Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
lliliana
lol.gif lol.gif Yep Sexi...Numa' ca pe mine ma strang biggrin.gif
Sexymom
Pe mine nu, are Bia o laba la picior cat mine, poarta 37 )).gif
amalia0701
Acu m-am mai calmat.
M-am racorit aici pe forum, am vorbit cu ea de mai multe ori si-i mai bine.
O sa vedem data viitoare, trebuie sa se dea ea pe brazda.
Va intelege candva care-i limita dintre alint, rasfatza si impertinentza. Oare? Sau is numai visele mele?
Am mancat niste orez cu o feliutza de piept de pui la gratar, mai am un borcan de supa crema( e la incalzit pe calorifer).
Cred ca la cina ciuperci cu cascaval si merlucuis in susan.
Acu nu imi doresc decat sa ajung acasa sa ma bag in pat la caldura sad.gif
luchi
pupic.gif Amalia, cum poti sa crezi ca ai esuat ca parinte? E doar o faza, va trece, e varsta dificila. Hai, fruntea sus, ai o fata frumoasa, desteapta, si sunt sigura ca e bine crescuta. Daca uneori are pusee de-astea, nu cred ca e vina ta. pupic.gif
lliliana
Daca tu esti mama denaturata...io mi-s de-a dreptul "fie-n lemne si in pietre" devil.gif Fii cuminte Amalia...se potoleshte ea. Din pacate cresc...m-apuca disperarea cand ma gandesc ca mai un strop si se marita... sad.gif Uf...ce ma fac eu fara ea...Uf...Si daca mi-e ia vreun Rokefeller american? Unde merg io la America sa-mi vad nepotii? Si uite-asa ma framant toata ziulica biggrin.gif )).gif
amalia0701
Sindrom menstrual se numeste starea mea.
Eram total cu fundul in sus.
Am mai mancat acasa niste fistic si 2 patratzele de ciocolata.
A luat Ioana azi 9 la engleza pentru aspect lol.gif
Frumuseleul ei prof tanar a taxato cheer.gif cheer.gif cheer.gif
I-a scris 9( pentru aspect) lol.gif lol.gif lol.gif

luchi
lol.gif lol.gif
pupic.gif ce bine ca te-ai mai inveselit!
amalia0701
CITAT(luchi @ 23-10-2006, 06:58 PM) *

lol.gif lol.gif
pupic.gif ce bine ca te-ai mai inveselit!

Am mai discutat cu ea, a sters praful, si-a cerut scuze, a luat 9 la engleza lol.gif , cate poate sa i se intmple unoi copil intr-o zi?
Acu invatza la geografie )).gif
Iar maine are program infernal:
-8 la gimnastica recuperatorie;
-11:30 antrenament la scoala;
-13:30 ore pana la 17:30.
amalia0701
Aseara omul meu m-a anuntzat ca mere la lucru mad.gif , dar am reusit sa trec peste noapte usurel.
Nu am reusit aseara sa mai mananc, dar am baut o cana de lapte cu miere si scortisoara.
Azi:
-drojdia;
-lapte 0,1% cu 2 felii de cozonac.
Acu ceai.
luchi
pupic.gif Sa inteleg ca iar nu ai dormit linistita? Te pup, fii tare, baga serotonina blum.gif si muzica wink1.gif
julyalina
'neatza amalia pupic.gif
ma bucur ca te simti mai bine! hug.gif cred ca la tine era PMS si nu mai acceptai "fitzele" de adolescenta ale copchilului tau smile.gif
las' ca o sa treaca ... creste ea mare hug.gif si o sa-ti aduci aminte cu dor de nazdravaniile ei naughty.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 24-10-2006, 08:55 AM) *

'neatza amalia pupic.gif
ma bucur ca te simti mai bine! hug.gif cred ca la tine era PMS si nu mai acceptai "fitzele" de adolescenta ale copchilului tau smile.gif
las' ca o sa treaca ... creste ea mare hug.gif si o sa-ti aduci aminte cu dor de nazdravaniile ei naughty.gif

Tocmai mai facu una, asa ca nu am timp sa ma plictisesc )).gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 24-10-2006, 09:22 AM) *

Tocmai mai facu una, asa ca nu am timp sa ma plictisesc )).gif

)).gif pai cine zice ca trebuie sa te plictisesti? copchii te mentin tanara si in activitate blum.gif
lliliana
Buna de dimineataaaa...sa ai o zi frumoasa tare. biggrin.gif floare.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 08:54 AM) *

pupic.gif Sa inteleg ca iar nu ai dormit linistita? Te pup, fii tare, baga serotonina blum.gif si muzica wink1.gif

Am dormit relativ linistita, tinand cont ca a fost prima noapte daor eu si Ioana de la ultimul scandal.
De mai bine de o saptamana e liniste, urmare a discutiei sefului de scara cu vecinii.
Sper sa nu-i deochi, mai ales ca Marius va mai lipsi 2 nopti de acasa mad.gif
O sa ma reobisnuiesc, prima a fost cea mai grea.
Sper )).gif
Am mancat in afara de cele 3 patraztele de anidor, acu 2 mere mici.
MIRRRUNA
give_rose.gif las o roza si o dantuiala wink1.gif
amalia0701
CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 12:24 PM) *

give_rose.gif las o roza si o dantuiala wink1.gif

hug.gif cheer.gif
Multumesc iubita!
Am mancat : peste, brinza de capra si 2 linguri de zacusca.
Acu beau ceai cu ghimbir.
luchi
neatza, Amalia! pupic.gif
Intrebare de baraj: ai depistat ce dosha dezechilibrata ai in functie de cele scrise in Greutatea ideala? Nu stiu exact cum sa apuc problema, parca am putin din fiecare, dar mai mult Kapha.
Cine e nebunul care te-a reclamat la ministru? Of, iubita, sunt convinsa ca tu iti faci foarte bine treaba, sper sa nu te afecteze prea mult reclamatia.
aki
Amalia imi pare rau ca ai probleme si tu cu fata.Dar lasa ca trece si o sa inteleaga.A mea mai facut o gafa si iarasi e pedepsita.Nu are voie sa se uite la televizor inca o saptamina.A trecut cu stiloul albastru pe rosul profesoarei,adica ce a corectat profesoara cu rosul ea a trecut cu albastru.A primit pedeapsa destul de calma si sade numai in camera ei blink.gif .Si tot ma intreaba cite zile au mai ramas.incep sa cred ca i s-au dat pe gust pedepsele sad.gif
lliliana
Salut Amalia...Of...toata lumea e cu fundu'n sus am impresia. Las' ca trece...toate trec. Norocul nostru ca putem uita. Uof...Pup dulcic. pupic.gif Imbratisez tareee... hug.gif Dau florishica floare.gif Sa ai o zi faina. cheer.gif
aki
pupic.gif Da,Amalia,si eu am vrut sa te intreb ce ai cu ministru?Cine te-a reclamat?Sper sa fie totul bine.Pup
bubbles
`neata amalia...o zi frumoasa iti doresc pupic.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 25-10-2006, 08:28 AM) *

Intrebare de baraj: ai depistat ce dosha dezechilibrata ai in functie de cele scrise in Greutatea ideala? Nu stiu exact cum sa apuc problema, parca am putin din fiecare, dar mai mult Kapha.
Cine e nebunul care te-a reclamat la ministru? Of, iubita, sunt convinsa ca tu iti faci foarte bine treaba, sper sa nu te afecteze prea mult reclamatia.

Dupa teste am iesit de tip Pitta-Vata.
io fiind obeza, am crezut ca ma dezechilibru Kappa, dar nasha mea care e in anul VI de studiu al medicinei ayurvedice mi-a zis ca-s Pitta-Vata cu Vata dezechilibrata.
Karin
Neatza Amalia! pupic.gif
Dormisi bine azi noapte? wink1.gif
Te tzuc, sa ai o zi calma! pupic.gif
MIRRRUNA
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2006, 09:21 AM) *

CITAT(luchi @ 25-10-2006, 08:28 AM) *

Dupa teste am iesit de tip Pitta-Vata.
io fiind obeza, am crezut ca ma dezechilibru Kappa, dar nasha mea care e in anul VI de studiu al medicinei ayurvedice mi-a zis ca-s Pitta-Vata cu Vata dezechilibrata.

am comandat si eu cartea give_rose.gif si am citit'o, asa, pe alocuri grin.gif
mi'am facut testul dar jur ca pe un ochi mi'a intrat si pe alalalt o iesit wacko.gif
nu mai stiu la ce m'am incadrat. tin minte parca... era prima si a treia? blink.gif iti spun diseara.
eu am inceput sa adopt chestia cu urmaritul senzatiei de saturatie.

give_rose.gif DANSATI?
amalia0701
CITAT(aki @ 25-10-2006, 09:15 AM) *

pupic.gif Da,Amalia,si eu am vrut sa te intreb ce ai cu ministru?Cine te-a reclamat?Sper sa fie totul bine.Pup

Un angajat nebun de la o firma cu care eu am relatii de colaborare, a vrut sa il reclame pe seful lui, neavand sorti de izbanda la ei la firma a reclamat la mien la firma ca seful lui ne-a corupt pe toti si aducem prejudicii de miliarde firmei.
Prima reclamatie a fost la directorul meu la minister, evident ca nimic din reclamatie nu s-a gasit pe teren.
Acu omu reclama la ministru, inclusiv pe directorul meu ca nu afacut cercetarea temeinica )).gif
Mari probleme cu tavanul au unii oameni, acu omul astepta sa primeasca audienta la dl ministru ca sa semnaleze marile fapte de coruptie facute de seful lui.
Un dement.
Dar pentru ca reclamatia are date de identificare ale nebunului trebuie cercetata.
Nu imi fac griji, acu chiar ma distreaza cu ce tampenii se ocupa unii oameni, dar poate in "realitatea" lui asa o fi cum spune, ca prea reclama cu foc.
Ioana nu e pedepsita asa rau, a pierdut niste bani asa ca i-am taiat alocatia.
O sa primeasca bani cand stie sa aiba grija de ei.
Apoi a luat ieri 2 de 10 )).gif
Trebuie sa cumpar un cadou, caci maine Ioana merge la ziua unei fetite si nu am nici o inspiratie wacko.gif
Karin am dormit, dar m-am trezit de vreo 2 ori.
Asera a fost cum a fost ca era omul langa mine, dar la noapte ii plecat, oi vedea cat oi dormi. sad.gif
julyalina
pupic.gif amalia
dimineatza scrisem si io ceva aici dar a murit calculatorul devil.gif
daca poti, si daca ai timp ... ne faci si noua un rezumat al cartii? faza cu greutatea ideala ma intereseaza blum.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 25-10-2006, 12:24 PM) *

pupic.gif amalia
dimineatza scrisem si io ceva aici dar a murit calculatorul devil.gif
daca poti, si daca ai timp ... ne faci si noua un rezumat al cartii? faza cu greutatea ideala ma intereseaza blum.gif

Mi greu.
Citeste cartea )).gif
Sexymom
Buna Amalia,cam agitata zilele astea, asa te simt eu de aici.Sa sti ca am inceput sa dorm si eu prost de cand nu mai e al meu in pat, in ultimul timp spune ca adoarme fetele si il aud sforaind primul si pe ele chitaind langa el.
Am avut si noi aniversari zilele astea , si Bianca i-a luat cadou un stilou cu penita de aur si o carte.Poate fi o idee.Nu costa mult un stilou Mont Blank.
Si o ultima intrebare...zacusca nu ingrasa? ca am si eu de la mama de acasa dar nu am mancat de frica ca ma ingras.E facuta cu ulei simplu nu de masline, si nu are ciuperci. E reteta aia traditionala.
aki
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2006, 11:52 AM) *

CITAT(aki @ 25-10-2006, 09:15 AM) *

Ioana nu e pedepsita asa rau, a pierdut niste bani asa ca i-am taiat alocatia.
O sa primeasca bani cand stie sa aiba grija de ei.
Apoi a luat ieri 2 de 10 )).gif
Trebuie sa cumpar un cadou, caci maine Ioana merge la ziua unei fetite si nu am nici o inspiratie wacko.gif

Crezi ca sunt prea severa blink.gif ?
amalia0701
Sexi sa stii ca sunt tare incordata.
Nu imi gasesc inca echilibrul, fac inca atacuri de panica, tratamentul parca-i apa de ploaie.
Acu imi caut un psihoterapeut, ca psihiatra nu mi-a dat de cap. De fapt nu am vrut sa iau un tratament de lunga durata cu multe efecte negative.
Azi ma simt rau, Marius e plecat noaptea asta.
Am hotarat sa nu mai dau bir cu fugitii si sa raman acasa, nu o sa pot pleca mereu.
Nu de alta dar o sa se sature si prietenii mei sa ma gazduiasca )).gif
Azi toata ziua mi-a venit sa plang ..........
Nu am luat nici o pastila, decat magneziu.
Acu-s la munca.
Vestea buna e ca mi-am pus primii 3 dinti din lungul sir de gauri )).gif )).gif
Zacusca o poti manca pe o felie de brinza sau pe un ardei. Nu o manca cu paine si nu un borcan odata pupic.gif
O seara linistita va diresc, a mea o sa va spun maine cum a fost huh.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2006, 06:26 PM) *

Sexi sa stii ca sunt tare incordata.
Nu imi gasesc inca echilibrul, fac inca atacuri de panica, tratamentul parca-i apa de ploaie.
Acu imi caut un psihoterapeut, ca psihiatra nu mi-a dat de cap. De fapt nu am vrut sa iau un tratament de lunga durata cu multe efecte negative.
Azi ma simt rau, Marius e plecat noaptea asta.
Am hotarat sa nu mai dau bir cu fugitii si sa raman acasa, nu o sa pot pleca mereu.
Nu de alta dar o sa se sature si prietenii mei sa ma gazduiasca )).gif
Azi toata ziua mi-a venit sa plang ..........
Nu am luat nici o pastila, decat magneziu.
Acu-s la munca.
Vestea buna e ca mi-am pus primii 3 dinti din lungul sir de gauri )).gif )).gif
Zacusca o poti manca pe o felie de brinza sau pe un ardei. Nu o manca cu paine si nu un borcan odata pupic.gif
O seara linistita va diresc, a mea o sa va spun maine cum a fost huh.gif

In seara asta...caldura pe care-o simti suntem noi...Shi panica nu mai e...TI-am furat-o eu... naughty.gif pupic.gif floare.gif hug.gif
amalia0701
Daca ar fi asa simlpu vin personal la Arad cu primul tren sa ti-o aduc.

Luai o valeriana, poate mo mai linisti.
Pe prospect scrie de 3/pe zi cate una pentru stari de agitatie si 3 pentru inducerea somnului.
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2006, 06:42 PM) *

Daca ar fi asa simlpu vin personal la Arad cu primul tren sa ti-o aduc.

Luai o valeriana, poate mo mai linisti.
Pe prospect scrie de 3/pe zi cate una pentru stari de agitatie si 3 pentru inducerea somnului.

Te ashtept... cheer.gif hug.gif Shi daca nu...io mi's prietena cu Picard...il rog eu sa te lase sa foloseshti chestia aia care teleporteaza. biggrin.gif Ii facem vant in Univers... give_rose.gif
lliliana
Am stat pe ganduri...tu ai atacuri de panica. E nevoie intr-adevar de medicatie la asha ceva, dar nu rezolva problema decat pentru moment. Mie imi faci impresia unei persoane puternice. Tre' sa tragi de tine. Te rog din suflet incearca sa gaseshti un psiho-terapeut, sau incearca sa mergi la Bucureshti intr-un weekend la nishte workshop-uri. Stiu sigur ca ajuta. Insotit de medicatie shi alte alea da rezultate spectaculoase, pentru ca te ajuta sa intelegi de unde tzi se trage si lucreaza la cauza...direct...nu la efect...asha cum lucreaza medicamentele in cazul asta. Tu ai nevoie sa intelegi de unde ti se trage...si de multe ori shtiu ca e shocant motivul problemei, aproape de necrezut. hug.gif

Cred ca ma repet...nu psiholog, nu psihiatru...psihoterapeut...e cu totul altceva.
MIRRRUNA
Ami, nu stiu ce sfaturi sa'ti dau blushing.gif chiar ma depaseste problema. Dar un lucru stiu: ca ma gandesc la tine si'mi pot imagina prin ce treci. Gandeste'te cat de expusi sunt la VIOLENTZA omenii fara casa, homeless-ii, amaratzii care dorm cu tzava de apa calda in bratze sorry.gif
Tu ai o casutza, nu ai treaba si nu cunosti nici un damblagiu, nu ai camatari pe constiintza... ai o viata normal, o familie fericita si tre sa ai grija de ea daruindu'le liniste ta! give_rose.gif
Sper ca n'am facut mai mult rau decat bine spunandu'ti lucrurile astea. Dar chiar as vrea sa te vad linistita, vesela si tzopaind cum erai odata, nu de mult wink1.gif
pupic.gif
Lacry
Draga noastra Amalia, ne pare taaare rau ca nu te simti bine!! Si nu vrem sa plangi! hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Gandeste pozitiv! Suntem aici pentru tine! hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
pupic.gif SOMN USOR. hug.gif
amalia0701
Multumesc dragelor!
Din pacate, aseara mi-a fost iar rau, nu am reusit sa merg acasa asa ca m-am dus la o prietena, apoi cu ea la mine sa imi iau schimburi si pe Ioana si am dormit la ea.
Am dormit usor, dar sunt constienta ca nu0i rational ceea ce am facut, dar era calea cea mai usoara.
Acum imi caut un psihoterapeut, daca nu gasesc in Craiova sunt hotarata sa vin la Bucuresti.
Trebuie sa imi fac curat in creier, nu reusesc singura, iar pastilele is apa de ploaie.
Si nu rezolva problema de fond.
julyalina
buna dimineata amalia ! floare.gif
am citit despre atacurile de panica... pot sa-ti spun ca eu am o prietena foarte buna care sufera de asa ceva ( pe langa depresie) si stiu ca se duce la medic si face psihoterapie si ia medicamente. la inceput se ducea de 2, 3 ori pe saptamana , acum nu mai are nevoie asa des si se duce cam 1 data pe luna la doctor.
acum, prietena mea vrea sa faca un bb baby.gif si incearca sa renunte la medicamente si de cateva luni a redus foarte mult dozele si unele dintre medicamente le ia doar daca simte nevoia. (asta a fost varianta scurta ca sunt multe de spus aici ).
daca nu gasesti un medic bun acolo pot sa vorbesc cu ea si sa-ti dau numele doctoritei la care se duce ea.
te pupic.gif si-ti urez o zi superba! hug.gif
lliliana
Buna dimineata Amalia. Nu-i nimik iubita...ai dormit la o prietena...este vreme sa incerci. O sa reuseshti pana la urma. Tu esti bine iubita. Shtiu personaje carora le e teama sa iasa singure pe strada. Nu te necaji, esti puternica si o sa reusesti. Aduna-te un pik...nu te poate invinge asha ceva. Ai trecut tu peste chestii mult mai grele, sunt convinsa. Pup dulcik si urez o zi frumoasa si linishtita. pupic.gif floare.gif hug.gif
Nessie
hug.gif Amalia, ma bucur ca esti constienta ca nu e normal sa ai atacurile astea de panica si ca esti hotarata sa faci ceva. Te astept la Bucuresti daca ai timp sa ne vedem. Mi-as dori mult sa te revad! pupic.gif
aki
Salut Amalia.Imi pare rau ca inca esti speriata.Trebuie ceva sa faci cu teama aceasta ca doar nu o sa umble toata viata cu dormitul pe la prieteni.Cred ca trebuie sa te duci la Bucuresti pantru o consultatie.Si eu ma duc cu problema mea.Ca nu mai este posibil asa sad.gif Nu stiu daca o sa ajute ca nu prea cred in spalare de creier sorry.gif .Bafta draga si alunga teama suntem linga tine pupic.gif
amalia0701
Va multumesc la toate pentru sustinere.
Azi am mancat asa:
-o banana;
-ceai de menta;
-12:00 - cirbitza de pui si o pulpa de pui cu legume( mai multi cartifi fierti, mazare, fasole verde) si salata de varza la un "restaurant" de pe aici.
M-au invitat niste colegi, parca a mers bine mancarica calda la stomacul meu agitat.
Omul meu m-a anuntzat ca ramane si azi la Pitesti, asa ca o sa dorm tot la prietena mea.
Nu o sa imi mai fac mustrari de constiinta, ca nu are rost.
Iau lucrurile asa cum sunt, inca caut doctor.

Sexymom
Amalia imi pare rau ca te simti asa, dar numai tu singura poti sa invingi atacurile astea de panica, linisteste-te si gandeste-te ca nu se poate intampla nimic in casa. pupic.gif

Si cand oi epuiza prietenele vino si la mine ca am unde sa te cazez, chiar si o perioada mai indelungata.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 26-10-2006, 04:14 PM) *

Amalia imi pare rau ca te simti asa, dar numai tu singura poti sa invingi atacurile astea de panica, linisteste-te si gandeste-te ca nu se poate intampla nimic in casa. pupic.gif

Si cand oi epuiza prietenele vino si la mine ca am unde sa te cazez, chiar si o perioada mai indelungata.

hug.gif
Va multumesc!
Acu ma inviti ca stii ca nu am pasaport wink1.gif
O sa trec eu si peste asta.
Azi dorm la prieteni, maine cred ca dau o fuga pana la Bucuresti.
Iar duminica din nou la munca.
amalia0701
Am un tren care ajunge in Nord maine la ora 17:15.
Are cineva chef de o cafea la ora 17:30 la gara de nord?
Alte idei pentru maine seara in Bucuresti?
midnight_talker
Ciao Amalia,
Tu cu atatea probleme si n-am fost pe faza....E bine sa constientizezi ca ai o problema si sa incerci sa te vindeci.Dar...poate chiar ai motive sa-ti fie teama.Chiar asa periculoasa e ona in care stai,blocul????Nu te-ai linisti daca te-ai muta in alta parte?Oricum....asta numai la primavara ca iarna nu se vreme de schimbat casa....
Pupici multi!
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 26-10-2006, 07:12 PM) *

Am un tren care ajunge in Nord maine la ora 17:15.
Are cineva chef de o cafea la ora 17:30 la gara de nord?
Alte idei pentru maine seara in Bucuresti?

Da, pai cum sa nu, te sui intr-un taxi si vii sa-l vezi pe Mocutz pe viu... eu sunt singura maine pana la 9 seara, husband la cursuri. Vii? eusa_think.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.