Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
Sarmale:
Imagine
amalia0701
-Pui a la Vernon cu ciuperci:
Imagine
-Frigarui ferdinand:
Imagine
Specialitatea bucatarului:
-muschi de vita cu sos de sampanie si orez( piramida- e orez cu stafide si curry), la care am amncat salata de varza cu rosii :
Imagine
Deja am lesinat de foame,. asa ca va pup.
Ma duc sa mananc cu ioana.
Sexymom
Amalia sunt super frumoase pozele, mai mult decat atat. Asa tare mi s-a facut dor sa plec si eu singurica si sa ma imbuib cu ce vreau eu, sa uit de regim si de restrictii.
Se vede din poze ca erai relaxata si fericita, iar felurile de mancare sunt exact pe gustul meu. Sa pupam bucatari ca tare sunt priceputi. pupic.gif
luchi
Foarte frumoasele pozele, si vrmea superba, exact pe sufletelul meu. Daca n-ar fi al doilea job, i-as propune lu' al meu sa fugim in lume un we, doar noi doi sorry.gif
Amalia, multumiri din suflet pentru poze. pupic.gif poate ar fi o idee buna sa facem un topic (oare exista deja?) cu locuri minunate din Romania. floare.gif
buretel
amalia hug.gif hug.gif hug.gif
tare mult mi-ai lipsit, n-am mai apucat sa vorbim de o vesnicie.
superbe pozele, peisajele, dar mai ales rasfaturile culinare blum.gif
cat despre cuplul fericit give_rose.gif sunteti doi frumosi, sa va iubiti mereu!
Nessie
CITAT(luchi @ 21-11-2006, 03:16 PM) *
poate ar fi o idee buna sa facem un topic (oare exista deja?) cu locuri minunate din Romania. floare.gif
Luchi, exista un forum de Calatorii in care ar merge un subiect de genul asta. biggrin.gif
Andreea-Rodica
Suberbe poze! Si Dunarea mi-a adus aminte de locurile natale, Galati. Dar vine ea Vacanta si fug la mama.
hug.gif hug.gif
lliliana
Am fost shi eu la Herculane....muama...ce faine poze ai facut...cred ca tzi-a cazut tare bine. Bravos...sa ai parte in fiecare zi de bucurii din astea. Pup. pupic.gif hug.gif floare.gif
Karin
Neatza Amalia! O zi faina sa ai! pupic.gif
luchi
pupic.gif pot sa te pup tare-tare? iar m-am uitat la poze, si am oftat adanc, si... floare.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Ma bucur ca v-au placut pozele.
O sa le las pana maine si apoi o sa sterg cele cu chipuri )).gif
Imi este un somn de imi vine sa pun capul pe birou.
Au fost 2 zile infernale de cand am venit la serviciu, nici acasa nu a fost mai bine.
Ioana azi o sa mearga la scoala, desi io nu i-as da drumul.
amalia0701
Dar nu ma inteleg cu ea, cica a pierdut destul si ca se plictiseste acasa.
Io as mai tine-o sia zi, dar nu-i chip sa ne intzelegem.

amalia0701
CITAT(luchi @ 22-11-2006, 11:21 AM) *

pupic.gif pot sa te pup tare-tare? iar m-am uitat la poze, si am oftat adanc, si... floare.gif

Ba io te pupez mai tare.
Tu ai avantajul de a fugi pe malul marii.........
Io ca sa ajung undeva unde-i frumos trebuie sa fac cel putzin 100 km..........
Dar sa fim optimisti, soarele a evnit sa ne incalzeasca incheieturile )).gif pupic.gif
amalia0701
Sa reluam raportul la ce mananc:
-ora 6: - drojdia;
-ora 6:30 - o banana:
-ora 8 - 3 felitze de paine integrala prajita;
-cafea decofee;
-ceai cu lamaie.
Am pentru pachet - ciorbitza de linte, humus si masline lights.
Ma mai gandesc daca imi cumpar ceva langa( vreu crenvusti 2 vegetali )
amalia0701
CITAT(buretel @ 21-11-2006, 05:21 PM) *

amalia hug.gif hug.gif hug.gif
tare mult mi-ai lipsit, n-am mai apucat sa vorbim de o vesnicie.
superbe pozele, peisajele, dar mai ales rasfaturile culinare blum.gif
cat despre cuplul fericit give_rose.gif sunteti doi frumosi, sa va iubiti mereu!

pupic.gif
Multumesc hug.gif
Sunt tare norocoasa ca ma suporta )).gif
Am uitat sa spun ca am mai mancat o lingura de trotil ayurvedic )).gif ( inaine de banana), adica un prepart pentru raceala si gripaobtzinut asa:
- miere( io am pus de mai ca de aia aveam), ghimbir ras, scotisoara, lamaie si propolis.
Super energizant si descongestionat al cailor respiratorii.
Am mai facut aseara un test. Relfexoteraputa, m-a invatzat sa imi pun seara inate de culcare tinctura de iod, pe picioare, la incheietura degetului mare, pe fata labei piciorului.
Daca dimineatza se mai vede iodul e ok, daca nu, iseamna ca organismul are o carentza si sa fac chestia asta din 2 in 2 seri, pana se echilibreaza iodul din organism.
Mi-a recomandat asta pentru ca i-am spus ca am facut toate testele endocrinologice si nu am nici o dereglare, adica sunt inca in cote.
Mi-a recomandat sa fac o testare cu biorezonantza.
Ce stiti de testele astea?
Aparatul ala pe care se testeaza cosmonautzii?

michelle
Buna, Amalia!
Imi cer scuze ca dau buzna la tine in casa give_rose.gif
Am vazut si eu pozele, cred ca v-ati simtit extraordinar.

Am o nedumerire referitoare la humus: ce condimente se pun si cum se serveste?

Pupici, o zi minunata!
amalia0701
Bine ai venit pupic.gif
In retzetele de pe net in humus era doar sare, piper si patrunjel.
Dar io am pus si un pic de ulei de masline extravirgin.
Io am pus in apa in care l-am fiert ceapa, usturoi, 2 morcovi, sare, piper.As fio spus si foi de dafin, dar nu mai aveam, asa ca am pus cimbru.
Am un condiment de la Beirut, cred ca are in el si chimion, piper si inca ceva.....nu imi amintesc, dar e deosebit si imi place mie.
In humusul cumparat de la Billa am vazut ca pun si susan, dar nu stiam cum sa il pun.
M-am gandit sa il dau prin rasnitza de cafea, dar am renuntzat.
ina_ceva
Buna!
Eu am cumparat humus din magazin (mi-ai facut pofta) si mi-a placut;
pe langa intrebarile puse de miha am si eu una: cum se face humusul, din ce?
michelle
Ina, se face din naut.

Din cate vad eu, se pot pune condimentele preferate.. Sunt tare curioasa, ca eu am mancat doar boabe de naut glazurate si mi-au placut.
Pasta se serveste unsa pe paine?
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 22-11-2006, 02:27 PM) *

Buna!
Eu am cumparat humus din magazin (mi-ai facut pofta) si mi-a placut;
pe langa intrebarile puse de miha am si eu una: cum se face humusul, din ce?

Se fierbe nautul.
In mod normal se inoaie de seara, dar io il pun in oala minune si in 2 ore e facut.
Cu diverse.....apoi il blenderesti devil.gif , se face ca fasolea batuta.
Pe mine nu ma duce ficatul la ceapa prajita in ulei asa ca pun ceapa si usturoiul in apa sa fiarba.
ina_ceva
Multumesc de informatie give_rose.gif !
amalia0701
CITAT(michelle @ 22-11-2006, 02:33 PM) *

Ina, se face din naut.

Din cate vad eu, se pot pune condimentele preferate.. Sunt tare curioasa, ca eu am mancat doar boabe de naut glazurate si mi-au placut.
Pasta se serveste unsa pe paine?

Pe paine integrala si fara ulei de masline in ea, merge la MD glucidic( pentru Monti)
Dar eu evit sa mananc paine, asa ca o mananc pe castravete, ardei, brinza...
Am mai mancat azi:
-ora 18:30 - 3 mere mici.
M-am investigat cu aparatul minunene si am o groaza de hibe....dar una peste alta sunt destul de sanatoasa )).gif
Acu trebuie sa studiez ce mi-au recomandat si sa ma hotarasc daca iau ceva de la ei sau incerc sa remediez carentzele altfel.
Grav e ca nivelul serotoninei e 54( normal e 80-100) blushing.gif
restul de bolesnizte le spun maine )).gif
buretel
vin si io cu reteta de humus pupic.gif
deci se face din naut (cel mai bun e cel din conserva, scurs), care se pune in blender impreuna cu putin usturoi, putin ulei de masline extravirgin (preferabil aciditate 0.3), si pasta de susan care se cheama tahini (amalia, asta e susanul de care vorbeai mai sus smile.gif ). la o conserva de naut se pun cam 1-2 linguri de tahini (sincera sa fiu nu stiu cum se prepara din semintele de susan, ce se mai adauga wacko.gif ).
humusul se serveste intr-un castronel cu putin ulei de masline adaugat in mijloc (f putin, cat sa se vada), si cateva frunze de patrunjel, pt decoratie. cel mai bine se serveste cu lipie calda (merge la mw)...yumm...buun.

apropo de naut, aseara m-a cuprins elanul sa fac o mancarica de naut, preparata ca cea de fasole. eu am avut naut boabe, la punga doh.gif nu stiu ce elan m-a cuprins cand l-am cumparat, am vrut sa-l fac eu cu manutzele mele lol.gif prin urmare l-am lasat la inmuiat 24 de ore, si tot nu a fost suficient.
in fine, dupa ce l-am scurs m-am apucat sa toc ceapa. care ceapa...ia-o de unde nu-i w00t.gif am renuntat, am pus doar morcov ras (din congelator->mandra tare de mine ca aveam pungute cu legume salut.gif ). pana am aruncat morcovul in oala, uleiul se cam arsese blushing.gif iar pt aroma, am pus tulpine de telina taiate rondele. am fost pe punctul de a scapa tot recipientul de sare in mancare, insa elasticitatea mainilor s-a dovedit salvatoare biggrin.gif ce mai bucatar sunt chef.gif crazy.gif crazy.gif don't try this at home lol.gif

oricum, am luat nota 8 cheer.gif cheer.gif am papat astazi la pranz, acum e ora 10.20 si inca sunt in viata. si eu, si sotul blum.gif

pupic.gif noapte buna!

ps: foarte interesanta ideea cu tinctura de iod.
Lacry
buretel, si eu am luat o data naut... a zacut punga mult si bine la "provizii in caz de lipsa totala de mancare". Si candam catadicsit sa-l prepar, n-a iesit...m-am ofticat raaau! Si am ramas asa, ofticata...si n-am mai luat naut in scopul de a-l prepara eu niciodata blum.gif
buretel
CITAT(Lacry @ 22-11-2006, 10:28 PM) *

buretel, si eu am luat o data naut... a zacut punga mult si bine la "provizii in caz de lipsa totala de mancare". Si candam catadicsit sa-l prepar, n-a iesit...m-am ofticat raaau! Si am ramas asa, ofticata...si n-am mai luat naut in scopul de a-l prepara eu niciodata blum.gif

si eu am aruncat restul pungii )).gif )).gif a doua oara imi iau direct conserve, ca e mare bataie de cap. cred ca e mai dificil decat fasolea. ape schimbate, 24 de ore la inmuiat doh.gif
pupic.gif mamica de mocuta
Lacry
si io te pupic.gif si la fel si pe Amalia, ca doar asta-i casuta dumisale... daca se supara? )).gif
O sa iau si eu naut la conserva wink1.gif
buretel
scuze, la reteta de hummus am uitat sa mentionez sucul de lamaie (zeama de la o lamaie), pus odata cu restul ingredientelor in blender rolleyes.gif
amalia0701
Am patzit si io de ctavea ori cu nautul sa nu se fiarba.
Dar acu il fac in oala minune si nu mai am probleme.
Am promis sa va spun de bolesnitzelele mele:
Functia corticosuprarenaliana - 59 ( normal 80-100);
Functia serotonina- 54 ( normal 80-100);( cica is cam nefericita mad.gif
Oxigenare celulara - 57 ( normal 80-100);
Colesterolul marit ( asta cred ca-i cascavalul);
Deficit de vitamine: C, A, B1, B6, D3;
Deficit de minerale: Ca, K, Mg, Zn;
Disfunctii:
- oscilatii ale TA, pusee de HTA;
-oxigenare celulara scazuta;
-spondiloza cervicala( C2-C6);
-discopatie lombara ( L4-L5);
-deviatzie de sept nazal ( nici macar nasul nu-i la locul lui lol.gif );
-chisturi ovariene recurente;
-deficit de enzime digestive pancreatice;
-anexita;
-anemie feripriva;
-microlitiaza renala, fosfatzi;
-disfunctie a tiroidei - HIPOTIROIDISM;
-palpitatii, puls neregulat( cica pe fond emotional, ca urmare a problemelor de tiroida);
-inflamatie a colonului transvers;
-hiperaciditate gastrica.
Un doctor avem pe aici?
Mai scap? Cat o mai duc? lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
Am mancat ieri:
-la ora 19 - 3 mere mici;
-la ora 21( atunci am ajuns acasa): o rosie, o chiftea de soia, 2 crenvusti de soia, o feliutza de cascaval vegetal, 5 masline lights, o lingura de humus si o cana de lapte de soia( australian).
Asa a trecut prima zi de post, nu a fost prea greu.
O sa tzin de acum miercuri si vineri, in plus o sa incerc sambata sa mananc doar lichide.
Trebuie sa vb. cu doctrora mea de familie si sa ma hotarasc ce fac u bolesnitzele mele, pe care le bag in seama pe care le tratez cu indiferentza.
Azi am mancat asa:
-drojdia;
-lapte 0,1% cu fulgi de ovaz;
-2 felii de cozonac;
-cafea decofee;
-ceai.
Nu am pachet, dar vreau sa merg la pranz sa mananc la restaurant.
aki
Salut Amalia.Frumoase poze si vad ca v-ati distrat de minune.Ioana nu a fost geloasa ca plecat doar voi? w00t.gif
Nessie
ohmy.gif Amalia, nici nu stiu sa citesc toate alea! Ce-a zis doctorul de ele? wacko.gif Ti-a dat tratament?
buretel
CITAT(Nessie @ 23-11-2006, 11:05 AM) *

ohmy.gif Amalia, nici nu stiu sa citesc toate alea! Ce-a zis doctorul de ele? wacko.gif Ti-a dat tratament?

nici eu nu ma pricep tease.gif doh.gif dar poate e cineva specializat pe forum, sa te ajute unsure.gif

incerc sa tin si eu post miercuri si vineri, sper sa reusim wink1.gif
pup fata pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 23-11-2006, 12:43 PM) *

Salut Amalia.Frumoase poze si vad ca v-ati distrat de minune.Ioana nu a fost geloasa ca plecat doar voi? w00t.gif

A fost, dar am negociat.
Ce io am fost cu dirigu la mare asta vara?
)).gif

CITAT(Nessie @ 23-11-2006, 01:05 PM) *

Doctora mea de famile a zis ca-s o tampenie aparatele alea.
Aia de la Calivita vor sa isi vanda suplimentele alimentare. )).gif
Ciudat e ca reflexoteraputa mi-a spus cam aceleasi lucruri numai pipaindu-ma in talpa.
dry.gif
Nu stiu ce sa zic.
Io am reusit ieri si mi-am marit stocul de produse de post de la Billa:
-lapte de soia, crenvusti de post ( astia nu imi plac), pate si cascaval vegetal.
Pentru maine mai am ciorbitza de linte si humus.
Karin
Buna Amalia! pupic.gif
Am citit si eu diagnosticele....n-am priceput nika! )).gif
Sa ai o zi minunata! pupic.gif hug.gif
luchi
si eu cu ochii cat cepele la diagnostice, si cu mintea incurcata.
Zici de crenvurstii aia vegetali ca nu-ti plac? Mie nu-mi place nimic asa-zis vegetal - pte, tofu, lapte de soia. Nu stiu de ce am senzatia ca ar contine mai multe rele decat astea normale. probabil e doar impresie intiparita in minte, nu reusesc sa scape de ea. blushing.gif
O zi faina, si multumesc pentru discutia de ieri! give_rose.gif
amalia0701
Ieri am mancat asa:
-ora 13:30 un mar;
-ora 15:15 ciorbitza de linte si humus cu crenvusti vegetali si hrean( parca cu hrean au fost mancabili) si o linie de Milka diet.
-ora 22 o cana de lapte 0,1% cu o lingura de miere, niste paste si scortisoara.( mi-am adus aminte ca trebuie sa iau un antibiotic pentru cistita si ca e musai sa mananc ceva sa nu fac gaura in stomac sad.gif )
Azi:
-lapte de soia cu 2 felii de paine integrala prajita;
-cafea decofee;
-ceai;
Am pentru prinz - ciorbitza de linte si humus cu chiftele de soia si gogosar murat.
Deseara mai vad.
Am luat din nou cartea lui Dr.Peter J.D'Adamo - Alimentatia adecavata celor 4 grupe sanguine sa mai citesc, caci prea mi-au zis si reflexoterapeuta si dr. de la biorezonantza sa nu mai mananc carne, asa ca mai citesc.
Mi cam somn, ma resimt dupa o saptamana agitata.
Aici la munca e ca la casa de nebuni.
Azi dimineatza mi-am spart sticla de parfum crying.gif Mi-a cazut din mana, era plina........nu mai spun ca era o carutza de bani devil.gif
Asa ca " In love again" e toata pe covor sad.gif
Dar sa privim pozitiv:
-o sa miroasa frumos in casa lol.gif
-azi incepe weekendul cheer.gif , chiar daca eu o sa muncesc si maine si poimaine;
-saptamana viitoare pe 30 vin la Bucuresti cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 24-11-2006, 11:28 AM) *

si eu cu ochii cat cepele la diagnostice, si cu mintea incurcata.
Zici de crenvurstii aia vegetali ca nu-ti plac? Mie nu-mi place nimic asa-zis vegetal - pte, tofu, lapte de soia. Nu stiu de ce am senzatia ca ar contine mai multe rele decat astea normale. probabil e doar impresie intiparita in minte, nu reusesc sa scape de ea. blushing.gif
O zi faina, si multumesc pentru discutia de ieri! give_rose.gif

O prietena mi-a zis ca postul presupune sacrificiu, asa ca nu e de acord cu nimic "vegetal", caci sunt derstule posibilitatiu de a gati varza, orez, cartofi, fasole fara carne.
Eu nu am tinut niciodata post, asa ca adaptez.
Crenvustii aia vegetali, cu hrean erau la gust ca si crenvustii aiai ieftini, fara gust de carne )).gif
Pe mine ma bate la cap omul meu cu soia modificata genetic, asa ca o sa incerc sa gatesc, sa vad cum strecor acesata activitate in program. Ieri am apucat sa le fac lor un orez cu pulpe de pui si sa spal 2 masini de rufe.
Discutii cu mare drag oricand hug.gif
Ai grija de tine pupic.gif
Am uitat sa spun ca maine seara socializez cu fetele, mergem la teatru, fara barbatzi si fara copii cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nessie
Te admir mult, Amalia, cum reusesti sa le imbini pe toate. give_rose.gif Te aud mereu ca socializezi cu fetele, ca iesiti in oras, serviciu e obositor, acasa trebuie sa ai grija de toti si de toate, de tine nu se ingrijeste nimeni, citesti mereu, faci exercitii. ohmy.gif Ziua ta cred ca e mai mare de 24h si noua nu ne spui secretul. blum.gif

Distractie placuta cu fetele si te asteptam in Bucuresti! hug.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 24-11-2006, 12:58 PM) *

Te admir mult, Amalia, cum reusesti sa le imbini pe toate. give_rose.gif Te aud mereu ca socializezi cu fetele, ca iesiti in oras, serviciu e obositor, acasa trebuie sa ai grija de toti si de toate, de tine nu se ingrijeste nimeni, citesti mereu, faci exercitii. ohmy.gif Ziua ta cred ca e mai mare de 24h si noua nu ne spui secretul. blum.gif

Distractie placuta cu fetele si te asteptam in Bucuresti! hug.gif

Reusesc facand liste de trebi, nereusid sa le fac pe toate reesalonez dupa bunul plac )).gif
A doua zi fac alta lista............
Si tot asa........
Partea proasta ca la un moment dat vine scadenta lucrurilor care nu le fa cu drag mad.gif
Dar gandim pozitiv.
Am la capul patului o stiva de vreo 10-15 cartzi, fac dimineatza un pic de yoga, salut bicicleta sii ii promit sa iau hainele de pe ea sa o calaresc mai tarziu ............ )).gif
Caut bucuria aia din mine la orice fleac.
Ma bucur sa ma dragalesc cu Ioana, chiar daca imi vine sa o arunc pe geam ca-i dezordonata, alintata si profitoare )).gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 24-11-2006, 11:48 AM) *
Ma bucur sa ma dragalesc cu Ioana, chiar daca imi vine sa o arunc pe geam ca-i dezordonata, alintata si profitoare )).gif
lol.gif M-ai lovit la fix cu asta!! Exact de relatia mea cu al meu parca ai vorbi!
amalia0701
CITAT(Nessie @ 24-11-2006, 01:51 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 24-11-2006, 11:48 AM) *
lol.gif M-ai lovit la fix cu asta!! Exact de relatia mea cu al meu parca ai vorbi!

Aceleasi sentimente ma cuprind cand el se tolaneste la telvizor si ma roaga cu ochii umezi sa-l hranesc ca-i rupt..........

Dar cum nu am inca bani de termopane, ma gandesc ca s-o intoarce roata si-l dragalesc si-l alint.
Stii ce-i super, ca atunci cand nu am chef sa fac nimic, nu comenteza nimeni ca vor ceva atunci.

Acu am vazut la avatarul meu ca-s MEMBRUL NR. 13
lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Si eu ma dragalesc cu ale mele pana la un anumit punct. mad.gif Sa nu ma faca pufoasa ca le trag la ochii.
aseara a venit al meu acasa , m-a luat in brate si m-a trantit in pat peste el, el cuprins de dragoste pt. mine, eu cuprinsa de ingrijorare ca l-am storcit. lol.gif
luchi
Vorbim de dragalit si aruncat pe geam? )).gif Si eu l-as arunca uneori pe al meu. Aseara n-z si nimic de mancare, n-aveam mancare gatita, vroia el sa fac, stie sa faca doar piure lol.gif dar n-aveam cartofi (eu cumpar rar -sechele de la monti). Pana la urma a descoperit niste ciuperci proaspete, mi s-a facut tarsha (= rusine, jena -termen folosit in facultate la Iesi) si i-am gatit si ciupercile, si bonus - gris cu lapte si dulceata de visine.
Sexymom
Asta am facut si eu aseara, numai ca in loc de dulceata de visine am pus dulceata de capsuni.Si va mai spun ca la mine in casa unicul care mananca gris cu lapte si orez cu lapte e sotul meu.
luchi
lol.gif si la mine! La prajiturile sofisticate pe care le fac cand ma mai chinuie talentul nu prea se arunca blink.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 24-11-2006, 02:33 PM) *

lol.gif si la mine! La prajiturile sofisticate pe care le fac cand ma mai chinuie talentul nu prea se arunca blink.gif

Pai cu asta lo fi crescut mama lui.
Cu gris cu lapte devil.gif
aki
Amalia weekend placut iti doresc pupic.gif
buretel
al meu daca e infometat seara, nici macar nu ma intreaba/roaga sa-i prepar ceva; sare singur sa-si faca ....atentieeee...omleta blink.gif beey, deci m-a capiat cu omleta asta wacko.gif intotdeauna reprezinta cina lui salvatoare lol.gif
eu ca doamna, pap fructe in varful canapelei, si el intoarce la omleta )).gif

azi iar am dat-o in bara la pranz dry.gif mai dau 3 rateuri, si cred ca renunta sa ma mai lase in bucatarie blushing.gif biggrin.gif ceea ce nu e rau, dimpotriva blum.gif

amalia hug.gif si eu am mania listelor. am liste peste liste )).gif lista 1 cu prioritatile de azi/maine, lista 2 saptamanala, lista 3 lunara w00t.gif etc rolleyes.gif sunt dusa rau, ma jur doh.gif dupa ce indeplinesc ceva de pe lista, imediat bifez. la servici sunt la fel: maniaca tease.gif (asa se aude prin spatele biroului lol.gif )
amalia0701
Servus dragelor!
A fost un weekend super fain si super agitat.
Deci:
-vineri canasta;
-sambata - teatru apoi intalnire la taina cu prietenii( pana pe la ora 2, ca nu mai terminam povestile);
-duminica somn si filme( Casino Royale, Masaiul alb, Ultima vacanytza si inca unul .........)
Am mancat destul de cuminte.
Am gatit stiuca, prajita in susan si la cuptor..........super delicioasa.
Azi din nou la munca mad.gif , noroc ca o sa fie doar jumate de saptamana( miercuri am un examen devil.gif ) apoi joi la Bucuresti, poate raman si vineri.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Azi mi s-au spus urmatoarele:
-Vai cat ai slabit, trebuie neaparat sa imi spui exact ce mananci. E extraordinar cum se vede ca ai slabit!
( interlocutoarea nr. 1)
-Va sta tare bine slaba! ( discutie la WC si eram numai noi doua shock.gif )( interlocutoarea nr. 2)
-Io numai slaba nu sunt.......
-Nu va vedeti cat ati slabit, va vedeti tot grasa, dar nu-i asa.
Aia ori facea misto de mine ori e dusa cu pluta.
Cum poate un om de 9X( nu stiu cate) kg sa fie slab?
Oricum m-am simtzit bine.
Azi la 17:30 merg sa imi fac ecograf la tiroida, iar maine iau rezultatele la analizele de sange.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.