Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cum scapam de mahmureala?
OneDen.com > Relatia cu mine > Cabinetul medical
tmanbone
Repede va rog, doare...

Multumesc. shucks.gif
Nessie
CITAT(tmanbone @ 28-08-2006, 12:59 PM) *

Repede va rog, doare...

Multumesc. shucks.gif
Ia vezi aici daca ajuta: banana
tmanbone
N-am banane in casa si n-am nici chef sa ma clatin pana la magazin.
alex25
CITAT(Nessie @ 28-08-2006, 01:13 PM) *

Repede va rog, doare...

Multumesc. shucks.gif

Cea mai buna metoda: explica-i sefului ca ti-e rau (speri sa nu fie hepatita or smth) si mergi acasa. Pe drum ia niste zeama de varza.
tmanbone
Mi-am luat liber dinainte ca previzionam... tease.gif
ina_ceva
Incearca cu o aspirina wink1.gif si apoi un motait de un sfert de ora
tmanbone
K, am luat aspirina. Acum ce?
ina_ceva
Incearca sa dormi un sfert de ora sau mai mult.
Sau: pregateste-ti un milkshake cu banane si miere. Banana iti calmeaza stomacul, miere iti creste nivelul zaharului din sange (care este scazut dupa o seara vesela drinks.gif ), iar laptele te hidrateaza.

Scuze, nessie, am repetat sfatul tau.
tmanbone
M-am uitat prin frigider si mai am asa: 7 oua, 1 buc sunculita, 3 ardei, 4 rosii, 2 beri, 1 borcan de mustar (parca mai avea si ceva mustar in el). Nu prea imi iese de un shake sau un milk, si am exclus mai devreme varianta clatinatului pana la magazin.

In pat nu mai stau ca parca doare mai mult cand nu ma misc.

Sunt dificil, stiu. salut.gif
ina_ceva
Unii mai incearca cu o bere dimineatza. Si-i ajuta...
tmanbone
Da... stiu ca functioneaza, si ma mananca rau... dar asta inseamna ca daca mai plec undeva azi (si tocmai am fost invitat) las masina... oh, wth... bere sa fie. salut.gif

O sa va tin la curent cu evolutia. )).gif
aki
Tmanbone salut.Cum te simti?
Adevarat cum a spus si Ina incearca berea.Vorba ceia cu ce te strici cu ceia te dregi.Sau decum ai incercat metoda )).gif
Cind te tratezi de mahmureala e aceiasi betie numai ca se incepe de dimineata blum.gif
tmanbone
Parca ma simt mai bine... desi poate e doar efectul placebo. Frigiderul meu tocmai a suferit o pierdere grea si mai contine doar o bere acum.

Pe naiba, tot doare. blink.gif
ina_ceva
nu mai fi asa grabit, da-i timp sa-si faca efectul...
aki
Ai incercat sa faci un dus rece?
tmanbone
CITAT(aki @ 28-08-2006, 01:58 PM) *

Ai incercat sa faci un dus rece?

Draga Aki,

Am placerea sa te informez ca dusul rece se foloseste in alte situatii de criza, si ca nu am intentia de realoc solutiile.

Cu stima,
Tman.

Vroiam sa spun ca nu sunt fan al dusurilor reci. Si dupa ce am fost racit 4 zile saptamana trecuta si m-am simtit ca dracu, in nici un caz...
aki
Tmanbone te-ai suparat?
Stiu ca la mine ajuta si ma gindeam ca iti dau un sfat bun.
Vezi si tu...
tmanbone
Nu mai, glumeam si eu. Mersi pt sfat. salut.gif
aki
O sa tin cont incontinuare sa ma retin cu sfaturile blink.gif
tmanbone
CITAT(aki @ 28-08-2006, 02:15 PM) *

O sa tin cont incontinuare sa ma retin cu sfaturile blink.gif

Mai, nu tre s-o iei chiar asa. E bine ca participi cu sfaturi dar nu spune nimeni ca tre sa fiu de acord cu toate sfaturile pe care le primesc. Atata tot! Hai, zambeste! floare.gif
aki
Ok )).gif
Imi spui si mie ce te-a ajutat sa treci peste aceasta hug.gif
tmanbone
CITAT(aki @ 28-08-2006, 02:20 PM) *

Ok )).gif
Imi spui si mie ce te-a ajutat sa treci peste aceasta hug.gif

Pai berea aia pe care am inceputo se pare ca ajuta... mi-a mai trecut durerea si mi-a crescut si bunadispozitia. Deh, asa-i berea! salut.gif
geo_m50
Cui pe cui se scoate asa ca apucate de treaba.Banc doi mahmuri discutau si se acuzau ca unul bea mai mult ca altu iar unul zice, ba eu nu beau ca tine zi de zi , eu o zi beau o zi ma dreg.
himere2005
* Multi spun ca aspirina tamponata (efervescenta Alka Seltzer, daca se poate) este o solutie buna in astfel de cazuri. Fii atenta la supradoza, pentru ca remediile impotriva durerilor (mahmurelii) contin paracetamol. Iti alunga rapid tensiunea din cap, in timp ce antiacidele rezolva problema durerii de stomac. Orice calmant este bun (algocalmin, antinevralgic), fara insa ca acestea sa aiba vreun efect in protejarea mucoasei stomacului.
* Nu lua medicamente de tipul ibuprofenului sau acetaminofenului, pentru ca devin periculoase la interactiunea cu alcoolul din sange.
* Bea cat mai multa apa. Deshidratarea provocata de alcool este principala cauza a mahmurelii. Incearca sa alternezi bauturile alcoolice cu cele racoritoare (apa minerala, sucuri de fructe) si bea cel putin doua pahare cu apa inainte de a te duce la culcare. E adevarat, te trezesc de cateva ori pentru a merge la toaleta, dar te
scapa de mahmureala.
* Mananca ceva gras. Un mic dejun format din alimente grase si prajite pare sa fie ultimul lucru pe care ti-l doresti, dar se pare ca hidratii de carbon din painea prajita, proteinele din oua si grasimea din carnati te ajuta sa alungi mahmureala. Omleta cu costita este ideala, mai ales atunci cand e preparata de altcineva...

mandarinele fac si ele bine. eu am scris asta ca sa bagam la arhiva, ca tu te-ai tratat deja lol.gif as fi vrut sa te ajut cumva cu sfaturi din propria experienta, dar de mahmura ce eram nu mai tin minte mare lucru. doar ca am papat bine, am iesit la aer curat, am baut lichide si m-am culcat wacko.gif

a nu se crede ca sunt o alcoolica inraita, doar ca am prostul obicei sa amestec bauturile, cite putin din toate, asa, de pofta lol.gif
tmanbone
Mersi pentru sfaturi himere...

Berea de azi n-a fost o idee prea buna cred, inca ma mai doare capul. Aspirina nu mai iau. Am trecut pe lichide (prigat)... sper sa evoluam pozitiv. Ma duc sa fac putina miscare. Ma voi misca pe fotoliu. salut.gif
himere2005
pentru putin...lasa ca-mi prinde si mie bine pe viitor...numai petrecere sa fie..n-am mai fost la una..
tmanbone
In final, vreo 2 litri de suc de portocale m-au scapat de durererea de cap si de senzatia de mahmureala. Acum ma doare burta. blink.gif
ina_ceva
doh.gif
n-ai noroc, o dai dintr-una in alta...
Eu.
lol.gif lol.gif lol.gif
scuze ca rad tmanbone, dar m-a distrat la culme evolutia ta lol.gif
eu nu stiu nici un alt remediu inafara oribilei cafea cu zeama de lamaie blink.gif blushing.gif

p.s. n-am avut curajul s-o incerc......am preferat mahmureala wacko.gif
ina_ceva
Am incercat si eu cafea cu lamaie, nu are gust chiar asa de rau; eu am baut-o ca voiam sa mai schimb gustul cafelei rolleyes.gif
lliliana
Un coleg de serviciu scapa de mahmureala band cafea cu sare...e nashpa...cica te trezeste din morti...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.