Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: How to lose a GIRL in 10 days
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
Pagini: 1, 2, 3
judecatorul
Am si eu o intrebare ... Probabil ca de foarte multe ori e usor sa spui cuiva ca nu-l mai interesezi ...si stim cu totii ca femeile n-au nici un fel de problema in a-si sustine punctul de vedere intr-o eventuala despartire ... defapt iti pot invoca lucruri pe care le-ai facut acum 3 ani cu zambetul pe buze.
Ei bine eu am ajuns la un moment in viata mea cand vreau sa fac asta ... si NU POT.
Bine ...din pacate s-a mai intamplat in viata mea, sa spun ce nu-mi convine; dar poate nu era o realtie lunga si poate exista o perioada inainte in care amandoi ne dadeam seama ca nu se mai poate ..
Aici in povestea mea, nu exista o aseenea perioada !!! PUR SI SIMPLU VREAU SA SE TREMINE >> huh.gif ea nu banieste nimic.
NU EXISTA ALTCINEVA >> VREAU doar LINISTE smile.gif e greu de inteles ... VREU doar o pauza blink.gif )).gif [ bine stim cu totii ca nu se poate sa ai o pauza <<Parerea mea e ca nu trebuie sa lungesc agonia .. imi dau seama ca nu o sa fie niciodata mai mult si e bine sa-si dea seama si ea .. mai ales ca-si face planuri.
Am gasit-o o data cu prietenele comentand un album de la Allison Blake England ( rochii de nunta ) E o tipa super .. dar vreau liniste nu-mi doresc sa fiu cu ea .. II ZICETI VOI ??? blum.gif nu se poate din pacate trebuie sa fiu eu persoana ... DAR CUM ?
ASA CA dragi colegi de discutie .. cum scap de o gagica in 10 zile ??? de ce 10 zile o sa intrebati ..
Pai simplu .. plec si eu in vacanta si vreau sa anulez biletul ei smile.gif costa peste 1000 de euro si vreau sa iau poate pe altcineva wink1.gif, sau poate doar sa beau mai multa bere. DACA MA JUTATI TRIMIT VEDERI smile.gif
avocatul
"PUR SI SIMPLU VREAU SA SE TREMINE >> ea nu banieste nimic. "

Pai ai timp 3 zile sa zicem sa o faci sa banuiasca asta! Si inca 7 sa o faci sa inteleaga asta chiar daca nu vrea! sad.gif
Oricum cred ca greseala ta a fost aici: "Am gasit-o o data cu prietenele comentand un album de la Allison Blake England ( rochii de nunta )". Atunci trebuia sa deschizi bine ochii, sa iei lucrurile in serios si sa ii explici exact ce gandesti si ce ai tu in cap! cuplu.gif

pleasantry.gif SUCCES!
judecatorul
Mai am 9 zile .. si ma gandesc ca n-o sa reusesc smile.gif
Mi-a recomanadat un prieten sa ma comport urat cu ea poate se prinde...
Iar ea isi face bagajele sa plecam in vacanta ....
Si oricum eu nu sunt genul sa fac faze scarboase sau urate ...si cred ca ar trece si peste astea .. ca vorba aia ma iubeste ...
...

UITE AICI O FAZA PUTIN DISPERATA :!!!!
lliliana
Ups...ai facut-o. Ia o pilula de curaj si spune-i-o. Direct. N-ai alta solutie.

"Fata draga, nu stiu nici eu ce m-a apucat, dar am nevoie sa fiu singur o vreme. Nu incerca sa intelegi de ce, pentru ca nici eu nu inteleg. Incerca sa nu ma judeci, nu dau vina pe tine, pot fi la fel de bine eu de vina (pentru ca esti). Te rog iarta-mi comportamentul dureros de direct, n-am avut alta solutie. "

Ai grija...e bine sa ai demnitate, dar nu e bine sa calci pe demnitatea altora. E bine de stiut ce trebuie sa facem, dar e si mai bine sa facem ceea ce trebuie sa facem. Succes, ai nevoie.
ina_ceva
Desi pare...dureros, cea mai buna solutie e sa-i spui in fatza ce ai pe suflet. Nu mai amana mad.gif
dulcikatty
Dificil... eusa_think.gif
Daca ai simtit ca nu o mai vrei, de ce nu ai inceput sa-i arati mai demult? Ca presupun ca nu apare deodata chestia asta...sunt de acord cu lliliana si ina, spune-i in fata si cat mai repede. Ii va lua putin timp sa se obisnuiasca. ooofff tare greu de inteles mai sunteti dry.gif
simo
CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 10:03 AM) *

Mai am 9 zile .. si ma gandesc ca n-o sa reusesc smile.gif
Mi-a recomanadat un prieten sa ma comport urat cu ea poate se prinde...
Iar ea isi face bagajele sa plecam in vacanta ....
Si oricum eu nu sunt genul sa fac faze scarboase sau urate ...si cred ca ar trece si peste astea .. ca vorba aia ma iubeste ...
...

UITE AICI O FAZA PUTIN DISPERATA :!!!!

atunci fa ce trebuie ce ati spune inima floare.gif
soranutza
Dragi co-forumisti de sex opus, grin.gif

Incep prin a ma prezenta: Sorana, 23 de ani, locuiesc impreuna cu prietenul meu de 3 ani, sincera.

Cred ca vorbesc in numele multor femei cand spun ca toate ne dorim sa fim mirese. Asta cred ca e un vis pe care toate il avem inca din copilarie. Eu, cand eram (si mai) mica, la clasica intrebare ce vrei sa te faci cand vei fi mare raspundeam raspicat: mire, mire si mireasa (acum insa am realizat ca vreau sa fiu doar mireasa, nu stiu de ce pe atunci imi doream sa fiu si mire - de doua ori, chiar).

Bun, am luat-o pe aratura: revenim. De cand ma stiu ma uit admirativ la mirese, o data chiar m-a batut gandul sa si probez o rochie de mireasa sa vad cum mi-ar sta (sick, i know) si nici macar prieten n-aveam. Ma uit cu maaaaare placere la toate pozele prietenelor mele care au fost mirese etc etc. Probabil ca verdictul vostru deja e: asta e obsedata sa se marite. Ei bine, gresiti grin.gif Nu vreau (inca) sa ma marit si in nici un caz nu ma obsedeaza gandul asta.

Sper ca v-am lamurit ca noi, femeile, suntem mai speciale si nu e bine pentru sanatatea voastra sa luati chiar ad literam tot ce facem si zicem noi cateodata. Unele obsesii si manii le avem de mici (vezi slabitul). Poate nu e cazul sa te sperie ideea ca se uita peste un catalog de nunta, poate fata nici n-ar vrea sa se marite cu tine daca ar fi intrebata.

Legat de despartire, eu spun ca e cel mai bine sa ii spui adevarul: ca nu mai vrei sa fii cu ea. De ce sa te porti urat cu ea daca n-a facut nimic? Nu cred ca e frumos sa devii badaran doar fiindca nu e fata cu care vrei sa iti petreci restul vietii sau... vacanta. rolleyes.gif
simo
da ai dreptate soruntza mare dreptate

dar doare sad.gif
michelle
Cea mai buna explicatie pe care am primit-o.. Aveam un prieten, eram impreuna de aproape un an, timp in care el si-a dat seama ca nu sunt persoana cu care vrea sa-si petreaca restul zilelor (aveam amandoi 18-19 ani blink.gif ) si mi-a zis ca nu are rost sa mai continuam relatia, ca nu mai are rost sa pierdem timpul salut.gif

Si eu sunt de parere ca cel mai bun e adevarul.
Succes!
lliliana
Sper sa n-ajung sa fiu judecata de tine...in 10 zile...cu respect. )).gif
judecatorul
Ar cam trebui sa - zic inainte de ultima zi nu ?
E destul de dificil am cam fost impreuna ultimii doi ani.
dulcikatty
CITAT(lliliana @ 30-08-2006, 11:19 AM) *

Sper sa n-ajung sa fiu judecata de tine...in 10 zile...cu respect. )).gif

)).gif clap.gif
judecatorul
pai demnitate am si o sa am intotdeauana ..
DAR voi trebuie sa intelegeti ca nu e doar o discutie pe net smile.gif
e viata mea .. si nu se prea potriveste planul de la targ cu cel de acasa ..
Acum de exemplu, m-a sunat ca trece pe la mine pe la birou sa mergem sa manacam impreuna .. poate-mi iau si eu o pauza de masa .. Ca .... a fost la cumparaturi cu fetele si vrea sa-mi arate noua poseta .. pe care si-a luat-o de la xxxx...
..
ina_ceva
Trebuie sa termini cat mai repede, nu taragana lucrurile; la fel de greu cum iti este acum, asa iti va fi si mai tarziu, peste o zi sau doua; poate chiar mai greu de spus.
dulcikatty
CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 12:18 PM) *

Acum de exemplu, m-a sunat ca trece pe la mine pe la birou sa mergem sa manacam impreuna .. poate-mi iau si eu o pauza de masa .. Ca .... a fost la cumparaturi cu fetele si vrea sa-mi arate noua poseta .. pe care si-a luat-o de la xxxx...
..

Si ce te deranjeaza la asta? In afara de faptul ca "vrei sa scapi de ea"?
Apropos: e tare annoying tickerul tau. Imi da senzatia de misoginism. Am I right?
ina_ceva
Zi-i exact ce gandesti, nu mai lasa loc de discutii, de "mai vedem noi, poate se rezolva mai tarziu", etc.
judecatorul
faza nasola e ca si prietenul meu cu care trebuia sa mergem, cand a auzit ce vreau sa fac mi-a zis: SUUUPER >> N-o mai iau nici eu pe Alina ... mergem ca-ntre- baieti smile.gif
Am inceput sa stric si vietile altora acum smile.gif
Poate e mai bine sa merg cu ea asa in sila ? si sa ma simt rau ? sau .. voi ce ziceti >:) e u n-as face-o sad.gif
judecatorul
Gata a venit ma duc la masa .. A venit .. ! biggrin.gif
Ar trebui sa zambesc ?
Sau sa spun acum ?? Raspundeti-mi ca intru la masa de pe PDA ..
smile.gif Zic ca am putina treaba ....
Chiar am nevoie de sfatul vostru blum.gif...
Remember trebuie sa n-o ranesc ! NU MERITA ...
Si scuza-ma INA ce sa-i zic direct .. ca dupa doi ani, fara motiv nu mai vreau sa fiu cu ea ciar inainte de vacanta din Malibu ? si ce ... crezi ca o sa zica .. da ma ... SUUUPER BAIAT << sincer n-am ce zice >>>

SAU >> AI PE ALTA >>> de ce acum . sau ce .. eu vreau sa fiu singur .. orice brbat va poate spune ca e mai bine asa smile.gif emult mai placut .. nu stiu de ce .. asa e .. chiar am curaj sa gandesc asta ..

Vreau sa plec SINGUR .. dar daca nu pot sa-i spun asta .. in timp util sa aman biletul pierd si fata si banii ..
Asa ca hai vad .. ce mai zice la masa ...
lliliana
CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 12:18 PM) *

..

Uite momentul ideal sa discuti cu ea. Do it. Si mai sus sa stii ca am glumit cu judecatul. Nu m-am putut abtine:).
geo_m50
Eu cred ca problema se poate pune altfel, in nici un caz nu poti sa-i faci papuci acum cand isi face planuri ptr aceasta vacanta mai ales ca nu plecati la Brasov sau nu stiu unde, si apoi 2 ani a fost langa tine buna rea a fost cu tine, femeile uneori sunt precum copii isi fac visuri si nu poti dezamagi un om cu care ai impartit patul 2 ani, daca e sa se termine trebuie facut acest pas dupa vacanta asta, asa iti poti da seama daca e sa mai fii cu persoana sau nu, si apoi nu poti fi asa de rautacios cand mai sunt cateva zile trebuia discutat mai inainte nu e problema atat de usoara, apoi iar se va spune despre barbati ca sunt mitocani si avem nevoie de o reputatie mult mai buna. Asta e parerea mea sa ne gandim si la persoana respectiva, fetelor punetiva in locul ei cum ati primi vestea.
dulcikatty
Ar trebui sa fii barbat si sa-i explici motivul pt care vrei sa va despartiti. Ai aceasta datorie fata de ea.!!!
Dupa parerea mea, tu plangi dupa bani mad.gif
lliliana
CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 12:41 PM) *

Gata a venit ma duc la masa .. A venit .. ! biggrin.gif
Ar trebui sa zambesc ?
Sau sa spun acum ?? Raspundeti-mi ca intru la masa de pe PDA ..
smile.gif Zic ca am putina treaba ....
Chiar am nevoie de sfatul vostru blum.gif...
Remember trebuie sa n-o ranesc ! NU MERITA ...
Si scuza-ma INA ce sa-i zic direct .. ca dupa doi ani, fara motiv nu mai vreau sa fiu cu ea ciar inainte de vacanta din Malibu ? si ce ... crezi ca o sa zica .. da ma ... SUUUPER BAIAT << sincer n-am ce zice >>>

SAU >> AI PE ALTA >>> de ce acum . sau ce .. eu vreau sa fiu singur .. orice brbat va poate spune ca e mai bine asa smile.gif emult mai placut .. nu stiu de ce .. asa e .. chiar am curaj sa gandesc asta ..

Vreau sa plec SINGUR .. dar daca nu pot sa-i spun asta .. in timp util sa aman biletul pierd si fata si banii ..
Asa ca hai vad .. ce mai zice la masa ...

Eiii...daca n-ai curaj...pregateste ruptura pentru vacanta urmatoare....nu e bine....trebuie sa-i spui. Fa-o. Gasesti tu cuvintele potrivite. Asa cum le-ai gasit si cand ai facut-o sa devina a ta. Hai, curaj.
ina_ceva
Oricum parerea ei despre tine nu va fi una buna, orice i-ai zice; momentul ales e inoportun.
avocatul
cuplu.gif cuplu.gif cuplu.gif

FACI CE VREI ... DAR FA-O CU CAP !!!

Poate chiar ar trebui sa te gandesti mai bine si sa mergeti impreuna in concediul asta ... ca doi ani nu sunt de ici de colo cuplu.gif

Daca ea te iubeste ... au trecut deja 2 ani ... ai si tu ceva sentimente pentru ea unsure.gif Asta explica si faptul ca tie iti este greu sa ii spui verde-n fata. cool.gif Sau poate ca undeva in inima ta nu asta iti doresti cu adevarat!

Gandeste-te de cel putin 101 ori innainte de a deschide gura si daca esti la fel de sigur ca asta iti doresti ... spune-i si gata! DACA NU ... cuplu.gif ... ajut-o la pregatirea bagajului pentru concediu!
cool.gif Poate in cele din urma concediul asta va schimba totul!
judecatorul
NU mi-e de bani .. doar ca berea acolo e foarte scumpa .. si as face de 10 ori mai multe lucruri fara ea ... in cuplu nu pot sa m[s]a distrez . si in plus daca ma ia la cumparaturi prin magazine pe acolo ... vreo 3 zile cum a mai facut .. innebunesc .
nici singura nu o pot lasa ..
CRED CA o s-o trimit in alta parte a lumii singura .. sa se linisteasca smile.gif

IMI ZICE O PRIETENA "..just... fata sa aiba de suferit cat mai putin,daca se poate...... si sa nu afle ca totu e over eventual in aeroport... "

PS DEJA MA ASTEAPTA LA RESTAURANT >> M_A SUNAT SA MAINTREBE CE COMANDA >> blum.gif
E mai greu decat orice moment al vietii mele .. mai greu dact orice examen smile.gif
judecatorul
daca ma gandesc mai bine .. mai sunt inca 9 zile asa ca poate ma mai pot gandi la o solutie optima smile.gif
TREBUIE SA FIE BUNA altfel nu mai plec nici eu nicaieri mad.gif give_rose.gif
UITE MA CUM IMI STRIC EU CONCEDIUL> SI ASTA DOAR CA AM FACUT INTOTDEAUNA CEEA CE AM SIMTIT >???
lliliana
CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 01:07 PM) *

daca ma gandesc mai bine .. mai sunt inca 9 zile asa ca poate ma mai pot gandi la o solutie optima smile.gif
TREBUIE SA FIE BUNA altfel nu mai plec nici eu nicaieri mad.gif give_rose.gif
UITE MA CUM IMI STRIC EU CONCEDIUL> SI ASTA DOAR CA AM FACUT INTOTDEAUNA CEEA CE AM SIMTIT >???

Cred ca te-ai trezit totusi ceva cam tarziu. Hai, te rog, sa nu cazi in depresie si nu te mai vaita atat...actioneaza. Te vaiti dupa ce rezolvi problema. Ia problema in mana dry.gif (cine intelege altceva...sa fie sanatos devil.gif )...pana la urma fericirea nu e chestie de noroc...e rezultatul propriilor decizii.
judecatorul
asa e .. suntem inca la masa ..mi-a luat si mie un cadou ... ca a fost la cumparaturi .. o tabachiera pe care mi-o doream eu de mult. smile.gif
beat this
dulcikatty
CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 01:41 PM) *

asa e .. suntem inca la masa ..mi-a luat si mie un cadou ... ca a fost la cumparaturi .. o tabachiera pe care mi-o doream eu de mult. smile.gif
beat this

Deci? ce ai de gand?
Nu stiu de ce, si te rog sa nu te superi, dar atitudinea ta ma calca pe nervi mad.gif
2peu
Eu cred ca fata deja stie si se joaca cu tine. 80% dintre femei simt cand nu e ok si cand e pe cale sa se intample ceva naspa. Eu simt. doh.gif

In locul ei as face la fel! Ti-as face viata grea si te-as face sa-ti rozi unghiile fara sa poti lua o decizie; nervous.gif asta pana ma hotarasc eu sa iti dau papucii. devil.gif Si de ce sa o fac inainte de vacanta? Crezi ca mi-ar strica si mie cateva zile de cumparaturi din banii tai? Si apoi... nu se stie niciodata pe cine intalnesc in vacanta si poate "scapi" de mine pe acolo. grin.gif Un barbat indecis oricum nu ar avea un viitor cu mine si deci, m-as distra si eu cum pot mai bine pana apare Fat-Frumos. naughty.gif

Mie ori imi arati si imi spui ca ma iubesti in fiecare zi si asa te iubesc si eu, ori ne jucam amandoi si vedem la sfarsit care s-a "descurcat" mai bine; sunt sigura ca nu sunt singura femeie care gandeste asa.

salut.gif Bafta multa! (fetei, nu tie devil.gif )
soranutza
CITAT(dulcikatty @ 30-08-2006, 12:55 PM) *

beat this

Deci? ce ai de gand?
Nu stiu de ce, si te rog sa nu te superi, dar atitudinea ta ma calca pe nervi mad.gif

Si pe mine...Incep sa cred ca a incercat sa faca o gluma proasta si a deschis un subiect.
himere2005
sper sa nu te superi judecatorule, dar subiectul postat de tine seamana cu un experiment uman daca vrei, pare totul pus la cale, ca un joc , cu termene limite, tickere, "obstacole" psihologice. ca daca te-ar fi durut atit inimioara nu mai bagai tu tot felul de briz-brizuri pe aici...daca intr-adevar e adevarat, daca esti baiat finut, lasa-i macar bucuria de a avea o ultima vacanta cu tine. in plus, acolo, comportate natural, fa exact ceea ce vrei tu sa faci, iar ea o sa-si dea seama ca ceva nu e in regula daca nu ii mai cinti atit in struna

cu respect, himere
judecatorul
ce-ati vrea sa plang .... >?? asta simt /??
daca am puteti ajuta cu o idee ... e ok
ma gandeam ca a mai tecut cineva prin chestia asta ,,,
Poate sunt putin prea ironic dar ce pot sa fac ... si stiti ceva .nic inue nevoie sa mai scrieti ca nu mai intru pe aici ,, defapt a fost o prostie sa incerc sa discut eu asta cu voi pe forum sad.gif

SI MAI MULT EU AM FOST MEREU BINE DISPUS >> INDiFERENT DE PROBLEMELE MELE SAU ALE ALTORA >> SA NU CREZI CA SUNT DISPERAT ....CE_AR MAI FI ACUM SA MA PUN SA PLANG >>>
POATE AR FI BINE...
lliliana

beat this

Asta ca sa te simti si mai mizerabil...daca se poate...hmmmm...simte ea ceva:).
avocatul
[quote name='judecatorul' date='30-08-2006, 03:41 PM' post='8983']
ce-ati vrea sa plang .... >?? asta simt /??
daca am puteti ajuta cu o idee ... e ok
ma gandeam ca a mai tecut cineva prin chestia asta ,,,
Poate sunt putin prea ironic dar ce pot sa fac ... si stiti ceva .nic inue nevoie sa mai scrieti ca nu mai intru pe aici ,, defapt a fost o prostie sa incerc sa discut eu asta cu voi pe forum sad.gif

SI MAI MULT EU AM FOST MEREU BINE DISPUS >> INDiFERENT DE PROBLEMELE MELE SAU ALE ALTORA >> SA NU CREZI CA SUNT DISPERAT ....CE_AR MAI FI ACUM SA MA PUN SA PLANG >>>
POATE AR FI BINE...
[/quote

nu te comporta acum ca un copil de 2 ani cuplu.gif fii barbat si mergi cu toata "problema" asta pana la capat!
TU AI PROVOCAT TOATA ACEASTA SITUATIE SI ITI FACI RAU SINGUR!

)).gif in plus daca te apuci acum sa plangi si te gaseste fata plangand ... salut.gif numai scapi tu de ea in vecii vecilor wink1.gif
Ella79
Judecatorule, eu cred ca e totusi cam aiurea sa te desparti de fata fix inainte de vacanta. Merita si ea atata respect inact s-o anunti mai din timp, poate isi facea alte planuri, poate gasea vreo super-oferta.Dar acum.... sincer.... n-as vrea sa fiu in pielea ei. Ca si tine, si ea a asteptat vacanta asta un an intreg (sau cat o fi asteptat-o). Esti muuuult prea egoist, parerea mea!
Trebuie
Hello

Mi se pare de kkt ce-i faci.....
Hai sa analizam ce ai spus nitel.....
In primul rind tu esti baiat bun, dar vrei sa-i dai un sut in [*****] exact inainte de vacanta in care ea sperase...si dupa 2 ani de relatie in care amindoi v-ati simtit bine.....ti se pare normal sa procedezi asa fara sa discuti in prealabil cu ea ? Ce crezi ca e, un catel, un animal de casa ? E o persoana umana cu sentimente si in care tocmai vrei sa-ti bagi picioarele.....

Deci, nu vrei sa o iei in vacanta pt ca tu nu te distrezi......cu ea......
un motiv este pt ca te baga in magazine 3 zile....pai ia fata frumos de o minuta si explica-i ca tu vrei o vacanta in care sa te distrezi, cu ea sau fara ea.....si ca preferi ca shopping-ul sa fie redus la maxim 1 zi....si daca ea vrea mai mult...ea merge singura si tu mergi unde ai pofta......
Apoi...cam ce vrei sa faci tu si nu te lasa ea ?
Vrei sa bei bere ....pai ce, iti ia berea de la gura ?
Vorbeste cu ea...spune-i ca vrei sa ai o seara a ta, ca baiat, sa mergi la beri si sa joci biliard...si ofera-i altceva in schimb...o seara la spa...pt tratamente faciale...ehehehehe

Eu nu cred ca e asa greu de gasit solutii la problemele tale.....
Singurul motiv pt care nu ai vrea sa fie cu tine este ca vrei sa ti-o tragi cu altele....si atunci inseamna ca nu ai strop de respect fata de fata cu care esti, ca nu o iubesti si spune-i direct in fata, dar nu o mai fa pe baiatu bun, caci nu esti....caci trebuia sa te gindesti mai de mult la asta
alandana
Tu oricum ai sa faci cum ai sa crezi tu mai bine - asa ca nu am sa-ti dau sfaturi. Ce mi-e mie ciuda - e ca eu nu am gasit niciodata pe nimeni care sa-mi plateasca vacanta - intotdeauna plateam 50-50. Cadou - concediu in Malibu?! Cred ca o va durea tare cand va pica de atat de sus.
judecatorul
Trebuie .. nu are nici o legatura cu faptul ca vreau sa am alte tipe pe acolo smile.gif era mult mai simplu.
EU NU SUNT GENUL DE TIP FUSTANGIU ... ACUM PUR SI SIMPLU NU POT EXPRIMA DE GANDESC ..
DEFAPT ASTA E PROBLEMA MEA .. DOAR EU GANDESCA ASA CEVA ?
E FOARTE SIMPLU CAND AI ARGUMENTE ... EU CE POT SA II SPUN >? O SA MA BALBAI SI O SA ZICA ... CA AM PE ALTCINEVA NU >?
IN MOD NORMAL EU MERG BRICI DE LA CAP LA COADA PRIN SUBIECT SI CREDETI-MA CA MA POT FACE INTELES
Iar eu nu ma pot gandi decat la ea si la problemele pe care nici nu stie ca le are !!! sad.gif
alandana
Eu un singur lucru stiu - dragoste cu de-a sila nu se poate . Asa cum nu ai motive pentru a te indragosti nu ai intotdeauna motive pentru a-ti trece. Trebuie sa-i spui simplu si cinstit - nu mai simt nimic, n-are rost sa continuam.
Trebuie
Hello...dar daca are proleme de ce nu i le spui....sincer si in fata....
Nu o sa o ia usor....dar nici sa dai inapoi nu e normal...
Nu esti singurul care simte asta, garantat.....uite, prietenu meu s-a hotarit sa plece back to Romania....si sa se desparta de mine dupa 2 ani...dar apreciez ca a venit la mine si mi-a spus ce vrea sa faca si de ce se intimpla ce se intimpla....nu spun ca nu sufer...pt ca il iubesc...dar ma iubesc pe mine mai mult si nu suport Ro ....asa ca am ascultat, incerc sa inteleg si sa trec peste asta....
Femeile au nevoie sa stie ce probleme au ...poate sunt prea posesive, poate nu sunt, dar avem nevoie sa ni se spuna adevarul...de ce minciuni, de ce purtari urite.....?
Eu zic sa vorbesti cit mai repede cu ea...caci deja este bataie de oc....cu cit amini mai mult...e bataie de joc....
judecatorul
poate ca da ... asta ar fi o explicatie smile.gif ca nu exista explicatie /.
ASTAZI NU AM FACUT NIMIC !
Am avut de solutionat niste probleme la birou.. si am lasat totul balta ... Poate reusesc sa fac ceva in noaptea asta PENTRU sa mai recuperez :
Faza e ca daca eram mai bine dispus dimineata .. acum ca terbuie sa ajung acasa sunt din ce in ce mai stresat ... sad.gif asta nu mai e fun .
Ella79
CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 06:25 PM) *

poate ca da ... asta ar fi o explicatie smile.gif ca nu exista explicatie /.

Atunci convoaca fata la o sedinta si spune-i pur si simplu ca n-o mai iubesti. O sa o doara, dar asta e viata! Mie nu mi se pare ca trebuie neaparat ca ai un motiv anume ca sa te desparti de cineva. Daca nu-l/o iubesti.... asta e!
tmanbone
Am si eu o teorie )).gif

Daca un tip incearca sa scape de o tipa, atunci, pentru consultatii medicale, foloseste una din urmatoarele trei:
1. vb cu pretenii (multa caterinca intre ei)
2. vb cu cea mai buna prietena (multa seriozitate aici)
3. vb cu toate fetele (iese la agatat sau creeaza reputatie...)

M-am abtinut sa scriu pe topicul asta... pana acum. E parere personala si nu bag mana in foc ca s-ar aplica 100%. Dar cand ai nevoie de sfaturi, nu negociezi cu dusmanul.

Judecatorule, n-o lua prea personal. Vezi ca e si avocatul pe aici!

salut.gif
avocatul
Iti dau dreptate Tmanbone, dar eu cred ca el a vrut sa vada exact ceea ce gandeste o fata in situatia data atunci cand a cerut ajutorul fetelor smile.gif Asta ca sa se mai gandeasca ... cam de unde poate apuca ... problema pleasantry.gif
Oricum eu zic ca daca ar mai scrie si barbati pe aici nu i-ar strica grin.gif
peach
CITAT(alandana @ 30-08-2006, 04:23 PM) *

Tu oricum ai sa faci cum ai sa crezi tu mai bine - asa ca nu am sa-ti dau sfaturi. Ce mi-e mie ciuda - e ca eu nu am gasit niciodata pe nimeni care sa-mi plateasca vacanta - intotdeauna plateam 50-50. Cadou - concediu in Malibu?! Cred ca o va durea tare cand va pica de atat de sus.

stiam eu ca am ratat ceva biggrin.gif
judecatorul
asa e ... am vrut sa stiu cam ce gandesc fetele ..
baietii ma linistesc pe cand fetele imi spun toate sa fiu direct .. CAT DE DIRECT SA FIU >??
ASEARA AM INSINUAT CEVA >> dar ea a zimabit si si-a vazut de treaba ..
Cred ca intr-adevar femeile au un al zprezecemiilea simt .. e putin ciudata si ea . e mult mai calda si ma omoara cu asta //
Acum momentan sunt salvat .. Sunt la birou. Multumesc pentru tot, m-ati ajutat mult ... macar cu moralul ..
Ganditi-va putin ca nu prea pot vorbi cu nimeni inafara de voi si psiholoaga mea . smile.gif In rest toata lumea o cunoaste si pe ea .. si ar fi groaznic sa auda din alte surse .. de gandurile mele ...
lliliana
M-am tot gandit...daca si asa nu vrei sa mergi cu ea in Malibu...de ce nu faci tu cadou biletele alea cuiva care s-ar duce? naughty.gif Mmm? Ce zici?
himere2005
mai sunt 9 zile devil.gif ti-ai analizat pina la urma sentimentele? eu nu inteleg cum un baiat capabil ca tine, cel putin la prima vedere, nu isi poate da seama ce este in neregula. eu cred ca daca ai identifica cauza ai gasi si solutia de rezolvare a problemei.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.