CITAT
Pupicei Amalia.....si pe mine a vrut "fat frumos" sa ma duca sa ma culturalizeze aici la teatru de pe ulitza din deal )).gif dar ce naiba sa inteleg cu accentul lor de balta.... oribil...majoritatea ciuntesc cuvintele... singurul ca lumea e un tip care practica hipnoza (englez de origine)... de cate ori merg la el imi e mai mare dragul sa port o conversatie ... in rest sunt asha de puturosi ca le e si lene sa vorbeasca
Draga iulikutza, am citit si eu povestea ta (pe care nu o prea inteleg, si eu ca si May, mai ales ca daca zici ca ai emigrat, exista o gramada de asociatii guvernamentale care se ocupa cu protectia emigrantilor si mai ales a emigrantilor veniti dupa jumatatea lor, TOCMAI ca sa previna sau sa curme asemenea situatii), DAR, oricit de grea si de urita ar fi situatia ta, este o situatie personala, si nu cred ca ai dreptul sa o generalizezi asupra unei intregi tari, si mai ales sa jignesti gratuit niste oameni care au modul lor de viata si felul lor de a fi si de a vorbi. Asa sint ei, nu...ciuntesc nimic, asta e limba lor, iti place - foarte bine, nu iti place - este absolut problema ta personala. Nu cred ca este de datoria ta sa-i faci cu ou si cu otet pentru ca... nu se potrivesc cu gusturile tale. Repet, imi pare rau ca treci prin ce treci, dar aproape fiecare postare de-a ta cuprinde ceva jignitor la adresa acelei tari, si acest lucru mi se pare nelalocul lui.
____
Amelieeeeee, vreau si eu la
Livadaaa!!!!
Si??? O lasi pe mindra sa se duca (la zilele de nastere

). Mi-aduc aminte mereu de pozele de la ziua ei... mama ca frumoasa-i. Frate-miu a intrat la liceu - am uitat sa fac
update-ul, tot sportiv si tot destept e

De-acum i se vede 6-pack-ul, si are niste muschi de mi se face verde cind il vad

Ca sa nu mai zic ca a avut o revelatie si e vegetarian, si isi masoara macronutrientii la siiinge (ca sa faci, gena apa nu se face, n-a invatat de la mine, JUUUUR). Face 15 ani acusi. A! s-a hotarit definitiv, da la medicina (asta dupa ce termina prima fac, ca asa e aici, medicina e considerata grad. studies trebuie sa termini o facultate inainte).
Tu cit mai lenevesti? Si eu azi lenevesc... La ce ai examenele?