Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: How to lose a GIRL in 10 days
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
Pagini: 1, 2, 3
peach
CITAT(lliliana @ 31-08-2006, 10:48 AM) *

M-am tot gandit...daca si asa nu vrei sa mergi cu ea in Malibu...de ce nu faci tu cadou biletele alea cuiva care s-ar duce? naughty.gif Mmm? Ce zici?

corect ..ma ofer eu voluntar devil.gif

si inca ceva ce tot faci insinuari???..spune-i verde in fata ca ai pe alta ..asa intelege si ea ceva ..end story
judecatorul
poate daca n-as pleca ar rezolva multe .. am acolo am un prieten in California ..
Si ne-a invitat acolo ca a tercut si el pe la noi. Si urma sa plec eu cu prietena si inca un cuplu .. cei mai buni prieteni.
Mie imi place mult sa calatoresc .. si am facut pe dracu-n patru sa ajung acolo ...E un efort destul de mare.
peach
Daca ai cumparat deja biletul de avion sti probabil ca nu este tansmisibil ..nu poti schimba data, nu-l poti refolosi
lliliana
CITAT(judecatorul @ 31-08-2006, 03:58 PM) *

poate daca n-as pleca ar rezolva multe .. am acolo am un prieten in California ..
Si ne-a invitat acolo ca a tercut si el pe la noi. Si urma sa plec eu cu prietena si inca un cuplu .. cei mai buni prieteni.
Mie imi place mult sa calatoresc .. si am facut pe dracu-n patru sa ajung acolo ...E un efort destul de mare.

E greu cu voi barbatii. Nu intelegeti de loc intuitia feminina. Cu o femeie nu trebuie sa vorbesti scarpinandu-te cu stanga-n dreapta. Dar nici nu trebuie sa fii grosolan. Contrar a ceea ce credeti voi barbatii despre femei, ele prefera adevarul dureros, decat sa fie mintite si umilite. Trebuie sa-i spui. Adevarul este ca esti aproape obligat sa mergi cu ea in excursia asta daca vrei sa va departiti in termeni amiabili. Asta este. Ia inimioara-n dinti si mergi in America. Pune ochelari de cal si mergi cu tot cu ea...vezi si tu Lumea Noua...cand vii ii spui incetisor GATAAA!!! Si cu asta basta. Aman-o pentru dupa. Si poarta-te ceva mai prieteneste cu ea. O sa priceapa.
lliliana
Uite ce-am gasit in fataielile mele pe net....

"Cum sa te desparti usor de o femeie

Barbatii considera adesea ca a se desparti de o femeie este cea mai dificila parte a unei prime intalniri. Cel mai aproape de a-i spune unei femei ca s-a terminat inainte de a incepe, este a se uita fix in ochii ei si a spune "Te sun saptamana viitoare".
Dar acum exista o modalitate excelenta de a te desparti de o femeie. E sigura. Ti-o poti permite si cel mai bun lucru este ca ea nu are posibilitatea de a arunca cu lucruri in tine. Si este la indemana ta acum.

E-mail-ul.

Asa spun barbatii din ziua de azi unei femei ca nu merita. Te vei simti intr-adevar barbat stiind ca i-ai spus ce simti cu adevarat din siguranta tastaturii tale. Si ii poti sterge raspunsul fara ca macar sa-l citesti. Ce poate fi mai nedureros, mai bun, mai curajos?"
judecatorul
Scuza-ma dar chiar daca ma simt groaznic, nu pot face un gest de complet idiot. Poate o fi comod dar eu nu pot trimite un e-mail unei persoane care-mi este asa de apropiata. Este o proeblema BEYOND E-MAIL .. mersi mult apreciez . doar ca e-mailul dupa mine ma salveaza de multe dar numai un las ar putea sa faca asta ... iar las nu sunt .. vreau DOAR SA N_O RANESC !!! SI IMI DORESC ASTA ATAT DE TARE sad.gif
Eu.
Judecatorule, un lucru se pare ca nu ai inteles: NU ai cum sa nu o ranesti.
asa ca, daca tot e sa sufere fata, macar fii cinstit cu ea; in timp va aprecia faptul acesta.
judecatorul
toate lucrurile sunt in timp ... in timp
in timp .. eu vreau acum sa inteleaga .. nu mi-ar fi nici mie usor .. oricum pe zi ce trece realizez ca nu o sa mai plec
maine cred ca-l sun pe Andrei prietenul meu de acolo si o sa-i zic .. situatia asta e nu vreau sa fiu chiar cel mai nemernic om posibil .. poate o sa ma rezum la o Vama smile.gif si o sa ma liistesc sigur sad.gif(

URASC TOAMNA ASTA !
avocatul
wink1.gif nu pot sa spun ca ma bucur de decizia pe care ai luat-o, dar parerea mea este ca a fost cea mai inteleapta.
In plus am observat la un moment dat ca aveai amintiri frumoase din Vama cool.gif
neo.gif cred ca este singurul loc in care te vei putea linisti cu adevarat
lliliana
CITAT(judecatorul @ 01-09-2006, 10:22 AM) *

Scuza-ma dar chiar daca ma simt groaznic, nu pot face un gest de complet idiot. Poate o fi comod dar eu nu pot trimite un e-mail unei persoane care-mi este asa de apropiata. Este o proeblema BEYOND E-MAIL .. mersi mult apreciez . doar ca e-mailul dupa mine ma salveaza de multe dar numai un las ar putea sa faca asta ... iar las nu sunt .. vreau DOAR SA N_O RANESC !!! SI IMI DORESC ASTA ATAT DE TARE sad.gif

Mai omule...eu fac haz de necaz...am glumit...doar nu-ti imaginez ca te imboldesc sa faci un gest atat de tembel...iarta-ma daca asta ai inteles. Numai bine.

CITAT(Eu. @ 01-09-2006, 10:41 AM) *

Judecatorule, un lucru se pare ca nu ai inteles: NU ai cum sa nu o ranesti.
asa ca, daca tot e sa sufere fata, macar fii cinstit cu ea; in timp va aprecia faptul acesta.

Da....ai dreptate....n-are cum sa n-o raneasca...macar sa fie cinstit. E foarte ciudat cat se framanta un om cand are de facut o chestie care nu-i place...si cat de greu se decide, as spune uneori tarziu de greu. Ciudat suna, nu? Of...si vorba lui...mai vine si toamna...In ritmul asta o sa dam in depresie.
Eu.
CITAT(lliliana @ 01-09-2006, 01:53 PM) *

Da....ai dreptate....n-are cum sa n-o raneasca...macar sa fie cinstit. E foarte ciudat cat se framanta un om cand are de facut o chestie care nu-i place...si cat de greu se decide, as spune uneori tarziu de greu. Ciudat suna, nu? Of...si vorba lui...mai vine si toamna...In ritmul asta o sa dam in depresie.

stii de fapt cum stau lucrurile?
omul nu se framanta foarte mult cand are de facut o chestie care nu-i face placere......barbatul se framanta, in general, cand are de facut o chestie care risca sa-i pateze putintel(mai mult) reputatia de "good guy", cand e necesar sa se puna intr-o lumina mai putin favorabila. grin.gif
si sa nu-mi spuna mie cineva ca nu e asa....
alandana
Nici mie nu-mi place cand trebuie sa fac ceva neplacut altcuiva - si ma framant, si intorc problema pe toate partile - desi e evident ca nu exista o solutie buna. In final imi zic - asta e - trebuie s-o fac. O fac... si ma mai framant cateva zile ca am facut ceva oribil - dar pana la urma trece. De cele mai multe ori as fi putut sa ma scutesc de framanatarea dinainte de spus si sa ma "multumesc" numai cu cea de dupa.
dany
Ma bag si eu ca musca.......

Parerea mea...ca si a celorlalti ...este sa ii spui in fata exact ce vrei !!! Va fii dureros pentru ea ...dar....poate,candva , va realiza ca esti un tip ok doar pentru ca ai fost sincer cu ea.Eu am trecut prin cateva faze de genul planuri facute ( cu prietenul meu de pe acea vreme) si.....am fost lasata balta !!! Eram tanara....il vedeam doar pe el,etc....dar ...cred ca as fii apreciat daca mi-ar fii spus in fata ca are alte planuri .L-as fii urat pe moment dar...cu trecerea timpului mi-as fii dat seama ca ,de fapt , a fost sincer Nu prea inteleg eu de ce vrei neaparat sa mergi fara ea in acest concediu dar...asta o stii tu mai bine .Dar...decat sa plecati impreuna si sa isi dea seama ca tu joci teatru in ce priveste sentimentele si toate celelalte ......mai bine acum .Cum se va simti ea ,la mii de km departare de casa, cu cineva care e (deja !!! ) plictisit de ea ??????

Cu stima,danyhoney!
cristi
SALUT !
suuper interesant / EU DACA-MI PERMITETI AM O ALTA IDEE /
Spune ca in perioada aia ai niste probleme ca pleci in delegatie si las-o acasa
ia-ti amicul si distreaza-te ... o sa inteleaga ea mai multe cand o suni cu nr de america )).gif ( daca nu poti sa-i convingi zapaceste-i )
Oricum ar fi mai bine o impusti decat sa-i zici ceva de genul asta .
Asa ca nu-i spui !
judecatorul
mi-as dori foarte tare sa se termine totul. a inceput sa ma intrebe de ce sunt mai rece .. daca s-a-ntamplat... ceva ... iar eu nu stiam cum sa ma mai eschivez.
e crunt ...i-am propus sa nu mai stam impreuna ... si de-aici cred ca a inteles multe .. dar din nou a zambit si a plecat in oras .. la cumparaturi probabil ..
se intoarce cand ii trece ..
DECi E UN PAS IMPORTANT NU ?? poate intelege mei multe ..
nu stiu ce e cu mine .. n-am nimic cu ea .. si nici nu stiu ce m-a apucat . e o fata extraordinara .. dar o vad din ce in ce mai aporape si ma sperie asta .. sunt bolnav; daca ar fi fata predestinata nu s-ar intampla asa nu ?
sau e posibil sa dau cu piciorul unei relatii bune pentru nimic.
DA . oricum uite .. ! am fost sincer . si sa vedem ce iese .. ea are bagajele facute si in seara asta n-a venit acasa . porbabil e pe la o prietena de-a ei . . . eu beau cafea smile.gif si ma rog sa fie bine . smile.gif
INCREDIBIL CUM NE PUTEM COMPLICAM VIATA UNEORI
diana.triscau
Spune-i frate, odata si nu te mai da dupa deget!!! Ca pricepe ea? Ce sa priceapa? Ca ai chef de alte fuste? mad.gif Toti barbatii sunteti la fel! te mai miri de ce sunt atatea lesbiene pe lumea asta! doh.gif (nu ca as fi de acord cu asta dry.gif )

M-am dat de ceasul mortii sa ii intru in gratii unui [****] care "incerca sa ma faca pe mine sa pricep" ca nu ma mai vrea. Daca nu ma mai vrea, sa fie barbat si sa spuna, nu sa ma duca pe mine la disperare sa ma faca sa ma simt ultima femeie, incapabila sa ii satisfac orice dorinta; cu cat incercam mai mult sa-i fac pe plac cu atat imi distrugeam increderea si respectul fata de mine. cand de fapt eu eram proasta ca eream buna cu el.

vai de mine ce m-ai enervat cu subiectul asta. angry2.gif
cristi
ce sa-ti spun diana, nu-mi vine sa cred ce incuiati sunt unii ditre noi!
de ce esti rea ? daca te enerveaza subiectul nu-l citi/ eu sunt satul de femei [mesaj cenzurat de administrator].
Si speri ca va fi bine le faci pe plac si ele pleaca cu primul care vine intr-un mertzan. M-am saturat si eu de voi sunteti toate niste profitoare.
Nu-mi povesti mie de femeile curate la suflet si barbatii porci. uita-te la consoartele tale ca nu -s in stare sa vorbeasca altcev decat barbati noile cuceriri. .. exemplu uite site-uri in tor ..www.kudika.ro www.idieta.ro site-uri de femei si ce scrie acolo pe prima pagina CUm sa faci sex ? Si despre nimfomane ce zici stii ca sunt 30 la suta din femei ? si mai mult tu ai avea incredere in femei ca prietene ? cum se face ca femeile au de cele mai multe ori amici baieti ???
[aceasta parte a mesajului a fost stearsa de administrator din cauza discriminarii sexuale]
SA NU INCEPEM SA FILOZOFAM
DAR MAI VINA-VA MINTEA LA CAP DRAGELOR>>> si vedeti-va lungul nasului(((((((( ATENTIE NU NEG CA SUNT SI UNELE CORECTE SI SUPER FIINTE DAR CAT LA SUTA FETELOR ??? ?CAT LA SUTA e o intrebare retorica.
LionKing
Cristi,

ai primit avertisment! Pentru mai multe detalii citeste mesajul de la Atentionari si penalizari.
Amazoana
CITAT(cristi @ 03-09-2006, 02:12 PM) *

ce sa-ti spun diana, nu-mi vine sa cred ce incuiati sunt unii ditre noi!
de ce esti rea ? daca te enerveaza subiectul nu-l citi/ eu sunt satul de femei [mesaj cenzurat de administrator].
Si speri ca va fi bine le faci pe plac si ele pleaca cu primul care vine intr-un mertzan. M-am saturat si eu de voi sunteti toate niste profitoare.
Nu-mi povesti mie de femeile curate la suflet si barbatii porci. uita-te la consoartele tale ca nu -s in stare sa vorbeasca altcev decat barbati noile cuceriri. .. exemplu uite site-uri in tor ..www.kudika.ro www.idieta.ro site-uri de femei si ce scrie acolo pe prima pagina CUm sa faci sex ? Si despre nimfomane ce zici stii ca sunt 30 la suta din femei ? si mai mult tu ai avea incredere in femei ca prietene ? cum se face ca femeile au de cele mai multe ori amici baieti ???
[aceasta parte a mesajului a fost stearsa de administrator din cauza discriminarii sexuale]
SA NU INCEPEM SA FILOZOFAM
DAR MAI VINA-VA MINTEA LA CAP DRAGELOR>>> si vedeti-va lungul nasului(((((((( ATENTIE NU NEG CA SUNT SI UNELE CORECTE SI SUPER FIINTE DAR CAT LA SUTA FETELOR ??? ?CAT LA SUTA e o intrebare retorica.

Draga Cristi, nu stiu cine te-a suparat intr-atat incat sa devii atat de misogin huh.gif insa nu vad de ce ne-ai baga pe toate in aceeasi oala...
Si eu sunt deranjata de materialisti, fie femei sau barbati. Asta nu inseamna ca trebuie sa le adresezi cuvinte grele.... caracterul va ramane acelasi. Nu-i poti schimba cu un mic "dus rece" , nu? Ce zici?
cristi
DRAGA AMIBA CATY smile.gif CITESTE ULTIMILE 2 RANDURI DIN MEAJ
lliliana
CITAT(judecatorul @ 03-09-2006, 05:17 AM) *

I-am propus sa nu mai stam impreuna ..[/color]. si de-aici cred ca a inteles multe .. dar din nou a zambit si a plecat in oras .. la cumparaturi probabil ..
se intoarce cand ii trece ..
. . . eu beau cafea smile.gif si ma rog sa fie bine . smile.gif
INCREDIBIL CUM NE PUTEM COMPLICAM VIATA UNEORI

Ca sa nu te pomenesti intr-o telenovela:)....ai grija de tine si pune-ti 2 prezervative...ca sa nu se rupa unul...of...ce-am ajuns sa spun:)...sper sa nu ma injuri, dar cand lucrurile merg prea bine, ceva trebuie sa mearga rau. dry.gif Credeam ca sunt optimista. Hmmm...

Dulcikatty....nu merita efortul. Iarta-l. Atat poate. smile.gif
aki
Sincer sa va spun imi pare tare rau de fata sorry.gif .Dar cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui in fata acum si sa nu pleci cu ea in vacanta.Cred ca ea nu are nevoie de pomana ta,adica de vacanta in Mlibu.O va primi foarte dureros,dar cu timpul va trece.Nu o iubesti,nu o iubesti,dar nu-ti bate joc de ea mintind-o.E cel mai dureros lucru.Omului ii poti lua ceva cu deasila,dar sa-i dai sa-i bagi ceva pe git cu deasila nu are rost.Nu o tine in suspans spunindu-i ca nu vreai sa traiesti cu ea,acum ea isi farima mintile:"De ce?"
Spune-i verde in ochi.Nu am vrut sa te supar cu nimic,dar e mai bine asa pentru voi ambii.Scuze give_rose.gif
Amazoana
CITAT(cristi @ 04-09-2006, 12:28 PM) *

DRAGA AMIBA CATY smile.gif CITESTE ULTIMILE 2 RANDURI DIN MEAJ

....eu cunosc muuuulte asemenea persoane. Ti-am zis, depinde cu ce fel de oameni umblii. Pe de alta parte, " cine se aseamana se aduna"
cristi
cate zile mai sunt acum ? si de ce nu mai raspunde asta ? deja ma enerveaza si pe mine! SUNT CURIOS blum.gif
aki
De mine era vorba blink.gif
uka
eu cred k e speriat tocmai d faptul k rel lor a devenit f serioasa si o vede p ea f aproape... el a spus asta kiar... poate ar trebui sa plece singur in vacantza si cand se intoarce mai vede el c si cum..important e sa vb cu ea cat mai repde si sa nu plece impreuna in vacantza ptr k va iesi urat..nu s evor simti bine nici unul..
e confuz...
lliliana
Judecatorule....mmm? Care-i treaba? Ne lasi asa....sau e linistea de dupa furtuna. Ori suntem in ochiul ei?
avocatul
box.gif sau poate l-a linsat fata daca si-a facut curaj si i-a spus abia dupa 2 ani! wacko.gif

cristi
frate cat mai are asta ? zicea ceva de 10 zile .. cand ?\

Judecatorule ? am impresia ca nu poti sa-ti judeci sentimentele. smile.gif
mai am o idee daca-mi perimiti!
-da vina pe ea si gata ! acuz-o si fa-o sa creada ca e vina ei ca e o rea si ca nu te intelege ( ai grija sa nu o iei prea tare ca s-ar putea sa se sinucida ) e la moda
aki
Misoghin mai esti mai frate fool.gif
judecatorul
fratilor nici n-o sa credetei ce s-a-ntamplat... sunt socat .. inca .. n-am mai fost nici la birou nici acasa de 2 zile ..nu-mi vine sa cred ..
tmanbone
Hai zi ca moare lumea pe aici...
aki
Pai si unde ai fost?Te afecteaza faza blink.gif
judecatorul
mi-am luat inima in dinti si luni dimineata i-am zis tot .. absolut tot .. cum ma enerveaza aia si aia ..
am facut-o asa la cafeaua de dimineta .. )).gif am ramas tampiut pentru ca ea nu schita nimic ..
s-a incruntat intr-un mod pe care nu-l mai vazusem pana acum .. si apoi mi-a zambit si mi-a zis .. ca nu stia cum sa-mi spuna dar nu vroia sa mearga cu mine in State ... si ca defapt vroia sa vada ce e cu mine .. si ca are pe altcineva si ea ..
IMAGINE THIS >> ARE PE ALTCINEVA >> si eu ma gandeam sa n-o ranesc ..: unsure.gif dry.gif sad.gif huh.gif sorry.gif
Se putea mai rau de-atat ?
eu nu aveam pe altcineva .. smile.gif vroiam doar putina libertate ca ma prea sufoca ..
Si cum sunt capabile fetele sa fie in felul asta .. si am intrebat-o cum cand unde cine ?
si a plecat .. eu n-am putut sa ies dupa ea .. ca eran doar intr-un prosop .. iar ea era imbracata .. si a urcat in masina si a plecat .. chiar ca-n filme .. nu stiu care dintre voi .. a zis ceva de o telenovela .. dar eu nu pot sa cred ce traiesc .. incerc sa iau partea buna de aici ..
aki
Eu cred ca a jucat teatru,si cred ca a reusit sa te faca sa suferi cit de putin.Macar sa te chinuie intrebarile:"De ce?Cu cine?Cind? unsure.gif
cristi
moaaaaaaaa bah dar e imposibil eu cred ca a zis asa sa te supere .. stai linistit ..
judecatorul
Mai sunt 2 zile pana la plecare .. poate ca o sa plec cu .. sufletul impacat . sau Dumnezeu stie ca mai face nebuna .. prietenul meu cu care trebuia sa plec a zis ca o lasa pe nebuna lui acasa .. este terifiat de ce s-a-ntamplat..
Faza e ca de luni nu a mai venit acasa .. nici macar sa ia lucrurile smile.gif
deja rad singur ./. nu pot sa cred ./..

nici eu n-am tecut dar acum vad ca nimic nu e miscat .... mi-aduc aminte ca erau seri cand o suna cineva si zicea mereu ca e prietena ei cea mai buna .. nu investigam . ca de .. incredere and stuff . si acum > am obtinut ceea ce vroiam defapt si in plus mi-am luat-o .. sau ea .. ? ce e cu ea .. si vrobea serios macar atat pot sa stiu si eu cand e serioasa sau cand blufeaza ..

oricum sunt praf .. mi-a facut-o probabil ca s-a prin nush .. nu mai am chef de nimic .. m-a ranit destul de rau iar eu ma chinuiam sa o ajut.. nu va doresc sa treceti prin asa ceva ..
Amazoana
Nu ca ma bucur, dragutule, dar o meritai cu varf si indesat cheer.gif yahoo.gif
Sunt convinsa ca nu are pe altcineva, mai gandeste-te. ..Care alta ti-ar face ceva cadou, si inca un obiect pe care ti-l doreai, si ar mai fi impartit cu tine patul si multe altele pe care le-ai tot declarat pe aici, fara sa tina macar la tine, cu atat mai mult, sa aiba pe cineva.....
Si eu as fi avut aceeasi reactie ca si ea. Dupa ce imi calci demnitatea in picioare, vrei sa-ti dau satisfactia de a iesi cu capul plecat???No way!!!
Felicitari, a avut prezenta de spirit. O admir!!!! give_rose.gif
cristi
eu zic ca trebuie sa raspunzi sa asta cumva smile.gif poate printr-un sah mat, de ce sa o lasi sa -si bata joc de tine ? si mai ales ca n-ai vrut sa-i faci rau!
NU te inteleg KATY omul asta incearca sa gaseasca un sprijin aici; tu nu stii altceva decat sa fii femeie ? inteleg ca tii cu tipa dar hai pentru moment sa tinem cu prietenul nostru wink1.gif
Amazoana
Hello, daca ar fi facut o tipa ceea ce voia el sa faca, uitai si tu sa fii "friendly". Iar feminista voi fi pana in panzele albe, fara a fi fanatica insa. Fara suparare. Eu dau sfaturi cat ma pricep mai bine, insa va rog, nu terfeliti femeile si demnitatea lor !!!
Daca stau sa ma gandesc bine, daca ar fi fost o femeie in locul lui, as fi avut aceeasi reactie. Toata lumea are demnitate si nu vrea sa fie calcat in picioare.

Te salut Cristi si-ti multumesc pt ca m-ai tras de maneca salut.gif
cristi
si ce crezi ca ar trebui sa faca? sa se aseze in fund si sa mediteze la cat de mult dreptate a avut tipa? parera mea e ca o discutie trebuie dusa pana la capatat si sa lasam orgoliile la o parte/ as avea eu cateva de spus despre femile carora le iei partea dar ma baneaza lion king asta si-asa mi-a dat avertisment smile.gif
Eu.
lol.gif lol.gif
imi pare rau, judecatorule, dar, sincer, ai meritat-o.
chiar ma gandeam, citindu-ti povestea, la vorba aceea ardeleneasco-ungureasca " Dumnezeu nu culca-te".....adica dupa fapta si rasplata. intr-adevar, tu nu ai apucat sa o ranesti, dar intentia conteaza.

fara a minimaliza socul pe care l-ai avut , sincer, admir prezenta de spirit a fetei. nici eu nu cred ca povestea pe care ti-a turnat-o e adevarata (daca e, atunci e ff urat din partea ei, insa cine se aseamana, se aduna).

acum, sa fim sinceri si lasand orgoliul masculin la o parte (ca de fapt asta te doare pe tine): ai vrut sa scapi de ea fara sa sufere fata. asta s-a si intamplat. asa ca, te poti considera satisfacut si sa te simti bine in concediu cool.gif
aki
Salut judecatorule.Cum merge la tine?Mai ai vesti de la fata?Scuza-ma de curiozitate give_rose.gif
lliliana
N-am numarat zilele...dar acum pe unde esti?...in Malibu?
Amazoana
CITAT(cristi @ 06-09-2006, 05:58 PM) *

si ce crezi ca ar trebui sa faca? sa se aseze in fund si sa mediteze la cat de mult dreptate a avut tipa? parera mea e ca o discutie trebuie dusa pana la capatat si sa lasam orgoliile la o parte/ as avea eu cateva de spus despre femile carora le iei partea dar ma baneaza lion king asta si-asa mi-a dat avertisment smile.gif

truce? floare.gif nu are rost sa ne certam. Observ ca fiecare dintre noi ne aparam principiile. Admir asta la tine. salut.gif
dany
Buna ! Nu comentez ceea ce s-a intamplat......Am vrut doar sa spun ca ,mi se pare ,ca sambata se incheie cele 10 zile.....daca am calculat corect lol.gif lol.gif
Oricum...sper sa putem citi impresii si dupa concediul in Malibu,din partea ta,judecatorul ! As fii curioasa sa vad daca a iesit asa cum ai dorit tu sau....ar fii fost mai bine ,totusi,altfel...Doar curiozitate...
judecatorul
a venit intr-un tarziu . dupa 2 zile si 16 ore si si -aluat lucrurile .. ceea ce e mai interesant e ca a venit si cu un tip. pe care cu greu m-am abtinut sa nu-l omor din bataie ca .. ( IMI ZAMBEA IRONIC TOT TIMPUL ) trecand peste faza ca mi-a luat din lucrurile mele ..n-am zis nimic .nici n-a vorbit cu mine ..
NE mai intalnim noi lumea e super mica .... nu ma mai intereseaza .m-am scarbit de tot .. ma duca sa fac plaja si sa beau bere .. si sa joc sah . si sa stau la foc de tabara .. si sa dorm in hamac .. ///; prietenul meu .. si-a lasat si el prietena .. uitmit de tot ceea ce s-a-ntamplat .. mi-a zis azi ca a vorbit cu prietna lui si gata s-au certat si ei .. din cauza mea ca el imi tinea partea mie si ea ei . si el a devenit suspicios .. [PLECAM DOAR NOI DOI huh.gif ( ((( nu-mi vine sa cred deci era adevarat ce mi-a zis ea . si in plus cum s-a prefacut in ultimul timp ma ingrozeste ...
Cica dom'le nu mai fii misogin .. blink.gif blink.gif blink.gif
nu stiu dac o sa pot intra de acolo .. un lucru e sisur .o sa ma simt bine .si cand ma voi intoarce o sa mai rezolv din probleme .. va multumec pentru sustinere si pentru acuze . mi-au fost ca niste dusuri reci ..
. IN MOMENTELE ASTEA NU VREAU DECAT SA FIU IN FILMUL ALA CLICK SI SA TREC PESTE ASTA sad.gif ////// va pup si aveti grija de voi .. poate ca tot raul inspre bine e. bucurati-va de viata e suuper scurta .
aki
Bafta multa judecatorule.Imi pare rau ce ti s-a intimplat unsure.gif .Distractie placuta in Malibu. give_rose.gif
Amazoana
Concediu placut!
lliliana
CITAT(judecatorul @ 08-09-2006, 12:35 AM) *

a venit intr-un tarziu . dupa 2 zile si 16 ore si si -aluat lucrurile .. ceea ce e mai interesant e ca a venit si cu un tip. pe care cu greu m-am abtinut sa nu-l omor din bataie ca .. ( IMI ZAMBEA IRONIC TOT TIMPUL ) trecand peste faza ca mi-a luat din lucrurile mele ..n-am zis nimic .nici n-a vorbit cu mine ..
NE mai intalnim noi lumea e super mica .... nu ma mai intereseaza .m-am scarbit de tot .. ma duca sa fac plaja si sa beau bere .. si sa joc sah . si sa stau la foc de tabara .. si sa dorm in hamac .. ///; prietenul meu .. si-a lasat si el prietena .. uitmit de tot ceea ce s-a-ntamplat .. mi-a zis azi ca a vorbit cu prietna lui si gata s-au certat si ei .. din cauza mea ca el imi tinea partea mie si ea ei . si el a devenit suspicios .. [PLECAM DOAR NOI DOI huh.gif ( ((( nu-mi vine sa cred deci era adevarat ce mi-a zis ea . si in plus cum s-a prefacut in ultimul timp ma ingrozeste ...
Cica dom'le nu mai fii misogin .. blink.gif blink.gif blink.gif
nu stiu dac o sa pot intra de acolo .. un lucru e sisur .o sa ma simt bine .si cand ma voi intoarce o sa mai rezolv din probleme .. va multumec pentru sustinere si pentru acuze . mi-au fost ca niste dusuri reci ..
. IN MOMENTELE ASTEA NU VREAU DECAT SA FIU IN FILMUL ALA CLICK SI SA TREC PESTE ASTA sad.gif ////// va pup si aveti grija de voi .. poate ca tot raul inspre bine e. bucurati-va de viata e suuper scurta .

Mai, mai...ce intorsatura...greu de crezut. Se pare ca nici femeile nu si-o pot tine-n pantaloni. Si eu care credeam ca suntem o rasa speciala:) devil.gif Lasa Judecatorule, roata vietii e rotunda...vine randul fiecaruia sa raspunda dupa cum a trait-o. Fiecare avem parte de exact ceea ce am facut noi altora...cred ca ma repet...inzecit. Distractie in Malibu. Sa-ti fie rusine ca nu ne iei si pe noi. Macar sa-ti facem vand c-o frunza de palmier. Pa...sa te distrezi bine.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.