Tulip
13-09-2006, 12:18 PM
Honey,bravo!Ce fata cuminte!
De azi si eu la numarat
ina_ceva
13-09-2006, 12:56 PM
Bravo, honey!!! De acum asa sa faci, iei papa bun si dietetic de acasa, sa nu mai cazi prada ispitelor!!!
honey79
14-09-2006, 10:51 AM
Neata, fetele si bine v-am gasit.
Aseara n-am mai scris nimic, caci am fost tare obosita, iar cand m-am bagat in pat.... nu mai aveam somn...asa ca... am adormit abia pe la 2:30 -3 .

In alta ordine de idei, azi am fost iarasi la sala.... si... ma bate gandul sa vorbesc cu antrenoarea sa ma bage si pe mine la ora de aerobic... macar o data pe saptamana.... asa alternez... fitness cu aerobic.
De papat... nu stiu cum va fi zilele astea, caci.... vine surioara mea la mine.... si.... mai e si un festival we asta in orasel. Sper doar sa nu ma arunc prea tare in ingrasacioase.
Va pupic si va doresc o zi extraordinara.... cu multa voie buna .
Ina, Tulip...ce bine de voi... mai aveti doar 2-3 kg de pierdut... ca sa va atingeti targetul. Ce n-as da sa fie si la mine asa.

Pupicei dulcei.
ina_ceva
14-09-2006, 11:19 AM
Stai linistita,
honey!!! O sa ajungi si tu in stadiul asta( sa ai 2.3 kg pana la target), mai ales ca ai vointa.
Daca e sa papi ingrasacioase, macar papa cu masura( cate un pic, de pofta)
Pupic!!
Salut Honey.Am trecut sa-ti las un pup
Tulip
14-09-2006, 03:06 PM
Honey,mai am ceva de modoficat la ticker,dupa ce imi ating targetul
).gif)
O sa slabesti si tu,stai linistita!
ina_ceva
15-09-2006, 07:50 AM
Neatza!!!
Honey, cum a fost ziua de ieri?
Pupic

!!!
honey79
15-09-2006, 11:15 AM
Neata fetele....
Ina... a fost Ok ieri... am fost la sala, dupa care am plecat la serviciu....
unde am papat 3 chicken wings si un sandwich cu ham, swiss cheese 2 felii rosie, 2 felii castravete si salata verde. Apoi am papat o nectarina si o banana. Aseara a venit surioara pe la mine... si... am papat 2 oua ochiuri cu 2 felii de paine.
Azi.. m-am trezit de la 7 .. si acum mi-e un somnic de nu mai pot.Dar... avem multe de facut.... si.. ziua e scurta. Pe dupa-amiaza sunt anuntati musafiri.... asa ca am sa fac ceva la cuptor, cu piure de cartofi si salata de rosii cu castraveti... si... eventual o prajitura.
Va pupic si va doresc o zi super si un week-end minunat, relaxant si plin de soare.
un week-end superb si tie, honey frumusica
dany
15-09-2006, 11:12 PM
Honey...ma bucur ca merge cu sala !!!! sper ca te-ai distrat bine cu surioara !!!!! Iti doresc un WE super !!!!
Salut Honey.Un weekend linistit iti doresc
honey79
16-09-2006, 08:55 AM
Neata scumpele.
Dany.... multumesc frumos. De distrat.... hmmm... si noi, asa ca fetele.

Aki... 'neata buna si... un week-end minunata, plin de soare si voie buna iti doresc si tie.
Aici s-a innorat.... arata ca si cum ar fi cazut bruma.

De-aia nu-i place mie toamna... mi se pare trista....

Va pupic si va doresc o zi frumoasa si relaxanta.
honey79
17-09-2006, 06:11 PM
Salutare fetele....
Dieta mea se duce pe apa Sambetei..Numai de nebunii ma tin.
Ieri am papat pizza, azi donuts.... merit bataita... scoateti nuiaua, va rog!!!
Am si gatit azi... ciorbita de fasole verde..... am papat deja un castronel..cu smantanica.... Am mai facut varza a la Cluj.... dar.. cred ca o sa mananc abia maine.
Va pupic si va doresc o seara placuta.
Salut Honey.Si la mine merge la fel ca si la tine.Calc numai prin
strachini.Cred ca de luni trebuie sa ma apuc de vre-o dieta ca pe 21 octombrie ies prima data in lume cu Sergiu.Avem nunta si trebuie sa arat bine.O saptamina linistita iti doresc
honey79
18-09-2006, 10:49 AM
Neata si bine v-am gasit.
Akisor.... sunt sigura ca ai sa arati superb. N-am inteles daca e nunta voastra sau a altcuiva. Daca e a voastra, atunci...va doresc Casa de Piatra, multa iubire si intelegere.
Eu nu prea am putut dormi azi-noapte...abia m-a luat somnul pe la 3 si ceva.... asa ca...astazi o sa fiu chiauna.
Week-end-ul a fost dezastruos din punct de vedere culinar...Sper ca de azi sa imi revin si sa ma mentin in puncte.
Va pupic si va doresc o saptamana frumoasa, fara prea multe abateri .
'neatza , frumoasa fata!
m-am reapucat si eu de numarat puncte , am renuntat din nou la carne si ma bate un gand cumplit sa incerc sa las si tigarile balta
din octombrie aerobic scrie pe mine
iti doresc o saptamana usoara si placuta!
honey79
18-09-2006, 11:00 AM
Pupicei dulcei, Crengu...
Ma bucur ca ai luat decizia asta... si... sunt sigura ca vei reusi. Sper sa-ti urmez si eu exemplul... cu hotararea si ambitia de a te mentine in puncte. Eu nu trec inca la vegetarianism.... insa.... am sa incerc ca miercurea si vinerea sa am zile doar de fructe si legume.
Cat despre aerobic.,... e super..... sunt sigura ca o sa-ti placa.
Te pupic si te imbratisez cu drag.
nu e chiar vegetarianism fiindca mananc lactate, branzeturi, icre si, din cand in cand, conserve de peste
insa data trecuta cand am tinut asa 2 luni m-am simtit extraordinar.
honey79
18-09-2006, 11:07 AM
Stiu, Crengu...caci am papat si eu asa timp de un an si ceva. Secretul e...sa-ti iei cat mai multe proteine din branzica, oua, laptic...
Trebuie sa ai grija de tine, caci.... s-ar putea sa apara deficiente minerale.
Ia-ti de la farmacie niste Spirulina.... ajuta foarte mult... sau.. un complex de vitamine.
Daca ai, sa iei dimineata cate o lingurita de miere.... iarasi e super.
Te pupic dulcic si.... ai grija de tine..ok????
Eu aseara ... mi-am facut o masca de fata cu argila , miere si smantana.Suuupeeerrrr!!!!
amalia0701
18-09-2006, 11:16 AM
Servus iubita!
Cred a fost foarte fericita fatza ta aseara, io am maine la 14 programare la cosmetica si de abia astept
honey79
18-09-2006, 11:20 AM
Pupicei dulcei, Amalia.
Fericita esti.,.... eu n-am mai fost pe la cosmetica, de vreun an de zile. Aici sunt foarte scumpe, comparativ cu Romania.... si..astfel prefer sa-mi fac acasa... ba un gomaj, ba o masca, ba o baita cu ceaiuri.... deh.... ce pot si eu.

Te pupic dulcic....si-ti doresc o saptamana super.
amalia0701
18-09-2006, 11:30 AM
La fel iti doresc
lliliana
18-09-2006, 12:29 PM
"Frumusetea, dureaza pana cand incepe sa apara uratenia, insa intelepciunea,odata atinsa, DUREAZA LA NESFARSIT"....imi place:)...bine gandit Honey.
Honey era porecla mea in vremurile fara sot:)...acu' sunt cu sot...si sunt iubire
).gif)
O spune din obisnuinta, stai linistita.
Tulip
19-09-2006, 07:53 AM
Buna,Honey!La somnic inca?
CITAT(honey79 @ 18-09-2006, 12:07 PM)

Stiu, Crengu...caci am papat si eu asa timp de un an si ceva. Secretul e...sa-ti iei cat mai multe proteine din branzica, oua, laptic...
Trebuie sa ai grija de tine, caci.... s-ar putea sa apara deficiente minerale.
Ia-ti de la farmacie niste Spirulina.... ajuta foarte mult... sau.. un complex de vitamine.
Daca ai, sa iei dimineata cate o lingurita de miere.... iarasi e super.
Te pupic dulcic si.... ai grija de tine..ok????
Eu aseara ... mi-am facut o masca de fata cu argila , miere si smantana.Suuupeeerrrr!!!!

'neatza, fata frumoasa
mi-am luat deja spirulina....sper sa nu uit de ea, ca data trecuta
mierea, desi imi place la nebunie, nu o prea pot manca deoarece imi deranjeaza gastrita
cum ai preparat masca?cata argila ai pus?un pliculet intreg?
honey79
19-09-2006, 11:23 AM
Neata fetele....
Liliana, ma bucur ca-ti place aforismul respectiv. Mai am destule..din care citesc in fiecare zi si..incerc sa le aplic...

Honey.... sunt din cauza sotului... caci el m-a " botezat" asa. Inca... mai facea si glume..cand cineva il intreba cum ma cheama... raspundea simplu..."honey!" .
Tulip..pupicei si o zi frumoasa iti doresc.,.. Somnic... hmmm...ce-i ala? Azi-noapte la 3 -3:30....spalam vase, eram plina de nervi si... plangeam... caci... nu ma lua somnul..desi luasem 3 pastile pentru somnic.

Iar la 8:30...mi s-a dat desteptarea.... sa mergem la sala.
Crengu.... e bine ca ai luat spirulina... vezi sa nu uiti sa iei in fiecare zi.

Hmmm.... nasol ca nu poti papa miere.... caci... daca e naturala.. face foarte mult bine organismului.
Cat despre masca.... hmmm... am turnat un pliculet de argila.... putina miere... si ..smantana.,.. la ochi..pana s-a format o pasta.... nici prea moale , nici prea tare.... Insa... a fost prea multa..caci n-am folosit nici jumatate din "compozitie". E bine de stiut pentru data viitoare, cand am sa pun doar jumatate de pliculet.
Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, fara abateri.
Eu nu stiu cum voi fi azi.. dupa doar 4 ore de somnic, dupa ora la sala... si... urmand 8 ore de munca. Da Doamne sa rezist.
amalia0701
19-09-2006, 11:29 AM
Ce pastile de somn iei?
Io as dormi o saptamana
).gif)
, dar nu prea apuc.
Acu ma cert cu Ioana in fiecare seara sa se culce devreme, sa pot dormi si eu
CITAT(honey79 @ 19-09-2006, 12:23 PM)

Crengu.... e bine ca ai luat spirulina... vezi sa nu uiti sa iei in fiecare zi.

Hmmm.... nasol ca nu poti papa miere.... caci... daca e naturala.. face foarte mult bine organismului.
Cat despre masca.... hmmm... am turnat un pliculet de argila.... putina miere... si ..smantana.,.. la ochi..pana s-a format o pasta.... nici prea moale , nici prea tare.... Insa... a fost prea multa..caci n-am folosit nici jumatate din "compozitie". E bine de stiut pentru data viitoare, cand am sa pun doar jumatate de pliculet.
da, e foarte nasol cu mierea; eu de fapt asa mi-am declansat gastrita....mancam intr-o perioada zilnic miere; intr-o zi am mancat un borcan intreg, gol.....a doua zi am avut prima criza
cred ca diseara, daca am timp, imi fac si eu o masca de argila cu miere si ulei de masline sau galbenus de ou
sper sa-ti treaca ziua cat mai repede si sa reusesti sa te odihnesti la noapte.
honey79
19-09-2006, 11:57 AM
Hmmmm... se numesc.... "Simply sleep"...le-am luat din supermarket.... si... contin...DIPHENHYDRAMINE HCl.
Le iau de ceva timp...caci... am probleme cu somnul... nu stiu care-i cauza....si nici la doctor nu am cum sa ajung prea curand....Obisnuiau sa ma ajute... insa... se pare ca... in ultima perioada... s-a acomodat organismul cu ele... de nu-si mai fac efectul.
O sa trec pe ceai... sa vad daca el ma ajuta.
lliliana
19-09-2006, 12:12 PM
CITAT(honey79 @ 19-09-2006, 12:57 PM)

Hmmmm... se numesc.... "Simply sleep"...le-am luat din supermarket.... si... contin...DIPHENHYDRAMINE HCl.
Le iau de ceva timp...caci... am probleme cu somnul... nu stiu care-i cauza....si nici la doctor nu am cum sa ajung prea curand....Obisnuiau sa ma ajute... insa... se pare ca... in ultima perioada... s-a acomodat organismul cu ele... de nu-si mai fac efectul.
O sa trec pe ceai... sa vad daca el ma ajuta.
Pentru somn, bunica mea spunea - Dumnezeu s-o ierte! - ca un pahar de lapte cald inainte de culcare sau o lingurita de miere naturala, fac mai mult decat o pastila:)...n-am incercat...Poate merge:).
ina_ceva
19-09-2006, 01:08 PM
Sau ceai de tei
lliliana
20-09-2006, 07:19 AM
QUOTE(alandana @ 01-09-2006, 02:15 PM)

Credeam ca esti mai in varsta - pentru ca ai asa un ton "asezat" cand scrii. La 27 - esti tanara. Eu fac 39 peste 4 zile. Si inca sunt tanara.
Eu faceam febra a doua zi dupa ce mergeam la sala. Cand e urmatoarea sedinta?
Te rog sa spui foarte tanara:)...la 39 de ani suntem adolescente...spre tinerete

Indrazneste cineva sa ma contrazicaaaaa?
honey79
20-09-2006, 11:40 AM
Neata frumoasele.
Ina... ceiut de tei am baut acum 2 seri... si... a mers. Nu stiu daca a fost doar ceiutul ...sau toate combinate.... dar... important e ca ... am reusit sa dorm vreo 4 ore.
Ieri am fost ca un zombi... la munca... cascam intr-una.... la un moment dat colegii au inceput sa ma ia peste picior...

. Le-am zis ca azi imi iau sacul de dormit la mine, macar sa stiu o treaba.
).gif)
Liliana, am sa incerc si cana cu laptic cald...sa vad daca merge. :PCat despre "varsta si tinerete", eu sunt de parere ca..... nu conteaza ce varsta ai... atata timp cat tu .... te simti tanara sufleteste.
Ieri am papat bine...fara abateri. Nu stiu daca mi-am papat toate punctele...dar...
Am avut
1 sandwich cu: 2 felii ham, 1 felie swiss cheese, 2 felii rosie, 2 felii castravete, salata verde si ardei gras.
1 ciorchine de struguri
1 caserola honey ham....( instructoarea mi-a spus sa pap cat mai multe proteine)

Aseara cand am venit acasica am papat un bol de ..lapte 2% cu cereale .
Astazi.... cred ca imi iau la mine... varzica cxu carne si orez... un fel de..varza a la Cluj.
Va pupic si va doresc o zi frumoasa, fara abateri.
amalia0701
20-09-2006, 06:01 PM
In lapte in fara de miere sa pui si scortisoara, delicios .
Tulip
20-09-2006, 08:55 PM
CITAT(amalia0701 @ 20-09-2006, 07:01 PM)

In lapte in fara de miere sa pui si scortisoara, delicios .
yummi.....
dany
20-09-2006, 11:00 PM
Honey...si eu stiam de chestia cu laptic inainte de nani !!!!! Ar trebui sa ajute !!

Chestia cu "honey" ...Si eu tot de la sot o am...noi am vorbit 1 an doar engleza ( habar nu aveam de germana ) si ...el ma chema cu "honey"...apoi prietenii nostrii au inceput sa ma strige "dany-honey".......de acolo si ID-ul meu
Te pup si iti doresc multa bafta la invingerea kg-elor si....somnic usor !!!!
ina_ceva
20-09-2006, 11:42 PM
Honey, cred ca totusi stresul e de vina. Ursuletii tai ce fac? Nu au grija de tine

?
lliliana
21-09-2006, 08:41 AM
Neata Honey:)...Sa ai o zi buna.
amalia0701
21-09-2006, 09:06 AM
Servus iubita!
A fost bun leacul cu lapte cald?
O zi faina sa ai.
Salut Honey.cum ai dormit azi draga.Eu dorm rau cind sunt stresata si am probleme.Ti s-a intimplat ceva?
honey79
21-09-2006, 11:14 AM
Bine v-am gasit , frumoaselor.
Multumesc frumos pentru sfaturile voastre si pentru incurajari.
Ieri seara a dormit bine.... am reusit sa ma odihneasc, iar ieri la serviciu am fost tot un Speedy-Gonzales.
).gif)
Am avut la mine varzica, o caserola.... cu painica... wheat. Aseara mi-am incalzit un bol de laptic si am papat cu cereale. ...dupa care m-am bagat la nani... pe la 1:30 si a dormit... pana la 8:30.
Acum am venit de la sala.... unde... hmmm... ceva nu merge cum trebuie.... astazi m-au durut muschii bratelor foarte tare... am fost nevoita ca dupa 10 exercitii sa renunt la unul din aparate.... desi trebuia sa fac 3 serii a cate 20 de exercitii, cu greutati de 20 de kg. Am stat insa, 30 de minute pe crsstrainer.
Va pupic pe toate.... si va imbratisez cu drag... dorindu-va o zi minunata, plina de evenimente frumoase si..... fara abateri.
lliliana
22-09-2006, 06:54 AM
Buna sa-ti fie inimioara:) Ai dormit? Sper...Pupic.
honey79
22-09-2006, 10:56 AM
Bine te-am gasit, Liliana.De dormit am dormit bustean.....si,....e assaaaaaa de bineeeee.
Mi-am baut cafeluta, iar acum... ma pregatesc sa iesim cu bicicletele.... sa profitam si noi de ziua libera si de vremea frumoasa.
Va pupic dulce dulce si va imbratisez cu drag.
'neatza , fata frumoasa!
profita din plin de vremea frumoasa.
la noi e uraaaat, innorat si de dimineata turna cu galeata
amalia0701
22-09-2006, 11:16 AM
CITAT(honey79 @ 22-09-2006, 11:56 AM)

Bine te-am gasit, Liliana.De dormit am dormit bustean.....si,....e assaaaaaa de bineeeee.
Mi-am baut cafeluta, iar acum... ma pregatesc sa iesim cu bicicletele.... sa profitam si noi de ziua libera si de vremea frumoasa.
Va pupic dulce dulce si va imbratisez cu drag.
Zi liebra azi?
Sau la tine e deja sambata?
honey79
22-09-2006, 02:01 PM
Yuupyyy... am fost cu bicicletele.... frumos, miros de toamna, de iarba cosita, de lemn taiat..... mi-am adus aminte de tineretile mele, cand mergeam la bunici la tara.

Am si cazut, m-am ridicat, m-am invinetit in genunchi, m-a busit rasul, am capatat un pupic, ca rasplata ca nu am plans, m-am urcat iar pe bicicleta, si.... mi-am continuat drumul .
).gif)
Acum ma bag sub dus...si... ma pregatesc sa plec la cumparaturi...dupa care.... la cina... la vreun restaurant... vedem ce alegem..chinezesc, grecesc, sau mexican.
Amalia... scupa... da... eu vinerea am mereu liber. Vinerea si Duminica... anapoda rau... caci nu pot sa imi programez si eu ceva... doua zile... caci.. nu am de unde. Si asa, abia am reusit sa imi iau si zilele astea liber...caci de obicei ba era martea si joia, ba lunea si miercurea..si..tot asa.
Va pupic dulcic si va doresc o zi super, fara abateri.
Crengu...pup si pe tine. Tu ce mai faci? Cum iti mai merge?
luchi
22-09-2006, 02:13 PM

sa treaca buba!
O seara placuta la restaurant! As programa si eu o iesire cu
consortu', sa vedem daca ne putem dezlipi cateva ore de calculatoare.
Eu., imi pare rau ca ai probleme.
honey79
22-09-2006, 02:17 PM
Crengu, imi pare rau sa aud asta. Diseara , daca vrei... a sa fiu online..si... putem vorbi mai mult. Te pupic dulce dulce si sper ca totul sa fie in regula.
Luchi..... eu zic ca... merg la restaurant, dar..... asta e doar in capul meu... caci.."consortu'" nu stie inca.

Daca vrea sa pape.,... va trebui sa-mi faca pe plac...caci azi chiar nu a chef de gatit sau de spalat vase.

Am sa-mi pun la bataie .. artileria.... si..va trebui sa-l conving. ... flip flip..din gene... si... alintat precum o pisicuta.
Pupicei dulcei.
honey79
22-09-2006, 02:17 PM
PET RULES
To be posted VERY LOW on the refrigerator door - nose height.
Dear Dogs and Cats,
The dishes with the paw prints are yours and contain your food. The
other dishes are mine and contain my food. Please note, placing a paw
print in the middle of my plate and food does not stake a claim for it
becoming your food and dish, nor do I find that aesthetically pleasing in
the slightest.
The stairway was not designed by NASCAR and is not a racetrack.
Beating me to the bottom is not the object. Tripping me doesn't help because
I fall faster than you can run.
I cannot buy anything bigger than a king sized bed. I am very sorry
about this. Do not think I will continue sleeping on the couch to ensure
y our comfort. Dogs and cats can actually curl up in a ball when they
sleep. It is not necessary to sleep perpendicular to each other
stretched out to the fullest extent possible. I also know that sticking tails
straight out and having tongues hanging out the other end to maximize
space is nothing but sarcasm.
For the last time, there is not a secret exit from the bathroom. If by
some miracle I beat you there and manage to get the door shut, it is
not necessary to claw, whine, meow, try to turn the knob or get your paw
under the edge and try to pull the door open. I must exit through the
same door I entered.
Also, I have been using the bathroom for years -- canine or feline
attendance is not required.
The proper order is kiss me, then go smell the other dog or cat's
butt. I cannot stress this enough!
To pacify you, my dear pets, I have posted the following message on
our front door:
To All Non-Pet Owners Who V isit & Like to Complain About Our Pets:
1. They live here. You don't.
2. If you don't want their hair on your clothes, stay off the
furniture. (That's why they call it "fur"niture.)
3. I like my pets a lot better than I like most people.
4. To you, it's an animal. To me, he/she is an adopted son/daughter
who is short, hairy, walks on all fours and doesn't speak clearly.
Remember: Dogs and cats are better than kids because they:
1. Eat less
2. Don't ask for money all the time
3. Are easier to train
4. Normally come when called
5. Never ask to drive the car
6. Don't hang out with drug-using friends
7. Don't smoke or drink
8. Don't have to buy the latest fashions
9. Don't want to wear your clothes
10. Don't need a gazillion dollars for college, and...
11. If they get pregnant, you can sell their children.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.