CITAT(aki @ 22-08-2007, 03:18 PM)

amalia salut
Hai sus,sau ai cazut in butoiul cu melancolii?

Nu, doar ca m-a palit caldura in cap rau
).gif)
CITAT(ganesha @ 25-08-2007, 05:00 AM)

Am venit sa-ti zic de weekend dulce! Si sa arunc cu niste

Asta ca sa stii ca ma gindesc la tine!
Te pupicesc si io.
Ieri a fos to zi superba, dupa infern la munca, am iesit cu felele la starnd unde am inotat de ma dor toate cele
Apoi am ajuns acasa franta, Ioana mi-a gatit paste integrale cu sos de ciuperci, excelent........iar pe cand era sa adorm finii nostrii ne-au chemat in oras.Incercand sa scap sa dorm ,era ora 22, i-am pasat telefonul lui Marius, iar el evident ca a acceptat
M-am rostogolit cu ei in oras, abia acolo ne-au spus ca sarbatoresc 18 ani de casnicie si achizitionarea unei masini

. Am mancat 2 felii de pizza, am baut o bere si m-am racorit cu o inghetzata.Surpriza frumoasa a fost orchestara localului care ne-a rupt cu muzia ROCK

Carcotasii nostrii sotzi au tot bombanit ca-i prea tare, ca au ei CD cu greii acasa, dar a fost super fain.
Azi a plecat mandruzta la Tg.Jiu si io ma odihnesc
Daca ar fi 10-15 grade mai racoare ar fi perfect.
Am vazut azi o stire ca din cauza canicul;ei s-au copt viile cu o luna mai devreme
Mi groaza sa merg la starnd, e mai cald ca ieri si cred ca va fi si aglomerat, asa ca fac din ora in ora cate un dush

CITAT(butterfly @ 25-08-2007, 02:34 PM)

amelie mi-am amintit azi ca tu ai facut o cura cu drojdie pentru Buri:)
imi dai si mie mai multe detalii..pls?

adica de care drojdie ( de la magazin de care
).gif)
) si cum se ia

mrc anticipat

Io cumparam o drojdie de la Billa, produsa in Franta, dar nu au mai adus. Era drojdie de bere si atat.
Acum am mai gasit doar PAKMAYA, e turceasca si are diversi aditivi, asa ca am renuntzat.
Luam cate o linguritza diminetza inainte de fructul de la MD.