Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
Am tot ezitat sa imi deschid un jurnal, dar m-am hotarat, adevarul e ca nu aveam ce sa povestesc in el, decat cum sa te ingrasi 10 kg in 6 luni sad.gif
Sa fie intr-un ceas bun.
Nessie
e, hai! hug.gif Eu o stiu pe Amalia care le motiveaza pe toate fetele, pe Amalia care isi analizeaza bine meniul si cand greseste se indrepta, pe cea care slabeste si face exercitii zilnice de streching si de bicicleta.

Acum esti doar obosita psihic si fizic, dar trec toate cu putin ajutor de la prieteni. hug.gif Fruntea sus! pupic.gif
amalia0701
roll2.gif
Serios?
Parca imi aduci aminte de cineva cunoscut....oare eu unde am pierdut-o?
Cred ca s-a ascuns sub cele 10 kg recastigate blushing.gif bataita.gif
Eu tin cam de un am de zile MOnti.
Din decembrie am fost in faza II cu abateri zilnice, nu am mai facut sport si se vede.
Am realizat ca problema era "la mansarda" devil.gif , asa ca incerc sa imi gasesc un echilibru, un program.
Acum sunt tot la Monti, faza I, dar studiez cartea lui Deepak Chopra - Greutatea ideala. http://www.curteaveche.ro/bookdescription.php?book=175
Azi am mancat asa:
-5:30 un strugure mic;
-6:20 6 biscuitzi DITTA( sunt fara zahar, cu chimen - adevarul ca nu-s prea Monti ca au grasimi 8%), un colt de paine alba cu miere( nici asta nu-i Monti dar ma saturasem de fulgi de ovaz cu lapte) si 1/2 cana lapte 0% ( ultimul sad.gif _
Am baut la 8:30 - o cafea negra;
-apoi un l de apa fiarta cu ghimbir( toata dimineatza)
la prinz o sa mananci ciorba de rosii si piept de pui la gratar cu salata de rosii.
Deseara, habar nu am caci ies cu fetele in oras( o salata cred)
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 25-08-2006, 01:03 PM) *
-apoi un l de apa fiarta cu ghimbir( toata dimineatza)
Ce-i astam, iubita? huh.gif cred ca are un gust bad.gif

De meniu nu zic nimic, ca esti tot la faza II, dar stii si tu asta. pupic.gif
himere2005
ca sa slabesti mai repede nu ar fi bine ca masa de dimineata sa fie mai consistenta, iar cea de seara mai usurica?
amalia0701
Studiez principiile ayrvedice, care recomanda:
-bauturi calde, apa fierbinte, la cota suportabilului.
-ghimbir pentru a regla digestia.
E clar ca eu am o digestie dezechilibrara, oricum beam 2-3 l de ceai pe zi.
Acu il beau mai cald si pun ghimbir.
Ghimbirul face:
Ghimbirul, mai exact rizomul de ghimbir cu aspect de hrean banal, este o planta cunoscuta din timpuri stravechi, originara din India si adusa in Europa in perioada cruciadelor . Abia la inceputul anilor 1980 cercetatorii occidentali s-au preocupat cu seriozitate de virtutile terapeutice ale rizomului (radacina) de ghimbir.
Ghimbirul a cucerit mai intai bucataria europeana, ca un condiment picant, apropiat de piper; apoi a patruns in cosmetica si mai nou este utilizat in scopuri terapeutice: rezolvarea unor probleme de digestie, rau de avion sau rau de mare; combaterea starilor de oboseala; circulatie sangvina periferica proasta (maini si picioare reci).

Parfumeaza cu indrazneala
Gratie uleiului esential pe care il contine, rizomul de ghimbir emana o savoare de lamaie piperata si confera astfel caldura si personalitate parfumurilor. Prea puternic pentru a fi folosit singur, ghimbirul se armonizeaza cu citricele si anasonul, care ii mai tempereaza incisivitatea exotica.
Este ingredient in apa de toaleta Tea For Two (al casei L’Artisan Parfumeur), Classique (Jean Paul Gaultier) si Baroque de Fragonard. In versiunea de betisoare parfumante, ghimbirul exalta in aer efluvii exotice, menite sa creeze o ambianta ideala pentru un ceas de dezlantuire a pasiunilor.

Infrumuseteaza parul
In concordanta cu principiile energetice ale medicinii chineze ghimbirul stimuleaza in mod deosebit meridianul plamanului, aflat in relatia cu pielea si cu parul. La spitalele din Beijing, este utilizat in tratamentul alopeciilor (cheliilor) sub forma de rondele proaspete. Cosmetologii europei au fabricat lotiuni cu ghimbir pentru tonificarea si revitalizarea parului.

Dinamizeaza simturile
Lotiunile de corp pe baza de ghimbir au efecte de intinerire. Industria cosmetica a lansat o gama variata de asemenea produse care, pe de o parte, hranesc epiderma si ii confera finete si suplete; iar, pe de alta parte, revitalizeaza muschii, potenteaza acuitatea simturilor, avand afect afrodisiac. In sanscrita, ghimbirul se numea „sringavera” si si-a castigat de secole reputatia de planta afrodisiaca pentru virtutile sale tonifiante.

Combate stresul
Imediat ce ating pielea, moleculele aromatice de ghimbir sunt trimise direct creierului, gratie receptorilor senzoriali situati in cavitatea nazala. Ca in dopaj, radacina incalzeste meridianele de acupunctura. Astfel, pentru a ne relaxa, pentru a ne detensiona, cosmeticienii valorifica puterea uleiurilor esentiale din rizom in deodorante, creme si lotiuni hidratante pentru frictionarea zonelor unde se acumuleaza tensiuni negative tiampla, ceafa, incheieturi.
Cu cei o suta de constituenti, planta a devenit un fel de panaceu cosmetic, stimuland si revitaliziand celulele. Fiind bogata in magneziu, fosfor si acizi aminati, rizomul de ghimbir este omniprezent in formule revitalizante ale cremelor de fasa.

Spala cu succes
Un dus matinal cu sapun fabricat pe baza de ghimbir iti face ziua frumoasa. Fiind bogat in vitamina E, ghimbirul hraneste si intretine pielea tanara.

Ghimbirul, radacina iubirii

Si daca DC zice ca regelaza digesteia, de ce sa nu incerc?

Io incerc sa ma desprind de Monti, dar incet, ca nu stiu exact cu ce sa-l inlocuiesc, asa ca ai dreptate sunt intr-o faza II.
CACI IN FAZA I NU SUNT PERMISE ABATERI.
himere2005
banuiesc ca salata aia din oras e destul de consistenta
amalia0701
Oricum e mai buna decat o pizza, sau o inghetzata sau cine stie ce alte otravuri. biggrin.gif
amalia0701
CITAT(himere2005 @ 25-08-2006, 01:15 PM) *

ca sa slabesti mai repede nu ar fi bine ca masa de dimineata sa fie mai consistenta, iar cea de seara mai usurica?

De obicei mananc dimineatza un fruct, iar dupa o jumatte de ora lapte cu fulgi de ovaz.
Azi nu am mai avut decat o jumatate de cana de lapte, am uitat sa cumpar ieri mad.gif , asa ca am improvizat.
O sa am grija sa mananc ceva usor, sa iau o salata "subtire" pupic.gif
amalia0701
CITAT(himere2005 @ 25-08-2006, 01:16 PM) *

banuiesc ca salata aia din oras e destul de consistenta

Multumesc pentru sfat, citind meniul nu m-am hotarat la nici o salata, aveau prea multe si nici una "usoara" asa ca am mancat:
-ora 20:30 mozarella cu rosii, busuioc, patrunjel si ulei de masline( cu fetele la terasa ), am baut doar apa plata si am refuxat si sa miros clatitele brasovene mancate de o prietena, sau sa citesc meniul la capitolul desert yeah.gif
Azi:
-6:00 - un stugure alb mic si o piersica;
- acu un iaurt 0% cu biscutizi wassa;
apoi cafea si apa cu ghimbir.
Aurveda recomanda ca o zi pe saptamana sa mananci numai lichide, sau alimente lichefiate( pasate si diluate cu apa fiarta)
O sa incerc azi tinand cont ca stugurele si piersica au fosta foarte zemoase.
alandana
Buna Amalia - am citi si eu carte dar nu m-a ajutat in nici un fel. Mai curand m-au ajutat meniurile gen -
dimineata - iaurt degresat cu cereale
Pranz - gratar cu salata sau slata cu peste sau salata cu ou, branza
Seara - gratar cu salata

Si gustari - fructe.

Sincer - cred ca indiferent cum se cheama regimul asta - Monti ( pentru ca e si Monti nu amestec grasimi cu cu zaharuri) fie ca e WW - pentru ca numar caloriile - ele chiar te ajuta sa slabesti

Si in plus - consecventa . Uitasem de ea.

Amalia stim ca poti - hai sa te vedem. Suntem in saptamana 34 - un an are 52 de saptamani - deci mai sunt 17 saptamani - poti pana la Revelion sa slabesti intre 9-17 kg. Te mobilizam?
amalia0701
Ce carte ai citi si nu te-a ajutat?
Consecventa e lucrul cel mai important mai ales cand ai de slabit 30 de kg ca mine, mai e si motivatia.
Orice sprijin e bine venit, ami ales ca am inca nu am probleme de sanatate.
\Obezitatea nu a apucat sa imi faca rau, inca sunt tanara si pot sa remediez 35 de ani de ignoranta, lipsa de educatie alimentara si mosteniri genetice paguboase.
ina_ceva
Amalia, schimbarea ta, pe care ai exemplificat-o la subiectul Feminitatea, m-a lasat fara cuvinte. Esti super, si chiar cu cele cateva kg in plus, arati superb.Spor la slabit!!!
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 26-08-2006, 10:30 AM) *

Amalia, schimbarea ta, pe care ai exemplificat-o la subiectul Feminitatea, m-a lasat fara cuvinte. Esti super, si chiar cu cele cateva kg in plus, arati superb.Spor la slabit!!!

Multumesc floare.gif
Nessie
Felicitari pentru abtineri si mobilizare! pupic.gif Mi-a placut ce am citit la tine si la feminitate. Cand citeam acolo, se uita si al meu peste umar si zicea "WOW!" "Bravo ei!" "uite o femeie care chiar daca are mai multe kg, stie sa fie feminina" wink1.gif
May
Am venit sa las un pupic.gif si sa-ti ofer o give_rose.gif . Suntem toate alaturi de tine si te sustinem hug.gif
honey79
Buna scumpa.
Am trecut sa te salut si sa te pupic.

Ceaiul de ghimbir (ginger in engleza) .. este intr-adevar nemaipomenit.
Eu folosesc praf de ghimbir ca condiment in mancaruri.

Mai nou, mi-am luat de la Avon.... gel de dus si lotiune de corp cu ghimbir.. Sunt super. Te invioreaza si te fac sa te simti fresh intreaga zi.
Pupicei dulcei si imbratisari calde.
amalia0701
Asatazi am mai mancat asa:
- ora 13 ( in vizita) un strugure mic, 3 prune si o para;
-ora 15 supa de rosii ;
-ora 17:30 mi-am facut brinza de vaci cu 2 rosii pasate, menta verde, busuioc ( ambele din glastra), piper sare si un condiment libanez( mi l-a adus Sys de la Beirut) pe care am diluat-o cu iaurt %( a iesit semilichida-ca o mancare de belusi)
Apoi am mancat niste bicuitzi Ditta cu chimen inmuiati in ceai.
acu o sa beau iar ceai si daca spre seara o sa mi se faca iar foame( parca milogeste stomacul ceva solid, nu mi-e foame acum dar presimt ca o sa-mi fie) o sa beau o cana de lapte 0% cald.
Si a trecut prima saptamana cu incercarea de a manca doar lichide.
Trebuie sa imi iau neaparat un blender daca vreau sa imi fac un obicei din asta.
Azi in vizita, am refuzat sa mananc cu prietenii mei micul dejun( de la ora 11) pentru ei, am refuzat categoric chiar si inghetzata de vanilie si am realizat ca nici nu mi-a fost pofta.
Si ca zilele astea nici macar nu m-am gandit ca i-am facut omului meu 2 kg de inghetzta de cicolatata, din care trebuie sa mai fie ceva prin congelator.
Acu ai mei sunt pe drum de la Tg.Jiu inspre Craiova, iubitul meu sotz a facut primul lui drum de la Deva cu cojitza party.gif
sampania e tot lichid nu?
Avem ce sarbatori partytime2.gif
luchi
cheer.gif daca-i party, hop si eu!

Amalia, observ ca ai revenit cu forte proaspete, ma bucur sa te vad asa hotarata, si sa stii ca voi cauta si eu cartea de care ai povestit. Apropo, ai comandat-o pe net sau ai gasit-o in oras? give_rose.gif
Te imbratisez, sa stapaniti sanatosi cojita hug.gif
alandana
Am trecut sa vad ce ai facut azi. Bravo pentru meniu - desi cred ca te chinui prea tare. Sigur rezultatele o sa apara. Ar trebui sa faci si putin sport ca sa nu se lase pielea.
Ziceam ca am citit cartea pe care ai mentionat-o - Cum sa capatam greutatea ideala - sau cam asa ceva.
amalia0701
Servus iubitelor.
Inca sunt aici, sunt tare motivata, nu ma chinui deloc, dar fac si prostii, de ex. aseara am cedat rugamintzilor Ioanei sa mergem la o gelaterie unde stiam ca nu pot sa stau sa ma uit, asa ca mi-am comandat inghetzata favorita, desi era imensa, total contraindicata( 1.000.000 de calorii, rece, etc......0 si am avut o casacada de orgasme party.gif cheer.gif
Duminica am mancat asa:
-ora 10 - fructe - un mar, 2 piersici mici si 4 prune;
-ora 13 - un mic dejun lipidic intarziat, albus de ou, zacusca, masline, brinza, piept de pui, rosie.
-ora 18:30 - ciorba de zarzavat( fara grasimi) si humus cu kornsplitz, apoi 2 linguritze de miere;
-ora 22 dupa o lunga plimbare prin parc o ingheztata Delizia- imensa ( o bomba calorica)
Azi nu m-am cantarit dar cred ca desertul de aseara a anulat toata cumintenia mea de o saptamana, acu asta e oricum continui.
Azi:
-6:00 - lapte 0% cu fulgi de ovaz si 5 biscutzi cu chimen;
-ora 7:10- o cafea cu lapte ;
-acu ceai;
-pentru prinz am pachet: - humus( facut de mine) cu gogosar si un sos cu piept de pui si ciuperci.
Luchi cartea am cumparat-o mai demult, o aveam la capul patului in sirul de asteptate de vreo 3-4 luni, dar mi-am comandat si restul cartilor scrise de DC pe net aici http://www.curteaveche.ro/bookcollection.php?collection=2
Alandala sa stii ca am in proiect sa fac sport, deocamdata imi insusesc exercitiile ayurveda, sunt aparent simple dar nu-i chiar asa.Trebuie sa te concentrezi, sa stapanesti bine tehnica si respiratia.
Cred ca ar fi mai usor sub indrumare, dar o sa ies io la liman si singura.
Aseara ne-am masurat si eu si fiemea si e doar cu 3 cem mai mica ca mine.
Io am 1,66 iar ea are 1,63 w00t.gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 28-08-2006, 09:00 AM) *

cheer.gif Ce mare a crescut Ioana!

Amalia, a inceput sa ma intereseze si pe mine ayurveda blushing.gif , mai ales ca zilele trecute am urmarit un reportaj realizat de DW (deutche welle), in care era vorba de exercitii de respiratie, control al respiratiei, recomandate in special celor care au astfel de probleme. Sar'na de link, am sa ma uit si in librarii dupa ceva carti. give_rose.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 28-08-2006, 09:05 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-08-2006, 09:00 AM) *

cheer.gif Ce mare a crescut Ioana!

Amalia, a inceput sa ma intereseze si pe mine ayurveda blushing.gif , mai ales ca zilele trecute am urmarit un reportaj realizat de DW (deutche welle), in care era vorba de exercitii de respiratie, control al respiratiei, recomandate in special celor care au astfel de probleme. Sar'na de link, am sa ma uit si in librarii dupa ceva carti. give_rose.gif

Cu placere oricand.
Mie mi s-a parut foarte interesant modul de abordare al problemelor.
Si modul de a actiona prin reechilibrare. Sunt multe notiuni care contrazic ce am invatazta noi la scoala, dar eu cred ca merita sa incerci orice abordare a problemelor, daca vrei sa obtii un rezultat.
honey79
Bine te-am gasit, dulce Amalia.

Am trecut sa te pupic si sa te intreb... cum a fost weekend-ul? Te-ai distrat? Te-ai odihnit/relaxat?

Pupicei dulci si... o zi frumoasa iti doresc.
amalia0701
Weekendul a fost fain:
-vineri seara cu fetele al terasa;
-sambata dimineatza la serviciu apoi iar cu fetele;
-seara iar la munca - apoi la cumparaturi;
-duminica cu ai mei la plimbare, apoi la inghetzata.
Un weekend super linistit.
luchi
Amalia, v-ati plimbat cu masinuta? pupic.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 28-08-2006, 12:32 PM) *

Amalia, v-ati plimbat cu masinuta? pupic.gif

Da!
Eroul familiei a condus numai el de la Deva la Craiova, mare parte pe ploaie, apoi am fost la Billa la cumparaturi si ieri ne-am invartit prin oras.
luchi
CITAT(amalia0701 @ 28-08-2006, 12:58 PM) *

am fost la Billa la cumparaturi

Da' crenvurstii din parcare, au fost? blum.gif

Cred ca esti tare mandra de al tau sot, merita felicitat si incurajat!
aki
Salut Amalia.Imi pare bine ca ai revenit linga noi.Mie ca intotdeauna mi-i dor de timpurile vechi.Va vreau aproape pe toate.Toate acelea care am fost odata impreuna.Dar vad ca incepe iarasi sa se stringa gasca.
Am auzit ca ia scris ceva frumos la Feminitate,ma duc tot o fuga sa vad si eu.
Mookut mi-am adus si eu aminte de faza cu crenvustii din parcare lol.gif
Amalia da-mi si mie receta de inghetata hug.gif
Nessie
salut.gif Te pup, iubita! Am fost cam ocupata azi si nu am avut timp de vizite, dar sper sa recupererz. unsure.gif Ma bucur tare mult ca esti bine, motivata, plina de forta si stralucesti toata! pupic.gif
Lacry
Uite ca-ti facui si io o vizita!
Deci, tot cu Monti, in continuare... succes!
O sa ma mai inspir din meniurile tale cool.gif

Dimineata procedez exact ca tine. Fructe si micul dejun hipoglucidic... la pranz si la cina treaba se cam complica dry.gif
Si, oricat m-am amagit, pana la urma alimentatia influenteaza si lactatia, asa ca, trebuie sa am grija totusi cu dieta asta. Nici pe ast mik nu pot sa-l privez de lapte...

Sa ai o saptamana faina! pupic.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 28-08-2006, 01:22 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-08-2006, 12:58 PM) *

am fost la Billa la cumparaturi

Da' crenvurstii din parcare, au fost? blum.gif

Cred ca esti tare mandra de al tau sot, merita felicitat si incurajat!

lol.gif lol.gif lol.gif
De data asta fara, crenvustii i-am pus in plasa.
Ieri am mancat la prinz:
-pui cu ciuperci si brinza de vaci cu gogosar, caci in loc sa imi iau la pachet nautul, am incurcat borcanele si am luat o cutie de brinza devil.gif
-ora 17 - lubenitza si pepene;
-ora 18:20 - crenvusti de piept de pui si humus( naut).
Apoi m-a adus al meu sotz la serviciu cu "cojitza" , au plecat tata la Deva si Ioana la Gorj. wink1.gif .Numai nebuni pe strada, un animal cu tirul ne-a taiat fatza, noroc ca Marius e foarte calm si precaut.
Azi:
-ora 5:45 - 2 prune si jumatate de mar;
-ora 6:20 - lapte 0% cu fulgi de ovaz;
-ora 8:10 - cafea neagra;
-am la pachet: humus, masline lights, rosii si ton.
luchi
rolleyes.gif Humus...Stii ca-mi faci pofta de naut?
Tin minte ca Doina zicea ca o sa te puna sa-i gatesti naut..ca ai zapacit-o cu retetele tale (si nu e singura blum.gif ).

Te pup, sa ai o zi faina!

p.s. nebuni sunt multi, eu cand stau in dreapta si al meu conduce ii cam..blagoslovesc blushing.gif . Prin geamul inchis, normal! nono.gif
amalia0701
Sexi vroia paritura de linte )).gif
Mie nu mi-a iesit pana acum bun nautul, cunparam humus de la billa, dar acum l-am lasta o noapte si jumatate de zi la inmuiat si l-am fiert in oala minune cheer.gif
Am luat o punga de un kg de la billa, asa ca o sa mai vedeti naut in meniIo il intrebam daca pot sa fac semne obscene la idioti )).gif lol.gif , mi-a zis sa ma abtzin.
luchi
lol.gif lol.gif
Stii ce am patit eu? Imi taiase unul fata, aia din dreapta soferului mi-a aratat un deget, i-am arata si eu mai multe, numa' ca le-a vazut nenea care tocmai ma depasea si m-a intrebat ce am cu el blushing.gif lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
ora 12:30 - prinz + 2 patratzele de Heidi 75%( 16 grame)
amalia0701
-ora 17:15 - lubenitza;
-ora 17:45 niste nuci.
amalia0701
Azi :
-ora 6:10 - un mar;
-ora 6:40 - lapte 0% cu fulgi de ovaz;
-ora 7:30 - cafea;
-apoi ceai cu chimbir;
-pentru prinz: piept de pui la gratar cu salata de rosii.
amalia0701
desert - 2 patratzele de Heidi 75% - 16 gr.
amalia0701
ora 17: 00 - struguri;
-ora 17:30 niste nuci.
luchi
Buna seara, Amalia! Ce mai faci, in afara de a manca echilibrat? pupic.gif
Nu ai mai scris mai nimic despre tine - mai e nebunie la tine la servici sau lucrurile au revenit cat de cat la normal?
Ma primesti si pe mine sa ma mai plang (sau nu) pe aici? Abia m-am intors din concediu, si iar au luat-o toate razna.
Te pup. In afara de ciocolata neagra, nimic dulce? Eu mananc anidor de suparare..si in amintirea unor vremuri trecute wink1.gif

p.s. am reusit sa fiu incoerenta, da' maine revin si cu traducerea blushing.gif
amalia0701
Servus iubita!
Cu drag te primesc oricand.
La serviciu e balamuc, am adjunctul in concediu pana in 11, asa ca nu pot parasi Craiova, vin in fiecare zi de L-L si dimineatza si seara la program.
E mai lejer acasa ca Ioana e la Gorj in vacanta si gatesc cand am chef, sau cand ajung pe acasa wink1.gif
Acu daca avem masina sera ne dam prin oras, cica facem cumparaturi cool.gif
Citesc niste carti de Deepak Chopra, incerc sa inteleg cat mai multe despre ayurveda.
Nu ma consider la regim, incerc sa ma ordonez un pic, sa intru intr-o "rutina" alimentara corecta.
Beau 2-3 l de ceai cu ghimbir pe zi.
Imi fac planuri sa plec in "luna de miere" in noiembrie cu al meu sot sa sarvatorim 13 ani de casnicie w00t.gif la Roma.
Cam atat. Tu unde ai fost in concediu? Poze nu vedem si noi?
Tarziu pe la 23 am baut o cana de lapte 0%
Azi ora 5:30 - struguri;
-ora 7:00 - lapte cu fulgi( intre cele 2 un somn blum.gif )
-acu cafea.
amalia0701
-ceai cu ghimbir;
-pentru prinz am : 3 rosii, un gogosar, o conserva de ton mica, o lamaie, piept de pui si cascaval.
luchi
Amalia, de ceva timp vreau sa te intreb - cum e ceaiul cu ghimbir? La gust, vreau sa zic dry.gif . Si cum il prepari? Am citit zilele trecute cate ceva despre ghimbir, printre altele e recomandat la tratarea alopeciei (se pun rondele pe zonele afectate) - vechea problema cu sotul meu.
Noi am aniversat ieri mai putini ani de casnicie decat voi..Sa aveti o "luna de miere" asa cum va doriti. hug.gif
Tot vreau sa ajung in oras sa ma uit dupa niste carti, am nevoie de ceva, poate meditatie, nu stiu, ceva sa ma echilibreze, pentru ca, mai nou, serviciul imi solicita mult prea mult nervii.
Nu credeam sa ajung sa spun asta, dar imi doresc un sef((a) care sa se poarte ca atare, as renunta la sesiunile de shoping impreuna si la confidentele pe care mi le face, pentru a nu ma pune in situatii delicate. Ieri, de exemplu, am fost buimaca toata ziua - ma sunase seara sa ma roage sa fac un breviar de calcul pentru o lucrare predata (ea e plecata din oras), ca a primit amenintari ca va fi data in judecata daca nu le prezinta pana la pranz, ieri. Normal ca acele calcule nu se puteau face in cateva ore, ci in cateva zile. M-a enervat cumplit ca a pasat pe umerii mei toata responsabilitatea, eram hotarata sa-mi dau demisia.

In rest..concediul mi-a depasit asteptarile: am fost la salina, la Praid (undeva in Harghita), la tratament, apoi Maramures, putin prin Brasov, Sighisoara, la ai mei la Piatra..pacat ca au fost doar doua saptamani. Poze am pus dincolo.

Poate ma inspir si eu din meniurile tale. Am nevoie de disciplina, ca dupa ce am fost cuminte in concediu, acum, cu dau de stres, cum ma reped in dulciuri.

Na, ca am scris povesti nemuritoare unsure.gif
Ioana cand vine acasa, nu ti-e dor de ea? Hai ca acusi incepe scoala, si incep si sedintele cu parintii, si apare si dirigu' tease.gif bronzat, normal!
amalia0701
Eu am cumparat ghimbir condiment de la Kotanyi.Am vazut ieri la Metro si radacini, dar erau cam 90.000 kg si nu m-au prea tentat.
Il beau ca infuzie, apa fierbinte cu un varf de cutzit de ghimbir, sau fac ceai de fructe si pun deasupra ghimbibul( ca sa nu ma plicitsesc alternez)
Sa fitzi fericiti toata viatza si sa va iubitzi mult.
Azi al meu sotzior a fost inaintat in functie, sunt tare mandra de el.
Tuturor serviciu ne solicita nervii. Io care sunt o agitata, incerc sa ma temperez cu cateva exercitzii de respiratie.
Pe mine m-au ajutat cartea lui Depaak Chopra, mi-am mai cumaparat cateva, le-am facut stiva la capul patului, acu citesc Insomnia( nu ca as avea probleme, mai mult de curioasa, caci io cum pun capul pe perna dorm lemn )).gif
Mi-e dor de Ioana, vorbim zilnic la telefon, acum e in ultima suta de m cu recapitularea, face exercitii la mate si gramatica si citeste Morometzii.
Azi prinzul la 12:00 apoi:
-ora 16:40 struguri;
-ora 17 :30 - supa de rosii, o mana de biscutizi Ditta cu chimen si 4 biscuitzi digestivi cu miere.Vin rusii si mi-a venit pofta de dulce.
De acu doar ceai.

amalia0701
Ora 5:45 STRUGURI;
ora 6:10 - paine de secara prajita cu magiun de prune ( o felie) si cu miere alta cu lapte 0%.
Acu ma doare stomacul si mi somnnnnnnnnnnnnnn
O sa imi injectez o cafea mare si neagra in vene poate ma trezesc.
Apoi ceai cu ghimbir, iar pentru prinz o sa imi fac o salata cu ton, rosii, masline lights si mai am o cutiutza de brinza de veci.
amalia0701
Prinz ora 14:30
Nessie
Amalia, mi se pare mie sau chiar ai modificat tickerul putin? wink1.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 01-09-2006, 03:07 PM) *

Amalia, mi se pare mie sau chiar ai modificat tickerul putin? wink1.gif

Cate un pic. Pic cu pic se misca muntzii pupic.gif
La ora 17 am mancat niste fistic.
Azi merg intr-o vizita, sper sa pot alege ceva sanatos de mancare.
luchi
laugh.gif party.gif Ce ochi ager are Nessie!
Amalia, un we placut iti doresc (chiar daca o sa vii la birou si maine, si poimaine).
Ma bucur mult pentru ticker! Cu mici victorii o sa castigi razboiul! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.