Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 19-10-2007, 03:47 PM) *

CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 04:34 PM) *

Maybe iubita, din toata inima mea sper sa iti fie bine acolo.... eu ma retrag de pe site... se pare ca imi trebuia un dus rece ca sa inteleg ca pot sa fac si alte lucruri mai benefice ptr sufletul meu(cum ar fi spre exemplu sa citesc o carte .. ca si asa m-am carat cu o gramada dupa mine).. decat sa imi pierd ore pretioase in fatza calculatorului... te imbratisez cu drag hug.gif

Io cred ca gresesti.
Anda a spus doar ce o deranja.
Regret ca te simtzi ranita. Cred doar ca esti foarte vulnerabila acum pupic.gif . Te asteptam totusi aici, ai grija de tine.

Nu m-a deranjat nimic, Amelie draga, vezi SI mesajul de pe pagina anterioara (mesaj # 2397), de unde ati scos asta cu deranjatul? lol.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 19-10-2007, 04:52 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 19-10-2007, 03:47 PM) *

CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 04:34 PM) *

Maybe iubita, din toata inima mea sper sa iti fie bine acolo.... eu ma retrag de pe site... se pare ca imi trebuia un dus rece ca sa inteleg ca pot sa fac si alte lucruri mai benefice ptr sufletul meu(cum ar fi spre exemplu sa citesc o carte .. ca si asa m-am carat cu o gramada dupa mine).. decat sa imi pierd ore pretioase in fatza calculatorului... te imbratisez cu drag hug.gif

Io cred ca gresesti.
Anda a spus doar ce o deranja.
Regret ca te simtzi ranita. Cred doar ca esti foarte vulnerabila acum pupic.gif . Te asteptam totusi aici, ai grija de tine.

Nu m-a deranjat nimic, Amelie draga, vezi SI mesajul de pe pagina anterioara (mesaj # 2397), de unde ati scos asta cu deranjatul? lol.gif

Ti-ai spus parerea, ai luat atitudine.
Dar nu mai conteaza. Iulikutza se victimizeaza acum, imi pare rau pentru ea.
dany
CITAT(iulikutza @ 19-10-2007, 03:34 PM) *

Iuli , eu iti respect decizia ...daca chiar ai de gand sa nu mai apari pe aici . Ai si tu dreptate : mai pui mana pe o carte smile.gif . DAR .... cand vei simti nevoia sa vorbesti cu cineva nu uita ca suntem aici !!!! hug.gif

Noi doar ne dam cu parerea in legatura cu situatia ta ... mai mult nu putem face . TU stii ce se intampla cu adevarat acolo , TU stii ce poti sa faci si ce nu , TU iei deciziile . Multa bafta sa iasa totul in asa fel incat sa-ti regasesti linistea !! give_rose.gif
axe10
Eu zic sa ia singura deciziile cum a luat decizia de a se duce acolo, putem sa dam un sfat, putem sa-i dam o idee...dar sa o lasam sa se descurce ca e fata mare...parca 38 zisese....

Amalia, te pupicesc de we. pupic.gif
iulikutza
QUOTE(axe10 @ 20-10-2007, 03:00 PM) *

Eu zic sa ia singura deciziile cum a luat decizia de a se duce acolo, putem sa dam un sfat, putem sa-i dam o idee...dar sa o lasam sa se descurce ca e fata mare...parca 38 zisese....

chiar iti lasasem impresia ca sunt neajutorata???/ hm.... o zi buna dragutzo
axe10
CITAT(iulikutza @ 20-10-2007, 03:03 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-10-2007, 03:00 PM) *

chiar iti lasasem impresia ca sunt neajutorata???/ hm.... o zi buna dragutzo

No way....doar ca nu vreau sa ma bag prea adanc ca , vorba ta, nu cunosc toata povestea....
Dar May are dreptate sa stii, daca ai nevoie de ajutor poti sa strigi si-ti v-a raspunde cineva...
iulikutza

No way....doar ca nu vreau sa ma bag prea adanc ca , vorba ta, nu cunosc toata povestea....
Dar May are dreptate sa stii, daca ai nevoie de ajutor poti sa strigi si-ti v-a raspunde cineva...
[/quote]
axe10
[quote name='iulikutza' date='20-10-2007, 03:19 PM' post='95899']
[/quote]
[/quote]

Da, bine, am gresit....din viteza...
anca veselie
[quote name='iulikutza' date='20-10-2007, 03:19 PM' post='95899']
[/quote]
[/quote]

acum esti chiar rea.... si treci si dintr-o extrema in alta, acum ceva timp erai tare incantata ca ai gasit niste persoane cu care poti vorbi, iar la prima postare cand cineva nu e de acord cu tine te strangi ca un arici si scoti ghearele ca o matza incoltita... stii, prietenii nu sunt cei care te cocolosesc si te tin in puf, ci cei care iti spun lucrurile pe fatza.

pupici dulci amalia si concediu placut!
Amazoana
Neata Amalia draga pupic.gif
Sa ai o saptamana usoara!
dany
Ce mai faci , Amelie ? Cum merge culturalizarea ? hug.gif

CITAT(anca veselie @ 21-10-2007, 07:44 PM) *

acum esti chiar rea.... si treci si dintr-o extrema in alta, acum ceva timp erai tare incantata ca ai gasit niste persoane cu care poti vorbi, iar la prima postare cand cineva nu e de acord cu tine te strangi ca un arici si scoti ghearele ca o matza incoltita... stii, prietenii nu sunt cei care te cocolosesc si te tin in puf, ci cei care iti spun lucrurile pe fatza.

Wow ! Jos palaria !!! Sper ca Iuli ( daca mai intra pe aici ) sa inteleaga exact ce ai vrut sa spui si sa-si schimbe atitudinea .

julyalina
pupic.gif ce faci amelie? cum e in conced?
butterfly
iar cearta?!!?!? pfaaai...e de la vreme.. o luam razna clar:))

amelie..ti-am vzt pozele;)) sunt tari:d
pupic.gifpupic.gif
anca veselie
dany, daca nu intelege asta e...
butterfly cine se cearta? fiecare isi spune parerea
butterfly
nu vorbeam exact de cearta aia definita in DEX..ci de atmosfera aia mai ciudata..na..sper ca m-am fct inteleasa
axe10
Buna seara... naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
amalia0701
Servus dragelor!
In concediu fac doar ce am chef )).gif , ma lint in general.
Dorm, mananc( nu intrebatzi ce blushing.gif ), mai fac mimine activitatzi casnice blushing.gif , citesc, ma uit la filme.
Sa nu radetzi, dar nu am dormit 4 noptzi sa vad toate seriile( adica 6) din Sex and the City cheer.gif
Iar aseara am avut o cascada de orgasme artistice lol.gif , am vazut piesa Portretul lui Dorian Gray, mirobolant, grandios, ...............In afara de poveste, de replici ( mi s-a reconfirmat ca "singurul mod in care potzi sa scapi de o ispita e sa-i cedezi) costumele, machiajul au fost minunate.Ca sa nu va mai spun de Dorian, adica el a fost interpretul principal, nu a scos un cuvant, dar a interpretat minunat EL
axe10
CITAT(amalia0701 @ 24-10-2007, 01:21 PM) *

Servus dragelor!
In concediu fac doar ce am chef )).gif , ma lint in general.
Dorm, mananc( nu intrebatzi ce blushing.gif ), mai fac mimine activitatzi casnice blushing.gif , citesc, ma uit la filme.
Sa nu radetzi, dar nu am dormit 4 noptzi sa vad toate seriile( adica 6) din Sex and the City cheer.gif
Iar aseara am avut o cascada de orgasme artistice lol.gif , am vazut piesa Portretul lui Dorian Gray, mirobolant, grandios, ...............In afara de poveste, de replici ( mi s-a reconfirmat ca "singurul mod in care potzi sa scapi de o ispita e sa-i cedezi) costumele, machiajul au fost minunate.Ca sa nu va mai spun de Dorian, adica el a fost interpretul principal, nu a scos un cuvant, dar a interpretat minunat EL

Super misto tipul....dar nu e dansator?

Bravo tie ca te relaxezi!
amalia0701
E coreograf )).gif
Oricum a fost supr fain. M-am simtzit aseara din provincie si v-am invidiat ca puteti sa va infruptati oricand din spectacolele minunate blum.gif
anca veselie
imi doresc sa vad de mult Portretul lui Dorian Gray, nust de ce nu l-am prins niciodata la odeon.
eu inca nu am ajuns la teatru, poate reusesc in weekend...
concediu placut pupic.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 24-10-2007, 02:05 PM) *

E coreograf )).gif
Oricum a fost supr fain. M-am simtzit aseara din provincie si v-am invidiat ca puteti sa va infruptati oricand din spectacolele minunate blum.gif

Da, l-am vazut odata dansand de aia am ramas cu impresia asta!
Nessie
pupic.gif Ce faci, doamna? biggrin.gif Te-ai mai gandit cand si daca facem o intalnire? Mi-e dor de tine!
luchi
Duamna, mi-ai lipsit. Bine-ti sade, stai in conged si te uiti la seriale )).gif . Am vorbit azi cu fratello, era terminat, obosit, adormit, tot din cauza de seriale: a descoperit prison break si de cateva nopti nu mai doarme lol.gif
mirela
Cunosc fenomenul cu Prison breake.Dragutul de baby nu doarm,e cu zilele ca sa vada toata seria de la cap la coada.
Amalia, am citit ca in ultimele zile ai o agenda plina de evenimente culturale. Ce super! pAI, DACA VREI SA STII SI AGENDA MEA E PLINA DE.... DE.... MULTE ZBORURI CA SA ZIC ASA SI..... SI..... BAROTRAUMATISME (ASTA ASA DIN CAND IN CAND) SI..... IN REST CAM ATAT.
Mda, cam saraca agenda mea! Te pup draga mea si urmarire placuta la teatru!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 24-10-2007, 02:08 PM) *

imi doresc sa vad de mult Portretul lui Dorian Gray, nust de ce nu l-am prins niciodata la odeon.

Frumoooos film.Eu l-am vazut in scoala, eram obigati de profil sa-l vedem. wink1.gif
Neata si pupici pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 24-10-2007, 02:49 PM) *

pupic.gif Ce faci, doamna? biggrin.gif Te-ai mai gandit cand si daca facem o intalnire? Mi-e dor de tine!

saptamana viitoare mai vb de asta, acum e marius plecat si nu pot pleca si io.

CITAT(luchi @ 24-10-2007, 05:01 PM) *

Duamna, mi-ai lipsit. Bine-ti sade, stai in conged si te uiti la seriale )).gif . Am vorbit azi cu fratello, era terminat, obosit, adormit, tot din cauza de seriale: a descoperit prison break si de cateva nopti nu mai doarme lol.gif

Mai stiu fani Prison break, io nu am vazut nici un episod, dar nici nu ma tenteaza.
Acu imi caut Gilmore girls blushing.gif

CITAT(mirela @ 24-10-2007, 11:44 PM) *

Cunosc fenomenul cu Prison breake.Dragutul de baby nu doarm,e cu zilele ca sa vada toata seria de la cap la coada.
Amalia, am citit ca in ultimele zile ai o agenda plina de evenimente culturale. Ce super! pAI, DACA VREI SA STII SI AGENDA MEA E PLINA DE.... DE.... MULTE ZBORURI CA SA ZIC ASA SI..... SI..... BAROTRAUMATISME (ASTA ASA DIN CAND IN CAND) SI..... IN REST CAM ATAT.
Mda, cam saraca agenda mea! Te pup draga mea si urmarire placuta la teatru!

Mirela hug.gif pupic.gif
Mai profit si io un pic, apoi o sa trec si io la sapa iar )).gif sau ies la pensie lol.gif

CITAT(dulcikatty @ 25-10-2007, 09:50 AM) *

CITAT(anca veselie @ 24-10-2007, 02:08 PM) *

Frumoooos film.Eu l-am vazut in scoala, eram obigati de profil sa-l vedem. wink1.gif
Neata si pupici pupic.gif

pupic.gif
Io am vazut piesa pupic.gif

Aseara am vazut Sefele, un regal de interpretare. Nu m-au impresionat costumele, dar e normal.
ganesha
pupic.gif Ameile, ce-mi place...vad ca te tii tare pe pozitiile culturale, abia astept sa-mi scot si eu nitelus nasul din carti... cu ele de git ma pensionez cred floare.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 25-10-2007, 04:16 PM) *

pupic.gif Ameile, ce-mi place...vad ca te tii tare pe pozitiile culturale, abia astept sa-mi scot si eu nitelus nasul din carti... cu ele de git ma pensionez cred floare.gif

Mi se pare ca ziua e prea scurta pentru cate as vrea sa fac.
Acu trebe sa pregatesc cina si sa fug la teatru cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Am vazut piesa 5 femei de tranzitie.
M-am imbolnavit de rusine, aratau femeile alea w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Mai ales Aimee la 61 de ani era BETOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNN
Si nu-s pe invers.
Apoi am vazut fantanile muzicale si am admirat luna plina.
Mi-ar fi fost drag sa fie si El acasa, dar mi-am fost suficienta blum.gif ( asta-i ultima chestie care am invatzato: Sunt atat de minunata incat imi sunt sufiecienta cand sunt singura lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
Mi-am cumparat cartea asta Retzete pentru santatea noastra
Sunt cateva chiar interesante, mai ale cele cu soia, naut,legume si dulciuri doar din fructe yahoo.gif
dany
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2007, 08:51 PM) *

Sunt atat de minunata incat imi sunt sufiecienta cand sunt singura lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ce bine suna !!!!!!!!!!!
julyalina
pupic.gif
amalia, cand vine EL ? stiu, stiu ca esti atat de minunata incat iti este sufiecient cand esti singura da'... asa.... ca sigur iti lipsesc niste fursecuri naughty.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 26-10-2007, 08:23 AM) *

pupic.gif
amalia, cand vine EL ? stiu, stiu ca esti atat de minunata incat iti este sufiecient cand esti singura da'... asa.... ca sigur iti lipsesc niste fursecuri naughty.gif

La noapte cheer.gif cheer.gif
Mandra mea vroia sa doarma si la noapte cu mine si i-am explicat ca are camera ei pentru somn ca io am sotz acasa )).gif
anca veselie
)).gif )).gif
am vazut si eu 5 femei de tranzitie, fainaaa! ma tenteaza si pe mine Sefele, mai ales daca zici ca-i buna.
in ceea ce priveste fetele gilmore si eu vreaaaau!!!!!!!!!!!!!!
iti doresc o noapte frumoasa naughty.gif naughty.gif
Andreea-Rodica
te invidiez pentru activitatea ta culturala. Pe Aimee Iacobescu si eu as dori sa o vad jucand (n-am vazut-o niciodata live). Eu deocamdata am descoperit Anatomia lui Grey (am mai vazut cate ceva pe la TV, dar era marti, cand sunt si meciuri de fotbal in Liga Campionilor huh.gif ), dar as vrea sa vad Fetele Gilmore. Am sa ma apuc de cautat. hug.gif
Concediu placut in continuare!
ganesha
hug.gif cald pentru Amelie cea minunata!!!
axe10
CITAT(danyhoney @ 26-10-2007, 02:51 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 25-10-2007, 08:51 PM) *

Sunt atat de minunata incat imi sunt sufiecienta cand sunt singura lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ce bine suna !!!!!!!!!!!

Tot vroiam sa-i zic si eu ca e de tinut minte!!
mirela
Amalia am o surpriza la mine in jurnal. Profilul de pe Hi5 cu "colegul"
buretel
CITAT(mirela @ 27-10-2007, 09:34 PM) *

Amalia am o surpriza la mine in jurnal. Profilul de pe Hi5 cu "colegul"

w00t.gif Ce-am ratat?

pupic.gif Amalia, mi-e dor de tine hug.gif Si eu te invidiez pt mersul la teatru, mi-e un dor nespus de asta. Din pacate, nu am sanse sad.gif Iar vara stagiunea e inchisa. Dar recuperez eu blum.gif
axe10
Cum stai? Ai terminat concediul?...
Te pupez si te invit cu noi la o dieta mica.... naughty.gif
anca veselie
amalia, ce faci? pupiiii
buretel
Unde esti, draga noastra? hug.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Sunt de ieri la munca sad.gif , nu au vrut astia sa ma pensineze ca tare mai merit lol.gif lol.gif lol.gif
Aicie evident ca e nebunie.
Concediul dupa infuzia de teatru a continuat cu drogul numit Gilmore Girls, mai am cateva episoade din seria 7 si mai multe sarite )).gif
Am fost la Valcea joi sa ma examinez profesional si mi-or zis ca-s CORESPUNZATOARE lol.gif ( erau doar 2 variante)
Iar sambata am fost la munte cu niste prieteni, unde nme-am imbuibat si betzivit sad.gif Ce obiceiuri de a ne distra avem si noi blushing.gif

Evident ca am gasit un vraf de hartzoage de facut devil.gif si "mi o lene de ma doareeeeeeeeeee"
Axe ar cam trebui sa ma bag la un regim caci nu mai am ce imbraca. Nu ma mai incape nimic blushing.gif
Nessie
pupic.gif Gata concediu? Daca esti inapoi la munca, poate te mobilizezi si cu alt fel de munci... blum.gif Gandeste-te ca intr-o luna juma'te vin sarabatorile si iar mancare, iar bautura, iar cozonaci, iar stat intinsi in pat. nono.gif Nu e bine!

box.gif Ne-a prins valul pe mai multe acum si suntem puse pe treaba! Poate ingrosi randurile si tu! hug.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 06-11-2007, 10:19 AM) *

Axe ar cam trebui sa ma bag la un regim caci nu mai am ce imbraca. Nu ma mai incape nimic blushing.gif

Eu imi pierd rabdarea....hai ca doar nu vrei sa te imbraci de la xxxxxxl....ce naiba!
Asa fumeie corespunzatoare esti tu?!

O sa petreci niste sarbatori minunate mai slabanoaga sa stii....
hug.gif pupic.gif
Pisik
Amalia, stiu ca e greu, cunosc mai bine decat nimeni sentimentul de frustrare si dorinta nebuna de a te consola in bunatati, dar eu zic ca asa cum ai mai avut putere odata, vei reusi si de data asta daca te mobilizezi. Noi suntem alaturi de tine pupic.gif
Amazoana
Sa ai o saptamana usoara Amalia. Stiu ca toate par mult mai grele dupa concediu...
Te pup si-ti urez multa bafta sa-ti atingi scopurile.
julyalina
bine ai revenit amalia hug.gif
hai sa-ti dam un clik wink1.gif
amalia0701
Servus dragelor hug.gif
Ma bucur ca ma sustzineti, dar io in mine trebe sa gasesc puterea.
Din pacate s-o ascuns sad.gif
In fiecare dimineatza cand nu mai stiu cu ce sa ma imbrac asa imi promit, dar uit repede blushing.gif
Acu mi foame si nu am nimic sanatos prin jur ohmy.gif
Pisik
Si nu poti da o fuguta la piata/supermarket?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.