Servus dragelor!
Azi sunt la munca, la noapte merg la o nunta, deci trebuie sa ajung la coafor, la manichiura, la pensat, sa fac curat in casa, sa dorm de prinz sa pot sa ma zbantzui la noapte, sa vin iar la 19 la serviciu apoi la nunta.
Toate astea doar in 10 ora
).gif)
, habar nu am cum sa ma organizez.
Nici nu stiu cum sa ma imbrac, am 2 variante dar nici una nu ma satisface total, offf cam multe alegeri pentru o singura zi.
Hai sa va povestesc cea mai tare faza. Omul meu a fost plecat toata saptamana in delegatzie, asa ca ne-am dat intalnire acasa ieri. Io m-am dus acasa la 14, am pus un pui la cuptor, am pregatit salata, m-am dusat, imparfumat, aranjat, pregatit decorul in camera.
Omu a ajuns in Craiova la ora 16, a venit acasa repede, s-a dusat, s-a barbierit, imparfumat numai bun de fursecaiala.
Io prevazatoare am incuiat usa si am lasat cheia pe dinauntru in ea, desi Ioana trebuia sa vina acasa doar la ora 18.
In toiul pregatirii ingredeientelor de fursecuri auzim cheia bagata in usa. Daca turna cineva apa rece pe noi nu saream sa ne cautam hainele mai repede
Evident ca nu le gaseam ca erau aruncate peste tot
).gif)
, asa ca a stat ceva Ioana la usa incercand sa intre in casa, iar intrebarea ei a fost:
-Ce faceati de ati inchis usa pe dinauntru ?
Apoi razand imi spune ca proful de engleza a avut ceva treaba asa ca i-a trimis acasa
Io cand va spun ca astia la scoala nu asteapta decat sa ii trimita acasa nu ma credetzi.
Iar Zana mea copil cuminte a venit direct acasa
Apoi generoasa ne anuntza ca daca vrem sa fim singuri azi ea ar merge la o piscina, dar azi noapte a plouat torential in Craiova

si acu e inorat.
Am ras cu Marius de ne-am spart, iar azi dimineatza la ora 5:30 imi spunea ca daca am chef azi de fursecuri acum e singurul moment prielnic
Va doresc un weekend fain si cat mai putzin ingrasacios.