii in gura...
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 11:06 AM) *

amalia, e important sa te misti, si deabusilea.
te pup si iti doresc un munte de vointa hug.gif floare.gif

hug.gif
amalia0701

Azi mananc asa:
- ora 6:30 - 250 ml lapte 0,1% cu 50 gr paine integrala prajita;
-ora 11 - un mar verde;
-ora 13 - salata cu : 200 gr. rosii, 200 castravete, 100 gr. pipet de pui, 100 gr, brinza feta, marar, lamaie, ulei de masline ,150 gr. ciuperci coapte si 50 gr. paine inetgrala.
Pentru cian e mai coomplicat, e ziua unei prietene, o sa iesim in oras, asa ca nu raspund )).gif
Iar weekend io o sa ma doar duminica, pentru ca muncesc si maine si luni si martzi smile.gif

CITAT(axe10 @ 27-04-2007, 11:45 AM) *

Sunt convinsa ca munceste in vacanta asta...poate nu are timp sa bage prostii in gura...

lol.gif lol.gif lol.gif
Axe a reusit sa inteleaga modul meu haotic de viatza )).gif
Un prieten ma bate la cap sa mergem zilnic la gratar, io-i zic ca o sa ploua )).gif , ca oricum muncesc )).gif
axe10
pai si eu muncesc in nebunie zilele astea...asa ca sa ploua din partea mea
amalia0701
CITAT(axe10 @ 27-04-2007, 12:53 PM) *

Asa zic si producatorii agricoli din Dolj: SA PLOUA , daca nu ploua nu se va face nimic anul asta )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 27-04-2007, 12:56 PM) *

Asa zic si producatorii agricoli din Dolj: SA PLOUA , daca nu ploua nu se va face nimic anul asta )).gif

E, sa nu exageram...alte fete isi planuiesc o vacanta, asa ca sa le tinem pumnii...oricum va fi aer mai curat pt ca pleaca toti din oras...haha...strazile sunt ale mele...Schumaher numaru' 2!!!!!!!!!!!

Ti-am zis ca planuiesc sa mai cumpar o masina?...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 27-04-2007, 08:10 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-04-2007, 12:56 PM) *

E, sa nu exageram...alte fete isi planuiesc o vacanta, asa ca sa le tinem pumnii...oricum va fi aer mai curat pt ca pleaca toti din oras...haha...strazile sunt ale mele...Schumaher numaru' 2!!!!!!!!!!!

Ti-am zis ca planuiesc sa mai cumpar o masina?...

Foarte frumos!
Ce masina iti cumperi?
Io aseara am mancat asa:
-motzarella( 100 gr) cu pomodore( 50 gr), 10 ml ulei de masline, apoi am comis-o cu o amandina si jumate de carpatzi laugh.gif dar am umblat pe jos tot orasul cheer.gif
Azi:
-ora 8 :30 - 375g iaurt 0,1% cu 20 gr. fulgi de porumb si 50 gr. graham;
-cafea, ceai
-ora 11 - un mar verde si plec pe teren cheer.gif
Karin
drool.gif drool.gif drool.gif Amandinaaaaaaaaaaaa! drool.gif drool.gif drool.gif
Eu insa n-am voie sa ma gandesc la asa ceva inca, darmite sa mai si mananc! grin.gif
Asa ca ma duc sa beau niste apa sa se duca pofta! grin.gif
pupic.gif
amalia0701
)).gif
Am mai mancat la ora 14 inca un mar, am venit pe jos acasa cheer.gif , 2.5 km si acu ma duc sa crosetez ceva de mancare )).gif
axe10
Peugeot 107, rosu sper cu 5 usi....cea mai ieftina masina care consuma putin...ca m-a rupt asta mare la buzunar. Sa gasesc loc de parcare si sa uit sa pun benzina.

Amandina asi manca si eu 3 bucati dar ma abtin.

Vad ca te misti si asta iti face piciorul si popoul frumos...

Eu lucrez dupa masa si azi si maine asa ca toata dimineata am stat in bucatarie sa gatesc ca maine ma duc sa ma intalnesc cu fetele la o cafea. Am gatit asa: ciorba de fasole(nu am mai facut de mai mult de un an si-mi era pofta, pulpe de pui la cuptor , ficat de vita cu sos de ciuperci, friptura de vita la cuptor si le-am facut si cartofi prajiti din care o sa gust si eu un pic ca nici din astia nu am mai mancat de aproape un an.
Poate ti-am mai dat si tie idei...

Un we placut si fara ingrashacioase! hug.gif pupic.gif

bubbles
Neata Imagine
Ami imi pare rau ca nu ne`am putut vedea cat am stat in Craiova sorry.gif cry.gif dar vin in august iar..cu o saptamanan inainte sa marit ca sa imi iau rochie de acolo si atunci fac tot posibilul sa ne intalnim..mai ales ca voi fi singura fara babuin blum.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Axe chiar am vazut ieri la Real unul in parcare si ii spuneam lui Marius ca din ala vreau si io sa fie masina mea de frichinit prin oras, daca imi fac timp anul asta sa imi iau carnet. Or avea cu cutii automate de viteza? Nu de alta dar mi se par mult 3 pedale la 2 picioare lol.gif lol.gif
Axe am gatit si io ieri, ciorbitza de piept de gaina cu adunarea generala de legume, ficat de pui in vin si piure de cartofi.
Am avut musafiri pe frate-meo, cumnata si nepoata, asa ca nu am ajuns la inbtalnire si nici nu am avut timp sa scriu.
Am fost relativ cuminte daca nu se pune o feie de cake si un pahar de bere( nu mai gustasem bere de 2 ani cred).
Azi muncesc, alerg si acasa sa spal, sa o verific pe fiemea la geometrie,din pacate s-a innorat ca am fi iesit dupa masa la un gratar, dar o sa fac pe aragaz frigarui )).gif
Maine iar muncesc doh.gif , iar de poimane ramanem iar 3 zile numai noi fetele.

CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 07:45 AM) *

Neata Imagine
Ami imi pare rau ca nu ne`am putut vedea cat am stat in Craiova sorry.gif cry.gif dar vin in august iar..cu o saptamanan inainte sa marit ca sa imi iau rochie de acolo si atunci fac tot posibilul sa ne intalnim..mai ales ca voi fi singura fara babuin blum.gif

Io sunt aici si mi-ar fi drag sa ne vedem.
bubbles
Foarte misto masinutza axe .Ce pret are?
axe10
CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 12:30 PM) *

Foarte misto masinutza axe .Ce pret are?

9100 euroi din care scade 5% reducere de la Peugeot si 3000 ron Remat-ul...asa ca o sa fie vreo 8100 euroi...
Masina ajunge in Buc cam pe 15-20 mai asa ca mai am de asteptat. Deocamdata m-am dus la banca pt bani si barbatul trebuie sa duca masina rabla la REMAT....tineti-mi pumnii...

Eu m-am saturat sa merg la servici...cat mai am pana la pensie?!! w00t.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 09:36 AM) *

Eu m-am saturat sa merg la servici...cat mai am pana la pensie?!! w00t.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Servus dragelor!
Am avut un weekend lung, muncitoresc, dar m-am bucurat de prezentza omului meu, care e mai mult plecat devil.gif , am reusit sa iesim si noi ieri la un gratar cu prietenii si sambata noaptea sa jucam canasta, in reste desfacut bagaje, spalat, calcat, gatit si iar facut bagaje.
Azi dupa o zi infernala la munca, in care masa de prinz au fost forneti huh.gif , care dupa ca nu mi-au placut mi-au mai adus diaree si dureri de stomac mad.gif , am mers pe jos 2,5 km .
Am luat REDUCTIL.
Azi dimineatza cantarul meu zice 98 de kg, asa zice de 2 saptamani.
E drept ca am mancat dulciuri sad.gif
Am studiat iar prospectul, asa ca mi-am cumparat o cutie, am primit una bonus )).gif , asa ca o luna o sa incerc sa vad ce iese.
O sa merg in continuare pe 1400 cal, exact cum mi-a recomandat nutritionista si o sa ma studiez atent sa vad daca am sau nu efecte adverse.
Promit ca daca e ceva in neregula sa renuntz la ele.
Acu ma duc sa dorm ca-s Zombi de oboseala.
Pisik
Amalia, stiu ca tu esti una din fetele care au tinut regimuri destul de drastice si regimuri date de nutritionisti. Eu una tocmai am fost vineri la nutritionist si mi-a dat un regim cu care eu ma cam chinui, adica la MD 50 gr branza de vaci, 2 felii sunca slaba, 1 felie paine secara, rosie castravete; la P: o cutie ton apa cu o salata (sal verde, rosie, castravete) in care am voie sa pun si ulei de masline si o feliuta de paine de secara; la C: 150 gr pui (gratar sau cuptor) cu o salata ca la pranz si un iaurt degresat. Ca gustari am cate 250 gr dintr-un singur fruct, la 10 si la 16.

Mie mi se pare greu de urmat, acum am ameteli, mi-e foame nonstop oricate ape si ceaiuri as bea si voriam sa stiu daca trece, daca ma obisnuiesc. Sper ca dupa cele 3 sapt sa imi dea ceva treptat sa revin la alimentatia anterioara ca tare mi-e ca daca dau jos ceva pun la loc dublu. Cand citesc ma gandesc ca nu e chiar asa putina mancare cum mi se pare mie dry.gif
amalia0701
CITAT(Pisik @ 02-05-2007, 05:26 PM) *

Amalia, stiu ca tu esti una din fetele care au tinut regimuri destul de drastice si regimuri date de nutritionisti. Eu una tocmai am fost vineri la nutritionist si mi-a dat un regim cu care eu ma cam chinui, adica la MD 50 gr branza de vaci, 2 felii sunca slaba, 1 felie paine secara, rosie castravete; la P: o cutie ton apa cu o salata (sal verde, rosie, castravete) in care am voie sa pun si ulei de masline si o feliuta de paine de secara; la C: 150 gr pui (gratar sau cuptor) cu o salata ca la pranz si un iaurt degresat. Ca gustari am cate 250 gr dintr-un singur fruct, la 10 si la 16.

Mie mi se pare greu de urmat, acum am ameteli, mi-e foame nonstop oricate ape si ceaiuri as bea si voriam sa stiu daca trece, daca ma obisnuiesc. Sper ca dupa cele 3 sapt sa imi dea ceva treptat sa revin la alimentatia anterioara ca tare mi-e ca daca dau jos ceva pun la loc dublu. Cand citesc ma gandesc ca nu e chiar asa putina mancare cum mi se pare mie dry.gif

Mie nu mi-a da un regim anume, trebuie sa-l calculez io , tot asa 5 mese, din care gustarile fructe.
Din pacate io am probleme cu dulciurile, imi scade glicemia, fac frisoane, ma apuca nervii instaneu, sunt in sevraj de dulce sad.gif
Nutritionista mea a zis ca un consume echilibrat de glucide, adica 140 gr. paine pe zi si 200 gr ( gatite cantarite), cartof, orez sau paste o sa rezolve problema.
Din pacate, dupa o luna se doveste ca nu am reusit, asa ca am sa merg pe mana ei cu reductilul.
Sunt masca, am primit un telefon, un subaltern al meu a murit in somn.
Era de serviciu de noapte, se culcase inainte de tura, iar cand s-a dus nevasta sa-l trezeaca l-au gasit mort.
Nu pot sa compilez, ieri am vb. cu el la serviciu, avea 40 , 41 de ani nu era bolnav cronic.............
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nessie
Acum ca tot l-ai cumparat, ia-l, dar cu cap. Te rog eu mult sa ai grija de tine si sa nu te pacalesti singura. La primul semn ca ceva nu este in ordine, te rog sa te duci la medic. pupic.gif Stii ca te iubesc! hug.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 02-05-2007, 06:35 PM) *

Acum ca tot l-ai cumparat, ia-l, dar cu cap. Te rog eu mult sa ai grija de tine si sa nu te pacalesti singura. La primul semn ca ceva nu este in ordine, te rog sa te duci la medic. pupic.gif Stii ca te iubesc! hug.gif

Ba io te iubesc pupic.gif
Ma gandeam ca daca nici asa nu o sa reusesc sa scad si sa ma mentzin sub 83, inseamna ca trebuie sa accept ca asa vrea metabolismul meu sa fiu obeza si nu o sa ma mai lupt cu mine.
Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca baiatul ala de 42 de ani era obez, la prima estimare a facut infart in somn.
Nessie
Acum am vazut mesajul anterior. sad.gif Imi pare rau. Dar daca vrei sa mai alini putin din durere, a avut cea mai usor moarte cred. E mai greu pentru familia care ramane dupa el. sorry.gif

Eu cred ca o sa mearga medicamentul, doar ai grija la reactii adverse. pupic.gif
Tzutzi80
Imi pare rau de subalternul tau, dar si mai rau de familia lui. Multa bafta cu Reductilul. Acum daca te-ai hotarat sa il iei, da-i inainte. Eu iti tin pumnii, si stii ca si eu te iubesc mult de tot pupic.gif
Pisik
Amalia, imi pare rau pt subalternul tau. Dar vorba lui Ness, a avut parte de o moarte usoara, daca acest lucru poate fi o consolare

Multumesc pt raspuns. Si eu sufar de "boala dulcelui" dar mie mi-a dat f putina paine, 2 felii/zi, cred ca o sa mai cresc eu cantitatea....
Eu nu tremur (inca) dar in rest si eu intru in "sevraj", cred ca mai mult mintal dry.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 02-05-2007, 05:08 PM) *

Am luat REDUCTIL.
Promit ca daca e ceva in neregula sa renuntz la ele.

Ia-l si urmareste ce se intampla...e scump?...macar sa nu dai banii degeaba!
Cred ca o sa te ajute...poate nu te mai recunosc cand o sa te vad!

CITAT(amalia0701 @ 02-05-2007, 06:24 PM) *

Sunt masca, am primit un telefon, un subaltern al meu a murit in somn.
Era de serviciu de noapte, se culcase inainte de tura, iar cand s-a dus nevasta sa-l trezeaca l-au gasit mort.
Nu pot sa compilez, ieri am vb. cu el la serviciu, avea 40 , 41 de ani nu era bolnav cronic.............

Si eu in ian am avut o colega de vreo 45, mama a doi copii minori care a murit in somn....si era sanatoasa conform analizelor. Un coleg mai apropiat de ea a facut o criza de panica si a fost in concediu medical 2 luni ca sa-si revina...si s-a lasat de bautura, cafea si tigari...e un sfant acum....
Doamne fereste, eu m-am gandit atunci numai ce a simtit barbasu cand a realizat ca a dormit o mare parte din noapte langa ea moarta in pat! Si cum a anuntat copii...ca erau in casa...cand a vazut ca nu se mai trezeste...brrr...ma furnica pielea....
Susannah
CITAT(amalia0701 @ 02-05-2007, 07:34 PM) *

Ma gandeam ca daca nici asa nu o sa reusesc sa scad si sa ma mentzin sub 83, inseamna ca trebuie sa accept ca asa vrea metabolismul meu sa fiu obeza si nu o sa ma mai lupt cu mine.
Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca baiatul ala de 42 de ani era obez, la prima estimare a facut infart in somn.

Se numeste apnee in somn, a incetat sa respire, asta nu apare la analize...desi aparent era sanatos, plamanii lui nu au mai facut fata...
Nu spune ca esti condamnata sa fii obeza toata viata, mai ai o solutie: operatia pe stomac. Exista multe variante de operatie dintre care unele sunt minim invazive. Sanatate multa!
axe10
CITAT(Susannah @ 02-05-2007, 10:17 PM) *

Nu spune ca esti condamnata sa fii obeza toata viata, mai ai o solutie: operatia pe stomac. Exista multe variante de operatie dintre care unele sunt minim invazive. Sanatate multa!

Amalia e satula pana in gat de diete...ca multe dintre noi. Ea zice ca o sa seremneze dar stiu eu ca o sa-si revina. Acum eu nu stiu exact cum a ajuns ca 120 kg de unde a plecat ca e o femeie activa, are un servici stresant, o casa de tinut...dar isi revine. Eu am incredere in ea . Operatiile astea iti fac bine pe o parte dar te pot pacali pe de alta parte...poti sa devii dependent de altele...tine si de cap. Un inel ar fi bun..nu insa taiatul din stomac...

Ami am revazut aseara emisiunea lui Oprah cu aia bulimica...ai vazut-o?...aia bolnava la cap nu tu...si tot si-a revenit.

te pupic.gif si te hug.gif !
amalia0701
Servus dragelor!
Multumesc pentru sustinere.
Azi e a doua zi de Reductil.
Azi noapte am dormit cam agitat, dar nu pot da vina pe el, Marius nu e acasa si m-am tot gandit la colegul meu sad.gif
Deocamdata exculd toatal ideea unei operatii .
Am ajuns asa din lipsa educatiei alimentare, lipsa unui regim sanatos de trai.
De doi ani si jumate m-am mai disciplinat,.dar 34 de ani nesanatosi au o inertie mare )).gif
Azi mananc asa:
- ora 7 - 50 gr. paine integrala cu 250 ml lapte 0,1%;
-cafea, ceai;
-pentru gustare am kiwi sau mar.
-prinz o salata din : rosii, castravete, 50 gr. masline, 100 gr. brinza feta si 50 gr. paine integrala.
amalia0701
La prinz am mancat ce am scris, dar fara paine ca am dat-o unei flamande )).gif
Gustare ora 16:45 un grepfruit.
Am venit acasa pe jos, de fapt nu mi-am mai luat abonament dry.gif , asa ca m-am rostogolit in ritm rapid acasa, deci 2,5 km cheer.gif
anca veselie
amalia, nu prea ma pricep la consolari si la cuvinte in aceste momente. pupic.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 03-05-2007, 05:03 PM) *

amalia, nu prea ma pricep la consolari si la cuvinte in aceste momente. pupic.gif

Nici eu blushing.gif hug.gif
Dar de abia astept sa vina Marius acasa sa ma tzina stras in bratze.
luchi
Amalia, imi pare rau pentru colegul tau.
Cat despre Reductil, nu ma pronunt, am auzit pareri pro si contra, insa presupun ca tu vei fi monitorizata de nutritionist si va fi totul bine. hug.gif
Amazoana
Neata Amalia
Nessie
Amalia, sunt curioasa cand te cantaresti. unsure.gif Acum ar trebui sa te cantaresti mai des sa vezi daca merge.
axe10
Buna dimineata doamna subtirica...
Amazoana
Neata si de la mine pupic.gif
lliliana
Duamna...n-am mai trecut demult pe-aci, dar n-am uitat de tine, n-aveam cum hug.gif Pupacesc shi imbratzoshez duamna de duamna. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
pupic.gif Amalia! Eu o urmaresc pe Lilish prin jurnale. Pupa ea, pup si eu, imbratiseaza ea, imbratisez si eu.

Dar eu trimit si flori give_rose.gif naughty.gif
Amazoana
Neata
Va pup si eu pe toate. Na! pupic.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Se pare ca reductilul nu imi creeaza probleme, adica nu resimt efectele secundare.
O sa ma mai incolo. Nu ma grabesc.
Deocamdata am fost data peste cap cu inmormantarea, ieri dupa am mancat jumate de milka diet, sa imi creasca serotonina.
Foamea mi s-a mai potolit, sevrajul de dulce nu.
O sa iau o luan reductil, o sa ma chinui sa tzin cat mai corect regimul sa nu scap la dulce si apoi merg la control.
Nu am mai baut cafea, deoarece in prima zi dupa ce am luat reductil dupa cafea m-au apucat ametzelile, de atunci nu am mai baut si nici ametzeli nu am mai avut.
Imi iau tensiunea de 7-8 ori pe zi si e ok.
Insomnii nu am si nici depresii.
Azi am mancat asa:
-ora 7 - un iaurt 470 gr. cu fructe;
-somn;
-ora 11 - un mar coscovit si o banana;
-activitati casnice: spalat, spalat vase, facut paine )).gif si dat pe net.

CITAT(axe10 @ 04-05-2007, 10:34 AM) *

Subtzirica la minte )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 05-05-2007, 12:36 PM) *

CITAT(axe10 @ 04-05-2007, 10:34 AM) *

Subtzirica la minte )).gif

blum.gif blum.gif wacko.gif tata.gif crazy.gif giggle.gif
lliliana
Servus duamna... biggrin.gif Cate calorii are datul pe net duamna...de-aia ma ingrash io ashea tare? biggrin.gif Uf...Pup pupic.gif hug.gif
anca veselie
pupici amalia hug.gif give_rose.gif
axe10
Cum stai?...mai rezisti sa nu te cantaresti?
Amazoana
Neata Amalia pupic.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 08-05-2007, 09:24 AM) *

Am slabit 2 kg in 6 zile, dar cantarirea oficiala e maine )).gif .
Va pup si eu fetelor.
Oricum sunt peste tiker, asa ca mai am pana ajung inapoi la el blushing.gif
Karin
CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 10:18 AM) *

Va pup si eu fetelor.

cheer.gif Bravo! pupic.gif
Abia astept si eu sa ma laud cu ceva minus la cantar.... unsure.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 08-05-2007, 10:30 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 10:18 AM) *

Va pup si eu fetelor.

cheer.gif Bravo! pupic.gif
Abia astept si eu sa ma laud cu ceva minus la cantar.... unsure.gif

Da, dar e rezultatul otravii aleia pe care o beau zilnic, asa ca nu prea imi vine sa ma mandresc.
julyalina
felicitari amalia! pupic.gif
amalia0701
Sunt cam depresata azi.
O fi de la pastile?Sau mi-a crescut buba mare la cap si am devenit ipohondra?
unsure.gif
julyalina
dry.gif cred ca esti nitzel ipohondra pupic.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.