CITAT(Pisik @ 02-05-2007, 05:26 PM)

Amalia, stiu ca tu esti una din fetele care au tinut regimuri destul de drastice si regimuri date de nutritionisti. Eu una tocmai am fost vineri la nutritionist si mi-a dat un regim cu care eu ma cam chinui, adica la MD 50 gr branza de vaci, 2 felii sunca slaba, 1 felie paine secara, rosie castravete; la P: o cutie ton apa cu o salata (sal verde, rosie, castravete) in care am voie sa pun si ulei de masline si o feliuta de paine de secara; la C: 150 gr pui (gratar sau cuptor) cu o salata ca la pranz si un iaurt degresat. Ca gustari am cate 250 gr dintr-un singur fruct, la 10 si la 16.
Mie mi se pare greu de urmat, acum am ameteli, mi-e foame nonstop oricate ape si ceaiuri as bea si voriam sa stiu daca trece, daca ma obisnuiesc. Sper ca dupa cele 3 sapt sa imi dea ceva treptat sa revin la alimentatia anterioara ca tare mi-e ca daca dau jos ceva pun la loc dublu. Cand citesc ma gandesc ca nu e chiar asa putina mancare cum mi se pare mie

Mie nu mi-a da un regim anume, trebuie sa-l calculez io , tot asa 5 mese, din care gustarile fructe.
Din pacate io am probleme cu dulciurile, imi scade glicemia, fac frisoane, ma apuca nervii instaneu, sunt in sevraj de dulce
Nutritionista mea a zis ca un consume echilibrat de glucide, adica 140 gr. paine pe zi si 200 gr ( gatite cantarite), cartof, orez sau paste o sa rezolve problema.
Din pacate, dupa o luna se doveste ca nu am reusit, asa ca am sa merg pe mana ei cu reductilul.
Sunt masca, am primit un telefon, un subaltern al meu a murit in somn.
Era de serviciu de noapte, se culcase inainte de tura, iar cand s-a dus nevasta sa-l trezeaca l-au gasit mort.
Nu pot sa compilez, ieri am vb. cu el la serviciu, avea 40 , 41 de ani nu era bolnav cronic.............
Dumnezeu sa-l odihneasca!