Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
CITAT(lliliana @ 27-09-2006, 10:03 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-09-2006, 09:57 AM) *

L-am certat la telefon.
A zis ca daca am draci pe el e de bine.
Inseamna ca in loc sa ma mai tem, am reusit sa ma infurii si e ok, mi-am revenit )).gif

Hihi...ce-a stiut sa te calmeze smile.gif E bun:).... floare.gif

E barbatul meu )).gif si-l iubesc tare rolleyes.gif
ina_ceva
Amalia, am si eu ceai de la Fares (antistres); mi-am facut o data , dar nu am vazut mare diferenta si am renuntat. Tu te simti bine dupa ce bei?
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 27-09-2006, 10:11 AM) *

Amalia, am si eu ceai de la Fares (antistres); mi-am facut o data , dar nu am vazut mare diferenta si am renuntat. Tu te simti bine dupa ce bei?

Pai depinde cat bei.
Io am baut ieri la serviciu mai mult de un l si parcva pluteam )).gif
amalia0701
Baui cafeaua cu 2 p[atratzeel de Anidor.
acu iar ceai antistess( io nu stiu daca chiar funcitoneza sau creierul mei produce serotitina la gandul ca beaua ceai antistres ca dansez pe scaun pe muzica UB40 band.gif
lliliana
Amalia...ce contine ceaiul antistress?
ina_ceva
"fructe de maces, flori de hibiscus, flori de tei, fructe de fenicul, flori de soc, coji de portocala"
lliliana
10x ina smile.gif
amalia0701
Am mancat:
-sardina cu lamaie, pipet de pui, rosii si binrza, desert Anidor.
Al meu sotz e pe drum, ajunge acasa la 17:30 cheer.gif
Nessie
cheer.gif Ma bucur ca iti vine sotul!! gata cu dormitul prin vecini! pupic.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 27-09-2006, 03:09 PM) *

Am mancat:
-sardina cu lamaie, pipet de pui, rosii si binrza, desert Anidor.
Al meu sotz e pe drum, ajunge acasa la 17:30 cheer.gif

Iesteeee! cheer.gif Ne bucuram taaare, caci ne-am ingrijorat zilele(pardon, noptile) astea. Acum, o sa fii pe maini bune naughty.gif
luchi
pupic.gif Amalia draga, ai mare dreptate. Da' nu stiu cum sa fac sa ies din starea asta. Acum, de exemplu, am insomnie. Ma sperii si eu de mine. Si cum nu-mi place sa ma plang (mult), am sa mai scriu cand imi mai revin.

Maine e ziua cea mare, iti monteaza usa? Si in seara asta dormi acasa?

te pup si-ti multumesc pentru tot. give_rose.gif
lliliana
Salutaree...cum a fost sa dormi la sotz in brate? naughty.gif Mmm? floare.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 27-09-2006, 05:11 PM) *

cheer.gif Ma bucur ca iti vine sotul!! gata cu dormitul prin vecini! pupic.gif

Asa e, dar nu a fost chiar asa de usore, dar cu ceai Somn usor, cu dopuri in urechi, am reusit pana la urma sa adorm.
Oricum am un vartej inca in stomac.
Azi la ora 16:30 vin demolatorii )).gif sa imi monteze usa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
De agitatata ce am fost ieri nici nu mi-a trebuit mancare aseara, am baut doar o tona de ceai.
Azi dimineatza cantarul zicea 99,1 kg cu pijamaua pe mine yeah.gif
Oricum inca sunt tare agitata, dar tot raul e inspre bine.
luchi
CITAT(amalia0701 @ 28-09-2006, 09:02 AM) *

Azi dimineatza cantarul zicea 99,1 kg cu pijamaua pe mine yeah.gif

cheer.gif cheer.gif pasi mici si siguri! give_rose.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 27-09-2006, 11:21 PM) *

pupic.gif Amalia draga, ai mare dreptate. Da' nu stiu cum sa fac sa ies din starea asta. Acum, de exemplu, am insomnie. Ma sperii si eu de mine. Si cum nu-mi place sa ma plang (mult), am sa mai scriu cand imi mai revin.

Maine e ziua cea mare, iti monteaza usa? Si in seara asta dormi acasa?

te pup si-ti multumesc pentru tot. give_rose.gif

pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
Din cauza stresului ai insomnii.
Si mie mi se intampla, dar acu ma imbib cu ceai antistres si seara cu ceai somn linistit.
Daca nici deseara dupa imi ce pun usa nu ma calmez, o sa imi cumpar Pasiflora, sa iau o perioada pana ma linistesc.
Nici io nu sunt o plangacioasa prea mare devil.gif , dar daca vb. cu voi ma mai linistesc.
Luchi nu trebuie sa te sperii, trebuie sa gasesti resursele in tine.
E tare greu, dar suntem invingatoare hug.gif si impreuna vom reusi.

amalia0701
Azi:
-6:45 - drojdia ;
-7:20 - lapte 0,1% cu paine neagra cu miere;
-8:30 cafea cu 2 patratzele de anidor.
-apoi ceai;
-prinz: rosii, ton , brinza de capra.
lliliana
dry.gif Eu sunt capra in zodiacul chinezesc dry.gif . Numai ca nu prea dau lapte bun de facut branza biggrin.gif
honey79
CITAT(lliliana @ 28-09-2006, 11:26 AM) *
dry.gif Eu sunt capra in zodiacul chinezesc dry.gif . Numai ca nu prea dau lapte bun de facut branza biggrin.gif

Eu prefer sa zic ca-s oaie. ....ca..mi-s mai bleaga... asa.... cateodata. blum.gif biggrin.gif

aki
Amalia ti-a trecut ciuda pe sot.Ti-au demolat/montat usa?
amalia0701
CITAT(aki @ 28-09-2006, 01:51 PM) *

Amalia ti-a trecut ciuda pe sot.Ti-au demolat/montat usa?

A venit sotul meu, e cam insensibil la problemele mele, adica nu-i chiuar atat de atent pe cat mi-as dori.

Azi la 16:300 vin aia sa imi monteze usa.
aki
Poate iti faci tu inchipuiri rele despre sotul tau,poate nu mai este asa cum iti pare tie.Sau poate are ceva probleme si nu vrea sa-ti spuie tie sa te deranjeze.Incearca si vorbeste cu el si lamuriti situatia.Nu tacea si nu tine in tine,discuta pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 28-09-2006, 03:10 PM) *

Poate iti faci tu inchipuiri rele despre sotul tau,poate nu mai este asa cum iti pare tie.Sau poate are ceva probleme si nu vrea sa-ti spuie tie sa te deranjeze.Incearca si vorbeste cu el si lamuriti situatia.Nu tacea si nu tine in tine,discuta pupic.gif

Ai inteles gresit.
Nu sunt suparata pe el.
Vorbim, dar de ex. aseara a trebuit sa ma rog de el jumatate de ora sa stinga televizorul, pana mi-a sarit mie somnul.
El a adormit si eu m-am perpelit 2 ore.
As fi vrut sa inteleaga ca am inca stresul in cap si sa stinga televizorul sa adorm si eu.
De asta am spus ca nu-i destul de atent la nevoile mele de acum.
El adormit, a inceput sa sforaie si s-a dus somnul meu.
devil.gif
lliliana
Buna dimineata...Avem usa? biggrin.gif Sau n-avem usa? sad.gif Aceasta-i intrebarea! )).gif

hug.gif Noi in casa suntem trei si avem trei televizoare...trei paturi. blushing.gif Evident ca dorm impreuna cu sotzul...dar daca are o problema de insomnie si are chef de tele...merge si se uita in alta camera. naughty.gif

)).gif Intr-o vreme ma batea gandul sa iau si trei video, dvd, calculatoare si asa mai departe, chestii pe care ne-am putea bate )).gif Dar, ce farmec ar mai avea daca n-am lupta sa obtinem fotoliul de la calculator? biggrin.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 29-09-2006, 07:26 AM) *

Buna dimineata...Avem usa? biggrin.gif Sau n-avem usa? sad.gif Aceasta-i intrebarea! )).gif

da, da smile.gif asa este intrebarea
buna dimineatza amalia pupic.gif
Sexymom
Hola amalia, fata iti scrisesem o polologhie si am ramas fara baterie la laptop sad.gif Nu iti mai face si tu atatea griji ca nu vine nimeni sa te fure, iar pe al tau lasa-l in pace , e si el barbat obosit si are dreptul sa sforaie lol.gif .
Iti pusasi usa?
luchi
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 11:27 AM) *

Iti pusasi usa?

Amaliaaa?
pusasi usa asa de bine ca nu sa deshchisa azi dimineata? unsure.gif
lliliana
Te-ai incuiat pe dinafara?... hug.gif Pup... pupic.gif Astept noutati biggrin.gif Urari de bine smile.gif
lliliana
Ce-i cu tine iubita de nu mai apari. Sper ca esti bine. hug.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 28-09-2006, 03:23 PM) *

CITAT(aki @ 28-09-2006, 03:10 PM) *

Ai inteles gresit.
Nu sunt suparata pe el.
Vorbim, dar de ex. aseara a trebuit sa ma rog de el jumatate de ora sa stinga televizorul, pana mi-a sarit mie somnul.
El a adormit si eu m-am perpelit 2 ore.
As fi vrut sa inteleaga ca am inca stresul in cap si sa stinga televizorul sa adorm si eu.
De asta am spus ca nu-i destul de atent la nevoile mele de acum.
El adormit, a inceput sa sforaie si s-a dus somnul meu.
devil.gif

Al meu in asa caz stii ce-mi spune?"De ce mereu trebuie sa fac numai ce vreai tu?""Eu vreau sa dorm cu televizorul aprins" devil.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Am golanit putzin vineri, mi-am luat o zi de CO.
Mi-am pus usa joi, asta nu inseamna ca buba din capul meu s-a retras sad.gif
De vineri pana ieri am fost plecata cu niste prieteni la tzara, cica sa culeaga ei via caci eu m-am dar ranita repede )).gif Munca-i facuta pentru MASINI )).gif
Nu mai imi trebuie casa la tzara, am avut numai aventuri, masina s-a stricat, a ramas acolo )).gif
Totusi am dormit foarte bine, m-am odihnit, asta ca sa ma pot perpeli azi noapte.
Deci una peste alta nu prea am cu ce sa ma laud, decat ca am baut prea mult must si acu cbeau ceai de menta devil.gif si rintzai biscutizi sorry.gif
luchi
pupic.gif Iubita, o sa fie bine. suntem langa tine. give_rose.gif
aki
pupic.gif Amalia
Vreau si eu must w00t.gif
bpaula
salutare

ma alatur si eu doritoarelor de must...tare mi-i pofta..oare unde as gasi si in Timisoara sa beau o sticla?

acum ca ai usa puternica te mai linistesti si tu...ce mama masii de treaba ca ti-am mai zis eu, daca dai la unul un dos de palma ii sar mucii pe pereti (scuze de limbaj)...principalul e sa nu fie proaspat varuit ca atunci pacat de pereti blum.gif
luchi
Pol, fereste-te de la a da astfel de sfaturi, daca nu vrei cumva sa vii la zugravit. Si de cand devenisi asa violenta? cool.gif
in alta ordine de idei, chiar, cum a fost mustul?
bpaula
apoi nu mi-ar strica un antrenament la varuit...nu de alta dar peste 2 saptamani trebuie sa dau si la mine cu var si sa invat pe pereti la altii devil.gif
buretel
neatza iubire pupic.gif must, huh? blink.gif mamaaaa, ce pohte mi-ai facut!
gata peripetiile cu vecinii turbulenti?
o zi frumoasa hug.gif
amalia0701
Mustul bestial.
Trebuia sa beau mai putzin sad.gif , dar acu asta e, beau azi ceai de menta si o sa fie OK.
La 12:30 am programare la dentist.
honey79
Bine te-a gasit, scumpa Amalia.

Ma bucur ca ai reusit sa montezi usa.... de-acum... trebuie doar sa te linistesti, sa realizezi ca nimeni n-are nimic cu tine.
Te pupic dulcic si-ti doresc o saptamana minunata.

Baut si eu aseara must...doar un paharel... buuuunnnnn... hac... mmmm. biggrin.gif
Sexymom
Must, ce frumos suna, imi cumpar si eu azi o sticla. Saptamana frumoasa draguto pupic.gif
amalia0701
Servus dragelor!
O zi faina cheer.gif , ca soarele asta e super.
julyalina
'neatza amalia!
eu am baut ieri suc de struguri blum.gif si abia azi o sa gust must blum.gif
Sexymom
Ce bine de voi ca va bucurati de soare, la mine e toamna in toata regula.Si anul trecut pe vremea asta erau inca 30 de grade afara.Zi frumoasa si tie. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 10:39 AM) *

Ce bine de voi ca va bucurati de soare, la mine e toamna in toata regula.Si anul trecut pe vremea asta erau inca 30 de grade afara.Zi frumoasa si tie. pupic.gif

Ieri au fost 26 de grade, azi la fel.
Sexymom
Eu ma bucur de 20 de grade. E inca binisor, in casa e mai frigut un pic.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 10:47 AM) *

Eu ma bucur de 20 de grade. E inca binisor, in casa e mai frigut un pic.

Cu ce va incalziti voi in casa?
Sexymom
Cu nimic, asteptam sa dea astia caldura, avem centrala de bloc, si cum toti spaniolii au calduri vom mai face frigul o perioada, asta e una din cauzele pt.care vreau sa schimb casa asta din nou, si nu am nici aer conditionat in toata casa ca in Hercesa.
amalia mai sti ceva de Likris? nu o mai vad pe messenger.
amalia0701
S-au mutat in noul sediu de firma.
Nu stiu daca au conexiunea la net acolo, au fost intr-o mare alergatura.
Sexymom
Da???nu stiam, atunci astept sa dea ea un semn. Daca mai vb cu ea sa ii spui ca imi lipseste , impreuna cu Iubi al ei. )).gif Astept sa imi trimita pozele care le-am facut impreuna, sa vezi ce sexy sunt si ce craci am. BETON. lol.gif Ca in pozele de la Luchi arat ca moartea in vacanta la Bucuresti.
lliliana
Salutare Amalia, cam tarzior azi, dar nu-mi vad capul de treaba. Si totusi am zis ca trebuie macar sa va salut. hug.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 11:06 AM) *

Da???nu stiam, atunci astept sa dea ea un semn. Daca mai vb cu ea sa ii spui ca imi lipseste , impreuna cu Iubi al ei. )).gif Astept sa imi trimita pozele care le-am facut impreuna, sa vezi ce sexy sunt si ce craci am. BETON. lol.gif Ca in pozele de la Luchi arat ca moartea in vacanta la Bucuresti.

lol.gif lol.gif lol.gif
sexi noi stim ca ai craci faini.

CITAT(lliliana @ 03-10-2006, 11:09 AM) *

Salutare Amalia, cam tarzior azi, dar nu-mi vad capul de treaba. Si totusi am zis ca trebuie macar sa va salut. hug.gif

Servus!
Si io ma o tona de treburi, dar ma mai alint pe aici ca am lipsit 4 zile )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.