Ieri am mancat asa:
- ora 6;30 - o cana de lapte 0,1% cu 50 gr. paine integrala;
-ora 9:30 - un mar verde;
-ora 11:30 - un mar verde:
-ora 13:30 - o rosie, un castravete, 50 gr. masline lights, 100 gr. cas de capra, 200 gr. peste prajit in malai dar absorbita grasimea din ele in servetzele.;
-ora 16 - 75 gr. popcorn;
-ora 18:30 - 100 gr. peste, 100 gr, mamaliga, 50 gr. cas, un castravete;
-ora 21 -2 liguritze de crema da zahar ars.
Miscare - nu prea, cumparaturi la supermarket si activitati casnice.
Azi:
-ora 9 - 250 ml lapte 0,1% cu 50 gr. paine integrala prajita, 10 gr. de unt si 30 gem de caise cu fructoza.
CITAT(dulcikatty @ 09-05-2007, 10:05 AM)

Neata amalia, ce faci? Ati baut cafea?
Io de cand iau reductil nu ma beau cafea, mi-e frica sa nu imi sara tensiunea.
Dar beau ceai acum cu voi

, pana termina fiemea de invatzat la romana sa ne apucam de recapitulat la geometrie caci are teza vineri, exact de ziua ei
).gif)
CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 10:10 AM)

Neata Amalia iubita! Bravo pentru kilograme. Ai grija cu pastilele alea, dar nu iti mai face sange rau. Ai vazut ca Lali a avut rezultate frumoase (desi eu tot zic ca manca prea putin)

Io nu cred ca mananc putzin.
Oricum poftele nu ti le taie
).gif)
, ma gandesc sa incerc sa ma tzin in cele 1400 de cal, chair daca mai gust si ceva nepermis.
Tinand cont ca asta e reeducarea modului de alimentare, a modului de viatza, nu o sa imi fie interzise pe vecie dulciurile
Dar trebuie sa pot sa ma stapanesc sa mai mananc prostii la nervi.
Gustarea mea de ieri, adica popcorn a fost un mod de a putea sa nu ma bat cu omul meu care ma enerva la culme, am reusit sa ma calmez si sa discut cu el normal, pana la urma.
Nu e normal sa mananci sa iti stapanesti emotiile, dar o sa incerc sa ma dezbar si de acest prost obicei.