Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
julyalina
pupic.gif amalia, pe la tine pe acasica nu dai ?
amalia0701
CITAT(julyalina @ 03-09-2007, 02:08 PM) *

pupic.gif amalia, pe la tine pe acasica nu dai ?

pupic.gif
Nu prea am motive de lauda, sunt departe de un stil de viatza sanatos blushing.gif ,m-am simtit rau, pur si simplu nu sunt in stare de nimic.
Adica ma treezesc dimineatza, ma rostogoloesc la munca.
Pana la prinz am energie, apoi ma tarasc acasa, mananc nesanatos si dorm.
Seara la 19 la program, apoi iar acasa, mancat, tv si somn.
Pentru ca mi s-a parut ingrijorator raul asta mi-am facut niste analize:
Ca : 6,4 fata de cote normale 8,9-10,7 mg%;
Ca ionic 3,09 fata de cote normale 4,2 -5,2 mg%;
Mg 1,8 fata de cote normale 1,9-2,5 mg%.
julyalina
hug.gif
deci trebuie suplimentate ... ia si tu macar din alea efervescente daca la medic nu poti sa ajungi pupic.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 05-09-2007, 09:25 AM) *

hug.gif
deci trebuie suplimentate ... ia si tu macar din alea efervescente daca la medic nu poti sa ajungi pupic.gif

Mi-am luat de la Amway.
Sexymom
Ce faci Amalia? cum te mai simti??
Si eu am avut o perioada din asta, lipsita de vlaga si fara chef de nimic, dar m-am mobilizat usor usor, si iau calciu si ceva siplimente nutritive ( otet de mere, spirulina si ceai verde capsule).Mananc multe fructe dimineata pe stomacul gol,eau si o cafeluta mica dimineata (eu care renuntasem la cafea cu cofeina)
ganesha
Amelie, iti trimit un val mare de ginduri calde si energie fierbinte si cit se poate de pozitiva si de mobilizatoare. Hai ca poti, hai ca poti! hug.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 05-09-2007, 10:42 AM) *

Ce faci Amalia? cum te mai simti??
Si eu am avut o perioada din asta, lipsita de vlaga si fara chef de nimic, dar m-am mobilizat usor usor, si iau calciu si ceva siplimente nutritive ( otet de mere, spirulina si ceai verde capsule).Mananc multe fructe dimineata pe stomacul gol,eau si o cafeluta mica dimineata (eu care renuntasem la cafea cu cofeina)

Mi-am luat 2 zile libere sa dorm.
Am constatat ca somnul ma incarca de energie )).gif

CITAT(ganesha @ 05-09-2007, 04:05 PM) *

Amelie, iti trimit un val mare de ginduri calde si energie fierbinte si cit se poate de pozitiva si de mobilizatoare. Hai ca poti, hai ca poti! hug.gif

Multumesc draga mea hug.gif
Sunt manifestari normale ale toamnei )).gif ,adica in ultimii 5-6 anii le-am resimtit.
Dar io sunt o energica, o sanatoasa asa ca o sa dorm 2 zile si o sa fie bine.
anca veselie
amalia pupic.gif si eu simt scaderea asta de energie. si am chef de leneviiit, cred ca asta voi face in acest wee.
aki
Salut Amalia.De mult nu am mai fost pe la tine.Sora mea deja e de-o luna la mine.De mult nu am mai stat asa mult timp impreuna,cred ca de cind eram mici pe la 16-17 ani.
ganesha
CITAT
Dar io sunt o energica, o sanatoasa asa ca o sa dorm 2 zile si o sa fie bine.

Cind te pui la somn? Sau te-ai pus deja? hug.gif pupic.gif
julyalina
pupic.gif
pe la tine nu mai dai ? hug.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 11-09-2007, 12:02 PM) *

pupic.gif
pe la tine nu mai dai ? hug.gif

pupic.gif
Nu am nimc de spus blushing.gif
deocamdata ma pregatesc psihologic sa fiu slaba lol.gif lol.gif lol.gif
Ma vizualizez lol.gif
Nessie
)).gif e bine si asa, doar sa nu ramai la pasul asta! hug.gif

Am luat si eu acumt cativa ani suplimente de la Amway, dar parca nu am simtit nimic. unsure.gif Mai sunt si o caruta cu bani! doh.gif Ce ai luat, ca au mai multe?
amalia0701
CITAT(Nessie @ 11-09-2007, 12:35 PM) *

)).gif e bine si asa, doar sa nu ramai la pasul asta! hug.gif

Am luat si eu acumt cativa ani suplimente de la Amway, dar parca nu am simtit nimic. unsure.gif Mai sunt si o caruta cu bani! doh.gif Ce ai luat, ca au mai multe?

Am vazut un film , nu imi amintesc titlul acum si asta e primul pas vizualizarea grin.gif
Am luat Ca+ Mg si B. Iar de la farmacie am luat Vitamina A cu D2.
Parca ma simt un pic mai bine, mai energica.
O sa iau 15 zile apoi o sa imi repet analizele, sper sa reusesc sa fixex calciu si nu pe rinichi )).gif
Nessie
Si eu am carenta de fier si magneziu, dar nu reusesc sa imi revin. doh.gif Am luat si medicamente, am mancat si ce trebuie si nimic. unsure.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 11-09-2007, 12:48 PM) *

Si eu am carenta de fier si magneziu, dar nu reusesc sa imi revin. doh.gif Am luat si medicamente, am mancat si ce trebuie si nimic. unsure.gif

Carenta de Ca si Mg am de cand ma stiu, doar ca acum nu mai puiteam sa stau in picioare.
Sper sa mai creasca valorile, sa se apropie macar de cele minime.
ganesha
Un mare pupic.gif de la mine, tare-mi era dor sa te vaz!!!
amalia0701
CITAT(ganesha @ 11-09-2007, 02:41 PM) *

Un mare pupic.gif de la mine, tare-mi era dor sa te vaz!!!

pupic.gif
Si mie hug.gif
anca veselie
salutare!
mi-am luat si eu niste imunostim ca prea eram devitalizata. cred ca toamna asta ne doboara pe toate
pupici dulci hug.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 12-09-2007, 12:00 PM) *

salutare!
mi-am luat si eu niste imunostim ca prea eram devitalizata. cred ca toamna asta ne doboara pe toate
pupici dulci hug.gif

De cativa ani, adica vreo 4-5 in fiecare toamna ma simt rau, dar parca niciodata nu a fost asa.
Dar asta e, varsta isi spune cuvantul lol.gif lol.gif
Azi imi vine mandrutza acasa cheer.gif
Sexymom
Hai ca ne recomandam si noi medicamente ca babele, sa mor io )).gif .
Eu am luat Spirulina, Guarana, Ceai verde si Ca,mg,Zn.Acum sunt ok, dar dormeam pe mine saptamanile trecute.
Cred ca m-au ajutat plantele astea.Cel putin mi-au taiat pofta de mancare. )).gif

Se pregateste de scoala si Ioana nu?Ale mele sunt incantate ca a inceput scoala , se plictiseau cu mine in ultima vreme.Abia daca ma mai suportau in preajma lor )).gif asta numai in parc. )).gif

Si despre ce varsta vorbesti fata? ti-a crescut par pe fata de te crezi batrana?
ganesha
Duamna, mi-era dor de matale, asa in virsta cum esti lol.gif Ce mai face zina ta cea mindra si frumoasa? Chiar aseara ma gindeam la ea give_rose.gif
amalia0701
Ma alintam si io Sexi )).gif
Fata mea a venit acasa si m-a rugat sa ii comand colectia de carti Cronicile Wardstone
Asta pana ii traduc aia de la RAO ultimul volum sin Harry Potter, caci i se pare prea greu sa-l citeasca in engelze.
Ioana ma inebuneste sa mergem sa isi ia blugi, a "X" a pereche, ca asa se pregateste ea de scoala lol.gif
Iar anul asta trebuie sa puna osul mai mult la treaba, caci da teze unice care conteaza la admiterea la liceu.
Mandra si frumoasa mea e EMO, asa ca m-a pus sa ii cumpar oja neagra tease.gif
Cand mai bombabe tacsu ii explica ca se putea mai rau, adica sa fie manelista si telenovelista lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Ai fost tare la faza cu manelista si telenovelista lol.gif lol.gif
Bafta in noul an scolar si spor la invatat pt tezele cu subiect unic hug.gif .
Eu ma simt rau primavara .. toamna nu am nimic.POate toamna asta si din cauza ca am luat suplimentele alea naturale cu aloe si spirulina.Tocami am luat 2 poate mi se mai duce mucegaiul de pe minte grin.gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 12-09-2007, 07:11 PM) *

Cand mai bombabe tacsu ii explica ca se putea mai rau, adica sa fie manelista si telenovelista lol.gif lol.gif lol.gif

Emo? Ma primiti si pe mine in clubul babelor? lol.gif Pe vremea mea , maica, ne imparteam in roackeri, si depeshari. Ne dadeam cu oja neagra, foloseam mult dermatograf negru si ruj maroniu (chiar zilele trecute vorbeam cu Dulci de chestia asta). Eheeeei, am sa ma uit pe net sa vad ce care va sa vina treaba asta "emo" ..ca ma depasesc noutatile. laugh.gif

Pup fata draga, si ai grija sa-ti mai hodinesti uochii dupa vizualizat. laugh.gif

ganesha
Oooo, duamna, ce fac copiiiiiii astia din noi, mai nou sinteti mama de emo girl? Ahhh, cauta pe youtube faza cu "birds are dying" si sa vezi ca-i trece lol.gif lol.gif lol.gif

Luchisor, noi eram pasnici (ma rog, o parte din noi), cu toata oja noastra neagra, nu ne taiam venele like real emos are supposed to do lol.gif

Pup mama de emo girl grin.gif pupic.gif hug.gif
dany
Fiind mai batrana decat tine , Amalia , intreb si eu ce e EMO blushing.gif .Habar nu am .

Bafta mandrei tale la scoala si la teze !!
butterfly
CITAT(amalia0701 @ 12-09-2007, 09:11 PM) *

la lol.gif
Iar anul asta trebuie sa puna osul mai mult la treaba, caci da teze unice care conteaza la admiterea la liceu.

pfaai e o moda la varsta asta sa fi emo...sa t dai depresata )).gif ce mai ma ojam si imbracam in negru si ascultam rock la cls a7a ... )).gif )).gif

pup amelie!

spune-i sa incerce oja mov inchis ..au una tare la colorama si cu o esarfa mov la gat da pe spate lumea
ganesha
CITAT(butterfly @ 12-09-2007, 11:01 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 12-09-2007, 09:11 PM) *

la lol.gif

pfaai e o moda la varsta asta sa fi emo...sa t dai depresata )).gif ce mai ma ojam si imbracam in negru si ascultam rock la cls a7a ... )).gif )).gif

Asta nu e emo, bueeeeey, si nici rock-ul nu e emo;adicatelea poate fi o subramura a lui, da' nu e, ca atuncea cind gaina face parte dintre pasari, da' nu toate pasarile-s gaini. Si mai e si emo rap, la care... unde-i rocku'? Isi are originea in hardcore punk... blum.gif Hai ca nu-i chiar asa de rau lol.gif Manelista chiar ar fi fost tragic, asta in schimb e cul rock.gif

pupic.gif
butterfly
hai maaah ca stiu ce e emo )).gif eu ziceam de mn ca eram cu rockul...emo..cu totul o alta mancare de peste -

my chemical romance - helena

si un video sa fie in ton smile.gif
amalia0701
De fapt Ioana isi cauta modul ei de a fi Cool.
Ma cam ingrijoreaza tendintele depresive ale trendului, dar am discutat aseara cu ea si m-am lamurit ca mai bine se extaziaza la muzica si lecturi decat ca generatia ei la telenovele.
O sa fiu mai atenta la ea sa nu cada prada depresiilor )).gif
Fluturas ce mai faci? pupic.gif
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 12-09-2007, 11:33 PM) *

Fiind mai batrana decat tine , Amalia , intreb si eu ce e EMO blushing.gif .Habar nu am .

Bafta mandrei tale la scoala si la teze !!

Acu studiez si io cu ce se mananca lol.gif , uite aici EMO

CITAT(ganesha @ 12-09-2007, 10:24 PM) *

Luchisor, noi eram pasnici (ma rog, o parte din noi), cu toata oja noastra neagra, nu ne taiam venele like real emos are supposed to do lol.gif

Pup mama de emo girl grin.gif pupic.gif hug.gif

hug.gif pupic.gif
Cica decat sa fie Barbie girl mai bine EMO si nici macar nu-i extremista( zice ea), adicatelea putea sa fie si mai rau lol.gif lol.gif
Amazoana
Am citit si am recitit si tot nu am inteles ce e EMO, cine-i baba, cine-i gaina wacko.gif tease.gif

Stiu doar ca si eu ma dadeam cu oja neagra (si la picioare wacko.gif ), imi puneam ghete pana la genunchi (pana ma incaltam trecea o oraaaaaaaaaaaaa doh.gif ), ruj maron (asta imi place si acum, pacat ca nu mai am curaj sa ma dau sad.gif ), camasi in patratele and the list can go on and on.

Lasand astea, ca se pare ca-s cuplu.gif azi...Doina, spune-mi te rog, cum fu prima zi de scoalaaaaaaa? biggrin.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 13-09-2007, 10:02 AM) *

Lasand astea, ca se pare ca-s cuplu.gif azi...Doina, spune-mi te rog, cum fu prima zi de scoalaaaaaaa? biggrin.gif [/color]

lol.gif lol.gif lol.gif
Io-s Amalia si noi incepem scoala luni.
La Madrid incepe azi blum.gif
Sunt io mama, sunt sexi, dar nu am decat o zana lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
neatza amalia
m-ai spart cu emo kid, mi-am gasit preocupare pe ziua de azi sa caut pe net cool.gif
am citit putin. sunt cam analfabeti pustii astia...
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 13-09-2007, 10:39 AM) *

neatza amalia
m-ai spart cu emo kid, mi-am gasit preocupare pe ziua de azi sa caut pe net cool.gif
am citit putin. sunt cam analfabeti pustii astia...

lol.gif lol.gif lol.gif
Noi ( parintii ) ne chinuim sa-i alfabetizam, dar se pare ca de unii se prinde mai greu lol.gif
Io inca discut cu fiemea subiectul EMO, incerc sa o fac sa inteleaga ca nu trebuie sa ia din curent devat ce o intereseaza: modul de a se imbraca, farda, cititul si ascultatul muzicii,
Poate sa se lipseasca linistita de plans de mila, depresii si taiat venele.
Acu negociem daca sa o las sau nu cu unghiile negre la scoala wacko.gif
Am uitat sa va spun ca vrea sa o vopsesc, cu henna evident si io sunt atat de dusa incat sunt de acord, dar nu stiu cum sa il conving pe Marius sa nu ne alunge de acasa lol.gif
Iar mandra mea mai vrea piercing in LIMBA lol.gif lol.gif lol.gif , adica sa stie ca il are dar sa nu se vada lol.gif lol.gif lol.gif
V-am povestit ca la Amsterdam ne rugam de Marisu sa ne lasa sa ne cumparam o ciupa ciups cu marihuana sa vedem si noi cum e?
tease.gif
Iar Marius disperat ne-a luat banii maruntzi din buzunare( costa doar 1,5 euro o bombonica) si ne spunea:
-Io abia ma intzeleg cu voi asa, dar daca va mai drogatzi devil.gif devil.gif devil.gif
anca veselie
maaaaaaaamaaaaaaaaaa, cat de tare, ciupa ciups cu marijuana w00t.gif
eu zic s-o lasi cu unghiile negre dar sa mai astepti cu vopsitul parului, are atata timp in fatza sa se vopseasca....

si ce parere ai de piercingul in limba?
eu m-am sarutat cu un tip care avea piercing in limba, e fff interesant naughty.gif
bubbles
Ce bine suna..bomboana cu marihuana grin.gif .Si eu zic la fel ca Anca.Ce ti`e si cu copii din ziua de azi ..eu pana in a9a nu am stiut ce e ala fard smile.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 13-09-2007, 10:59 AM) *

maaaaaaaamaaaaaaaaaa, cat de tare, ciupa ciups cu marijuana w00t.gif
eu zic s-o lasi cu unghiile negre dar sa mai astepti cu vopsitul parului, are atata timp in fatza sa se vopseasca....

si ce parere ai de piercingul in limba?
eu m-am sarutat cu un tip care avea piercing in limba, e fff interesant naughty.gif

La Amsterdam eru tot felul de ghidusii cu marihuana si hasis. Noroc cu omul meu cerebral )).gif
Cred ca e cam mica sa isi faca gauri suplimentare lol.gif , dar tinand cont ca io am 3 gauri in urechea stanga, no coment.
Referitor la cel in limba cred ca e sursa de infectii.
O pustioaca al carei prieten are, ne povestea mie si mamei ei cat de excitant e sa se sarute cu el dupa ce mananca inghetzata lol.gif lol.gif lol.gif noi nu avusesem norocul sa vedem singure si nu a fost de acord sa-l pupam si noi sa vedem cum e lol.gif lol.gif lol.gif
Iar sotii nostrii nu au vrut sa isi puna blum.gif

CITAT(bubbles @ 13-09-2007, 11:00 AM) *

Ce bine suna..bomboana cu marihuana grin.gif .Si eu zic la fel ca Anca.Ce ti`e si cu copii din ziua de azi ..eu pana in a9a nu am stiut ce e ala fard smile.gif

Nici net acasa, nici Ipod, nici mobil, cuptor cu microunde sau alte cele.
Am fata mare si probleme mari, Doamne da-mi minte sau ia-o sa pot fi la nivelul ei )).gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 13-09-2007, 10:23 AM) *

Lasand astea, ca se pare ca-s cuplu.gif azi...Doina, spune-mi te rog, cum fu prima zi de scoalaaaaaaa? biggrin.gif [/color]

lol.gif lol.gif lol.gif

D'aia nu-mi gaseam eu postarea in jurnalul Doinei )).gif )).gif Doamneeee, rau mai stau cu capul tease.gif

Te pup dulce Amalia, sper ca nu te-a deranjat comentariul meu. pupic.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 13-09-2007, 11:11 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 13-09-2007, 10:23 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

D'aia nu-mi gaseam eu postarea in jurnalul Doinei )).gif )).gif Doamneeee, rau mai stau cu capul tease.gif

Te pup dulce Amalia, sper ca nu te-a deranjat comentariul meu. pupic.gif

pupic.gif
aki
Salut Amalia.Interesant aici la voi despre pirsing si ciupa ciups cu hasisi.Sergiu anul trecut a fost in Amsterdam si ne adus si noua,am mincat si eu dar nu am simtit nimic. devil.gif .Asteptam sa devin nebuna doh.gif lol.gif si nu s-a intimplat nimic wacko.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 13-09-2007, 11:53 AM) *

Salut Amalia.Interesant aici la voi despre pirsing si ciupa ciups cu hasisi.Sergiu anul trecut a fost in Amsterdam si ne adus si noua,am mincat si eu dar nu am simtit nimic. devil.gif .Asteptam sa devin nebuna doh.gif lol.gif si nu s-a intimplat nimic wacko.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Pai ori nu ai mancat destul, ori este deja dusa si la droguri usoare nu reactionezi tease.gif tease.gif pupic.gif
bubbles
Da da .. asa Amalia .. cred ca este prea dusa .Aki tie iti trebuie o punga ca sa "devii nebuna" hug.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 13-09-2007, 12:07 PM) *

CITAT(aki @ 13-09-2007, 11:53 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Pai ori nu ai mancat destul, ori este deja dusa si la droguri usoare nu reactionezi tease.gif tease.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
honey79
Am trecut sa pup Amelita si sa-i doresc o zi frumoasa, plina de voie buna.
Succese multe la scoala.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 13-09-2007, 01:02 PM) *

Am trecut sa pup Amelita si sa-i doresc o zi frumoasa, plina de voie buna.
Succese multe la scoala.

Tocmai am vb. cu dirigu care e cu temele nepregatite, dar se pare ca iar avem profesori noi )).gif
Dar sa fim optimisti o sa fie mai bine ca anul trecut.
butterfly
CITAT(amalia0701 @ 13-09-2007, 08:54 AM) *

Fluturas ce mai faci? pupic.gif

eu sunt bine sanatoasa..nu prea bucuroasa ca incepe anul greu , cu ganduri de scoala de soferi si putin enervata ca de 1 luna nu mai tin dieta, m-am si ingrasat si nu prea pot sa ma mobilizez :-< ( am in fata o punga de cereale viva si de o ora ma tot uit lA ea ..eh )).gif )

pupic.gif
anca veselie
amalia lol.gif lol.gif ma bucur sa vad ca tot tzaca esti pupic.gif hug.gif
ganesha
Hello la emo mom grin.gif Cum e cu dirigu' ala? Pai daca el nu-si face temele, macar n-o sa le ceara la copii tease.gif Te hug.gif cald!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.