Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
mirela
Linda in sfarsit! Ma bucur ca te-ai distrat in concediu! Asculta d-na dar ce faceai cu inghetata aia?Eu stiu ca erai in vacanta , dar nu sari calul! Am revenit pe teren! smile.gif Imi place ca v-ati distrat la Luna park.Ce nebuna e Ioana sa se dea in nebunia aia!Look who´s talking! Acum 3 ani eram in strae sa ma arunc dintr-o nebunie de aia si acum in fiecare zi zbor in nebunii. smile.gif Si astea au fost numai dintr-o zi? Ai loc in calculator?Iti imprumut niste gb daca vrei. smile.gif Toata ziulica cat v-ati plimbat numai ati facut fotografii.Sper ca ai avut timp sa admiri si peisajul.Viena prt. mine e orasul cu cele mai multe statui, are un sarm special! Pupici si astept (cred ca nu-s unica) mai multe poze! Tre sa-mi iau revansa cu sexy sa facem niste sedinte photo data viitoare! Ne intrecusi la nr. smile.gif
ganesha
Of, ce melancolii mi-ai stirnit cu Viena ta cu tot.... give_rose.gif Eheeiiii, unde esti, copilarie...

Ce bine ca ai pus poze, sa mai pui, sa mai pui, superbe!!! pupic.gif
amalia0701
Miri nu ma certa, eram in concediu si de dieta )).gif , inca sunt mad.gif
Am mai pus niste poze.
De la Viena am mers la Strassburg, dar din cauza furtunilor din acea perioada a avut trenul ICE 300 de minute intarziere ohmy.gif . Ne-am trezit dimieatza si in loc sa fim la Strasburg eram pe undeva prin Germania. Asa ca am pierdut TGV la care aveam rezervari, noroc ca la ei circula TGV ca personalelel la ei, asa ca dupa o halta de o ora am luat altul.
Din pacate am pierdut jumatate de zi de colindat prin Paris.
Pozele care sunt in folderul Franta sunt facute in TGV sau in timpul mersului.
Alte poze
lliliana
Te-am prins acilea...vin la pupat shi pe urma citesc shi ma uit la poze. Muuuuuuuua....duamna mea. pupic.gif
anaoi
neata...bine ai revenit...

Imagine
amalia0701
Poze a facut Marius, noi eram FOTOMODELE )).gif )).gif )).gif
2 saptamani mi-am umplut toate gaurile din creier cu frumusetile din jur.
Imi aduc aminte ca la o biserica in Strasburg, in momentul in care ma apropiam de altar a inceput sa bata soarele prin vitralii, s-a luminat dintr-o data pentru cateva secunde, apoi lin lumina a scazut. A fost impresionant.
La Viena, mai ales in Hofburg ma gandeam cum s-o fi simtzit Badea Cartzan cand o venit la Imparat sa ii faca dreptate smile.gif
La Viena si duminica la Paris ne-a cam "alergat" ghidul, asa ca ne-am separat de grup, ne-am luat harta si am colindat singuri.
Ioana a incarcat pozele pe picasa si vad ca a sarit peste primul folder de la Paris.
O sa incerc sa pun si explicatii la poze, candva, nu stiu cand.

CITAT(lliliana @ 15-08-2007, 08:25 AM) *

Te-am prins acilea...vin la pupat shi pe urma citesc shi ma uit la poze. Muuuuuuuua....duamna mea. pupic.gif

hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Nici nu stii cat de des m-am gandit la tine si la fieta.
O sa incerc sa ma upgradez cu jurnalele voastre, dar astia ma pun sa si muncesc acu devil.gif
amalia0701
CITAT(anaoi @ 15-08-2007, 08:32 AM) *

neata...bine ai revenit...

Imagine

hug.gif
Multzam fain hug.gif

O sa incerc sa fac un fel de jurnal, sa va impartasesc impresii.
lliliana
Shi eu m-am gandit la voi cu sufletzelul...Vad insa ca ti-a mers bine...cand ti-o fi mai rau ca in excursia asta sa-ti fie biggrin.gif Doamne ajuta-ti de bine pupic.gif
axe10
Am reusit sa vad si eu pozele...pt asta m-a platit serviciul pana la ora asta!
Pupici...si astept continuarea...pacat ca v-a plouat la Paris sad.gif !
anca veselie
bine ai venit!
am apucat sa rasfoiesc putin albumele, faaaine locuri pupic.gif
aki
Salut Amalia pupic.gif A, vazut pozele de la Viena ,acum ma uit la cele de la Paris give_rose.gif .Frumoasel ocuri pupic.gif
axe10
Am uitat sa mentionez ca am avut ghid care mi-a povestit de-a fir a par tot ce ai vazut...noroc ca am colegi plimbati...ii era frica ,,,ca nu ai vazut pct zero al Frantei...dar si-a revenit...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 15-08-2007, 10:44 AM) *

Am uitat sa mentionez ca am avut ghid care mi-a povestit de-a fir a par tot ce ai vazut...noroc ca am colegi plimbati...ii era frica ,,,ca nu ai vazut pct zero al Frantei...dar si-a revenit...

)).gif )).gif
Nu am vazut Luvru deoarece idiotul nostru de ghid ne-a spus ca o se mergem marti, iat martea Luvrul e inchis devil.gif
Bine ca ca nu am avut pistol ca-l impuscam pe idiot.
Oricum nu am vazut o groaza: casele de moda, Champs Elisee decat din autobuz caci ploua groaznic tease.gif , dar sa gandim pozitiv si sa ne bucuram de ce am trait, sa fim sanatosi ca o sa mergem intro vacantza viitoare o saptamana 2 la paris sa vizitam pe indelete.
Amazoana
Ahh, frumoase locuri kiss.gif
aki
Spuneati ca mindrulita voastra nu merge cu voi.Totusi ati luat-o?
amalia0701
CITAT(aki @ 15-08-2007, 11:19 AM) *

Spuneati ca mindrulita voastra nu merge cu voi.Totusi ati luat-o?

Pai se putea?
Oricum cica e ultimul concediu in 3 )).gif
Ioana s-a hotarat sa mearga in tabara de la anul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ganesha
Duamna, iara te iubesc hug.gif

Da' ce-mi faci tu mie, chiar asa, la prima ora, inainte de servici. Mai intii, aseara mi-a trebuit Viena matale, am visat-o toata noaptea. Acu' mi-am inceput dimineata cu Paris pe ploaie... oare ce-ar putea fi mai sensibil decit... ah... Paris pe ploaie? Cum ma duc eu la servici acu'? Ma ai pe constiinta, zau asa grin.gif baby.gif
butterfly
ft frumoase pozele amelie :x mi-ai facut asa un chef de plecat peste mari si tari )).gif pupic.gif
aki
Si eu as pleca la sf lumii.Vreau concediu cheer.gif
Sexymom
Amalia esti o frumoasa, dar fiica ta e si mai si.
Frumoase poze.Cred ca a fost frumos. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 15-08-2007, 04:21 PM) *

Amalia esti o frumoasa, dar fiica ta e si mai si.
Frumoase poze.Cred ca a fost frumos. pupic.gif

ai aparut si tu?
Am vorbit cu Bianca azi si am vazut-o in camera blum.gif
julyalina
amaliaaaaaa hug.gif bine ai revenit pupic.gif
am trecut sa te salut salut.gif si acusica dau o fuga sa vad pozele blum.gif

io sunt in conced biggrin.gif asa ca lenevesc pe acasa biggrin.gif
amalia0701
S-au mai incarcat niste poze, deocamdata nu mai e loc.
Sper sa am timp sa mai triez din ele ca sa mai incarca altele.Poze

CITAT(julyalina @ 15-08-2007, 07:25 PM) *

amaliaaaaaa hug.gif bine ai revenit pupic.gif
am trecut sa te salut salut.gif si acusica dau o fuga sa vad pozele blum.gif

io sunt in conced biggrin.gif asa ca lenevesc pe acasa biggrin.gif

Servus draga mea!
M-am tot gandit la tine in diverse locuri din paris si Bruxel, imi aduceam aminte ca vazusem pozele tale hug.gif
Te invidiez ca esti in concediu, io cu mintea is tot acolo, din pacate trebe sa muncesc mad.gif
As iesi la pensie si m-a face calatoare prin lume, m-as descurca cu 3.000 de lire pe luna cheer.gif
mirela
Pai bine doamna ,dar nu puteai sa zici ca mergi in Londra si in Paris? Poate ne intalneam! Vai ce m i-e ciuda!
axe10
Auzi, da' de la Paris la Londra ai mers prin tunel?...

Ce se intampla cu fanfara aia?...intreb si eu ca nestiutorul.... sad.gif
axe10
Mie mi-a placut cel mai mult Londra...asa sunt eu mai englezoaica...nu pot sa zic de ce...poate Viena e prea incarcata de statui, ma rog capitala de imperiu, se vede,iar Parisul sa-mi dea cineva bani sa ma duc...stii tu cum sunt eu cu astia...xenofoaba...probabil de aia nu m-a dat pe spate...Londra e o destinatie sigura pentru viitor..
Multumesc pentru ocazia de a vedea si eu locurile pe care le-ai vizitat... hug.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 16-08-2007, 12:19 PM) *

Da de la Paris la Londra am mers cu Eurostarul si am trecut prin tunel, nimic spectaculos.
Am facut greseala ca de la Strasburg la Paris sa ma uit pe geam, am coborat din tren ametzita, mergea prea repede )).gif
Ce famfara?
aki
Salut amalia.Iti urez o zi frumoasa.Adica un sf de zi frumos pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 16-08-2007, 02:00 PM) *

CITAT(axe10 @ 16-08-2007, 12:19 PM) *

Da de la Paris la Londra am mers cu Eurostarul si am trecut prin tunel, nimic spectaculos.
Am facut greseala ca de la Strasburg la Paris sa ma uit pe geam, am coborat din tren ametzita, mergea prea repede )).gif
Ce famfara?

Erau unii intr-o poza...si altii calare...se schimba garda la palat?....ca prea era multa lume stransa pe acolo....
amalia0701
Servus dragelor!
Greu a trecut saptamana asta, prima dupa concediu sad.gif
Daca m-am rupt total de munca in 3 saptamani, nici macar roaming pe mobil nu am activat sa nu ma sune nimeni )).gif , tare bine mi-a fost, dar greu am intrat in ritm.
Cu mintea am fost tot pe unde am umblat )).gif
Axe ai dreptate, e schimbarea garzii la Buckingam.

CITAT(mirela @ 15-08-2007, 09:20 PM) *

Pai bine doamna ,dar nu puteai sa zici ca mergi in Londra si in Paris? Poate ne intalneam! Vai ce m i-e ciuda!

Mirela din pacate inante de concediu nu am apucat sa intru pe aici si nu am vazut ca ai curse si la Londra si Paris sad.gif , asa ca ne vedem la Bucuresti.
ganesha
CITAT
Greu a trecut saptamana asta, prima dupa concediu

Te creeed, Amelie, asta ma omoara si pe mine atit de tare ca nu-mi vine nici sa ma duc lol.gif lol.gif Glumeam, ca stii, m-as duce invirtindu-ma, nici strop macar de pofta n-ama vut vara asta, si nici n-am sa am pina la Craciun. Te pupilez! pupic.gif
lliliana
Io te-am plicti destul pe mess....da' te salut cu drag shi aci. Tzoc. pupic.gif
amalia0701
Am reusit sa pun aproape toate pozele aici Concediu 2007
Am pus si restul de la Londra, apoi Bruxell , Amsterdam, paradisul de la Zurich si cateva de la Viena la intoarcere.
ganesha
M-ai atins unde ma doare grin.gif ... Paris pe ploaie, Viena, Amsterdam... give_rose.gif
Nessie
Ai venit si ai disparut! dry.gif

Unde e determinarea ta? Unde sunt regimul, sportul, acele, salteluta de acasa, bicileta de acasa etc?
Te rog eu mult, scutura-te de lene/nepasare/amortire cum vrei tu sa-i zici si fa ceva! Fa-ti un meniu si tine-te de el. E cel mai simplu asa, daca ai meniul stabilit pe toata ziua.

Stii ca te iubesc si de asta te cert! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 22-08-2007, 01:08 PM) *

Ai venit si ai disparut! dry.gif

Unde e determinarea ta? Unde sunt regimul, sportul, acele, salteluta de acasa, bicileta de acasa etc?
Te rog eu mult, scutura-te de lene/nepasare/amortire cum vrei tu sa-i zici si fa ceva! Fa-ti un meniu si tine-te de el. E cel mai simplu asa, daca ai meniul stabilit pe toata ziua.

Stii ca te iubesc si de asta te cert! pupic.gif

Sunt pe aici, dar nu am nimc sa spun.
Mai am atata decentza sa nu scriu aici ce mananc blushing.gif
Azi tzin post, asa ca pana acum a fost asa:
- 2 felii de paine integrala prajita;
-cafea;
-ceai negru cu o linguiritza de zahar( nu pot sa il beau fara si m-am indragostit de el la Londra);
-o piersica;
-un grepfruit.
Mai am la pachet un pate vegetal, 2 ardei si 2 felii de paine integrala prajita.
Dar acu e prea cald sa mai si mananc.
Imi vajaie creirii de curent, sunt plostita de cald si nu suport aerul conditionat.
O trebui sa emigrez in tazarile nordice?
lol.gif lol.gif lol.gif

Determinare?
Nu avem, tu nu vezi ca ma zbat de vreo 3 ani si degeaba?
Saltelutza si ganterele sunt ascunse bine, pe dupa un dulap, bicicleta e imprumutata blushing.gif
ganesha
Emigreaza cit mai ai timp, ca se topesc acushaia si tarile nordice sorry.gif

Hai, Amelie, hai ca poti, hai ca poti, eu-ti fac galerie, fac ce vrei tu! Te hug.gif de te innebunesc!
amalia0701
CITAT(ganesha @ 22-08-2007, 01:17 PM) *

Emigreaza cit mai ai timp, ca se topesc acushaia si tarile nordice sorry.gif

Hai, Amelie, hai ca poti, hai ca poti, eu-ti fac galerie, fac ce vrei tu! Te hug.gif de te innebunesc!

hug.gif hug.gif hug.gif
Si io te iubesc, ma minunez zilnic de cata energie ai.
De 2 saptami sunt cu mintzile plecate, ramase in frumusetile lumii civilizate.
Ma simt condamnata la mizerie, urat, obezitate.
Ma doare fiecare gunoi de pe strada, iarba parjolita si ma apasa betoanele.
Ma oripileaza grotescul.
Cred ca e cazul sa imi fac programare la psihoterapeut biggrin.gif
Acu de abia astept sa ma duc acasa sa zac.
Parca-s o papusa cu bateriile stricate.
ganesha
Amelie, nu vorbi asa ca acusha ma fac la tine devil.gif Ce-i asta? Auzi tu, cica cu bateriile stricate... pai atunci invirte de cheita, sau cumpara si tu o pereche-doua-trei de acumulatori!!! Hai fruntea sus, ca ai de ce: ai o zina minunata ce te merita in forma ta cea mai buna, un sotz minunat, posibilitatea sa vezi o gramada de locuri frumoase pe care sa le tragi in poze blum.gif .

Stii cum zicea nenea Twain? Cica "a man cannot be comfortable without his own approval". Hai da-ti voie sa te vezi cit de bestiala esti si da-ti voiie sa te pui pe treaba! pupic.gif
butterfly
vin si eu cu strigari de lupta!
amelie!hai ca poti! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Imagine
aki
amalia salut pupic.gif
Hai sus,sau ai cazut in butoiul cu melancolii? hug.gif
ganesha
Am venit sa-ti zic de weekend dulce! Si sa arunc cu niste pupic.gif pupic.gif Asta ca sa stii ca ma gindesc la tine!
butterfly
amelie mi-am amintit azi ca tu ai facut o cura cu drojdie pentru Buri:)
imi dai si mie mai multe detalii..pls?smile.gif adica de care drojdie ( de la magazin de care )).gif ) si cum se ia smile.gif

mrc anticipat pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 22-08-2007, 03:18 PM) *

amalia salut pupic.gif
Hai sus,sau ai cazut in butoiul cu melancolii? hug.gif

lol.gif
Nu, doar ca m-a palit caldura in cap rau )).gif

CITAT(ganesha @ 25-08-2007, 05:00 AM) *

Am venit sa-ti zic de weekend dulce! Si sa arunc cu niste pupic.gif pupic.gif Asta ca sa stii ca ma gindesc la tine!

Te pupicesc si io.
Ieri a fos to zi superba, dupa infern la munca, am iesit cu felele la starnd unde am inotat de ma dor toate cele lol.gif
Apoi am ajuns acasa franta, Ioana mi-a gatit paste integrale cu sos de ciuperci, excelent........iar pe cand era sa adorm finii nostrii ne-au chemat in oras.Incercand sa scap sa dorm ,era ora 22, i-am pasat telefonul lui Marius, iar el evident ca a acceptat devil.gif
M-am rostogolit cu ei in oras, abia acolo ne-au spus ca sarbatoresc 18 ani de casnicie si achizitionarea unei masini cheer.gif . Am mancat 2 felii de pizza, am baut o bere si m-am racorit cu o inghetzata.Surpriza frumoasa a fost orchestara localului care ne-a rupt cu muzia ROCK cheer.gif cheer.gif Carcotasii nostrii sotzi au tot bombanit ca-i prea tare, ca au ei CD cu greii acasa, dar a fost super fain.
Azi a plecat mandruzta la Tg.Jiu si io ma odihnesc )).gif
Daca ar fi 10-15 grade mai racoare ar fi perfect.
Am vazut azi o stire ca din cauza canicul;ei s-au copt viile cu o luna mai devreme blink.gif
Mi groaza sa merg la starnd, e mai cald ca ieri si cred ca va fi si aglomerat, asa ca fac din ora in ora cate un dush )).gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(butterfly @ 25-08-2007, 02:34 PM) *

amelie mi-am amintit azi ca tu ai facut o cura cu drojdie pentru Buri:)
imi dai si mie mai multe detalii..pls?smile.gif adica de care drojdie ( de la magazin de care )).gif ) si cum se ia smile.gif

mrc anticipat pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Io cumparam o drojdie de la Billa, produsa in Franta, dar nu au mai adus. Era drojdie de bere si atat.
Acum am mai gasit doar PAKMAYA, e turceasca si are diversi aditivi, asa ca am renuntzat.
Luam cate o linguritza diminetza inainte de fructul de la MD.
axe10
Te-ai rugat si a venit racoarea!
ganesha
Ce w/e super ai avut pina acum!!! cheer.gif Abia astept sa mai creasca si crocodilu' sa-mi gateasca si el mie. Pina una alta ma ajuta doar - ieri am facut impreuna supita de rosii, cartofi cu smintina si marar si praji cu mere... Acushi acushi!!!

Imbratisez Amelie-frumoasa-mama-de-zina-priceputa!
julyalina
ce faci amalia ? hug.gif vrei inapoi in conced ? nu poti ajunge si tu marti la intalnire ?
amalia0701
CITAT(axe10 @ 26-08-2007, 12:37 PM) *

Te-ai rugat si a venit racoarea!

Sa tzina asa pana ninge )).gif

CITAT(julyalina @ 26-08-2007, 02:32 PM) *

ce faci amalia ? hug.gif vrei inapoi in conced ? nu poti ajunge si tu marti la intalnire ?

Exact la asta ma gandeam acu sad.gif
Din pacate nu am voie sa parasesc Craiova inca o saptamana, pana imi vine adjunctul din concediu sad.gif iar maine vine Sys la mine cheer.gif , de fapt la dentist si sper sa stea cateva zile ca de mult tare nu am mai stata impreuna.

ganesha
Imagine

Ti-am adus o ghinda. Si am trecut ca sa urez de spor, si sa pup, si... tot tacimul!
anca veselie
amalia te puuup duuulce pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.