Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
aki
Stai la coada,ca eu eram dupa Amalia tease.gif pupic.gif
Buretel,nu stie inca ce-i aici,nici prin cap sa-i dea ca are oaspeti
w00t.gif
ganesha
Atita va etalati talentele de gospodine, parca v-ati marita! lol.gif Am crezut initial ca si-a deschis Amelie casa de matrimoniat cind am inceput sa citesc tease.gif

pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 21-09-2007, 03:54 PM) *

Atita va etalati talentele de gospodine, parca v-ati marita! lol.gif Am crezut initial ca si-a deschis Amelie casa de matrimoniat cind am inceput sa citesc tease.gif

pupic.gif

lol.gif lol.gif
Nu iubita doar ca am muncit azi noapte, apoi am baut cafea cu menta si vreo 2 ceaiuri negre si sunt energica )).gif
Dar acu ma arunc in pat, dau druml la DVD si nu mai vb cu nimeni grin.gif , de parca as avea cu cine, omul e la munca si mandra la scoala.
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 02:57 PM) *

pupic.gif

lol.gif lol.gif
Nu iubita doar ca am muncit azi noapte, apoi am baut cafea cu menta si vreo 2 ceaiuri negre si sunt energica )).gif
Dar acu ma arunc in pat, dau druml la DVD si nu mai vb cu nimeni grin.gif , de parca as avea cu cine, omul e la munca si mandra la scoala.

Ei sa-ti fie de bine atunci. Noroc ca tre' sa ma duc la scoala ca altfel te-as suna eu, si-atunci sa te tzii vorbit!!!!!!!! tease.gif

Presupun ca viitoarea varianta de cafea ce va face valuri va fi cea cu tei, ca sa fie si linistitoare lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 21-09-2007, 04:33 PM) *

Presupun ca viitoarea varianta de cafea ce va face valuri va fi cea cu tei, ca sa fie si linistitoare lol.gif lol.gif

Pe cea prezenta ai incercat-o?
Iti dai seama ce tare ar fi cafeaua cu tei? Cafeaua este pt energizare, teiul pt somn. Oare se anuleaza reciproc? wacko.gif tease.gif God I'm smart azi )).gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 21-09-2007, 04:58 PM) *

CITAT(ganesha @ 21-09-2007, 04:33 PM) *

Pe cea prezenta ai incercat-o?
Iti dai seama ce tare ar fi cafeaua cu tei? Cafeaua este pt energizare, teiul pt somn. Oare se anuleaza reciproc? wacko.gif tease.gif God I'm smart azi )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Io azi dimeatza de frig mi-am facut un ceai, un plic de Energizant si unul Antistress )).gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 21-09-2007, 12:04 PM) *
Si cat zici ca ma cazezi ca sa dau cu mopul si sa sterg de praf la tine acasa?
lol.gif lol.gif lol.gif
Cafea nu beau, de fumat m-am lasat, dar am o problema cu dulciurile si ador pestele asa ca nu cred sa consum prea mult hug.gif

CITAT(aki @ 21-09-2007, 01:46 PM) *
Eu ma pricep la spalat,calcat,ros vase.Ma primesti si pe mine? tease.gif

CITAT(dulcikatty @ 21-09-2007, 02:37 PM) *
Eu spal vasele!
De calcat nu calc, de sters praful nu-l sterg. Pot sa aspir daca vreti. Ma luaaati si pe mine? mad.gif

w00t.gif wow, ce de ajutoare hug.gif pai m-am aranjat pe cel putin 1 luna cu curatenia )).gif )).gif
deci pe za hazband il pun sa gateasca, pe voi la robotit, si io o sa stau pe forum lol.gif lol.gif
trai, nene tease.gif

v-am mai zis ca mi-e dor de voi si ca va iubesc? give_rose.gif

ganesha, mi-am deschis eu agentie de impresariat grin.gif vrei actiuni? blum.gif
aki
Suntem deacord si asa...Deci venim?
ganesha
CITAT(buretel @ 21-09-2007, 04:42 PM) *

ganesha, mi-am deschis eu agentie de impresariat grin.gif vrei actiuni? blum.gif

Cum sa nu, acu' cit is calde, ca vad ca merge bine lol.gif
amalia0701
O saptamana minunata sa avetzi!
give_rose.gif floare.gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaa
Imagine
julyalina

pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif pana sa ma lamuresc o luasem de buna )).gif
pupic.gif amalia

buretelule hug.gif hug.gif hug.gif bine ai revenit printre noi pupic.gif
axe10
Munca, munca, vad ca nu ai trecut pe la noi la Bucuresti dar te asteptam in continuare. Sigur ai gasit ceva mai bun de facut in we...
pupic.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 24-09-2007, 07:44 AM) *

O saptamana minunata sa avetzi!
give_rose.gif floare.gif

Si tu!!! Ce planuri de bataie ai? pupic.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 24-09-2007, 01:08 PM) *

Munca, munca, vad ca nu ai trecut pe la noi la Bucuresti dar te asteptam in continuare. Sigur ai gasit ceva mai bun de facut in we...
pupic.gif

Am stat dupa fundul omului si al mandrei.
M-am odihnit , am citit si am vazut filme, nimic spectaculos.
De azi iar la sapa )).gif , regret ca nu au vrut ei sa venim si noi sambata la noaptea alba din Bucuresti.
Anda hug.gif , nu ma laud cu nimic bun , fara sport, mancat aiurea, din pacate haine care asta primavara curgeau de pe mine acu-s numai bune blushing.gif
Iar cele care erau bune acu ma uit la ele ohmy.gif
axe10
Mai bine te apuci din nou de Monti...a mers bine la tine, ca si la mine de altfel...eu tot aia tin!
Hai te rog....sa am si eu companie!
buretel
CITAT(aki @ 21-09-2007, 08:11 PM) *

Suntem deacord si asa...Deci venim?

grin.gif va pricepeti si la calcat? lol.gif

CITAT(ganesha @ 22-09-2007, 12:13 AM) *

CITAT(buretel @ 21-09-2007, 04:42 PM) *

Cum sa nu, acu' cit is calde, ca vad ca merge bine lol.gif

vand pachet actiuni club dansatoare la bara, contra servicii de cleaning lol.gif lol.gif ca aici am io probleme. ma paste o leneeee cand ajung acasa doh.gif inspectez, ma invart, fac lista cu ce am de facut, dupa care sar in canapea la tv si gata ziua grin.gif

CITAT(julyalina @ 24-09-2007, 11:20 AM) *

buretelule hug.gif hug.gif hug.gif bine ai revenit printre noi pupic.gif

pupic.gif pupic.gif alinuuuush, ce dor mi-era de tine!! o pup si pe nessie aici pupic.gif pupic.gif mi-e dor de voi give_rose.gif

CITAT(amalia0701 @ 24-09-2007, 07:43 PM) *

Am stat dupa fundul omului si al mandrei.
M-am odihnit , am citit si am vazut filme, nimic spectaculos.
De azi iar la sapa )).gif , regret ca nu au vrut ei sa venim si noi sambata la noaptea alba din Bucuresti.
Anda hug.gif , nu ma laud cu nimic bun , fara sport, mancat aiurea, din pacate haine care asta primavara curgeau de pe mine acu-s numai bune blushing.gif
Iar cele care erau bune acu ma uit la ele ohmy.gif

pupic.gif pupic.gif ba faptul ca te-ai odihnit e chiar foarte spectaculos si binevenit wink1.gif nu te mai blama, toate pe rand hug.gif

amalia0701
Ma certam ca nu tzin regim si nu ma mobilizez.
luchi
CITAT(amalia0701 @ 25-09-2007, 05:46 AM) *

Amalia, o sa vina si vremea cand te vei mobiliza. AI mai facut-o si poti sa o mai faci inca o data. floare.gif

CITAT(buretel @ 24-09-2007, 10:06 PM) *

inspectez, ma invart, fac lista cu ce am de facut,

Macar esti organizata lol.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 25-09-2007, 07:46 AM) *

aha ... si nu vrei sa vedem si noi cand te certzi ? pupic.gif
aki
Amalia,salut.Iti las pupici pupic.gif
axe10
Parca , parca aud ceva.... eusa_think.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 12:29 PM) *

Parca , parca aud ceva.... eusa_think.gif

Ce sa auzi femeie devil.gif
Sunt cu fatza la cearceaf ca s-a luat seful meu de mine, cica m-am ingrasat doh.gif
El bine intentionat sa ma mobilizeze sad.gif mad.gif
Il urasc , dar are dreptate sorry.gif
axe10
Eu te iubesc!!!!
Clar sa auda toata lumea.
buretel
CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 02:30 PM) *

Eu te iubesc!!!!
Clar sa auda toata lumea.

si io o iubesc cheer.gif
Sexymom
Iar ne declaram dragoste vesnica pupic.gif si eu te iubesc.
Si asa cum scrie Buretel:inspectez, ma invart, fac lista cu ce am de facut, dupa care sar in canapea la tv si gata ziua
asta am facut eu toata ziua lol.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 07:16 PM) *

Iar ne declaram dragoste vesnica pupic.gif si eu te iubesc.
Si asa cum scrie Buretel:inspectez, ma invart, fac lista cu ce am de facut, dupa care sar in canapea la tv si gata ziua
asta am facut eu toata ziua lol.gif

Da, Sexy, dar azi ai zis ca ai si tu pauza....lasa ca si asa te agiti toata ziua!!!
Eu nu termin niciodata....daca asi avea casa la curte...cred ca toata ziua mi-as face liste...si nu lasi finaliza nimic. Nici macar listele!!!!

Eu vreau ca Amalia sa-si recapete dorinta de a slabi si a se simti super-bine!!
Cine e pentru....(hai ca acum te mobilizez eu pe tine....m-ai motivat in trecut si se intoarce roata!!!)???
amalia0701
Ba io va iubesc pe voi.
Problema e ca incep fiecare zi cu mobilizare maxima, apoi pe la prinz imi vine pofta de ceva bun, iar seara o dau rau in bara sad.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2007, 10:26 AM) *

Ba io va iubesc pe voi.
Problema e ca incep fiecare zi cu mobilizare maxima, apoi pe la prinz imi vine pofta de ceva bun, iar seara o dau rau in bara sad.gif

Ai, ma, Amalia....ce te demobilizeaza?..e vreun mameluc pe langa tine care te atrage in capcana?...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 26-09-2007, 10:34 AM) *

Ba io va iubesc pe voi.

Ai, ma, Amalia....ce te demobilizeaza?..e vreun mameluc pe langa tine care te atrage in capcana?...

Nu am mameluci prin zona ca l-as pune sa ma alerge lol.gif lol.gif
Cred ca are legatura si cu lipsa de calciu si magneziu.
Toate intentiile mele de dimeatza se topesc intr-o moleseala leneoasa la prinz, iar daca la prinz scap la ceva dulce, ziua e oricum pierduta asa ca ma destrabalez si seara.
Urmari:ma revars, ma strang sutienele. inelele sorry.gif si ma paste depresia.
axe10
Vezi sa nu ajungi ca alea la TV cu kile muuuuuuuuulllllllllltttttttttt peste limita....
Si eu gandesc ca daca am scapat la o bucatica de cioco sa o las moale toata ziua, dar nu te baza pe asta....ca nu sari caloriile calul pt un pic de dulce. Asta in cazul in care nu mananci o cioco intreaga... crying.gif
amalia0701
Pai am ascuns cantarul, ca nu cumva sa ma demoralizez vazand cate kg am )).gif
Aseara mi-am pus poza de la 18 ani pe frigider )).gif, poate mi s-o taia poftele cand ma vad slaba )).gif

Mananc tot felul de prostii, cioco e cea mai cuminte dintre ele.
Sexymom
Si eu am mancat prostii si am pus 1 kg pe mine.
A facut puiul gogosi si bezele, pt. Bianca, dar cum fata a spus ca au gust de paine )).gif le-am rezolvat eu.
Azi am trecut pe iaurt si fructe.
axe10
lol.gif lol.gif
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2007, 12:05 PM) *

Pai am ascuns cantarul, ca nu cumva sa ma demoralizez vazand cate kg am )).gif
Aseara mi-am pus poza de la 18 ani pe frigider )).gif, poate mi s-o taia poftele cand ma vad slaba )).gif

Mananc tot felul de prostii, cioco e cea mai cuminte dintre ele.

Scoate-l de acolo ca poate se sperie!!! ....si tipa la tine. lol.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2007, 09:40 AM) *

CITAT(axe10 @ 26-09-2007, 10:34 AM) *

Ba io va iubesc pe voi.

Nu am mameluci prin zona ca l-as pune sa ma alerge lol.gif lol.gif
Cred ca are legatura si cu lipsa de calciu si magneziu.
Toate intentiile mele de dimeatza se topesc intr-o moleseala leneoasa la prinz, iar daca la prinz scap la ceva dulce, ziua e oricum pierduta asa ca ma destrabalez si seara.
Urmari:ma revars, ma strang sutienele. inelele sorry.gif si ma paste depresia.

Acum ca ai identificat macar o parte a problemei, hai la atac!!!! Hai ca noi sintem aici. Iar ziua nu-i pierduta daca scapi ceva dulce! Poate organismul tau are o lipsa de ceva si incearca sa-ti zica prin "scaparile" astea. Incearca miere in fiecare zi, o lingurita-2, te scapa de pofte in vreo 2-3 saptamini, crede-ma pe cuvint. Hai ca poti! Te pupic.gif si te hug.gif
aki
Of,Amalia sad.gif sunt si eu sora de suferinta cu tine blushing.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 26-09-2007, 09:03 PM) *

Da esti sora mea cu 30 de kg mai slaba )).gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 27-09-2007, 07:41 AM) *

Sa vezi ce burta am doh.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 27-09-2007, 12:31 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-09-2007, 07:41 AM) *

Sa vezi ce burta am doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif nu multzumesc tease.gif
axe10
Luati-va draga niste burtiere....sa nu se vada burta..... blum.gif blum.gif
julyalina
'neatza amalia pupic.gif
am citit pe aici ca te apuca pofta de dulce mai pe seara ... nu poti sa iei o cioco negra si sa papi 1 2 bucatele atunci cand ti-e pofta ca sa iti abata gandul sau papa dimineatza ceva mai consistent hug.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 28-09-2007, 08:33 AM) *

'neatza amalia pupic.gif
am citit pe aici ca te apuca pofta de dulce mai pe seara ... nu poti sa iei o cioco negra si sa papi 1 2 bucatele atunci cand ti-e pofta ca sa iti abata gandul sau papa dimineatza ceva mai consistent hug.gif

hug.gif
Pai nu de cioco negra imi e pofta, ca aia e amara ci de alte prostii blushing.gif
Dar am ascultat sfatul Andei si am mancat cate o linguritza de miere sau un cub de zahar brun, de vreo 2-3 zile am fost cumintzica )).gif
axe10
I-am recomandat lui Alice sa manance dulce iaurt degresat cu fructoza si ceva fructe....incearca si tu...
Altceva ce mai zici...cum e cu scoala?...
anca veselie
pupic.gif
doamna, eu nust ce sfaturi sa-ti dau, dar sper sa vii curand la buc sa ne vedem grin.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 28-09-2007, 10:28 AM) *

I-am recomandat lui Alice sa manance dulce iaurt degresat cu fructoza si ceva fructe....incearca si tu...
Altceva ce mai zici...cum e cu scoala?...

pupic.gif
De 2 zile supravietiuesc cu fructe si miere )).gif
Azi imi luai lapte se soia pentru ceai, dar chioara cum sunt nu am luat simplu ci cu cafea lol.gif si e si putzin dulce cheer.gif
Cu scoala io zic ca am inceput bine, de miercuri mergem si al meditatzii la mate.
Acu ne baytem pe cartzile din seria Cronicile Wardstone, azi chiar am luat volumul II cu mine la serviciu sa nu existe tentatia langa ea )).gif )).gif

CITAT(anca veselie @ 28-09-2007, 11:33 AM) *

pupic.gif
doamna, eu nust ce sfaturi sa-ti dau, dar sper sa vii curand la buc sa ne vedem grin.gif

Ma batea gandul sa dau o fuga duminica, dar niste prieteni ne-au propus sa mergem sa ne balacim la munte( la ape tremale) si sa vedem padurea toamna, asa ca probabil o sa aleg muntele biggrin.gif
anca veselie
suna foarte fain programul de duminica pupic.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 28-09-2007, 01:58 PM) *

suna foarte fain programul de duminica pupic.gif

Sper sa nu intervina nimic.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 28-09-2007, 12:49 PM) *

Ma batea gandul sa dau o fuga duminica, dar niste prieteni ne-au propus sa mergem sa ne balacim la munte( la ape tremale) si sa vedem padurea toamna, asa ca probabil o sa aleg muntele biggrin.gif

Du-te de te scalda ca e chiar bine pt relaxare. Lasa ca ai timp sa treci pe aici...Culege si pt mine niste frunze ceva ca ne-a pus la gradi sa facem un jurnal al toamnei.....am dunat niste frunze, azi poate ne apucam de lucru, sa desenam cam ce vedem toamna...sper sa-mi vina idei pe parcurs caacu n'am nici una...
aki
Distractie placuta la munte baby.gif
luchi
Amalia draga, te pup si te imbratisez, si sa ai parte de vreme faina la munte, sa te relaxezi, sa te bucuri de culorile toamnei.. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.