Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Sexymom
Am vazut toate pozele, mi-au placut enorm de mult.Creste puiul tau vazand cu ochii.
Tu de ce te-ai imbracat in negru? sad.gif sad.gif

honey79
Multumesc frumos de laude, fetelor.

Sexy, n-a fost intentionat. N-am avut insa prea mult timp sa alerg dupa rochita .Iar in ziua in care am fost la cumparaturi, dupa ce-am intrat in vreo 3 magazine, unde-am probat rochii de mi se acrise, asta mi s-a parut ca vine cel mai bine si-am luat-o.
Plus ca si la pret a fost relativ ok... 50% reducere...de la 90$ am dat doar 45$.

Nu vreau sa bag bani in haine ,caci am 2 dulapuri pline ochi.Astept sa vad cat il mai alaptez pe AJ si apoi ma pun pe WW din nou.
amalia0701
Crestinul tau e superb.
pupic.gif
Iar poza de la avatar e de revista.
hug.gif
Tzine ochelarii aia pe ochi?
honey79
Saru'mana,Amalia.
Ochelarii,sunt ai lui,cumparati de tati,intr-o zi cand a ramas cu AJ in parcarea unui store(in timp ce mami si nasica erau inauntru sa-si caute rochite).
Si, cum era soarele prea puternic, au intrat in magazin (tati si AJ) si i-a cumparat ochelarii.

honey79
Am fost azi la Biserica, sa-l bage parintele-n Altar pe AJ si sa-l "imbisericeasca".I-a sfintit si cruciulita de aur si l-a impartasit din nou.

Ii place bebelui meu vinul,n-am ce spune. I-a dat preotul impartasania si se tot lingea pe buzite...cand n-a mai fost, a inceput sa planga. Asa ca preotul i-a mai dat o lingurita. Bine ca nu mi l-a imbatat.

In alta ordine de idei, de dimineata m-astepta un buchet frumos de trandafiri (de toate culorile), si o "keepsake book" cu poza puiului meu inauntru.De la AJ spune-se.Si ca bonus, o felicitare de la tati...catre a sa wife, adica moi.... he he.
Dadui apa la soricei. Prima mea Mother's Day. Fu extraordinar de emotionant.

La Biserica la fel. A fost Duminica Mironositelor astazi si preotul a facut o slujba frumoasa, apoi a intrat un pic si-n Ziua Mamei sarbatorita azi si.... au cam inceput sa planga pe-acolo, de se uita al meu sot ca la ozn-uri....caci nu-ntelegea ce se intampla si de ce toti, impreuna cu parintele plang cu suspine.

Ma duc acum sa vad ultimul episod din Survivor.

Pupicei.
buretel
CITAT(honey79 @ 12-05-2008, 06:31 AM) *

Ii place bebelui meu vinul,n-am ce spune. I-a dat preotul impartasania si se tot lingea pe buzite...cand n-a mai fost, a inceput sa planga. Asa ca preotul i-a mai dat o lingurita. Bine ca nu mi l-a imbatat.

lol.gif lol.gif Dragul de el blum.gif
CITAT(honey79 @ 12-05-2008, 06:31 AM) *

In alta ordine de idei, de dimineata m-astepta un buchet frumos de trandafiri (de toate culorile), si o "keepsake book" cu poza puiului meu inauntru.De la AJ spune-se.Si ca bonus, o felicitare de la tati...catre a sa wife, adica moi.... he he.
Dadui apa la soricei. Prima mea Mother's Day. Fu extraordinar de emotionant.

pupic.gif Sa ne traiesti, chiar emotionata prima ta zi sarbatorita de mamica give_rose.gif
honey79
Astazi implinim 3 lunite.

Suntem maricei de-acum...he he.
Ne-ntoarcem de pe burtica pe spate, ne roadem degetelele si pumnisorii, "vorbim", apucam jucarioare.

Mama-l pupa dulce pe-al ei pui si-i doreste sa aiba parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata.

In alta ordine de idei, ma pregatesc sa revin la dieta. Usor usor incerc sa scap de toat dulciurile de prin casa,ca mai apoi sa nu mai am nici o ispita.

Also....
LA MULTI ANI FERICITI!!!! tuturor celor care-si serbeaza ziua onomastica astazi. Sa fiti fericiti,iubiti si sa vi se indeplineasca toate dorintele.
Eu am 3 sarbatoriti azi:mama, tata, fratele.
Dumbo
Ce mare si frumos e bb-lul tau...

Abia astept sa intru si eu la dieta, ca deja sortez pantalonii care ma mai incap din sifonier si sunt din ce in ce mai putini... AMR 3 perechi.

honey79
Multumesc frumos, Dumbo.
Cat despre dieta, ehei....mai e timp. Mai ales daca planuiesti sa alaptezi.Caci nu e indicata dieta atunci.
Eu ma indrept usor, usor. Deocamdata incerc sa renunt la dulciuri, caci organismul imi cere intr-una, din cauza ca (,) consum multa energie cu bebe.

Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara.
_noni_
sa ne traiti, crestinilor si mult inainte!

noi facem maine 3 saptamani cool.gif .

mi-a placut tare mult albumul cu botezul, si am admirat bb cuminte si nasica fooarte frumoasa! s-a conturat AJ si deja se vede ca cineva va avea o coada de fete dupa el. laugh.gif

mi-a placut si cum ai amenajat camera micutzului!

cu dulciurile sa-mi zici cum faci, ca si eu sunt cam scapata in ele. mananc zilnic prajituri si mi-e rusine! blushing.gif lol.gif

mi-am impus sa le reduc, dar vorba aceea: "de maine!!"

}{
aki
Salut Honey.Ce mai faceti?Ce-ti face puiu? hug.gif
otilici
Ce flacau voinic ai la avatar!!
hug.gif pupic.gif pt amandoi smile.gif
emu
AJ e un sarmant... pune cate-o privire de-aia galesa de mori )).gif
aki
Doamne ce poza a la avatar doh.gif
Ride parca-i Cupidon cind arunca sageata pupic.gif
buretel
CITAT(honey79 @ 21-05-2008, 01:52 PM) *

Astazi implinim 3 lunite.

pupic.gif Sa-ti traiasca puiul, e tare dragalas wink1.gif
honey79
Multumim frumos,fetelor.
bubbles
Ce faci honey?Ce face piticul cuceritor de inimi? give_heart.gif pupic.gif
honey79
Suntem bine, multumim de intrebare,Andreea.
Cu bebe Andrew, cu casa, pe langa casa (vrem sa inchidem o terasa,facut shoes closet,taiat iarba)...de-astea domestice.
Mai profitam de cate-o ora cand doarme AJ si ne mai aruncam in piscina.

Andrew se face baiat mare. Ma uimeste cum, pe zi ce trece face noi gesturi, noi fete, descopera lumea.
Acum suntem la datul din fund in toate partile, doar doar reusim sa ne intoarcem pe burtica, caci de pe burta pe spate suntem asi deja.
Mai rontaim la degetele, mai prindem manseta de la bluzita, gandurim si radem intr-una.

Pupici.
Fug ca s-a trezit si plange.
buretel
)).gif )).gif Ce dragut povestesti.
pupic.gif pt Andrew si mamica!
bubbles
La multi ani lui bb Andrew pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Sa sti ca imi este dor de perioada in care fetele aveau 4, 5, 6 luni, nu se miscau mult )).gif )).gif si in tarc erau in siguranta, pe urma am trecut la etapa no.2 , mersul in picioare, tras de mileuri, bagat bile mici in gura si in nas )).gif , peroiada no. 3 , lasat de pampers )).gif
Cand incepi diversificatia alimentatiei?
buretel
La Multi Ani bebe Andrew, de 1 Iunie! pupic.gif give_rose.gif
honey79
Fetelor,n-o sa va vina sa credeti ce tocmai mi s-a intamplat.
Iesisem afara pe terasa,cu bebe in carut si eu cu un suc si telefonu' s-o sun pe preoteasa.
Si, n-apuc bine sa incep discutia cu preoteasa, ca-mi apare o pustoaica la 13-15 anisori la poarta terasei (am burglar gates); eu la telefon, preoteasa vorbea, eu de-acum nu stiam cum sa scurtez convorbirea, pustoaica la poarta bolborosea ceva.
Intr-un final ii zic pa pa la preoteasa si-o intreb pe gagica care-i treaba.
Si ea, speriata, imi zice ca o urmareste o femeie, ca ea fuse la un job interview si ca de-atunci o tot urmareste madama. Eu vazui cand aparu pustoaica la poarta ca un truck alb trecea alene pe strada, dar nu m-am gandit aiurea, nah.
Ca de la job interview, pustoaica isi suna parintii care trebuiau sa vina s-o ia si n-au venit si acum madama.... incepu sa-i puna tot felul de intrebari ciudate:unde sta, cu cine e,etc.
Era pustoaica freaked out.

Eu acum cu bebe in carut, ce sa fac? Mi-a cerut tipa apa.Am intrat cu bb in casa, m-am incuiat am luat o sticla cu apa , am iesit si i-am dat-o.
Deja incepusem sa-mi fac tot felul de scenarii:daca gagicuta a venit doar sa ma distraga si... whoever was in the truck... vine asa, pe langa casa, pisiceste si ma ataca?

Intre timp, ne indreptam spre poarta de la strada, moment in care the truck trece din nou, alene 10-15mph .
I-am zis pustoaicei sa mearga over the private properties, si daca apare iar madama, sa mearga la usa cea mai apropiata.

Acum sunt incuiata in casa si cu phoneul langa mine si the rifle la-ndemana.

honey79
http://www.kodakgallery.com/GiftStoreDetai...03.671743541603

http://www.kodakgallery.com/GiftStoreDetai...03.403663541603

Comanda data pentru cadoul de Father's Day.
Ce parere aveti??
Dat fiind faptul ca e prima data cand sarbatorim aceasta zi, nu prea am idei de cadouri.
otilici
Ha-ha ce faine sunt canutele )).gif Super cadou!
Honey,ce s-a mai intamplat cu pustoaica de ieri?
pupic.gif bebe Andrew si mamica lui smile.gif
Sexymom
Neata Honey, ce face bebe ? iesiti in parc astazi? ai inceput diversificarea?
honey79
Salutare fetelor.

Nu mai stiu nimic de pustoaica. N-a vrut sotul sa mergem sa vedem daca nimerim casa de-a indicat-o ea si sa ne interesam daca a ajuns cu bine, caci zicea el.,... ar fi fost prea tarziu.A venit de la munca la diferenta de vreo 3 ore, fata de cand s-a intamplat treaba.

Sexy...n-am inceput inca diversificarea. Abia avem 3 lunite si 3 saptamani. Cand vom merge pe 23 la vaccinul de 4 luni, atunci vom discuta si despre diversificare.
De iesit in parc... he he... nu avem aici .Dar, iesim in curte si ne plimbam , stam in carut la aer, privim pasarelele si copacii.
buretel
CITAT(honey79 @ 07-06-2008, 12:37 AM) *

Comanda data pentru cadoul de Father's Day.
Ce parere aveti??
Dat fiind faptul ca e prima data cand sarbatorim aceasta zi, nu prea am idei de cadouri.

wub.gif Tare dragut, imi place mult cadoul.
hug.gif dragilor!
nusarich
Super canutele, Honey! Asta da cadou de Father's Day! hug.gif
_noni_
dragilor, am trecut sa ved ce mai faceti si vad ca stiti o multime de lucruri.

ma gandesc ca esti tare fericita privindu-ti puiul cum creste si cum descopera lumea. hug.gif

bb meu mic sta deja spre un minut cu capsorul ridicat si rade in coltul gurii, mai ales cand ii canta mama fals lol.gif .

ce baieti mari mai avem si noi! w00t.gif

}{ si aveti grija de voi!

aki
Buna,draguta.M-a emotionat cadoul tau,foarte frumos. pupic.gif tie se bbe wink1.gif
honey79
Buretel, Nusha, ma bucur ca va plac canutele. Sper sa-i placa si lui <tati>.Poate de la anul, voi fi mai inspirata la cadou.

Noni..he he, da e ceva de nedescris.Eu sunt uimita cu fiecare zi ce trece.Sa vezi ca astazi face un gest nou iar ieri habar n-avea.
E foarte emotionant.

Mai nou, il tin in brate, ochisorii lui la nivelul fetei mele si... cumva sprijinit cu piciorusele pe burtica mea. Si...incepe sa se catere:una pas, apoi altul si tot asa, de ajunge sus sus... pe piept.

Ieri am fost la Biserica si... s-a plimbat in bratele tuturor femeilor de-acolo, zambindu-le si "vorbind " cu ele.
Foarte uimite au fost, cel putin cele care l-au vazut la doua lunite, cand abia incepuse sa-si tina capul.
Iar acum, privea atent in jur, se uita in ochii persoanei care vorbea cu el, o tinea de deget, ii zambea...
Plus ca a crescut. S-a facut un grasunic frumos frumos, desi ... face abdomene pe fiece zi ...6pack il mai strig. ...he he.

Ultima chestie, in afara de cataratul pe mami.... e ridicarea caputului destul de mult si aducerea picioruselor catre fata.Cred ca in curnad isi va apuca piciorusele si ... le va degusta.
Banuiesc ca... nu-i mai place sa stea pe spate si.... vrea sa vada lumea din alt unghi.

Cam astea-s noutatile noastre.

Ahhh.... saptamana trecuta, s-a iritat si el foarte rau la fundulet. Cum? Habar nu am. Dau vina pe niste sarmale, din care m-am infruptat vreo 2 zile la rand.
Anyway.... era rosu rosu .... si saracul suferea, caci scotea exact sunetele de le scot adultii cand ii ustura. Si... urmandu-mi sfatul cu cremele ,cu aerisitul funduletului, cu pudra... nimic nu a mers.
Eram disperata.
Am fiert si ulei de masline, nimic.
Mi-a zis mama sa ii iau vitamina A, caci se gaseste la farmacie , la sticlute. Normal...aici nu aveau.
I-am luat insa, Cod Liver Oil... care e un supliment lichid de vit. A si D.
Si cu ala l-am uns de vreo 3 ori, l-am lasat asa, la fundul gol...sa intre uleiul in piele si sa nu se ia pe Pampers..si... i-a trecut.

Ma duc la el acum,caci e cam marait zilele astea. Sper sa nu fie chiar atat de precoc incat sa-i dea dintisorii la nici 4 lunite.

Akisorule, pupici si tie. Si la fel, ma bucur ca ti-au palcut canitele.
O sa va zic Duminica sau Luni, daca i-au placut si lui tati.
honey79
Salutare fete dragi.

[/color]

[color="#191970"]Astazi ma simt mai emotionala, asa ca as vrea ... sa astern cateva cuvintele despre noi.

In afara momentelor cand, imi vine sa fug de-acasa (thank God that is not too often) mie chiar imi place ca AJ are nevoie de mine.

Nici nu stiu cum sa astern gandurile si simtamintele pe hartie, astfel incat sa transmit exact starea mea.

N-am crezut vreodata ca e posibil sa iubesti cu atata intensitate. N-am crezut ca e posibil sa bushesti in plans asa, din orice. Si nu, nu sunt hormoni.Cel putin, imi place sa cred ca nu e vorba despre ei.

Fetelor... imi alin scumpetea cu cuvinte gen:Viermisor, Gandacel, Miorlaila, Catelus,Maimutica....in functie de ce anume face el.
E Viermisor cand.,.. e infometat , eu incerc sa-l pun la san, iar el se misca din toate incheieturile...de mi-e teama ca nu cumva sa-l scap pe jos.
E Catelus cand, in sfarsit am descoperit sanul si l-am adus cu capushorul cumva pe traiectorie, astfel ca... in momentul 2 se repede asupra sfarcului exact ca un catel asupra unui os.
Orice apelative as folosi...sunt spuse cu drag si... cu multa dragoste in suflet.

Mi-e drag de el de nu mai pot, cand... schimbam Pampersul si el, ca un baietel cuminte isi ridica funduletul, ca si cand... vrea sa ma ajute.
Apoi, scapat de <murdareala> imi tranteste cate-un zambet sau 2-3 hohote de ras.

Il iubesc cand, in patul mare fiind, ne uitam unul in ochii celuilalt si vorbim, gangurim, radem, ne prostim.

Sunt mandra ca un paun, cand mergem la cumparaturi si... la 2-3 pasi se mai agseste cineva sa-si bage nasul si sa se uite la el, sa-l admire si sa-mi spuna ce baiat handsome i have.

Tati spune ca .. "he's too smart for his own good".

Mi-e teama ca am un mic geniu in patutul din camera de turta dulce, la care am robotit cu drag, pe cand el era in burtica lui mami.

Fetelor.... are doar 3 lunite jumatate. Ma gandesc in urma, la nici doua lunite el si-a spus numele, stalcit, ce-i drept...dar l-a zis...si de-atunci mereu.."Anduuu" "Anggguuu" "Ndruuuu".

Acum, la varsta lui, apuca jucarele,le cauta cu privirea si le vrea, intinde manuta spre ele, isi roade pumnisorii cu o frenezie extraordinara..iar cand incerc sa ii scot manuta din gurita si i-o tin fixa la ceva distanta, nici o problema nu-i....caci isi indreapta capul spre manuta.
Lately, il tin de subsuori, cu fata lui la nivelul fetei mele si...discut serios cu el. Iar el isi sprijina picioarele pe burta mea (care e destul de mareImagine) si apoi, stangul, dreptul,stangul,dreptul..pana imi ajunge la gat. Merge... cunoaste cum sa faca pasi... ma uimeste.

Sunt extrem de multe alte maruntisuri care se petrec zi de zi .... chestii noi, lucruri facute pentru prima data, lucruri pe care le exersam , si...fiecare moment mi se pare magnific.

Imi place sa stau culcata langa el pe pat.... si sa ne privim in ochi... sa folosim acel limbaj magic dintre mama si copil, de parca am cunoaste secretele Universului.

Suntem niste fericite, fetelor.Each and one of us. Pentru ca suntem MAME.Si pentru ca ne este permis/dat sa traim niste simtaminte la superlativ.

aki
cry.gif Doamne,ce cuvinte.Sa va dea Dumnezeu sanatate si multa bucurie w00t.gif
buretel
wub.gif Honey iubita, ai scris din suflet give_rose.gif
Va hug.gif pe amandoi!
nusarich
Honey, m-ai dat gata! Mi-au dat lacrimile... de bucurie, normal si de bucurie pentru tine si pentru mamici. pupic.gif
aki
ANDREW,VINO SI BUTONEAZA CEVA LUI TANTI RODICA pupic.gif
anca veselie
honey, foarte frumos ai scris floare.gif sa dea Dumnezeu sa fii mereu la fel de fericita floare.gif
_noni_
am trecut doar sa vad ce mai faceti si m-ati impresionat! va pup dulce si scriu si la mine in jurnal, ca tare te inteleg si ma bucur pt. tine, ca orice mamica.

nu-i asa ca-i minunat? ma intreb cum e cu femeile care se vaita si care dupa 4 luni abia asteapta sa plece de-acasa la job si li se pare un calvar sa aiba un bb...

va pup dulce, dulce!!!

}{
bubbles
Mi-au dat lacrimile batista.gif .Abia astept si eu baby.gif
Sexymom
CITAT(_noni_ @ 13-06-2008, 12:17 AM) *

ma intreb cum e cu femeile care se vaita si care dupa 4 luni abia asteapta sa plece de-acasa la job si li se pare un calvar sa aiba un bb...

}{

Eu am fost una dintre aceste femei Noni.
Singura, fara nici un ajutor, cu un copil care plangea non-stop, nu dormea niciodata, nu manca si lua cumplit de greu in greutate.
Nu toate femeile au norocul vostru, sa aiba copii linistiti, sa doarma si un ajutor in casa.Multe sunt epuizate din cauza oboselii si dau in depresie postnatala.

Si cum eu am trecut prin asa ceva le inteleg perfect.

Si in ultimul an de facultate cu licenta pe cap.
honey79
Vineri sotul a avut un party organizat de colegii sai de munca... la marginea unui lac.
Treaba a fost ca, fiecare trebuia sa duca cate ceva, pentru desert.

Asa ca, Joi am purces la treaba si... iata ce a iesit si a incantat, in the end, papilele gustative ale americanilor ..he he..

http://home-and-garden.webshots.com/album/563804106BJisyH
ramonavlas
Mamaaaa, ce de mancare si cum arataaaa w00t.gif
Noroc ca in momentul cand citesc mananc, ca altfel...cine stie ce pofte imi faceam doh.gif
honey79
Ramo, ufff.... se pare ca am indus in eroare fara voie.
Pentru party n-am facut decat tavalita si tortul cu crema de zahar ars.

Restul, sunt facute mai demult, cu diferite ocazii.
honey79
Un filmulet cu scumpul meu mic,Andrew :

http://s45.photobucket.com/albums/f61/hone...t=talkyBaby.flv
bubbles
pupic.gif
danyhoney
CITAT(honey79 @ 16-06-2008, 04:18 PM) *

Ramo, ufff.... se pare ca am indus in eroare fara voie.
Pentru party n-am facut decat tavalita si tortul cu crema de zahar ars.

Restul, sunt facute mai demult, cu diferite ocazii.

da , le-am vazut la momentul respectiv naughty.gif

Cum stai cu micii ????? Astept experienta ta ca sa stiu daca ma incumet sau nu )).gif
honey79
Dany, n-am facut micii inca.
Sper totusi ca, pana plecam in vacanta sa ii fac... caci, daca ies buni, ma bag la preparatul lor si la party de 4th of July.

PS: Imi place mult rochita.
Sexymom
La multi ani Honey , sa ai parte numai de bucurii, impliniri si satisfactii de pe urma puiului tau drag, floare.gif
lilistiuca
LA MULTI ANI!!!
sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de cei dragi!!! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.