Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
CITAT(julyalina @ 08-05-2007, 11:37 AM) *

dry.gif cred ca esti nitzel ipohondra pupic.gif

Atata m-au batut unii la cap sa ma otravesc, incat acu daca ma scapa o b______a prima data ma gandesc daca nu e efectul Reductilului lol.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 11:44 AM) *

CITAT(julyalina @ 08-05-2007, 11:37 AM) *

dry.gif cred ca esti nitzel ipohondra pupic.gif

Atata m-au batut unii la cap sa ma otravesc, incat acu daca ma scapa o b______a prima data ma gandesc daca nu e efectul Reductilului lol.gif

lol.gif lol.gif vezi ca stii de le ce este? o buba mica care trebuie sa treaca pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 10:18 AM) *

CITAT(axe10 @ 08-05-2007, 09:24 AM) *

Cum stai?...mai rezisti sa nu te cantaresti?

Am slabit 2 kg in 6 zile, dar cantarirea oficiala e maine )).gif .
Va pup si eu fetelor.
Oricum sunt peste tiker, asa ca mai am pana ajung inapoi la el blushing.gif

Da iti face sete?..bei mai multa papa...ce simti...?
Macar de ai ajunge odata la 85 sa te vad fericita....
soranutza
Felicitari, Amalia! pupic.gif
anca veselie
pupic.gif yahoo.gif bravoooo! lasa al cui o fi efectul, conteaza ca se duc :devil:dupa ce oi mai da cateva jos te mai gandesti ce si cum pupic.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 08-05-2007, 11:57 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 08-05-2007, 10:18 AM) *

CITAT(axe10 @ 08-05-2007, 09:24 AM) *

Cum stai?...mai rezisti sa nu te cantaresti?

Am slabit 2 kg in 6 zile, dar cantarirea oficiala e maine )).gif .
Va pup si eu fetelor.
Oricum sunt peste tiker, asa ca mai am pana ajung inapoi la el blushing.gif

Da iti face sete?..bei mai multa papa...ce simti...?
Macar de ai ajunge odata la 85 sa te vad fericita....

Simt cam la 2 ore dupa ce beau pastila o presiune in ceafa.
In primele zile parca am avut si insmnii, dar era din cauza colegului, acu de 2 zile nu mai imi ajunge noaptea sa dorm.
Nu imi dau seama daca beau mai multa apa, io oricum eram mereu cu ceaiul sau apa in fatza, beam mai mult de 2-3 l pe zi, depinde cat de cald era.
Azi dimeazta cantarul meu zicea 96.1 cheer.gif

CITAT(soranutza @ 08-05-2007, 12:04 PM) *

Felicitari, Amalia! pupic.gif

Multumesc, desi nu prea pot bucura din tot sufletul, am impresia ca sunt ca ala de cara apa cu sita, orice as face, kg tot se intorc )).gif
Karin
cheer.gif cheer.gif Bravo!
pupic.gif hug.gif Ma bucur tare mult, pentru ca vad cat iti doresti sa reusesti si cat de cuminte esti! wink1.gif
pupic.gif
amalia0701
blushing.gif Sau am avut de 2 ani jumate atatea sperante si atatea dezamagiri incat mi-e frica si sa mai sper?
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 09-05-2007, 09:52 AM) *

blushing.gif Sau am avut de 2 ani jumate atatea sperante si atatea dezamagiri incat mi-e frica si sa mai sper?

pupic.gif amalia, speranta moare ultima hug.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 08-05-2007, 02:52 PM) *

pupic.gif yahoo.gif bravoooo! lasa al cui o fi efectul, conteaza ca se duc :devil:dupa ce oi mai da cateva jos te mai gandesti ce si cum pupic.gif

Nu ma mai gandesc deloc.
Sunt in programul de redisciplinare.
Incerc 5 mese pe zi, sa ma tzin departe de dulciuri,sa ma incadresz in cele 1400 de cal si sa fac miscare.
Ieri am reusit sa mananc doar 2 linguritze de cream de zahar ars ieri si mi s-a parut extrem de dulce.

CITAT(julyalina @ 09-05-2007, 09:55 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 09-05-2007, 09:52 AM) *

pupic.gif amalia, speranta moare ultima hug.gif

Da iubita, dar la mine functioneaza autoconservarea, decat sa sufar la o nerealizare, imi inhib sperantele si daca imi iese ma bucur, daca nu macar nu sufar )).gif
Amazoana
Neata amalia, ce faci? Ati baut cafea?
Tzutzi80
Neata Amalia iubita! Bravo pentru kilograme. Ai grija cu pastilele alea, dar nu iti mai face sange rau. Ai vazut ca Lali a avut rezultate frumoase (desi eu tot zic ca manca prea putin) pupic.gif hug.gif
amalia0701
Ieri am mancat asa:
- ora 6;30 - o cana de lapte 0,1% cu 50 gr. paine integrala;
-ora 9:30 - un mar verde;
-ora 11:30 - un mar verde:
-ora 13:30 - o rosie, un castravete, 50 gr. masline lights, 100 gr. cas de capra, 200 gr. peste prajit in malai dar absorbita grasimea din ele in servetzele.;
-ora 16 - 75 gr. popcorn;
-ora 18:30 - 100 gr. peste, 100 gr, mamaliga, 50 gr. cas, un castravete;
-ora 21 -2 liguritze de crema da zahar ars.
Miscare - nu prea, cumparaturi la supermarket si activitati casnice.

Azi:
-ora 9 - 250 ml lapte 0,1% cu 50 gr. paine integrala prajita, 10 gr. de unt si 30 gem de caise cu fructoza.

CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 10:05 AM) *

Neata amalia, ce faci? Ati baut cafea?

Io de cand iau reductil nu ma beau cafea, mi-e frica sa nu imi sara tensiunea.
Dar beau ceai acum cu voi cafea.gif , pana termina fiemea de invatzat la romana sa ne apucam de recapitulat la geometrie caci are teza vineri, exact de ziua ei )).gif

CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 10:10 AM) *

Neata Amalia iubita! Bravo pentru kilograme. Ai grija cu pastilele alea, dar nu iti mai face sange rau. Ai vazut ca Lali a avut rezultate frumoase (desi eu tot zic ca manca prea putin) pupic.gif hug.gif

Io nu cred ca mananc putzin.
Oricum poftele nu ti le taie )).gif , ma gandesc sa incerc sa ma tzin in cele 1400 de cal, chair daca mai gust si ceva nepermis.
Tinand cont ca asta e reeducarea modului de alimentare, a modului de viatza, nu o sa imi fie interzise pe vecie dulciurile )).gif
Dar trebuie sa pot sa ma stapanesc sa mai mananc prostii la nervi.
Gustarea mea de ieri, adica popcorn a fost un mod de a putea sa nu ma bat cu omul meu care ma enerva la culme, am reusit sa ma calmez si sa discut cu el normal, pana la urma.
Nu e normal sa mananci sa iti stapanesti emotiile, dar o sa incerc sa ma dezbar si de acest prost obicei.
Amazoana
ImagineImagineImagineImagine
Amalia am adus si la tine de baut! pupic.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 10:43 AM) *

ImagineImagineImagineImagine
Amalia am adus si la tine de baut! pupic.gif

Multumesc mult hug.gif
Amazoana
Mai am: Imagine
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 11:10 AM) *

Asta pare infgrasacioasa lol.gif asa ca beau ceaiul meu )).gif
amalia0701
Gustare ora 12 -un mar verde.
axe10
Lasa mama ca slabim noi si sa vezi atunci cocktailuri....am vazut la tv o reclama la mohito...bacardi cu menta si lamaie...o fi bun?
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 09-05-2007, 10:17 AM) *
Oricum poftele nu ti le taie )).gif

Din cate stiu eu, actiunea principala a medicamentului astuia nu e ca iti taie pofta, ci ca impiedica sintetizarea grasimilor si asimilarea lor.
Reducerea poftei de mancare e scop secundar si depinde de fiecare persoana cat de mult reuseste.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 12:24 PM) *

Lasa mama ca slabim noi si sa vezi atunci cocktailuri....am vazut la tv o reclama la mohito...bacardi cu menta si lamaie...o fi bun?

Io de cand cu Monti nu mai beau decat vin rosu )).gif
axe10
haninoroc.gif beach.gif In vacanta, la soare, sub umbrela....
amalia0701
CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 01:23 PM) *

haninoroc.gif beach.gif In vacanta, la soare, sub umbrela....

Io ma duc in vazantza la Londra tot sub umbrela )).gif
prietenii mei merg la KUSADASI la 5 stele cu oll inclusiv, dar io am refuzat ca nu vreau sa vin dupa 9 zile cu 10 kg in plus )).gif
axe10
Ha,hqa...de aia mi-am luat eu demipensiune....la pranz doar o salata ceva...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 01:35 PM) *

Ha,hqa...de aia mi-am luat eu demipensiune....la pranz doar o salata ceva...

Serios din cauza ducliurilor incluse nu ma duc acolo, desi Marius ar fi mers.
Si aseara am discutat, asa ca pana la urma l-am convins )).gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 09-05-2007, 11:31 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 11:10 AM) *

Asta pare infgrasacioasa lol.gif asa ca beau ceaiul meu )).gif

Asta nu e deloc ingrasacios. Se face simplu in blender, cu gheata si capsuni, only!!!

CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 12:24 PM) *

este delicios wink1.gif
amalia0701
Prinz ora 14:30 - 200 gr. rosii, 200 gr. castravete, 6 masline lights, marar, patrunjel, un fir de usturoi verde,o linguritza de ulei de floarea soarelui, 100 gr. piure( doar cu lapte 0,1% facut) si 150 gr. crap.
axe10
WOW...cum poti atata...nu ai pleznit? )).gif tease.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 07:13 PM) *

WOW...cum poti atata...nu ai pleznit? )).gif tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
-ora 18:30 - un mar verde;
-ora 19:30- 100 gr. piure, cu 30 gr. sunca de pui, 150 gr. cas, 200 gr. ciuperci coapte, 150 gr. gogosar si 50 gr. paine

99.4
50.0
152.2
1,489.2
Doar activitati casnice.
bubbles
Hey Ami fata constiincioasa pupic.gif .Ce sunt valorile alea de la sfrasit?
amalia0701
CITAT(bubbles @ 09-05-2007, 08:53 PM) *

Hey Ami fata constiincioasa pupic.gif .Ce sunt valorile alea de la sfrasit?

Proteine, lipide, glucide si calorii.
amalia0701
Azi :
-ora 6:30 - 250 ml lapte 0,1% cu 100 gr. paine ( de fapt au fost 2 felii, dar am cantarit 100 gr. si pentru masa de prinz) cu un patratzel de brinza topita fitness.
-gustare - 2 mere verzi mai micil;
-prinz : - salata din 2 rosii, 3 casrtaveciori, 100 gr. cas, 50 gr. masline lights, 58 gr. ton, ulei de masline si daca ajung in piatza cu un fir de ceapa verde, unul de usturoi si marar, daca nu ...........
Pentru cina mai vedem )).gif
_noni_
buna dimineata!

o zi vesela si senina am venit sa-ti urez! hug.gif

ma duc sa mai citesc din urma ca am cam chiulit! tease.gif

}{
amalia0701
CITAT(_noni_ @ 10-05-2007, 08:57 AM) *

buna dimineata!

o zi vesela si senina am venit sa-ti urez! hug.gif

ma duc sa mai citesc din urma ca am cam chiulit! tease.gif

}{

O sa fie o zi plina si la munca si acasa.
Maine Ioana are teza la matematica si inca are gauri la geometrie )).gif si e si ziua ei cheer.gif
Pisik
Imi place cum mananci, brava tie pupic.gif
Spor la trebi si la ajutat fata. ce ii faci bun de ziua ei? Tot cu gandul la bun sunt, seara visez prajituri, ce mai, sunt o cauza pierduta devil.gif
Karin
Buna dimineata! pupic.gif hug.gif
Sa treaca repede ziua asta plina de azi si sa vina week-end-ul! cheer.gif
pupic.gif hug.gif
Maine e ziua Ioanei? Atunci asteptam pana maine sa o felicitam, ca cica nu e bine sa feliciti omul inainte de ziua lui! wink1.gif
pupic.gif
amalia0701
CITAT(Pisik @ 10-05-2007, 09:04 AM) *

Imi place cum mananci, brava tie pupic.gif
Spor la trebi si la ajutat fata. ce ii faci bun de ziua ei? Tot cu gandul la bun sunt, seara visez prajituri, ce mai, sunt o cauza pierduta devil.gif

Ii fac ziua la un local, au in meniu:
-gustare - saleuri, pateuri, si alte foetaje;
-pizza;
-prajituri;
-tort si sucuri.
Dar atractia nu e mancarea ci animatoarele lol.gif , au tot felul de jocuri si concursuri cu premii.
Si e fara adultzi, adica o sa o duca Marius la 18:30 si o sa mergem la 23 sa ducem acasa invitatii si sa platim )).gif
Pentru acasa am facut ieri doua checuri unul alb si unul cu cacao, iar maine o sa tricotez un Metrou )).gif , am facut checurile la paratul de paine grin.gif

CITAT(Karin @ 10-05-2007, 09:06 AM) *

Buna dimineata! pupic.gif hug.gif
Sa treaca repede ziua asta plina de azi si sa vina week-end-ul! cheer.gif
pupic.gif hug.gif
Maine e ziua Ioanei? Atunci asteptam pana maine sa o felicitam, ca cica nu e bine sa feliciti omul inainte de ziua lui! wink1.gif
pupic.gif

Io sunt la noapte de seriviciu ca sa fiu maine libera cheer.gif , iar in weekend mai vedem.Dar cred ca o sa stam acasa caci Ioana are teza la romana in 15 si trebuie sa ma apuc sa ii predau si fizica caci e plutasa.
Aseara m-am socat sa vad ca nu stia care-i diferenta intre G si g ohmy.gif , asa ca trebuie sa ii predau io daca dascalii ei nu se prea omoara.
Si mandra mea e cea mai buna din clasa, nici nu vreau sa ma gandesc cum or fi alti copii doh.gif
axe10
Eu ma gandesc cu groaza cand o sa mearga fimea la scoala...astia au inebunit dau teme la copii mici pt parinti mai mult....

Tac-su a zis ca se ocupa de mate ...si cica eua asi fi buna la romana...asa o simtit el ca nu stie sarmanul ca imi facea mama compunerile.... blink.gif

Pregatiri cu spor...si pt teza si pt party!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 10-05-2007, 09:29 AM) *

Eu ma gandesc cu groaza cand o sa mearga fimea la scoala...astia au inebunit dau teme la copii mici pt parinti mai mult....

Tac-su a zis ca se ocupa de mate ...si cica eua asi fi buna la romana...asa o simtit el ca nu stie sarmanul ca imi facea mama compunerile.... blink.gif

Pregatiri cu spor...si pt teza si pt party!

Bine macar ca al tau se anuntza ca face cu copilul la ceva.
Al meu a declarat: Io am invatzat singur, nu a stat dupa mine mama sau tata, asa ca daca vrea nu are decat sa invetze singura!
devil.gif
crissy
CITAT(amalia0701 @ 10-05-2007, 09:48 AM) *

Al meu a declarat: Io am invatzat singur, nu a stat dupa mine mama sau tata, asa ca daca vrea nu are decat sa invetze singura!
devil.gif

Mie nu-mi placea sa stea nimeni pe capul meu sa invat... Invatam singura.
Pisik
Mama, Amalia, da minunata e masina asta de paine. Categoric e pe shopping list-ul meu. Fainuri mi-am luat deja, acuma masina imi mai trebe blum.gif Dar nu am gasit pana acum mai nimic sad.gif
amalia0701
CITAT(crissy @ 10-05-2007, 09:54 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 10-05-2007, 09:48 AM) *

devil.gif

Mie nu-mi placea sa stea nimeni pe capul meu sa invat... Invatam singura.

Nici mie dar io aveam dascali la scoala.
Din pacate fiemea nu prea are sad.gif
axe10
S i eu invatam singura...dar asta nu inseamna ca nu ma preocup de copil de loc!
anca veselie
bafta la teze! e la mate fizica? foarte tare party fara parinti tease.gif
pupic.gif
amalia0701
Sunt ingrozita.
Victima e fata unor colegi, am ramas fara aer.
Violentza
Karin
swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Nu pot sa cred...cum e posibil sa se intample asa ceva? Ce doamne iarta-ma a avut fata asta in cap?
Si noi am fost la varsta lor, dar asa ceva nu mi-a trecut prin cap niciodata.... sad.gif sad.gif
anca veselie
vai, amalia , ingrozitor.... fata a iesit din coma?
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 10-05-2007, 03:03 PM) *

Sunt ingrozita.
Victima e fata unor colegi, am ramas fara aer.
Violentza

Brrrr.....
Paradoxal, agresoarea -olimpica....hmmmmmmmmmm
amalia0701
Fata e in afara pericolului, au operat-o ieri dupaamiaza la Severin.
Am vb. mai inainte cu tatal ei, erau inca la spital cu fata.
Nu am putere sa ma ridic de pe scaun sa plec acasa.
anca veselie
hug.gif hug.gif bine ca e ok fata!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.