Servus dragelor!
Ieri am mai mancat asa:
-la prinz o sana cu fulgi de ovaz si porumb;
-gustare 2 felii de portocala;
-cina ( la 18) supa de pui, spanac si 2 oua ochiuri.
Si gata cu destrabalarea
Am fost aseara la consultatzie si la prima sedinzta de acupunctura.
Mi-a bagat vreo 21 de ace
- cate 3 in laba piciorului;
-unul langa ureche;
-restul dispude concentric pe burta.
Am stat cu ele 1/2 ora( nu doare cand se pun, dar la un moment dat simtzi un fel de schimb de energie, ca niste furnicaturi)
L-am rugat sa imi puna niste ace( vreo 3) in punctul prajiturilor

si cica nu exista.
O sa fac 10 sedintze( deci 2 saptamani de L-V), apoi 2 saptamani pauza si repetir.Cat? Cat considera doctorul ca e cazul.
Mi-a recomandat niste produse chinezesti pentru eliminare grasimilor din sange, sunt niste bombonele mici, albe( din plante), care trebuie luate dimieazta si seara cu 1/2 ora inainte de masa.( Pentru o luna costa 90 lei).
Acupunctura asta reechilibreaza metabolismul grasimilor si inhiba foamea( asta e pe scurt ce mi-a explicat dr.)
Regim:
- 500 ml de ceai infuzie, baute incet dimineatza si dupaamiaza, cate 250 ml, din urmatoarele plante in partzi egale:
-
papadie;
-urzica;
-pastai uscate de fasole;
-cozi de cirese.In rest poti bea orice ceai vrei, evident fara zahar sau indulcitori, dar obligatoriu aceste 500 ml.
Regimul alimetar e disociat, 3 zile consecutive produse Yang si alte trei zile produse Yin, se repeta pana la atingerea targetului.
( Aci nu comentez, o sa va spun impresii dupa 2 saptamani. O sa incerc sa respect exact si o sa va tzin la curent cu starea mea):
-
produse Yang- produse animale:
-300 g brinza de vaci, peste sau carne slaba( 300 g in total nu de fiecare
)
-un ou fiert;
-300 ml de iaurt.-
produse Yin-produse de origine vegetala:
-600 g de legume crude sau fierte;
-200 g fructe;
-un pachet de fulgi de porumb sau 2 chifle graham de cate 50 g( se pare ca la noi au mai multe );
o sticla de 500 ml de suc de rosii.