Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Karin
Nu sunt parinte (inca) si nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletul lor acum.... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
pupic.gif hug.gif
amalia0701
Io inca tremur.
Ioana a fost si ea oripilata, il cunoaste pe tatal fetei.
Doamne da-ne putere si minte sa trecem peste toate aceste nenorociri!
May
amalia, tocmai am vazut la stiri dar intr-o alta varianta, adica la tv s-a spus ca victima a amenintzat-o pe agresoare ca o spune parintilor ca fumeaza si agresoarea a injunghiat-o de 4 ori huh.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 03:35 PM) *

hug.gif hug.gif bine ca e ok fata!

E ok , adica a iesit din coma si nu mai e in pericol sa moara.
Ce o fi in mintea si sufeltul ei, fara sa mai punem trauma fizica.

CITAT(Maybeline @ 10-05-2007, 06:04 PM) *

amalia, tocmai am vazut la stiri dar intr-o alta varianta, adica la tv s-a spus ca victima a amenintzat-o pe agresoare ca o spune parintilor ca fumeaza si agresoarea a injunghiat-o de 4 ori huh.gif

Pana la urma nu mai conteaza de le ce s-au certat.
Ideea e ca 2 copii de 14 ani, fete vor fi traumatizate pe viatza.
Restul de intrebari, de ce s-au certat?, ca cauta un cutzit de 20 cm in geanta unei fete?
Sunt inutile.
Problema e unde a ajuns societatea noastra.
Pot sa va spun ca victima e dintr-o familie buna, fata are educatie, nu-i o vagaboanda.
May
Mai grava e posibilitatea ca totul sa fii fost premeditat, altfel nu cred ca umbla tot timpul cu un cutit de 20 cm la ea ohmy.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 10-05-2007, 03:03 PM) *

Sunt ingrozita.
Victima e fata unor colegi, am ramas fara aer.
Violentza

Nimic nu ma mai mira....la tv vedem mereu si mereu aceleasi imagini:copii care beau in timpul orelor, fete care se paruiesc si iata ca si mai rau din te miri ce, sinucideri din cauza ca au luat o nota proasta sau ca au chiulit si de frica de parinti fug de acasa sau mai rau isi pun capat zilelor.....fata aia oricum era pregatita...asta e clar...sa se apere de altii sau sa atace....

Sanatate sa trasmiti fetei si putere familiei ei!
amalia0701
Simt ca mi se zdruncina creierii.
Sunt tare frustrata ca Marius nu a venit nici azi acasa, iar eu trebuie sa plec in control singura in puterea noptii mad.gif
Stiu ca toate lucrurile stupide din jurul meu nu au legatura cu mine, ca nu trebuie sa imi fie teama, dar asta simt.
Sunt constienta ca ceea ce e scris nu pot schimba nici daca ma incui intr-un buncar, poate din cauza asta ma simt slaba si neajutorata.
E clar ca mintea mea e pe aratura.O fi efectul reductilului sorry.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 10-05-2007, 11:15 PM) *

Sunt tare frustrata ca Marius nu a venit nici azi acasa, iar eu trebuie sa plec in control singura in puterea noptii mad.gif
Stiu ca toate lucrurile stupide din jurul meu nu au legatura cu mine, ca nu trebuie sa imi fie teama, dar asta simt.
Sunt constienta ca ceea ce e scris nu pot schimba nici daca ma incui intr-un buncar, poate din cauza asta ma simt slaba si neajutorata.

Stai calma ca nu e efectul medicamentului....ce se intampla i n jurul nostru ne bulverseaza...pe astia mai cu simtire. Multi trec pe langa evenimente si merg mai departe...parca a inebunit lumea!
hug.gif hug.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 07:51 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 10-05-2007, 11:15 PM) *

Stai calma ca nu e efectul medicamentului....ce se intampla i n jurul nostru ne bulverseaza...pe astia mai cu simtire. Multi trec pe langa evenimente si merg mai departe...parca a inebunit lumea!
hug.gif hug.gif hug.gif

hug.gif hug.gif hug.gif
Acu m-am trezit.
O sa imi decalez programul de control.
axe10
Nu a fost azi noapte?
amalia0701
CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 08:03 AM) *

Nu a fost azi noapte?

Nu. blushing.gif
Ma car ca am dormit lemn si ma simt mai bine.
amalia0701
Aseara:
- .gustare ora 18 - un mar verde;
- cina ora 20:15 - - salata din 2 rosii, 3 casrtaveciori, salata,, ulei de masline , un fir de ceapa verde, unul de usturoi si marar si 150 gr. pui la rotisor.

86.6
53.5
108.0
1,273.3

Plus o lingura de creama de zahar ars si 5 gr. de ciocolata.

Azi :
- 250 ml iaurt 0,1% cu 50 gr. paine integrala prajita.
Pisik
CITAT(amalia0701 @ 11-05-2007, 09:09 AM) *

Aseara:
- cina ora 20:15 - - salata din 2 rosii, 3 casrtaveciori, salata,, ulei de masline , un fir de ceapa verde, unul de usturoi si marar si 150 gr. pui la rotisor.

86.6
53.5
108.0
1,273.3

Azi :

Bravo Amalia! Ai reusit sa nu te mai refulezi in mancare!
Sper ca esti mai bine pupic.gif
Amazoana
Neata Amalia pupic.gif
aki
salut draga amalia.De mult nu am mai fost pe la tine,dar acum am recuperat totul.imi pare bine ca te starui sa mergi pe drumul cel drept,dar eu imi fac de cap ca proasta.Mereu zic de mine incep dieta.si tot asa in fiecare zi,dar burta si fundul nu zice ca de mine se ingrasa dar o face atunci cind pun orice bycatica in gura.Trebuie de luat exemplu de la ei. devil.gif
amalia0701
CITAT(Pisik @ 11-05-2007, 09:11 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 11-05-2007, 09:09 AM) *

Aseara:

86.6
53.5
108.0
1,273.3

Azi :

Bravo Amalia! Ai reusit sa nu te mai refulezi in mancare!
Sper ca esti mai bine pupic.gif

Acu realizez ca desi am fost stresata nu m-am aruncat cu capul in frigider.

Prinz:
-ciorbitza de vita;
-pui la rotisor cu castravete murat.

CITAT(dulcikatty @ 11-05-2007, 09:46 AM) *

Neata Amalia pupic.gif

hug.gif
anca veselie
pupic.gif ma bucur ca esti mai bine hug.gif
amalia0701
Azi Ioana are 13 ani asa ca va fac cinste:
party.gif band.gif cheers.gif cafea.gif
Am reusit sa termin cu fiemea materia la geometrie, imi vajaie capul )).gif

CITAT(aki @ 11-05-2007, 01:12 PM) *

salut draga amalia.De mult nu am mai fost pe la tine,dar acum am recuperat totul.imi pare bine ca te starui sa mergi pe drumul cel drept,dar eu imi fac de cap ca proasta.Mereu zic de mine incep dieta.si tot asa in fiecare zi,dar burta si fundul nu zice ca de mine se ingrasa dar o face atunci cind pun orice bycatica in gura.Trebuie de luat exemplu de la ei. devil.gif

Servis akisorule!
Bine ai venit, te servesc cu o apa plata?
Un ceai?
Sau ceva mai tare?
pupic.gif
Karin
LA MULTI ANI IOANEI! cheer.gif cheer.gif

Sa iti traiasca, sa fie fericita, sa aiba parte numai de bine pe tot parcursul vietii ei!
pupic.gif hug.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
iti urez sa fie mereu frumoasa, desteapta si cuminte ca acum pupic.gif
eu vreau un ceai verde te rog, ca m-am scapat in praji blushing.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 11-05-2007, 01:54 PM) *

Am reusit sa termin cu fiemea materia la geometrie, imi vajaie capul )).gif

CITAT(aki @ 11-05-2007, 01:12 PM) *

Servis akisorule!
Bine ai venit, te servesc cu o apa plata?
Un ceai?
Sau ceva mai tare?
pupic.gif

Sa-ti traiasca...mai are un pic si-i faci bulentin...si sa vezi atunci...
Eu asi bea ceva mai tare si apoi asi baga niste gratare cu salata si dormit sub pom in poienita.
aki
Felicitari Zinei tale.Multi ani fericiti si cu multata sanatate cheer.gif
Ceva tare,vreau o betie cu voi w00t.gif
amalia0701
Io is beata de cap de la geometrie )).gif
Ma duc sa fac o baie cu spuma de ciocolata si ceva arome sa ma revigorez, pana atunci servitzi ce doritzi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
aki
Macra daca nu mininci ciocolata,macar sa te scalzi in ea tease.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 11-05-2007, 02:11 PM) *

Macra daca nu mininci ciocolata,macar sa te scalzi in ea tease.gif

Ioana avea Tofifeesa duca la colegi si nu a vrut sa ma servesca si pe mine sad.gif
Astept sa vina marius sa imi aduca lapte sa fac crema pentru metrou.
Sper sa reusesc sa ma tzin departe de ea blum.gif
anca veselie
ce crema pt metrou?
amalia nu ti se face foame daca te scalzi in cioco?
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 02:15 PM) *

ce crema pt metrou?
amalia nu ti se face foame daca te scalzi in cioco?

O crema de ciocolata. Metrou e o prajitura.
E spuma de ciocolata, gust tot de sapun are lol.gif
E ca si cu prezervativele cu arome. au tot gust de cauciuc )).gif
anca veselie
)).gif lol.gif nu am incercat prezervativele cu arome lol.gif
Andreea-Rodica
Sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Asa-i cu geometria asta, da dureri de cap. Dar trece repede, pe masura ce cresre copilul si inainteaza in materie.
hug.gif hug.gif
Amazoana
LA MULTI ANI!
Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si cuminte! Petrecere placuta! pupic.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-05-2007, 02:39 PM) *

Sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Asa-i cu geometria asta, da dureri de cap. Dar trece repede, pe masura ce cresre copilul si inainteaza in materie.
hug.gif hug.gif

Da de cap cand o bagi in el la foc automat. Ioana avea deja lacune, nu se ocupa de ei deloc prof. de la clasa.
Acum cand a inceput sa le "vada" ii plac si i se par simple.
Multzumesc dragelor pentru urari.
Am primit cadou de la omul meu o cutie de ciocolata.
buretel
CITAT(amalia0701 @ 11-05-2007, 12:54 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif La Multi Ani Ioanei! O pup si-o imbratisez cu drag pupic.gif Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea hug.gif hug.gif Va pup si va iubesc! Petrecere frumoasa give_rose.gif
crissy
CITAT(amalia0701 @ 11-05-2007, 01:54 PM) *

party.gif band.gif cheers.gif La multi ani pentru printzesa!
Pisik
La Multi Ani Ioana (tiza mea) cheer.gif

Pup mama si fata pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 02:30 PM) *

)).gif lol.gif nu am incercat prezervativele cu arome lol.gif

Rau ai facut...sa le incerci si pe alea cu dot-uri...le recomand...cu caldura
Ptiu ,ce vorbim noi aici in jurnalul femei astea sfioase.... blushing.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Intain marturisesc ca aseara m-am destrabalat cu 2 feliutze de pizza, 3 saleuri, 5 prajiturele( de casa) si o felie de tort.
O sa incerc sa pun poze, copii au fosrt bestiali, ne-am distrat super fain aseara, iar Ioana e tare fericita.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 12-05-2007, 09:05 AM) *

Servus dragelor!
Intain marturisesc ca aseara m-am destrabalat cu 2 feliutze de pizza, 3 saleuri, 5 prajiturele( de casa) si o felie de tort.
O sa incerc sa pun poze, copii au fosrt bestiali, ne-am distrat super fain aseara, iar Ioana e tare fericita.

Cel mai important e ca sunt copii cuminti...si ca s-au distrat...destrabalarea nu o vad cum te rog sa nu o iei nici tu in seama pe a mea....chipsuri!
amalia0701
Aici veneau baietzii:
Imagine
Concurs de dans cu castroane:

http://img221.imageshack.us/img221/8593/rimg0054zp6.jpg[/url]
Imbracata cu cadourile, inclusiv bretelele wink1.gif
Imagine

Concurs de dans pe ziar lol.gif , aici cu colegul de banca :
Imagine
Imagine
Aci horeau :
Imagine

Dansau si jucau volei cu baloane:
Imagine
Karin
E minunata fata ta! pupic.gif hug.gif
Imi plac tare mult pozele, imi plac concursurile lor....nu credeam ca mai sunt adolescenti care sa se distreze cum ne distram si noi pe vremea noastra ... unsure.gif

pupic.gif
amalia0701

Inainte de:
Imagine
Dupa dorintza lol.gif :
Imagine

Incercand sa-i dam iar fatza umana o uscam la uscatorul de maini lol.gif

Imagine
Iar aici o aruncau in sus de 13 ori , cel mai fain a fost ca Ioanei i-a placut asa ca au aruncat-o de 3*13 ori, apoi au contiuat si cu nesarbatoritzii lol.gif
Imagine
Dovada ca a inceput sa ii placa pe sus )).gif :, dupa ce au facut concurs care-i cel mai fain macheat baiat, au urmat fetele, apoi a fost o nebunie. Ce idee au avut aia sa ii faca cadou o trusa de farduri )).gif
Imagine

Toti veseli si fericitzi, tare drag imi era de ei:

Imagine

Iar pentru voi, special am pozat vitrina sa vedetzi la ca la ce ra acolo, am fost super cuminte, mai ales ca nu-s din alea cu gust de plastic:

Imagine

Mai avem, servitzi, aici nu ingrasa:
Imagine
Imagine

Daca va era dor si de mine, in timp ce ma mancau pantofii si am dat si io de 2 ori din fund :
Imagine
Imagine

Am ras tare vazand torul asta pentru majoratul unui baiat:
Imagine
ganesha
Amelie, La Multi Ani muuuulti si frumosi pentru minunea ta de fata! Nu stiu ce sa mai zic, ca ba ma podideste potopul de exclamatii, ba ramin fara glas. Pup tare frumoasele de amindoua! hug.gif naughty.gif Parca parca mi-ar place si mie (doar olecutica asa... de gust) inapoi pe la 13 ani (repet: doar un pic!!!). A! Am o bucata frate: 14 ani, inalt, baschetbalist, fromoooos naughty.gif , bun de tot la scoala, vrea sa se faca doctor. Ce zici.. mi-o trimiti putin pe fata ta sa le facem cunostinta? lol.gif

A! si inca ceva... fata ta e verdeeee! Inca un motiv de picat cu tronc!

Gata, fug. Da' te mai pup odata! salut.gif
bubbles
La Multi Ani Ioanei!!!! Scz de intarziere sorry.gif Sa`ti aduca numai bucurii si impliniri hug.gif .
Te iertam de mancatul ingrasacioaselor...dar de acum sa te mentii inapoi pe baricade pupic.gif .
Si eu ma apuc de facut ingrasacioase ca e ziua mea Luni .. deci sunt Taur ca si Ioana cheer.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 12-05-2007, 02:40 PM) *

E minunata fata ta! pupic.gif hug.gif
Imi plac tare mult pozele, imi plac concursurile lor....nu credeam ca mai sunt adolescenti care sa se distreze cum ne distram si noi pe vremea noastra ... unsure.gif

pupic.gif

Multzumesc Karin hug.gif
Sa stii ca patronul pizzeriei isi facea griji ca-s cam mari, animatoarea ( de 20 ani) avea chiar emotzii ca o sa flituiasca lol.gif , dar au fost super dragalashi.
Amy tare drag imi e sa te vad aici pupic.gif In le gatura cu fratele tau, atunci cand copii au tzinut fiecare un speech( la microfon) Ioana a zis ca isi doreste succes la baietzi lol.gif lol.gif lol.gif
Dupa cum imi spui tu fratele tau promite asa ca ti-o trimit )).gif doar virtul deocamdata ca nu am bani de bilet de avion wink1.gif Id ei pe mess e me_girl94 pupic.gif
Culoarea mea preferata e verdele, intr-o vreme aveam numai haine verzi )).gif , colegii ma intrebau daca lucrez la Vama lol.gif lol.gif , iar Ioana anul asta la toata lumea care a intrebat-o ce isi doreste a raspuns :
Ceva verde !
Bubbles multzumim, la fel iti dorim si tzie pupic.gif
axe10
Bravo pt distractia copilului!...da chiar ca e verde....si vad ca arata mult mai matura decat pishpiricii aia de baieti, dar asa e la varsta asta.
amalia0701
Sa revenim la oile noaste, adica la regim, nu mai scriu ce ma facut ieri, ca doar azi e o alta zi )).gif , asa ca azi:
- ora 7 - 50 gr. paine integrala si o cana de lapte 0.1%
-pentru gustare am mere;
-pentru prinz salata cu rosii, castravete, marar, un fir de ceapa si unul de usturoi, 100 gr. cas, o conserva mica de ton in apa si o feliutza de paine.
anca veselie
neatza!
ce frumoasa e fata ta! imi plac pozele, tare veseli sunt toti pupic.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 14-05-2007, 10:24 AM) *

neatza!
ce frumoasa e fata ta! imi plac pozele, tare veseli sunt toti pupic.gif

naughty.gif
Multzumesc pupic.gif
Au fost tare dragutzi.
aki
salut amalia.ce fata frumoasa ai draga pupic.gif .Sa-ti traiasca si sa fie sanataoasa si fericita hug.gif give_rose.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 14-05-2007, 10:41 AM) *

salut amalia.ce fata frumoasa ai draga pupic.gif .Sa-ti traiasca si sa fie sanataoasa si fericita hug.gif give_rose.gif

La fel si a ta pupic.gif
amalia0701
Gustarea 1 - un mar mare;
-gustarea 2 un grepfruit;
-pentru cina fac frigarui din piept de pui.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.