Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
bubbles
o singura intrebare mai am si gata give_rose.gif in loc de peste pe gratar nu pot manca ton in apa ? bang.gif pupic.gif scz inca o data de deranj smile.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 05-02-2007, 01:42 PM) *

o singura intrebare mai am si gata give_rose.gif in loc de peste pe gratar nu pot manca ton in apa ? bang.gif pupic.gif scz inca o data de deranj smile.gif

Nu cred ca e recomandat nici un fel de conserve.
Karin
pupic.gif Amalia
Ma bucur ca merge regimul, io nu stiu daca as putea sa faca fatza... blushing.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 05-02-2007, 02:07 PM) *

pupic.gif Amalia
Ma bucur ca merge regimul, io nu stiu daca as putea sa faca fatza... blushing.gif

2 saptamani am reusit cu acupumnctura, acu o fi tot inertzia de la ace.
In conti uare mananc ca trebuie, ca e ora, nu ca mi-ar fi foame.
Acu mi-am facut ceaiul care trbuie sa-l beau.
amalia0701
Voleibalista mea : Imagine

Imagine
Karin
Fata ta e inalta, slabutza si extrem de frumoasa! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si voi sa va bucurati de ea cat mai mult timp! pupic.gif hug.gif
amalia0701
Imagine
julyalina
pupic.gif sa-ti traiasca voleibalista! e dragutza foc smile.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 05-02-2007, 02:44 PM) *

Fata ta e inalta, slabutza si extrem de frumoasa! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si voi sa va bucurati de ea cat mai mult timp! pupic.gif hug.gif

Multzumesc pupic.gif
Andreea-Rodica
Sa-ti traiasca sportiva! E frumoasa foc, subtirica si mai si! hug.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 05-02-2007, 02:45 PM) *

pupic.gif sa-ti traiasca voleibalista! e dragutza foc smile.gif

Volei nu prea stiu inca ele, ca au luat 3 mari batalii, ca la Posada )).gif , in rest sunt inaltutze si dragutze.
Dar mai au timp, inca sunt mici )).gif
lliliana
Salutam duamna de duamna smile.gif Vin acilea la pupat ca am dor mare de tine. pupic.gif O sa citesc acusi si recuperez din nestiinta...sa vaz cine-i voileibalista cu pricina...Ioana? hug.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 05-02-2007, 03:00 PM) *

Salutam duamna de duamna smile.gif Vin acilea la pupat ca am dor mare de tine. pupic.gif O sa citesc acusi si recuperez din nestiinta...sa vaz cine-i voileibalista cu pricina...Ioana? hug.gif

Bine ai venit Doamna draga!
Mai aveam putzin si anuntzam INTERPOLUL )).gif
Noroc ca ne-a povestit Alina ca nu poci sa intrii aci hug.gif
julyalina
amalia, am venit si io aicisa ca am vazut ca te lupti cu un inceput de depresie anxioasa, si te balacesti in lacrimi de autocompatimire, si cam asta e si starea mea, asa ca ... hai sa ne pupic.gif ca doua colege de suferinta hug.gif
bubbles
m`am gandit si pana la urma m`am hotarat.. )).gif voi manca si cate o conserva de ton in apa pt ca in ea este peste fiert,sare si apa si nu cred ca strica la ceva ca mai mult de o pulpa de pui care are pe ea carne cam 150 g(cantarita pe cantar electronic) nu pot manca ..
acum ma chinui cu iaurtul si branza...mi`am pisat un pachet de br milli si am pun un iuart danone 0.1% si incerc sa le mananc..mai mult in greata dar asta e .. merge usor usor... de acum asta voi manca dimineata iar la pranz pulpa cu oul si seara conserva de ton
pupici dulci tuturor pupic.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 05-02-2007, 04:16 PM) *

amalia, am venit si io aicisa ca am vazut ca te lupti cu un inceput de depresie anxioasa, si te balacesti in lacrimi de autocompatimire, si cam asta e si starea mea, asa ca ... hai sa ne pupic.gif ca doua colege de suferinta hug.gif

Io ma cainez pe aci ptin jurnale poate poate mi-o trece. hug.gif

CITAT(bubbles @ 05-02-2007, 04:33 PM) *

m`am gandit si pana la urma m`am hotarat.. )).gif voi manca si cate o conserva de ton in apa pt ca in ea este peste fiert,sare si apa si nu cred ca strica la ceva ca mai mult de o pulpa de pui care are pe ea carne cam 150 g(cantarita pe cantar electronic) nu pot manca ..
acum ma chinui cu iaurtul si branza...mi`am pisat un pachet de br milli si am pun un iuart danone 0.1% si incerc sa le mananc..mai mult in greata dar asta e .. merge usor usor... de acum asta voi manca dimineata iar la pranz pulpa cu oul si seara conserva de ton
pupici dulci tuturor pupic.gif

Tu stii, io mananc azi asa:
- MD ou;
-prinz - 150 gr peste la gratar si iaurtul;
-cina: 150 pui la rotisor si brinza de veci
Nessie
hug.gif Amalia, acum am citit! Imi pare rau, iubita! Da ture pe aici pana iti trece, razbuna-te pe noi, fa ce vrei, numa' sa treaca nervu! baby.gif

Referitor la Atkins....eu ce sa zic? grin.gif Stii ca si eu aveam ganduri de astea. doh.gif M-am reapucat de citit acum despre Atkinsca tot ai zis tu si conspectez in blog ce mi se pare interesant. Pana acum am parcurs 1/4 din material, dar ziua de munca e abia la jumate, asa ca mai am timp. lol.gif

w00t.gif Mai sa nu-ti recunosc sportiva!! frumoasa foc! blum.gif Imi place! cheer.gif
Tzutzi80
Frumoasa foc intradevar...dar mama ce a crescut!!! pupic.gif
bubbles
amalia .. pana la urma tu cum tii... mananci ori branza si atunci nu mai mananci carnea sua invers(mananci carnea si nu mai mananci branza ) smile.gif
Tzutzi80
Gata Ami...m-am conformat indicatiilor primite. Facut jurnal, postat poze )).gif pupic.gif Te astept cheer.gif cu give_rose.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 05-02-2007, 09:13 PM) *

amalia .. pana la urma tu cum tii... mananci ori branza si atunci nu mai mananci carnea sua invers(mananci carnea si nu mai mananci branza ) smile.gif

Mananc si carne si brinza, astfel ca in total sa faca 300 gr.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 05-02-2007, 05:10 PM) *

hug.gif Amalia, acum am citit! Imi pare rau, iubita! Da ture pe aici pana iti trece, razbuna-te pe noi, fa ce vrei, numa' sa treaca nervu! baby.gif

Referitor la Atkins....eu ce sa zic? grin.gif Stii ca si eu aveam ganduri de astea. doh.gif M-am reapucat de citit acum despre Atkinsca tot ai zis tu si conspectez in blog ce mi se pare interesant. Pana acum am parcurs 1/4 din material, dar ziua de munca e abia la jumate, asa ca mai am timp. lol.gif

w00t.gif Mai sa nu-ti recunosc sportiva!! frumoasa foc! blum.gif Imi place! cheer.gif

Azi am ganduri mai bune, imi e si frica sa citesc de atkins, ca prea e nesanatoasa lol.gif
Sportiva mea creste "ca din apa"
Asera pentru ca eu eram suparata pe tacsu, ea a facut "echipa " cu mine si il tot apostrofa )).gif
Ii spunea: Vezi numai tu esti vinovat ca mama mea nu se simte bine lol.gif, iar el stiind ca era vinovat era ca un cat.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 05-02-2007, 09:15 PM) *

Gata Ami...m-am conformat indicatiilor primite. Facut jurnal, postat poze )).gif pupic.gif Te astept cheer.gif cu give_rose.gif

Fug sa vad pupic.gif
Tzutzi80
cheer.gif Ami a mea vine in vizita give_rose.gif
luchi
Amalia, azi e ziua lu' Sys a ta? Asa am auzit un zvon. blum.gif
Sa-ti traiasca, sa fie fericita si implinita! give_rose.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 06-02-2007, 02:34 PM) *

Amalia, azi e ziua lu' Sys a ta? Asa am auzit un zvon. blum.gif
Sa-ti traiasca, sa fie fericita si implinita! give_rose.gif

Multumesc draga mea!
Da e ziua ei.
Io ii doresc sa fie sanatoasa, iubita si sa o vad mai des )).gif
aki
Felicitari pentru draguta de voleibolista.Io doersc numai sanatate si fericire laturi de cei dragi pupic.gif
Sexymom
Ce fata frumoasa si mare ai Amalia, si e super ca face volei, si eu am facut, naughty.gif de asta sunt asa mare si frumoasa acum, blum.gif si arat atat de bine lol.gif

Sunt in a 9-a zi de regim Yang si Yin si ma tin pe pozitii, sper ca si tu pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 06-02-2007, 05:05 PM) *

Ce fata frumoasa si mare ai Amalia, si e super ca face volei, si eu am facut, naughty.gif de asta sunt asa mare si frumoasa acum, blum.gif si arat atat de bine lol.gif

Sunt in a 9-a zi de regim Yang si Yin si ma tin pe pozitii, sper ca si tu pupic.gif

Sunt cuminte.
Astazi dupa prinz ( 250 gr. pui la cuptor) si iaurt m-a apucat o pofta ucigatoare de dulce.
Am sunt o prietena care m-a linistit )).gif
Acu beau ceaiuri.
bpaula
sunt mandra de tine floare.gif
Sexymom
Indulceste-le mai mult cu zaharina, eu asa fac cand imi scade glicemia, nasoale zilele astea de carne si lactate ca nu poti bea nici macar un suc de fructe ceva.
Eu imi mai fac ness f. cofeina in care pun 3 pastile de zaharina si putina scortisoara.
amalia0701
CITAT(bpaula @ 06-02-2007, 05:25 PM) *

sunt mandra de tine floare.gif

pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 06-02-2007, 05:26 PM) *

Indulceste-le mai mult cu zaharina, eu asa fac cand imi scade glicemia, nasoale zilele astea de carne si lactate ca nu poti bea nici macar un suc de fructe ceva.
Eu imi mai fac ness f. cofeina in care pun 3 pastile de zaharina si putina scortisoara.

Io beau cafea normala, fara zahar.
Tzutzi80
Iar eu apa fiarta cu lamaie biggrin.gif si zahar (ca asa sunt eu neastamparata)
julyalina
'neatza amalia ! floare.gif
cu intarziere sorry.gif , dar am venit si io sa-ti urez sa-ti traiasca sys! cheer.gif
am vazut ca tu bei cafea normala fara zahar blink.gif eu nu pot sad.gif mi se pare amara rau de tot si nu intra, asa ca pun o pastilutza de indulcitor blum.gif
azi ce mai mananci?
amalia0701
CITAT(julyalina @ 07-02-2007, 11:29 AM) *

'neatza amalia ! floare.gif
cu intarziere sorry.gif , dar am venit si io sa-ti urez sa-ti traiasca sys! cheer.gif
am vazut ca tu bei cafea normala fara zahar blink.gif eu nu pot sad.gif mi se pare amara rau de tot si nu intra, asa ca pun o pastilutza de indulcitor blum.gif
azi ce mai mananci?

Azi mananc as:
- 2 kiwi mici si un grepfruit atrofiat lol.gif , cam 200 gr. fructe la MD;
-cafea negra;
-ceaiul obligatoriu;
-apoi alt ceai;
-pentru prinz 100 gr. graham si ciorba de zarzavaturi( atat am la pachet).
-spoi iar ceai obligatoriu
La cina nu stiu, s-ar putea sa ies cu fetele la restaurant, asa ca mai imi raman 500 ml de suc de rosii si 400 gr. de legume.
Daca nu ma duc la restaurant cu fetele imi fac acasa legume trase prin ulei de masline( asa ca la WOK, fara WOK, o sa incerc intr-o tigaie de teflon mai mare) si ciuperci coapte la microunde.
O groaza de mancare cheer.gif cheer.gif

Multumesc pentru urari.
Pupaturile o sa i le dau vineri, a promis ca incerca sa vina la noi party.gif
Sexymom
Bravo, vad ca te ti pe pozitii, e super meniul, si eu ador mai mult zilele de legume si fructe.
De azi am intrat in cele 3 zile de carne si lactate sad.gif
amalia0701
Cafeau o beau negra de cand m-am lasat de fumat, iar acu nuy pot sa o mai beau altfel.
Daca detectez o picatura de zahar nu imi place )).gif

CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 11:51 AM) *

Bravo, vad ca te ti pe pozitii, e super meniul, si eu ador mai mult zilele de legume si fructe.
De azi am intrat in cele 3 zile de carne si lactate sad.gif

Noi suntem pe dos )).gif
Am mai slabit 300 de grame cheer.gif cheer.gif cheer.gif , acu pot zice ca am 97 de kg blum.gif
Sexymom
Eu cred ca slabesti bine, si ca regimul nostru este cat de cat echilibrat. Eu nu m-am cantarit de 10 zile, si nici nu o sa fac , decat dupa 2 saptamani intregi de regim.Altfel ma deprim si cine stie in ce scap. sad.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 12:03 PM) *

Eu cred ca slabesti bine, si ca regimul nostru este cat de cat echilibrat. Eu nu m-am cantarit de 10 zile, si nici nu o sa fac , decat dupa 2 saptamani intregi de regim.Altfel ma deprim si cine stie in ce scap. sad.gif

Hai gandeste pozitiv.
Io daca vad ca macar 100 gr. scade, am putere sa mananc frumos in continuare.
lali
neata iubita
vad ca merge la tine totul asa cum iti doresti pupic.gif
amalia0701
Ioana si Marius dupa o luna de certuri pe calculator au gasit solutia : supraetajat lol.gif Imagine
Tzutzi80
lol.gif pai mai bine asa decat sa se certa. Nu incapi si tu? sa fie cu trei etaje? cheer.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 07-02-2007, 01:15 PM) *

lol.gif pai mai bine asa decat sa se certa. Nu incapi si tu? sa fie cu trei etaje? cheer.gif

Io ma uitam la James Bond si nu am scaune atat de sanatoase pentru 3 etaje )).gif si 250 de kg lol.gif

Acu mananc 4 curmale si am o cascada de orgasme blushing.gif
bubbles
`neata amalia si felicitari pt kg hug.gif mai intru sa vad cum te mentii

am incercat sa mananc si eu dupa principiile tale si am dat jos cam 300 g pe zi biggrin.gif asa ca ma voi ghida in continuare smile.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 07-02-2007, 01:27 PM) *

`neata amalia si felicitari pt kg hug.gif mai intru sa vad cum te mentii

am incercat sa mananc si eu dupa principiile tale si am dat jos cam 300 g pe zi biggrin.gif asa ca ma voi ghida in continuare smile.gif

Io nu dau nimic in zilele yin, dar o sa fiu mai atenta la cantitati.
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 12:45 PM) *

Ioana si Marius dupa o luna de certuri pe calculator au gasit solutia : supraetajat lol.gif Imagine

lol.gif
amalia0701
Maine ma examen mad.gif
O idiotzenie de examinare profesionala peste rand eusa_think.gif
julyalina
bafta multa! hug.gif
o sa-ti tin pumnii pupic.gif
lali
bafta sa ai, iti tin pumnii hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
Lasa Ami iubita ca o sa fie bine! Eu am incredere in tine. Multa bafta by the way pupic.gif Noi iti facem galerie cheer.gif Haideee Ami
cecilia
BAFTA SI DIN PARTEA AMALIA ! TE DESCURCI CA DOAR ESTI FATA MARE. wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.