Amelie .....pozeeee , da ?????
Ne-a furat peisajul si nu am facut poze
Promitem sa nu mai facem, macar cateva cu telefonul am fi putut sa facem dar nu ne-a trecut prin cap.
Io am avut numai aventuri in excursia asta, parca am fost cu capul in straitza
Fetele sunt superbe. Galbioara e tot Miss Oneden, ma bucur ca am cunoscut-o in sfarsit pe Anca.
Axe mi-a placut acolo( La City Grill), am stat pana pe la 18.
Seara am fost la concert cu Stefan Banica Junior, a fost minunat.
Iar cand am iesit afara era ca in povesti, ningea ca in vis.
( Nu punem la socoteala flescalaia de pe jos
Starea de poveste s-a destramat din cauza ca trotuarul era spart si am facut slalom prin shantzuri de la Universitate pana la Unirii
Pomul cel mai mare din Europa( parca asa zicea o stire) a fost o dezamagire. O constructie metalica imensa care mie nu imi zicea nimic.
A doua zi, pe cand sa plec de la Sys m-a sunat Ioana, era 11:40, plangand ca ii este rau.
II venise ciclul si nu avea nici un algolacmin la ea
Nu pot sa va spun in ce panica am intrat.
Marius nici el nu era in Craiova, era la 20 kg, dar nu avea cum sa ajunga pana la 12 la ea la scoala.
Nu stiuam nici regulile cu teza unica, in sfarsit dupa 20 de telefoane, in care am alertat juamte din scoala
Asa ca nu stiu cum am ajuns la gara, m-am urcat in tren si am asteptat sa treaca cele 2 ore.
Nu stiam nimic sigur, scoala era inchisa, nu putea sa intre nimeni sa aflu ceva, puteam doar sa presuspun ca si-a facut efectul calmatul care i l-a dat la cabinetul medical si ca s-a hotarat sa ramana la teza.
Abia la 14:07 si-a deschis telefonul si mi-a spus ca pana la urma a ramas la teza.
Mai trebuie sa va spun cat de vinovata m-am simtzit ca nu eram in Craiova?
Noroc ca ma uitam pe geam si era o feerie alba, soare si mi-am mai revenit.
De la gara am mers direct la coafor, apoi acasa sa ma imbrac si la 18:30 am fost la petrecere.
Am stat pana dimineatza la 4:30
Ieri am dormit si azi muncesc
Nu.
Sincer io cred ca decat " sa stea" impreuna mai bine sunt "best friends".
Nu am mai vb. despre asta, trebuie sa mai treaca ceva, acu rumega singura, o sa vina peste vreo 2 saptamani sa vb.
Iar dupa teaza a fost ocupata sa citeasca ultimul volum Harry Potter. Nopi am fost la petrecere si ea a citit