Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 14-12-2007, 12:55 AM) *

Amelie .....pozeeee , da ????? hug.gif Sa nu-mi spui ca v-ati uitat aparatele acasa sau ca s-au decarcat bateriile ca .......ma supar ( ca sa nu zic altceva )).gif ) !

Ne-a furat peisajul si nu am facut poze blushing.gif
Promitem sa nu mai facem, macar cateva cu telefonul am fi putut sa facem dar nu ne-a trecut prin cap. )).gif

Io am avut numai aventuri in excursia asta, parca am fost cu capul in straitza )).gif

Fetele sunt superbe. Galbioara e tot Miss Oneden, ma bucur ca am cunoscut-o in sfarsit pe Anca.
Axe mi-a placut acolo( La City Grill), am stat pana pe la 18.
Seara am fost la concert cu Stefan Banica Junior, a fost minunat.
Iar cand am iesit afara era ca in povesti, ningea ca in vis.
( Nu punem la socoteala flescalaia de pe jos )).gif ), asa ca am plecat de la Sala Palatului cu prietena mea sa vedem POMUL de la Unirii.
Starea de poveste s-a destramat din cauza ca trotuarul era spart si am facut slalom prin shantzuri de la Universitate pana la Unirii lol.gif lol.gif lol.gif
Pomul cel mai mare din Europa( parca asa zicea o stire) a fost o dezamagire. O constructie metalica imensa care mie nu imi zicea nimic.

A doua zi, pe cand sa plec de la Sys m-a sunat Ioana, era 11:40, plangand ca ii este rau.
II venise ciclul si nu avea nici un algolacmin la ea sad.gif .
Nu pot sa va spun in ce panica am intrat.
Marius nici el nu era in Craiova, era la 20 kg, dar nu avea cum sa ajunga pana la 12 la ea la scoala.
Nu stiuam nici regulile cu teza unica, in sfarsit dupa 20 de telefoane, in care am alertat juamte din scoala lol.gif lol.gif lol.gif , m-am lamurit ca daca ii ewra rau trebuia sa nu intre in teza, dar panma sa ii spun si ei si-a oprit mobilul.
Asa ca nu stiu cum am ajuns la gara, m-am urcat in tren si am asteptat sa treaca cele 2 ore.
Nu stiam nimic sigur, scoala era inchisa, nu putea sa intre nimeni sa aflu ceva, puteam doar sa presuspun ca si-a facut efectul calmatul care i l-a dat la cabinetul medical si ca s-a hotarat sa ramana la teza.
Abia la 14:07 si-a deschis telefonul si mi-a spus ca pana la urma a ramas la teza.
Mai trebuie sa va spun cat de vinovata m-am simtzit ca nu eram in Craiova?
Noroc ca ma uitam pe geam si era o feerie alba, soare si mi-am mai revenit.
De la gara am mers direct la coafor, apoi acasa sa ma imbrac si la 18:30 am fost la petrecere.
Am stat pana dimineatza la 4:30 biggrin.gif
Ieri am dormit si azi muncesc grin.gif

CITAT(julyalina @ 15-12-2007, 10:52 PM) *

pupic.gif ce mai face mandra ta ? s-a impacat cu prietenul ?

Nu.
Sincer io cred ca decat " sa stea" impreuna mai bine sunt "best friends".
Nu am mai vb. despre asta, trebuie sa mai treaca ceva, acu rumega singura, o sa vina peste vreo 2 saptamani sa vb. )).gif
Iar dupa teaza a fost ocupata sa citeasca ultimul volum Harry Potter. Nopi am fost la petrecere si ea a citit )).gif , iar ieri la prinz nu s-a miscat din pat pana nu a terminat cartea )).gif )).gif

ganesha
Ce de povesti! Bine ca te-ai simtit bine! Ce mindruta cuminte ai! Frate-miu e acum asaltat de o colega de scoala (el e intr-a noua acum), care il tot suna si-i zice ca e super indragostita de el. Dar el n-are incredere, zice ca e scam si nu vrea sa se intilneasca cu ea. Zice ca n-ai cum sa te indragostesti de cineva daca nu-l cunosti mai intii ca om (pe ea n-o stie). Cind vad atita intelepciune ma topesc.

Te pupic.gif si sa-ti inceapa o saptamina faina!!!!!
amalia0701
Fratele tau s-a nascut matur )).gif )).gif )).gif
Dar parca si sa momnetele cand "erai indragostit" de un poster era fain )).gif )).gif
pupic.gif
bubbles
Seara.Uff ce de aventuri. Eu zic ca nu ai de ce sa te simti vinovata ca i se putea intampla oricui hug.gif pupic.gif
Iar despre postere si falling in love de un personaj din postere .. am trecut si eu prin asta grin.gif si sincer mi-e putin dor de vremurile alea )).gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 16-12-2007, 09:19 AM) *

Marius nici el nu era in Craiova, era la 20 kg, dar nu avea cum sa ajunga pana la 12 la ea la scoala.

Distanta se masoara in km.Iar greutatea noastra in kg lol.gif
Numai la kg te gindesti? pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 17-12-2007, 12:06 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 16-12-2007, 09:19 AM) *

Distanta se masoara in km.Iar greutatea noastra in kg lol.gif
Numai la kg te gindesti? pupic.gif

blum.gif blum.gif blum.gif
Ai sarit tu repede )).gif
Nu ma gandesc deloc la kg lol.gif
julyalina
pupic.gif mamaaaaa , ce de aventuri doh.gif
Amazoana
Neata Amalia.
Ce bine ca te-ai intalnit cu fetele cheer.gif Si ce pacat ca nu aveti foto sad.gif
Pt concertul cu Stf. Banica te invidiez, de mult imi doresc sa ajung si eu la un concert de Craciun de-al lui. Pacat ca nu are si in Ct sad.gif
Anyway, te pup, pup, pup dulceeee si sper sa ai o saptamana minunata!
amalia0701
E o saptamana de calvar la munca, dar gandul ca vineri e ultima zi ma tzine in functie.
aki
Bafta la munca pupic.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 17-12-2007, 10:30 AM) *

E o saptamana de calvar la munca, dar gandul ca vineri e ultima zi ma tzine in functie.

Eu fac galerie, sa treaca mai repede! cheer.gif pupic.gif Amelie, acusi e vineri!
julyalina
amr 4 pupic.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 18-12-2007, 09:11 AM) *

amr 4 pupic.gif

pupic.gif
Am hotarat sa stam acasa de Craciun.
A invins Mandrutza )).gif
O sa vina tata la noi, eventual si soacra-mea.
Acum trebuie sa fac lista de meniu si de cumparaturi )).gif , cand o sa am timp sa gandesc lol.gif lol.gif lol.gif
Azi am programare la cosmetica si trebuie sa fac si niste cumparaturi, bate vantul in frigider si copila se revolta lol.gif lol.gif lol.gif iar la 19 trebuie sa ma intorc la serviciu.
Incerc sa nu ma agit prea tare ohmy.gif
Ioana a luat la teza la romana 8:80( i-a scazut 0.5 puncte la o compunere ca-i incoerenta lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ), zicea ca se mai gandeste daca face contestatie sau nu.
Nessie
Wow cate aventuri ai avut! pupic.gif

Ma bucur ca mandruta ta a trecut cu bine de teze, chiar daca nu are 10 la toate cum vroia mamica ei. blum.gif Stii si tu ca nu se poate chiar la toate.
mirela
)).gif Ce m-am distrat! Amalia esti o bomba cu ceas tu.Fugi de la Bucuresti ca sa duci un calmant fetei sau prt. ce ai zbughit-o asa rapid de acolo? tease.gif Imi place cum zici ca o lasi sa stea in suferinta ei vreo 2 saptamani si apoi vine sa vorbiti. Acum stiu ce gandea si maica-mea cand aveam iubiriscuri tineresti sau mai bine zis adolescentine.Cateodata ma distrez cu ea la telefon cand vorbim de exii mei. grin.gif Si acum intorcandu-ma la Bucuresti! Pai bine mai fetelor furate rau de peisaj (sper sa fi fost altceva mai forte decat zapada)chiar nici o poza? Cat puteti vorbi fara sa faceti o poza? Trebuie sa va indoctrinez sindromul asiatic biggrin.gif .
amalia0701
CITAT(Nessie @ 18-12-2007, 12:34 PM) *

Wow cate aventuri ai avut! pupic.gif

Ma bucur ca mandruta ta a trecut cu bine de teze, chiar daca nu are 10 la toate cum vroia mamica ei. blum.gif Stii si tu ca nu se poate chiar la toate.

lol.gif
Sunt o aventuirera.
Viatza e monotona fara aventuri, provocari.
Mandra mea este ea nemultzumita ca a fost"incoerenta" lol.gif lol.gif lol.gif
Io ii multumesc lui Dumnezeu ca a dat teze pana la urma, ca si-a facut calmantul efectul si are o nota.
10 vrea ea, io nu tzin mortzis, io-s super multzumita ca s-a mobilizat si a muncit foarte mult semestrul asta.
Abilitatea de a munci e cel mai mare castig al ei, nu linia de 10 din catalog.

Sexymom
Amalia ti-am lasat ce mi-ai cerut pe messenger si pe mail.
Besos
amalia0701
CITAT(mirela @ 18-12-2007, 03:26 PM) *

)).gif Ce m-am distrat! Amalia esti o bomba cu ceas tu.Fugi de la Bucuresti ca sa duci un calmant fetei sau prt. ce ai zbughit-o asa rapid de acolo? tease.gif Imi place cum zici ca o lasi sa stea in suferinta ei vreo 2 saptamani si apoi vine sa vorbiti. Acum stiu ce gandea si maica-mea cand aveam iubiriscuri tineresti sau mai bine zis adolescentine.Cateodata ma distrez cu ea la telefon cand vorbim de exii mei. grin.gif Si acum intorcandu-ma la Bucuresti! Pai bine mai fetelor furate rau de peisaj (sper sa fi fost altceva mai forte decat zapada)chiar nici o poza? Cat puteti vorbi fara sa faceti o poza? Trebuie sa va indoctrinez sindromul asiatic biggrin.gif .

Iubire, io ma simt garsa si nu mai imi vinesa ma pozez blushing.gif
Sunt o bomba cu ceas )).gif
Am fugit de la Bucuresti caci trebuia sa ajung la coafor, unde aveam programare la 16, iar la 18 trebuia sa merg la petrecerea de sfarsit de an.

CITAT(Sexymom @ 18-12-2007, 06:40 PM) *

Amalia ti-am lasat ce mi-ai cerut pe messenger si pe mail.
Besos

Stii ca te iubesc pupic.gif
[size=7]MULTZUMESC [/size]

Scrisoare catre Mos Craciun:
Draga Mos Craciun,

Anul acesta am fost o fata cuminte(si foarte coerenta), dovada notele pe care le'am luat in decursul anului.
Astfel, m-am gandit ca in perioada sarbatorilor sa-ti trimit lista cu ceea ce as dori.
Sper ca nu o s-o gasesti foarte lunga, caci eu cred ca merit.
In fruntea liste este un telefon mobil Sony Ericsson w660i, de culoare neagra.
Lista se continua cu o pereche noua de blugi albastri si niste adidasi cu sireturile mari negri.
Cum bine stii, nu trebuie sa lipseasca dulciurile...care indulcesc sarbatorile.

Craciun Fericit!

Cu drag, Ioana.

P.S:Am atasat o poza a telefonului.

Poza telefon
Sexymom
Verifica
pupic.gif
ganesha
Destul de coerenta fata ta, eu asa zic naughty.gif se-ntelege limpede ce-i trebuie.

Un mare pupic.gif la amindoua, ca tare sinteti frumoase si intelepte, asa mama asa fiica! Bravo voua!!!!
Sexymom
Eu i-am luat Biancai Sony asta...e Z610i azul
tel. Biancai in culoare albastra
lilistiuca
ziua buna!

ma bag si eu in seama in jurnalul tau, sper sa nu te superi!!!

am observat ca fata ta a dat teze cu subiect unic. este clasa a 8-a???

si eu sunt posesoare de una domnisoara clasa a 8-a...a mea a luat la mate 8.45, la geo 10 si la romana 8.80.

sa ne traiasca copiii si sa ne bucuram de ei!!!
amalia0701
CITAT(lilistiuca @ 19-12-2007, 10:36 AM) *

ziua buna!

ma bag si eu in seama in jurnalul tau, sper sa nu te superi!!!

am observat ca fata ta a dat teze cu subiect unic. este clasa a 8-a???

si eu sunt posesoare de una domnisoara clasa a 8-a...a mea a luat la mate 8.45, la geo 10 si la romana 8.80.

sa ne traiasca copiii si sa ne bucuram de ei!!!

Asa sa fie!
Ioana e in clasa a 7-a doar( daca ar fi dupa mine as vrea sa fie la gradi )).gif )
welcome.gif
julyalina
)).gif ce ideea ia amalia pupic.gif nu cred ca ar mai vrea ea blum.gif

Nessie
CITAT(Sexymom @ 18-12-2007, 07:56 PM) *

Sexy ai dat linkul gresit. lol.gif Am deschis si erau numai gagici in sutiene pe acolo. Am modificat linkul, dar tot nu merge.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 19-12-2007, 11:45 AM) *

Sexy ai dat linkul gresit. lol.gif Am deschis si erau numai gagici in sutiene pe acolo. Am modificat linkul, dar tot nu merge.

)).gif )).gif )).gif
amalia0701
Am facut 99% din cumparaturile de mos( adica cadourile de sub pom), sunt epuizata si am luat si un virus sad.gif
Ma doare in gat, asa ca nu o sa vin maine la Bucuresti sad.gif
Sunt in urma cu pregatirile si daca nu spal maine ma apuca Craciunul cu 2 cosuri de rufe murdare.
Asa ca felelor poate ne vedem in 29 wink1.gif
aki
CITAT(Nessie @ 19-12-2007, 12:45 PM) *

La mine nu se deschide unsure.gif
julyalina
spor la treburi amalia dragutza! hug.gif
eu am stat ieri acasa si am smotruit wacko.gif de aseara am mainile varza cu toata crema pe care am dat-o sad.gif
bpaula
Sarbatori fericite si pline pline de bucurie pupic.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 21-12-2007, 08:01 AM) *

spor la treburi amalia dragutza! hug.gif
eu am stat ieri acasa si am smotruit wacko.gif de aseara am mainile varza cu toata crema pe care am dat-o sad.gif

Io nu am chestii grele de facut. Trebuie doar sa spal, sa calc si sa fac curat in dulapuri.
Mai trebuie sa fac cadourile.
Dar pentru asta trebui sa fiu acasa.
Deocamdata ma razboiesc cu un virus devil.gif
Ma tratez cu grog grin.gif

CITAT(bpaula @ 21-12-2007, 08:29 AM) *

Sarbatori fericite si pline pline de bucurie pupic.gif

La fel dragele mele!
Drum bun al Wiena. Sa betio un vin fiert cu scortzisoara in fatza la priomarie si sa va ganditzi si la mine hug.gif Sa faceti si poze hug.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 21-12-2007, 09:33 AM) *

Io nu am chestii grele de facut. Trebuie doar sa spal, sa calc si sa fac curat in dulapuri.

acum am mai ramas si eu doar cu astea blum.gif
e bun grogul blum.gif da' eu as zice sa-i dai cu niste aspirina saracului naughty.gif si daca tii post ai dezlegare ca esti racita naughty.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 21-12-2007, 09:44 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 21-12-2007, 09:33 AM) *

acum am mai ramas si eu doar cu astea blum.gif
e bun grogul blum.gif da' eu as zice sa-i dai cu niste aspirina saracului naughty.gif si daca tii post ai dezlegare ca esti racita naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
El e la serviciu, apoi vine la Bucuresti cu Ioana sa o duca maine pe Sys la aeroport si sa ia masina la Craiova, asa ca nu-s sanse.
Amazoana
Craciun fericit si un An nou plin de realizari! Pupici si imbratisari cu drag! pupic.gif
Sexymom
Amalia iti doresc un an bun si plin de satisfactii, sa treaca cu bine fetita ta peste capacitate, sa ajunga acolo unde isi doreste, voi sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de cei din jur si sa aveti parte numai de fericire. pupic.gif
aki
LA MULTI ANI, DRAGA AMALIA
Imagine
amalia0701
Multzumesc dragele mele!
Sarbatoro fericite va doresc give_rose.gif
ganesha
Amelie hug.gif hug.gif hug.gif Un Ajun si un Craciun magic sa ai!!!
romanitza
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI! give_rose.gif
crissy
Craciun fericit!
Tzutzi80
pupic.gif craciun fericit draga mea...si tot ce iti doresti..un an nou plin de realizari..te pup si numai bine
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif Si multa liniste in suflet!
anca veselie
amalia, te pup dulce!
aki
Hai cu poze cheer.gif
dany
Ma gandesc ca ai avut un Craciun asa cum ti-ai dorit !!!!!! hug.gif
julyalina
am scris si la mine da' mai merge odata blum.gif ... amalia pupic.gif multumesc mult pentru felicitare hug.gif
CITAT
azi am primit in cutia postala mai multe plicuri. ma uit, facturi, felicitari, etc... dau peste un plic albastru adresat mie. nimic nou. doar ca ... nu avea timbru blink.gif ma uit, il intorc pe toate partile cautand timbrul ... si-lam tot intors de cateva ori de ziceai ca e cutie )).gif si in final tot nu reusesc sa inteleg cum a venit plicul ala cu felicitare fara timbru :wacko
:
axe10
Ti-a priit Craciunul?...Dar odihna de dupa?!

Te pup si-ti doresc sa ai o petrecere frumoasa de Revelion!
Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.