Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
buretel
draga amalia hug.gif tare m-am intristat vazand prin ce treci. in fiecare zi am intrat sa citesc, si parca nu-mi gaseam cuvinte de alin sad.gif as vrea asa de mult sa te pot ajuta hug.gif
eu stiu ca esti puternica, stiu ca iti vei regasi echilibrul.
ma bucur ca te-ai hotarat pentru ajutor specializat, sa nu pregeti. fa tot ce-ti sta in putinta sa depasesti starea asta. si daca mutatul e ultima solutie, sa stii ca las totul balta si vin sa te ajut smile.gif

sa ai o noapte linistita, te astept maine la o cafea pupic.gif
mi-e dor de tine floare.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Lacry nu promit nimic.
Buretel pupic.gif
Zona e bunicica, nu cred ca o sa ajung sa ma mut, desi a si asta o varianta.
julyalina
buna dimineatza amalia pupic.gif
imi pare rau ca nu am fost pe faza ieri cand ai spus ca ajungi in Bucuresti sad.gif pentru ca mi-am facut deja program sorry.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 27-10-2006, 08:33 AM) *

buna dimineatza amalia pupic.gif
imi pare rau ca nu am fost pe faza ieri cand ai spus ca ajungi in Bucuresti sad.gif pentru ca mi-am facut deja program sorry.gif

pupic.gif
Nu-i bai.
Acu s-ar putea sa ajung mai devreme.
Vreau sa plec cu IC la ora 11, ar trebui sa ajung la ora 13:35 in Bucuresti.
julyalina
w00t.gif pai asa poate apucam sa ne cafegim si noi macar o juma de ora smile.gif numai sa pot scapa eu mai repede de la serviciu dry.gif
si apoi unde mergi? cand te intorci acasa? adica... cat stai in Bucuresti?
amalia0701
CITAT(julyalina @ 27-10-2006, 09:05 AM) *

w00t.gif pai asa poate apucam sa ne cafegim si noi macar o juma de ora smile.gif numai sa pot scapa eu mai repede de la serviciu dry.gif

Stau pana maine seara, duminica trebuie sa merg la munca sad.gif
amalia0701
CITAT(amalia0701 @ 27-10-2006, 09:18 AM) *

CITAT(julyalina @ 27-10-2006, 09:05 AM) *

Stau pana maine seara, duminica trebuie sa merg la munca sad.gif

Aseara am mancat la cina:
-ora 20 - 2 chistelutze de pipet de pui, cu 2 felii de cas si paste cu nuci;
-azi:
-6:30- paste cu nuci si o cana de lapte 0%.
Karin
pupic.gif
Nu stiu daca mutatul e o solutie, Amalia. Eu sper sa te faci bine repede si ma bucur ca tu constietizezi ca ai o problema si cauti rezolvare de specialitate! pupic.gif E tot ce conteaza!
Mai, unde te pot aduce niste nenorociti de vecini! devil.gif Io i-as strange de gat! Mama lor! devil.gif
Sexymom
Buna Amalia, fata din cauza ta aseara am zbarcit cu regimul, imi facusi o pofta de zacusca mama mama, asa ca am scapat in borcan ca ursul in miere. mad.gif
Week-end placut. pupic.gif
lliliana
Salut iubita. Am lucrat azi mult. Am trecut sa pup si sa imbratisez. Weekend usor si bucuros. hug.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut si sa-ti prinda bine plimbarea la Bucuresti (te mai relaxezi)! hug.gif hug.gif hug.gif
amalia0701
Am ajuns in capitala.
Toate bune si frumoase, exceptia gripa lui Sys care a ploconit-o pana acu in varful patului.
A fost super fain pana acu. dar Sys a trebuit sa plece pana la munca, asa bolnava cum e, sa zic io ceva de exploatatorii capitalisti )).gif , iar io-s singura, undeva in Drumul Taberei...........
Nu va dau adresa sa nu navalitzi lol.gif lol.gif lol.gif
Adevarul este ca nu ma simt prea bine, astept sa imi vina comanda de la Wu xing blushing.gif
luchi
pupic.gif Amalia, iaca vin si eu la tine, am absentat mult in ultima vreme. blushing.gif
Citeam ca ai facut masaj cu ulei de susan: ai masat si scalpul, cum scrie in carte? Mie una partea asta imi scapa. Vreau sa fac si eu in we, maine caut uleiul (am inteles ca trebuie sa ma asteopt la preturi maricele).
hug.gif sa ai un we fain!
amalia0701
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 06:58 PM) *

pupic.gif Amalia, iaca vin si eu la tine, am absentat mult in ultima vreme. blushing.gif
Citeam ca ai facut masaj cu ulei de susan: ai masat si scalpul, cum scrie in carte? Mie una partea asta imi scapa. Vreau sa fac si eu in we, maine caut uleiul (am inteles ca trebuie sa ma asteopt la preturi maricele).
hug.gif sa ai un we fain!

Am facut masaj.
Se ung palmele si se maseaza incepand cu pielea capului.
O sticlutza de 10 ml costa 4 ron.
pupic.gif
Acu mananc supa cu fructe de mare de la wu xing cheer.gif
crissy
Week-end placut in micuta ta... pleasantry.gif excursie.
amalia0701
CITAT(crissy @ 27-10-2006, 07:40 PM) *

Week-end placut in micuta ta... pleasantry.gif excursie.

pupic.gif
Am mancat:
-rata prajita cu orez cu fructe de mare;
-ananas, banana si inca ceva )).gif prajit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Noroc ca nu-i alcool aici in casa, am baut apa plata cu magneziu haninoroc.gif haninoroc.gif
lliliana
E cam tarzior pentru mintzile mele shi ashea cam ratasiteee...tu eshti in frumosul w00t.gif Bucureshti? MErgi la intalnire pana la urma...Ce fain de tineeee.... dry.gif Sau pricepui io anapoda... )).gif
MIRRRUNA
Amalia, ai avut o cina care'mi face valuri valuri cu papilele, dragele de ele.
Data viitoare sa nu ratezi "furnici in copac" Am eu asa o presimtire ca'ti vor placeaaaa doh.gif tulai duamnie!
pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 08:32 PM) *

E cam tarzior pentru mintzile mele shi ashea cam ratasiteee...tu eshti in frumosul w00t.gif Bucureshti? MErgi la intalnire pana la urma...Ce fain de tineeee.... dry.gif Sau pricepui io anapoda... )).gif

Eu stau doar pana maine la prinz, din pacate intalnirea e duminica, ioar eu muncesc la Craiova duminica mad.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 27-10-2006, 08:51 PM) *

CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 08:32 PM) *

Eu stau doar pana maine la prinz, din pacate intalnirea e duminica, ioar eu muncesc la Craiova duminica mad.gif

Shi pacat mai...Uof... hug.gif
Nessie
pupic.gif Pup frumoasa!! Ai ajuns bine?
Haideti sa va spun ca m-am intalnit azi cu Amalia si e o frumoasa! hug.gif Se vede ca a slabit, dar ea nu e multumita ca a slabit pe fond nervos si nu cu mancare sanatoasa. Adevarul asa e, nu e prea bine, dar daca tot ai trecut prin ce ai trecut, macar cu atat sa ramai. Cu kilele lipsa. blum.gif Candeste-te cete faceai daca mancai pe fond de stres! doh.gif Te pup si sper ca esti bine! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 29-10-2006, 12:22 AM) *

pupic.gif Pup frumoasa!! Ai ajuns bine?
Haideti sa va spun ca m-am intalnit azi cu Amalia si e o frumoasa! hug.gif Se vede ca a slabit, dar ea nu e multumita ca a slabit pe fond nervos si nu cu mancare sanatoasa. Adevarul asa e, nu e prea bine, dar daca tot ai trecut prin ce ai trecut, macar cu atat sa ramai. Cu kilele lipsa. blum.gif Candeste-te cete faceai daca mancai pe fond de stres! doh.gif Te pup si sper ca esti bine! pupic.gif

Servus iubita!
Am ajuns foarte bine, m-am intalnit in gara cu o colega de a amea mai in varsta, care imi e tare draga si am tot trancanit pana la Craiova )).gif
Marmota asta inveleste bine ciocolata )).gif pupic.gif
Adevarul este ca incerc sa gandesc pozitiv, nu prea imi iese, dar nu ma las.
Aseaa am fost la Zilele Craiovei , in parc la velodrom la concert: Morandi, Galaxy, Parlament, Cargo si Iris.
Din pacate pe Ioana a lovit-o somnul si nu a mai avut rabdare decat o melodie din Iris, de fapt aprins-o raceala, azi dimineatza avea febra 38 sad.gif
Iar io am diaree, iar devil.gif .Ca dor no fi de la popconul de aseara?
Oricum sunt la munca, nu am chef decat sa ma duc acasa sa ma var in patul cald......dar vise, pana la 17 trebe sa stau aci pe metereze )).gif
O zi faina va doresc dragele mele.
luchi
O zi faina, Amalia, si tie!

Galaxy
e cumva formatia aia de fatuce din Dorohoi, care se numea Trio Galaxy, si erau toate surori/verisoare?

Azi dimineata am facut masaj cu ulei de lavanda si fenicul, n-am gasit de susan. Taaare bine a fost, am sa repet figura cat pot de des. pupic.gif
Ai grija de tine, numai bine iti doresc! give_rose.gif
Andreea-Rodica
O zi buna si servici usor in continuare! hug.gif
bebeingeras
cred c-a fost si e tare frumos la zilele craoivei amalia, mi-a trezit nostalgia dupa anii facultatii mesajul tau sad.gif
nu ca i-as fi terminat de mult dar totusi
da am facut fac. in craiova si a fost super,
acum mi-e dor de colege ,de oras
ma bucur sa aflu ca e cineva din craiova hug.gif
si cheer.gif cheer.gif cheer.gif in continuare
amalia0701
CITAT(luchi @ 29-10-2006, 02:25 PM) *

O zi faina, Amalia, si tie!

Galaxy
e cumva formatia aia de fatuce din Dorohoi, care se numea Trio Galaxy, si erau toate surori/verisoare?

Azi dimineata am facut masaj cu ulei de lavanda si fenicul, n-am gasit de susan. Taaare bine a fost, am sa repet figura cat pot de des. pupic.gif
Ai grija de tine, numai bine iti doresc! give_rose.gif

Erau 3 fatuci care se chinuiau pe scena )).gif
Ma bucur ca ti-a placut rasfatzul.
Io deocamdata aleg intre casa si serviciu, Ioana acum 2 ore avea 39.2 mad.gif
Se pare ca e un virus care a dat cu ea de pamant.
Parca ma incearca si pe mine.

CITAT(Andreea-Rodica @ 29-10-2006, 03:01 PM) *

O zi buna si servici usor in continuare! hug.gif

pupic.gif

CITAT(bebeingeras @ 29-10-2006, 03:12 PM) *

cred c-a fost si e tare frumos la zilele craoivei amalia, mi-a trezit nostalgia dupa anii facultatii mesajul tau sad.gif
nu ca i-as fi terminat de mult dar totusi
da am facut fac. in craiova si a fost super,
acum mi-e dor de colege ,de oras
ma bucur sa aflu ca e cineva din craiova hug.gif
si cheer.gif cheer.gif cheer.gif in continuare

Servus.
A fost tare multa lume, velodromul plin, parca tot veneau..........
Mult fum de la mici, carnatzi si multa bere )).gif
Tot nu pot sa nu ma revolt ca se vinde cu atata nonsalantza bere minorilor.
Plin de politie, jandarmerie, etc........langa copii cu doze sau pahare de bere si nimeni nu-i intreba de vre-un buletin.
devil.gif

Am mancant 3 crenvusti, niste ciuperci cu cascaval si niste brinza de capra, asta in timp ce o doftoriceam pe Ioana.
Acu a transpirat, a adormit, sper sa ii fie bine pana la 17 cand pot pleca acasa.
MIRRRUNA
Te'ai rasfatat putin si asta imi place give_rose.gif sper ca te'au remontat putin zilele astea!
O saptamana minunatat sa inceapa pt tine hug.gif
julyalina
pupic.gif amalia, imi pare rau ca nu ne-am vazut dar sa stii ca mi-a spus o vrabiutza ce ai facut in wk wink1.gif
aki
Salut Amalia.Te vazu-si cu Gabi? w00t.gif .Ce bine yahoo.gif .Azi astept si eu,poate ma intilnesc cu Dana de la neuroni wink1.gif
luchi
unsure.gif pupic.gif Azi nu ti-am vazut ochisorii - esti bine? Si Ioana ce mai face?
lliliana
Am trecut sa te salut shi sa te imbratishez. hug.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 30-10-2006, 08:28 PM) *

unsure.gif pupic.gif Azi nu ti-am vazut ochisorii - esti bine? Si Ioana ce mai face?

pupic.gif
Servus dragelor.
Eu sunt bine, echipata sa vin iar la Bucuresti,o vajaiala scurta, intre 2 trenuri.
Ajung pe la 13:40, de la 15-16 am o intalnire in Dorobanti, apoi o sa ma intorc cu primul tren la care ajung in gara.

Mi-a priit excursia din weekend, dar din pacate Ioana a racit ( sau a luat un virus) in parc si duminica a facut febra mare.
Ieri mi-am luat liber si am stat cu ea, si-a revenit nu a mai facut febra.Ciudat e ca nu avea nici o alta manifestare. Azi o sa mearga la scoala.

CITAT(lliliana @ 31-10-2006, 12:42 AM) *

Am trecut sa te salut shi sa te imbratishez. hug.gif floare.gif

pupic.gif
O saptamana faina.
lliliana
Salut Amalia...pup dulce. pupic.gif Urari de bine. hug.gif
MIRRRUNA
Sanatate Ioanei give_rose.gif pupic.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif amalia
o zi frumoasa si plimbare cat mai placuta cu trenul hug.gif imi pare rau ca nu ne putem vedea nici azi sorry.gif dar la mine la serviciu e nebunie mare sad.gif
Andreea-Rodica
Sanatate multa fetei si drum bun tie! hug.gif hug.gif
buretel
ce faci iubita? hug.gif te prind numai intre calatorii? )).gif

sanatate multa ioanei, sper sa-i treaca raceala, doftoriceste-o bine, ceaiuri calde, miere pupic.gif

ps: cate ore faci cu trenul de la craiova pana la bucuresti? unsure.gif
Lacry
CITAT(MIRRRUNA @ 27-10-2006, 09:51 PM) *

Amalia, ai avut o cina care'mi face valuri valuri cu papilele, dragele de ele.
Data viitoare sa nu ratezi "furnici in copac" Am eu asa o presimtire ca'ti vor placeaaaa doh.gif tulai duamnie!
pupic.gif

bune raaau, pentru cine adora gustul iute...

CITAT(amalia0701 @ 27-10-2006, 07:55 PM) *

Am ajuns in capitala.
Toate bune si frumoase, exceptia gripa lui Sys care a ploconit-o pana acu in varful patului.
A fost super fain pana acu. dar Sys a trebuit sa plece pana la munca, asa bolnava cum e, sa zic io ceva de exploatatorii capitalisti )).gif , iar io-s singura, undeva in Drumul Taberei...........
Nu va dau adresa sa nu navalitzi lol.gif lol.gif lol.gif
Adevarul este ca nu ma simt prea bine, astept sa imi vina comanda de la Wu xing blushing.gif

Eu stau aproape de Dr. taberei naughty.gif

A propos de wuxing, am comandat anul trecut, prin spetembrie, ultima oara de la ei.. printre altele niste ciuperci ace... intr-un sfert de ora imi amortisera ambele maine de la cot... am ajuns si la urgenta, nu mi-au gasit nimic. Ce credeti ca era, de fapt? Sa vedem daca ghiceste cineva....
Nessie
Am vorbit pe seara cu Amalia si era inca in capitala dupa niste peripetii cu mijloacele de transport in comun. Amalia, ai ajuns pana la urma in Craiova? Hai spune-ne cum te simti si ce faci! hug.gif
lliliana
Salut Amalia. Sper ca eshti acasa draga, si ca eshti bine. Pup si imbratisez duamna frumoasa. pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.
Sunt inapoi la munca.
Buretel fac 3 ore cu trenul Bucuresti -Craiova.
Ieri am avut numai aventuri in Bucuresti.
)).gif
Trebuia sa ajung la ora 15 in Dorobanti,am ajuns in Buc pe la 13:50, deci timp berechet.
M-am dus la tramvai, am luat bilet si intreb vanzatoarea:
-Cu ce ajung la dorobanti? Cu 34 si 46?
Imi raspunde candida: cu nici un tramvai ca nu circula lol.gif
Mi-a zis de nu stiu ce autobuz, dar pentru ca nu stiam unde-i exact statia, nu localizasem unde trebuie sa ajung, am luta taxi.
Am gasit usor locatia, am ajuns chiar cu jumatate de ora mai devreme, vizitat o biserica si o librarie. )).gif
La plecare, am localizat statia de autobuz exact in fatza blocului unde trebuia sa ajung.
Sun barbatul, ghidul meu in Bucuresti )).gif , care ma indruma la Sys in Drumul taberei cu 282 pana la gara si de acolo cu 105.
Ma urc smechera in 282, merg vreo 4 statii si realizez ca l-am luta in sean invers lol.gif lol.gif lol.gif
Ma dau jos, eram in Floreasca.
Acu nu puteam sa sun omu sa rada de mine, asa ca sun o prietena care tocvami se mutase in Floreasca.
Constat ca eram pe o strada perpendiculara pe starada ei, deci la 2 minute. In plus nu aveam alt bilet de autobuz, nici chiosc nu era devil.gif
Deci facut vizite la L.
Super fain, nu ma asteptam sa ne vedem intr-o vajaiala asa scurta, mai ales ca Sys ma astepta la ea acasa zacand racita.
Dupa vrea ora, Sys vazand ca nu am ajuns, suna )).gif , eu tocmai asteptam taxi, asta dupa ce sunasem la vreo 4 firme ca era ora 17:30.
Traversat Bucurestiul prin infernul traficului, ,mie imi place la nebunie )).gif , socializat cu taximetristul )).gif
Ajuns intr-un final pe la 18:30 la Sys.
Am stat o ora cu ea,( unde am reusit sa uit cadoul pentru Ioana- o metanie de la bisericutza de pe Dorobantzi sad.gif ,apoi alt taxi, fuga la gara, prins tren de 20:45 si ajuns in Craiova la 23:30, unde ma astepta iubitorul sotz.
Asa ca a fost o vizuita in care nu mi s-a arata sa ma dau cu RATB-ul devil.gif
Dar acu am localizat exact unde trebuie sa ajung.
lliliana
Dupe cum vaz io....cu taxiu'ti placu mai mult decat cu RAteBeu' Nu aburi )).gif pupic.gif Da' una peste alta fu bine la Bucureshti...fu bine...sa traiasca, sa-nfloresca. hug.gif
Nessie
hug.gif Bine ca ai ajuns cu bine! Mai lipsea sa iei si alt tren si sa te trezesti cine stie pe unde. )).gif Noroc ca esti prietena cu CFR-istii. grin.gif
Vroiam sa te intreb ce a patit poza ta de la avatar? blink.gif Tu slabesti si ea se lateste? Nu e bine! Hai sa o rezolvam, nu vrei? pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 12:55 PM) *

hug.gif Bine ca ai ajuns cu bine! Mai lipsea sa iei si alt tren si sa te trezesti cine stie pe unde. )).gif Noroc ca esti prietena cu CFR-istii. grin.gif
Vroiam sa te intreb ce a patit poza ta de la avatar? blink.gif Tu slabesti si ea se lateste? Nu e bine! Hai sa o rezolvam, nu vrei? pupic.gif

Eu am sters poza.
Ce nu iti place la la cerceii mei?
honey79
Bine te-am gasit, scumpa Amalia.
O zi cu soare iti doresc, plina de evenimente placute si...fara abateri culinare.
Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
Nessie
A! w00t.gif Acum vad cerceii la avatar! pana acum vedeam aceeasi poza pe care o aveai inainte, dar mai lata si mai scurta. doh.gif Frumosi cerceii, nu am ce sa comentz. kiss.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 01:54 PM) *

A! w00t.gif Acum vad cerceii la avatar! pana acum vedeam aceeasi poza pe care o aveai inainte, dar mai lata si mai scurta. doh.gif Frumosi cerceii, nu am ce sa comentz. kiss.gif

pupic.gif
Am scos poza din motive de incognito )).gif
Cine ma cunoaste e foatre bine, important e sa nu am recunoasca vrajmasii stiuti sau nestiuti )).gif
asa ma invatzat pe mine o prietena )).gif
julyalina
pupic.gif amalia, ce de peripetii ai avut tu ieri in Bucuresti hug.gif dar e bine ca te-ai descurcat pupic.gif si data viitoare nici nu mai trebuie sa intrebi wink1.gif

CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 01:54 PM) *

pana acum vedeam aceeasi poza pe care o aveai inainte, dar mai lata si mai scurta. doh.gif

lol.gif de asta era nedumerita nessie? pupic.gif
Karin
Eu vad in continuare aceeasi poza, dar mai lata...si mai scurta! huh.gif
Pupici Amalia! pupic.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 01-11-2006, 02:06 PM) *

Eu vad in continuare aceeasi poza, dar mai lata...si mai scurta! huh.gif
Pupici Amalia! pupic.gif
Intra pe profilul Amaliei si da un refresh din butonul explorer-ului sau apasa pe F5. wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.