Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Karin
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 04:17 PM) *

CITAT(Karin @ 01-11-2006, 02:06 PM) *

Eu vad in continuare aceeasi poza, dar mai lata...si mai scurta! huh.gif
Pupici Amalia! pupic.gif
Intra pe profilul Amaliei si da un refresh din butonul explorer-ului sau apasa pe F5. wink1.gif

Asta vazusem, dar credeam ca a schimbat si aici...asta intelesesem. give_rose.gif
amalia0701
Dar mai inalta si mai slaba nu ma puteti vedea? devil.gif
Andreea-Rodica
Mai inalta, nu stiu. Dar mai slaba, se vede la ticker. Bravo! hug.gif hug.gif
Faini cercei! floare.gif
amalia0701
CITAT(Andreea-Rodica @ 01-11-2006, 04:31 PM) *

Mai inalta, nu stiu. Dar mai slaba, se vede la ticker. Bravo! hug.gif hug.gif
Faini cercei! floare.gif

faini, dar stau in cutie, caci eu port argint )).gif
Nessie
CITAT(Karin @ 01-11-2006, 02:20 PM) *
Asta vazusem, dar credeam ca a schimbat si aici...asta intelesesem. give_rose.gif
Bubule, si aici e schimbata poza. blink.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 04:36 PM) *

CITAT(Karin @ 01-11-2006, 02:20 PM) *
Bubule, si aici e schimbata poza. blink.gif

Imi pare rau sa te contrazic, dar....nu e schimbata! blink.gif Io tot pe Amalia o vad! blink.gif
lliliana
Uaioooo...ce de lumeeee.... pupic.gif hug.gif
aki
Salut Amalia.am trecut sa-ti las un pupic pupic.gif
mirela_awad
Amalia salut! am citit de peripetia ta in bucuresti! imi inchei seara zambind! )).gif stii de ce mi-e dor mie? de un party pe site!Imagine si ce party as incepe! un pupic si un rest de sptamana minunat!
lliliana
Duamna...buna dimineatza sa-ti fie...la fel shi intreaga zi. Pup shi imbratzisez o craioveanca de craioveanca...nu orshce... hug.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 02-11-2006, 09:34 AM) *

Duamna...buna dimineatza sa-ti fie...la fel shi intreaga zi. Pup shi imbratzisez o craioveanca de craioveanca...nu orshce... hug.gif pupic.gif

Io-s craioveanca de la DEVA pupic.gif
Dupa aventurile din Bucuresti, iar m-a batut gandul sa ma mut acolo...........
Azi am mancat:
-drojdia;
-o felie de paine prajita ( alba blushing.gif ), cu miere si o cana de lapte 0,1%.
Acu o sa imi fac un ceai ( menta cu antistress).
Maine fac 2 saptamani de cand nu mai beau cafea( Gabi_c aia de la Plazza nu se pune caci era cu menta )).gif

roll2.gif haninoroc.gif party.gif welcome.gif band.gif cheers.gif cheer.gif drinks.gif give_heart.gif
CITAT(mirela_awad @ 02-11-2006, 02:18 AM) *

Amalia salut! am citit de peripetia ta in bucuresti! imi inchei seara zambind! )).gif stii de ce mi-e dor mie? de un party pe site!Imagine si ce party as incepe! un pupic si un rest de sptamana minunat!

Si mie mi-e tare dor de un chef.
Deci hai, azi joi sa facem un chef .Mie imi canta Neil Diamond : Girl, You-ll be a woman SOON

CITAT(aki @ 01-11-2006, 04:54 PM) *

Salut Amalia.am trecut sa-ti las un pupic pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Salut.Amalia imi plac cerceii tai pupic.gif .Cind i-ai cumparat? unsure.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 02-11-2006, 11:57 AM) *

Salut.Amalia imi plac cerceii tai pupic.gif .Cind i-ai cumparat? unsure.gif

Cel mare e de la un set, am cercei, inel si pantant, iar cei mici sunt cei medicinali cu care mi-am dat gaurile.
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 02-11-2006, 09:41 AM) *
Maine fac 2 saptamani de cand nu mai beau cafea( Gabi_c aia de la Plazza nu se pune caci era cu menta )).gif
Era si fara cofeina a ta, asa ca nu se pune! inocentul.gif De restul sa le spunem ceva? secret.gif
aki
Imi spuneti si mie tease.gif
lliliana
De la Deva?...o aruncatura de bat de Arad shi de Sibiu...oriunde ash fi biggrin.gif Vinoooooo... hug.gif
amalia0701
Am mancat la prinz, la restaurant( e mult spus) asa:
-ciorbitza de vita;
-pilaf de orez cu pulpitza de pui si salata de varza,.
Foarte bunnnnnnnnnnnn.
O sa mai merg.

CITAT(aki @ 02-11-2006, 01:25 PM) *

Imi spuneti si mie tease.gif

Cafea cu menta )).gif
Era cefa adecofee, cu un sos gros de menta in fundul canii lol.gif lol.gif lol.gif si deasupra cu multa frisca cheer.gif cafea.gif
aki
Amalia,ai mai aflat cit costa la voi o sedinta la psihiatru?
amalia0701
CITAT(aki @ 02-11-2006, 03:51 PM) *

La psihiatru te duci pe asigurarile medicale.
La psihoteraput( asta nu e doctor, e absoplvent de psihologie, deci nu poate sa iti scrie tratament medicamentos) in Bucuresti e 500.000 sedintza de o ora.
amalia0701
Buna dimieatza dragelor!
Asera am mancat pe la ora 19:30:
- un pahar de suc de grepfruit;
-mamaliga cu brinza si smantana.
Azi:
-drojdia;
-un pahar de suc de grepfruit;
-un kornsplitz cu fasole batuta, 3 masline si o bucatzica de motzarella.
Acu urmeaza sa fac ceai.
Karin
Te pup Amalia! pupic.gif
Ce e ala kornsplitz? huh.gif
Sa ai o zi minunata! hug.gif
amalia0701
Un conr de la Billa, cu faina neagra si faina de soia.
crissy
CITAT(amalia0701 @ 03-11-2006, 09:33 AM) *

Un conr de la Billa, cu faina neagra si faina de soia.

Amalia, ce ingrediente mai are cornul asta? Ca poate reusim sa reproducem reteta blushing.gif .
Week-end placut si plin de soare!
Lacry
E bun cornul, dar mik si skump )).gif

WE placut, ce-a mai ramas din el...
midnight_talker
Ciao Amalia...
Ce de aventuri ai avut prin Bucuresti!!!!Important este ca te-ai descurcat si ai avut timp pt toate.
Pt ca nu sunt o buna cititoare,observ ca nu prea mai tii Monti faza 1.Ai trecut la faza 2 sau ai schimbat metoda?
Pupici multi!
amalia0701
CITAT(midnight_talker @ 05-11-2006, 12:01 AM) *

Ciao Amalia...
Ce de aventuri ai avut prin Bucuresti!!!!Important este ca te-ai descurcat si ai avut timp pt toate.
Pt ca nu sunt o buna cititoare,observ ca nu prea mai tii Monti faza 1.Ai trecut la faza 2 sau ai schimbat metoda?
Pupici multi!

Nu mai tzin Monti.
honey79
Bun gasit, frumoasa gazda.
Am trecut sa te pupic, sa te imbratisez cu drag si sa fac urarile cuvenite pentru o saptamana extraordinara si o zi de Luni superba.
Pupicei de miere si imbratisari stranse.
amalia0701
Azi am mancat asa:
-drojdia;
-o banana;
-un mar;
-2 cornuri cu gem, de pomana sad.gif , erau trei dar unul l-am dat cuiva flamand.
O sa mananc acum un grepfruit, apoi acasa:
-ciorbitza de vita si orez cu sos de ciuperci.

De azi intr-o saptamana o sa fiu la Herculane cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
-gustare niste fistic.
Iau de 3 ori /zi cate un magnerot si un B complex.
lliliana
Amalia, duamna... hug.gif Mi-era dor de matalutza. Te salut shi te pupacesc cu drag. hug.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 06-11-2006, 09:26 PM) *

Amalia, duamna... hug.gif Mi-era dor de matalutza. Te salut shi te pupacesc cu drag. hug.gif pupic.gif

Hai ca-i fain ca ne pupam una pe alta in jurnale diferite.
pupic.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 06-11-2006, 09:29 PM) *

CITAT(lliliana @ 06-11-2006, 09:26 PM) *

Hai ca-i fain ca ne pupam una pe alta in jurnale diferite.
pupic.gif

Ar fi o idee sa facem shi noi numai unul...ca neuronii. Poate-o punem de o chestie in grup naughty.gif O chestie vesela tareee...Iti dai seama ce-ar ieshi? Yeeee... biggrin.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Aseara am mancat:
-crenvusti de piept pui, salata de sfecla, fasole batuta, masline lights, brinza de veci cu marar.
Azi:
-ora 5:30 - drojdia;
-ora 5:45 salutul soarelui, exercitii de respiratie, cateva asane de relaxare;
-ora 6:15 - o cana de lapte cu 2 felii de chec si 2 felii de paine integrala cu miere.
Mi asa de dor de o cafeaaaaaaaaaaaaaaa
Trebuie sa ajung la sellgross sa imi iau o punga decofeinizata, neaparat.
Acu beau ceai.
Lili e o idee faina, dar din exeperientza iti spun ca nu o sa functioneze, nu o sa avem timp de atatea jurnale si de club. Fetele alea au in comun regimul si sunt interesate.
julyalina
buna dimineatza amalia pupic.gif
w00t.gif aud ceva de cafelutz???? blum.gif io am deja una cu cofeina si laptic in fata ochisorilor si e tare bunaaaa blum.gif dar mai incolo pot sa mai beau wink1.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 07-11-2006, 10:37 AM) *

buna dimineatza amalia pupic.gif
w00t.gif aud ceva de cafelutz???? blum.gif io am deja una cu cofeina si laptic in fata ochisorilor si e tare bunaaaa blum.gif dar mai incolo pot sa mai beau wink1.gif

Nu am mai baut cafea de 2 saptamani si ceva, dar mi dor, asa ca trebuie sa ajung sa cimpar decofee.
Am uitat sa spun ca ma baut un magnerot si un B complex.
julyalina
buna cafelutza blum.gif si io am avut o perioada de aproape 2 ani in care nu am baut deloc dar m-am apucat din nou sorry.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 02-11-2006, 04:15 PM) *

CITAT(aki @ 02-11-2006, 03:51 PM) *

La psihiatru te duci pe asigurarile medicale.
La psihoteraput( asta nu e doctor, e absoplvent de psihologie, deci nu poate sa iti scrie tratament medicamentos) in Bucuresti e 500.000 sedintza de o ora.

De psihoterapeut vorbeam blushing.gif doh.gif .In dolari imi poti spune grin.gif
amalia0701
14,2 dolari pe ora.
julyalina
w00t.gif amalia, am citit la mirrru in jurnal ca ajungi vineri in Bucuresti ... pot sa te intreb pe la ce ora ca poate reusesc si io sa fug de la serviciu naughty.gif
amalia0701
Eu vineri la ora 13, sunt libera la Bucuresti )).gif
O sa fiu in Dorobanti.
Deci daca vreit ne putem intalni vineri dupa ora 13.
Undeva in centru.
Nu mi-am facut nici un program.
Daca aveti idei , in functie de de programul vostru io-s disponibila.
aki
Vin si eu grin.gif
lliliana
Amalia...duamna...cea mai duamna duamna...iti doresc de mult bine shi de definitiv shi permanent bine. Pup, imbratzishez. pupic.gif hug.gif Norocoasa de tine...Bucureshtiul e aproape de Craiova. Sa te distrezi shi pentru noi...gagicutzele de departe. hug.gif
aki
Salut Amalia.Pupici pupic.gif
Sexymom
Buna Amalia, am citit ca Alex25 e dispus sa se intalneasca cu tine, a fost tare haios tipul cand a scris ca e dispus sa va vedeti daca nu vb de regim, fete si nu mai stiu ce, lol.gif
Am vazut ca iei niste pastile pt. somn, o sa o rog si eu pe mama sa imi cumpere, nu stiu ce am dar de cand am ajuns acasa nu mai pot dormi mai mut de 3, 4 ore si ma doare si capul mereu. sad.gif
Nessie
Doar nu o sa o lasam pe Amalia singura cu baiatul, nu? naughty.gif Daca e ok ora 8 pentru tine me teleportez si eu acolo. Cand iti vine curentul ( tease.gif ca nu are, am vorbit cu ea la telefon) poate iti dai cu pararerea la subiectul cu intalnirea. pupic.gif
amalia0701
Ce zi nebuna.
Noi avem probleme cu centrala termica, fapt pentru care toata lumea se incalzeste pe curent, cu ce poate, calorifere, aer conditionat, dar instalatia electrica e subdimensionata si cedeaza, asa ca....
mai mult nu am curent decat am.

Aseara am mancat asa:
niste tocana de ciuperci, cu ciuperci cu motzarela pe la ora 19.
Azi:
-5:30 drojdia;
-exercitzii;
-o cana cu lapte 0% si un corm mic si negru( 80 de gr) jumatate cu pasta de brinza de veci cu marar si sare si jumatae cu miere.
-ora 12:30 - 2 mere mici;
-ora 13- un grepfruit, o mana de curmale si o mana de biscutizi ditta cu chimen.
Azi imi planificasem sa manacn o mancare calda la birt, dar nu am avut cu cine sad.gif , asa ca o sa fug acsa sa mananc pui la rotisor cu sfecla rosie si ciuperci cu cascaval.
Deseara merg la O Mihaela, asa ca nu stiu.
crissy
pupic.gif Petrecere frumoasa diseara. Si eu am avut duminica o petrecere si am zis ca o sa am grija ce mananc. Si am avut grin.gif ; nu am mancat decat preparate din carne, salata boef, gratarel, tort si am beut si un lichioras blushing.gif
amalia0701
Am mai mancat la prinz:
-pui, masline, 4 ciuperci cu motzarella, sfecla si apoi desert un baton mic de mars blushing.gif
Acu ma simt ohmy.gif
Sper sa fiu cuminte la Mihaela, am luat o floare minunata.Sper sa ii placa.
aki
Salut Amalia give_rose.gif .Ma scuzi ca sunt curoasa,dar asa sunt eu din fire doh.gif .La care Mihaela te duci?La cineva de pe forum? blushing.gif
honey79
Pupici dulcici si imbratisari stranse, scumpa mea.
O zi superba iti doresc, plina de evenimente frumoase si....fara abateri culinare.wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.