Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
aki
Amalia salut.Inca nu ai plecat?Am trecut sa te puyp si sa-ti urez o saptamina linistita.Asteptam poze.Nu uiti? grin.gif
anaoi
Imagine
amalia0701
CITAT(aki @ 26-06-2007, 10:29 AM) *

Amalia salut.Inca nu ai plecat?Am trecut sa te puyp si sa-ti urez o saptamina linistita.Asteptam poze.Nu uiti? grin.gif

Am plecat si am revenit )).gif
In concediu plec in 20 iulie.

CITAT(anaoi @ 26-06-2007, 11:02 AM) *

Imagine

pupic.gif
anaoi
sigur, sigur...cred ca itivine sa imi dai 2 in cap pt stresul in plus provocat...

uite aici, ca sa ma ierti:

Imagine
bubbles
Neata yahoo.gif .Amalia vin si eu la Craiova dupa 7 iulie .Te anunt poate punem de o intalneala grin.gif
amalia0701
CITAT(anaoi @ 26-06-2007, 11:57 AM) *

sigur, sigur...cred ca itivine sa imi dai 2 in cap pt stresul in plus provocat...

uite aici, ca sa ma ierti:

Imagine

Arata bine bautura aia )).gif pupic.gif
Bubbles cu mare drag ne vedem pupic.gif
anaoi
am scapat...m-a iertat clap.gif
anca veselie
salutare amalia ! poze poze! pupic.gif
amalia0701
Am depus actele pentru pasaport cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Sunt inca datoare cu pozele, dar aseara a fost luat curentul asa ca nu am apucat blushing.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 27-06-2007, 11:06 AM) *

Sunt inca datoare cu pozele, dar aseara a fost luat curentul asa ca nu am apucat blushing.gif

Asteptam
amalia0701
Dragelor simt ca ma topesc in desertul asta.
Voi cum va descurcatzi cu liparul asta de afara?
anaoi
dylly sta la aer conditionat, la birou..in rest apa,apa,apa...gheata
amalia0701
CITAT(anaoi @ 27-06-2007, 01:36 PM) *

dylly sta la aer conditionat, la birou..in rest apa,apa,apa...gheata

Io fug acasa sa ma bag in cada )).gif
axe10
se aude trenul care soseste sa te ia la Londra!
aki
Salut amalia.Am trecut sa-ti las pupici. pupic.gif
julyalina
amalia, cand plecati in excursie? pe 20 iulie?
pupic.gif
axe10
Buey, eu vreau sa stiu daca e pasaportul gata...ca de nu..nush ce-ti fac!!!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 28-06-2007, 11:37 AM) *

se aude trenul care soseste sa te ia la Londra!

Pleaca in 20 iulie la ora 17 din Bucuresti.
Io s-ar putea sa il iau din Deva.

CITAT(aki @ 29-06-2007, 12:13 PM) *

Salut amalia.Am trecut sa-ti las pupici. pupic.gif

pupic.gif

CITAT(julyalina @ 29-06-2007, 12:15 PM) *

amalia, cand plecati in excursie? pe 20 iulie?
pupic.gif

cheer.gif pupic.gif
De abia astept!

CITAT(axe10 @ 30-06-2007, 08:25 AM) *

Buey, eu vreau sa stiu daca e pasaportul gata...ca de nu..nush ce-ti fac!!!

Mercuri e gata, dar cred ca nu o sa ajung sa il iau decat joi )).gif
Miercuri imi trebuie buletinul sa ridic biletele internationale. )).gif
aki
Salutari amalia si pupici pupic.gif .Nu ai plecat? w00t.gif
julyalina
akisorule, mai are nitzel smile.gif cesul ticaie deja naughty.gif

pupic.gif spor la liste si la impachetat pupic.gif
aki
pupici Amalia pupic.gif
anca veselie
salutare amalia pupic.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 03-07-2007, 10:33 AM) *

akisorule, mai are nitzel smile.gif cesul ticaie deja naughty.gif

pupic.gif spor la liste si la impachetat pupic.gif

Ce liste?
La noi in familie bagajele se fac in ultimul moment.
Io pregatesc ce cred ca trebuie luat, iar Marius le ambaleaza, apoi evident ca ajunge la concluzia ca-s prea multe, ne enervam, ne certam, dar pentru ca timpul ne preseaza le baga pe toate bombanind si plecam agitatzi lol.gif lol.gif lol.gif
Iar la intoarcere avem cel putin 2 bagaje in plus si un sfert din klucruri nepurtate lol.gif lol.gif lol.gif
Dar anul asta cica fiecare isi cara bagajele lol.gif lol.gif lol.gif
Nu pot inca sa gandesc ce iau cu mine, e prea cald afara si parca-s lovita in cap, apoi palnificam sa evadam la Deva de vineri dimieneatza, iar saptamana viitoare martzi sau miercuri merg la Valcea la o examinare, de fapt o atestare, weekendul viitor muncesc, dar in 17 dimieatza am intrata oficial in CO cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Abia atunci am timp sa ma cert cu omul pe bagaje blum.gif tease.gif
aki
Salutari Amalia.Felicitari pentru concediu.Vreau si eu w00t.gif .Mai ai vre-o valiza libera sa intru si eu blum.gif ,daca te intreaba sotul,ii zici ca ai acolo mincare grin.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 03-07-2007, 04:53 PM) *

pupici Amalia pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 03-07-2007, 04:56 PM) *

salutare amalia pupic.gif

pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Neata Amalia pupic.gif
Ce bine suna....bagaje, concediu sorry.gif ......pana si cearta de dinainte suna bine )).gif de ce nu faci un compromis sa-ti iei mai putine bagaje (si scapi de cearta blum.gif )?
Eu singura am hotarat ca nu are rost sa plec cu multe haine la mine. Ia-ti-le doar pe cele in care te simti cel mai bine. Oricum veti mai cumpara....... grin.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 04-07-2007, 10:01 AM) *

Salutari Amalia.Felicitari pentru concediu.Vreau si eu w00t.gif .Mai ai vre-o valiza libera sa intru si eu blum.gif ,daca te intreaba sotul,ii zici ca ai acolo mincare grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Nu cred ca mai are omul chef de inca o cocoana, ii ajung 2 lol.gif lol.gif lol.gif
Fiemea e in crizele adolescentei, Marius e disperat ca-i tot ciufuta si nemultzumita lol.gif lol.gif lol.gif
Pe mine m-a lovit caldura, asa ca e satul de femei lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
M-am luat cu treba pe la seriviciu si nu v-am povestit despre duminica de vis pe care am avut-o.
Ne-am urcat in masina duminica dimieatza la 8 si ne-am dus sa facem baie la Herculane.
Nu am gasit printre prieteni amatori de drumetzie, asa ca am plecat doar noi 3.
Prima criza aparut la Severin cand am realizata ca era pentru a doau oara( prima la Alba Iulia) cand aveam degeaba aparatul de fotografiat la noi, deoarece acumulatorii erau mortzi mad.gif
Marius s-a suparat asa tare pe Ioana ca a zis ca o lasa acolo in drum grin.gif
Avem 4 randuri de acumulatori, iar el luni ii incarcase pe totzi, o banuia pe mandra ca i-a folosit la CD-player lol.gif lol.gif lol.gif
Asa ca minunatziile le avem doar in memorie si cateva poze in telefon.

CITAT(dulcikatty @ 04-07-2007, 10:11 AM) *

Neata Amalia pupic.gif
Ce bine suna....bagaje, concediu sorry.gif ......pana si cearta de dinainte suna bine )).gif de ce nu faci un compromis sa-ti iei mai putine bagaje (si scapi de cearta blum.gif )?
Eu singura am hotarat ca nu are rost sa plec cu multe haine la mine. Ia-ti-le doar pe cele in care te simti cel mai bine. Oricum veti mai cumpara....... grin.gif

Discutzia e mai lunga.
Nu sunt borfomana, nu exagerez cu hainele, dar e normal ca noi 2 sa avem de 2 ori mai multe haine ca el.
Problema lui e ca io nu car, sunt o doamna si imi duc doar poseta lol.gif lol.gif lol.gif
De fapt am observat ca al meu sotz se agita la orice plecare.
Se enerveaza oricum, face spune, apoi se calmeaza.
Acum 2 saptamani s-a enervat ca nu gasea foarfeca cu manere galbene lol.gif lol.gif lol.gif , care evident ca era la Ioana in birou.
Deci oricum el se va agita, ori ca imi iau io 10 tricouri ori 2, asa ca...........
Nu vreau sa cumparam haine in aceasta excursie.
Suntem 2 saptamani cu trenul prin Europa, banii o sa maega pe intrari la diverse muzee, nu facem excursie de shopping dry.gif

Deci duminica la ora 12 faceam baie la Herculane la strandul 7 izvoare.
Pe la ora 16 nu se mai putea innota, s-a aglomerat foarte asa ca am plecat, oricum ne racorisem.
Dunarea:
Imagine

Strandul:
Imagine
Noi deshidratzati( nu aveau aia apa ppata la bar mad.gif );
Imagine
Amazoana
Mi se pare corect! Nici eu nu car. Sunt o doamna in devenire, huh????
Nu stiam ce fel de excursie faceti, insa mi se pare super. Vizitati toata Europa? Ce va invidiez......abia astept sa te intorci sa ne povestesti "impresii din calatorie" sa ne pui poze.....
Distractie placuta la Herculane pupic.gif
Te pup, iti doresc o zi frumoasa!
amalia0701
Pe terasa la hotel Ferdinand cheer.gif
Am dus mandra sa vada unde s-au destrabalat asta tomana parintzii ei cheer.gif
A fost impresionata si a zis ca data viitoare nu ne mai lasa singuri tease.gif
Imagine
O proba de maestrie a bucatarului, frigarui Ferdiunand cu sote de ciuperci( asta ca sa nu va arat desertul ) grin.gif
Imagine
honey79
Awwww, Amalia.... ce printesa ai tu acolo!!!!
Suna tare bine planul vostru in ce priveste excursia.Super fain sa faci turul Europei.
Iti doresc momente de neuitat si...... NU uitati sa incarcati acumulatorii!!!!!
amalia0701
Mada la herculane am fost duminca.
Acu sunt la munca dar vineri dimineatza vreau sa evadez la Deva )).gif
Asta e o poza tot pe terasa la Ferdinand, fericite cu burtzile pline si hidratate )).gif
Imagine
De acolo am plecat spre casa, dar nu tot prin Dr. Tr.Severin ci ne-am dus prin munti pe Valea Cenei, apoi prin Baia de Arama, Tg.Jiu si apoi Craiova.
Este o zona de vis Rezervatia Naturala Masivul Domogled.
Nu as mai fi plecat de acolo, am bombanit la fimea tot drumul ca nu puteam folosi aparatul de pozata, dar o sa pun aici niste poze, tot de pe telefon.
La cativa km de Herculane e un lac, iar pe marginea lui se construiesc niste pensiuni :
Imagine
Esta asa frumos incat am oprit CD-ul si ascultam cantecul pasarelelor:
Imagine

Poze facute din mers:
Imagine
Imagine
Amazoana
Inseamna ca-s cu capul in nori! Nimic nu inteleg cum trebuie. )).gif Frumoase poze.
Frigaruile mi-au lasat gura apa!!!!!
amalia0701
Imagine

Sus pe creste e un pom unic in Europa se numente PIN NEGRU DE BANAT si e monumnent al naturii, se gaseste doar in masivul Domogled.Imagine

Imagine

Imagine
anca veselie
foarte frumoasa plimbare ati facut!
amalia0701
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
amalia0701
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Acum special pentru Gabi_c, poze de la Hobitza!
Uimitor casa lui Brincusi era deschisa, nu era nimeni sa taie bilete, era curat si ingrijit.
Am facut poze, am baut apa din fantana cu ciutura, am mancat corcoduse rosii coapte si am plecat mai bogatzi si mai fericitzi spre casa )).gif :
Imagine

Imagine
Emotionant sa stii ca unul din cei mai MARI ROMANI s-a nascut si a crescut aici:
Imagine

Imagine
Soarele ne alinta la asfintzit, se strecura printre copaci ca prin vitraliile unei catedrale:
Imagine

Imagine

Sania:
Imagine

Imagine

Zana dornica de zbor )).gif
Imagine

Din nou spre campie unde apa e salcie si iarba e parjolita )).gif
Imagine

Muntii devin doar o amintire :
Imagine
aki
Salut Amalia.Foarte frumoase de poze.As avea o placere foarte mare sa urc in munti sa merg pina cad sa ma ridic si sa merg iarasi.nu am fost niciodata in munti.Am trecut pe linga ei.Muntii "Mudani"(nu stiu daca asa se scrie)Muntii care desparte Franta de Italia.Sergiu mi-a promis ca Anul Nou il facem la munte.Abea astept
Amazoana
Neata Amalia pupic.gif
Foarte frumoase poze. Mi-a placut casa lui Brancusi, eu nu am avut niciodata sansa sa ajung in acele locuri.....
amalia0701
CITAT(aki @ 05-07-2007, 09:32 AM) *

Salut Amalia.Foarte frumoase de poze.As avea o placere foarte mare sa urc in munti sa merg pina cad sa ma ridic si sa merg iarasi.nu am fost niciodata in munti.Am trecut pe linga ei.Muntii "Mudani"(nu stiu daca asa se scrie)Muntii care desparte Franta de Italia.Sergiu mi-a promis ca Anul Nou il facem la munte.Abea astept

Draga mea trebuie sa recunosc ca noi am urcat in muntzi cu masina )).gif
Nu avem nici timp, nici conditie fizica si nici echipament de mers pe munte, dar am profitat ca avem in custodie masina lui Sys sa vedem din imprejurimi.
bubbles
Amalia miercuri sunt in Craiova cheer.gif .Stau o sapt jumate .. poate reusim sa ne vdm.tu cand pleci in concediu ? pupic.gif
aki
Ce bine ca va vedeti floare.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 05-07-2007, 01:33 PM) *

Amalia miercuri sunt in Craiova cheer.gif .Stau o sapt jumate .. poate reusim sa ne vdm.tu cand pleci in concediu ? pupic.gif

Io plec marti la Valcea la o examinare, o sa ma intorc miercuri dupaamiaza.
Lucrez si sambata si duminica, asa ca vb. la telefon, sau aici pe net.
In concediu plec in 20.
Nessie
Vaaaai, cand vad pozele imi dau seama ca nu o sa mai revad locurile alea prea usor. sorry.gif Ca nu or sa mai insemne "acasa" dupa ce se muta ai mei si nici copiii mei nu vor merge la bunica "la munte" crying.gif .Na ca m-ai emotionat.

Ma bucur ca ai avut iesirea asta si te-ai simtit bine si in curand pleci prin tari straine. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 05-07-2007, 02:24 PM) *

Vaaaai, cand vad pozele imi dau seama ca nu o sa mai revad locurile alea prea usor. sorry.gif Ca nu or sa mai insemne "acasa" dupa ce se muta ai mei si nici copiii mei nu vor merge la bunica "la munte" crying.gif .Na ca m-ai emotionat.

Ma bucur ca ai avut iesirea asta si te-ai simtit bine si in curand pleci prin tari straine. pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cat mi de dor sa vb. cu tine!
Tot nu inteleg de ce se muta ia tai.
Daca vin sa fie aproape de tine mi se pare super fain, oamenii la varsta lor greu se rup de "casa" lor.
amalia0701
Planul meu de a evada de azi la Deva s-a naruit sad.gif
Omul meu nu pate pleca, asa ca desi sunt libera azi, nu plecam niciunde.
As fi mers la strand cu mandrutza mea, dar nu poate devil.gif , asa ca o sa ma urc in varful patului si o sa vad niste filme, sa ma odihnesc ca o sa am o saptamana grea urmatoarea.
Poate o sa plecam maine pe undeva pe la munte, mai aproape, cred ca pe la Valcea.
Trebuie sa marturisesc ca nu mai tzin nici un regim de 2 saptamani, incerc sa nu sar calul, dar canicula asta m-a cam dat peste cap.
Va pupicesc si va doresc un weekend fain pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 06-07-2007, 06:08 AM) *

As fi mers la strand cu mandrutza mea, dar nu poate devil.gif , asa ca o sa ma urc in varful patului si o sa vad niste filme, sa ma odihnesc ca o sa am o saptamana grea urmatoarea.
Poate o sa plecam maine pe undeva pe la munte, mai aproape, cred ca pe la Valcea.
Trebuie sa marturisesc ca nu mai tzin nici un regim de 2 saptamani, incerc sa nu sar calul, dar canicula asta m-a cam dat peste cap.

Te pup.
Nu tii regim, nici eu, dar vad ca la tine s-a deplasat cantarul!
aki
Salut amalia.Imi pare rau ca ti sau stricat planurile.Stiu cum te simti mad.gif Tare ma inervez cind mi se strica planurile wacko.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 06-07-2007, 09:36 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 06-07-2007, 06:08 AM) *

Te pup.
Nu tii regim, nici eu, dar vad ca la tine s-a deplasat cantarul!

Unde s-a deplasat?
Nu m-am cantarit de 3 saptamani )).gif
E adevarat ca am deplasat cantarul, l-am bagat in cutie si l-am aruncat pe dulap lol.gif lol.gif
Azi in loc sa ma distrez, am intors casa cu susus\l in jos, imi repar paturile.
w00t.gif w00t.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.