Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
aki
Foarte frumoase poze hug.gif
Si natura ce frumoasa poate sa fie doh.gif
Vreau acasa w00t.gif
iulikutza

Amalia draga, fara ipocrizie iti spun ca am plans cand am vazut pozele toamnei in tzarisoara noastra iubita si atat de frumoasa ..... imi este dor de tot..... pana si de gropile, mizeria& aglomeratia Bucurestiului pupic.gif
Nessie
sorry.gif Iar m-a apucat melancolia cand am vazut pozele din Gorj!
julyalina
io nu mai spun nik ... le-am admirat si mi s-a facut chef de duca sorry.gif
dany
Superbe pozele , Amelie !!!

Ia spune repede ...mana aceea cu bratara cu cap de mort era a ta ????? grin.gif
amalia0701
CITAT(iulikutza @ 16-10-2007, 01:00 PM) *

Amalia draga, fara ipocrizie iti spun ca am plans cand am vazut pozele toamnei in tzarisoara noastra iubita si atat de frumoasa ..... imi este dor de tot..... pana si de gropile, mizeria& aglomeratia Bucurestiului pupic.gif

Ma bucur ca ti-au placut pupic.gif
Nu sunt prea calitatative, caci sunt facute cu telefonul, multe in timp ce mergeam cu masina.

CITAT(Nessie @ 16-10-2007, 01:06 PM) *

sorry.gif Iar m-a apucat melancolia cand am vazut pozele din Gorj!

pupic.gif
hai la mine ca te duc io la Gorj )).gif
Am mers cu "bunicutza" si s-a comportat ireprosabil.
Acum am curaj sa merg cu ea. Urmatoarea excursie va fi pe cheile Sohodolului, ca acolo nu am fost inca.

CITAT(julyalina @ 16-10-2007, 01:07 PM) *

io nu mai spun nik ... le-am admirat si mi s-a facut chef de duca sorry.gif

Io sunt numai cu un chef de duca )).gif
M-as angaja ca turist )).gif
La o firma care verifica stelele hotelurilor, resaturantelor sau maergaretelor w00t.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 16-10-2007, 01:58 PM) *
La o firma care verifica stelele hotelurilor, resaturantelor sau maergaretelor w00t.gif
Nu rade pentru ca stiu pe cineva care e platit pentru traba asta! dry.gif bang.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 16-10-2007, 02:05 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 16-10-2007, 01:58 PM) *
Nu rade pentru ca stiu pe cineva care e platit pentru traba asta! dry.gif bang.gif

Poate il da afara si am ia pe mine?
Io si Ioana ii invidiem pe aia de la Discovery care se plimba prin lume sa faca tot felul de reportaje )).gif
dany
CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 12:17 PM) *

Astept fingers.gif smile.gif

CITAT(amalia0701 @ 16-10-2007, 01:07 PM) *

Poate il da afara si am ia pe mine?
Io si Ioana ii invidiem pe aia de la Discovery care se plimba prin lume sa faca tot felul de reportaje )).gif

Si pe mine ma luati ca .... suplinitor .Ca ...poate raciti si voi un pic cateva zile si nu are cine sa va inlocuiasca tease.gif hug.gif
amalia0701
huh.gif
CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 02:21 PM) *

CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 12:17 PM) *

Astept fingers.gif smile.gif

Mana este a mea, bratzara a gasit-o finutza mea( are 8 ani) si am facut poza sa vada Iona ca ea e fan de diverse chstii cu cranii )).gif
De la Paris si-a luat espadrile si sapca albe cu cranii negre si saptamana trecut m-a facut sa ii iau o curea bleumarin cu cranii albe )).gif
dany
Aoleuuu, doar cranii vezi prin casa )).gif

Daca asta ii place ei ....Ii va trece in cativa ani .
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 02:25 PM) *

Aoleuuu, doar cranii vezi prin casa )).gif

Daca asta ii place ei ....Ii va trece in cativa ani .

Asa ma gandeam si io, o sa ii treaca.
Cat respecta regulile mele poate sa poarte orice.

Azi la 17 merg la teatru cheer.gif o sa vad Olimp in carje
anca veselie
vizionare placuta pupic.gif
aki
Salut amalia.Distractie placuta la teatru hug.gif
ganesha
Amelie, tare mi-a fost dor de tine, am citit din urma, m-am pus la curent. Vazut poze, placut poze, vazut si o®ja neagra tease.gif Culturalizare cu spor si nesatz iti doresc. Eu n-am mai ajuns in w/e trecut ca prea-s speriata de bombe cu examenele si Alex a avut un bday party de mers la, dar recuperez w/e asta! Te pup tare de tot!!! pupic.gif
axe10
Buna dimineata ...ce unghii ai!! blink.gif blink.gif
iulikutza
Amaliaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ne e dor de tine ....de 2 zile nu mai stim nimic despre soarta ta....cum a fost piesa de teatru??? ma tot intreb ce vroia sa sugereze titlul ei ..... pe unde bantui????te asteptam cu dor
Sexymom
Ce super ca iesi,eu nu ma mai fost la teatru de 4 ani, si imi lipseste tare mult.
Am vazut si eu pozele, sunt tare frumoase ( dar asta o stiai deja nu?) pupic.gif
julyalina
iulik, amalia este in concediu si banuiesc ca se culturalizeaza si leneveste nitzel hug.gif
iulikutza
asa e ... te pupic ca m-ai luminat... uitasem ca o tot intrebati cand pleaca in "contzed" ma duc la culcarica... noapte buna la mine o zi senina la tine hug.gif Am uitat sa remarc ca sunt nascuta 23 iulie.... grin.gif

si pe tine te pupicutz Nessie.... ca am tras cu ochiul cum ca bantui si tu prin Jurnalul Amaliei..
amalia0701
CITAT(ganesha @ 16-10-2007, 05:30 PM) *

Amelie, tare mi-a fost dor de tine, am citit din urma, m-am pus la curent. Vazut poze, placut poze, vazut si o®ja neagra tease.gif Culturalizare cu spor si nesatz iti doresc. Eu n-am mai ajuns in w/e trecut ca prea-s speriata de bombe cu examenele si Alex a avut un bday party de mers la, dar recuperez w/e asta! Te pup tare de tot!!! pupic.gif

pupic.gif
Spor la invatzat.Mi-ai adus aminte ca ar trebui sa am si io un examen in 1 sau 2 noimebrie w00t.gif , sa dau vreo 2 telefoane sa stiu sigur.
Azi m-a intrebat si pe mine Ioana daca o las la 3 zile de nastere )).gif

CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 08:50 AM) *

Buna dimineata ...ce unghii ai!! blink.gif blink.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Le-am avut atunci, dar se intretzin greu, iar oja aia e de proasta calitate.
A renuntzat si Ioana sa mai mearga asa la scoala, s-a legat o profesoara de o colega de a ei yahoo.gif
axe10
Bine ca a auzit la scoala ca daca ii spui tu nu are efectul scontat!

Pupicei si o zi buna!
amalia0701
CITAT(iulikutza @ 18-10-2007, 06:00 AM) *

Amaliaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ne e dor de tine ....de 2 zile nu mai stim nimic despre soarta ta....cum a fost piesa de teatru??? ma tot intreb ce vroia sa sugereze titlul ei ..... pe unde bantui????te asteptam cu dor

Piesa a fost super, avem aici o trupa fenomenala.
S-a jucat in sala mica, care era prevazuta pentru repetitzii( cred io) adica nu are scaune( amfiteatru). Era o sala patrata( delimitata de decoruri) iar scaunele puse in cele 4 coltzuri astfel ca ei joaca printre noi.
Foarte fain.
Din pacate m-am luat dupa fina mea si inainte de piesa am mancat 2 felii de pizza de la un chiosc devil.gif iar de alatatieri pana aseara am bolit sad.gif am avut o diaree de zile mari.
Bine ca mi-am revenit .
Aseara am fost si am vazut Livada de visini de Cehov.
axe10
yahoo.gif ..am vazut si eu "livada..." acum 200 de mii de ani cand mai mergeam la teatru...mi-a placut.
amalia0701
CITAT(julyalina @ 18-10-2007, 01:26 PM) *

iulik, amalia este in concediu si banuiesc ca se culturalizeaza si leneveste nitzel hug.gif

Ordinea este : LENEVESC, diverse activitati casnice( nu prea multe) si culturalizari.

CITAT(iulikutza @ 18-10-2007, 03:32 PM) *

asa e ... te pupic ca m-ai luminat... uitasem ca o tot intrebati cand pleaca in "contzed" ma duc la culcarica... noapte buna la mine o zi senina la tine hug.gif Am uitat sa remarc ca sunt nascuta 23 iulie.... grin.gif

si pe tine te pupicutz Nessie.... ca am tras cu ochiul cum ca bantui si tu prin Jurnalul Amaliei..

pupic.gif

CITAT(axe10 @ 19-10-2007, 11:05 AM) *

yahoo.gif ..am vazut si eu "livada..." acum 200 de mii de ani cand mai mergeam la teatru...mi-a placut.

Azi e Romeo si Julieta, dar e de la 18:30 si Ioana e la scoala si maine Medeea. dar nu stiu daca merg.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 19-10-2007, 11:09 AM) *

Azi e Romeo si Julieta, dar e de la 18:30 si Ioana e la scoala si maine Medeea. dar nu stiu daca merg.

Uite ce fac eu pt tine...in semn ca te iubesc:
flowers1.gif swordfight.gif vava.gif huglove.gif batista.gif ...si printre altele o serenada sub balcon!!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 19-10-2007, 11:11 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 19-10-2007, 11:09 AM) *

Uite ce fac eu pt tine...in semn ca te iubesc:
flowers1.gif swordfight.gif vava.gif huglove.gif batista.gif ...si printre altele o serenada sub balcon!!

pupic.gif
Aici e inorat si bate vantul, mi groaza sa merg in balcon sa strang rufele de pe sarma blum.gif
axe10
Merci , ma....uite-asa ii trece omului romantismul si apare reumatismul.... crying.gif batista.gif batista.gif batista.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 19-10-2007, 11:51 AM) *

Merci , ma....uite-asa ii trece omului romantismul si apare reumatismul.... crying.gif batista.gif batista.gif batista.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Vreau sa dea drumul astia la caldura.
Fac io cu aeroterma in camera asta, dar mai trebuie sa circul )).gif
Acu mi-am pus sosete, ma enerveaza sa ma infofolesc in casa
devil.gif
Sexymom
Pup si eu o friguroasa.Si la mine e rece in casa, mai am un pic si imi pun manusi in mana.dar afara e inca placut. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 19-10-2007, 11:59 AM) *

Pup si eu o friguroasa.Si la mine e rece in casa, mai am un pic si imi pun manusi in mana.dar afara e inca placut. pupic.gif

Ieri a fost placut, azi e frig si bate vantul devil.gif
Nessie
pupic.gif La noi au dat drumul la caldura si se plang mosii ca or sa plateasca mult intretinerea. dry.gif Cum o dai nu e bine. Eu sincer as fi vrut sa nu dea caldura, ca inca e bine. Seara si dimineata daca nu tin geamul deschis ma nadush toata. doh.gif
iulikutza
QUOTE(Nessie @ 19-10-2007, 12:21 PM) *

pupic.gif La noi au dat drumul la caldura si se plang mosii ca or sa plateasca mult intretinerea. dry.gif Cum o dai nu e bine. Eu sincer as fi vrut sa nu dea caldura, ca inca e bine. Seara si dimineata daca nu tin geamul deschis ma nadush toata. doh.gif

Salutare fetelor..... iaca am aparut si eu pe aici ..... ce vesti mai aveti?? aici bate vantul ca la balamuc de 2 zile ... imi vine sa mor.... si in casa te ia pe sus.... grin.gif pupici Nessie... cica si la mine au dat caldura dar ai mei(ca si moshii tai) au oprit repartitoarele de frica sa nu vina intretinerea mult... saracii... ii inteleg

Pupicei Amalia.....si pe mine a vrut "fat frumos" sa ma duca sa ma culturalizeze aici la teatru de pe ulitza din deal )).gif dar ce naiba sa inteleg cu accentul lor de balta.... oribil...majoritatea ciuntesc cuvintele... singurul ca lumea e un tip care practica hipnoza (englez de origine)... de cate ori merg la el imi e mai mare dragul sa port o conversatie ... in rest sunt asha de puturosi ca le e si lene sa vorbeasca
amalia0701
CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 01:48 PM) *

CITAT(Nessie @ 19-10-2007, 12:21 PM) *

Salutare fetelor..... iaca am aparut si eu pe aici ..... ce vesti mai aveti?? aici bate vantul ca la balamuc de 2 zile ... imi vine sa mor.... si in casa te ia pe sus.... grin.gif pupici Nessie... cica si la mine au dat caldura dar ai mei(ca si moshii tai) au oprit repartitoarele de frica sa nu vina intretinerea mult... saracii... ii inteleg

Pupicei Amalia.....si pe mine a vrut "fat frumos" sa ma duca sa ma culturalizeze aici la teatru de pe ulitza din deal )).gif dar ce naiba sa inteleg cu accentul lor de balta.... oribil...majoritatea ciuntesc cuvintele... singurul ca lumea e un tip care practica hipnoza (englez de origine)... de cate ori merg la el imi e mai mare dragul sa port o conversatie ... in rest sunt asha de puturosi ca le e si lene sa vorbeasca

Interesanta chestia cu hipnoza......
Se vede ca nu itzi place acolo, ca prea ii critici.
Cum de ai ajuns acolo? Daca ii asa de rau de ce nu te intorci?
axe10
CITAT(amalia0701 @ 19-10-2007, 11:57 AM) *

CITAT(axe10 @ 19-10-2007, 11:51 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Vreau sa dea drumul astia la caldura.
Fac io cu aeroterma in camera asta, dar mai trebuie sa circul )).gif
Acu mi-am pus sosete, ma enerveaza sa ma infofolesc in casa
devil.gif

Nici mie nu-mi place...vezi?...avantaj eu ca am centrala.... grin.gif

CITAT(Sexymom @ 19-10-2007, 11:59 AM) *

Acu 2 zile parca te laudai cu caldurica...ce se schimba vremurile... blum.gif
iulikutza
Am povestit pe scurt in jurnalul lui Dany.... ma intorc in decembrie...
amalia0701
La noi e ok cu caldura, cand o sa o dea si nici nu am platit foarte mult.
Deci daca ma satisfac serviciile lor de ce sa ma complic?

CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 02:15 PM) *

Am povestit pe scurt in jurnalul lui Dany.... ma intorc in decembrie...

Am vazut, tocmai am citit jurnalul ei pupic.gif
Imi pare rau ca ai patzit asa ceva, sa te gandesti totusi la ideea Alinei cu ambasada sau consulatul Romaniei.
Ai grija de tine pupic.gif hug.gif
iulikutza
oops... asta cu ideea Alinei mi-a scapat.. unde a scris despre asta??? vad ca azi e in toane mai bune fiindca a stat de vorba cu tipul cu hipnoza care printre altele se ocupa si cu consiliere matrimoniala....si l-a lamurit cat de cat ca daca decizia mea e sa ma intorc, trebuie sa mi-o respecte
May
amalia sper ca imi permiti sa iti invadez putin jurnalul ca sa schimb 2 cuvinte cu iuli floare.gif

Mai iuli, stii ce nu inteleg eu? Daca traiesti cosmarul vietii tale si omul asta a incercat sa te omoare de 4 ori, dupa cum spui tu, de ce nu faci mai ceva? De ce astepti pana in decembrie? Doamne, ca daca as fi in locul tau si as mai si avea acces la internet sau as putea iesi in lume, ceea ce inseamna ca ai contact cu cineva si poti sa ceri ajutor, as tipa cat m-ar tine plamanii, mi-as anunta familia, as anunta ambsada, consulatul, as striga in mijlocul strazii. Eu nu stiu cum poti sa fii atat de pasiva unsure.gif. Sunt sigura ca situatia e mai complicata decat ne-ai povestit tu, dar ai o poarta mareee de scapare si tu nu faci nimic...
iulikutza
Maybe draga mea acolo am povestit f succint dar treaba e mult mai complicata... in primul rand ca omul asta nu a fost asa de la inceput... m-a ajutat mult pana sa vin aici.... si moral si financiar... a facut multe sacrificii ptr mine.. dar comportamentul de aici m-a lasat interzisa... nu stiu ce sa mai cred.. repet.... el zice ca nu a vrut sa ma "chilareasca" ci doar sa ma intimideze ca sa fiu fata supusa si sa nu fac valuri pe aici.... iar in privinta plecarii vreau sa o fac pe cale amiabila daca ma poti intelege.... asha sunt eu... ca sa gasesti un bilet cat de cat convenabil si cu conexiuni bune iti ia ceva timp.... am de facut 3 escale iar plecare nu se va face de aici ci dintr-un oras care e la 1 ora distanta cu avionul .. deci nu e chiar asa simplu cum pare teoretic... pupicei pupic.gif
May
Tu stii mai bine ce si cum, dar in niciun caz sa nu iti fie mila de el sau sa ii fii recunoscatoare pt ce a facut inainte sa se comporte asa. Nici macar o palma nu isi are justificare, d-apoi sa incerce sa te omoare, indiferent cat de lapte si miere a fost inainte! Poate a fost asa numai ca sa te convinga sa vii...
iulikutza
QUOTE(Maybeline @ 19-10-2007, 02:59 PM) *

Tu stii mai bine ce si cum, dar in niciun caz sa nu iti fie mila de el sau sa ii fii recunoscatoare pt ce a facut inainte sa se comporte asa. Nici macar o palma nu isi are justificare, d-apoi sa incerce sa te omoare, indiferent cat de lapte si miere a fost inainte! Poate a fost asa numai ca sa te convinga sa vii...

poate ai dreptate... tu privesti problema din afara, "la rece" cum se zice si cu siguranta esti mai obiectiva decat mine... oricum o sa imi folosesc la maxim dramul de diplomatie pe care il mai am in mine si sunt sigura ca totul va fi bine... tu esti in Spania??
amalia0701
iulika imi pare tare rau pentru situatia ta dar tu esti inca cetatean roman, nu-i asa ? de ce nu-ti iei lucrusoarele gramada si sa te duci sa ceri ajutor la ambasada sau la consulat ? esti obligata sa stai la el acasa? nu poti sa pleci pur si simplu din casa lui? poate gasesti pe altcineva acolo care te poate ajuta ...

Asta a postat Alina la Dany in jurnal.
Cred ca iti este greu, mai cred ca doar tu stii ce-i mai bine pentru tine. Dar daca el te-a violentat o sa o mai faca. Din pacate nici eu nu intzeleg cum adica te iubeste dar a vrut sa te sperie sa "nu faci valuri".
Eu sunt convinsa ca acolo drepturile femeii sunt mult mai aparate ca la noi. Daca o mai ia razna io zic sa iei legatura cu autoritatzile.

Tu muncesti acolo? Ai drept de munca?
ganesha
CITAT

Draga iulikutza, am citit si eu povestea ta (pe care nu o prea inteleg, si eu ca si May, mai ales ca daca zici ca ai emigrat, exista o gramada de asociatii guvernamentale care se ocupa cu protectia emigrantilor si mai ales a emigrantilor veniti dupa jumatatea lor, TOCMAI ca sa previna sau sa curme asemenea situatii), DAR, oricit de grea si de urita ar fi situatia ta, este o situatie personala, si nu cred ca ai dreptul sa o generalizezi asupra unei intregi tari, si mai ales sa jignesti gratuit niste oameni care au modul lor de viata si felul lor de a fi si de a vorbi. Asa sint ei, nu...ciuntesc nimic, asta e limba lor, iti place - foarte bine, nu iti place - este absolut problema ta personala. Nu cred ca este de datoria ta sa-i faci cu ou si cu otet pentru ca... nu se potrivesc cu gusturile tale. Repet, imi pare rau ca treci prin ce treci, dar aproape fiecare postare de-a ta cuprinde ceva jignitor la adresa acelei tari, si acest lucru mi se pare nelalocul lui.

____

Amelieeeeee, vreau si eu la Livadaaa!!!!
Si??? O lasi pe mindra sa se duca (la zilele de nastere tease.gif ). Mi-aduc aminte mereu de pozele de la ziua ei... mama ca frumoasa-i. Frate-miu a intrat la liceu - am uitat sa fac update-ul, tot sportiv si tot destept e lol.gif De-acum i se vede 6-pack-ul, si are niste muschi de mi se face verde cind il vad naughty.gif Ca sa nu mai zic ca a avut o revelatie si e vegetarian, si isi masoara macronutrientii la siiinge (ca sa faci, gena apa nu se face, n-a invatat de la mine, JUUUUR). Face 15 ani acusi. A! s-a hotarit definitiv, da la medicina (asta dupa ce termina prima fac, ca asa e aici, medicina e considerata grad. studies trebuie sa termini o facultate inainte).
Tu cit mai lenevesti? Si eu azi lenevesc... La ce ai examenele? floare.gif floare.gif pupic.gif
amalia0701
Normal ca o las. E bine sa socializeze copii la varsta lor.
Sa itzi traiasca fratele si sa fie sanatos, dupa ce revelatii a avut cred ca o sa fie.

La Livada am fost aseara, din pacte niste dascali "cultzi" au trimis niste copii de gimnaziu la teatru care s-au plicitisit ingrozitor si au inceput sa vb, erau chiar langa mine sad.gif Iar altzii dascali capabili au trimis niste liceeni, cred ca pentru prima data intr-o sala de teatru, fara sa-i insoteasca sad.gif S-au purtat ca niste vandali, pana la urma au fost scosi din sala de politzia comunitara sad.gif
Efortul actorilor a fost dublu in conditziile alea. Oricum a fost minunat.
Ar trebui sa am examinare profesionala anuala.
iulikutza
Ganesha draga mea imi cer iertare daca postarile mele te-au deranjat... sincer imi cer iertare.... am ezitat daca sa scriu pe acest forum dar pur si simplu am facut-o ptr ca v-am simtit aproape desi nu va cunosc.... se pare ca am dat-o in strachini... trebuia sa imi vad de treaba mea si de problemele mele nu sa ma vaicaresc ca o baba neajutorata si penibila.. inca o data iarta-ma... sa iti spun o cincidentza?? chiar azi "rasfoiam" alte pagini pe aici si ma tot intrebam ce vroia sa spuna Dany ca unele dintre fete s-au simtit jignite, ofensate de unele dintre replicile ei.... acum se pare ca am inteles...te pupic si sa ai spor in tot ceea ce faci hug.gif
ganesha
CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 02:49 PM) *

Ganesha draga mea imi cer iertare daca postarile mele te-au deranjat...

Pe mine nu m-ai deranjat cu nimic, ma refeream STRICT la jignirile aduse gratuit unui popor de oameni cu felul lor propriu de a fi si a vorbi si unei tari care personal nu ti-a facut nimic. ATIT! In rest... fiecare avem probleme, mai mult sau mai putin grave, si e normal sa simtim nevoia de socializare (fie ea si virtuala), de a cauta un umar de sprijin, si asa mai departe. Nu vad care e coincidenta... ce am semnalat eu e o chestiune care n-are nici o legatura cu experientele persoanale... asa sint oamenii respecitivi si tara lor, nu merita sa fie birfiti pe un forum.

De ei era vorba, nu de tine floare.gif Tie iti doresc tot binele din lume si sa reusesti sa iesi din situatia asta cit mai repede si mai onorabil, fara sa aiba nimeni de suferit mai mult decit sufera deja!
May
CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 02:08 PM) *

... tu esti in Spania??

Da, si eu venita dupa jumatatea mea... tocmai de asta zic... daca se comporta cu mine asa cum se comporta ``el`` cu tine, nici nu stateam la discutii dry.gif
iulikutza
Maybe iubita, din toata inima mea sper sa iti fie bine acolo.... eu ma retrag de pe site... se pare ca imi trebuia un dus rece ca sa inteleg ca pot sa fac si alte lucruri mai benefice ptr sufletul meu(cum ar fi spre exemplu sa citesc o carte .. ca si asa m-am carat cu o gramada dupa mine).. decat sa imi pierd ore pretioase in fatza calculatorului... te imbratisez cu drag hug.gif
amalia0701
CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 04:34 PM) *

Maybe iubita, din toata inima mea sper sa iti fie bine acolo.... eu ma retrag de pe site... se pare ca imi trebuia un dus rece ca sa inteleg ca pot sa fac si alte lucruri mai benefice ptr sufletul meu(cum ar fi spre exemplu sa citesc o carte .. ca si asa m-am carat cu o gramada dupa mine).. decat sa imi pierd ore pretioase in fatza calculatorului... te imbratisez cu drag hug.gif

Io cred ca gresesti.
Anda a spus doar ce o deranja.
Regret ca te simtzi ranita. Cred doar ca esti foarte vulnerabila acum pupic.gif . Te asteptam totusi aici, ai grija de tine.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.