Servus iubitelor.
Inca sunt aici, sunt tare motivata, nu ma chinui deloc, dar fac si prostii, de ex. aseara am cedat rugamintzilor Ioanei sa mergem la o gelaterie unde stiam ca nu pot sa stau sa ma uit, asa ca mi-am comandat inghetzata favorita, desi era imensa, total contraindicata( 1.000.000 de calorii, rece, etc......0 si am avut
o casacada de orgasme
Duminica am mancat asa:
-ora 10 - fructe - un mar, 2 piersici mici si 4 prune;
-ora 13 - un mic dejun lipidic intarziat, albus de ou, zacusca, masline, brinza, piept de pui, rosie.
-ora 18:30 - ciorba de zarzavat( fara grasimi) si humus cu kornsplitz, apoi 2 linguritze de miere;
-ora 22 dupa o lunga plimbare prin parc o ingheztata Delizia- imensa ( o bomba calorica)
Azi nu m-am cantarit dar cred ca desertul de aseara a anulat toata cumintenia mea de o saptamana, acu asta e oricum continui.
Azi:
-6:00 - lapte 0% cu fulgi de ovaz si 5 biscutzi cu chimen;
-ora 7:10- o cafea cu lapte ;
-acu ceai;
-pentru prinz am pachet: - humus( facut de mine) cu gogosar si un sos cu piept de pui si ciuperci.
Luchi cartea am cumparat-o mai demult, o aveam la capul patului in sirul de asteptate de vreo 3-4 luni, dar mi-am comandat si restul cartilor scrise de DC pe net aici
http://www.curteaveche.ro/bookcollection.php?collection=2Alandala sa stii ca am in proiect sa fac sport, deocamdata imi insusesc exercitiile ayurveda, sunt aparent simple dar nu-i chiar asa.Trebuie sa te concentrezi, sa stapanesti bine tehnica si respiratia.
Cred ca ar fi mai usor sub indrumare, dar o sa ies io la liman si singura.
Aseara ne-am masurat si eu si fiemea si e doar cu 3 cem mai mica ca mine.
Io am 1,66 iar ea are 1,63