Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
anca veselie
nessie, tie ti-a dat cristi vreo dieta?
Nessie
CITAT(anca veselie @ 18-01-2008, 03:32 PM) *

nessie, tie ti-a dat cristi vreo dieta?

Dupa parerea mea, un nutritionist nu da diete si de asta imi place Cristi foarte mult. Eu vad un nutritionist, ca pe o persoana care ar trebui sa te ajute sau sa te invete, dupa caz, sa duci o viata sanatoasa si sa te controlezi singur. Sa fii propriul nutritionist si sa stii sa legi alimentele indicate si neindicate in functie de scopul tau.

Dupa ce stii principiile si ce e bine pentru tine, scopul lui ar fi motivarea si ajustarea, in cazul in care ce faceai inainte nu mai da aceleasi rezultate.
anca veselie
m-ai bagat intr-o mica ceatza )).gif ma asteptam la un raspuns mai concret.
Nessie
CITAT(anca veselie @ 18-01-2008, 04:09 PM) *

m-ai bagat intr-o mica ceatza )).gif ma asteptam la un raspuns mai concret.

)).gif Scuze.

Raspuns concret: nu. floare.gif
anca veselie
nessie )).gif
ganesha
Ancule, mie raspunsul lu' Nessie mi se pare concretizarea intruchipata... da' poate oi fi eu mai ciudata lol.gif

Amelie draga, am venit sa te hug.gif Mai tii minte vremurile cind salutai soarele, ce bine dispusa erai si ce chef de viata? naughty.gif

Sa te duci sa te cauti, neaparat, e foarte important sa stii ce se intimpla in corpul tau (analize, controale tot tacimul). Eu iti tin pumnii sa fie toate bune si sa-ti regasesti pofta de batalie!!!!

Tii minte ca am discutat noi odata si a ramas in plop, blushing.gif imi este, dar am iesit acum din butoi si altfel privesc lucrurile, si-mi ofer serviciile neconventionale )).gif , daca te mai intereseaza. hug.gif hug.gif hug.gif
anca veselie
ganesha, sunt eu mai ciudata. mie tre sa-mi dai mura-n gura, ca la prosti )).gif
aki
Amelia hug.gif
bubbles
Amalia pupic.gif hug.gif .Ce face bicicleta? Dar cantarul? pupic.gif
Sexymom
Amalia imi aduc aminte cant te-am cunoscut prima data, fata ma intimidai cu vointa ta, sa mor io, cum faceai la 6 dimineata sport si cat te-ai chinuit anul trecut cu acupunctura.Unde e Amalia mea?
amalia0701
CITAT(Nessie @ 18-01-2008, 03:28 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 18-01-2008, 12:04 PM) *
Interesant.
Dar io acu mai vreau un control endocrinologi complet.
Nu are legatura doar cu kg, mai sunt si alte lucruri care ma ingrijoreaza.
Fara un set de analize si jurnal alimentar nici nu discuta. Inainte de a-ti face analizele si daca ai timp (vreo), discuta cu el ca poate iti recomanda niste teste pe care nu le-ai face in mod normal.

Nu gasesc un endocrinolog, asa ca mai caut.
Se intampla ceva ciudat in corpul meu, mai ciudat ca de obicei )).gif )).gif si trebui sa ma caut.

CITAT(ganesha @ 18-01-2008, 04:36 PM) *

Tii minte ca am discutat noi odata si a ramas in plop, blushing.gif imi este, dar am iesit acum din butoi si altfel privesc lucrurile, si-mi ofer serviciile neconventionale )).gif , daca te mai intereseaza. hug.gif hug.gif hug.gif

Ti-am mai spus ca as incerca si Woodoo daca ar avea efecte de durata.
Din pacate nu reusesc sa ma tzin de un program, gasesc scuze blushing.gif
Buba e la cap.
Am ajuns la concluzia ca nu imi doresc cu adevarat sa slabesc, de ce?
Tot buba la cap.
Saptamana trecuta am mers mai mult pa jos, urmari durei de spate, genunchi care scartzaie )).gif , de la bici ma doare fundul doh.gif
Deci daca poti sa ma ajuti cu orice, iti multzumesc anticipat. hug.gif

CITAT(aki @ 18-01-2008, 11:53 PM) *

Amelia hug.gif

pupic.gif

CITAT(bubbles @ 20-01-2008, 07:25 PM) *

Amalia pupic.gif hug.gif .Ce face bicicleta? Dar cantarul? pupic.gif

Bici e in dormitor, ma doare fundul de la ea, nu ma pot lauda cu rezultate notbile blushing.gif
Cantarul e tot pe dulap blushing.gif

CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 09:36 PM) *

Amalia imi aduc aminte cant te-am cunoscut prima data, fata ma intimidai cu vointa ta, sa mor io, cum faceai la 6 dimineata sport si cat te-ai chinuit anul trecut cu acupunctura.Unde e Amalia mea?

Pai atunci gasisem motivatia, acum nu o mai regasesc.
Din pacate ma scufund in propriul strat de grasime, ma apuca depresia cand ma vad in oglinda, fug de aparatul de pozat, ma deprima dulapul, gafai cand merg mai mult de 10 pasi.
Sunt jalnica. ohmy.gif
julyalina
'neatza amalia ! pupic.gif

am citit ca fac bici si cantarul . dar dieta ce face? cam ce ai papat zilele astea?
amalia0701
Sambata am mancat aiurea.
Am mancat niste fasole batuta cu usturoi si stomcul meu s-a revoltat rau, asa ca ieri am mancat fructe, brinza de vaci, carne de pui si iaurt.
Azi am mancat pana acum :
- un grepfruit;
- o cafea mare cu 2 cubuletze de zahar brun.
Nu am pachet blushing.gif , nici acasa gatit.
Ieri m-am uitat la Pe aripile vantului apoi m-am apucat sa recitesc Scarlet, asa ca am citit pana azi dimineatza la 5 )).gif , am dormit pana la 6:30 iar acu-s ZOMBI
Amazoana
Neata Amalioaso pupic.gif
Si eu am citit cartile astea de vreo 5-6 ori si plang de fiecare data. wacko.gif Merita sa fi zombi pt asa ceva. Parerea mea wink1.gif
Pup, pup, pup
PS: eu am la pachet doar biscuiti de ovaz si vreau sa tin dieta aia data de Sexy.... sad.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 21-01-2008, 10:00 AM) *

Neata Amalioaso pupic.gif
Si eu am citit cartile astea de vreo 5-6 ori si plang de fiecare data. wacko.gif Merita sa fi zombi pt asa ceva. Parerea mea wink1.gif
Pup, pup, pup
PS: eu am la pachet doar biscuiti de ovaz si vreau sa tin dieta aia data de Sexy.... sad.gif

IO NU MAI VREAU NICI O DIETA!
Ma revolt, vorba Ioanei )).gif )).gif
Vreau doar sa ma misc si sa incerc sa mananc sanatos in linita a 1400-1600 de calorii.
Sa ajung la endocrinolog.
Amazoana
Stii ce? Dansul ajuta la imbunatatirea starii mentale si....ajuta sa te simti mai usoara! wink1.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 21-01-2008, 10:10 AM) *

Stii ce? Dansul ajuta la imbunatatirea starii mentale si....ajuta sa te simti mai usoara! wink1.gif pupic.gif

Si sexul )).gif
bubbles
Pai atunci baga cat mai mult Amelie sex.gif Uhh ce bine ar fi sa mai si slabestii de la sex.gif ca as practica 23 din 24 (o ora as mai respira lol.gif lol.gif )
amalia0701
CITAT(bubbles @ 21-01-2008, 10:44 AM) *

Pai atunci baga cat mai mult Amelie sex.gif Uhh ce bine ar fi sa mai si slabestii de la sex.gif ca as practica 23 din 24 (o ora as mai respira lol.gif lol.gif )

Pai mai am serviciu, copil si barbat plecat )).gif , iar dupa de cand nu mai am ritualuri cu tzigarea mi se face foame doh.gif doh.gif doh.gif si sete.
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 21-01-2008, 12:11 PM) *

Si sexul )).gif

Right!!!!
amalia0701
- ora 11:30 - o banana;
- ora 12- o chifla( 100 gr. cred, sau doar 70 ca era numai aer )).gif ) alba ca nu era de alta cu 70 gr. icre de crap cu ceapa.
Mai am un iaur, dar e rece deocamdata de 175 g cu 57 cal/100 gr.
Nessie
pupic.gif Iubita, te pandesc pe messenger, dar esti scumpa la vedere. grin.gif
Sexymom
Ii e frica ca o tragem de urechi )).gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 21-01-2008, 02:23 PM) *

Scumpa la vedere? E asa de rara, ca piperu' pe vremuri, ajunge sa valoreze greutatea ei in aur )).gif

pupic.gif Amelie tare de tot!!!!!
anca veselie
amalia, pupici dulci pupic.gif
astept cu nerabdare sa iti revina vointa pupic.gif eu mi-am revenit cu vointa de slabeala, dar mi-a plecat cea cu fumatul sad.gif
amalia0701

La munca nu imi merge mess, intru cu meebo si tot se blocheaza.
Unde ma pandesti tu ca al tau EL m-a gasit )).gif

CITAT(Sexymom @ 21-01-2008, 02:34 PM) *

Ii e frica ca o tragem de urechi )).gif

hug.gif

CITAT(ganesha @ 21-01-2008, 03:16 PM) *

Scumpa la vedere? E asa de rara, ca piperu' pe vremuri, ajunge sa valoreze greutatea ei in aur )).gif

pupic.gif Amelie tare de tot!!!!!

lol.gif lol.gif lol.gif
Pai atunci de ce m-oi chinui sa slabesc?
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 21-01-2008, 03:20 PM) *

amalia, pupici dulci pupic.gif
astept cu nerabdare sa iti revina vointa pupic.gif eu mi-am revenit cu vointa de slabeala, dar mi-a plecat cea cu fumatul sad.gif

Pentreu mine fumatul nu mai e o tentatie, e un factor de stress, cand fumez pasiv de la cei din jur mad.gif , nici nu vrei sa stii cat scandal fac.
Oare cand o sa afle si creierul meu ca obezitatea ucide mai rau ca si fumatul ??????????
Azi mers pe jos jumate din drumul spre casa;
- ajuns acasa, terminat cartea si apoi dormit;
- ora 18 - o portocala.
Acu ma duc acasa ca mi o foame de as manca un bou )).gif )).gif )).gif
Oi reusi sa ma dau un pic si pe bici rolleyes.gif
bubbles
Ce faci scumpa? pupic.gif Nici nu te mai bat la cap cu mobilizarea ca si eu am dat gres cu a mea batista.gif .Cat despre mancatul unui bou .. eu am mancat un elefant asa ca in seara asta te-am intrecut lol.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 21-01-2008, 08:03 PM) *
La munca nu imi merge mess, intru cu meebo si tot se blocheaza.
Unde ma pandesti tu ca al tau EL m-a gasit )).gif
Cred ca EL nu prea avea de munca si pandea lumea pe messenger. devil.gif Ce rea sunt.

Eu am avut sedinte pana pe la 12:30-1:00 si apoi am inceput panda. Uite si acum te astept. )).gif

Poti veni la Bucuresti sa ne vedem cu Mirela? grin.gif
Nessie
M-ai dus cu zaharelul sa ti-l inchid pe asta ca iti deschizi jurnal nou yawn.gif lazy.gif

Pana te hotarasti, te mai pupam pe aici si te asteptam sa ne spui ce mai faci. pupic.gif give_rose.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 23-01-2008, 05:28 PM) *

M-ai dus cu zaharelul sa ti-l inchid pe asta ca iti deschizi jurnal nou yawn.gif lazy.gif

Pana te hotarasti, te mai pupam pe aici si te asteptam sa ne spui ce mai faci. pupic.gif give_rose.gif

Nu te-am dus cu zahareul, dar sunt foarte agitata.
Am luat un credit in lei sa imi iau masina si acu stau cu banii in cont si nu m-am hotarat ce sa imi iau.
Dobanda curge deja, euro s-a dus la cer si cred ca o sa se mai duca si io stau si stau prost sad.gif
Pe zi ce trece devin tot mai nehotarata si cam intru in panica, devin isterica devil.gif doh.gif
Vestea buna e ca mananc frumos si bantui si pe jos, cu aceleasi urmari dureri de spate mad.gif
amalia0701
Mi-am cumparat masina cheer.gif cheer.gif
Si ma apuc de scoala de soferi naughty.gif
Tare greu a fost sa ne hotaram, ne-am sucit de un milion de ori, pana la urma azi am platit-o si luni dimieatza mergem la Deva sa o luam.
Suntem tare fericiti.
Asa o sa fie Masina noastra inca nu are nume wink1.gif

Culoarea este Vert Cuivre D97.
bubbles
Felicitari pt masina cheer.gif cheer.gif pupic.gif Sa o folosesti cu placere hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Am uitat sa fac cinste, dragelor azi tot ce va doritzi:
cafea.gif haninoroc.gif band.gif beach.gif cheers.gif drinks.gif eat.gif partytime2.gif
dany
Amelie , ma bucur tare pentru tine !!!! Acum te-ai mai linistit ! Sa o stapaniti cu placere si sa va poarte pe drumuri placute si fara accidente !!!

hai ca beau si pentru masina ta ceva ....Am baut si la neuroni ...hac,hac ...Manga ma fac )).gif
ironmissy
felicitari pentru achizitie!
si mami tot renault symbol are si am condus-o si eu si e o bombonica. atata tot ca mi se pare un pic cam mare pentru stilul meu (facusem scoala pe un ford fiesta), dar are avantajul ca te simti mult mai sigur (si ca sofer si ca pasager).

mult succes cu scoala! hug.gif
Amazoana
Felicitari pt masina!Sa va aduca drumuri multe, fara evenimente!Si bafta la scaoala de soferi. Cand incepi? pupic.gif
midnight_talker
Ma bucur pentru investitia facuta!S-o folositi sanatosi si fara evenimente!
stardust
Felicitari pentru masina, sa o stapaniti sanatosi si fara peripetii!!
julyalina
felicitari pentru masina Amelie !!!!! floare.gif
amalia0701
Multzumesc dragelor ! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Acum plecam la Deva, iar maine la 11 trebuie sa mergem sa o ridicam cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunt tare excitata )).gif )).gif
Iar martzi o sa ma inteleg cu instructorul de cand incepem si cu ce frecventa facem orele naughty.gif
julyalina
)).gif deci doamna excitata , deveniti si dvs. soferitza ? pupic.gif
anca veselie
bravo pt masina, s-o stapaniti si s-o conduceti sanatosi pupic.gif
in rest cum mai merge?
axe10
CITAT(amalia0701 @ 25-01-2008, 07:14 PM) *

Mi-am cumparat masina cheer.gif cheer.gif
Si ma apuc de scoala de soferi naughty.gif
Tare greu a fost sa ne hotaram, ne-am sucit de un milion de ori, pana la urma azi am platit-o si luni dimieatza mergem la Deva sa o luam.
Suntem tare fericiti.
Asa o sa fie Masina noastra inca nu are nume wink1.gif

Culoarea este Vert Cuivre D97.

Acu vazui si eu ce investitie facushi...bravo voua si s-o stapaniti sanatosi!
Acu poti pleca in Europa si cu masina... cheer.gif ..dar e mai scump.

Fa scoala de soferi, dar nu face ca mine sa te deplasezi numai cu ea. Noroc ca a mai fost ninsoare ca am mai vazut si eu lumea!!
ganesha
Sa va fie intr-un ceas bun!

pupic.gif Amelie si o saptamina minunata sa ai!
amalia0701
Servus dragelor!
Ne-am intors acasa cu masinutza noastra cheer.gif cheer.gif
O bijuterie.
Suntem tare incantati de alagerea facuta.
Aseara de bucurosi ce eram, la ora 20 cand am ajuns in Craiova ne-am invitat prietenii in oras.
Iar ei i-au facut baie cu sampanie( masinii) lol.gif lol.gif lol.gif
A fost un moment emotionant, noroc ca ea nu avea gura sa vorbeasca sa ne certe ca am spoit-o in halul ala )).gif )).gif )).gif
Ne-am facut planuri pentru urmatoarele 2 weekenduri pe unde sa o plimbam sa-i facem rodajul de 1000de km :
- sambata mergem la manastirea Tismana iar sambata viitoare venim la Bucuresti.
Nessie
dance3.gif Sa o stapaniti sanatosi si sa duca numai in locuri frumoase unde sa fiti fericiti! blum.gif Ma bucur tare mult pentru voi ca sunteti multumiti de masinuta.

Te astept cu drag la Bucuresti! pupic.gif
julyalina
si eu , si eu pupic.gif deci ne vedem peste 2 saptamani ? biggrin.gif
bubbles
Sa o stapaniti sanatosi hug.gif .Foarte frumos la Tismana smile.gif
amalia0701
De luni incep orele de conducere cheer.gif cheer.gif
In jurul orei 14 nu iesiti din casa daca locuiti in Craiova )).gif
julyalina
)).gif ok, promit sa nu fiu in craiova cand ai tu ore de conducere tease.gif
te pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.