Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
ina_ceva
Frumos la ape termale, mai ales toamna, cand te poti bucura si de un peisaj superb . Balaceala placuta!
amalia0701
Deocamdata ma certai cu El, asa ca nu stiu daca mai mergem sau nu. mad.gif
Sexymom
Sper ca te duci la munte. Eu fusai duminica trecuta si am cules mure, a fost minunat.
Auzi??? te bagi cu mine la regim de luni? te rog, ca singura nu reusesc sa ma tin de treaba si iar am 67 de kile. sad.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 29-09-2007, 06:06 PM) *

unsure.gif De ce v-ati certat? sad.gif
pupic.gif Eu sper ca ati mers totusi wink1.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 29-09-2007, 05:06 PM) *

Hai imacati-va si plecati odata, ca noua ni se lungesc ochii dupa poze aici grin.gif pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Nu am mers devil.gif
Sambata am muncit si ieri am citit si am gatit.
Sexi nu am energie pentru regim, incerc doar sa mananc sanatos si sa imi misc fubdul cat mai mult )).gif
Ieri stateam pe burta in pat, citeam si faceam exercitzii pentru picioare( adica incordam si relaxam muschii doh.gif , asa ca sa ma conving ca mai exista sub stratul gros biggrin.gif )
Azi la 14 trebuie sa merg sa imi iau rezultatele la analize, apoi vad daca ma apuc de vre-un regim.
Io sunt constienta ca pana nu imi misc fundul lenes si nu renuntz si la dulciuri tot degeaba.

julyalina
'neatza amalia ! pupic.gif
imi pare rau ca nu ati plecat sad.gif data viitoare, cat mai repede, o sa fie mai bine pupic.gif

p.s. ce analize ti-ai facut?
amalia0701
CITAT(julyalina @ 01-10-2007, 09:00 AM) *

'neatza amalia ! pupic.gif
imi pare rau ca nu ati plecat sad.gif data viitoare, cat mai repede, o sa fie mai bine pupic.gif

p.s. ce analize ti-ai facut?

Mi-am refacut analizele Ca , Mg si inca cateva, dupa ce am luat luna trecuta 20 zile Ca, Mg, Vit A si D2.
anca veselie
iti urez o saptamana frumoasa in care sa te hotarasti sa-mi misti fundul! pupic.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 01-10-2007, 10:38 AM) *

iti urez o saptamana frumoasa in care sa te hotarasti sa-mi misti fundul! pupic.gif

)).gif cred ca vroiai sa zici "sa-ti misti fundul" adik sa scoata piciorusele mai mult la plimbare pe afara blum.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 01-10-2007, 10:44 AM) *

CITAT(anca veselie @ 01-10-2007, 10:38 AM) *

)).gif cred ca vroiai sa zici "sa-ti misti fundul" adik sa scoata piciorusele mai mult la plimbare pe afara blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Imi luai concediu, adica mi-am aprobat cerea, asa ca din 15 sunt casnica cheer.gif
anca veselie
sa faca ce vrea, numai sa le miste pe toate lol.gif lol.gif

ce bine suna concediul!!!!!!!!! eu mai am doar 1 zi pe anul asta in afara de craciun-revelion...
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 01-10-2007, 11:56 AM) *

ce bine suna concediul!!!!!!!!! eu mai am doar 1 zi pe anul asta in afara de craciun-revelion...

Io de cand ma stiu ori carciunul ori revelionul il fac la munca devil.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 01-10-2007, 11:59 AM) *

CITAT(anca veselie @ 01-10-2007, 11:56 AM) *

Io de cand ma stiu ori carciunul ori revelionul il fac la munca devil.gif

Vorbeai despre mine nu?...ca si eu sunt la fel. Ba sunt eu ba Florin de servici de sarbatori....
ganesha
Amelie, ce mai faci tu? Am trecut sa te hug.gif si sa te pupic.gif
aki
Imi pare rau ca nu ai fost la munte.Lasa ca pleci tu alta data. hug.gif
julyalina
amaliaaaa, pe unde umblii?
buretel
Beeey, inca nu e 15 sa lenevesti acasa devil.gif
Unde umbli? pupic.gif
axe10
Cred ca profita ca nu e mandra acasa si citeste Cronicile...in varful patului in pijama!
amalia0701
CITAT(ganesha @ 02-10-2007, 04:53 PM) *

Amelie, ce mai faci tu? Am trecut sa te hug.gif si sa te pupic.gif

hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
La munca, am umblat pe tarlale )).gif
Ieri mi-am luat liber )).gif
Axe hug.gif , amterminat de citit Cronicile, am recitit Dupa 20 de ani de Dumas si acu sunt al Vicontele de Bragelone cheer.gif

CITAT(aki @ 02-10-2007, 06:25 PM) *

Imi pare rau ca nu ai fost la munte.Lasa ca pleci tu alta data. hug.gif

As pleca si azi, dar iar sunt in greva de nevasta, asa ca nu cred ca merg nicunde in weekend.

Mi-am venit rezulattele la analize, mi-am mai revenit cu Ca, dar am o usoara anemie mad.gif
Ioana are o mai mare anemie, asa ca o sa -i dau o luna Duble X
Iar io beau in fiecare seara un pahar de vin rosu )).gif pentru anemie )).gif
axe10
Baga si o halca de carne de vita....mai in sange...cica e buna la anemie.....si merge si cu vinul, sa nu te ametesti!
axe10
Tot suparici?...greva continua?...nu au inceput inca negocierile pt revendicari?...ca eu asa am vazut ca se intampla.
pupic.gif hug.gif

Auzi fata, ce naiba e acolo la Craiova?...ca numai nenorociri vad la TV...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 08:34 AM) *

Tot suparici?...greva continua?...nu au inceput inca negocierile pt revendicari?...ca eu asa am vazut ca se intampla.
pupic.gif hug.gif

Auzi fata, ce naiba e acolo la Craiova?...ca numai nenorociri vad la TV...

Daca te uiti la TV lol.gif
Io nu ma uit si la mine e liniste.
axe10
Stirile le vad si eu....ca altele, rarutz....poate un serial. Stau teancurile de filme pt cand mai crestem....
amalia0701
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 07:37 PM) *

Stirile le vad si eu....ca altele, rarutz....poate un serial. Stau teancurile de filme pt cand mai crestem....

Stirile de la noi sunt cele mai toxice emisiuni, asa ca io nu am uit, nu ma mai uit de cand neamurile au fugit in spatele sticlei )).gif
Saptamana asta am vazut doar 2-3 reportaje pe History si unul pe Discovery. Nici nu stiu de ce platesc abonamentul la cablu.
buretel
pupic.gif Mi-e dor tare de tine give_rose.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 06-10-2007, 05:43 PM) *

pupic.gif Mi-e dor tare de tine give_rose.gif

Ba mie mi dor mai tare hug.gif hug.gif
Amazoana
Ba mie de voi! )).gif
Imagine
ImagineImagine
julyalina
hello doamna floare.gif
cum e inainte de concediu ? naughty.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 09-10-2007, 11:52 AM) *

hello doamna floare.gif
cum e inainte de concediu ? naughty.gif

Ma uitam cu jind la pozele Mirelei )).gif
Impresia mea despre Amsterdam nu e de oras romanctic ci de oras mult prea free pentru mine. Nu m-am simtzit in sigurantza acolo )).gif Dar acum is si io ca vulpea, zic ca strugurii sunt acri )).gif
Seful meu m-a anuntzat ca trebuie sa vin si luni la serviciu sa facem niste reglementari devil.gif Nu-i treaba mea, dar pentru ca io-s cea mai despteapta si modesta o sa iau concediu de martzi sau miercuri lol.gif lol.gif lol.gif

Dulci io te astept cu ceai negru cu lapte( de soia azi ca tzin post ) hug.gif
Nu mai beau cafea decat rar, cand miroase foarte bine grin.gif
amalia0701
Azi va invit la ceai cu lapte de soia( ca-i vineri).
Dragelor am inceput culturalizarea de toamna lol.gif lol.gif , adica daca copila are ore dupaamiaza, omul e mai mult plecat mi-am luat abonament la teatru cheer.gif cheer.gif cheer.gif
O super oferta cu 100 lei toate piesele din stagiunea asta ( fara premiere- dar nu ma omor sa vad in prima seara piesa) adica 18 Repertoriu
Azi ma duc la piesa asta Cum doritzi
Amazoana
Suuuuuuuuuuuper! De cand ma tin sa merg si eu la teatru. Cu cine mergi?
julyalina
pupic.gif super, super ideea ! nici eu nu am mai fost deloc la teatru in ultimul timp sorry.gif cred ca de la tembelizor ni se trage sad.gif

tocmai am recitit inceputul jurnalului tau smile.gif si erai super motivata, tineai regim si din cand in cand mai papai si altceva de aveai "cascade de orgasme" )).gif mi-am adus aminte de expresia ta )).gif
apropo... card ca ti-ar da un avant sa mai recitesti si tu putin hug.gif
amalia0701
In perioada 21-28 sunt zilele Craiovei si voi merge la urmatoarele activitati:
- 21.10.2007 ora 19 - Piata Mihai Viteazul concert Mircea Baniciu, Valdy Cnejevici;
- 22.10.2007 ora 15 - Piata Mihai Viteazul spectacol teatru Masca -Prostia omeneasca;
- 22.10.2007 ora 18:30 - Piata Mihai Viteazul spectacol teatru Masca -Statuile;
- 23.10.2007 ora 18 - Biserica Madona Dudu Concert de muzica sacra;( o sa stau trei jumate de ora)
- 23.10.2007 ora 19 - Teatrul National Marin Sorescu - Portretul lui Dorian Gray
- 24.10.2007 ora 17 - Teatrul National Marin Sorescu - Sefele
-25.10.2007 ora 18:30 - Teatrul Liric Elena Teodorini - Cinci femei de tranzitie
- 26.10.2007 ora 19 - Teatrul National Marin Sorescu - Alex si Moris
- 27.10.2007 ora 19 - Teatrul National Marin Sorescu - Scandal la opera apoi concert la Velodrm cu Jennider Rush;
- 28.10.2007 ora 19:30 - Teatrul National Marin Sorescu - Poker apoi la Velodrom Concert Holograf, Talisman, Loredana si Ruslana si Saragosa Band( ce oi mai prinde din ele)

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 10:28 AM) *

Suuuuuuuuuuuper! De cand ma tin sa merg si eu la teatru. Cu cine mergi?

Cu o colega.
De fapt cumpar 2 abonamente cu 150 lei, dar Ioana are programul super incarcat, Marius la fel asa ca o sa ma duc in pricipiu cu o colega, iar cand ei vor si pot o sa iau unul din ei.

CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 10:57 AM) *

pupic.gif super, super ideea ! nici eu nu am mai fost deloc la teatru in ultimul timp sorry.gif cred ca de la tembelizor ni se trage sad.gif

tocmai am recitit inceputul jurnalului tau smile.gif si erai super motivata, tineai regim si din cand in cand mai papai si altceva de aveai "cascade de orgasme" )).gif mi-am adus aminte de expresia ta )).gif
apropo... card ca ti-ar da un avant sa mai recitesti si tu putin hug.gif

Acu is zilnic in cascade lol.gif lol.gif lol.gif
Ce sa fac si io doar mi-s peste )).gif
dany
Buna , Amelie !

Auzi la ea : culturalizare de toamna . Bravo !!!! Vreau si eu .

Ce am citit : esti peste ??? Si eu , si eu cheer.gif
aki
Salut Amalia
Distractie placuta la ziua orasului.Si al noi pe 14 e ziua capitalei.Sergiu tebuie sa plece de acasa si eu ramin singura cu Danuta.As pleca acasa la hincesti dar nu vreau singura sorry.gif
ganesha
Amelieeeee hug.gif pupic.gif si la mine a incpeut culturalizarea de toamna, bai ce ma enerveaza vara cind e teatrul in contzed, si stagiunea incepe toamna, fix cind mi-s eu mai ocupata grin.gif Asa-i in viata... Asa ca poti sa te gindesti ca mergem impreuna la teatru hug.gif Tare mai e fromos, n-as putea fara - mai ales ca am copilarit si crescut cu el in... singe. floare.gif
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 12-10-2007, 11:58 AM) *

Buna , Amelie !

Auzi la ea : culturalizare de toamna . Bravo !!!! Vreau si eu .

Ce am citit : esti peste ??? Si eu , si eu cheer.gif

Hai la Craiova, te iau cu mine pupic.gif

CITAT(aki @ 12-10-2007, 12:31 PM) *

Salut Amalia
Distractie placuta la ziua orasului.Si al noi pe 14 e ziua capitalei.Sergiu tebuie sa plece de acasa si eu ramin singura cu Danuta.As pleca acasa la hincesti dar nu vreau singura sorry.gif

Draga mea io cu 15 ani de casnicie itzi recomand sa invetzi sa te bucuri si de momentele cand esti fara el.
Tot timpul impreuna sufoca.
Asa ca daca vrei sa mergi acasa ia copila si du-te.

CITAT(ganesha @ 12-10-2007, 03:58 PM) *

Amelieeeee hug.gif pupic.gif si la mine a incpeut culturalizarea de toamna, bai ce ma enerveaza vara cind e teatrul in contzed, si stagiunea incepe toamna, fix cind mi-s eu mai ocupata grin.gif Asa-i in viata... Asa ca poti sa te gindesti ca mergem impreuna la teatru hug.gif Tare mai e fromos, n-as putea fara - mai ales ca am copilarit si crescut cu el in... singe. floare.gif

pupic.gif
Io la Deva nu avam teatru, decat unul de revista, care a intrat in renovare cand eram io la liceu si s-a terminat renovarea acu vreo 2 ani sad.gif
Fiemea in "criza ei de pubertate" refuza sa mearga cu mine devil.gif , Marius e mult plecat asa ca am luat totusi 2 abonamente, deocamdata o sa merg cu o colega.
Am uitat sa va spun ca azi merg la Cum doritzi
ganesha
CITAT
Am uitat sa va spun ca azi merg la Cum doritzi

Ba ai zis mai sus tease.gif

Si eu tot la un Shakespeare ma arunc in weekendul asta (daca ma incadrez in grafic, ca am un examen urit de tot saptamina viitoare). Ma duc la Midsummer Night's Dream, la un ceva ce se cheama "teatru mic" - nu la teatrul oficial. Vad ca Shakespeare inca e cool pe toate continentele blum.gif Sa-mi zici cum a fost! pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 12-10-2007, 10:27 AM) *

Azi va invit la ceai cu lapte de soia( ca-i vineri).
Dragelor am inceput culturalizarea de toamna lol.gif lol.gif , adica daca copila are ore dupaamiaza, omul e mai mult plecat mi-am luat abonament la teatru cheer.gif cheer.gif cheer.gif
O super oferta cu 100 lei toate piesele din stagiunea asta ( fara premiere- dar nu ma omor sa vad in prima seara piesa) adica 18 Repertoriu
Azi ma duc la piesa asta Cum doritzi

Am baut lapte de soia cu arome dar nu am combinat cu ceai....e de incercat.

Bravo draga, te alaturi "culturistei" Anca, toamna ea frecventeaza teatrele.

Sunt intru totul de acord ca nu pot sta bot in bot cu barbatul tot timpul....
amalia0701
A fost mirobolant )).gif
Azi merg la Cele 2 orfeline
Si merg cu Ioana )).gif )).gif )).gif
Dupa ce i-am povestit io aseara azi merge ea cu mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
axe10
Cu greva cum stai?...sau ai luat pauza!
julyalina
'neatza amalia pupic.gif
te-ai pregatit ? ca ... de maine concediu naughty.gif
iulikutza
buna dimineatza... eu sunt o proaspata Iulikutza pe acest site... sunteti niste persoane super haioase... o zi buna iti doresc
anca veselie
neatzaaa! mi-ai facut o mare pofta de teatru, asa ca sunt in cautare asidua de piese de teatru, sa vad ce-oi gasi naughty.gif
pupici si o saptamana minunata pupic.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 13-10-2007, 04:51 PM) *

Armistitiu caci m-a dus ieri la munte sa vad padurea )).gif

CITAT(julyalina @ 15-10-2007, 08:24 AM) *

'neatza amalia pupic.gif
te-ai pregatit ? ca ... de maine concediu naughty.gif

Am o stiva mare de cartzi de citit, abonament la teatru si o groaza de activitati casnice )).gif

CITAT(iulikutza @ 15-10-2007, 08:54 AM) *

buna dimineatza... eu sunt o proaspata Iulikutza pe acest site... sunteti niste persoane super haioase... o zi buna iti doresc

Bine ai venit draga mea floare.gif
aki
Salut amalia.Cum a fost la padure? naughty.gif A fost si mindra cu voi? w00t.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 15-10-2007, 07:24 PM) *

Salut amalia.Cum a fost la padure? naughty.gif A fost si mindra cu voi? w00t.gif

Incerc sa pun niste poze.
Ioana a stat acasa, a avut de invatzat.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 15-10-2007, 03:19 PM) *

Cum ne imbarliga barbatii astia cand au scop sa ne impace....
amalia0701
CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 08:45 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 15-10-2007, 03:19 PM) *

Cum ne imbarliga barbatii astia cand au scop sa ne impace....

Si s-a mutat aseara la mine in camera cheer.gif
Poze aici, primele niste destrabalari culinare( erau in telefon blum.gif , apoi unghii negre )).gif , blugi noi ai mandrei , poze ilegale de la tetru blushing.gif si frumusetzile Gorjului ieri w00t.gif Toamna
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.