Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
Eu sunt foarte optimista, de aseara nu imi e deloc foame.
Dr. mi-a spus ca imi inhiba centrul foamei, dar ca trebuie sa mananc cele din regim opbligatoriu impartzite in 3 mese cum vreau eu.
Am uitat sa intreb cum e cu condimentele sad.gif , dar o sa intreb azi:
Azi am mancat asa:
6:30 FANG FENG( bombonelele)
-ora 7- 100 g brinza de veci diluata cu 30 ml de sana;
-la ora 9 o cafea neagra.
Acum o sa pun sa fac ceaiul.
julyalina
w00t.gif amalia, cred ca acupunctura incepe sa-si faca efectul dupa prima sedinta smile.gif
sa te tina tot asa ! pupic.gif
Nessie
Ok...isi face acupunctura efectul, dar tu iti dai seama ca te infometezi?? cred ca ai pe zi 800 cal ceea ce nu enormal. dry.gif
Poate incerci sa vorbesti cu omul ala despre efectele infometarii, yo-yo etc.. stii tu care sunt problemele. Sunt curioasa ce zice.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 23-01-2007, 01:15 PM) *

Ok...isi face acupunctura efectul, dar tu iti dai seama ca te infometezi?? cred ca ai pe zi 800 cal ceea ce nu enormal. dry.gif
Poate incerci sa vorbesti cu omul ala despre efectele infometarii, yo-yo etc.. stii tu care sunt problemele. Sunt curioasa ce zice.

Omul ala ( dr.) a spus ca regimul asta e facut de XXXXXXXXXXXX9 nu am retzinut) seful clinicii de la Parhon, ca a inceract si alte regimuri dar asta e cel mai bun.
Ca reechilibrarea metabolismului care se obtzine prin acupunctura elimina efectul YO-YO.
Nu ma descuraja, pleaseeeeeeeeeeee
Chiar daca nu esti de acord sustzine-ma, am mare nevoie.
Io oricum nu sunt de acor cu regimurile disociate si am avut o amre discutzie cu el aseara,m- a convins sa merg pe mana lui.
Nessie
Tu stii ca eu te iubesc si sunt alaturi de tine! hug.gif Imi doresc si eu sa merga la fel de mult cum iti doresti si tu! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 23-01-2007, 01:50 PM) *

Tu stii ca eu te iubesc si sunt alaturi de tine! hug.gif Imi doresc si eu sa merga la fel de mult cum iti doresti si tu! pupic.gif

Stiu pupic.gif MULTUMESC
Oricum undeva in coltzul creierul de pe parte astanga, sinapsa dreapta lol.gif e un sambure de indoiala:
- cum o sa pot manca dor atat?
-nu o sa cad pe strada?
-dupa nu o sa ma fac de 200 de kg?
Si alte intrebari idioate.
Dar le alung, imi pastrez tonusul, incredrea si TREBUIE SA REUSESC SA IMI GASESC ECHILIBRUL.
Chiar daca ar trebui sa mananc numai unghiile )).gif
axe10
Amalia...tine-o tot asa cu ambitia ca asta e cea mai importanta. Tu VREI si asta e cel mai bun lucru.
Pacat ca nu ne putem abtine si nu exista medicamente care sa-ti amorteasca nasul...de ce nasul? pentru ca am vazut un documentar pe discovery nu stiu care unde un tip care facea ceva mancaruri si studia pastrarea aromelor a spus ca daca nu am avea miros nu am simti aromele...gusturile in special...unde ar duce asta....zic si eu ca nu ne-ar mai imbia tot felul de chestii.
Asa ca succes!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 23-01-2007, 02:07 PM) *

Amalia...tine-o tot asa cu ambitia ca asta e cea mai importanta. Tu VREI si asta e cel mai bun lucru.
Pacat ca nu ne putem abtine si nu exista medicamente care sa-ti amorteasca nasul...de ce nasul? pentru ca am vazut un documentar pe discovery nu stiu care unde un tip care facea ceva mancaruri si studia pastrarea aromelor a spus ca daca nu am avea miros nu am simti aromele...gusturile in special...unde ar duce asta....zic si eu ca nu ne-ar mai imbia tot felul de chestii.
Asa ca succes!

Multumesc pupic.gif
O sa mananc la ora 13 prinzul:
- un ou fiert si 250 ml de sana.

CITAT(lali @ 23-01-2007, 12:51 AM) *

buna iubita
abia astept sa imi spui cum a fost la acupunctura pupic.gif

De ce nu faci si tu un jurnal sa te monitorizam?
Dar baiatul ala mic mi-l dai?
pupic.gif
lali
wwaww, dupa ce am citit ceea ce ai scris pare nu greu
acupunctura e f buna asta stiu, poate mai incolo voi incerca si eu
eu iti tin pumnii si sunt alaturi de tine sper sa reusesti ceea ce iti doresti
pupici la tine
amalia0701
CITAT(lali @ 23-01-2007, 03:08 PM) *

wwaww, dupa ce am citit ceea ce ai scris pare nu greu
acupunctura e f buna asta stiu, poate mai incolo voi incerca si eu
eu iti tin pumnii si sunt alaturi de tine sper sa reusesti ceea ce iti doresti
pupici la tine

hug.gif hug.gif hug.gif
Am fost la ginecolog.
Nu se vede nici o sarcina la ecograf, nu e nici o problema ginecologica.
Intarzierea de ciclu e urmare a problemeleor de la mansarda lol.gif lol.gif lol.gif
Am facut analize, secretzii si Papa Nicoau, rezultate joi.
Asteptam inca 2 saptamani ca "mansarda" sa isi reseteze sistemul )).gif, apoi provocam menstruatia( adica dr. nu io).
Acu beau ceai.
Mi cam somn, o sa merg acasa sa ma odihnesc.
O sa ii dau organismului meu exact ce cere.
Va pup.
Nessie
hug.gif Ma bucur ca te-ai dus la doctor si ca nu sunt probleme! Somn usor! pupic.gif
Andreea-Rodica
Tinem pumnii pentru joi, sa fie rezultatele foarte bune. Multa sanatate! hug.gif hug.gif
julyalina
'neatza amalia! pupic.gif
cum a fost painica de ieri? a iesit? blum.gif
ma bucur ca te-ai dus la medic si nu e nici o problema hug.gif ma gandesc ca poate si acupunctura sa ajute la rezolvarea situatiei smile.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 23-01-2007, 05:00 PM) *

hug.gif Ma bucur ca te-ai dus la doctor si ca nu sunt probleme! Somn usor! pupic.gif

Servus!
M-am pus in pat si ma obsedau cele 700-800 cal sad.gif , eram tare agitata.
Am facut niste exercitii de respiratie, m-am calmat hotarata sa cer explicatii dr.
Cand am atzipit a sunat omul din Real sa ma intrebe ce fel de brinza de vaci sa ia devil.gif
Cand am atzipit iar a sunat la interfon si dau drumul in casa )).gif
Apoi peste 10 minute au venit niste musafiri, asa ca somnul meu a fost doar un vis.
Am mancat asera pe la 18:30 - 200 de stiuca la gratar.

Concluzii dupa prima zi:
- nu mi-a fost deloc foame, agitatia a venit de la indoieli.
Seara era aproape sa intarzii la acupunctura, incurcasem ora, dupa peripetzii am ajuns la timp.

Mi-a montat iar acele, suplimentar cate unul pe interiorul picioarelor cam cu 5-6 cm deasupra gleznei.

Dupa jumate de ora, cel de la urechea stanga nu a vrut sa iasa huh.gif , asa ca am mai stat 5 minute.

Referitor la cele 800 de cal , dr. mi-a spus sa am incredere ca nu patzesc nimic, dar daca vreau rezultate sa respect regimul, garanteaza el ca dupa ce reechilibram metabolismul nu ma mai ingras, daca respect un regim de viatza sanatos nu ma mai ingras.
Un chinetoterapeut dragutzel, sa nu mai spun cat de tansar si de sexos, se ruga de mine ieri sa ma apuc de gimnastica.
Daca nu vreau sa fac acolo al ei, sa fac macar acasa.
Sa incep cu inviorare, apoi nistre exerctiii de fortza, orice, de la genoflexiuni la exercitii cu greutatzi ( gradual). O sa ma mai gandesc la asta.
Azi o sa mananc tot Yang:
- MD:
- ora 6:30 FANG FENG;
- ora 7 - 2 oua de casa mici( cat unul normal) fierte tari;
-ora 9:30 ceaiul recomandat;
-cafea;
-iar ceai( de fructe);
-ora 13 - 200 gr, stiuca la gratar;
-ora 15- 250 ml de sana;
-apoi iar ceai recomandat;
pentru cina am 100 gr, brinza de vaci cu 50 ml sana.
Rodica nu imi fac griji pentru joi.
Intarzierea ciclului e tot de la "mansarda" lol.gif lol.gif lol.gif
Alina sa stii ca nu am reusit sa fac paine, habar nu am cand o sa apuc.

Am uitat a va spun ca azi aveam in talie 93 de cm fatza de 97 saptamana trecuta cheer.gif
De cantarit doar luni dimieatza.
Sexymom
Fata esti teribila cu mansarda ta. Ai grija de tine. pupic.gif
Nessie
cheer.gif Felicitari pentru masurtatori si perseverenta! hug.gif Te iubesc mult si ma bucur ca mege regimul lu' nenea sexosul! )).gif Ai incredere in el ca nu esti prima care se duce la el la terapie si daca zice el ca e ok, inseaman ca asa este!!! Cea mai mare realizare de pana acum e ca nu iti e foame si nici nu ai pofte ca in alte zile! Sa dea Domnul sa te tina tot asa si sa te apuci de miscare cum ti-a recomandat si nenea. blum.gif Cred ca strechingul tau sau yoga ar fi suficiente pt inceput. kisses.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 24-01-2007, 06:05 PM) *

Fata esti teribila cu mansarda ta. Ai grija de tine. pupic.gif

Oauuuuuuuuuuu SEXIIIIIIIIIIIII!
Bestial avatar pupic.gif
"mansarda" a fost diagnosticul ginecologului meu pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mi-a fost asa de drag de el incat am preluat-o repede.
Mi-a venit ciclul, mai bine zis e pe "vine" )).gif )).gif )).gif
Deci dr.avea dreptate.
Am manacat conform ieri, azi:
-7 -fangfeng;
-7:30 - 2 oua mici fierte tari;
- ceaiul prescris.
Acu imi fac o cafea si un ceai de menta.
Pentru prinz am pachet:
- 200 gr gratr de porc si iaurt usurel( o sa beau 205 ml);
-La cina : 100 gr, brinza de veci cu 50 ml iaurt usurel( o sa pun ceva condimente, ma mai gandesc)
amalia0701
CITAT(Nessie @ 24-01-2007, 07:45 PM) *

cheer.gif Felicitari pentru masurtatori si perseverenta! hug.gif Te iubesc mult si ma bucur ca mege regimul lu' nenea sexosul! )).gif Ai incredere in el ca nu esti prima care se duce la el la terapie si daca zice el ca e ok, inseaman ca asa este!!! Cea mai mare realizare de pana acum e ca nu iti e foame si nici nu ai pofte ca in alte zile! Sa dea Domnul sa te tina tot asa si sa te apuci de miscare cum ti-a recomandat si nenea. blum.gif Cred ca strechingul tau sau yoga ar fi suficiente pt inceput. kisses.gif

Nenea dr. nu e sexos, e doar destept )).gif
Si a sesizat si el ca mi s-a mai tras burta, erau de fapt prajiturile din decembrie )).gif
Sexosi sunt chinetoterapeutii lui wink1.gif
Ieri nu m-am simtzit prea confortabil cu acele, cred ca a trecut noutatea, sau e revolta pielii gaurita in acelasi loc.
Ieri m-am dus acasa pe jos, l-am last pe omul meu in parcare sa plece singur cu masina si io am plecat pe jos cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cand am ajuns acasa, am vreo 4 statii de autobuz, maieul era ud pe mine.
Asa ca am facut o lunag baie aromoterapizata cu menta, portocale si vanilie roll2.gif
lali
neata iubita
vad ca iti prieste noua ta indeletnicire pupic.gif
Sexymom
Amalia vad ca te-ai pus pe treaba, bravo tie.Sa imi spui daca observi ca merge regimul YIN si YANG sa il tin si eu, il postasem si eu de mult timp dar nu auzisem pe nimeni ca il tine.
Pupici si spor pupic.gif
Lacry
Vad ca ai avut ceva probleme...
La cat esti de ambitioasa sigur o sa reusesti,si cu caloriile, si cu acupunctura. Si nitica gimnastica. Hai, ca suntem alaturi de tine, stii doar! hug.gif Si felicitari pentru noua talie.
Moaca dintosul baby.gif ( mai nou) iti transmite si el salutari. Ele suna cam asa: "akikeadiche" si "dadatata". Astea-s expresiile favorite biggrin.gif

Te pupam pupic.gif
amalia0701
Sexi vad ca la mine functioneaza.
O sa iti spun luni cat am slabit, deocamdata doar m-am masurat in talie.
Dr. in ultimele 2 zile ma tot lauda cat sunt de cuminte, ca slabesc vazand cu ochii cheer.gif cheer.gif cheer.gif
julyalina
'neatza amalia pupic.gif ... se pare ca numai noi 2 bantuim pe aici biggrin.gif
masoara-te in mai multe locuri si asa poti sa ai o situatie mai clara asupra scaderii in kg si cm smile.gif
uite adresa unui site cu ajutorul caruia iti poti tine evidenta masurilor corpului Body Comp
o sa vezi ca pe baza masuratorilor, pe site se calculeaza mai multi indicatori interesanti BMI, procentul grasimilor din corp, etc...
te pupic.gif
amalia0701
Am mancat aseara:
-un gratar de porc( 50 gr) si 100 gr.brinza de veci diluata cu sana cu menta verde sare.
Azi:
- 3:30 - fang feng;
-4: 00 - 2 kiwi mici( 100 gr) si 100 gr. rodie;
-5:30 - o cafea neagra;
-8:10 - 100 gr. graham cu 200 gr zacusca.
Mai am pentru azi:
-400 gr legume si 500 ml suc de rosii( o sa le impart in 100 - legume intr-o supa si 300 ori cartof copt, ori o sa fac un sote de mazare.)
Cred ca o sa fie ai usor astea 3 zile Yin decat cele care au trecut.
Mi-a atrasa atentia dr. ca e foarte important sucul de rosii( cred ca o sa-l savurez la cina).

CITAT(julyalina @ 26-01-2007, 10:19 AM) *

'neatza amalia pupic.gif ... se pare ca numai noi 2 bantuim pe aici biggrin.gif
masoara-te in mai multe locuri si asa poti sa ai o situatie mai clara asupra scaderii in kg si cm smile.gif
uite adresa unui site cu ajutorul caruia iti poti tine evidenta masurilor corpului Body Comp
o sa vezi ca pe baza masuratorilor, pe site se calculeaza mai multi indicatori interesanti BMI, procentul grasimilor din corp, etc...
te pupic.gif

Io simt cum slabesc.
Chiar de vede cu ochiul liber, vorba doctorului.
Dar refuz sa ma cantaresc mai des de o saptamana, sa nu fac iar psihoza cantaririi wink1.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 26-01-2007, 10:26 AM) *

Io simt cum slabesc.
Chiar de vede cu ochiul liber, vorba doctorului.
Dar refuz sa ma cantaresc mai des de o saptamana, sa nu fac iar psihoza cantaririi wink1.gif

pupic.gif amalia, ma bucur tare mult pentru tine ca functioneaza ! hug.gif si mai ales ca simti tu ca functioneaza pupic.gif
nu trebuie sa te cantaresti mereu smile.gif doar ca atunci cand te cantaresti, te si masori si introduci datele pe site si el iti arata ce modificari sunt in structura compozitiei corpului tau smile.gif
Karin
Buna dimineata, draga mea! pupic.gif Ma bucur ca acupunctura si regimul dau roade la tine! Ar trebui sa iti urmez si eu exemplul! Macar cu regimul! grin.gif
pupic.gif
Sexymom
Bravo Amalia, nu te lasa, ma bucur mult pt. tine.
Acum spune-mi si mie ce este feng-feng ce mananci tu?

Si mie partea cu 600 g legume , 300 fructe, 100 graham mi s-au parut mai usor de tinut decat zilele de carne cu lactate.
Acum chiar ca o sa il tin si eu.
Eu imi faceam din cantitatea de legume ciorba in care puneam sucul de rosii, ca nu imi place crud si ghiveci cu condimente.Iese multa mancare pt. o singura zi.
Am calculat si caloriile , ies 1200 pe zi.Destul de echilibrat acest regim.
amalia0701
Karin esti invitata mea, fac galerie.
Faptul ca m-am mobilizat ma incarca cu energie pozitiva de pe afara cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexi FANGFENG este un produs din plante- un supliment alimentar, care in principal elimina grasimea din sange, trebuie sa il iau cu 20 de minute inainte de masa.
Acu ma bag in pat la caldura, imi pun niste filme sa imi treaca durerea de burta.
Va doresc un weekend fain, va rog tineti-mi pumnii sa nu ma apuce foamea sambata si duminica( ma gandeam ca nu fac acupunctura).
Si mie mi se pare mai usor acu in zilele Yin, mai ales grahamul cu zacusaca a fost un regal party.gif

Sexi sa stii ca e esential sa bei sucul ala de rosii.
Eu am voie doar 200 gr fructe.]
Am vazut pe net dieta dar a mea e mai dura devil.gif
Incerc sa o tzin.
Karin
Te invidiez ca esti in pat la ora asta si ca te uiti la filme! pupic.gif Eu mi-am propus de cateva zile sa vad niste filme noi si n-am avut timp! La ora 9 seara pic rapusa...nu stiu ce e cu mine! sad.gif
Sa stii ca mie imi place sucul de rosii, as bea zilnic 2 litri! grin.gif
Sa te faci bine! hug.gif
Andreea-Rodica
Weekend palcut si fara momente de foame! hug.gif hug.gif
Sexymom
Week-end placut, ma duc si eu in pat acum sa lenevesc si sa imi arunc ochii pe o carte (la poze )).gif )
amalia0701
Buna dimieatza!
O saptamana faina sa avetzi!
A trecut weekendul, nu mi-a fost foame.
Am fost cuminte, am slabit 3.3 kg cheer.gif cheer.gif cheer.gif
julyalina
w00t.gif felicitari amalia !!!! cheer.gif
kg alea sa se duca si sa nu se mai intoarca ! grin.gif
amalia0701
Sunt cam cu fundul in sus.
M-a stresat soacra, incep sa nu o mai suport.
Acu imi e ciuda pe mine ca am uitatade ziua lui Gabi_C bang.gif
Adevarul e ca m-am sculat cu fatza la cearceaf, fara vreun motiv anume.
Karin
w00t.gif 3.3 kile???? Valeuuuuu, brava fetita! Sa se duca naibii si alealalte! Ma bucur ca regimul tau da roade! Io inca n-am gasit unul care sa mearga la mine! laugh.gif
pupic.gif hug.gif
aki
Salut Amalia.Felicitari pentru kg plecate.Imi pare bine ca merge regimul tau si ca te ajuta acupunctura.Imi inchipui ce fericita esti pupic.gif .
Aveam ceva in plan,dar a esuat,am asteptat ceva de la tine hug.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 29-01-2007, 11:18 AM) *

Salut Amalia.Felicitari pentru kg plecate.Imi pare bine ca merge regimul tau si ca te ajuta acupunctura.Imi inchipui ce fericita esti pupic.gif .
Aveam ceva in plan,dar a esuat,am asteptat ceva de la tine hug.gif

Am vazut si io azi mad.gif
Am fost J/Vi in control de noapte si nu am mai intrat pe net sad.gif
Imi pare rau .
aki
Lasa ,Amalia canu scapa ea la anul.O sa mai implineasca o virsta frumoasa.NU? pupic.gif
Nessie
unsure.gif Mai, ce-i aici? Ma vorbiti prin vecini? )).gif

hug.gif Amalia, nu te mai stresa ca ai uitat, ca n-ai uitat! N-am vorbit de dimineata la tel? blum.gif
Nu te mai stresa din cauza nimanui mai ales acum! Concentreza-ta sa iti mearga regimul, sa fie totul bine si sa sarbatorim 60 kg! cheer.gif
Sexymom
Amalia uimitor 3 ,3 kg.....felicitari.
Gata sunt hotarata sa trec si eu pe YANG si YIN.Chiar de azi, acum beau un pahar de suc de rosii.
Bravo inca odata. cheer.gif

Amalia in cat timp ai slabit atat?
Ai mancat numai Yang si Yin sau si ceva aditional?Ma gandeam sa il tin dar o zi lactate si carne si o zi legume si fructe. Asa o merge?
Andreea-Rodica
Bravo! 3,3 kg nu e gluma! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
O saptamana buna iti doresc! hug.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 29-01-2007, 03:17 PM) *

Amalia uimitor 3 ,3 kg.....felicitari.
Gata sunt hotarata sa trec si eu pe YANG si YIN.Chiar de azi, acum beau un pahar de suc de rosii.
Bravo inca odata. cheer.gif

Amalia in cat timp ai slabit atat?
Ai mancat numai Yang si Yin sau si ceva aditional?Ma gandeam sa il tin dar o zi lactate si carne si o zi legume si fructe. Asa o merge?

Sexi intr-o saptamana dar si cu acupunctura zilnic.
Trebuie cate 3 zile.

CITAT(Andreea-Rodica @ 29-01-2007, 07:53 PM) *

Bravo! 3,3 kg nu e gluma! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
O saptamana buna iti doresc! hug.gif

Cand ai 103 3 kg e cam o gluma, mai ales cand le-ai pus in 2 saptamani mad.gif
amalia0701
Ieri am alergat toata ziua, am fost agitata ca sifonul )).gif
Am alungat inca 600 gr, astfel azi dimieatza pragul psihologic de 100 era depasit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ieri din alergatura nu am mai apucat sa mananc brinza de vaci mad.gif
julyalina
'neatza amalia! hug.gif
felicitari pentru depasirea pragului psihologic !!! cheer.gif
Sexymom
In ritmul asta faci 60 de kile pana in martie )).gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 30-01-2007, 12:11 PM) *

In ritmul asta faci 60 de kile pana in martie )).gif

)).gif
amalia0701
Am primit floarea asta cadou de ziua mea, atunci de abia era imbobocita, acum imi bucura privirea in fiecare zi:
Imagine

Imagine
ina_ceva
Felicitari pentru noua greutate, amalia!!!
Floarea e superba wink1.gif
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 01:49 PM) *

Felicitari pentru noua greutate, amalia!!!
Floarea e superba wink1.gif

Nu sunt chiar o sefa rea, daca subalternii imi ofera astfel de flori de ziua mea )).gif
Nessie
cheer.gif Felicitari ca s-a mai dus o cifra la cantar!!! Floarea e superba! Imi place mult! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.