Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
lliliana
Saluuuut...ce face doamna norocoasa care merge la toate intalnirile Oneden fara sa ne duca shi pe noi, astea mai fefavorizate, cu dumneaei...mmmm? Faci bine, stiu eu. Sa ai grija de tine prin Bucureshti, sa nu te rataceshti iar...ca mi s-a stricat elicopterul personal )).gif nu pot pleca in cautarea ta azi. biggrin.gif Abia maine. O sa ploua shi nu vreau sa raceshti pupic.gif
O zi superba shi sa fii fericita shi multumita. hug.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 09-11-2006, 11:26 AM) *

Salut Amalia give_rose.gif .Ma scuzi ca sunt curoasa,dar asa sunt eu din fire doh.gif .La care Mihaela te duci?La cineva de pe forum? blushing.gif

Nu iubita, la o prietena., am fost aseara si am mancat o felie de pizza si una de tort cu mere si frisca )).gif
Servu Honey pupic.gif
Lili, stai blanda ca si daca ma pierd imi gasesc repede azimutul, mai sun un prieten hug.gif
Azi o zi de rahat.
Umblat pe la urgenta, la IML, bleach....
Nu puteam si io sa intru in concediu linistita mad.gif
Dar gata, mai muncesc doar noaptea asta, iar dimieneatza la 7 in tren si GO spere capitala cheer.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 09-11-2006, 09:09 PM) *

CITAT(aki @ 09-11-2006, 11:26 AM) *

Salut Amalia give_rose.gif .Ma scuzi ca sunt curoasa,dar asa sunt eu din fire doh.gif .La care Mihaela te duci?La cineva de pe forum? blushing.gif

Nu iubita, la o prietena., am fost aseara si am mancat o felie de pizza si una de tort cu mere si frisca )).gif
Servu Honey pupic.gif
Lili, stai blanda ca si daca ma pierd imi gasesc repede azimutul, mai sun un prieten hug.gif
Azi o zi de rahat.
Umblat pe la urgenta, la IML, bleach....[size=1]
Nu puteam si io sa intru in concediu linistita mad.gif
Dar gata, mai muncesc doar noaptea asta, iar dimieneatza la 7 in tren si GO spere capitala cheer.gif

Spital?...Sper ca eshti bine. Ai grija de tine. pupic.gif hug.gif
amalia0701
Sunt foarte bine.
Peste 2 ore evadez la Bucurestim, omul meu mi-a dat liber sa raman si sambata noaptea ca se descurca el cu fiesa )).gif
Oricum trebuie sa vin sambata mai devreme caci Duminica la ora 14 plecam in CONCEDIUUUUUUUUUUU cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Doar noi doiiiiiiii roll2.gif man_in_love.gif
luchi
Uau, te invidiez, sincer, ca pleci in concediu. Sa ai parte de vreme faina, sa te odihnesti, sa revii cu bateriile incarcate. give_rose.gif
julyalina
buna dimineatza amalia ! pupic.gif
w00t.gif deci duminica in conced doar cu sotul naughty.gif ? deci... sex.gif
Sexymom
Esti o fericita, nu am mai aut un week-end numai pt.mine nu mai stiu de cand naughty.gif sa iti faci de cap in Bucuresti. pupic.gif
ina_ceva
Amalia, esti dragalasa foc pupic.gif . Mai mult de 25 de ani nu ti-as da.
Concediu placut alaturi de sotziorul tau. give_rose.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 10-11-2006, 01:29 PM) *

Esti o fericita, nu am mai aut un week-end numai pt.mine nu mai stiu de cand naughty.gif sa iti faci de cap in Bucuresti. pupic.gif

Sexi a fost o zi plina, alergat de la psihoteraput la reflexoterapie, apoi la Sys si dupa la o intalnire la drum de seara cu membrii ONEDEN.
Ai fost si tu acolo, am facut poze special pentru tine pupic.gif
A fost o seara super faina, m-am simtit tare bine cu fetele si baietzii )).gif , la plecare i-am pupat pe totzi )).gif Alex 25 stie de ce cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Localul dragutz, trebuie sa marturisesc si imensul TIRAMISU blushing.gif
Acum va pupicesc pe totzi , trebuie sa dorm ii fac bagajul lui Sys( am promis) iar maine ma asteapta asa:
-trezit la 7;
-prins tren de 8:45;
-mers la cumparaturi cu finutza mea care implineste 6 ani , luni 13.11.2006;
-sarbatorit pe finutza la ei acasa, anticipat caci luni nu suntem in oras, sau le-o fi strans cineva si le-o fi si calcat wacko.gif
-facut bagaje pentru noi( inclusiv strans haine de pe sarma si calcat ce-i necesar devil.gif );,
-facut bagaje pentru Ioana caci o mutam o saptamana la prieteni.
-eventual facut si curat sa gasim frumos cand ne intoarcem.
crissy
Buna Amalia.
Vad ca esti ocupata tare. Am intrat si eu sa va urez concediu placut cu vreme frumoasa. Spor la treburi, distractie placuta la petrecere iar finutza sa va traiasca multi ani fericiti.
lliliana
Amalia...iti doresc sa te distrezi in concediul acesta. Va urez sa va redescoperiti. Poate luati un start nou dupa...Pup. pupic.gif hug.gif O sa-mi fie tare dor de tine pe-aici. hug.gif
Andreea-Rodica
Concediu placut si multa odihna iti doresc! Sa nu fiti prea cuminti! lol.gif
hug.gif hug.gif hug.gif
amalia0701
Servus !
Am ajuns acasa, cumparat cadou finutza.
Mancat, inca nu ma hotaras ce haine imi iau la mine, asa ca mai aman facutul bagajului.
Beau o cafea mare decofee cu scortzisoara si lapte cu 2 randuri de Milka diet blushing.gif
Sper sa nu vin cu 5 kg in plus de la Herculane )).gif
Ieri am mancat asa:
-ora 3:30 o banana;
-ora 6:30 un kiwi si un grpefuit;
-ora 9:30 niste biscuitzi ditta( cam jumatate de punga, decivreo 80Gr);
-ora 16:30 - 2 randuri de cioco Milka diet;
-ora 18:30 - un cubuletz de cascaval si cateva linguri de dulceatza de fragutze;
-ora 20:30 - o salata cu somon, cascaval. motzarella, ou, varza chinezaeasca, etc...;
-apoi un tiramisu de palstic.
-ora 23( 2 bacalvale mici mad.gif )
Azi:
-ora 7:30 -o banana;
-ora 10 - o banana si biscutzi ditta;
-ORA 14:30 -piept de pui, masline lights, rosii, ciuperci cu cascaval si motzarella.
Acu ma duc la ziua finutzei, dar is satula, asa ca o sa incerc sa fiu cuminte.

CITAT(lliliana @ 11-11-2006, 02:20 PM) *

Amalia...iti doresc sa te distrezi in concediul acesta. Va urez sa va redescoperiti. Poate luati un start nou dupa...Pup. pupic.gif hug.gif O sa-mi fie tare dor de tine pe-aici. hug.gif

Promit sa nu stam prea mult acoperitzi lol.gif blum.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 11-11-2006, 02:27 PM) *

Concediu placut si multa odihna iti doresc! Sa nu fiti prea cuminti! lol.gif
hug.gif hug.gif hug.gif

Promit sa fim foarte cumintzi )).gif
Va pupiesc fetelor si va promit sa nu fac nimic din ce nu ati face voi lol.gif lol.gif lol.gif
Poate o fi deschis vreun internet cafe prin herculane sa va vizitez.......
Acu simt lipsa unui laptop.
crissy
Amalia, blink.gif banana la 3.30?
Lacry
Concediu placut pupic.gif
Sa va distrati... sa va ganditi si la noi ( mey, altii amaratii merg la servici, cresc bebelusi )).gif )
Pupici razaciosi tare! pupic.gif lol.gif
aki
Am vrut sa-ti trimit o scrisoare dar porumbeii nu au venit, postasul doarme, asa ca apelez la net sa-ti urez sicerele felicitari cu 13 ani de casnicie.Iti doresc sa fii frumoasa, iti doresc sa fii iubita, iti doresc dorinta sa ti se implineasca. Fericirea exista oriunde, doar ca nu-i dai atentie. Uita-te imprejur si vei vedea ca fiecare clipa, fiecare zi si noapte sunt unice. Asculta glasul vietii, asculta cum loveste apusul de soare pamintul, asculta norii cum pling, asculta aerul cum trece pe linga chipul tau, asculta apa susurind si iarba crescind si vei vedea ca totul are un rost si merita sa incerci si sa indraznesti sa fii fericita.
In ziua de azi exista un virus in lume care este foarte molipsitor si care se numeste ZAMBET. Deja il vad pe obrazul tau, te-a molipsit cineva care tocmai si-a adus aminte de tine...!

Sa fii fericita draga Amalia
Imagine
julyalina
buna dimineatza amalia hug.gif
am trecut pe aici sa-ti urez concediu placut! naughty.gif
honey79
Pupicei dulcei, scumpa Amalia si ... o saptamana minunata, plina de dragoste, romantism si voie buna iti doresc.
Te imbratisez cu drag si te pupic dulcic dulcic.
Sexymom
Concediu placut si profita ca esti singuraImaginebaga mult love , eu nu am putut s-o dau cotita in concediu ca nu aveam cu cine sa las fetele, pe langa asta patul nostru scartia tare lol.gif
MIRRRUNA
Oleleleeeeeeiiiii... uite un om fericit!!!!!!!!!!!
Mai stau pe la tine, ca poate se ia. rolleyes.gif

Concediu placut si deloc ... cuminte! Ziua si aventura, ziua si aventura... numa' asa s'o tineti grin.gif
lliliana
Amalia...ce sa spun...numai de bine shi de fericire...ca daca fericire nu e, nimik nu e pupic.gif hug.gif
aki
Si ne-a promis ca o sa treaca pe aici sa ne spui cum sta treaba cu luna de miere sorry.gif
Andreea-Rodica
Las-o sa se odihneasca si sa prinda puteri. Ne povesteste ea cand vine!
Concediu placut in continuare! hug.gif hug.gif
lliliana
Amalia scumpa...io tot trec sa te salut. Dau o sarutare, o imbratzisare shi urez de bine. pupic.gif hug.gif floare.gif
Karin
Sper ca ti-e bine in concediu si ca te relaxezi maxim! Te pup! Si asteptam impresii! pupic.gif
mirela_awad
citesc ca esti in holidayy! acum fac ca Homer Simpson: Hooolidaaaay! Sie eu am nevoie! deconceteaza-te de tot!
lliliana
Amalia...iti duc dorul, dar ma bucur pentru evadarea ta din cotidian. Doresc numai de bine...Sa te intorci cu pofta de viata. hug.gif floare.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Am revenit cheer.gif
Va multumesc pentru gandurile bune.Va pupicesc pe toate, tare mi-ati lipsit.
Desi sincer tare bine a fost, mai vreauuuuuuuuuuuuu
Dar cum orice ii fain tine putzin a trebuit sa revenim home.
A foat super, un coltz de Rai.
Vreme frumoasa, calm, frumos, romantic..............
Acu va pupices ca am o groaza de treburi, dar revin cu poze.
lliliana
Wow...ce aer calumea ai adus...mmmm...imi tot vine sa-l respir. hug.gif
luchi
hug.gif Ma bucur tare ca ai revenit cheer.gif pupic.gif
julyalina
cheer.gif bine ai revenit amalia! hug.gif
io astept pozele blum.gif
Sexymom
Bine ai venit gagico, ma bucur ca te-ai simtit bine, ca doi porumbei.... pupic.gif
Andreea-Rodica
Bine ai revenit! Si noi ti-am simtit lipsa!
O saptamana cat mai buna! hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
cheer.gif ai reveniiiiiit!! Stiu ca tu nu te bucuri, dar te rog da-mi voie mie sa ma bucur ca te revad p'acilea vesela si relaxata. pupic.gif

Ma bucur ca v-ati simtit excelent si ca ati avut parte de vreme minunata. Uite de azi, vine iarna cica. Fix la tanc ati avut concediul. wink1.gif
amalia0701
Din pacate nu am timp acu sa va povestesc, fug acasa sa o duc pe Ioana la dr., se pare ca a intors-o viroza.
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 20-11-2006, 11:12 AM) *

Din pacate nu am timp acu sa va povestesc, fug acasa sa o duc pe Ioana la dr., se pare ca a intors-o viroza.
hug.gif Sanatate multa Ioanei! Rezolva-ti problemele ca noi nu plecam nicaieri de aici. pupic.gif
aki
Salut Amalia.Bine ai revenit din concediu.Toata saptamina am stat cu gindul al tine, ca te simti bine si te odihnesti ca ai acumulat pre mult stres.Sanatate Ioanei pupic.gif
amalia0701
O ZI NEBUNA AZI, ALERGATA.
A fost super fain, linistitor in acesta concediu.
Incerc sa imi amintesc cat de fain era, sa intru cat mai usor in nebunia de aici.
Nu am curaj sa ma urc pe cantar
blushing.gif
lliliana
Salut Amalia. Sper ca Ioana e ok. Shi...ai fortze proaspete...potzi calma nebunia. Iti urez de bine pe toate planurile pupic.gif hug.gif floare.gif
luchi
pupic.gif Astept cumintica pozele care nu prea se vad (adica nu se vad deloc) si multa sanatate Ioanei!
Nessie
Amalia, vad ca ai probleme la poze. Am incercat ca o modific eu pe prima, dar deja dimensiunile sunt acelea si nu am ce sa ii fac. wacko.gif Daca nu te descurci, citeste te rog la Cutia de propuneri. pupic.gif Atept cu interes! w00t.gif
amalia0701
Imagine

Imagine

lt coltz de RAI Imagine
Nessie
Mi s-a umplut sufletul de ce minunatii am vazut! w00t.gif (si gura de saliva, de la prajitura aia, dar nu mai zic nana.gif )
amalia0701
Poze la muzeul de istorie, fost Cazinou:
Imagine
amalia0701
Imagine

Imagine

Din pacate totul se huluie.
Daca nu gaseste cineva o solutie pentru a aslava aceste minuntatzii, peste cativa ani o sa fie doar o adunatura de moloz sad.gif Imagine

)).gif La cefenea.......
La cazinou( fostul) ascultand muzica faina, band cafea la ibric sub razele soarelui.
Langa era o super librarie, unde am tocat o groza de bani, noroc ca m-a oprit al meu om, caci si asa am avut o sacosa in plus
crissy
Buna, Amalia!
Ma bucur ca ti-a priit concediul. Sanatate multa fetitei tale.
amalia0701
Printzesa SISI Imagine
O statuie ascunsa in curtea fostei ei vile ,acum Biblioteca, vila construita special pentreu ea:
Aici vedere de peste Cerna Imagine
Aici vedere din fatza:
Imagine

Aici iar in natura, superb, deja imi e dor, mai ales cand ma uit ce urat e azi afara :
Imagine

Imagine
amalia0701
Sincer io m-as fi mutat acolo, e minunat......
Dar a trebuit sa ne intoarcem acasa, iar Dunarea ne-a mai dat un spectacol, ca bonus )).gif Imagine
Imagine
Imagine
amalia0701
Pentru pofticiosi, mai bine nu va nmai uitatzi )).gif
O sa pun niste poze cu minuatziile culinare:
-Pastrav cu ciuperci:
Imagine
-Salau cu capere:
Imagine
-Rulouri de salau cu susan si paste :
Imagine
-Papanasi cu dulceatza si smanatana:
Imagine
Karin
Amalia, toate pozele mi-au placut, mai putin ultimele cu mancare! lol.gif pupic.gif
Lesin de pofta, drool.gif ma duc la caserola cu salata de varza! devil.gif

Apropo, mi-a placut foarte mult ce ai pozat! Vreau si eu la Herculane! )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.