Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ce spune parul tau despre personalitatea ta
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle
Brunette
Mie parul unei femei mi se pare ca-mi spune multe despre personalitatea ei: daca e o femeie in pas cu moda sau indiferenta la tendinte, daca ii place sa socheze sau sa treaca neobservata, daca pune accent pe feminitatea ei sau nu etc.

Eu de cand ma stiu am avut parul lung cu mici modificari la breton. Asa mi s-a parut cel mai usor de intretinut, pentru ca nu sunt genul care sa mearga la coafor mereu. Ma duc doar cand simt ca nu ma mai suport si vreau ceva fresh; de multe ori ma tund eu insa. grin.gif De vopsit nici nu vreau sa aud. blushing.gif

Sunt curioasa daca si alte femei sunt asa. Poate imi spuneti cateva trucuri pentru par: cum va coafati, cum vi-l ingrijiti acasa, daca si de ce va vopsiti, cat de des va schimbati look-ul. As vrea sa schimb ceva la parul meu, dar nu ma pot decide ce sa ii fac. unsure.gif help!
allesandra
Bun subiectul asta.
Recunisc ca trec printr-o perioada mai mult decat nefasta.
Mi-am distrus complet parul . Dupa ce l-am intins zilnic timp de 2 ani ( am placa de ceramica ) am inceput sa ma vopsesc la fiecare 3 saptamani .
Ma vopsesc din august 2007 si am mari probleme cu parul. Sincer sunt disperata , imi cade foarte mult , nu mai are nicio forma , si-a pierdut complet elasticitatea, si are un aspect urat ..parca e de plastic.
Nu stiu ce sa mai fac. M-am gandit sa ma vopsesc intr-o nuanta cat mai apropiata de cea naturala ( saten ff deschis) si sa ma tund in 1 faza mediu si pe masura ce-mi creste parul sa ma retund .

Nu stiu ce sa mai fac...astept sfaturi ed la voi.
Nessie
Buna, Allesandra!

Pentru a-ti imbunatati aspectul parului ar trebui sa folosesti masti de par si sa il tunzi des. Poti sa incerci chiar o masca facuta in casa.
allesandra
Ms de sugestie.

Eu in fiecare saptamana imi aplic petrol in par si-mi fac si o masca pe baza de ulei ed masline , galbenus de ou, lamaie argila cosmetica si n-a prea avut rezultate. Osa incerc si reteta asta, poate poate.... sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.