Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: How to lose a GIRL in 10 days
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
Pagini: 1, 2, 3
geo_m50
O poveste foarte bine ticluita de dl Judecator oare chiar asa sa fie povestea cu tipa, eu nu prea cred de ce ptr ca nu pleci in fiecare zi la Malibu si apoi cand e gratis nu cred ca ai refuza asa o oferta, prea cusuta cu ata alba, dar am mai avut ca subiect de discutie cateva zile, asta e viata.
cristi
geo de la ce vine 50 de la cincizeci de ani ? pana laurma cred ca omul asta ar fi inventat un subiect mai placut nu unul asa trist, eu il vad ca pe un baiat istet , plus ca a mentionat ceva de vama veche. Eu cred ca e un tip fain, asa ca te rog nu mai comenta aiurea. sau cine mai stie? tarim intr-o lume relativa . grin.gif
lliliana
Daca e adevarata povestea ta (nu vreau sa te jignesc e doar o parere)...Judecatorule...venirea ei cu un tip poate fi pura razbunare. Cum s-ar zice...ti-a tras-o. biggrin.gif
cristi
E DESTUL DE URAT DA ! w00t.gif
Amazoana
tease.gif devil.gif ce tare ma amuza....
dany
Ma bag si eu.....Concediu placut ,Judecatorule ( oare va fii asa cum ti-ai dorit sa fie ???? )....Chestia cu "noul tip"....inclin sa spun la fel ca Lliliana: a fost o farsa !!! Cred ca as fii facut la fel...gaseam un bun amic si ii ceream ajutorul...doar ca sa-ti dovedesc tie ca , de fapt,eu am cazut in picioare...Gandeste-te : ti-a facut cadou ceva ce iti doreai de mult....Asta spune ceva...si anume : nu avea pe nimeni !!! Dar...si noi,femeile ,avem mandrie si....avem si idei cum sa va facem pe voi,barbatii,sa "suferiti" un pic ( sau mai mult)....Atat am avut de spus !

Cu respect,danyhoney!
aki
Cu ce s-a sfirsit oare toata treaba aceasta unsure.gif ?Chiar nu v-ati impacat?Judecatorule esti pe aici?Te astepatm sa ne mai spui noutati sau esti suparat pe noi hug.gif
himere2005
aki, si eu eram al naibii de curioasa, dar imi era jena sa intreb, poate totusi primim ceva detalii naughty.gif
cristi
baaaaah te-au mancat americanii ? huh.gif
lliliana
CITAT(cristi @ 17-10-2006, 09:59 AM) *

baaaaah te-au mancat americanii ? huh.gif

O fi facut baie...si fie rechinu' fie crocodilu'...Mai stii biggrin.gif lol.gif
aki
Taceti fetelor ca se supara pe noi si nu ne mai sp blink.gif une nimic
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.