CITAT(honey79 @ 23-04-2008, 06:52 PM)

Ieri am fost la vaccin. Si-am plans. O data cu iubitul meu Andrew. Caci l-au intepat astia aici de 5 ori, in ambele picioruse.
Tare norocoase sunt fetele in Romania, caci ii inteapa pe bebei o singura data.
N-am avut insa nici un fel de urmari :doar o stare subfebrila... 37,8C in fundulet.
In rest a papat normal, a ras, s-a jucat ca de obicei,scumpul meu drag.
Am terminat de cumparat si toate cele pentru Botez,care va fi a doua zi de Pasti.
Noni, oricand pot sa te ajut cu ceva.Au inceput emotiile???
Asa-mi vine sa zic ceva cand vad ca faci comparatii
).gif)
Ma bucur ca Andrew (apropo cum ii zici, pe numele intreg sau ceva prescurtat?!) nu s-a simtit rau dupa. Ai intrebat daca puteai sa amani unele din ele?
Oricum cu 5 odata a scapat, nu-i mai trebuie intepaturi pt o perioada

E mic, nu-si aduce aminte cand o creste. Sa stii ca tocmai la vaccinurile astea o sa-ti stea gandul cand o-ncepe sa faca nazdravanii
Nu-mi vine sa cred ca deja il botezati. Cam repede trece timpul asta. Sa-nteleg ca a ajuns sora deja? Cat sta?
Noi azi am fost la ultimul control de 1 luna (incep alea dese curand
).gif)
) si pt ca am cunoscut o dr. noua (din grupul de obstreticieni din clinica) asa m-am entuziasmat ca am uitat s-o intreb de ce masuratori mi-a facut in timpul vizitei hihihi. La kg stau bine, mai am de facut 3 teste sapt viitoare (fier, sifilis

ca-i obligatoriu cerut de la stat!!! si ala cu glucoza) si-am terminat si cu astea. Ma simt bine in general, fac genuflexiuni si fandari toata ziua, vreau nu vreau, ca nu tot ce-mi trebuie e pus la nivelul ochilor

Sarbatori fericite, daca sarbatoriti de Pastele Ortodox... in orice caz un weekend cat mai relaxat si petrecere frumoasa la botez. Sa nu uiti sa faci poze!!!