Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
lliliana
Ma chinui de-un ceas sa te salut...si ma tot freaca astia cu treaba....si scriu si ies si iar scriu si iar ies. F _ _ _! E un cuvant frumos biggrin.gif ...nu va ganditi la prostii.

Vad ca nici tu nu dormi...o fi ceva in aer...Cand nu reusesc si am vreo insomnie...care se petrece de cele mai multe ori in noptile cu luna plina devil.gif citesc o carte proasta biggrin.gif biggrin.gif Adorm dupa 2-3 pagini biggrin.gif Poate functioneaza si la tine si te lasi de ceaiul anti stress. naughty.gif

Sa citesti la aki in jurnal...plecaciune si iertare ca am plasat un text usor de inteles aiurea blushing.gif Forgive me!!!!

Pleeeasee! Imagine
luchi
CITAT(lliliana @ 18-10-2006, 12:10 PM) *

Cand nu reusesc si am vreo insomnie...care se petrece de cele mai multe ori in noptile cu luna plina :

Aha! Mai e cineva care nu poate sa doarma in noptile cu luna plina! Ar trebui sa-i dau consoartei mele sa citeasca trebusoara asta, ca mereu imi arunca un zambte compatimitor cand ii spun ca nu poci dormi, de-aia butonez la calculator si spal vase curate la 2 noaptea!

amalia0701
Ayrveda zice ca trebuie sa staui in pat, sa faci exercitzii de rspiratie, sa meditezi, sa stai fara sa te stresezi ca nu adormi, adica sa stai intins fara griji si somnul o sa vina.
honey79
Te sarut, draga Amalia si-ti doresc o zi minunata, plina de soare si voie buna.
O intrebare, daca-mi permiti. Practici yoga.... mergand la cursuri sau... doar acasa?
Te pupic si te imbratisez cu drag.
amalia0701
Practic yoga e ca si cand m-as lauda.
Fac niste psoturi din niste carti, intr0-o anume insiruire.
Ceva elementar, simplu.
E adevarat ca as fi interesata sa fac mai mult, dar nu vreau sa ma integrez in vreo MISA, asa ca stau pe fundul meu )).gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 18-10-2006, 12:59 PM) *

E adevarat ca as fi interesata sa fac mai mult, dar nu vreau sa ma integrez in vreo MISA, asa ca stau pe fundul meu )).gif

Bine gandit cheer.gif ...Am avut o amica...Dupa lungi lamuriri duse de un practicant convins s-a apucat de yoga. Nu am nimic cu yoginii, dar tipa, dupa ce a venit din prima ei tabara de la mare, tabara yoga evident, s-a stins pe picioare si, intr-un final, a murit. Am ramas atat de shocata de asta...Jesus! Si eu citesc yoga, meditez in stil yoga, dar vorba ta, inteleapta vorba...stau pe fundul meu. E o zona extrem de interesanta, nimeni nu zice nu, da rezultate bune de tot in unele privinte...Totusi ma feresc sa devin yogin inrait biggrin.gif ...
amalia0701
blink.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 18-10-2006, 07:14 PM) *

blink.gif

Te cred...cam asta a fost si reactia mea cand am aflat...am ramas masca...Si avea vreo 33 de ani tipa. Nus' ce s-a-ntamplat acolo in tabara...cert este ca de acolo i s-a tras, pentru ca fizic n-avea nimik. A fost la medic.
Lacry
Aniversare fericita pe 13 noiembrie floare.gif
Noi pe 11 sarbatorim doar un biet, amarat de an dry.gif Bine, ar fi putut sa fie mai multi...
honey79
Uffff..... scuze daca am intrat pe un teritoriu mai ... "ciudat".
Pe aici si prin SUA, yoga se refera strict la... exercitii... de relaxare, de meditatie, de autocontrol. Nimic altceva care are de-a face cu.... ceea ce a fost prin Romania.
Oricum.... eu iti doresc sa treaca aceasta perioada grea, si sa-ti re-gasesti linistea interioara.

Te pupic dulcic si te imbratisez cu drag.
Karin
Buna Amalia! pupic.gif
Sa stii ca te citesc, dar scriu destul de rar...sper sa pot corecta lucrul asta la un moment dat.. pupic.gif
Sa ai o zi buna, ai grija de tine! O aniversare mirifica iti doresc! pupic.gif
luchi
pupic.gif Buna seara, iubita!
In sfarsit mi-am luat curmale, aproape le uitasem gustul. In ultimul timp cumparam smochine, dar mai mult pentru al meu.
Tu ce mai faci, cum iti mai este?
Hai ca maine e vineri, si vine uichendul pe ste noi.
lliliana
Salut Amalia...o seara linishtita si un somn odihnitor iti doresc. hug.gif

Da Honey...ai mare dreptate...pacat ca uneori lucrurile o iau razna.

Amalia...am cumparat toate curmalele de la alimentara din colt biggrin.gif . Se uita vanzatoarea cam asa... blink.gif cum ca oare ce m-a apucat biggrin.gif
amalia0701
Daca aveti Sellgeoss, vedeti ca sunt in oferta, 85.000 un kg.
Ieri nu am reusit sa intru pe site.
Azi naopte am reusit sa ma odihnesc, sper sa fie bine.
Am inceput sa iau magneziu.
luchi
pupic.gif Neatza!
Iei magneziu? Romanesc sau strain( am avut o luuunga discutie cu Pol pe tema asta si m-a lasat nelamurita blink.gif )?
Ma bucur ca te-ai odihnit. De mancat, poti manca seara>?
lliliana
Neata Amalia. Tzoc dulce... pupic.gif O zi frumoasa. floare.gif
julyalina
pupic.gif amalia
daca poti sa dormi inseamna ca incepi sa te relaxezi smile.gif (vecinii stau cuminti? )
luchi, nu conteaza daca magneziul este romanesc sau strain blum.gif eu cred ca totul depinde de concentratia medicamentului si ideea este sa nu-l iei singur, ci insotit de alte minerale ca se asimileaza mai bine.
amalia0701
CITAT(luchi @ 20-10-2006, 08:33 AM) *

pupic.gif Neatza!
Iei magneziu? Romanesc sau strain( am avut o luuunga discutie cu Pol pe tema asta si m-a lasat nelamurita blink.gif )?
Ma bucur ca te-ai odihnit. De mancat, poti manca seara>?

Io am purtat diverse discutii cu diversi doctori( adica specialitati diferite), cu farmacisti, cu distribuitori de calivita, etc.......
Toamana trecuta am facut o cura de Ca si Mg de la Calivita, dar a doua luna au inceput sa mi se sfarame unghiile sad.gif , adica cu cat ii dameam mai mult Ca oraganismului, cu atat elimina mai mult.
Acu m-am hotarat sa iau doar magneziu si o prietena care a avut probleme cu "tavanul", i-a recomandat un psihiatru celebru in Craiova sa ia MAGNEROT.
http://www.worwagpharma.ro/produse/Magnerot.htm
Inca nu pot manca seara, am tot sistemul digestiv incordat, nu intra nimic, doar iasa sad.gif
Asera dupa dentist am trecut pe al prietena, facuse niste peste prajit.
In mod normal daca nu mi-ar fi dat as fi lesinat langa, dar acum bad.gif
Ieri am mancat asa:
-drojdia;
-o cana de lapte cu 2 felii de cozonac;
-cafea;
-niste curmale;
-pe la 13 - 2 mere;
-pe la 16 un sos de pui cu niste paste si brinza, apoi doar apa.
Acu is cam adormtita, dar refuz sa beau cafea.
De abia astept sa se faca ora 13:30 sa merg acasa sa dorm.
A venit si caldura la calorefier si e super in casa.
amalia0701
CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 08:38 AM) *

pupic.gif amalia
daca poti sa dormi inseamna ca incepi sa te relaxezi smile.gif (vecinii stau cuminti? )
luchi, nu conteaza daca magneziul este romanesc sau strain blum.gif eu cred ca totul depinde de concentratia medicamentului si ideea este sa nu-l iei singur, ci insotit de alte minerale ca se asimileaza mai bine.

Veci nii deocamdata stau cumintzi.
Pentru ca aseara imi era rau, am fost iar la psihiatru, iar cand a vrut sa imi schimbe tratamentul, dupa discutzii, am refuzat, caci mi s-au parut prea mari riscurile.
Mi-a explicat ca in psihoterapie, pentru a vindeca fara medicamentatie, pe cineva de panica trebuie expus la stimul in mod repetat, lipsindu-l de masurile lui de precautii.
Astfel pacientul expus in mod repetat la stimul isi creeaza imunitate si ajunge sa nu se mai teama.
Cealalta cale e cea medicamentoasa.
Asa ca razand cu doctora am hotarat sa incercam imunizarea.
Acu rad ca-i soare, cald )).gif
Sper sa nu mai fie probleme.
Iar in cel mai rau caz daca vor fi sa ma putere sa o iau ca o etapa in imunizare )).gif )).gif )).gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 20-10-2006, 09:35 AM) *

[Mi-a explicat ca in psihoterapie, pentru a vindeca fara medicamentatie, pe cineva de panica trebuie expus la stimul in mod repetat, lipsindu-l de masurile lui de precautii.
Astfel pacientul expus in mod repetat la stimul isi creeaza imunitate si ajunge sa nu se mai teama.

hug.gif adica sa le spui vecinilor : "fratilor, faceti galagie si scandal ca eu ma imunizez!" )).gif
apropo... de unde iei magneziul ala ? de la farmacie?
amalia0701
Azi :
-5:30 trezit fara ceas, mai lenevit pana la 6;
- drojdia;
-din lipsa de lapte mcancat 3 curmale si luat un iaurt la pachet.
Iaurtul e infiorator de rece, asa ca am mancat niste biscutzi digestivi, cativa ditta( ador gustul de chimen) si ma chinui cu un iaurt mare.Dar o sa ma dau batuta si sa trec pe ceai.
Am uitat sa spun ca nu am luat Mg cu B6, dic cauza ca in general vuitaminele B dau pofta de mancare si io si asa am 96,4 de kg.
Il cred pe Monti ca necesarul zilnic de B-uri il iau din drojdie.
Am uitat sa va spun ca aseara am fost la detrataj si am eliminat si ultimele urme ale tutunului )).gif
Si tot ieri am fost la sedintza w00t.gif
Ioana a fost la prima opereta din viatza ei : Biccacio si i-a placut foarte tare, a fost cu clasa si ei l-au invitat pe dirigu cu nevasta. Pe mine nu a vrut sa ma duca naughty.gif
De azi m-am hotarat sa nu mai beau cafea si imi pica ochii in gura.

CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 09:41 AM) *

[Mi-a explicat ca in psihoterapie, pentru a vindeca fara medicamentatie, pe cineva de panica trebuie expus la stimul in mod repetat, lipsindu-l de masurile lui de precautii.

hug.gif adica sa le spui vecinilor : "fratilor, faceti galagie si scandal ca eu ma imunizez!" )).gif
apropo... de unde iei magneziul ala ? de la farmacie?

Da dar e cam scump, 8 lei pastila.
Sunt cutii de 50 si de 100 de pastile.
Eu am luat o cutie mare, eu iau 3/zi si ii dau Ioanei cate 2/zi, caci ultima data cand am facut analizele avea ca si mg mai proaste ca ale mele.
Ii fac o cura de 10 zile si apoi poate ajungem sa facem analizele.
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 20-10-2006, 09:44 AM) *

Da dar e cam scump, 8 lei pastila.
Sunt cutii de 50 si de 100 de pastile.
Eu am luat o cutie mare, eu iau 3/zi si ii dau Ioanei cate 2/zi, caci ultima data cand am facut analizele avea ca si mg mai proaste ca ale mele.
Ii fac o cura de 10 zile si apoi poate ajungem sa facem analizele.

blink.gif asa scumpe???
luchi
Aham. Stiam eu ceva, vorbisem cu Pol despre aspectul asta.
Pana una-alta, iau spirulina si echinaceea, si nu stiu ce sa aleg intre redigest si liv 52.
aki
Salut Amalia.Deacum aveti caldura?
Noi unde stam acum la gazda suntem la primul etaj si stapinul ne-a spus ca iarna e o caldura de te inadusi trebuie sa deschizi geamull.Asteptam caldura,e foarte frig in casa sorry.gif .Eu cu Sergiu ne mai incalzim,dar fata unsure.gif ?Daca nu o sa deie zilele astea caldura luam fata intre noi.
Amalia cum arata curmalele.Eu le stiu denumirile in limba rusa si nu pot intelege care-s sad.gif
julyalina
CITAT(aki @ 20-10-2006, 10:52 AM) *

Amalia cum arata curmalele.Eu le stiu denumirile in limba rusa si nu pot intelege care-s sad.gif

Imagine

Imagine

Imagine

ce zici akisor? crezi ca acum le poti localiza?
lliliana

Mi-a explicat ca in psihoterapie, pentru a vindeca fara medicamentatie, pe cineva de panica trebuie expus la stimul in mod repetat, lipsindu-l de masurile lui de precautii.

Psihoterapia e super. Bine gandit. E foarte diferita de psihologie si psihiatrie...da insa rezultate super tari.
aki
CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 11:00 AM) *

Imagine

Imagine

Imagine

ce zici akisor? crezi ca acum le poti localiza?

La noi se numesc FINICI.Merci Alinus pupic.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 20-10-2006, 10:36 AM) *

Aham. Stiam eu ceva, vorbisem cu Pol despre aspectul asta.
Pana una-alta, iau spirulina si echinaceea, si nu stiu ce sa aleg intre redigest si liv 52.

liv52, io de la redigest nu am inteles nimic )).gif

Salut Amalia.Deacum aveti caldura?
Noi unde stam acum la gazda suntem la primul etaj si stapinul ne-a spus ca iarna e o caldura de te inadusi trebuie sa deschizi geamull.Asteptam caldura,e foarte frig in casa sorry.gif .Eu cu Sergiu ne mai incalzim,dar fata unsure.gif ?Daca nu o sa deie zilele astea caldura luam fata intre noi.

Si la mine in casa e cald, daca nu bate vantul )).gif
Nu am apucat sa schimb geamurile, apartamentul e pe 3 parti de bloc si cand e furtuna afara se face curent si tot frigul intra in casa.
Daca nu bate vantul, trebuie sa deschid foarte des geamurile caci e foarte cald.
Dar mie imi palce sa fie cam 23 de grade, altfel nu ma simt confortabil devil.gif , dar acum plec in saptamana de miere , imi pun dintzi si poate prin ianuarie, februarie sa gasesc cele 30 de milioane sa schimb geamurile la 2 dormitoare si sufragerie.
Mai vedem, deocamdar=ta e soare afara, se incalzeste cheer.gif
amalia0701
http://media.huon.ro/bildserie/huon/Balul_...ildseite1.shtml
Aici nepoata mea a fost prezentatoarea )).gif cheer.gif
A se vedea poza 28
lliliana
Buna seara Amalia...Uite ca se distreaza frumos tinerii din ziua de azi...nu? hug.gif
Iti doresc o noapte linishtita. floare.gif pupic.gif
lliliana
Buna dimineataaaa... hug.gif O zi mununata si plina de bucurie. smile.gif floare.gif hug.gif
amalia0701
Buna dimineatza!
O saptamana faina sa avetzi!
Sambata a foat ziua lichidelor:
-MD - drojdie;
-lapte cu fulgi;
-Prinz si cina - supa crema si ceaiuri.
Ieri:
-drojdia;
-suc de grepfruit;
-apoi chef cu fetele: salate, un snitzle mic, 2 prajiturele si o felie imensa de tort;
-cina cana cu lapte.
Azi:
-drojdia;
-lapte cu fulgi;
-niste biscutizi Ditta si digestivi.
Karin
Neatza Amalia! pupic.gif
Place la mine de tine ca esti consecventa! pupic.gif
Nu ca altii... blushing.gif
Sa ai o zi de luni usoara si o saptamana minunata! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 23-10-2006, 09:24 AM) *

Neatza Amalia! pupic.gif
Place la mine de tine ca esti consecventa! pupic.gif
Nu ca altii... blushing.gif
Sa ai o zi de luni usoara si o saptamana minunata! pupic.gif

hug.gif pupic.gif
aki
Salut Amlia.O saptamina usoara iti doresc pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 23-10-2006, 09:33 AM) *

Salut Amlia.O saptamina usoara iti doresc pupic.gif

M-a enervat fiemea ieri cu fitze si figuri incat cred ca trebuie sa ii trag o mama de bataie sa ma racoresc )).gif
julyalina
'neatza amalia ! floare.gif
stii... am si io o intrebare blushing.gif ... ca de obicei am pierdut sirul si nu mai stiu ... de ce iei in fiecare zi drojdie? de 3 ori / zi? baby.gif
am avut si eu o periada in care am luat cate 1 cub mic de drojide pentru B-urile din ea si ... m-am ingrasat wacko.gif

p.s. nu bate copilul smile.gif mai bine o pedeapsa sa simta decat o batatitza. idei a dat liliana in jurnalul lui akisor.
lliliana
Si mie-mi da Cristi lectii...are experienta de-acu' cica... w00t.gif

M-am dus cu ea in magazin sa-i cumpar pantofi sport...de firma neaparat biggrin.gif ca daca nu ii tusesc picioarele. Era o pereche acolo MORRRRTALI...si scumpi de-ti pica basca. "Nu-i vreau pe aia...sunt pe gustul tau...astia daca mi-i iei." Si-mi arata o pereche din aceia...interesanti, frecati...alea, alea. Na'...i-am luat, ca erau pe gustul ei biggrin.gif Si culmea...erau mai ieftini mult ca aia pe care ii ochisem eu. Moda de )).gif N-avem decat sa stam in banca noastra )).gif si sa ne bucuram de amintiri de-acu' lol.gif
amalia0701
Iau drojdie uscata, o linguritza dimieatza pentru vitaminele B.
Sambata am fost la niste prieteni la gradina sa luam aer.
Ioana numai figuri ca ea vroia in parc cu rolele.
Ieri am iesit cu niste prieteni in parc, ea cu rolele, fara aparatori,nu si-a luat de acasa decat palmarele........
S-a imbracat la role cu ultimii blugi, cei care ii smulg de pe ea sa-i spal, daca a r putea ar dormi si cu ei sad.gif
Iar acolo tot nemultumita, stresata, nesimtzita.
A avut mare noroc ca nu am batut=o acolo.
Inca sunt super furioasa pe ea.
Vrea fata libertate, vroia sa haladuiasca singura de nebuna pe alei, nu pe velodrom unde e amenajat pentru biciclete si role.

Lacry
Ei, esti putzin cam aspra cu domnisoara...
Nu fi suparata, uite ce zi frumoasa!
Te pupam, eu si Mai Marele Imashului pupic.gif
amalia0701
CITAT(Lacry @ 23-10-2006, 10:50 AM) *

Ei, esti putzin cam aspra cu domnisoara...
Nu fi suparata, uite ce zi frumoasa!
Te pupam, eu si Mai Marele Imashului pupic.gif

Sunt cu nervii ferfentiza din cauza copilei mele pe care nu am reusit sa o educ corescpunzator, asa ca sunt furioasa.
Ai grija cu mai marele imasului, caci sunt nite bestiiiiiiiiiiiiii
iti prind slabiciunea si apoi e greu sa lupti cu bucata din tine, dar e greu si sa accepti ca ai ratat ca parinte.
Lacry
Ca sate mai inseninez putin, imediat pun un link in jurnalul meu cu cele mai hlizite poze ale cireselor nascute in aceeasi perioada cu Mocutz.

In curand o sase rezolve problema cu papushica ta... give_rose.gif
Nessie
Amalia, te iau in brate si te pup! hug.gif pupic.gif Stiu draga mea, ca nu e tocmai cea mai buna perioada pentru tine acum. Nu te gandesti cumva sa vii pe la Bucuresti sa te mai relaxezi putin? Poate chair cand e intalnirea pe 29. Ce zici? Ia gandeste-te tu daca poti si noi te asteptam cu bratele deschise! give_rose.gif

Felicitari pentru ticker! wink1.gif
amalia0701
Nessie pupic.gif
Am vorbit de 5 ori ca mandra mea la tel.
O certai mad.gif devil.gif , o boscorodi asa ca a invatzat, si-a luat pastilele )).gif ( vit C si magneziu- pe care le uita de 3 zile), acu stergea praful cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce intalnire?
Io nu pot pe 29, dar cred ca o sa vin vineri si sa ma intorc sambata seara la Craiova.
Noaptea se schimba ora.
honey79
Pupicei dulcei, iubita si imbratisari cu drag.
O zi minunata iti doresc si o saptamana super.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 23-10-2006, 11:42 AM) *

Pupicei dulcei, iubita si imbratisari cu drag.
O zi minunata iti doresc si o saptamana super.

pupic.gif
Nessie
Cum ce intalnire? Uite acilisea! Toata lumea e binevenita, nu numai neuronii! grin.gif

Pai daca te intorci sambata seara e bine ca intalnirea e chiar sambata si poate pe la ora 1. wink1.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 23-10-2006, 11:49 AM) *

Cum ce intalnire? Uite acilisea! Toata lumea e binevenita, nu numai neuronii! grin.gif

Pai daca te intorci sambata seara e bine ca intalnirea e chiar sambata si poate pe la ora 1. wink1.gif

Io citisem ca intalnirea e pe 29
Asata-i duminica rolleyes.gif
Nessie
doh.gif Ai dreptate! Au traiam cu impresia ca e sambata. unsure.gif
Sexymom
Amalia nu sti cat de bine te inteleg in privinta copilei, si Bibi poarta numai o pereche de blugi pe care o adora .A intrebat-o o fata in parc daca nu are si altceva cu ce sa se imbrace. mad.gif
Si are sifonierul plin de toale, sta sa pice pe ea, eu ma enervez dar eu ii cumpar din ce in ce mai multe. De ex. am fost in Decatlon sa ii iau un trening nou si i-am luat 6 perechi de pantaloni. Nu 2 macar. Sotul meu e tare suparat pe mine ca nu am limite.Si pe buna dreptate.
Liliana, si eu am fost sa ii cumpar adidasi Biancai, Puma , cum imi plac mie, cu arici, si a facut Ba o mutra de ziceai ca nu e normala la cap. Asa ca i-am luat ce a vrut ea, adica o pereche de adidasi ROZ, cu 2 curele impletite si talpa aerata. mad.gif Daca ii luam Puma ii purtam eu.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.