Servus dragelor!
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.
Sunt inapoi la munca.
Buretel fac 3 ore cu trenul Bucuresti -Craiova.
Ieri am avut numai aventuri in Bucuresti.
Trebuia sa ajung la ora 15 in Dorobanti,am ajuns in Buc pe la 13:50, deci timp berechet.
M-am dus la tramvai, am luat bilet si intreb vanzatoarea:
-Cu ce ajung la dorobanti? Cu 34 si 46?
Imi raspunde candida: cu nici un tramvai ca nu circula
Mi-a zis de nu stiu ce autobuz, dar pentru ca nu stiam unde-i exact statia, nu localizasem unde trebuie sa ajung, am luta taxi.
Am gasit usor locatia, am ajuns chiar cu jumatate de ora mai devreme, vizitat o biserica si o librarie.
La plecare, am localizat statia de autobuz exact in fatza blocului unde trebuia sa ajung.
Sun barbatul, ghidul meu in Bucuresti
).gif)
, care ma indruma la Sys in Drumul taberei cu 282 pana la gara si de acolo cu 105.
Ma urc smechera in 282, merg vreo 4 statii si realizez ca l-am luta in sean invers
Ma dau jos, eram in Floreasca.
Acu nu puteam sa sun omu sa rada de mine, asa ca sun o prietena care tocvami se mutase in Floreasca.
Constat ca eram pe o strada perpendiculara pe starada ei, deci la 2 minute. In plus nu aveam alt bilet de autobuz, nici chiosc nu era
Deci facut vizite la L.
Super fain, nu ma asteptam sa ne vedem intr-o vajaiala asa scurta, mai ales ca Sys ma astepta la ea acasa zacand racita.
Dupa vrea ora, Sys vazand ca nu am ajuns, suna
).gif)
, eu tocmai asteptam taxi, asta dupa ce sunasem la vreo 4 firme ca era ora 17:30.
Traversat Bucurestiul prin infernul traficului, ,mie imi place la nebunie
).gif)
, socializat cu taximetristul
Ajuns intr-un final pe la 18:30 la Sys.
Am stat o ora cu ea,( unde am reusit sa uit cadoul pentru Ioana- o metanie de la bisericutza de pe Dorobantzi

,apoi alt taxi, fuga la gara, prins tren de 20:45 si ajuns in Craiova la 23:30, unde ma astepta iubitorul sotz.
Asa ca a fost o vizuita in care nu mi s-a arata sa ma dau cu RATB-ul
Dar acu am localizat exact unde trebuie sa ajung.