Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
axe10
[quote name='amalia0701' date='06-07-2007, 08:14 PM' post='80172']

Te pup.
Nu tii regim, nici eu, dar vad ca la tine s-a deplasat cantarul!
[/quote]

Unde s-a deplasat?
Nu m-am cantarit de 3 saptamani )).gif
E adevarat ca am deplasat cantarul, l-am bagat in cutie si l-am aruncat pe dulap lol.gif lol.gif
Azi in loc sa ma distrez, am intors casa cu susus\l in jos, imi repar paturile.
w00t.gif w00t.gif
[/quote]

Sau ai modificat la ticker....ca era ceva cu virgula....
Acu te apuca treaba....faci tu ce faci si tot te invarti de rasturnare de situatii....acu de paturi....
Da-l naibii de cantar...la al meu s-au terminat bateriile, nu i-am pus desi am in casa si ma mai cantaresc la misto cu ala mecanic....surprinzator nu s-a miscat in sus!
ganesha
Cum ti-a mers examinarea? Mi-au placut pozele tale muuult de tot, mi-am clatit ochii cu ele si mi-au mers la suflet hug.gif Multumesc mult pentru cuvintele frumoase give_rose.gif Te imbratisez cu mare mare drag!

Ce-ai facut, duamna draga cu paturile alea de a trebuit sa le repari? naughty.gif
aki
Buna dimineata Amalia?Pupici pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am trecut oltul si ma aflu pe patrie olteneasca de ieri grin.gif .Cand ne putem intalni?Vineri sau sambata blum.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 11-07-2007, 06:19 AM) *

Cum ti-a mers examinarea? Mi-au placut pozele tale muuult de tot, mi-am clatit ochii cu ele si mi-au mers la suflet hug.gif Multumesc mult pentru cuvintele frumoase give_rose.gif Te imbratisez cu mare mare drag!

Ce-ai facut, duamna draga cu paturile alea de a trebuit sa le repari? naughty.gif

pupic.gif
E o vorba ca la scoala de moase si la CFR nu sunt repetentzi lol.gif , iar io m-am obisnuit sa fiu printre premiantzi )).gif
Sunt doar sef la cea mai mare gara de pe sucursala )).gif
Cu paturile e nasol, s-au rupt blushing.gif . Oricat de sanatoase ar fi sa suport o greutate de 200 kg concentrzta in 25 cm partatzi e mai greu lol.gif lol.gif lol.gif
Tapitzerul a zis ca el le-a reparat, dar daca nu slabim la iertam paturile si sa incercam podeaua lol.gif lol.gif lol.gif
Desi au iesit super frumoase paturile, tot ma bate gandul sa gasesc 1500 lei sa imi iau un pat de mijloc din fier forjat grin.gif

CITAT(aki @ 11-07-2007, 09:09 AM) *

Buna dimineata Amalia?Pupici pupic.gif

pupic.gif pupic.gif

CITAT(bubbles @ 11-07-2007, 10:21 AM) *

Neata yahoo.gif .Am trecut oltul si ma aflu pe patrie olteneasca de ieri grin.gif .Cand ne putem intalni?Vineri sau sambata blum.gif

Trimite-mi nr. tau de telefon pe privat si ne intelegem.
Eu acu fug acasa, iar desera dupa serviciu ma duc la cosmetica pupic.gif
Nessie
De azi ai intrat in linie dreapta pentru concediu, nu? grin.gif Cu pregatirile cred ca mai astepti pana pe ultima suta de metri, nu? blum.gif

Sa te prind eu ca nu faci poze pe unde or sa-ti umble picioarele si nu ne arati si noua, ca nu stiu ce fac! devil.gif

Te pupicesc si iti doresc un weekend placut. pupic.gif
aki
Concediu placut Amaila cheer.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 13-07-2007, 12:32 PM) *

De azi ai intrat in linie dreapta pentru concediu, nu? grin.gif Cu pregatirile cred ca mai astepti pana pe ultima suta de metri, nu? blum.gif

Sa te prind eu ca nu faci poze pe unde or sa-ti umble picioarele si nu ne arati si noua, ca nu stiu ce fac! devil.gif

Te pupicesc si iti doresc un weekend placut. pupic.gif

Servus dragelor!
Io muncesc si maine si poimane, cred ca ultima zi de munca e miercuri.
In casa toate zboara, asa ca am ceva de munca zilele astea.
Iar la meteo se anuntza iar canicula sad.gif
amalia0701
Servus dragelor!Azi muncesc, adica acu ma fac, asta ca si ei se fac ca ma platesc )).gif
Simt ca ma cuprind nervii pe propia persoana, incep sa ma stanmga hainele, de ex. sutienele blushing.gif
Am prostul obicei daca slabesc un pic sa dau hainele de "grasa", asa ca deja am probleme cu garderoba.
De fapt problemele sunt de la cap, ca sa intelegeti o sa scriu ce am manacat ieri:
-ora 6:30 :150 gr, paine de secara prajita( 8 feliutze), juamte cu pate vegetal si jumate cu miere de albine ;
-cafea;
-apa minerala;
-ora 14:30 - niste caise, o piersica;
- ora 18 - lubenitza ( 2 felii), 4 sarmalutze de post( din conserav de la scandia, bune rau) cu un colt sanatos de paine alba blushing.gif ;
-ora 20:30 -250 gr. halva .
Nu am curaj ca calculez caloriile .
Azi:
- ora 7:30 - 500 ml sana cu o mana de fulgi de porumb si pentru ca s-au terminat mi-am cumparat 10 gogosele inelushe, dar nu am putut manca decat 8 doh.gif doh.gif doh.gif
Acu am o burta de 5 luni lol.gif lol.gif lol.gif
Am inebunit de tot.
Nu ma recunosc.
In afara faptului ca reusesc sa tzin post miercurea si vinerea, meniul meu e un dezastru, am impresia ca nici apa nu beau destula.
Amazoana
Imagine
Neata Amalia
Ti-am adus o cafeluta pupic.gif
amalia0701
Multzumesc dragutza hug.gif
dar cred ca de un ceai de tei as avea nevoie la cat is de agitata )).gif
luchi
Amaliaaa...ce facusi, duamna sefa? pai bine iti sade, cu 8 ineluse si un sfert de kil de halva? nono.gif Hai ca mi e un pic, daca te incalzeste cu ceva iti spun ca nu esti singura care e azi la birou, si ca si pe aici zboara lucrurile prin casa caramida.gif

pupic.gif ca mi-era dor de tine.
amalia0701
CITAT(luchi @ 14-07-2007, 10:33 AM) *

Amaliaaa...ce facusi, duamna sefa? pai bine iti sade, cu 8 ineluse si un sfert de kil de halva? nono.gif Hai ca mi e un pic, daca te incalzeste cu ceva iti spun ca nu esti singura care e azi la birou, si ca si pe aici zboara lucrurile prin casa caramida.gif

pupic.gif ca mi-era dor de tine.

hug.gif hug.gif hug.gif
Macar e mai liniste ca intr-o alta zi )).gif
Sunt cam excitata ca plec in concediu, ii agit pe toti din jurul meu )).gif , noroc ca nu ma baga nimeni in seama lol.gif lol.gif lol.gif
Faza urmatoare e sa se agite si Marius si sa ne certam lol.gif , familie de nebuni nu alta lol.gif lol.gif lol.gif , macar nu e tristetze si monotonie.
M-a cam suparat Ioana, am pedepsit-o rau, i-am luat mobilul si nu am mai lasat-o la o colega in weekendul asta.
Acu imi pare rau, dar a meritat, prea si-a luat nasul la purtare si aere de independentza sfidatoare lol.gif , sper sa nu fio o mama ingrozitoare.
bubbles
Amalia bataita.gif .Pai da ce faci?De ce atata mancare blum.gif .Lasa ca sa vezi ce chef de dieta ai sa ai iar dupa concediu.Poate apucam sa ne vdm luni.Abia astept flowers1.gif
aki
Salut Amalia pupic.gif Ce faci draga cu dieta?Nu vreau sa te cert si tu sa te superi pe mine,dar vineti in fire,te rog give_rose.gif Lasa halvaua cei ca nu-i buna si mai ales si gogoasele wink1.gif hug.gif
ganesha
Eu nu mai zic nimic, ca vad ca ti-ai luat-o destul devil.gif E bine ca scrii, asta e un pas inainte. Nu stiu la altii cum e, da' eu, cind sint cu ispita-n fata ochilor sa mai rau, in mina, si ma gindesc ca urmeaza sa o scriu (in vazul lumii) o las si fuuuug. salut.gif Da' las' ca vii tu din concediu!

Spor la servici si uite-ti trimit eu cu gindul un ceiut sa te linisteasca. Cine stie, poate merge!

aki
Amalia cit halva ai mincat in weekend? tease.gif Stiu ca nu ai mincat nimic pupic.gif ,ai fost cuminte hug.gif floare.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ne vedem si noi azi pe la 3-4 la amiaza?Poti? flowers1.gif
bubbles
Amaliaaaaaaaaaa pe unde umbli? blink.gif Vreau neaparat sa te vad azi hug.gif .asa emotii am numai cand ma gandesc ca s`ar putea sa ne vedem give_heart.gif
Sexymom
Gagico sa te distrezi in concediu.
Am vazut pozele tale, sunt superbe, iar fata ta e o adevarata domnisoara care seamana foarte bine cu tatal ei. pupic.gif
Sper sa ai un timp minunat .
julyalina
amalia, distractie placuta in conced! pupic.gif sa vii cu bateriile incarcate si cu sufletul multumit ! hug.gif

p.s. si mai lasa prostiile alea la o parte ! ce-i aia gogosi, halva si sarmale la conserva? la cate legume si fructe se gasesc acm pe piata tu mananci conserve?
axe10
CITAT(amalia0701 @ 14-07-2007, 09:39 AM) *

-ora 20:30 -250 gr. halva .

Atata am vrut , sa imi explici si mie cum se mananca...fara sa mori de ficat.....
cuplu.gif cuplu.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif cuplu.gif cuplu.gif
Ma pray.gif si ma plecaciune.gif sa-ti revii.......REEEEEEEEVVVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOO-TTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIII!
aki
Amalia salut si pupici. pupic.gif Ai halva linga tine ? tease.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 17-07-2007, 07:43 PM) *

amalia, distractie placuta in conced! pupic.gif sa vii cu bateriile incarcate si cu sufletul multumit ! hug.gif

p.s. si mai lasa prostiile alea la o parte ! ce-i aia gogosi, halva si sarmale la conserva? la cate legume si fructe se gasesc acm pe piata tu mananci conserve?

blushing.gif
Alea is la piatza.
julyalina
daa???? si halvaua, conservele si gocosile cresc singurele la tine in bucatarie? )).gif

'neatza amalia dragutza hug.gif
esti gata cu echipajul? adik cu bagajul si echipajul blum.gif

axe10
Te faci ca nu vezi ce-ti zic, ai?

Bataie, bataie, bataie....sau iti revii singurica?!
aki
)).gif
Gata degraba nu mai intra pe aici lol.gif .La fiecare colt sade cit una cu nuiaua in mina tease.gif
mirela
Am trecut sa te salut sa-ti spun ca sunt bine, doar ca umblu mult timp in aer si in acelasi timp am trecut sa-ti multumesc inca o data prt. toate incurajarile, toate cuvintele bune care mi le-ai zic pana acum.Esti o adevarat prietena si femeie prt. ca la mile de km departare necunoscandu-ne personal am impartasit multe.Esti o scumpa!Sper ca Sys, Ioana sunt bine si bineinteles sotiorul.In ianuarie vin in Romania de data asta e sigur prt. ca voi avea un concediu ca toti oamenii normali.Vreau sa va vad!Multi pupici si multa forta in fata caldurii toride!
axe10
Cine stie pe unde ii umbla piciorushele la ora asta.....o fi ajuns la Londra?
anca veselie
concediu frumooos!! floare.gif
axe10
Hai ca ud eu florile....sa dau cu aspiratorul inainte de sosire?...ca sa te odihnesti si tu dupa atata drum...trimite rufele murdare cu UPS sa le var in masina....ce vreti sa serviti la masa domnilor?!
Amazoana
Eu vreau o salata maaaaaaaaare de fructe. Cu alcool, evident tease.gif
Se poa'?
axe10
CITAT(dulcikatty @ 26-07-2007, 08:38 PM) *

Eu vreau o salata maaaaaaaaare de fructe. Cu alcool, evident tease.gif
Se poa'?

Nu te supara dar intrebam pe oamenii care vor veni din concediu..............
aki
Pai pe linga ei mincam si noi.Macar niste oase aruncate pe sub masa tease.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 26-07-2007, 08:40 PM) *

Nu te supara dar intrebam pe oamenii care vor veni din concediu..............

Cei care vin din concediu sunt odihniti si pot pregati pt cei care nu au avut concediu tease.gif
anaoi
Imagine

cafea pt oamenii din concediu
ina_ceva
Concediu placut alaturi de ai tai, Amalia!
aki
Amalia am trecut sa-ti mai ud florile.si sa-ti las niste pupic.gif pina vii hug.gif
Amazoana
Si eu am venit sa te salut Amalia. pupic.gif
Nessie
Cat mai stai donsoara prin tarile calde? hug.gif
butterfly
amelie concediu placut! pupic.gif hug.gif
anaoi
Imagine
aki
Cui ii este bine acum... naughty.gif
Noi muncim de ni se aprind creerii,dar ea odihneste pupic.gif
lliliana
Duamna....ce mai....tot duamna ai ramas. hug.gif Pup shi imbratzoshez. pupic.gif hug.gif
lliliana
Am trecut sa aerisesc...Un betzishor parfumat, ceva biggrin.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am sosit!
Va pup!
Va multzumesc ca inca va mai aduceti aminte de mine, dar am cam mult de lucru!
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 14-08-2007, 12:49 PM) *

Am sosit!
Va pup!

Bine ai revenit. cheer.gif Abia astept sa ai timp sa ne povestesti cum a fost pupic.gif
aki
Amalia pupici pupic.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 14-08-2007, 01:49 AM) *

Am sosit!
Va pup!

Amelie, ce dor mi-a fost de tineeee! Abia asteptam sa te intorci sa-ti zic ca te iubesc floare.gif
amalia0701
Ba io va iubesc mai mult!
Inainte de a pleca in concediu din cauza caldurii stiind ca o sa merg mult cu trenul m-am tuns )).gif
Ca m-am rotunjit vedeti voi si singure lol.gif
Nu ma pot hotara ce poze o sa selectez, avem 3 GB cheer.gif , asa ca o sa incarc pe picasa pe rand, o poze din orasele vizitate.
Nu am timp sa scriu si pe unde sunt, asa ca scuze pupic.gif
Dupa ce ma prind cum functioneaza exact picasa o sa mai pun altele.
Vizionare placuta a primei zile la Viena, cald 30 grade C, o incantare dupa cuptorul de acasa blum.gif
Viena
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.