CITAT(aki @ 19-09-2007, 11:30 AM)

Amalia salutari de peste Prut
Doamne,cind ma uit ca si a mea creste ma apuca fiorii.E numai clasa a doua si ea imi spune ca numai merge la liceu cu fundite in par.Mor de ciuda...

Eu am umblat cu fundite in par pina in a cincea

.Am fost la 1 septembrie la careu si am vazut fete de clasa 3 cu parul intins cu gel si buzele cu ruj

.Erau ca niste ...

.Nu sunt deacord cu chestiile astea in clasele primare

stiu aki..e aiurea rau cand vezi fetite aranjate mai ceva ca fetele de liceu:-<
am fost ieri prin scoala generala si ce era acolo..nu mai zic...haine de firma, par intins, telefoane care mai de care performante...fitze..au luat-o razna cu totii
cat despre fata ta...cumpara-i bentite colorate ,se poarta in draci si sigur or sa ii placa,daca ea nu mai vrea fundite nu mai vrea asta e doar ca un elastic si o bentita colorate dau bine ( si niste agrafe cu flori ceva

- eu una aveam o pasiune pt elasticele cu flori sau animalute
).gif)
) ,doar doar sa nu isi indrepte parul ca il strica ( sa stii ca parul se intreapta si cu fierul de calcat!) pup&hug!
CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 11:21 AM)

Servus dragelor!
Ieri am umblat pe tarlale, iar acasa am muncit si nu am deschis calculatorul, ca doar am inceput scoala
Cu fiemea am facut un barter, io o ajut la matematica si ea pe mine la engleza
M-am gandit ca tot a venit Ford in Craiova, poate ma hotarasc sa imi schimb jobul si sa aprofundez un pic cunostiintele, dar am constat ca trebuie sa recapitulez notiuni de baza in gramatica , asa ca m-am apucat de Roun up 1
Nu va pot spune ce importanta e Ioana cand ma asculta
In legatura cu meditatiile, o sa mergem duminica sa cunoasca Ioana o profesoara, mi-e mi-a placut mult de ea( e sotia unui coleg), iar copii ei au rezulatate. A ramas sa ne cunoastem duminica si sa vedem cum o sa facem.
La scoala au o goraza de profesori noi, e o mare babilonie in invatzamantul asta.
Cea mai penibila faza a facut-o ieri fostul profesor de engelza care a venit sa le spuna ca nu mai le preda el caci actuala profesoara a dat spaga la inspectorat
imi place ce vad aici la tine:) fain targ tu mate ea engleza

cat despre profesor ...no comment ..nebun sa fii sa faci asa .Elevii nu au nici o vina ca asa e la noi in invatamant.
AM si eu o profa noua...sper sa fie totul ok

ca nici sa invat prea mult la o materie care nu imi trebuie pt bac sau admitere nu vreau
CITAT
Auzi nu cred ca numai fetele au pretentzii la tzoale, stiu baietzi care nu imbraca decat brandul X sau nu incaltza pantofii sport modelul de anul trecut
Despre cosmeticale nu mai vorbim, asa ca nu e regula ca fetele sunt mai scumpe

tu dar si baietii sunt "afurisiti"..stiu tipi care isi indreapta parul cu placA in fiecare dimineata (!) , tipi care stau 30 min in fatza oglinzii sa isi faca freaza ( si doamne fereste sa ii ciufulesti
).gif)
)