Azi :
-5:30 trezit fara ceas, mai lenevit pana la 6;
- drojdia;
-din lipsa de lapte mcancat 3 curmale si luat un iaurt la pachet.
Iaurtul e infiorator de rece, asa ca am mancat niste biscutzi digestivi, cativa ditta( ador gustul de chimen) si ma chinui cu un iaurt mare.Dar o sa ma dau batuta si sa trec pe ceai.
Am uitat sa spun ca nu am luat Mg cu B6, dic cauza ca in general vuitaminele B dau pofta de mancare si io si asa am 96,4 de kg.
Il cred pe Monti ca necesarul zilnic de B-uri il iau din drojdie.
Am uitat sa va spun ca aseara am fost la detrataj si am eliminat si ultimele urme ale tutunului
Si tot ieri am fost la sedintza
Ioana a fost la prima opereta din viatza ei : Biccacio si i-a placut foarte tare, a fost cu clasa si ei l-au invitat pe dirigu cu nevasta. Pe mine nu a vrut sa ma duca
De azi m-am hotarat sa nu mai beau cafea si imi pica ochii in gura.
CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 09:41 AM)

CITAT(amalia0701 @ 20-10-2006, 09:35 AM)

[Mi-a explicat ca in psihoterapie, pentru a vindeca fara medicamentatie, pe cineva de panica trebuie expus la stimul in mod repetat, lipsindu-l de masurile lui de precautii.
Astfel pacientul expus in mod repetat la stimul isi creeaza imunitate si ajunge sa nu se mai teama.

adica sa le spui vecinilor : "fratilor, faceti galagie si scandal ca eu ma imunizez!"
).gif)
apropo... de unde iei magneziul ala ? de la farmacie?
Da dar e cam scump, 8 lei pastila.
Sunt cutii de 50 si de 100 de pastile.
Eu am luat o cutie mare, eu iau 3/zi si ii dau Ioanei cate 2/zi, caci ultima data cand am facut analizele avea ca si mg mai proaste ca ale mele.
Ii fac o cura de 10 zile si apoi poate ajungem sa facem analizele.