Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
In fiecare dimieatza cand fac exercitiile de meditatie imi propun sa mananc frumos, dar pana seara uit sad.gif
Nessie
'Neata! iti propun sa mai faci o serie de exercitii de meditatie inainte de masa de pranz... 10 minute ar fi super, dar si 5 cred ca sunt suficiente... IA sa vezi cum se pototleste foamea. wink1.gif
Te pup! pupic.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 07-12-2006, 07:57 AM) *

In fiecare dimieatza cand fac exercitiile de meditatie imi propun sa mananc frumos, dar pana seara uit sad.gif

doh.gif si eu la fel sorry.gif azi am o "galeata" de alune, fistic, migdale, in fata biroului meu. s-a primit si se va desface curand. ce ma fac? tease.gif
pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 07-12-2006, 12:32 PM) *

'Neata! iti propun sa mai faci o serie de exercitii de meditatie inainte de masa de pranz... 10 minute ar fi super, dar si 5 cred ca sunt suficiente... IA sa vezi cum se pototleste foamea. wink1.gif
Te pup! pupic.gif

La prin sunt relativ cuminte.
Foamea si pofetele de dulce ma apuca seara mad.gif , nici o meditatie nu ma ajuta, poate numai Guru Bivolaru lol.gif

CITAT(buretel @ 07-12-2006, 12:59 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 07-12-2006, 07:57 AM) *

doh.gif si eu la fel sorry.gif azi am o "galeata" de alune, fistic, migdale, in fata biroului meu. s-a primit si se va desface curand. ce ma fac? tease.gif
pupic.gif

Trime-mi si mie niste fistic )).gif
Aici are preturi prohibitive sad.gif
Imi palce mult fisticul cu lamaie )).gif
buretel
fistic cu lamaie? unsure.gif eu n-am papat din asta, cum e?
deci cosul asta cu alune, fistic etc, a venit acum, trimis din America blink.gif blink.gif si sta fix in fata mea mad.gif
luchi
CITAT(buretel @ 07-12-2006, 01:12 PM) *

deci cosul asta cu alune, fistic etc, a venit acum, trimis din America blink.gif blink.gif si sta fix in fata mea mad.gif

Fa-i vant spre cos, spre colegu, colega, sefu' blum.gif

pupic.gif Amalia
amalia0701
CITAT(luchi @ 07-12-2006, 01:15 PM) *

CITAT(buretel @ 07-12-2006, 01:12 PM) *

Fa-i vant spre cos, spre colegu, colega, sefu' blum.gif

pupic.gif Amalia

Fii si tu generoasa si trimite redirectioneaza pachetul din America in Romania, adresa o stii )).gif )).gif )).gif
Luchi te pupic pupic.gif
Nessie
Servus! pupic.gif Pe unde umblii? Nu ai mai scos capsorul de multisor! Sper ca esti bine si ca te-ai mai eliberat de treburi! rolleyes.gif
amalia0701
Servus sunt binisor.
Am avut o problema la net pupic.gif
amalia0701
Amalia cu Hamerul armatei )).gif Imagine
amalia0701
io cu rachetele din Olanda Imagine

Bucurestiul noaptea :Imagine
amalia0701
Bucuresti Romania KM OImagine

Imagine

Imagine
amalia0701
Io duminica impodobita, ca tot se apropie cu pasi repezi Craciunul )).gif Imagine

Io cu Zana mea( nu a mers cu noi la petrecere caci avea de inavatzat la romana pentru teza de azi )).gif Imagine
Nessie
Mama, mama, ce te aranjata esti! pupic.gif Sa-ti fie de bine! Cred ca podoabele sunt de la Bucuresti, nu?
salut.gif Salutam si armata romana cu ocazia asta! Foarte frumoase pozele!
amalia0701
Podoabele sunt unele ieftine, dar de efect.
Le-am primit de ziua mea( in afara de cercei)
Ma gandeam ca nu mi-am mai cumparat de mult zdranganele, asa ca ar trebui sa fac niste cumparaturi mai ales ca merg vineri si luni la petreceri de sfarsit de an.
Imi caut o scurta 3/4 din staofa si nu imi gasesc ceva dragutz.
Anul trecut am dat totul la sinistrati ca slabesc si imi iau marimea 48-46, iar acu-s cam golasa mad.gif
Am doar niste geci de fas.Cum oi arata la 4 ace cu geaca de fas?
Marius ma consola ca ma duce la anul in grecia sa imi ia haina de blana lol.gif daca nu gasim aici devil.gif

CITAT(Nessie @ 12-12-2006, 01:24 PM) *

Mama, mama, ce te aranjata esti! pupic.gif Sa-ti fie de bine! Cred ca podoabele sunt de la Bucuresti, nu?
salut.gif Salutam si armata romana cu ocazia asta! Foarte frumoase pozele!

Da de fiemea nu zici nimic?
Nessie
E o frumoasa si o slaba! blum.gif Pazeste-o bine ca sigur ii dau tarcoale baietii! grin.gif
honey79
Mmmm...Amalia... daca n-as fi maritata, m-as da la tine. biggrin.gif blum.gif

Arati super... bravo!!!!!
Pupicei si.. o zi superba iti doresc.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 12-12-2006, 02:43 PM) *

Mmmm...Amalia... daca n-as fi maritata, m-as da la tine. biggrin.gif blum.gif

Arati super... bravo!!!!!
Pupicei si.. o zi superba iti doresc.

lol.gif lol.gif lol.gif
Ce legatura are maritisul?
hug.gif
Lacry
Arati foarte bine in poza si pustoaica e o haioasa si o dulce. hug.gif
amalia0701
Buna dimineatza!
O zi faina sa avetzi!
luchi
Amalia, ioana e cat tine! Ma minunez cat de repede cresc copiii..si uneori ma intristez ca nu am cum sa fac unul (lasati, nu va apucati sa-mi explicati procedeul fizic blum.gif)

te pup, sa ai zile usoare, trebuie sa fie nebunie la tine cu schimbarile astea. give_rose.gif
Sexymom
Hola gagico.
Fata ce m-ai enervat cu mesele de Craciun devil.gif ia sa nu fi lucrat cu mosul tau si sa plece cu gagici 90-60-90, barbat bine si frumos ce este, care stie sa faca aluaturi de pateuri si sarmale....si-l fura vreuna? ia zi? ce faceai tu in locul meu? nu puneai bot? blum.gif
Daca lucram cu al meu ceream fieste toata luna decembrie si ma durea fix in pix unde chefuim si la ce ora ajungem acasa. naughty.gif

Uitai sa-ti spun ca am vazut pozele, si Luchi are dreptate , ai o fata mare , frumoasa, inalta, iar tu arati bine, si gatita asa iti sta fenomenal. pupic.gif
midnight_talker
Poze???Unde sunt?Si eu vreau sa vad!
amalia0701
pupic.gif
Sexi imi pare rau ca te-am enervat dar tie iti sta bine in pozitie de atac hug.gif hug.gif hug.gif
Iar al tau sotz e super fain asa ca nu cred ca se innoaie inca( poate dupa 45-50 de ani) la nurii alora de 60-90-60, cand stie ce minune are acasa.
Stiu ca tu nu iti dai seama acum, de valoarea ta, dar daca stai stramb si gandesti drept o sa imi dai dreptate.
pupic.gif
Anca vezi pe p0agina anterioara, adica aici http://forum.oneden.com/Jurnal-Amalia-t383-s750.html
Karin
Uaioooooooooooo, ce fata frumoasa si mare ai! E o scumpa! Si tu la fel! pupic.gif hug.gif
Si astept poze cu achizitiile cele noi! naughty.gif
midnight_talker
Super faine pozele si fetita ta e o scumpa.Ce mare e!!!
buretel
sorry.gif pe unde esti? ca mi-e dor de tine hug.gif
mergi iarasi la bucuresti? naughty.gif
axe10
fetita, vazui ca v-a facut patinoar primaru...treci la treaba...te pupic. give_rose.gif
mirela_awad
Amalia a ajuns mosul pe la tine?
Eu.
CITAT(amalia0701 @ 12-12-2006, 12:39 PM) *

Io duminica impodobita, ca tot se apropie cu pasi repezi Craciunul )).gif Imagine

w00t.gif waaaw, arati fenomenal, sincer.
julyalina
pupic.gif amalia hug.gif
esti o doamna tare bine blum.gif si fetita ta e dulcica foc!
am trecut rapid in revista journalul tau si acum fug si pe la celelalte feti smile.gif
midnight_talker
Ciao Amalia.....ce noutati ai?
Sexymom
Amalia iti doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi, plin de bucurie , sanatate si satisfactii. Sa te odihnesti mult, sa profiti de zilele astea si sa ne vedem cu bine in noul an.
Regret ca asta vara nu ne-am intalnit, mi-ar place sa te cunosc , sa petrecem mai mult tmp impreuna.
Pupici si ganduri bune din partea mea si a familiei mele. pupic.gif
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, amalia!!
Andreea-Rodica
Iti doresc un Craciun frumos si multa sanatate, fericire su multumiri! hug.gif hug.gif
luchi
Imagine

Sanatate multa-multa, tie si familiei tale, sa fii fericita, iubita, implinita, si la anul care vine in sfarsit, sa necunoastem si pe viu! pupic.gif
crissy
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii hug.gif , viata lunga in pace si intelepciune.
Craciun Fericit santa2.gif si La Multi Ani!

Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza.

Reteta pentru un an bun

- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!"
Karin
Sarbatori fericite si La multi ani, draga mea! pupic.gif
Lacry
Iti dorim un An Nou cat mai bun! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si iubiti!Imagine
amalia0701
Servus dragelor!
Am revenit la munca si langa un computer cu net.
Imi cer scuze ca nu am ajuns la intalnirea din 19, dar Ioana a racit asa ca nu am mai ramas in Bucuresti.
Eu am facut asa in ultimul timp:
-petrecere sf de an la Craiova in 15;
-petrecere de sf de an la Bucuresti in 18;
-grijit copil racit;
-lenevit, citit, dormit 19-21 )).gif ;
-curatenie in 22;
-drum la Deva cu Marius, Ioana si noua si superba masina a lui Sys in 23;
-petrecere cu prietenii si cu familia pana ieri;
-intors in Craiova cu trenul ieri( Sys a plecat cu Ioana la Bucuresti pe valea Oltului );

A fost un Craciun de vis, sunt foarte ragusita de la Colindat, am fost cu fosti colegi de liceu la colindat in 24 de la ora 17 pana dimieatza la 4 )).gif , de data asta si cu odraslele dupa noi lol.gif , sa le antrenam pentru viitor.

Din pacate tot ce-i fain tzine putzin, asa ca de azi iar la sapa blum.gif
Multumesc fetelor care mi-au umplut cutia postala de feliciari.
Ma simt onorata ca v-ati gandit la mine, va multumesc si va iubesc mult.
Va doresc sa incheiatzi acest an sanatosi, cu bucurie in suflet si sa ne bucuram unii de altii si la anul.
Despre dieta sau regimuri..............nu zic decat ca manacarea si bautura ii facuta pentru cei case se tztin de ele lol.gif Io am mancat 2 cm de carnatz de casa si am un buboi la gura de toata frumusetzea, mi-a iesit tot carnatzul pe bot lol.gif

Nessie
lol.gif Auzi la ea: i-a iesit carnatul la gura! )).gif Lasa ca trece si poti sa mananci altul de Rev. blum.gif

MA bucur ca te-ai simtit bine in minivacanta asta si mai ales ma bucur ca te-ai intors la net. Mi-a fost dor de tine! hug.gif
amalia0701
Si mie mi-a fost tare dor de voi.
Melcu'
Am revenit si eu si am trecut pe la tine sa iti urez la randul meu toate cele bune in noul an, sarabatori fericite, multa sanatate si fericire si mult spor cu slabitul!
buretel
LA MULTI ANI Amalia! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif

Imagine

pupic.gif multi pupici Zanei wink1.gif
amalia0701
La Multi ani dragele mele!
Sa aveti un an plin de bucurii, de impliniri.Sa fim sanatoase si cat mai slabe pupic.gif give_rose.gif
julyalina
La multi ani draga mea hug.gif ! Un an plin cu tot ce iti doresti pupic.gif
Nessie
Taci chitic, ai? naughty.gif Ia spune, tu ce mai faci? Care iti e meniul zilele astea? Astept sa treaca Sf. Ion, dar apoi nu te mai iert! blum.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 05-01-2007, 02:35 PM) *

Taci chitic, ai? naughty.gif Ia spune, tu ce mai faci? Care iti e meniul zilele astea? Astept sa treaca Sf. Ion, dar apoi nu te mai iert! blum.gif

In general mancanc piftii si ciorba de burta lol.gif , ca alte bunatatiuri nu mai am.
Acum faceam meniul pentru maine sera cu Marius si lista de ingrasacioase floare.gif
Ca sa nu ma mai certi poun aici niste poze sa vezi ce frumoasa is si grasa cheer.gif Imagine - la Deva de Craciun
Nessie
Esti frumoasa foc! pupic.gif Tickerul e la curent? naughty.gif Ce ingrasacioase vrei sa cumperi si mai ales din care o sa mananci? blum.gif
amalia0701
Zgribulita la plecare in gara din Simeria, dupa un Craciun super.......Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.