Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
butterfly
mi-am amintiiiiit de dirigu'

nu tu erai mama de copil cu dirig bun? naughty.gif naughty.gif )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 12-09-2007, 09:11 PM) *

Mandra si frumoasa mea e EMO, asa ca m-a pus sa ii cumpar oja neagra tease.gif
Cand mai bombabe tacsu ii explica ca se putea mai rau, adica sa fie manelista si telenovelista lol.gif lol.gif lol.gif

Te omoara ta-su...te omoara nu alta!

CITAT(amalia0701 @ 13-09-2007, 10:55 AM) *

Iar mandra mea mai vrea piercing in LIMBA lol.gif lol.gif lol.gif , adica sa stie ca il are dar sa nu se vada lol.gif lol.gif lol.gif
V-am povestit ca la Amsterdam ne rugam de Marisu sa ne lasa sa ne cumparam o ciupa ciups cu marihuana sa vedem si noi cum e?
tease.gif
Iar Marius disperat ne-a luat banii maruntzi din buzunare( costa doar 1,5 euro o bombonica) si ne spunea:
-Io abia ma intzeleg cu voi asa, dar daca va mai drogatzi devil.gif devil.gif devil.gif

Corect ....omu tot cap de familie se crede....dar cine stie cum il "face" fi-sa.... lol.gif lol.gif ...piercing....mi-ar place si mie...la altul. Retine, la altul nu alta!.....sa-mi faca "ceva" cu ea (limba) ! naughty.gif naughty.gif naughty.gif
amalia0701
pupic.gif
dany
Buna ,Amelie ! m-am uitat ce inseamna "emo" si am fost si pe forumul lor si .....am ramas blocata !!! oare chiar asa de batrana sunt ca ma ingrozesc , cateodata , cum arata tinerii din ziua de azi ??? Aoleuuuuu , cred ca trebuie sa consult un psihiatru lol.gif

Gluma-i gluma dar....eu am o oja neagra cumparata anul trecut cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Germania ( nah , mi-am facut si eu unghiile in culorile Germaniei ) si nu o mai folosesc ...Sa ti-o trimit ????? )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-09-2007, 12:06 AM) *

Buna ,Amelie ! m-am uitat ce inseamna "emo" si am fost si pe forumul lor si .....am ramas blocata !!! oare chiar asa de batrana sunt ca ma ingrozesc , cateodata , cum arata tinerii din ziua de azi ??? Aoleuuuuu , cred ca trebuie sa consult un psihiatru lol.gif

Gluma-i gluma dar....eu am o oja neagra cumparata anul trecut cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Germania ( nah , mi-am facut si eu unghiile in culorile Germaniei ) si nu o mai folosesc ...Sa ti-o trimit ????? )).gif

NUUUUUUUUUUU, ca o da afara Marius....cu fi-sa cu tot!!! rolleyes.gif rolleyes.gif tease.gif tease.gif blink.gif ....sau...mai bine trimite-o ca poate o arunca la Bucuresti si o vad mai des....si poate reuseste sa-i inchida gura si Alexiaei...ca turuie ca o moara stricata!
aki
CITAT(amalia0701 @ 13-09-2007, 12:07 PM) *

CITAT(aki @ 13-09-2007, 11:53 AM) *

Salut Amalia.Interesant aici la voi despre pirsing si ciupa ciups cu hasisi.Sergiu anul trecut a fost in Amsterdam si ne adus si noua,am mincat si eu dar nu am simtit nimic. devil.gif .Asteptam sa devin nebuna doh.gif lol.gif si nu s-a intimplat nimic wacko.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Pai ori nu ai mancat destul, ori este deja dusa si la droguri usoare nu reactionezi tease.gif tease.gif pupic.gif

w00t.gif precis ca nu mai rectionez,ca nu mai cocaina ma ia yahoo.gif
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 15-09-2007, 12:06 AM) *

Nu ar fi rau ca nu gasesc decat de proasta calitate, care sare a doau zi mad.gif
Axe Marius s-a obisnuit cu oja noastra neagra, asa ca nu mai zice nimic )).gif
Ieri si alataieri am facut curatenie, asa ca de toamna, am aruncat tot ce am considerat inutil, am mutat calculatorul din camera mandrei, ca doar incepem si noi scoala.
Sunt rupta de oboseala, dar fericta ca mi-am luminat casa cheer.gif cheer.gif
Lavinia ai grija ce iti doresti biggrin.gif , in weekend vreau sa ajung pana la Bucuresti. Nu stiu exact cand vin, depinde de orarul Ioanei.
honey79
Neata scumpa Amelia.
Am trecut sa las un pupic dulcic si sa te-mbratisez cu drag.
Iti doresc o zi superba, plina de soare si voie buna.
Si un nou an scolar plin de realizari,Ioanei.
aki
O saptamina linistita iti doresc. w00t.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(honey79 @ 17-09-2007, 11:06 AM) *

Neata scumpa Amelia.
Am trecut sa las un pupic dulcic si sa te-mbratisez cu drag.
Iti doresc o zi superba, plina de soare si voie buna.
Si un nou an scolar plin de realizari,Ioanei.

Multzumesc iubita!
In legatura cu scoala Ioanei, am mari indoieli si framantari.
Am dat-o pe Ioana la un colegiu( adica nu mai e la o scoala generala) la o clasa de volei. Din pacate nivelul clasei e slab, e ea locul 1-2 cu colegul de banca, dar nu stiu daca am facut bine sa o mut.
Pentru santatea si dezvoltarea ei e super fain sa faca sport, nici nu imi doream sa fie vreo olimpica internationala, sa stea numai cu nasul in cartzi, dar parca-i prea jos nivelul.
Acu ministerul invatamantului a scos capacitatea si a introdus tezele unice, teze care conteaza pentru inscrierea la liceu din clasa a-Vii-a.
Fiemea e foatre buna la romana, dar e pamant la matematica. I-a intrat in cap ca nu-i place si nu vrea sa munceasca doh.gif Io pot sa o ajut, dar ma pacaleste si nu facem mai nimic, gaseste ea motive sa se sustraga.
As da-o la meditatii, dar nu cred ca e o solutie , daca pot sa o ajut io de ce sa arunc banii pe fereastra......nu prea stiu cum sa fac.......
Andreea-Rodica
Un an scolar bun Ioanei si voua ca parinti! hug.gif
Chestia asta cu tezele unice cred ca n-o sa iasa prea bine. (si o zic din punctul de vedere al unui profesor de matematica). Modificarea asta nu a fost facuta cu cap, eu zic ca admiterea in liceu era cea mai buna solutie. Dar vom vedea ce o iesi. floare.gif
amalia0701
CITAT(Andreea-Rodica @ 17-09-2007, 12:07 PM) *

Un an scolar bun Ioanei si voua ca parinti! hug.gif
Chestia asta cu tezele unice cred ca n-o sa iasa prea bine. (si o zic din punctul de vedere al unui profesor de matematica). Modificarea asta nu a fost facuta cu cap, eu zic ca admiterea in liceu era cea mai buna solutie. Dar vom vedea ce o iesi. floare.gif

Pai da, dar copila mea e prima cu teze unice grin.gif ca doar si mama ei a fost prima cu licentza devil.gif
Sexymom
Amalia, iti scriu din proprie experienta: da-o la meditatii.Tu nu reusesti sa faci ce face un profesor strain.
Si noi avem multe cunostinte, o putem ajuta la engleza, matematica , la ce are ea nevoie, numai ca Bianca nu stie de frica si o doare fix in pix cand vb. cu ea. Cand vine cineva din afara e DOCILA si ACCEPTA tot felul de dsfaturi si TEME.Cel din afara are alte reguli, stie sa se impuna si de multe ori copila invata si de rusine.Da-i incolo de bani ca ea are nevoie de multe infor
aki
Of, si a mea cu matele e varza.Ce ma fac cu ea? doh.gif .Asa am fost si eu,dar am terminat Politehnica,unde greu ,unde usor, dar am infruntat greutatile w00t.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 17-09-2007, 08:29 AM) *

Lavinia ai grija ce iti doresti biggrin.gif , in weekend vreau sa ajung pana la Bucuresti. Nu stiu exact cand vin, depinde de orarul Ioanei.

EEEEEEEEEEEEEEE, atunci e ok...fug de la servici si tot te vad....parca eram in we asta la munca....nu conteaza!

CITAT(amalia0701 @ 17-09-2007, 11:23 AM) *

As da-o la meditatii, dar nu cred ca e o solutie , daca pot sa o ajut io de ce sa arunc banii pe fereastra......nu prea stiu cum sa fac.......

Daca nu-i place matematica da-o la meditatii....pe mine m-a dat mama in clasa a 9-a si am avut o profa la care mergeam numai 2 ore la 2 saptamani sa acopar "golurile"...si stii ce s-a intamplat?!....m-am indragostit de matematica!
Profa aia mi-a placut asa mult si imi explica asa misto ca efectiv a devenit materia preferata!

amalia0701
CITAT(Sexymom @ 17-09-2007, 01:55 PM) *

Amalia, iti scriu din proprie experienta: da-o la meditatii.Tu nu reusesti sa faci ce face un profesor strain.
Si noi avem multe cunostinte, o putem ajuta la engleza, matematica , la ce are ea nevoie, numai ca Bianca nu stie de frica si o doare fix in pix cand vb. cu ea. Cand vine cineva din afara e DOCILA si ACCEPTA tot felul de dsfaturi si TEME.Cel din afara are alte reguli, stie sa se impuna si de multe ori copila invata si de rusine.Da-i incolo de bani ca ea are nevoie de multe infor

Nu banii sunt problema.
Dar diun principiu io nu-s de acord cu meditatiile. Ioana face engleza si franceza ca nu erau profesorii buni la scoala, dar la mate nu as da-o inca.
Astept sa vad ce profesor are la clasa, caci evident s-au schimbat iar anul asta devil.gif

Mai vujet o saptamana, ma si infiormez despre profesori )).gif
anca veselie
salutare!
daca vii la bucuresti vreau si eu sa ma intalnesc cu tine!!!!!!!!!!
parerea mea: da-o la meditatii. pe mine m-au dat ai mei si vrand, nevrand s-a prins ceva de mine. iar daca ii place profesorul, o sa incepe sa lucreze de drag.
bafta multa! pupic.gif
ganesha
Hai sa torn nitel gaz pe foc: da' bretonu' lu' zina-ta ce culoare are? Da' are plovere violet inchis? Neaparat sosete in dungi! Daca-mi mai amintesc ceva mai intreb lol.gif

Te hug.gif cald de tot!!!
axe10
CITAT(ganesha @ 17-09-2007, 11:23 PM) *

Hai sa torn nitel gaz pe foc: da' bretonu' lu' zina-ta ce culoare are? Da' are plovere violet inchis? Neaparat sosete in dungi! Daca-mi mai amintesc ceva mai intreb lol.gif

lol.gif lol.gif blink.gif lol.gif lol.gif blink.gif blink.gif lol.gif lol.gif hai ca o iei la misto!....
Parca am vazut si eu pusti din astia....
honey79
Am trecut sa las un pupic si-o imbratisare,draga Amalia.
O zi frumoasa iti doresc,plina de evenimente placute.
Sexymom
Ieri o inscrisa-i pe Bia la o academie de engleza. Si a fost marfa proful. Zice : e fata cu matale??? zic : Da. pai ado incoa sa ii dau un examen.La ora 20 seara, Bianca varza.Si o ia ala intr-un birou mic si fara ventilatie si o pune sa spuna tot ce stie. Iese fata cu gura pana la urechi sizice: asta e mai prost ca mine, nu vorbeste o boaba spaniola lol.gif si la academia asta sunt numai profesori nativi sin USA lol.gif Sa vezi cum treactioneaza un copil de 11 ani. lol.gif

PRO MEDITATII cheer.gif
ganesha
CITAT(axe10 @ 18-09-2007, 08:31 AM) *

lol.gif lol.gif blink.gif lol.gif lol.gif blink.gif blink.gif lol.gif lol.gif hai ca o iei la misto!....

Eu? Ooooh, tocmai eu? Eu doar faceam inventaru' lol.gif lol.gif lol.gif

Cre'ca de aia a disparut Amelie, e in sifonieru' fetei cautind daca are tot arsenalul lol.gif

Na ca te mai pup odata! pupic.gif
axe10
Citind descrierea ta...chiar am avut in fata ochilor "personajele"....bine ca ma atentionati voi sa studiez pana ajunge fi-mea la varsta....alegerii...... huh.gif
ganesha
CITAT(axe10 @ 18-09-2007, 12:53 PM) *

Citind descrierea ta...chiar am avut in fata ochilor "personajele"....bine ca ma atentionati voi sa studiez pana ajunge fi-mea la varsta....alegerii...... huh.gif

Asta-i un fel de paza cea buna care trece primejdia cea rea? )).gif Sint sigura ca dracu' nu-i asa negru pe cum pare hug.gif (da' vorba lu' al meu sotz: " vezi, de aia nu vreau eu fata" devil.gif )
amalia0701
Servus dragelor!
Ieri am umblat pe tarlale, iar acasa am muncit si nu am deschis calculatorul, ca doar am inceput scoala )).gif
Cu fiemea am facut un barter, io o ajut la matematica si ea pe mine la engleza cheer.gif
M-am gandit ca tot a venit Ford in Craiova, poate ma hotarasc sa imi schimb jobul si sa aprofundez un pic cunostiintele, dar am constat ca trebuie sa recapitulez notiuni de baza in gramatica , asa ca m-am apucat de Roun up 1 cheer.gif
Nu va pot spune ce importanta e Ioana cand ma asculta )).gif
In legatura cu meditatiile, o sa mergem duminica sa cunoasca Ioana o profesoara, mi-e mi-a placut mult de ea( e sotia unui coleg), iar copii ei au rezulatate. A ramas sa ne cunoastem duminica si sa vedem cum o sa facem.
La scoala au o goraza de profesori noi, e o mare babilonie in invatzamantul asta.
Cea mai penibila faza a facut-o ieri fostul profesor de engelza care a venit sa le spuna ca nu mai le preda el caci actuala profesoara a dat spaga la inspectorat doh.gif

CITAT(ganesha @ 18-09-2007, 01:22 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-09-2007, 08:31 AM) *

Eu? Ooooh, tocmai eu? Eu doar faceam inventaru' lol.gif lol.gif lol.gif

Cre'ca de aia a disparut Amelie, e in sifonieru' fetei cautind daca are tot arsenalul lol.gif

Na ca te mai pup odata! pupic.gif

tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
Stiu exact ce contzine dulapul Ioanei ca io i le cumpar si tot io sortez ce nu mai poarta blum.gif blum.gif blum.gif
Bretonul are o singura culoare, iar sosetele in dungi sunt bestiale, mai ales cele cu degete tease.gif tease.gif tease.gif

CITAT(ganesha @ 18-09-2007, 03:53 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-09-2007, 12:53 PM) *

Asta-i un fel de paza cea buna care trece primejdia cea rea? )).gif Sint sigura ca dracu' nu-i asa negru pe cum pare hug.gif (da' vorba lu' al meu sotz: " vezi, de aia nu vreau eu fata" devil.gif )

Auzi nu cred ca numai fetele au pretentzii la tzoale, stiu baietzi care nu imbraca decat brandul X sau nu incaltza pantofii sport modelul de anul trecut blum.gif
Despre cosmeticale nu mai vorbim, asa ca nu e regula ca fetele sunt mai scumpe salut.gif salut.gif
Nessie
Wow! Bravo iubita! clap.gif Ma bucur ca te gandesti la posibilitatea sa iti schimbi jobul daca ti se ofera ceva mai bun. Eu zic sa aplici la un job la Ford, chiar daca esti inca in "pregatire" cu engleza, pentru ca asta se invata pe parcurs, iar bazele le ai deja.
aki
Amalia salutari de peste Prut tease.gif hug.gif
Doamne,cind ma uit ca si a mea creste ma apuca fiorii.E numai clasa a doua si ea imi spune ca numai merge la liceu cu fundite in par.Mor de ciuda... devil.gif Eu am umblat cu fundite in par pina in a cincea blink.gif .Am fost la 1 septembrie la careu si am vazut fete de clasa 3 cu parul intins cu gel si buzele cu ruj wacko.gif .Erau ca niste ... sorry.gif .Nu sunt deacord cu chestiile astea in clasele primare wacko.gif
butterfly
CITAT(aki @ 19-09-2007, 11:30 AM) *

Amalia salutari de peste Prut tease.gif hug.gif
Doamne,cind ma uit ca si a mea creste ma apuca fiorii.E numai clasa a doua si ea imi spune ca numai merge la liceu cu fundite in par.Mor de ciuda... devil.gif Eu am umblat cu fundite in par pina in a cincea blink.gif .Am fost la 1 septembrie la careu si am vazut fete de clasa 3 cu parul intins cu gel si buzele cu ruj wacko.gif .Erau ca niste ... sorry.gif .Nu sunt deacord cu chestiile astea in clasele primare wacko.gif

stiu aki..e aiurea rau cand vezi fetite aranjate mai ceva ca fetele de liceu:-<
am fost ieri prin scoala generala si ce era acolo..nu mai zic...haine de firma, par intins, telefoane care mai de care performante...fitze..au luat-o razna cu totii

cat despre fata ta...cumpara-i bentite colorate ,se poarta in draci si sigur or sa ii placa,daca ea nu mai vrea fundite nu mai vrea asta e doar ca un elastic si o bentita colorate dau bine ( si niste agrafe cu flori ceva smile.gif - eu una aveam o pasiune pt elasticele cu flori sau animalute )).gif ) ,doar doar sa nu isi indrepte parul ca il strica ( sa stii ca parul se intreapta si cu fierul de calcat!) pup&hug!

CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 11:21 AM) *

Servus dragelor!
Ieri am umblat pe tarlale, iar acasa am muncit si nu am deschis calculatorul, ca doar am inceput scoala )).gif
Cu fiemea am facut un barter, io o ajut la matematica si ea pe mine la engleza cheer.gif
M-am gandit ca tot a venit Ford in Craiova, poate ma hotarasc sa imi schimb jobul si sa aprofundez un pic cunostiintele, dar am constat ca trebuie sa recapitulez notiuni de baza in gramatica , asa ca m-am apucat de Roun up 1 cheer.gif
Nu va pot spune ce importanta e Ioana cand ma asculta )).gif
In legatura cu meditatiile, o sa mergem duminica sa cunoasca Ioana o profesoara, mi-e mi-a placut mult de ea( e sotia unui coleg), iar copii ei au rezulatate. A ramas sa ne cunoastem duminica si sa vedem cum o sa facem.
La scoala au o goraza de profesori noi, e o mare babilonie in invatzamantul asta.
Cea mai penibila faza a facut-o ieri fostul profesor de engelza care a venit sa le spuna ca nu mai le preda el caci actuala profesoara a dat spaga la inspectorat doh.gif

tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif

imi place ce vad aici la tine:) fain targ tu mate ea engleza smile.gif
cat despre profesor ...no comment ..nebun sa fii sa faci asa .Elevii nu au nici o vina ca asa e la noi in invatamant.
AM si eu o profa noua...sper sa fie totul ok wacko.gif ca nici sa invat prea mult la o materie care nu imi trebuie pt bac sau admitere nu vreau

CITAT

Auzi nu cred ca numai fetele au pretentzii la tzoale, stiu baietzi care nu imbraca decat brandul X sau nu incaltza pantofii sport modelul de anul trecut blum.gif
Despre cosmeticale nu mai vorbim, asa ca nu e regula ca fetele sunt mai scumpe salut.gif salut.gif

tu dar si baietii sunt "afurisiti"..stiu tipi care isi indreapta parul cu placA in fiecare dimineata (!) , tipi care stau 30 min in fatza oglinzii sa isi faca freaza ( si doamne fereste sa ii ciufulesti )).gif )
amalia0701
CITAT(Nessie @ 19-09-2007, 11:28 AM) *

Wow! Bravo iubita! clap.gif Ma bucur ca te gandesti la posibilitatea sa iti schimbi jobul daca ti se ofera ceva mai bun. Eu zic sa aplici la un job la Ford, chiar daca esti inca in "pregatire" cu engleza, pentru ca asta se invata pe parcurs, iar bazele le ai deja.

Nu ma gandesc serios, fac cu pasiune munca mea, dar nici nu exclud total ideea.
In excursia din vara asta m-am cam enervat pe mine ca uitasem o groaza de lucruri din engleza, asa ca iau masuri )).gif in plus Ioana e incantata sa ma invetze ea pe mine ceva.
Aki fiemea nu vrea sa fie fitzoasa, chiar ii critica pe cei cu fitze. Eu am vrut sa o mut la un colegiu din centru, cu renume, fitze, etc....... dar nu a vrut ea. In vara ma vrut sa o trimit in tabara cu copii de acolo dar nu a vrut sa mearga cu ei.

Fluturas stiu cum e, am colege mame de baietzi biggrin.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 11:50 AM) *

Aki fiemea nu vrea sa fie fitzoasa, chiar ii critica pe cei cu fitze. Eu am vrut sa o mut la un colegiu din centru, cu renume, fitze, etc....... dar nu a vrut ea. In vara ma vrut sa o trimit in tabara cu copii de acolo dar nu a vrut sa mearga cu ei.

Amalia,draga,nu vreau sa zic nimic de fetita ta hug.gif .Doar cind vorbeai de ea cum se imbraca mi-am adus aminte de fetele Danei de la liceu.A ta are si dreptul deacum e mare w00t.gif ,dar a mea e doar clasa 2 wacko.gif .Dar lasa ca-i vin eui de hac tease.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 19-09-2007, 12:18 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 11:50 AM) *

Amalia,draga,nu vreau sa zic nimic de fetita ta hug.gif .Doar cind vorbeai de ea cum se imbraca mi-am adus aminte de fetele Danei de la liceu.A ta are si dreptul deacum e mare w00t.gif ,dar a mea e doar clasa 2 wacko.gif .Dar lasa ca-i vin eui de hac tease.gif

Ioana are doar 13 ani, mie mi se pare mica.
Incerc doar sa o invatz sa fie decenta. Sa nu exagereze cu smacuri, farduri, tzoale sa devina indecenta, e destul de greu sa ii explici unui copil de 13 ani unde e limita dintre dragutz si indecent, vulgar.
Azi dimineatza io m-am imbracat de teren, am 4 culori pe mine si m-a declarat o catastrofa lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 09:21 AM) *

Pai..daca si ministrul invatamantului e o mare nulitate (am absolvit aceeasi scoala, locuit in acelasi camin in studentie) ..la ce sa ne asteptam?

Ma bag si eu in discutia "baieti vs fete": fratello are colectie de parfumuri, pantofi, etc, nu iese din casa daca nu i se confirma de cateva ori ca arata bine"; in schimb, eu ma pricep sa bat cuie, sa schimb sigurante si stiu reteta betonului lol.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 19-09-2007, 12:43 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 09:21 AM) *

Pai..daca si ministrul invatamantului e o mare nulitate (am absolvit aceeasi scoala, locuit in acelasi camin in studentie) ..la ce sa ne asteptam?

Ma bag si eu in discutia "baieti vs fete": fratello are colectie de parfumuri, pantofi, etc, nu iese din casa daca nu i se confirma de cateva ori ca arata bine"; in schimb, eu ma pricep sa bat cuie, sa schimb sigurante si stiu reteta betonului lol.gif

Am si io una bucata frate, care are 30 de perechi de pantofi, 20 de sandale, X ceasuri, tz perechi de blugi, etc......
axe10
Ce zici? Vii la capitala in we?
Amazoana
CITAT(luchi @ 19-09-2007, 12:43 PM) *

Ma inscriu si eu: fratello mio nu poate cara ca-l doare spatele, este mamos si sensibilos mai mai decat o fata; nu mai spun de parfumuri si haine scumpe "de firma". Eu....de cate ori are tata nevoie de o mana de barbat ma cheama pe mine blushing.gif Stiu sa schimb becuri, stechere, car moloz, mobilier...etc
amalia0701
CITAT(axe10 @ 19-09-2007, 02:16 PM) *

Habar nu am, o sa sun din tren, ca atunci sigur o sa ajung )).gif
Depind de mai multi factori: Sys, Ioana si Marius, toti trei habar nu au ce program au in weekend, iar al meu trebuie sa-l impace pe al lor )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 08:07 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-09-2007, 02:16 PM) *

Habar nu am, o sa sun din tren, ca atunci sigur o sa ajung )).gif
Depind de mai multi factori: Sys, Ioana si Marius, toti trei habar nu au ce program au in weekend, iar al meu trebuie sa-l impace pe al lor )).gif

Ok...eu sunt de servici...nici nu mai stiu ce tura, dar tot vin sa te vad!
luchi
Duamna, da' pe aici nu mai treceti? Mi-e dor sa aud de masline lights, drojdie si polonezi mancati in parcare. laugh.gif Da' dirigu', dirigu' arata la fel de bine?
amalia0701
:
CITAT(luchi @ 21-09-2007, 10:51 AM) *

Duamna, da' pe aici nu mai treceti? Mi-e dor sa aud de masline lights, drojdie si polonezi mancati in parcare. laugh.gif Da' dirigu', dirigu' arata la fel de bine?

lol.gif lol.gif lol.gif
Pai am pus cantarul in cutie si pe dulap.
)).gif
Masline light mananc in continuare, drojdie nu am mai gasit decat cu afanatori asa ca mi-am luat pastile de driojdie de la Amway.
Crenvusti mai mananc in parcarile supermarketurilor din oras lol.gif daca nu cumva am cumparat si ciocolata blushing.gif
Dirigu e mai sexos si face si baietzi lol.gif lol.gif lol.gif in februarie trebuie sa devina tatic( asta a facut el in vacantza)

Aici e un forum pentru slabeala, asa ca nu pot sa imi expun meniurile ca ar fi indecent give_rose.gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 09:00 AM) *

Dirigu e mai sexos si face si baietzi lol.gif lol.gif lol.gif in februarie trebuie sa devina tatic( asta a facut el in vacantza)

Io credeam ca oamenii in vacanta se odihnesc, nu muncesc. lol.gif
mi-am adus aminte de o faza din filmu' meu preferat, Forrest Gump:

Momma, what's vacation mean?
Vacation?
Where Daddy went?
Vacation's when you go somewhere and you don't ever come back.
aki
Salut Amalia pupic.gif .Puneti la cale o intilnire? hug.gif
Amazoana
Mie mi-e foame si voi vb de masline, polonezi..... dry.gif
Lasa lasa, ca ma duc eu sa-mi cumpar!
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 21-09-2007, 11:30 AM) *

Mie mi-e foame si voi vb de masline, polonezi..... dry.gif
Lasa lasa, ca ma duc eu sa-mi cumpar!

Azi fara polonezi, ca tiu post.
Azi mancam orez, un sos de rosu facut la Wok( ciuperci, ardei, bulion) si ciobitza de zarzavat(adunare generala) cu tarhon.

Aki ma batea un gand sa ma rostogolesc pana la Bucuresti, dar e frig, mi lene, am o groaza de treaba, de filme de vazut, ai mei inca nu isi cunosc programul din weekend, dar..........la la mine nu se stie cand ma apuca amocul si am urc in tren )).gif

CITAT(luchi @ 21-09-2007, 11:23 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 09:00 AM) *

Io credeam ca oamenii in vacanta se odihnesc, nu muncesc. lol.gif
mi-am adus aminte de o faza din filmu' meu preferat, Forrest Gump:

Momma, what's vacation mean?
Vacation?
Where Daddy went?
Vacation's when you go somewhere and you don't ever come back.

Da, frumos, as lua si io o vacantza )).gif
buretel
deci mai mare mancatoare de masline precum sunt eu, nu cred ca exista. ma bag si la concurs )).gif si la cel de ardei iuti, prietenii stiu de ce grin.gif

amaliaaaa pupic.gif pupic.gif stii ce mi-e dor de tine? stii, da? blum.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 21-09-2007, 11:59 AM) *

deci mai mare mancatoare de masline precum sunt eu, nu cred ca exista. ma bag si la concurs )).gif si la cel de ardei iuti, prietenii stiu de ce grin.gif

amaliaaaa pupic.gif pupic.gif stii ce mi-e dor de tine? stii, da? blum.gif

Stiu si mie imi e la fel pupic.gif
Si cat zici ca ma cazezi ca sa dau cu mopul si sa sterg de praf la tine acasa?
lol.gif lol.gif lol.gif
Cafea nu beau, de fumat m-am lasat, dar am o problema cu dulciurile si ador pestele asa ca nu cred sa consum prea mult hug.gif
luchi
Amalia, cred ca iti gateste niste moluste domnu' sotu lu' buretel laugh.gif , sa te lingi pe degete, ca am auzit ca e bucatar priceput.
Mai burieti, cred ca gasesti tot fielu de masline; ia fa-te-ncoa cu niste recomandari grin.gif
aki
CITAT(luchi @ 21-09-2007, 12:09 PM) *

Amalia, cred ca iti gateste niste moluste domnu' sotu lu' buretel laugh.gif , sa te lingi pe degete, ca am auzit ca e bucatar priceput.

Eu ma pricep la spalat,calcat,ros vase.Ma primesti si pe mine? tease.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 21-09-2007, 01:46 PM) *

Acu te bagi si tu repede blum.gif
Ma duc numai io , pana itzi iese viza tzie tease.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 01:50 PM) *

Acu te bagi si tu repede blum.gif
Ma duc numai io , pana itzi iese viza tzie tease.gif

Lasa ca eu stau pe covoras la usa.Nu cer mult,nu va incurc.Ma uit de departe la voi w00t.gif
Amazoana

Eu spal vasele!
De calcat nu calc, de sters praful nu-l sterg. Pot sa aspir daca vreti. Ma luaaati si pe mine? mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.