Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
CITAT(Nessie @ 22-09-2006, 07:01 PM) *

Sper sa dormi mai linistita acum macar ca stii ca ai usa cumparata! pupic.gif

Am chiar cheile in buzunar
)).gif
lliliana
Nu vezi o umbra pe la intrare?...sunt eu...pazesc usa de vecini biggrin.gif . Pup. Ma gandesc la tine.
luchi
CITAT(lliliana @ 22-09-2006, 09:49 PM) *

Nu vezi o umbra pe la intrare?...sunt eu...

liliana, ia distanta de usa, sa nu te trezesti cu o tigaie in cap )).gif pupic.gif

Amalia, sper ca discutia din seara asta sa te mai linisteasca. hug.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 22-09-2006, 10:00 PM) *

Nu vezi o umbra pe la intrare?...sunt eu...

liliana, ia distanta de usa, sa nu te trezesti cu o tigaie in cap )).gif pupic.gif

Amalia, sper ca discutia din seara asta sa te mai linisteasca. hug.gif

Mi-am pus casca de protectie...pentru orice eventualitate biggrin.gif
amalia0701
Sunteti niste dulci. pupic.gif pupic.gif
Psihiatrul a zis ca nu-s de balamuc inca lol.gif
M-a ascultat cu mare atentie, m-a intzeles, dar mi-a explicat ca singura trebuie sa ma imarbatez, sa imi stapanesc teama, ca-i pacat sa imi dea pastile pentru reactie sensibiloasa la un stimul extern.
Pana la urma am mers aseara acasa, cu teama, m-am culact cu ganduri negre, m-am trezit de vreo 3 ori azi noapte dar am reusit sa dorm( cu perna in cap)
E infiorator sa te simti vulnerabil. Al meu sotz in noaptea asta e in control de noapte, iar de maine pleaca pana miercuri la Buzau.
Cred ca o sa ma mut la prieteni pana mai uit. Psihiatra a zis ca-i ok sa incerc sa nu ma mai expun la factori stresanti.
Aseara numai faptul ca am cumparat usa mi-a luat o piatra de pe inima. Acum cred ca de joi nu imi va mai fi frica in casa fara Marius.
Pe de alta parte ma revolta gandul sa plec din casa mea, dar teama mi se pune ca o gheara in gat, desi sunt constienta ca nimeni nu are treaba cu mine.
Dar numai gandul ca poate reincepe scandalul in jur la orice ora din noapte ma ingrozeste.
amalia0701
Una peste alta noaptea a trecut binisor, dimieatza m-am trezit ca o invingatoare bucuroasa ca nu am ramas la prieteni.
Poate pana la noapte imi vine curajul sa dorm acasa, mai vedem.
Aseara am mancat 2 mere si niste alune de pamant.
Azi:
-ora 6 drojdia;
-ora 6:10 7 biscutizi digestivi si 1/2 cana de lapte 0,1%;
-ora 8 - niste biscutizi dita cu chimen si o cafea neagra.
La ora 9 trebuie sa merg cu fiemea la cumparaturi caci azi si maine merge la doua chefuri.
Apoi am de facut curatenie, iar la 19 inapoi la job. sad.gif
Am vrut sa dezertez azi in Bucuresti, dar sotul meu munceste la noapte asa ca nu pot lasa copila singura.

Nu vezi o umbra pe la intrare?...sunt eu...pazesc usa de vecini biggrin.gif . Pup. Ma gandesc la tine.

Nu imi e frica de vecini, ca aia sunt niste nimuruci )).gif
Imi e frica de dubiosii care ii cauta pe vecini.
Ma gandeam la varianta de a invita pe cineva la mine sa se mute 4 nopti, caci ma revolta ideea de a pleca din casa mea, la care am platit din greu la rate din cauza unor golani.
Lacry
Amalia, imi pare rau ca ai probleme din cauza vecinatatii barului... Ne gandim la tine! Servici usor pupic.gif
amalia0701
Pe la 10 am mancat niste biscuti mic dejun cu susan( nu va spun ce contin), dar plecam la cumparaturi cu fiemea si mi se facuse foame.
Prinz ora 14 - ciorbitza de vita si pui cu ciuperci, o patratzica cicoco 85% si una 73%.
Acu seara habar nu am, nu am nici inspiratie.
lliliana
Neata...ai dormit?...ce fac vecinii? Mmm?...am vegheat:). pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 24-09-2006, 10:49 AM) *

Neata...ai dormit?...ce fac vecinii? Mmm?...am vegheat:). pupic.gif

Am dormita la prieteni.
O noapte fara griji.
M-am mai linistit.
In noaptea asta inca nu stiu unde dorm, Marius nu stie cu ce tren pleaca la noapte.
Nu mai e mult pana joi la or a16:30 cand imi monteaza usa )).gif
honey79
Scumpa.... am trecut sa te pupic si sa te imbarbatez. Sper sa treci cat mai curand peste starea asta de ...frica... caci nu-ti face bine deloc. Stiu cum e, stiu prin ce treci si-ti sunt alaturi.
Te pupic dulce dulce si te imbratisez cu drag.
Diseara trimit un ingeras sa vegheze asupra ta si a fetitei. Pupi.
lliliana
Buna dimineata smile.gif Ba bucur nespus ca la televizor anunta mereu ploi si aici e soare si senin biggrin.gif Ce face Amalia noastra astazi? floare.gif
amalia0701
Buna dimieatza!
Aseara am fost barbata si gandind ca Marius pleaca la ora 5, am ramas acasa.
Mare greseala.
Am baut un lapte cu miere si scortisoara, dar degeaba.
Pe la 0:30 am adormit, dar la ora 3:20 am realizat ca Marius plecase si am intrat in panica.
Am inceput sa tremur ca varga, am facut diaree.
A fost groaznic.
Bine macar ca Ioana a domit si nu a simtzit nimic.
Desera ma mut, nu ma mai chinui degeaba.
Nu am mai dormit nimic, acu-s Zombi sad.gif
Ieri am mancat frumos, de fapt cand sunt agitata nici nu pot manca.
Azi:
- o banana ora 7;
-niste biscutizi digestivi si dita sa mai imi potolesc stomacul.
Inca am numai gheme jucause in stomac, o sa beau o cafea.
luchi
sad.gif Of, Amalia... hug.gif
Iubita, ai incercat niste pastile calmante, ceva pe baza de plante, gen passiflora? Stiu ca e greu pentru tine, dar la un moment dat va trebui sa-ti invingi frica, nu stiu daca vei putea dormi in alta parte de fiecare data cand va fi Marius plecat. Poate te vei simti in siguranta cu nou usa. hug.gif hug.gif
honey79
Neata scumpa Amalia.

Am trecut sa te pupic si sa te imbratisez .

Sper ca senzatia asta de teama sa treaca o data, caci numai bine nu-ti face.
Iti doresc sa ai o zi frumoasa si o saptamana super.
amalia0701
CITAT(luchi @ 25-09-2006, 09:22 AM) *

sad.gif Of, Amalia... hug.gif
Iubita, ai incercat niste pastile calmante, ceva pe baza de plante, gen passiflora? Stiu ca e greu pentru tine, dar la un moment dat va trebui sa-ti invingi frica, nu stiu daca vei putea dormi in alta parte de fiecare data cand va fi Marius plecat. Poate te vei simti in siguranta cu nou usa. hug.gif hug.gif

O sa vad cum ma simt dupa ce pun usa.
Daca nu imi trece o sa ma reintorc la psihiatru caci nu pot trai asa.
Am extraveral in geanta, dar nu sunt de acord cu pastilele.
Dar nici nu pot sa mai traiesc ca o handicapata.

Sexymom
Ce citesc eu Amalia ca nu poti dormi fara Marius? hei, priveste partea buna a lucrurilor )).gif nu mai sforaie nimeni si tot patul e al tau ( glumesc si eu sa te inveselesc).
Lasa naibi pastilele, eu am luat si extraveral si passiflora si tot am stat cu ochii in tavan, trebuie sa iti impui singura sa dormi si sa nu iti mai fie teama, uiti prin ce am trecut eu cu Bianca? cu nenea ala pe care il astepta sa o fure??si uite ca nu a venit nici pana acum sa o ia )).gif
Sau poate am pierdut eu ceva important din ce ai scris tu mai devreme sad.gif
aki
Salut Amalia.Imi pare bine ca ti-ai luat usa blindata lol.gif .
Ai grija de tine pupici pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 25-09-2006, 11:25 AM) *

Salut Amalia.Imi pare bine ca ti-ai luat usa blindata lol.gif .
Ai grija de tine pupici pupic.gif

Mi-am luat dar o monteaza doar joi.
Sexymom
Hai ca am citit si eu cu atentie ce ai scris mai devreme, nu te mai ingrijora ca nu are nimeni nimic cu voi.
Astea sunt cartierele noastre.Crezi ca in alta parte e altfel?
Eu am stat la mama in Berceni o perioada si am auzit de multe ori scandaluri si tipete si nu s-a intamplat nimic.

Emigreaza la mine, aici singurele tipete care le auzi sant cand se uita stewardesa in oglinda si vede ce urata si palida este. )).gif
Asta in afara de tipetele mele la fete. )).gif
lliliana
Amaliuta....nu ti-am spus ca pazim noi usa?...panica...uf. Las-o mai...ca e numai belea pe capul omului. Uita-te la o comedie daca n-ai somn...pe dvd sau video, ce ai. Potoleste panica fiindca dam bataita. Clar? bataita.gif Hmmm...si de joi o sa fie mai bine. Psiho-terapia cred ca te-ar ajuta mai mult decat un psihiatru. Pe bune. pupic.gif

Te-am certat si ca sa nu fii suparata give_rose.gif
amalia0701
Sunt constienta ca trebuie sa gasesc resurse in mine, dar parca-s handicapata.
Am realizat ca de fapt imi e frica de atacurile de panica.
Azi noapte era liniste, deci nici un motiv de ingrijorare, totusi io m-am panicat.
Offffffffff, sunt varza.
Nu ma pot gandi la nimic altceva, decat la starea in care am ajuns.
aki
pupic.gif Starui-te sa te i-ai in mini ,draga Amalia,caci altfel nu-i chip.Trebuie sa infringi teama.Nu cred sa ai probleme,caci nu ai cu nimeni nimic,de ce ar trebuie sa-ti faca cineva probleme?Uite un pupic de la mine pentru tine pupic.gif .Imi pare rau de tine,lasa ca treci tu de starea aceasta,tu esti puternica la noi hug.gif
luchi
Buna seara, iubita!

In seara asta am primit avizul, au sosit cateva din cartile comandate, abia astept sa le studiez si sa ma apuc de treaba. Pana una alta, maine dimineata am sa fac putin stretching, pana mai exersez salutul soarelui.

In cartea Greutatea ideala scrie si cum poti determina ce dosha e predominanta? Intreb pentru ca nu mai am rabdare pana maine seara. blushing.gif Am cautat pe net, informatiile sunt oarecum sumare (ma refer la site-uri in limba romana). Dupa toate aparentele, pana acum, cred ca la mine predomina pitta. Sa vedem

Te pup dulce, o seara calma si linistita, io stau cu o cana maaare de ceai de plante si cujet la una, alta.
Nessie
Ziceam ca trec si eu in fuga sa vad ce faceti pana termina iubi de butonat la calculiciul lui si ma prin in pitta si dosha. blink.gif Ce-s alea? Acum nu o sa pot manca bunatate de sos de rosii cu inimioare si pipote pe care l-am facut ca o sa fiu cu gandul la ce am citit pe aici! w00t.gif

Amalia, ne simti ca te strangem in brate? Daca simti ca nu poti respira nu e de la panica, e pentru ca te strangem noi prea tare, dar linistete-te ca din dragoste o facem. pupic.gif Sper sa ai o noapte linistita si usoara in care sa te odihnesti. hug.gif
Lacry
Si eu cu Mocutza suntem aici, ca sa tii panica departe! somnic usor! hug.gif
soranutza
Amalia draga,
Am citit si eu cu vecinii sad.gif Imi pare rau ca treci prin asta acum, si eu sunt o fricoasa. Ma rog, mie mi-e frica mai mult de imaginatia mea care e tare bogata. Eu pana acum nu am avut nici un motiv real sa intru in panica, doar pentru ca imi imaginam eu diferite chestii.

Nici eu nu cred ca ti-ar face tie sau Ioanei ceva dar totusi iti inteleg spaima. Astazi unde ai dormit? Trebuie sa te odihnesti, sa nu cumva sa te imbolnavesti Doamne fereste. Tot bei lapte? Nu e chiar indicat la diaree. Te pup, ai grija de tine si fii curajoasa! pupic.gif
lliliana
Buna dimineata Amalia. hug.gif Cum ai dormit? Bine zice Nessie cu imbratisatul...nu e de la panica iubita biggrin.gif Te strangem noi prea tare biggrin.gif smile.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Multumesc mult pentru grija.
Am domrmit la niste priteni in dormitorul lor matrimonial )).gif
Nu am putut sa-i conving sa ma lase sa dorm eu in sufragerie.
Au justificat ca eu am cea mai mare parte de odihna, m-au incurajat si m-au ascultat.
E foarte important pentru mine.
Azi ma simt super.
Ieri am plecat de la serviciu, am bantuit prin oras.Era asa de frumos, soare, cald.
Am facut niste plati, apoi am spalat, am facut un pui la rotisor, am intins hainele si am plecat la prieteni.

Ieri la prinz am mancat:
-ton, rosii, ardei kapia si brinza de veci.
-seara prune, struguri si dupa o jumatate de ora pui la rotisor.
Azi:
-ora 7 - un mar;
-7:30 lapte 0,1% cu fulgi de ovaz;
-acu cafea.
lliliana
Prieteni smile.gif Cuvantul asta ma face sa zambesc cu sufletul smile.gif .
aki
Salut Amalia.O zi linistita iti doresc pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 26-09-2006, 08:45 AM) *

Prieteni smile.gif Cuvantul asta ma face sa zambesc cu sufletul smile.gif .

Aseara in timp ce ma lafaiam in patul lor ma gandeam ce minunatzi sunt.
Ce fericita sunt sa fie prietenii mei.
amalia0701
CITAT(luchi @ 25-09-2006, 08:44 PM) *

Buna seara, iubita!

In seara asta am primit avizul, au sosit cateva din cartile comandate, abia astept sa le studiez si sa ma apuc de treaba. Pana una alta, maine dimineata am sa fac putin stretching, pana mai exersez salutul soarelui.

In cartea Greutatea ideala scrie si cum poti determina ce dosha e predominanta? Intreb pentru ca nu mai am rabdare pana maine seara. blushing.gif Am cautat pe net, informatiile sunt oarecum sumare (ma refer la site-uri in limba romana). Dupa toate aparentele, pana acum, cred ca la mine predomina pitta. Sa vedem

Te pup dulce, o seara calma si linistita, io stau cu o cana maaare de ceai de plante si cujet la una, alta.

Servus !
in aproape toate cartile e acealasi test de determinare a caractesriticlir corporale.
Si eu sunt tot Pitta, desi prima data mi-a iesit :
Vata 63, Pitta 83 si Kappa 70 blink.gif
L-am mai refacut, dar tot predominat Pitta mi-a iesit.
Mi-am tot propus sa-l refac impreuna cu Marius, dar nu aqm apucat.
De ieri citesc "Calea Magului - despre libertatea spirituala"

Magul poate preschimba frica in bucurie si zadarnicia in implinire.
Magul poate preschimba timpul marginit in eternitate.
Magul te poate purta dincolo de limite, spre nemarginire.

Lectia 1:

In fiecare din noi este un mag.
El vede si cunoaste totul.
Magul este dincolo de contrarii precum lumina si intunericul, binele si raul, placerea si durerea.
Tot ceea ce vede magul isi are radacinile in lumea nevazuta.
Natura reflecta dispozitia magului.
Trupul si mintea pot adormi, dar magul este mereu treaz.
Magul poseda secretul nemuririi.

luchi
pupic.gif Am luat cartile, diseara ma pun pe studiat.
Mi-as deschide si eu jurnal, dar inca sunt traumatizata, si nu stiu daca as putea scrie, sau daca m-ar vizita cineva.

Calea Magului a comandat-o sorella Mirruna, ea tot azi a ridicat cartile. Sper sa ni se alature, ca eu una sunt decisa (sa vedem cat ma tine blushing.gif ).

Te pup dulce, Marius cand vine?

p.s. Sedinta cu parintii nu mai aveti? naughty.gif
amalia0701
Marius vine miercuri seara sau joi dimineatza.

Am vazut pe www.ayus.ro ca incep cursuri de ayurveda.
Ia sa trimit si io un mail sa vad ce si cum.
Inca nu am avut sedintza, dar mi-a zis fiemea ca acu de mare risc e noul prof de engleza )).gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2006, 12:36 PM) *

Am vazut pe www.ayus.ro ca incep cursuri de ayurveda.

Multam' de link, trimit si eu un mail! pupic.gif
Apropo, cursurile ai idee ce taxe &chestii presupun? unsure.gif

p.s. prof de engleza, zici? naughty.gif Asteptam impresii la cald
amalia0701
Acu am trimis si io un mail, astept raspuns.
Pe mine m-ar interesa mult tehnicile de respiratie si exercitiile.
Sa vad ce zice de cursuri.
honey79
Bine te-am gasit, frumoasa Amalia.
Am studiat si eu site-urile de mi le-ai dat... cele cu carti despre ayurveda...si.. iti spun sincer ca abia astept sa vin in tara sa-mi cumpar si eu cateva.
Cred ca am sa-mi aduc valiza mai mult goala ...ca sa ma intorc cu ea plina. )).gif

Te pup dulce si-ti doresc o zi minunata si o seara linistita.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 26-09-2006, 01:13 PM) *

Bine te-am gasit, frumoasa Amalia.
Am studiat si eu site-urile de mi le-ai dat... cele cu carti despre ayurveda...si.. iti spun sincer ca abia astept sa vin in tara sa-mi cumpar si eu cateva.
Cred ca am sa-mi aduc valiza mai mult goala ...ca sa ma intorc cu ea plina. )).gif

Te pup dulce si-ti doresc o zi minunata si o seara linistita.

Ziua e super faina, ma pregatesc sa mananc.
Spoi plec pe teren, la 15 fug acsaa sa apuc sa spal 2 masini pana vine Ioana de la scoala si sa calc.
Apoi pe la 19, 19:30 in bejanie iar )).gif )).gif , adica ma duc la rasfatzul prietenilor.
Nessie
CITAT(luchi @ 26-09-2006, 12:28 PM) *
Mi-as deschide si eu jurnal, dar inca sunt traumatizata, si nu stiu daca as putea scrie, sau daca m-ar vizita cineva.
bataita.gif pentru partea cu bold. Imi e dor de casuta ta! pupic.gif Daca simti ca inca nu poti, e ok, dar eu una abia astept sa se deschida iar. yahoo.gif
aki
Ce puneti la cale fetelor? blink.gif
luchi
Nessie draga, referitor la ce ai scris mai devreme...nu stiu blushing.gif Inca nu stiu unde mi-e locul, parca am obosit/imbatranit. observ ca mi-e greu sa mai leg discutii pe forum, nu stiu ce e cu mine. Ori nu mai stiu sa fac conversatie, ori ..habar nu am.
Daca fac o comparatie intre posturile mele de acum un an si astea de-acum, nu stiu unde s-a dus veselia, bucuria; cred ca as fi greu de identificat blushing.gif
Uof. Iertare. Sunt putin depresata. Nu stiu daca o sa-mi fac jurnal..da' stii cum ma mananca degetele uneori? Observ insa ca mi-e greu sa mai leg discutii pe forum, nu stiu ce e cu mine. Ori nu mai stiu sa fac conversatie, ori ....s-au schimbat multe. Nu stiu.
Te pup, si pe tine, si pe Amalia, ca ma rabda in jurnalul ei, sa bat campii aicisha
lliliana
Buna dimineataaaaaaaaa... floare.gif hug.gif give_rose.gif pupic.gif Pentru ca esti o scumpica...sper ca s-au calmat amicii vecinilor tai si ca panica nu te-a invins. smile.gif Sa ai o zi asa cum iti doresti. cheer.gif
amalia0701
Buna dimieatza!
Habar nu am ce fac vecinii mei pr. ca aseara la 19 am plecat in bejenie )).gif
Mi-au venit rusii cheer.gif , dar am niste crampe de m-as duce la loc in pat.
Afara-i inorat, vreme de numarat bani )).gif
Luchi te primesc cu drag.
Greutatea de a mai posta pe forum e din cauza ca esti depresata, nu te placi tu pe tine si atunci in mintea ta zici:
-Daca io nu ma suport, atunci oamenii astia necunoscuti de ce m-ar place?
Iubire, problema e doar in capul tau.
Hai deschide o Lukicafeeeeeee plizzzzzzzzzzzzzz cafea.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif
Dar daca nu te simti inc ain stare hai sa aberam aici.
Dragele mele citesc Calea Magului, dar tare greu merge.
Lectia nr. 2
Intoarcerea magicului nu poate avea loc decat odata cu intoarcerea inocentei.
Esentza magului este transformarea.
amalia0701
Ieri am mancat:
-prinz - 2 aripioare de pui, brinza, rosii si ardei;
-gustare - struguri si prune;
-cina - o jumatate de cana de supa chioara, o felie de pipet de pui si o rosie.
Dar la prietenii mei mirosea de balamuc o budinca cu brinza( paste , stafide, scortzisoara, ou, zahar, etc,..) si am mancat si cu ei o portie yahoo.gif
azi :
- lapte 0,1 % cu fulgi de ovaz.

Hai sa va povestesc ce m-a enervat omul meu aseara, noroc ca bausem o tona de ceai antistress )).gif , dar inca ma gandesc cum sa ma razbun pe el devil.gif :
-deci alataieri cand l-am sunat era in zona fara semnal;
-am sunat o prietena care e cu ei si ea avea semnal, ca doar ea nu juca biliard la subsol devil.gif ;
-mi-a dat flit repede ca il asteptau baietzii sa dea o bila devil.gif ;
-ieri nu m-a sunat deloc;
-aseara tarziu suna pe telefonul prietenului care ne-a gazduit, vb. ei de ale lor, iar cand prietenul il intreaba daca mai vrea sa vb. cu cineva banuiesc ca zice NU, caci inchid devil.gif devil.gif devil.gif
Am niste draci pe el, auzi nevasta la marginea depresiei, cu crize de panica repetate si el nici macar un telefon nu da. Cred ca de abia astepta sa scape de mine.
Dar macar cu fiesa putea sa vb.
Sunt tare dezamagita de el.
Un egoist, vede el azi cand vine devil.gif , gasesc io ceva sa io platesc wink1.gif
Nu-i o gandire pozitiva, dar barbatzii trebuie sanctionati sa nu mai faca.

Dar la asta mai am timp sa ma gandesc.

Lectia nr. 3

Magul priveste lumea in continua ei miscare, dar sufletul sau salasluieste in tinuturile luminii.
Decorul se schimba, insa clarvazatorul ramane la fel.
Trupul tau este doar locul pe care amintirile tale il numesc acasa.
julyalina
buna dimineatza amalia ! floare.gif
sa inteleg ca dormi pe la prieteni pana iti montezi usa? aaaaaaaa.. sa stii ca mi-ai facut pofta cu budinca aia blum.gif mama, ce-as mai manca si eu acum o portie naughty.gif ...oricum mai am putin si devin o fulga cow.gif !

apropo... te rog frumos da-mi si mie linkurile alea depre ayurveda plecaciune.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 27-09-2006, 09:16 AM) *

Hai sa va povestesc ce m-a enervat omul meu aseara, noroc ca bausem o tona de ceai antistress )).gif , dar inca ma gandesc cum sa ma razbun pe el devil.gif :
-deci alataieri cand l-am sunat era in zona fara semnal;
-am sunat o prietena care e cu ei si ea avea semnal, ca doar ea nu juca biliard la subsol devil.gif ;
-mi-a dat flit repede ca il asteptau baietzii sa dea o bila devil.gif ;
-ieri nu m-a sunat deloc;
-aseara tarziu suna pe telefonul prietenului care ne-a gazduit, vb. ei de ale lor, iar cand prietenul il intreaba daca mai vrea sa vb. cu cineva banuiesc ca zice NU, caci inchid devil.gif devil.gif devil.gif
Am niste draci pe el, auzi nevasta la marginea depresiei, cu crize de panica repetate si el nici macar un telefon nu da. Cred ca de abia astepta sa scape de mine.
Dar macar cu fiesa putea sa vb.
Sunt tare dezamagita de el.
Un egoist, vede el azi cand vine devil.gif , gasesc io ceva sa io platesc wink1.gif
Nu-i o gandire pozitiva, dar barbatzii trebuie sanctionati sa nu mai faca.

Dar la asta mai am timp sa ma gandesc.

smile.gif...cand baba iti spune ca barbatii sunt barbati...zici ca te aburesc. biggrin.gif Vorba personajului aceluia...care e aproape jenant...."Toti barbati-s mitocani" biggrin.gif Nu te necaji...n-o sa se ridice niciodata la inaltimea unei femei cum esti tu. Era un banc simpatic cum ca Dumnezeu, dupa ce l-a facut pe Adam, s-a gandit sa-l mai perfectioneze si ii spune: "Uite Adame, iti mai fac 2 lucruri cadou...un creier si un penis....Problema e ca dry.gif ti-am dat sange doar pentru unul dintre ele. biggrin.gif " Sper ca nu e tocmai vreun banc spus de tine... give_rose.gif Pup...si gandeste-te numai la tine si la fata ta...el se gandeste numai la el biggrin.gif
amalia0701
eu am comandat niste cartzi aici:

http://www.curteaveche.ro/booksearch.php?s...mp;collection=0
http://www.niculescu.ro/module.php?module=cautare
Aici e un site gasit de mine;
www.ayus.ro

L-am certat la telefon.
A zis ca daca am draci pe el e de bine.
Inseamna ca in loc sa ma mai tem, am reusit sa ma infurii si e ok, mi-am revenit )).gif
julyalina
mercic pupic.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 27-09-2006, 09:57 AM) *

L-am certat la telefon.
A zis ca daca am draci pe el e de bine.
Inseamna ca in loc sa ma mai tem, am reusit sa ma infurii si e ok, mi-am revenit )).gif

Hihi...ce-a stiut sa te calmeze smile.gif E bun:).... floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.