Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Amazoana
Aaaaa, ok sorry pupic.gif
aki
Salut amalia.Tare faza cu fursecaiala lol.gif
I-am povestit lui Sergiu la ce zicem noi fursecuri,murea de ris w00t.gif
A venit simbata de la Rominia si mi-a adus niste fursecuri adevarati care ingrasa yahoo.gif .I-am vazyt pentru prima data.Gustosi au fost tease.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 28-05-2007, 10:08 PM) *

Vin rusii si ma gandesc numai la Milka din frigider sorry.gif

Si ma rog cine a pus Milka in frigider?...nu mai cumpara...pleaseeeeeeeee!

pupic.gif
Nessie
Buie, unde esti? unsure.gif Ce faci? Ce mananc? Cum stai cu pregatirile de concediu? mai treci si pe la noi din cand in cand. pupic.gif
aki
Nu a plecat inca? blink.gif
anca veselie
amalia ai disparut. esti ok?
hug.gif pupic.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Sunt aici. Muncesc zi-lumina , e prima zi cand am deschis netul.
Nessie
hug.gif S-a intamplat ceva? Ce-i cu atata munca incat nu mai poti sa respiri?
axe10
Ce se intampla cu tine?...nici pe mess, nici aici....
julyalina
daca e ca la mine, o inteleg hug.gif
luchi
..sau ca la mine. noroc ca, dupa doua saptamani, au catadicsit cei de la firma furnizoare de servicii internet sa vina sa faca transferul , asta dupa ce m-au pus sa achit, in avans, abonamentul pentru intreaga luna.
Si mie mi-e dor de tine. give_rose.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Sunt aici, sunt bine, dar am muncit ca robul, acum am controale, ieri a fost auditul intern, etc..........
Una peste alta sunt bine, grasa si frumoasa.
Am facut cate o abatere zilnic, o inghetztaa sau popcorn blushing.gif , duminica chiar si bere )).gif
Acu am o pauza cheer.gif
M-am reapucat sa beau cafea, ba chiar am baur red bull intr-o noapte pe la 2, eram din ziua precedenta la serviciu si mai aveam treaba.
Acu is multzumita ca a iesit bine cheer.gif
Amazoana
Neata Amalia
Adauga si o cafea red bull-ului si vei fi.........electrica )).gif
Te pup, sa ai o zi reusita!Imagine
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 05-06-2007, 10:11 PM) *

Servus dragelor!
Sunt aici, sunt bine, dar am muncit ca robul, acum am controale, ieri a fost auditul intern, etc..........
Am facut cate o abatere zilnic, o inghetztaa sau popcorn blushing.gif , duminica chiar si bere )).gif
Acu am o pauza cheer.gif
M-am reapucat sa beau cafea, ba chiar am baur red bull intr-o noapte pe la 2, eram din ziua precedenta la serviciu si mai aveam treaba.

Amelie, ce bine-mi pare ca vad vesti despre tine!!! cheer.gif Intrasem la idei, era cit pe ce sa arunc c-un email. Nu-i bai cu abaterea, atita timp cit nu e cu exagerare si cit ne tine creierasu' safe. La cit mai multe pauze, la cit mai multe succese si la cit mai multe vesti! hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Abia astept in iulie sa ne vedem grin.gif .Ma vei recunoaste dupa buchetul de flori pt tine care il voi avea in mana grin.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 06-06-2007, 09:45 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 05-06-2007, 10:11 PM) *

Servus dragelor!
Acu am o pauza cheer.gif

Amelie, ce bine-mi pare ca vad vesti despre tine!!! cheer.gif Intrasem la idei, era cit pe ce sa arunc c-un email. Nu-i bai cu abaterea, atita timp cit nu e cu exagerare si cit ne tine creierasu' safe. La cit mai multe pauze, la cit mai multe succese si la cit mai multe vesti! hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ma bucur sa te vad aici.
De azi mi-am propus sa ma menajez, prea am muncit ca nebuna, zi- noapte si tot asa.
Marti am implementat o noua aplicatie si a fost multa munca, asa ca am stat numai pe aici,
Ioana joi seara pe la ora 20 m-a sunat disperata:
-Mamaaaaaaaaa, voi stati la serviciu si io mor de foame acasa devil.gif , am ajuns sa mananc paine cu dulceatza mad.gif
De abia atunci am realizat ca nu ma mai uitasem in frigider de 3 zile blushing.gif
Eu credeam ca Marius e acasa, cadn colo el era tot la serviciu. doh.gif
Noroc ca nu era inchis la supermarket, l-am trimis pe la cumparaturi.
Pe la 22 am ajuns si io acasa, franta, nu imi doream decat un dus si patul, dar........
Inainte de a cobora dsin masina sotul m-a anuntzat ca a doua zi la 14 pleaca la Alba Iulia, ca vrea sa isi ia costumul maro si camasile.........., care evident ca erau murdare )).gif
Cand am intrat in casa Ioana mi-a sarit de gat bucuroasa si m-a rugat sa o ajut la geometrie, asa ca am bagat o masina la spalat, am facut la geometrie si m-am gandit la tine cata energie ai pupic.gif
Din pacate in weekend am muncit, cu multe frustrari caci familia mea se reunise la Deva si io nu puteam sa plec din Craiova.
ganesha
Hehe, tu parc-ai fi mama mea, si ea uita sa hraneasca la frate, crezind ca o fi altii prin preajma. Eu tot ii lipesc odata si odata tease.gif Sa fuga frustrarile de la tine! Toate toate si degraba! hug.gif
aki
Salut amalia.Nu prea te obosesti?Ai grija de tine pupic.gif
amalia0701
Adjunctul meu era in saptamana de miere )).gif
Maine seara imi iau copila si mergem la Deva, vineri seara o sa vina si Marius.
Vreau sa ma intalnesc cu matusamea care a venit acasa dupa 2 ani , iar sambata se intoarce in Italia.
As fi mers si la Bucuresti sa o conduc pe Sys la aeroport, dar nu ma pot clona, iar Sys a fost la mine saptamana trecuta.
Mai am sa imi fac pasaport, luni depunem actele, si sa imi scot biletul de tren gratuit si am rezolvat si cu concediul, astept sa vina 20 iulie cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(aki @ 06-06-2007, 10:14 AM) *

Salut amalia.Nu prea te obosesti?Ai grija de tine pupic.gif

Am cam obosit dar orgasmele muncii cu folos au marit adrenalina si serotonina si is ok )).gif
Am uita sa va soun ca duminica seara ma dansat pana la 1:30 in centrul civic la lansarea lui )).gif
Am mers direct de la serviciu, ma prins recitalul minunat al lui Tidor Gheorghe, apoi m-a oripilat Marcel pavel ca facea play back devil.gif , am dansat si cnatat cu Stefan Banica Jr. si Smokie.
A fost excelent, io Marius si niste prieteni, printre 20-30.000 de oameni.
Mandra mea nu a vrut sa vina, a preferat sa stea pe net, dar pe la ora 22 ii parea deja rau )).gif , iar la ora 2 cand am ajuns noi acasa dormea bustean.
Radeam cu prietenii ca avem copiii mari, nu mai vor sa iasa cu noi asa ca ne putem destrabala linistitzi )).gif lol.gif lol.gif

Nu mai spun ca la capitolul sport sunt corigenta, mai bine zis repetenta chiar.
julyalina
pupic.gif amalia, ce bine imi pare ca ai revenit ! hug.gif
eu daca beau red bull ma balonez sad.gif tu nu ai nik ? bine... acum mai gust si eu de la bubu meu ca el nu bea alcool dar daca beau mai mult de 1/2 de cutie deja burtica mea este ca o mingiutza cuplu.gif
aki
Danuta mea inca se tine de fusta mea tease.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 06-06-2007, 10:26 AM) *

pupic.gif amalia, ce bine imi pare ca ai revenit ! hug.gif
eu daca beau red bull ma balonez sad.gif tu nu ai nik ? bine... acum mai gust si eu de la bubu meu ca el nu bea alcool dar daca beau mai mult de 1/2 de cutie deja burtica mea este ca o mingiutza cuplu.gif

Am baut prima oara.
Efectul la mine a fost furnicaturi in bratza si gambe )).gif
Nessie
Servus iubita! pupic.gif Ma bucur ca ai trecut cu bine de toate nebuniile de la munca si ca esti tot plina de viata, chiar daca ai avut mult munca. hug.gif
La ce program incarcat ai avut nici nu se pun abaterile alea, stai linistita! Te pup si ai grija de tine!

(pe 20 iulie plecam si noi in Delta. grin.gif Ce ne-am potrivit!)
amalia0701
CITAT(aki @ 06-06-2007, 10:33 AM) *

Danuta mea inca se tine de fusta mea tease.gif

Ioana are 13 ani si ciufutzeli adolescentine )).gif
anca veselie
amalia pupic.gif ma bucur ca ai revenit cheer.gif
dupa atata munca iti trebuie o relaxare ceva pupic.gif pupic.gif
amalia0701

Azi merg cu fetele in oras )).gif , Ioana e la scoala pana la 18:30 si Marius e plecat naughty.gif
Plec maine la Deva sa imi vad neamurile.
anca veselie
have fun, destrabalare placuta naughty.gif
julyalina
distractie cat cuprinde dar nu prea multa destrabalare pupic.gif
aki
amalia ai MP
w00t.gif
ina_ceva
Ma bucur ca ai revenit. give_rose.gif give_rose.gif Distractie placuta cu fetele, in oras!
axe10
Bine ca ai aparut!....nici nu citesc cu ce te-ai delectat....
Am vazut-o pe sys alaltaieri la euforia...dar ma enerveaza Corina Danila si nu urmaresc emisiunea pana la capat....s-a mutat la Antena?

Pupici si spor la treaba in continuare....si distractie cu fetele!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 06-06-2007, 02:04 PM) *

Am vazut-o pe sys alaltaieri la euforia...dar ma enerveaza Corina Danila si nu urmaresc emisiunea pana la capat....s-a mutat la Antena?

Sys si-a dat demisia din TVR, nu mai lucreaza la nimeni, adica doar la firma ei.
Duminica pleaca la un curs la Chicago.
julyalina
'neatza amalia ! pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 07-06-2007, 01:26 AM) *

CITAT(axe10 @ 06-06-2007, 02:04 PM) *

Sys si-a dat demisia din TVR, nu mai lucreaza la nimeni, adica doar la firma ei.
Duminica pleaca la un curs la Chicago.

Misto. Bravo ei si succes in continuare! pupic.gif pupic.gif
Pisik
Ma lamureste si pe mine cineva cine este Sys?
axe10
CITAT(Pisik @ 07-06-2007, 09:01 AM) *

Sora Amaliei...e vedeta tv!
Pisik
CITAT(axe10 @ 07-06-2007, 09:02 AM) *

Oau! cine e, o stim si noi?
anca veselie
amalia pupic.gif
super tare sys! felicitari!
tu cum mai stai cu munca? si cu... regimul? blum.gif
amalia0701
CITAT(Pisik @ 07-06-2007, 09:07 AM) *

CITAT(axe10 @ 07-06-2007, 09:02 AM) *

Oau! cine e, o stim si noi?

Ti-am trimis mesaj pe privat.

Anca, cu munca e mai linistit, am controale, audit, etc........, dar nu ma plang.
Cu regimul.........mmmmmmmmmm, care regim?
Inghetzata zilnic, popcorn blushing.gif
Pisik
Amalia, multumesc pt pm pupic.gif
Cat despre regim, hai, te rog eu, revino-ti! Stiu ca e buna inghetata, si eu torn in mine la greu cand scap, dar hai sa incercam macar o zi da, doua nu, nu chiar zilnic. ce zici? pupic.gif
spor!
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 08-06-2007, 12:17 AM) *

Cu regimul.........mmmmmmmmmm, care regim?
Inghetzata zilnic, popcorn blushing.gif

shock.gif si pe urma spui ca nu au efect medicamentele bataita.gif
hai ca inghetata mai e cum mai este dat popcornul e bomba calorica sad.gif
axe10
Ce-ti veni cu popcornul asta?...nu mai tii minte ce zicea Monti?....hai fundul in sus sa ti-o trag! bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Nessie
Ce vad aici?? blink.gif Pai bagi in tine chimicalele alea de Reductil si mai babi bombele alea de popcorn si inghetata si cand nu slabesti e capat de lume.

Te rog eu mult, fie-ti mila de organismul tau si nu il indopa cu ce nu vrea! hug.gif Eu am renuntat si la inghetata la 2-3 zile pentru ca nu am slabit nimic cand am mancat-o, chiar daca am fost la sala si am tinut cont de restul. dry.gif
amalia0701
Oauuuu
ce bataie incasez io aici )).gif
Iar imi e foame, nu am pachet sad.gif
O sa incerc sa fiu cuminte pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 08-06-2007, 01:19 PM) *

Oauuuu

Asa da...ca altfel iti rup c.u.r.u.l. ala bare de la atata inghetata, popcorn si reductil de ti-l fac arsice!!!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 08-06-2007, 03:19 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 08-06-2007, 01:19 PM) *

Oauuuu

Asa da...ca altfel iti rup c.u.r.u.l. ala bare de la atata inghetata, popcorn si reductil de ti-l fac arsice!!!

lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Salut amalia.Ce ai draguta?Te-a plictisit dieta?saraca de tine,incearca si tu sa nu le mininci,sau foarte putin.Te inteleg foarte bine pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 08-06-2007, 05:33 PM) *

Salut amalia.Ce ai draguta?Te-a plictisit dieta?saraca de tine,incearca si tu sa nu le mininci,sau foarte putin.Te inteleg foarte bine pupic.gif

M-a lovita caldura si nervii )).gif
Din pacate m-a lovit si o alergie la ceva din inghetzata ca m-am umplut de cosuri pe fatza, am facut alergie, arat ca o adolescenta acneica lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif amalia, eu cred ca te-a pedepsit duhul dietei ca nu esti cuminte pupic.gif imi pare rau ca te ratez maine sad.gif wee placut si intalnire frumoasa floare.gif
ganesha
CITAT
Din pacate m-a lovit si o alergie la ceva din inghetzata ca m-am umplut de cosuri pe fatza, am facut alergie, arat ca o adolescenta acneica

Ei, Amelie, vezi ce patesti? blum.gif Daca tot trebuie si trebuie inghe, ca e cald afara, pune si tu la conge un mar piureaiat (da, exact, de ala ca pentru mincarea de bebei), plus una banana pisata (tot ca la bebei), plus o capsuna ceva, o cireasa... ma rog, o para, gasesti tu pe-acolo niscaiva fructe sa le amesteci. De scapi si o tzira de vanilie, te crezi de-a dreptu' la gelaterie lol.gif Parol, nu glumesc! Copilu' meu chiar crede ca e cumparata cind ii dau yahoo.gif (si stii ca astia mai mici nu-s chiar asa de usor de prostit cind... cresc mai mari). In rest, eu tot stau cu pumnii strinsi la tine aici, si te urmaresc din umbra (mai degraba ceatza). Iti trimit un car intreg de ginduri bune sa te tina pe cararea cea dreapta! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.