Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Nessie
Amalia, iti spun eu ca se vede ca ai slabit! Esti o frumoasa, chiar daca nu esti bat de 5X kg! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 27-11-2006, 03:02 PM) *

Amalia, iti spun eu ca se vede ca ai slabit! Esti o frumoasa, chiar daca nu esti bat de 5X kg! pupic.gif

Sunt frumoasa stiu, dar vine din interior.
Io eram frumoasa si la 120 de kg, sau asa ma simtzeam )).gif
Dar io nu pot fi numita slaba, sa fim seriosi.
Nici nu mi-ar sta bine la 55 de kg, nu as mai fi io, dar la vreo 70 ......eeeee????????

Sexymom
Fata chiar esti draguta, si mie mi se pare ca arati bine, in pozele de la Herculane erai o scumpa, si inca esti.
Ce zile frumoase ai avut in week-end. Eu tot cu plozi acasa sad.gif Si am gatit pana nu am mai stiut de mine.Pt. cine oare ca eu una nu mananc din ce gatesc eu. )).gif
amalia0701
Si io am vrut sa gatesc, dar m-am oprit la peste si cartofi natur.
O sa fac azi o supa si orez.
Azi:
-drojdia;
-lapte 0,1% cu fulgi de ovaz;
-o linie de anidor la cafea decofee;
- ceai cu ghimbir.
-acu un grepfruit.

http://forum.oneden.com/Intalnire-30112006-ora-19-t748.html
Lacry
Amalia, tocmai am luat ghimbir si m-am gandit la tine )).gif L-am luat special ca sa-mi prepar si eu ceai... cum il prepari? floare.gif Am luat o radacina!
amalia0701
CITAT(Lacry @ 27-11-2006, 03:25 PM) *

Amalia, tocmai am luat ghimbir si m-am gandit la tine )).gif L-am luat special ca sa-mi prepar si eu ceai... cum il prepari? floare.gif Am luat o radacina!

Io fac ceai antistres cu sunataore si fructe si dupa puin ghimbir uscat in ele.
Io radacina am folosit la mancare, taiata bucatzele sau rasa( pune un pic caci e iute) si am mai facut untonic pentru gripa cu:
-miere, lamaie, ghimbir, scortzisoara si propolis.
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 27-11-2006, 03:29 PM) *

CITAT(Lacry @ 27-11-2006, 03:25 PM) *

Io fac ceai antistres cu sunataore si fructe si dupa puin ghimbir uscat in ele.
Io radacina am folosit la mancare, taiata bucatzele sau rasa( pune un pic caci e iute) si am mai facut untonic pentru gripa cu:
-miere, lamaie, ghimbir, scortzisoara si propolis.

multumesc pupic.gif
putem sa jur ca folosesti radacina ...
dar am si ghimbir uscat naughty.gif
Melcu'
O zi si o saptamana bune gazdei si tuturor cititoarelor de jurnale!

amalia0701
CITAT(Melcu' @ 27-11-2006, 03:47 PM) *

O zi si o saptamana bune gazdei si tuturor cititoarelor de jurnale!

Multumesc la fel.
Mi-am pus in ca sa fiu fericita.
Nu radeti, toti ne dorim asta.........dar cat facem pentru asta?
Vin sarbatorile.........
Sunt asa de entuziastmana, vreau sa plec de Craciun la Deva, de abia astept.
( promit sa nu mananc prea mult cozonac cu mac )).gif)
amalia0701
Servus dragelor!
Ma plosteste de tot norul asta de afara, mi un somnnnnnnnnnnnnn
Desi am dormit ieri dupa masa si azi noapte, tot nu m-am saturat de somn.
Maine am un examen, abea acu am listat materialul de studiu, dar as incepe cu un somnic )).gif
Ieri am mancat asa:
-pe la ora 15:30 - o cana de ciorba de peste, o felie de sunca, 2 crenvusti de pui, o felie de cascaval afumat, sfecla rosie si niste brinza de vaci cu magiun de prune ca desert.
Tot nu ma simteam satula, asa ca am mai mancat niste nuci.
Cina: - o bucata de stiuca prajita in susan si un coltz de paine cu miere.
Azi:
- lapte 0,1% cu fulgi de ovaz;
-acu cafea decofee, desi tare as mai avea nevoie de niste cofeina sad.gif .
Azi trebuie sa gatesc, nu am chef........si nici inspiratie.
Trebuie sa gatesc si ceva de post pentru mine ..........
Mi somnnnnnnnnnn
Parca m-a muscat musca tzetze
)).gif
Nessie
Somnul asta e boala grea. De sambata ma rog de al meu sa ma lase sa ma culc si eu. doh.gif Cica e pierdere de timp! devil.gif De obicei ne culcam dupa ora 1 si ne trezim pe la 7:30 si sunt chiauna de somn. blink.gif Aseara l-am pacalit si "m-am uitat" la un episod din Star Trek, cat era el la celalalt calculator. naughty.gif Sa nu ma intrebati cum s-a terminat, ca nu stiu. )).gif

Amalia, un somn bun te pune pe picioare si fizic si psihic. pupic.gif Somn usor, deci si apoi spor la treburi si al invatat!
amalia0701
Stiu iubita, asa am facut ieri.
M-am uitat la un film apoi am dormit de la 17 la 20, iar la 22 eram tot in pat )).gif
se pare ca vremea asta morocanoasa ma indispune.
Am baut o tona de ceai si acum am mancat un grepfruit.
aki
CITAT(Nessie @ 28-11-2006, 01:06 PM) *

Somnul asta e boala grea. De sambata ma rog de al meu sa ma lase sa ma culc si eu. doh.gif Cica e pierdere de timp! devil.gif De obicei ne culcam dupa ora 1 si ne trezim pe la 7:30 si sunt chiauna de somn. blink.gif Aseara l-am pacalit si "m-am uitat" la un episod din Star Trek, cat era el la celalalt calculator. naughty.gif Sa nu ma intrebati cum s-a terminat, ca nu stiu. )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ce tare esti Gabic
Amalia salut.Vad ca ti-i post pupic.gif Bravo
amalia0701
Tin post doar miercuri si vineri.
Azi am mancat la prinz:
-ciorbitza de perisoare si cartofi natur cu pulpa de pui si salata de varza.
Nu am nimic cu tioroida cheer.gif roll2.gif tata.gif band.gif cheer.gif crazy.gif
Am luat analizele de la sange( in paranteza suint valorile normale)
TSH : 3,2 ( 0,5-5);
FT4 : 4,9 ( 0,5-8);
Calciu: 8( 8,9 - 10,7);
Calciu ionic : 4 ( 4,2 - 5,2);
Magneziu:1,8 ( 1,9-2,5)

Colesterol 190( pana in 200)

Nessie
Primele 2, alea care se cheama urat, nu prea corespund cu normalul ... e bine? huh.gif

Daca tu zici ca nu ai nimic la tiroida eu ma bucur pentru tine cheer.gif si inseamna ca de la creier se trage greutatea, nu de la vreo bolesnita. Ceea ce e bine, ca vointa vad ca ai si o sa mergi inainte (a se citi "in jos cu kilogramele" ) grin.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 28-11-2006, 04:48 PM) *

Primele 2, alea care se cheama urat, nu prea corespund cu normalul ... e bine? huh.gif

Daca tu zici ca nu ai nimic la tiroida eu ma bucur pentru tine cheer.gif si inseamna ca de la creier se trage greutatea, nu de la vreo bolesnita. Ceea ce e bine, ca vointa vad ca ai si o sa mergi inainte (a se citi "in jos cu kilogramele" ) grin.gif floare.gif

Primele 2 sunt testele de tiroida si sunt super normale, cele cu rosu sunt aiurea.
Valorile normale sunt cele din paranteze.
cheer.gif
lliliana
N-am apucat sa citesc aci'...da' recuperez...promit. Mercic de griji...alta data dau pe-aci sa spui ca-s bine...Promit, PAROL!
Nessie
Ok, recunosc, sunt economista blonda pe din'auntru. blush.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 28-11-2006, 05:14 PM) *

Azi esti tare cu fundul in sus.
Glumeam draga mea.
Lasa ca vin io joi si te binedispun.
Daca ne intalnim numai io cu tine si cu Juliana poate mergem intr-un club.
Ce zici?
pupic.gif
lliliana
Salut duamna. Urez de bine shi de multzumire sufleteasca. E interesanta relatzia cu sheful... )).gif E de dat exemplu... biggrin.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 28-11-2006, 05:17 PM) *

Glumeam draga mea.
Ce zici?
pupic.gif

Te pirasc lui al tau blum.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 29-11-2006, 01:49 PM) *

Salut duamna. Urez de bine shi de multzumire sufleteasca. E interesanta relatzia cu sheful... )).gif E de dat exemplu... biggrin.gif

Suntem prieteni de o groaza de ani.
Am vrut sa-i punem nasi, dar nu i-am gasit in timp util )).gif ( nu erau mobile pe vremea aia) asa ca le-am botezat noi fata cea mica sa ne facem neamuri )).gif .
Nessie
pupic.gif Salut, Amalia! Treci te rog si pe la subiectul cu intalnirea sa ne lamurim unde ne intalnim. biggrin.gif Eu prefer tot la Shorley, dar majoritatea decide. blushing.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 29-11-2006, 04:38 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-11-2006, 05:17 PM) *

Glumeam draga mea.
Ce zici?
pupic.gif

Te pirasc lui al tau blum.gif

Pe mine ma parasti?
Nu-i bai ca-i spun io.
Eu l-am invitat sa mearga cu mine, dar a zis ca are treaba, eventual daca ajunge si el seara tarziu in Bucuresti.
Asa ca cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Aseara am mancat mamaliga cu lapte, mamaliga cu brinza si smantana, iar dupa mi-am bagat nasul in halvaua copilei blum.gif
Azi:
-ora 7- drojdia;

ora 7:30 - suc de portocala, mandarina si grepfruit;
-apoi lapte de soia cu un sandwich cald cu paine integrala si calscaval vegetal( super nasol), al doilea l-am aruncat la caini devil.gif
- cafea normala, fara zahar;
-ceai;
-humus( de la Billa) cu chiftele vegetale si castravetai muratzi, o lingura de zacusca.
Iar am cumparat 3 stiuci, asa ca trebuie sa le curatz, evetual sa le si prajesc pentru maine.
Tot somn imi e desi aseara la 22:30 eram in scutece mad.gif , ma deprima vremea asta de afara.

amalia0701
Am uitat sa va spun ca mi-am luat blugi.
Nu aveam decat unii negrii imensi, nu cred ca o sa slabesc ceva luna asta )).gif , asa ca mi-am luat unii indigo prespalati( nu prea tare).
Dragutzi........ si cel mai fain a fost ca am refuzat 2 perechi caci imi erau prea MARI cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nessie
Felicitari!! cheer.gif Ce zici...te vad maine in ei? naughty.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 29-11-2006, 05:25 PM) *

Felicitari!! cheer.gif Ce zici...te vad maine in ei? naughty.gif

Pai de aia i-am si luat azi, sa vin maine sport imbracata )).gif
Nu am o dispozitie de eleganta, sunt cam obosita, iar vremea asta ma apasa tare, asa ca blugii is potriviti.
Am mancat niste coacaze negre uscate( confiate).
Bune.......bune.
Lacry
CITAT(Nessie @ 29-11-2006, 05:00 PM) *

pupic.gif Salut, Amalia! Treci te rog si pe la subiectul cu intalnirea sa ne lamurim unde ne intalnim. biggrin.gif Eu prefer tot la Shorley, dar majoritatea decide. blushing.gif

dacaajungeti la Shorley va fac cu mana din Politehnica( de peste gard...). Eu pe acolo il plimb pe Moaca baby.gif .
amalia0701
O sa fim dupa 19 la Shorley.
Hai cu Moaca sa-l pupacim si noi )).gif , sa se invetze si el cu greul de acum )).gif
Aseara am mancat:
-gustare pe 17 - coacaze uscate;
-cina: mamaliga cu mancare de praz cu ciuperci, un crenvusti vegetal cu o felie de cascaval vegetal.
Si o guritza de halva, caci a fost Ioana tare rapida )).gif
Azi ora 3:00 - o banana;
-o cana de cafea neagra;
-am pentru ora 10:30 ( un prinz timpuriu )).gif ) supa de pui si stiuca prajita in malai ( asa a vrut Marius) si orez.
O sa mai imi iau pentru gustare - 2 mere si biscutzi Ditta cu chimen, eventual niste Anidor( astea de crontzanit in Bucuresti), iar la cina o sa vad io ce imi da voie Gabi_c devil.gif
mirela_awad
Salut Amalia! am dat ceva news about me in jurnal la mine din pacate una din poze nu e clara deloc. te pup vad ca te tii serios de treaba si ma bucur mult. sper sa am mai mult timp la dispozitie caci imi este dor de suportul tau ,al fetelor, mi-e dor de o bauta virtuala si de o zi just chat.Ioana ce face? sper ca totul e bine cu tine!
lliliana
Salut duamna...sa ai grija de tine ca mi-esti draga...shi sa ai parte numai de zile bune...pup pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(mirela_awad @ 03-12-2006, 12:35 AM) *

Salut Amalia! am dat ceva news about me in jurnal la mine din pacate una din poze nu e clara deloc. te pup vad ca te tii serios de treaba si ma bucur mult. sper sa am mai mult timp la dispozitie caci imi este dor de suportul tau ,al fetelor, mi-e dor de o bauta virtuala si de o zi just chat.Ioana ce face? sper ca totul e bine cu tine!

hug.gif
Ioana e bine, acum facem vizita medicala pentru volei, se omoara cu invatzatul.
Acu citeste Contele de Monte Cristo de Dumas, are de facut rezumatul )).gif
Eu acum sunt bine, cam agitata la serviciu, astept cu nerabdare sarbatorile.
Am fost vreo 3 zile la Bucuresti, acu trebuie sa intru in ritm iar.

CITAT(lliliana @ 04-12-2006, 09:19 AM) *

Salut duamna...sa ai grija de tine ca mi-esti draga...shi sa ai parte numai de zile bune...pup pupic.gif hug.gif

Am grija, caci daca io nu am cine sa aiba?
amalia0701
Helppppppppppp!
Mananc ca o disperata.
Nu va spun ce sau cat ca nu mai vb cu mine.
Trebuie sa ma opresc, daca nu pun de 2 ori mai multe kg decat am dat jos cand imi era rau..........
devil.gif
Acu ma victimizez........
Mi-a explicat terapeuta ca nici unul din cele 3 posturi: victima, salvator si tiran nu e sanatoasa, ca trebuie sa incerci sa iesi din aceste stari.
Asa ca gata, de maine jur sa scriu tot ce mananc.
Poate de rusinea voastra o sa ma opresc la timp.
Sau o sa mananc pe ascuns?
)).gif
Nessie
Te vad sa stii! mad.gif Da-ti peste manuta aia care tine ingrasacioase, fa curat pe cuier/bicicleta si hai la drum, vreo juma de ora, nu vrei? devil.gif
Lacry
Cum a fost la Shorley? Ce-ati papaaaat? naughty.gif
Eu nu ma mai sui pe cantar. Mi-e frica... sad.gif Cand fac foamea, cand mananc ce-mi pica in mana...
Sa ai o saptamana faina pupic.gif
amalia0701
CITAT(Lacry @ 05-12-2006, 01:55 AM) *

Cum a fost la Shorley? Ce-ati papaaaat? naughty.gif
Eu nu ma mai sui pe cantar. Mi-e frica... sad.gif Cand fac foamea, cand mananc ce-mi pica in mana...
Sa ai o saptamana faina pupic.gif

Nu am mai mers la Shorley, ne-am intlanit la Plazza.
Am mancat salata bulgareasca io si greceasca Gabi.
Gabi_c e tare greu.......sufar de lene.
De ex. ieri am mers acasa,am mancat, m-am urcat in varful patului, am vazut un film, am dormit, apoi iar la munca.
Apoi la 20:30 era deja tarziu cand am ajuns acasa, iar mancare( popcorn si halva devil.gif ) si un film si gata ziua.
Azi ma duc la sedintza cu parintii ep scoala, asa ca mai trece o zi.
Dar de azi marti 05.12.2006 promit sa fiu cuminte.
Ora 6:30 - drojdia;
-ora 7:00 o cana cu lapte 0,1%;
-acu cafea.
Ma simt cat China, o sa incerc sa mananc doar lichide azi.
luchi
pupic.gif Sar'na pentru tinutul de mana...in mai putin de un sfert de ora plec...si-mi tremura mainile ca piftia neinchegata bine... hug.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 05-12-2006, 11:25 AM) *

pupic.gif Sar'na pentru tinutul de mana...in mai putin de un sfert de ora plec...si-mi tremura mainile ca piftia neinchegata bine... hug.gif

Piftiutza draga mergi la un om care o sa te ajute sa te faci bine.
Nu trebuie sa ai emotzii.
Os a te faci bine.
M-am facut io, asa ca trebuie sa reusesti si tu pupic.gif
lliliana
Iaca te salut shi la tine in jurnal:)...Eu la tine, tu la mine )).gif Pupacesc. Nu te necaji cu mancatul...iti trece. Shi eu am perioade cand ash manca shi farfuria, nu numai mancarea din ea. )).gif
Nessie
Stiu ca e grele Amaila, ca si de mine e doar gura! sad.gif De bicicleta mea ma lovesc cand ma dau jos din pat, dar o mut mai departe putin si imi trece. sorry.gif Si eu mananc ca sparta, iar ce e mai grav, e ca vad in fata ochilor numai dulciuri, eu care nu pofteam la dulciuri. Mi-am propus sa renunt la seminte si mi se dezvolta apetitul pentru alte porcarii. bang.gif Nu's ce ar trebui sa facem, decat sa ne tinem cat mai tare. pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 05-12-2006, 12:28 PM) *

Iaca te salut shi la tine in jurnal:)...Eu la tine, tu la mine )).gif Pupacesc. Nu te necaji cu mancatul...iti trece. Shi eu am perioade cand ash manca shi farfuria, nu numai mancarea din ea. )).gif

Eu cred ca ii si de la calciu si magneziu care il iau pofta asta nebuna de mancare si nevoia de somn.
O sa incerc sa o stapanesc.
de dulciuri nu mai zic, numa porcarii as manca tot timpul.

CITAT(Nessie @ 05-12-2006, 12:51 PM) *

Stiu ca e grele Amaila, ca si de mine e doar gura! sad.gif De bicicleta mea ma lovesc cand ma dau jos din pat, dar o mut mai departe putin si imi trece. sorry.gif Si eu mananc ca sparta, iar ce e mai grav, e ca vad in fata ochilor numai dulciuri, eu care nu pofteam la dulciuri. Mi-am propus sa renunt la seminte si mi se dezvolta apetitul pentru alte porcarii. bang.gif Nu's ce ar trebui sa facem, decat sa ne tinem cat mai tare. pupic.gif

De ce sa ne tzinem iubita?
Ca io nu gasesc nimic tare prin jur?
ASi mei mananca numai in pat la TV( e aderat ca io le arnjez tavile blushing.gif ) si orice masa o termina cu ciocolata sad.gif
buretel
pupic.gif mi-e dor de tine.
vointa mea, de asemenea, s-a dus pe apa sambetei blushing.gif car cu mine 5kg in plus, ma simt ca un balon, dar in continuare mananc tot ce prind biggrin.gif aseara la 10 mancam o ciocolata Milka cu lapte doh.gif m-am tampit w00t.gif

hai ca reusim noi sa ne mobilizam pana la urma, eu am incredere ca odata si-odata o sa ma pocneasca ceva in cap sa-mi revin yahoo.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 05-12-2006, 01:39 PM) *

vointa mea, de asemenea, s-a dus pe apa sambetei blushing.gif car cu mine 5kg in plus, ma simt ca un balon, dar in continuare mananc tot ce prind biggrin.gif aseara la 10 mancam o ciocolata Milka cu lapte doh.gif m-am tampit w00t.gif

hai ca reusim noi sa ne mobilizam pana la urma, eu am incredere ca odata si-odata o sa ma pocneasca ceva in cap sa-mi revin yahoo.gif

II bine ca inca mai speri.
Io beau la niste ceai lesinat de azi dimeiatza, sperand sa mi se taie foamea nebuna.
Am doar un grepfruit la pachet, la piata nu am cand sa ajung, iar acasa nu prea am mancare sanatoasa mad.gif
Si nu o sa imi aduca nimic mosul nervous.gif ca cica nu am fost cuminte cow.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 05-12-2006, 11:46 AM) *

Si nu o sa imi aduca nimic mosul nervous.gif ca cica nu am fost cuminte cow.gif

ba da, eu stiu sigur ca ai fost cuminte hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Amalia sper sa vina si la voi mosul cu ceea ce va doriti mai mult.
Seara faina sa aveti cu totii. pupic.gif
Lacry

sa vezi cum e milka cu scortisoara... doh.gif
Karin
Astept si eu cu nerabdare sa ma pocneasca ceva in cap sa imi revin! grin.gif
Amalia, ce ti-a adus mosul? Mie mi-a adus o jorditza, ca cica atata merit! laugh.gif
pupic.gif hug.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Sa aveti o zi faina pupic.gif
Mi-a adus mosul dulciuri blushing.gif , portocale, banane, grepfruit, un ruj si o esarfa )).gif
Nessie
Sa le mananci/porti sanatoasa! pupic.gif O zi minunata iti doresc! hug.gif
lliliana

Io car peste douaj'de kile-n plus... )).gif te-am batut )).gif
Amalia...pup duamna pofticioasa. Sa fie numai de bine shi azi. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.