Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Amazoana
La multi ani draga Amalia, sa ai un an bun! pupic.gif
aki
Amalia bafta la dieta pupic.gif .Hai cind intri in echipa? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Anda nu iti fa griji, inteleg cum e sa fii agitat.
Io ieri am mai mancat asa:
-prinz ora 14:
- piftie de porc( mai mult gelatina) cu 3 catzei de usturoi;
- supa de zarzavat;
-un patratzel de ciocolata poiana amaruie
- ora 19 - 2 mere
- ora 21:30 - o salata din 1 rosie, jumate castravete, o ceapa rosie, 80 gr, porumb. 80 gr. ton in apa, lamaie si o linguritza de ulei de masline si vreo 10 masline lights.
Deci in total 1410 calorii.
Nu am facut sport, mai mult am dormit ieri dupa masa, caci m-am pricopsit cu un virus.
Sunt fleasca, azi dimieazta de abia daca m-am ridicat din pat, m-am rostogolit pana aici si acu incerc sa stau drept.
Andreea-Rodica
Sanatate multa! Vezi ce faci cu virusul ala, da-i in cap cu ceva. hug.gif
amalia0701
CITAT(Andreea-Rodica @ 11-01-2008, 09:43 AM) *

Sanatate multa! Vezi ce faci cu virusul ala, da-i in cap cu ceva. hug.gif

Asta si fac, am luat fervex, oscilococcinum, paragripe, dar vreau in pat...........
De abia stau pe scaun, am tot frisoane.
Nessie
Sanatate multa! pupic.gif Pentru virusul ala incearca si leacuri babesti: vin fiert si sex. naughty.gif
aki
CITAT(Nessie @ 11-01-2008, 12:43 PM) *

Sanatate multa! pupic.gif Pentru virusul ala incearca si leacuri babesti: vin fiert si sex. naughty.gif

lol.gif lol.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 11-01-2008, 11:43 AM) *

Asa zic babele?
lol.gif lol.gif lol.gif
O sa-i spun "mosului meu" )).gif
Mi-a facut o frectie cu Carmol si vazand ca nu are nici un efect s-a uitata pe sticla si a constat ca era expirat lol.gif lol.gif lol.gif
Mi-am mai revenit, dar daca mai stau aici in birou ma imbolnavesc iar ca-i tare frig sad.gif
axe10
Prea e frig surioara...eu doar am dat cate o tura pe afara si ieri si azi si mi-au inghetat toate cele...

Nu stiu cum rezisti ore intregi in frig...

Sanatate si cumpara alt carmol...am patit-o si eu...
aki
La noi s-a incalzit.E un soare doh.gif si se topeste zapada cheer.gif
ganesha
Amelie am trecut sa te hug.gif da' asa, mai de la distanta, sa nu schimbam virusii lol.gif O saptamina vesela si sanatoasa si bucuroasa sa ai! pupic.gif
julyalina
pupic.gif sanatate multa amalia hug.gif
cum te mai simti ?
lilistiuca
sanatate si din partea mea cit cuprinde!!! pupic.gif

ce-ti mai face domnisoara??? a mea e in faza in care citeste la greu, sa nu-i fie de deochi...i-am luat niste carti de brad si acum le devoreaza....inca nu a inceput meditatiile si profita...of...abia astept sa treaca clasa a 8-a....
amalia0701
CITAT(ganesha @ 13-01-2008, 11:55 PM) *

Amelie am trecut sa te hug.gif da' asa, mai de la distanta, sa nu schimbam virusii lol.gif O saptamina vesela si sanatoasa si bucuroasa sa ai! pupic.gif

pupic.gif

CITAT(julyalina @ 14-01-2008, 07:46 AM) *

pupic.gif sanatate multa amalia hug.gif
cum te mai simti ?

Azi mai bine, am venit la serviciu, dar dupa frigul de duminica m-a intors raceala si ieri am zacut.

CITAT(lilistiuca @ 14-01-2008, 07:57 AM) *

sanatate si din partea mea cit cuprinde!!! pupic.gif

ce-ti mai face domnisoara??? a mea e in faza in care citeste la greu, sa nu-i fie de deochi...i-am luat niste carti de brad si acum le devoreaza....inca nu a inceput meditatiile si profita...of...abia astept sa treaca clasa a 8-a....

Ioana s-a reapucat cu spor de invatzat, se pregateste pentru olimpiade.
I-a adus si ei Mos Craciun Cronicile din Narnia si le citeste.
Noi suntem de abia in clasa a -7-a.
bubbles
Ziua.Ce faci?Ai scos pe Dl Cantar de la prins praf dry.gif .Asteptam meniuri si mobilizare don`le pupic.gifpupic.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 15-01-2008, 11:00 AM) *

Ziua.Ce faci?Ai scos pe Dl Cantar de la prins praf dry.gif .Asteptam meniuri si mobilizare don`le pupic.gifpupic.gif

blushing.gif
nu inca blushing.gif
mirela
Lenes-o! pupic.gif Si ne intalnim?Can ,unde cum? cheer.gif De abia astept!Ce faci azi? Nu vrei sa iesi la o cafea? lol.gif Daca as avea um mijloc de transport fulger as veni sa te iau la o cafea. )).gif
lliliana
CAFEA w00t.gif Unde e? w00t.gif Amalia duamna, sa ai parte de sanatate...shi sa nu mai patzesti nika pe domeniul asta. Nu-i voie! hug.gif Nu e bun, e KK. )).gif Am trecut sa-ti declar iubire vesnica shi bine te-am regasit. pupic.gif
axe10
wave.gif valea.gif
amalia0701
CITAT(mirela @ 15-01-2008, 12:22 PM) *

Lenes-o! pupic.gif Si ne intalnim?Can ,unde cum? cheer.gif De abia astept!Ce faci azi? Nu vrei sa iesi la o cafea? lol.gif Daca as avea um mijloc de transport fulger as veni sa te iau la o cafea. )).gif

Tu esti in Romania?
Sau faci glume cu mine?
Cand tu esti in Romania , in Bucuresti mai exact vin si io sa ne vedem.
pupic.gif
De abia astept hug.gif

Bucur ca ai revenit Lilcule cheer.gif cheer.gif
clap.gif clap.gif clap.gif welcome.gif party.gif
pupic.gif

CITAT(axe10 @ 16-01-2008, 02:13 PM) *

wave.gif valea.gif

Si io te pup hug.gif
Sexymom
Amalia, eu am si filmul Cronicile din Narnia, e super.Poate il descarci si tu dupa net sa il vada ( dupa ce citeste cartea bineinteles).
Amazoana
Si mie mi-au placut Cronicile
Kiss, kiss amalia
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 16-01-2008, 02:49 PM) *

Amalia, eu am si filmul Cronicile din Narnia, e super.Poate il descarci si tu dupa net sa il vada ( dupa ce citeste cartea bineinteles).

Filmul e facut dupa volumul 2 din Carte.
In limba romana au aparut 7 volume, acum a inceput si ea volumul 3.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Dulcik.
Ce masina ti-ai luat tu?
Ce marca e, ca din poz enu imi dau seama blushing.gif
Ne-am hotarat sa ne luam masina si noi.
Inca studiem piatza.
aki
Amalia hug.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 16-01-2008, 05:13 PM) *

Dulcik.
Ce masina ti-ai luat tu?
Inca studiem piatza.

Ne-am luat Suzuki SX4. Este o masina de familie, iar eu nu am decat cuvinte de lauda pt ea. Daca vrei iti trimit un MP in care sa-ti spun cate ceva despre ea, n-as vrea ca fetele s-o considere reclama. Oki doki? pupic.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 16-01-2008, 03:19 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 16-01-2008, 05:13 PM) *

Dulcik.
Ce masina ti-ai luat tu?
Inca studiem piatza.

Ne-am luat Suzuki SX4. Este o masina de familie, iar eu nu am decat cuvinte de lauda pt ea. Daca vrei iti trimit un MP in care sa-ti spun cate ceva despre ea, n-as vrea ca fetele s-o considere reclama. Oki doki? pupic.gif

pupic.gif pupic.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Ce faceti duamna?Mobilizarea inca nu a aparut? blum.gif
aki
Amalia pupic.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 16-01-2008, 03:13 PM) *

CITAT(Sexymom @ 16-01-2008, 02:49 PM) *

Filmul e facut dupa volumul 2 din Carte.
In limba romana au aparut 7 volume, acum a inceput si ea volumul 3.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Dulcik.
Ce masina ti-ai luat tu?
Inca studiem piatza.

Cre'ca am sa ma apuc si eu de citit Cronicile de la un capat la altul. Tot ii mai citesc lui Crocodil cind oboseste si el de citit singur... deh, virsta frageada... )).gif si incepe sa ma prinda. Da' am prins numa' bucatele mici, ca el e lipit de cartoi. )).gif

hug.gif cald!
lliliana
Yaya, Cronicile...demne de luat in seama. Foarte interesant film...carte buna. Duamna hug.gif Lumina multa-n viata ta sa fie. pupic.gif
Amazoana
Neata Amalia hug.gif
anca veselie
am vazut si eu "Cronicile din Narnia", mi-a placut! iar recent am vazut "Busola de aur" care mi-a placut tare.
pupici dulci pupic.gif
Amazoana
Povesteste-mi pls cate ceva despre "Busola de aur". Sa-l scot si eu?
anca veselie
nu pot sa-ti pove, scoate-l ca e fain!
amalia0701
Servus dragelor!
Bublles sa stii ca mi-am adus bicicleta in dormitor cheer.gif si m-am dat primele minute.
Din pacate fundul meu mare a protestat mad.gif , dar o sa perseverez.
Aki pupic.gif pupic.gif
Ganesha spor la citit hug.gif
hug.gif
Lilish pupic.gif Nu am ajuns inca la tine in jurnal sa vad ce mai faci tu si frumoasa liceeana hug.gif
Dulci astept mesajul cu detaliile pupic.gif
Anca cheer.gif te pup draga mea hug.gif Ma bucur ca ti-au placut filmele.
Noi cartea Narnia am cauta-o dupa ce am vazut filmul. Chiar am gasit la librarie si varianta in limba engleza, era exact cea pe care o are Crocodilul Ganeshei )).gif ,asa imi place globalizarea asta uneori.
Io am vazut Busola de Aur, mi-a placut si vreau sa cumpar si cele 3 carzti, dar deocamdata nu s-au tiparit toate.

Acu sa va spun, nu prea pot sa ma disciplinez la regim, nu am avut niciodata timp sa calculez de pe azi pe maine exact si sa impart pe 3 mese, dar incerc sa fiu cuminte.
Ieri am mers vreo 2 km pe jos si m-a durut spatele wacko.gif si a inceput sa imi scatzaie genunchiul stang.
Sunt cat China, imi plezneste pielea.
Nici nu pot sa fac brusc vreun tip miscare, gafai si cand merg asa ca trebuie sa o fac usor.

O mai am si pe soacramea aici care face diverse ingrasaciuni ( creieri pane, clatite - astea azi mad.gif )
In rest bine, duminica muncesc si cautam masina.
Sunt revoltata pe firmele care vand masini noi.
Niste nesimtziti, prezinta scumiera si brincheta, sistemul de incalzire,centura, covoras de cauciuc si alte lucruri de bun simtz ca mari dotari. In schimb ABS, airbag si alte dotari de sigurantza daca le vrei platesti in plus mii de euro.
Niste [*****].
Nu-i normal ca pe aceeasi suma de euro sa iei o masina "cheala" in romania si dotata in restul europei devil.gif devil.gif
Asa ca 90% sunt hotarata sa imi iau masina second hand.
butterfly
brv pt bicicleta amelie!
imi place rau de tot ca te vad pusa pe treaba!!
bubbles
Asa te vreau Amelie cheer.gif cheer.gif E si asta un inceput hug.gif
anca veselie
am venit cu galeria mobilizarii cheer.gif cheer.gif cheer.gif
hai ca incet incet fundul tau o sa se reobisnuiasca cu miscarea. da-i inainte pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daca vrei iti dau pe fax dieta mea naughty.gif
amalia0701
Am mancat un prinz intaziat pe la 5, acu mi o foame de ma doareeeeeeeeeee!
In ultimele 2 ore am baut aproape 2 l de ceai verde.
pupic.gif
Chiar am nevoie de incurajari, sunt o mare I-N-C-O-N-S-T-I-E-N-T-A
Am nevoie de un endocrinolog bun care sa ma suporte )).gif Sunt un pacient cam incomod, am un milion de intrebari de pus de obicei )).gif
axe10
Pai asa si trebuie sa fii...ca d'aia dai bani la doctor,nu?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 17-01-2008, 04:39 PM) *

L-am scos. Cred ca diseara il vedem. Mutu' pupic.gif Si neata pupic.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 08:57 AM) *

Pai asa si trebuie sa fii...ca d'aia dai bani la doctor,nu?

Da iubita, dar daca-i vreo somitate, e foarte aglomerat si te termina repede )).gif
Io vreau cu preludiu si sa lase si nr. de tel sa pot sa intreb pe parcurs )).gif )).gif )).gif

CITAT(dulcikatty @ 18-01-2008, 09:31 AM) *

CITAT(anca veselie @ 17-01-2008, 04:39 PM) *

L-am scos. Cred ca diseara il vedem. Mutu' pupic.gif Si neata pupic.gif

Vizionare placuta pupic.gif
anca veselie
mi se pare normal sa ai intrebari multe, e vorba de tine doar!
neatza si pupici dulci! pupic.gif

dulcico, ai vazut filmul?
Amazoana
Diseara maaaaaaaaa )).gif pupic.gif
anca veselie
aaaaaaaaa blushing.gif
sunt cu capu'-n nori total, asa am fost toata sapt.
Nessie
Amalia, ti-l recomand cu caldura pe Cristi de la Getfit. wink1.gif Faci din cand in cand niste drumuri la el, dar majoritatea discutiilor le poti avea pe telefon, messenger, forum, ce vrei tu, cand vrei. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 18-01-2008, 11:51 AM) *

Amalia, ti-l recomand cu caldura pe Cristi de la Getfit. wink1.gif Faci din cand in cand niste drumuri la el, dar majoritatea discutiilor le poti avea pe telefon, messenger, forum, ce vrei tu, cand vrei. pupic.gif

Interesant.
Dar io acu mai vreau un control endocrinologi complet.
Nu are legatura doar cu kg, mai sunt si alte lucruri care ma ingrijoreaza.
Amazoana
Si eu vreau sa ma internez la endocrinologie pt un set complet de analize.Doamne sa iasa toate bune la amandoua!
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 18-01-2008, 12:10 PM) *

Si eu vreau sa ma internez la endocrinologie pt un set complet de analize.Doamne sa iasa toate bune la amandoua!

La Constantza?
Io as vrea la Bucuresti ca astia de aici sunt niste ciciubari )).gif )).gif )).gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 18-01-2008, 12:04 PM) *
Interesant.
Dar io acu mai vreau un control endocrinologi complet.
Nu are legatura doar cu kg, mai sunt si alte lucruri care ma ingrijoreaza.
Fara un set de analize si jurnal alimentar nici nu discuta. Inainte de a-ti face analizele si daca ai timp (vreo), discuta cu el ca poate iti recomanda niste teste pe care nu le-ai face in mod normal.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.