Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
CITAT(ganesha @ 08-06-2007, 11:47 PM) *

CITAT
Din pacate m-a lovit si o alergie la ceva din inghetzata ca m-am umplut de cosuri pe fatza, am facut alergie, arat ca o adolescenta acneica

Ei, Amelie, vezi ce patesti? blum.gif Daca tot trebuie si trebuie inghe, ca e cald afara, pune si tu la conge un mar piureaiat (da, exact, de ala ca pentru mincarea de bebei), plus una banana pisata (tot ca la bebei), plus o capsuna ceva, o cireasa... ma rog, o para, gasesti tu pe-acolo niscaiva fructe sa le amesteci. De scapi si o tzira de vanilie, te crezi de-a dreptu' la gelaterie lol.gif Parol, nu glumesc! Copilu' meu chiar crede ca e cumparata cind ii dau yahoo.gif (si stii ca astia mai mici nu-s chiar asa de usor de prostit cind... cresc mai mari). In rest, eu tot stau cu pumnii strinsi la tine aici, si te urmaresc din umbra (mai degraba ceatza). Iti trimit un car intreg de ginduri bune sa te tina pe cararea cea dreapta! hug.gif

pupic.gif
Buna idee.
O sa incerc. hug.gif
axe10
Nu e ca aia de la Delta...sigur! grin.gif
julyalina
CITAT(ganesha @ 08-06-2007, 11:47 PM) *

[Ei, Amelie, vezi ce patesti? blum.gif Daca tot trebuie si trebuie inghe, ca e cald afara, pune si tu la conge un mar piureaiat (da, exact, de ala ca pentru mincarea de bebei), plus una banana pisata (tot ca la bebei), plus o capsuna ceva, o cireasa... ma rog, o para, gasesti tu pe-acolo niscaiva fructe sa le amesteci. De scapi si o tzira de vanilie, te crezi de-a dreptu' la gelaterie lol.gif Parol, nu glumesc! Copilu' meu chiar crede ca e cumparata cind ii dau yahoo.gif (si stii ca astia mai mici nu-s chiar asa de usor de prostit cind... cresc mai mari). In rest, eu tot stau cu pumnii strinsi la tine aici, si te urmaresc din umbra (mai degraba ceatza). Iti trimit un car intreg de ginduri bune sa te tina pe cararea cea dreapta! hug.gif

cheer.gif ce idee buna! naughty.gif
'neatza amalia pupic.gif ti-a trecut intoxixcatia ?
amalia0701
Mai am niste buboaie )).gif , trebuie sa ajung la cosmetica.
bubbles
Neata .ce mai face bolnavioara ? pupic.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 12-06-2007, 09:29 AM) *

Neata .ce mai face bolnavioara ? pupic.gif

Servus!
Nu-s bolnava deloc )).gif , nu ma pun ele la pamant 6-7 buboaie pe fatza, dar m-au calmat cu inghetzata )).gif
Muncesc, ma lupt cu caldura, cu copila, cu barbatul )).gif
axe10
lasa draga ca la mine nu-mi trece fata asta cu toate alifiile care le-am incercat....a mea e proasta si asa va fi mereu. Incerc sa nu ma ating cu mainile murdare, ma curat in fiece seara ...asta sunt...
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 12-06-2007, 09:37 AM) *

Servus!
Nu-s bolnava deloc )).gif , nu ma pun ele la pamant 6-7 buboaie pe fatza, dar m-au calmat cu inghetzata )).gif

pupic.gif amalia , la medic ai fost? dry.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 12-06-2007, 10:04 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 12-06-2007, 09:37 AM) *

Servus!

pupic.gif amalia , la medic ai fost? dry.gif

Io sa merg la medic sau copilul si barbatul?
lol.gif lol.gif
Acu vorbind serios, nu am fost de data asta la medic, am fost mai demult.
Nu are ce sa imi faca el, trebuie ca eu sa nu bag in gura toate tampeniile.
Buboaiele de care vb sunt niste cosuri urate.
Imi apar cand mananc carne de porc si acum am observat ca imi apar la inghetzata topgel.
Adevarul este ca imediat dupa ce am mancat-o, mi-a venit pe gat un gust de chimicale sad.gif
Nu e nimic grav, o sa imi treaca.
anaoi
barbatul si copilu in primul rand...apoi daca mai e cazul, du-te si tu grin.gif wink1.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 12-06-2007, 09:38 AM) *

lasa draga ca la mine nu-mi trece fata asta cu toate alifiile care le-am incercat....a mea e proasta si asa va fi mereu. Incerc sa nu ma ating cu mainile murdare, ma curat in fiece seara ...asta sunt...

Sa stii ca io am reusit da imi luminez fatza cu o vizita lunara la cosmetica si cu disciplina zilnica( demachiat, cremaluit, dat cu fond de ten diminetza iar seara demachiat si cremaluit iar).
Io ma impac bine cu Revitalift .

CITAT(anaoi @ 12-06-2007, 11:17 AM) *

barbatul si copilu in primul rand...apoi daca mai e cazul, du-te si tu grin.gif wink1.gif

Barbatul meu nu a fost la medic din maternitate )).gif , adica de 42 de ani.
Nu a facut in viatza lui o injectie )).gif , decat vaccinurile obligatorii.
Iar cand am facut analizele pentru nunta, cand si-a stabilit RH a lesinat lol.gif lol.gif lol.gif
Iar fiemea face vizita medicala semestrial la Policlinica sportiva.

Mi-am cumparat biletele pentru concediu cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mai trebuie sa merg maine sa imi fac pasaportul grin.gif
anaoi
not fair....
amalia0701
CITAT(anaoi @ 12-06-2007, 12:30 PM) *

not fair....

pupic.gif
Nu am ajuns nici azi la pasaport, poate or veni militzienii la mine la munca sa ma roage cu pasaportul laugh.gif
Iar mananc aiurea..........
wacko.gif
Amazoana
Neata Amalia pupic.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 13-06-2007, 10:29 AM) *

Neata Amalia pupic.gif

Servus pupic.gif pupic.gif
anaoi
CITAT(amalia0701 @ 13-06-2007, 10:23 AM) *

CITAT(anaoi @ 12-06-2007, 12:30 PM) *

not fair....

pupic.gif
Nu am ajuns nici azi la pasaport, poate or veni militzienii la mine la munca sa ma roage cu pasaportul laugh.gif
Iar mananc aiurea..........
wacko.gif

poate...speranta moare ultima.

salve
anca veselie
lol.gif lol.gif salutare amalia ! fa bine si mergi la pasaport, tre sa pleci!
ce papi aiurea, zii repede! si eu pap ingrasacioase, dar in puncte, cica naughty.gif
aki
cuplu.gif Amalia nu se poate.Nu minca aiurea,ada-ti aminte citi bani ai cheltuit si acum ce faci? pray.gif
Nu te supara pe mine ca ti-o zic valea.gif hug.gif wink1.gif Ai grija de tine pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 14-06-2007, 10:18 AM) *

cuplu.gif Amalia nu se poate.Nu minca aiurea,ada-ti aminte citi bani ai cheltuit si acum ce faci? pray.gif
Nu te supara pe mine ca ti-o zic valea.gif hug.gif wink1.gif Ai grija de tine pupic.gif

Acu cheltui altzi bani sa imi fac poftele refulate lol.gif
Anca nici azi nu am ajuns la pasapoarte, dar macar avem taxele platite )).gif
Pisik
Hello Amalia pupic.gif
Si eu am calcat stramb la greu, dar de azi incerc sa ma cumintesc pt ca pe 4 merg la nutritionista si trebuie sa dau jos 2 kile, ca ultima data nu am dat jos nimica si mi-a fost rusinica de ea. Tu nu mai mergi?
Amazoana
Neata amalia
Ti-am adus o cafeluta
Imagine
anaoi
amalia...dylly iti previzioneaza faptul ca, cu 2 zile inainte de plecare tu vei sta la coada la pasaport devil.gif ce zici...te motiveaza destul imaginea asta ca sa te duci sa rezolvi problema?
amalia0701
CITAT(Pisik @ 18-06-2007, 10:23 AM) *

Hello Amalia pupic.gif
Si eu am calcat stramb la greu, dar de azi incerc sa ma cumintesc pt ca pe 4 merg la nutritionista si trebuie sa dau jos 2 kile, ca ultima data nu am dat jos nimica si mi-a fost rusinica de ea. Tu nu mai mergi?

Adevarul e ca imi e cam rusine sa ma duc blushing.gif
anca veselie
bueeeey, lasa rusinea si mergi! trebuie sa ne asumam greselile si sa mergem inainte cu fruntea sus! pupic.gif
cand pleci in concediu?
o saptamana frumoasa floare.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 18-06-2007, 10:25 AM) *

Neata amalia
Ti-am adus o cafeluta
Imagine

Draga mea nici nu iti dai seama cata nevoie am de cafeaua asta.
Am avut o saptamna infernala la serviciu care a culminat vineri cu o mare boacana pe care au facut-o jsite subalteni de ai mei, numai ministrul mai avea sa ma sune..........
Bine ca a trecut!
Vorba aceea ce nu te omoara te intareste )).gif
Sambata desi imi propusesem da dorm cat de mult m-am trezit la ora 7:30 mad.gif , asa ca m-am apucat de treburi casnice, facut curat in dulapuri, in debara, la incaltzaminte, am reusit sa bag in saci cele de iarna si sa scot toate hainele de vara )).gif , spalat 6 ture de masina )).gif , calcat 18 bucatzi camasi wacko.gif
Toate astea in conditziile in care Ioana numai chef de curatzenie nu avea, iar pe al meu om il manca talpa sa bage piciorul in acceleratzie sa plecam din oras )).gif
Pana la urma la ora 17 am reusit sa gasim niste prieteni satuli de stat la bloc si am evadat )).gif
Am plecat pe la ora 20:30 si ne-am dus la Novaci, cu o halta pe la socara mea la Tg.Jiu sa debarcam copila care nu avea chef sa mearga cu noi ohmy.gif
Frumos la munte. Raiul pe pamanat! Nici daca o sa stau 1000 de ani la campie nu o sa-mi treaca dorul de a vedea crestele muntilor la orizont.
Mai ales daca inca sunt impodobite cu zapada, e cald si stai la umbra pe fan proaspat cosit rolleyes.gif

Despre ce am mancat si am baut, nu va spun nimic blushing.gif decat ca sunt cat China lol.gif lol.gif
Dupa ce am ascultat cum creste iarba la munte si cum canta greirii nepasatori ca azi maine vine toamna m-a apucat cheful de a innota, asa ca ne-am dus la Sacelu.

Amazoana
Eu am nevoie de o imbratisare ................ sad.gif

Doamne, daca ai stii de cand ma chinui sa fac si eu curatenie in dulapuri........trebuie sa le sortez, multe din ele trebuie sa le "marit" ca nu-mi mai vin blushing.gif Poate imi fac curaj intr-o zi....eu cand sunt nervoasa fac curatenie "repede si bine" blum.gif
Nessie
doh.gif Maaama ce aminitiri din vremea copilariei mi-ai starnit! cry.gif O sa te vizitez la pensie sa stii! )).gif Ca ai mei se muta la Bucuresti si nu o sa mai am unde sa vad muntele.

pupic.gif Ai grija de tine cu atatea pe cap, te rog eu!
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 18-06-2007, 11:07 AM) *

Doamne, daca ai stii de cand ma chinui sa fac si eu curatenie in dulapuri........trebuie sa le sortez, multe din ele trebuie sa le "marit" ca nu-mi mai vin blushing.gif Poate imi fac curaj intr-o zi....eu cand sunt nervoasa fac curatenie "repede si bine" blum.gif

mda...dylly a facut curatenie in dulap, cand a schimbat dulapul
aki
Salut Amalia.Am trecut sa te pup si sa-ti spun ca-mi place dispozitaia ta w00t.gif si optimizmul de care dai dovada floare.gif pupic.gif
Amazoana
Chiar ca v-ati relaxat. Asa imi doresc sa trag si eu o fuga la munte...... unsure.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 18-06-2007, 11:07 AM) *

hug.gif hug.gif hug.gif
pai ma saturasem de purtat 2 tricouri si 2 fuste )).gif , restul hainelor de vara erau in debara lol.gif
Daca mai stateam o luna nici nu ne mai trebuiau.
Plecam in concediu 20iulie, dar saptamna asta o sa imi iau un liber vineri si o sa plecam la deva si al Alba Iulia cheer.gif , deci iar minivacantza.
Anca sa stii ca rusinea o fost cam pe sfarsite cam am venit io pe lume )).gif

Gabi_c sa stii ca m-am oripilat la Sacelu.
Degeaba ne-a dat Dumnezeu un coltz de RAI, ca l-a locuit cu romani.
Degeaba avem ape tamaduitoare ca pentru nesmintzire si prostie nu avem leac.
Deci la Sacelu, un strand cu ape "tamaduitoare", nu stiu io exact pentru ce afectziuni, situat intre munti, aer curat, frumos de ti se taie respiratia, CNLO a preluat strandul:
La INTRARE 3 "recuperatori" hotaratzi sa nu intre nimeni fara bilet( era 3.5 lei unul), era singura activitate care te lasa sa intelegi ca administreaza cineva strandul. Inuntru nu erau cosuri de gunoi, nisip, oamenii intindeau cerceafurile pe pamant mad.gif , printre gunoaiele ambalajelor celor ingurgitate, mucuri de tzigari si coji de semintze.
In apa, pe langa sare, iod, fier si alti compusi benefici, gunoaie ohmy.gif , asa ca am facut cateva ture de bazin, nu prea multe sa inhgit vvreo coaja de sanatza sau alt obiect neidentificat care plutea pe apa si am plecat..........
Frumoasa tzara avem, pacat ca suntem noi locuitorii ei.
Amazoana
Unde mergeti in Alba? De acolo e iubi. Frumoasa zona..............
Sa ai parte de o vacanta minunata si relaxanta! pupic.gif
aki
wacko.gif Pacat de aceste locuri pitoresti sorry.gif .Administratia stiu sa ia numai bani,ca dealtfel asa si la noi in Basarabia e blink.gif
amalia0701
De acolo cu gust amar, dar hotaratzi sa mai batem muntzii patriei am plecat la Manastirea TISMANA.
Frumos, mirobolant, linistitor.........
Pe cand vizitam cimitirul maicilor, ne-am imprietenit cu o maica, care de 61 de ani era acolo la manastire, acu are 79 de ani, ne-a placut si ne-a povestit desprea mananstire, despre ea si familia ei, despre tot felul de lucruri
Am stat vreo 2 ore cu Maica, ne-a deschis muzeul, unde imbucurator sunt salvate frescele originale ale manastirii, eram toti patru vrajiti de linistea, fericirea, implinirea acelui suflet incat nu ne mai dezlipeam de ea.
Ne-a facut cadouri cartzi de rugaciuni, ne-a invitats a mergem la Manastire sa stam mai multe zile acolo, ne-a umplut sufletele de bucurie.
Am plecat de acolo fericitzi ca ne-a displacut la Sacelu si ca ne-am hotarat sa vizitam manastirea.
Apoi ne-am dus la Pades sa vedem monumentul lui Tudor Vladimirescu. Drumul de la Tismana la Pades, o incantare, o zi de vara la apus. Pentru mine a fost o surpriza sa vad monumetul, seamana cu piramidele aztece.
De acolo am plecat spre casa, dar evident din lipsa indicatoarelor am gresit drumul lol.gif
Evident ca nu aveam harta doar barbatzii erau in patria lor Tzara Gorjului lol.gif lol.gif lol.gif
Pana la urma intreband din 5 in 5 minute am nimerit drumul )).gif
Pe la 11 noaptea cu sufletele pline si burtzile goale am oprit la un restaurant sa mancam ceva. Mancarea buna, ieftina ca doar era pe marginea drumului lol.gif din pacate am asistat si la actul I dintr-o bataie. Un TIR a oprit pe drumul public, dar a obturat un stabiliment ( in zona sunt 4 restaurante, 2 pe o parte si 2 pe alta), a coborat omul sa serveasca ceva, dar a avut tupeul sa nu intre sa consume de la cel caruia ii luase fatza, asa ca patronul si cu "oamenii lui" i-au admistrat o corectie in mijlocul drumului. Omul batut, s-a urcat la volan a degajat terenul, a parcat la 100 de m mai la vale, apoi ca din pamanat au inceput sa se adune TIR-uri huh.gif
Noi ne-am grabit sa ne terminam cinele tarzii, sa platim si sa parasim zona incinsa de spirite incinse sad.gif
Alta fatza trista si rusinoasa a Romaniei noastre.
Sper sa nu vad la stiri continuarea conflictului.
Am ajuns acasa pe la 1 noaptea, frintzi de oboseala, plini de sentimente contrarii, dar ferictizi ca am parasit pentru 30 de ore orasul incis.
Azi iar la "sapa"
Poze urmeaza )).gif

CITAT(dulcikatty @ 18-06-2007, 12:43 PM) *

Unde mergeti in Alba? De acolo e iubi. Frumoasa zona..............
Sa ai parte de o vacanta minunata si relaxanta! pupic.gif

Chiar in Alba Iulia o sa stam la o pensiune. Sotzii nostrii au in weekned cursuri posuniversitare la Faculatatea din Alba si noi o sa ne racorim la piscina pensiunii )).gif
O sa ii duc pe prietenii mei la Hunedoara si Deva sa vada dupa ce tot suspin io. Nu stim exact unde mergem inca, oricum avem mare grad de linbertate caci mergem cu masina w00t.gif
Dilly si io tot imaginea asta asta o am, plus inca 300 lei minus in buzunar pentru taxa de urgentza, dar azi nici Marius nici Ioana nu sunt in Craiova naughty.gif iar io nu pot face poza si pentru ei lol.gif
bebeingeras
buna amalia am intrebat si eu ceva la neuroni si mi-au zis sa te intreb mai departe pe tine
ai luat cumva regenon ca ia si o prietena de-a mea si vrea sa stie clar efectele resimtite ca de pe prpospect s-a speriat rau de tot pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
anaoi
tic-tac,tic-tac,tic-tac devil.gif
Amazoana
Ieri faceai ca telefonul, azi ticai...hmmmmmmmmm, oi fi bolnava????? blink.gif
May
Eu cred ca isi mananca aparatura din casa lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
trece timpul care ii ramane pt scos pasaportul

CITAT(dulcikatty @ 19-06-2007, 02:06 PM) *

mda...te simti cu musca pe caciula?
amalia0701
CITAT(bebeingeras @ 19-06-2007, 11:27 AM) *

buna amalia am intrebat si eu ceva la neuroni si mi-au zis sa te intreb mai departe pe tine
ai luat cumva regenon ca ia si o prietena de-a mea si vrea sa stie clar efectele resimtite ca de pe prpospect s-a speriat rau de tot pupic.gif pupic.gif give_rose.gif

Nu am luat regenon, eu am luat REDUCTIL , mi l-a recomadat nutritionista alaturi de un regim de 1400 cal/zi.

CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 12:04 PM) *

tic-tac,tic-tac,tic-tac devil.gif

Azi omul meu zice ca joi SIGUR mergem, dar nu a preciata care joi lol.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 19-06-2007, 02:14 PM) *

trece timpul care ii ramane pt scos pasaportul

CITAT(dulcikatty @ 19-06-2007, 02:06 PM) *

mda...te simti cu musca pe caciula?

O taruca....... give_rose.gif
anaoi
banuiam eu
aki
Salut Amalia?Ce-i cu pasaportul tease.gif
anaoi
nu intreba ca nu are rost....

am plecat amalia, pa. pe maine
amalia0701
CITAT(aki @ 19-06-2007, 03:55 PM) *

Salut Amalia?Ce-i cu pasaportul tease.gif

In 20 iulie plecam in concediu prin europa, pentru ca ajungem la Zurich e impetuos necesar sa avem pasapoarte, dar al meu sotz tot amana.
Azi e joi, evident ca nu despre joia asta era vorba )).gif
Amazoana
Neata pupic.gif
Pasaportul il poti lua de pe o zi pe alta, sau chiar in aceeasi zi, dar costa extra.....eu l-am facut cu 2 sapt inainte de a iesi din tara, nu la urgenta, normal...
julyalina
'neatza amalia pupic.gif

am postat de retete de paine aici ... poate te intereseaza naughty.gif
de fapt sunt mai multe carti de retete si 1 dictionar pentru ele ca sunt in engleza smile.gif
anaoi
Imagine
Sexymom
Amalia am trecut sa te pup si sa iti doresc o vara minunata, poate ne intalnim in august cand ajung si eu acasa. pupic.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Multzumesc pentru vizite.
Nici azi nu am facut pasapoartele, )).gif , deja uad ceasul cum ticaie )).gif
Am avut un weekend prelungit SUPERBBBBBBBBB
Am plecat joi pe la prinz la Deva, apoi8 vineri dimineatza la Alba Iulia.
Al meu sotz avea niste cursuri si io 2 zile libere, asa ca el a studiat iar io m-am rasfatzat la piscina si jacuzzi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am plecat cu niste prieteni, cu masina asa ca ne-am bucurat de libertate.
Prietena mea are carnet asa ca ne-am plimbat pe unde am avut chef.
Evident ca niciunul din noi nu cunostea Alba Iulia asa ca a fost distractiv pana ne-am lamurit .
Din pacate tot ce-i fain ori ingrasa ori se termina repede, asa ca duminica ne-am intors in CUPTOR.
Eu ieri am dormit, eram rupta de oboseala si oricum aveam nevoie sa ma reobisnuiesc cu camicula asta.
De azi iar la munca, nu prea am chef de nimic mad.gif
Sunt inca datoare cu niste poze de saptamana trecuta, poate reusesc azi sa le pun de acasa, caci aici de cand mi-au reistalat Windows 98 am numai probleme cu calculatorul asta sad.gif
La Alba nu prea am facut poze, caci mandra mea ne-a luata acumulatorii incarcatzi din aparat caci ii trebuiau ei la CD player biggrin.gif , asa ca am doar cateva facute cu telefonul.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.