Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
Cina - 100 gr. orez cu 200 gr, merlucius la gratar si salata de rosii.
Azi -;
-ora 6:30- 250 ml iaurt 0.1% cu 50 gr. fulgi de porumb.
julyalina
pupic.gif amalia, nu mai mergi pe jos ? aia e activitate fizica nu somnul blum.gif
apropo... la mine in jurnal ancutza a lasat niste perle de la bac ... m-am tinut cu mainile de burta de atata ras biggrin.gif si punema acolo ca imi e mila de generatia asta care nu stie nici sa invete, nici sa se joace nici sa se distreze asa cum faceam noi sad.gif
Pisik
Amalia, pup fata constiincioasa! Si eu zic ca July, mai mergi pe jos, ca e tot asa incerc sa ma salvez, ca si la mine lenea e cat casa mad.gif
imi plac meniurile tale, dar am inteles ca mai ai si abateri pe care le "omiti" blum.gif Hai, fii fata cuminte, ca doar tu esti modelul meu no.1 wink1.gif
Amazoana
Neata Amalia,fetelor pupic.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 23-05-2007, 09:45 AM) *

Neata Amalia,fetelor pupic.gif

Servus draga mea!
O zi faina sa ai si tu pupic.gif
Tzutzi80
Neata Ami!!!! Ce mai faci? pupic.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 23-05-2007, 10:55 AM) *

Neata Ami!!!! Ce mai faci? pupic.gif

Muncesc sa creasca PIB_ul lol.gif lol.gif lol.gif
Sunt cam somnolenta.
As dormi mereu, poate e de vina norul de afara rolleyes.gif
Nessie
Am venit sa te urechez pentru popcornul si berea lasate la mine in jurnal. dry.gif Pai ce-i asta? Ziceai ca ti-ai descoperit noua pasiunea? Asta e noua boala!

La mine noua pasiune e sportul si parca am pielea de bebelus. biggrin.gif Pana acum doar asta e schimbarea, dar sigur or sa mai vina si altele.

Ai grija de tine, ca daca tu nu ai, altii nu au cum! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 23-05-2007, 12:44 PM) *

Am venit sa te urechez pentru popcornul si berea lasate la mine in jurnal. dry.gif Pai ce-i asta? Ziceai ca ti-ai descoperit noua pasiunea? Asta e noua boala!

La mine noua pasiune e sportul si parca am pielea de bebelus. biggrin.gif Pana acum doar asta e schimbarea, dar sigur or sa mai vina si altele.

pupic.gif
Azi am mancat:
-gustarea 1- un mar verde;
-prinz - 200 gr. merlucius la gratar cu mazare, si 100 gr. orez, o felie de brinza telemea( cam 50 gr.);
-gustarea 2 - un grepfruit.
Activitate fizica- tot somn intens de la 15-17:30
Sunt tare obosita, as dormi nonstop.
O fi sevrajul cafelei la care am renuntzat de 3 saptamani, o fi Reductilul, o fi norul, o fi trezitul la 5:30.....habar nu am.
Oricum m-am hotarat sa ii dau organismului ce cere, asa ca daca acu vrea somn o sa dorm.
Trebuie sa ajunga el la un echilibru.
Gabi sa stii ca de luni am fost cuminte, oricum ieri si azi nu am mancat nimic nepermis blum.gif
Trebuie sa imi fac pregatirea morala pentru nunta de sambata seara, iar cu berea sa stii ca inca am o sticla si o cutie in frigider.
anca veselie
foarte faina scrisoarea aia.
lasa berea aia, dauneaza grav... burticii tease.gif
pupiiiici hug.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 23-05-2007, 08:40 PM) *

foarte faina scrisoarea aia.
lasa berea aia, dauneaza grav... burticii tease.gif
pupiiiici hug.gif

E in frigider si-l asteapta pe Marius )).gif
Cina:
- 200 gr. mamaliga cu 50 gr. brinza telemea, 100 ml iaurt 0,1% si o lingura de smantana 12%.
anca veselie
asa te vreau! pupic.gif somn usor
mirela
Am trecut sa te salut si sa-ti multumesc prt. tot suportul ! Iti las o micuta foto cu mine )).gif Imagine
amalia0701
CITAT(mirela @ 23-05-2007, 10:34 PM) *

Am trecut sa te salut si sa-ti multumesc prt. tot suportul ! Iti las o micuta foto cu mine )).gif Imagine

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Esti o dragutza pupic.gif
Sa stii ca ma gandesc zilnic la tine cand ma uit la breloc hug.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 23-05-2007, 07:20 PM) *

CITAT(Nessie @ 23-05-2007, 12:44 PM) *

pupic.gif
Azi am mancat:
-gustarea 1- un mar verde;
-prinz - 200 gr. merlucius la gratar cu mazare, si 100 gr. orez, o felie de brinza telemea( cam 50 gr.);
-gustarea 2 - un grepfruit.
Activitate fizica- tot somn intens de la 15-17:30
Sunt tare obosita, as dormi nonstop.
O fi sevrajul cafelei la care am renuntzat de 3 saptamani, o fi Reductilul, o fi norul, o fi trezitul la 5:30.....habar nu am.
Oricum m-am hotarat sa ii dau organismului ce cere, asa ca daca acu vrea somn o sa dorm.
Trebuie sa ajunga el la un echilibru.
Gabi sa stii ca de luni am fost cuminte, oricum ieri si azi nu am mancat nimic nepermis blum.gif
Trebuie sa imi fac pregatirea morala pentru nunta de sambata seara, iar cu berea sa stii ca inca am o sticla si o cutie in frigider.

E trezitul...nu te mai gandi la prostii....te pupicesc!
amalia0701
Axe tu stii ca io am buba la cap lol.gif de acolo mi se trag toate.
Am dormit 3 zile si parca ma simt mai bine.
E buna terapia prin somn )).gif
julyalina
pupic.gif amalia, e foarte bine ca poti sa dormi hug.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 24-05-2007, 08:13 AM) *

Axe tu stii ca io am buba la cap lol.gif de acolo mi se trag toate.
Am dormit 3 zile si parca ma simt mai bine.
E buna terapia prin somn )).gif

Ce asi mai dormi si eu daca nu m-ar inebuni fimea de cap...dar vine ia vacanta si-si ia zborul la tara la mama.
Ti-ai platit biletul de vacanta?
amalia0701
Avansul doar.
Amazoana
Neata amalia pupic.gif
Ce bine ca pleci in vacanta.........eu nu mai am anul asta........si cand vad cat se face de cald, imi vine sa tip.....
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 09:16 AM) *

Neata amalia pupic.gif
Ce bine ca pleci in vacanta.........eu nu mai am anul asta........si cand vad cat se face de cald, imi vine sa tip.....

Am avut si io 5 ani fara concediu din cauza ratelor, paote din cauza aia am facut si buba la creier )).gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 24-05-2007, 11:05 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 24-05-2007, 09:16 AM) *

Neata amalia pupic.gif

Am avut si io 5 ani fara concediu din cauza ratelor, paote din cauza aia am facut si buba la creier )).gif

Ooofff, ce situatie aiurea.....eu as pleca, dar nu pot de la serviciu, am avut concediul deja anul acesta..........
amalia0701
Azi am mancat asa:
-ora 6;30 - 250 ml iaurt Zuzu 0,1%( am facut o pasiune pentru el) cu 80 gr. paine integrala prajita;
-ora 11;30 - un mar vrede mare, apoi m-a apucat subit diarea sad.gif ;
-ora 13:30 - 80 gr. paine integrala prajita cu 50 gr. pateu, 50 gr. cas si 10 masline lights, 2 felii de sunca de pui si 2 felii de salam de sibiu, apoi 200 ml iaurt 0,1% cu 30 gr. fulgi de porumb.
-ora 17 - un patratzel si jumatate de Milka noua cu crema de cacao cu 45% ;
-ora 19 ;30- 5 caise de la sexi din spania )).gif
amalia0701
Sunt cam ametzita, dar nu mi foame.
Eventual o sa mai mananc grepfruit.
amalia0701
Nu am mai mancat nimic aseara si m-am trezit infometata )).gif
Azi:
- 6:30 - o banana;
-6:50 - 80 gr. paine integrala prajita, cu unt si gem de capsuni( 2 linguritze) si 250 ml lapte 1,5%.
Am la pachet :
- gustarea 1 - un grepfruit;
-prinz: - 3 rosii, 12 masline lights, 100 gr. telemea si o conserva de ton in apa ( 58 gr.)
Pentru cina vreau sa fac un pui la cuptor( rotisor) cu ceva salata.
Amazoana
Neata amalia pupic.gif
Eu am mancat aseara blushing.gif si azi dim m-am trezit cu o fomila.................
Sexymom
Buna fetita frumoasa. Ce mai faci tu?? sper sa am timp sa citesc din urma sa vad cum o mai duci. pupic.gif Eu m-am lasat de regim, am trecut printr-o perioada stresanta si am mancat necontrolat tot ce am avut prin casa.
aki
Salut amalia.am treut citit,pupat si fug mai departe pupic.gif
axe10
Cam cate grame sunt 12 masline lights?...nu-s cam multe...ieri 10 azi 12...sunt mai nesarate, dar gred ca tot multe calorii....ai grija!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 25-05-2007, 05:44 PM) *

Cam cate grame sunt 12 masline lights?...nu-s cam multe...ieri 10 azi 12...sunt mai nesarate, dar gred ca tot multe calorii....ai grija!

Vreo 30 de grame cu tot cu samburi.
Dar io nu inghit samburii.
100gr.Masline= 0.2 proteine,21.9 lipide, 6.5 carbohidratzi si calorii 224.0, astea masline normale.
Io nu am mancar mai mut de 20 gr.
Gustarea 2 - un mar verde;
cina- 200 gr. pui la cuptor, salata de varza( cu morcov, marar si lamaie).
Dulci, Aki si Sexi pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
proteine 83.6, lipide 54.0, glucide 140.5, calorii 1,414.1
Sexymom
Ce ma fac fata ca nu am nici un chef de regim, mai nou pierd vremea la tele in loc sa ies la alergat.Cum sa ma trezesc???ca nici oglinda nu ma mai ajuta sa imi revin.Afara e frig, ploua de 1 saptamana, nici la piscina nu mai cobor sad.gif sunt o putoare lenesa.Si fara vointa.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 25-05-2007, 08:57 PM) *

Ce ma fac fata ca nu am nici un chef de regim, mai nou pierd vremea la tele in loc sa ies la alergat.Cum sa ma trezesc???ca nici oglinda nu ma mai ajuta sa imi revin.Afara e frig, ploua de 1 saptamana, nici la piscina nu mai cobor sad.gif sunt o putoare lenesa.Si fara vointa.

Draga mea, totul pleaca de la mansarda.
Deci fa ce iti vine acum, adica stai la TV.
O sa te plictisesti, o sa te aduni dupa perioadele grele prin care ai trecut si o sa revii.
Stiu asta.
Din pacate io am realizat ca sunt educata astfel incat si bucuria si necazul le asociez cu mancare, ingrasacioasa de obicei si atunci cad cu capul in frigider.
E tare greu sa imi resetez mandarda, oricum cred ca e mult mai util pentru tine sa faci ceea ce simtzi ca iti cere corpul atunci( nu ma refer la mancat aiurea ci la odihna, la plimbare, etc...)
Am mai observat ca inertia organismului e o fortza uriasa.
Al meu ma penalizeaza pentru orice abatere.
Acu io-s iar la faza de regim, cu miscarea iar mi-a trecut, saptamana asta activitatea fizica a fost somn intens la prinz )).gif
amalia0701
Servus dragelor!
Azi sunt la munca, la noapte merg la o nunta, deci trebuie sa ajung la coafor, la manichiura, la pensat, sa fac curat in casa, sa dorm de prinz sa pot sa ma zbantzui la noapte, sa vin iar la 19 la serviciu apoi la nunta.
Toate astea doar in 10 ora )).gif , habar nu am cum sa ma organizez.
Nici nu stiu cum sa ma imbrac, am 2 variante dar nici una nu ma satisface total, offf cam multe alegeri pentru o singura zi.
Hai sa va povestesc cea mai tare faza. Omul meu a fost plecat toata saptamana in delegatzie, asa ca ne-am dat intalnire acasa ieri. Io m-am dus acasa la 14, am pus un pui la cuptor, am pregatit salata, m-am dusat, imparfumat, aranjat, pregatit decorul in camera.
Omu a ajuns in Craiova la ora 16, a venit acasa repede, s-a dusat, s-a barbierit, imparfumat numai bun de fursecaiala.
Io prevazatoare am incuiat usa si am lasat cheia pe dinauntru in ea, desi Ioana trebuia sa vina acasa doar la ora 18.
In toiul pregatirii ingredeientelor de fursecuri auzim cheia bagata in usa. Daca turna cineva apa rece pe noi nu saream sa ne cautam hainele mai repede lol.gif lol.gif lol.gif
Evident ca nu le gaseam ca erau aruncate peste tot )).gif , asa ca a stat ceva Ioana la usa incercand sa intre in casa, iar intrebarea ei a fost:
-Ce faceati de ati inchis usa pe dinauntru ?
lol.gif lol.gif lol.gif
Apoi razand imi spune ca proful de engleza a avut ceva treaba asa ca i-a trimis acasa doh.gif
Io cand va spun ca astia la scoala nu asteapta decat sa ii trimita acasa nu ma credetzi.
Iar Zana mea copil cuminte a venit direct acasa lol.gif lol.gif
Apoi generoasa ne anuntza ca daca vrem sa fim singuri azi ea ar merge la o piscina, dar azi noapte a plouat torential in Craiova lol.gif lol.gif lol.gif si acu e inorat.
Am ras cu Marius de ne-am spart, iar azi dimineatza la ora 5:30 imi spunea ca daca am chef azi de fursecuri acum e singurul moment prielnic lol.gif lol.gif lol.gif
Va doresc un weekend fain si cat mai putzin ingrasacios. pupic.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif
asta imi aduce aminte de copilarie, baby.gif cand am patzit si eu asa cu ai mei .Cel mai naspa e ca am dat peste ei noaptea )).gif : sunase cineva la telefon si ei nu auzisera si eram nauca de somn cand am deschis usa de la camera sa-i anunt; ma intrebam de ce tata nu se misca mai repede sa vorbeaca cu persoana care astepta pe fir, abia a doua zi mi-am dat seama biggrin.gif

Serviciu usor si distractie placuta la nunta wink1.gif !
Sexymom
CITAT(amalia0701 @ 26-05-2007, 09:36 AM) *

Am ras cu Marius de ne-am spart, iar azi dimineatza la ora 5:30 imi spunea ca daca am chef azi de fursecuri acum e singurul moment prielnic lol.gif lol.gif lol.gif

Eu nu tin minte sa fii facut fursecuri la ore decente, la mine ora 5,30 e chiar convenabila lol.gif De multe ori nici nu stiu ce s-a intamplat pana sa deschid ochii lol.gif lol.gif lol.gif
Asa e cu copii, sa vezi cum e in concediu cand intram amandoi in baie si ne abtinem sa nu facem galagie lol.gif
Amazoana
Neata
Bueeyy? unde am nimerit? E dimineata fursecurilor? lol.gif
Amalia, ai fost tare cu faza asta....spor la treaba azi Si distractie placuta la nunta diseara pupic.gif
Sexi, cum adica nici nu stii ce s-a intamplat pana deschizi ochii????hmm???? Vreau si eu asaaaaa )).gif )).gif )).gif
May
Asta inseamna ca trebuie sa fursecuiesc acum, ca dupa ce vin copiii e pe apucate )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 25-05-2007, 08:30 PM) *

Vreo 30 de grame cu tot cu samburi.
Dar io nu inghit samburii.
100gr.Masline= 0.2 proteine,21.9 lipide, 6.5 carbohidratzi si calorii 224.0, astea masline normale.
Io nu am mancar mai mut de 20 gr.

Mie mi se par multe grasimi....dar cred ca sunt mici mici maslinele aste....

CITAT(amalia0701 @ 26-05-2007, 08:36 AM) *

Servus dragelor!
Azi sunt la munca, la noapte merg la o nunta, deci trebuie sa ajung la coafor, la manichiura, la pensat, sa fac curat in casa, sa dorm de prinz sa pot sa ma zbantzui la noapte, sa vin iar la 19 la serviciu apoi la nunta.
Toate astea doar in 10 ora )).gif , habar nu am cum sa ma organizez.
Nici nu stiu cum sa ma imbrac, am 2 variante dar nici una nu ma satisface total, offf cam multe alegeri pentru o singura zi.
Hai sa va povestesc cea mai tare faza. Omul meu a fost plecat toata saptamana in delegatzie, asa ca ne-am dat intalnire acasa ieri. Io m-am dus acasa la 14, am pus un pui la cuptor, am pregatit salata, m-am dusat, imparfumat, aranjat, pregatit decorul in camera.
Omu a ajuns in Craiova la ora 16, a venit acasa repede, s-a dusat, s-a barbierit, imparfumat numai bun de fursecaiala.
Io prevazatoare am incuiat usa si am lasat cheia pe dinauntru in ea, desi Ioana trebuia sa vina acasa doar la ora 18.
In toiul pregatirii ingredeientelor de fursecuri auzim cheia bagata in usa. Daca turna cineva apa rece pe noi nu saream sa ne cautam hainele mai repede lol.gif lol.gif lol.gif
Evident ca nu le gaseam ca erau aruncate peste tot )).gif , asa ca a stat ceva Ioana la usa incercand sa intre in casa, iar intrebarea ei a fost:
-Ce faceati de ati inchis usa pe dinauntru ?
lol.gif lol.gif lol.gif
Apoi razand imi spune ca proful de engleza a avut ceva treaba asa ca i-a trimis acasa doh.gif
Io cand va spun ca astia la scoala nu asteapta decat sa ii trimita acasa nu ma credetzi.
Iar Zana mea copil cuminte a venit direct acasa lol.gif lol.gif
Apoi generoasa ne anuntza ca daca vrem sa fim singuri azi ea ar merge la o piscina, dar azi noapte a plouat torential in Craiova lol.gif lol.gif lol.gif si acu e inorat.
Va doresc un weekend fain si cat mai putzin ingrasacios. pupic.gif

Cum te stiu fata desteapta wink1.gif , te organizezi tu intr-un final... yahoo.gif .si astept poze cu dovada ca ai dansat toata noaptea....si distreaza-te nu te gandi ca esti la regim....sa fii acolo in ton cu evenimentul. Asta nu inseamna sa spargi burta dar nu sta cu un bat de leguma in gura tot timpul....

CITAT(Maybeline @ 26-05-2007, 03:36 PM) *

Asta inseamna ca trebuie sa fursecuiesc acum, ca dupa ce vin copiii e pe apucate )).gif

Asta sa fii sigura....

Eu program de fursexuri numai in we ca in afara de copil...care oricum se culca si o adoarme si pe ma-sa totodata, mai e si frati-miu...care se culca tarziu...si parca nu-mi vine sa ma bag la dormitor si sa stau cu capul in perna....we seara evident!...va place mai fetelor?...pai e drept?
anca veselie
lol.gif lol.gif
amalia cum a fost la nunta? ai dantuit?
bubbles
Ziua yahoo.gif .Cum a fost la nunta?ceva poze grin.gif .Dupa 15 iulie vin la Craiova vreo 2 saptamani sa`mi iau tinutele pt nunta si ne vedem si noi la o maslina ceva? hug.gif
axe10
Cred ca e lata de atata dans...sper....sa nu fie lata de la bagat la burtica!...
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 27-05-2007, 10:37 AM) *

lol.gif lol.gif
amalia cum a fost la nunta? ai dantuit?

Sper a fost, m-am zbanztuit toata )).gif

CITAT(bubbles @ 27-05-2007, 01:50 PM) *

Ziua yahoo.gif .Cum a fost la nunta?ceva poze grin.gif .Dupa 15 iulie vin la Craiova vreo 2 saptamani sa`mi iau tinutele pt nunta si ne vedem si noi la o maslina ceva? hug.gif

Am ceva poze facute cu telefonul, stai sa incerc sa pun una.
Io in 20 iulie ple in concediu, dar din 15-19 cu mare drag.
amalia0701
Nu am reusit sa pun poze aseara, cum nu reusesc nici acum sa vad pozele de la sexi din jurnal blink.gif
Nu spun nimic de meniurile mele in ultimele 2 zile, pot doar sa sper ca dansul toata noaptea si fursecaiala au mai limitat din ravagii( prajituri, tort,popcorn, bere, inghetazta ci ciocolata)
Azi:
-ora +6:30 - 250 ml lapte 1,5 cu fulgi de ovaz( 30 gr);
-gustarea 1 - un grepfruit;
-priz- 200 gr, piept de pui la cuptor, 250 gr. rosii, 100 gr. telemea.
julyalina
'neazta amalia pupic.gif
las' ca nu moare omul daca da odata gres hug.gif si in plus zbantzuiala si fursecaiala, cred si eu ca au compensat naughty.gif
auzi... da nu ne spui si noua cum te-ai organizat sambata ? rolleyes.gif
anca veselie
ma bucur ca te-ai zbantuit pupic.gif
sigur aceste sporturi au minimalizat pagubele naughty.gif
amalia0701
Buna seara!
Nu am reusit sa pun poze, nu stiu ce are de mu merge devil.gif
Azi am mancat :
-gustare 2 - 300-400 gr. capsuni( primele romanesti de anul asta, buneeeee)
-cina: - salata de varza, morcov, lamaie, marar su ulei de masline, 50 gr. brinza, 50 gr. merluciu la gratar si 100 gr. paine integrala.
Inca imi e foame, dar mai bag un ceai.
Vin rusii si ma gandesc numai la Milka din frigider sorry.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 28-05-2007, 10:08 PM) *

Buna seara!
Azi am mancat :
-cina: - salata de varza, morcov, lamaie, marar su ulei de masline, 50 gr. brinza, 50 gr. merluciu la gratar si 100 gr. paine integrala.

Neata
Atat ai mancat toata ziua Amalia? Hai maaaa sad.gif si tot pe mine ma cearta lumea ca nu mananc....ieri am mancat si eu capsune romanesti si intr-adevar buneeeeeeeee pupic.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 29-05-2007, 09:32 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-05-2007, 10:08 PM) *

Buna seara!
Azi am mancat :

Neata
Atat ai mancat toata ziua Amalia? Hai maaaa sad.gif si tot pe mine ma cearta lumea ca nu mananc....ieri am mancat si eu capsune romanesti si intr-adevar buneeeeeeeee pupic.gif

Nuuuuu
Ieri am mancat asa:
-ora +6:30 - 250 ml lapte 1,5 cu fulgi de ovaz( 30 gr);
-gustarea 1 - un grepfruit;
-priz- 200 gr, piept de pui la cuptor, 250 gr. rosii, 100 gr. telemea.
In total 1408 calorii, cam multe proteine wacko.gif
julyalina
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.