Andreea-Rodica
27-06-2008, 06:32 PM
La multi ani!
bubbles
27-06-2008, 07:13 PM
La multi ani Honey

Sa ai parte numai de bucurii ,impliniri si fericire
nusarich
27-06-2008, 08:33 PM
La multi ani,
Honey! Sa-ti implinesti toate visele si sa ai parte de multe clipe de bucurie alaturi de cei dragi!
honey79
27-06-2008, 08:34 PM
Va multumesc din suflet, fete dragi pentru urarile frumoase.
Si voua va doresc tot ce-i mai bun si mai frumos.
Dumbo
27-06-2008, 09:00 PM
La multi ani !!!
lilianab
29-06-2008, 07:43 PM
_noni_
10-07-2008, 10:47 PM
LA MULTI ANI! sa fiti sanatosi si veseli cu totii si sa-ti ofere AJ numai bucurii !
amalia0701
11-07-2008, 07:36 AM
La multi ani, azi sarbatorim NEziua ta
LA MULTI ANI INTIRZIATI
honey79
04-08-2008, 04:36 PM
Bun gasit, scumpelor.
Multumesc pentru urarile de ziua mea.
N-am mai dat pe-aici de ceva timp.
Vreau sa va spun ca de azi, baietelul meu mic si frumos si dulce si zambaret... e la cresa.
Tocmai ce m-am intors de-acolo. Am plecat cu inima stransa si in masina, in parcare am tras un planset.
De 5 luni si aproape 2 saptamani, zi si noapte, totul a trecut pe locul doi.Locul intai luandu-l mica mea minune.De care mi-e deja dor.
Baiatul meu creste.Socializeaza.Trebuie sa-l impart acum cu niste necunoscuti. Si sa ma incred in ei ca vor avea grija de el,cel putin la fel de bine ca si mine.
E grea meseria de mamica. Nu doar fizic,ci si sufleteste.
Va pup.
amalia0701
04-08-2008, 05:52 PM
Ce repede l-ai dus la cresa.
Pupam si imbratzisam mama care a "intzarcat" puiul.
Smile iubita, de cand a iesit din uter si-a luat zborul.
Io cand o vad pe Ioana ce mare-i regret timpurule cand o tzineam in brate.
Sexymom
05-08-2008, 02:28 PM
Si aici duc copii la cresa de la 4 luni, dar sunt tare bine ingrijiti si hraniti.
E mic inca la 5 luni si jumatate, dar daca nu ai avut de ales ce sa faci? totul o sa fie bine.

Ai incredere.
CITAT(Sexymom @ 05-08-2008, 03:28 PM)

Si aici duc copii la cresa de la 4 luni, dar sunt tare bine ingrijiti si hraniti.
E mic inca la 5 luni si jumatate, dar daca nu ai avut de ales ce sa faci? totul o sa fie bine.

Ai incredere.
Of,ca tare-i mic

.Eu am simtit pentru prima data ca sunt mama atunci cind i-a pus primul vaccin.Si cind am auzit-o cum plinge mi se sfisia inima de durere
nusarich
05-08-2008, 02:56 PM
Pup mamica de bebe! Nu fi trista, puiul tau creste si invata sa stea si cu ceilalti, adicatelea acum trebuie sa inveti si tu sa-l
imparti cu ceilalti. Asta ca sa stii ce te asteapta peste vreo 20-25-30 de ani, cand ti-l va fura o zina.
honey79
05-08-2008, 04:03 PM
Hello, hello.
Multumesc fetelor pentru sustinere.
Ne-am trezit si noi pe la 6 si ceva, ne-am jucat un pic, apoi am papat, am asteptat sa facem kkuta, dar n-am facut si....am plecat la cresa.
Asa dulce e, Doamne!!!! Cum am intrat pe usa cresei, cum a inceput iubitul meu drag sa imparta zambete in stanga si-n dreapta. De la educatoare, pana la fetite de 5-6 anisori.
Cand am plecat insa, fiind in bratele educatoarei, se uita la mine asa de dulce... ca-mi venea sa-l iau inapoi acasa.
Ieri a fost bine, dat fiind ca a fost prima lui zi departe de mami pentru cateva ore.
E preferatul educatoarelor.Cel putin asa mi-au zis. Nu stiu daca zic asta la fiecare mamica...hehe. Dar... imi ziceau ca il plac mult de tot.. caci e vesel si zambeste intr-una...plus..e..handsome.
In schimba, they screwed up his meals.
I-au dat pe la 11 si ceva formula, apoi la 12:50 iar formula.La 2 i-au dat legume si la 3 au incercat sa ii dea fructe...pe care le-a refuzat si i-au dat iar formula.
Mi se pare enorm.... mai ales ca eu il invatasem cam la 3-4 ore sa pape.
Oricum, le-am lasat azi vorba sa ii dea fructe + cereale la 10 si... veggies la 2pm.
Mi se da la sfarsitul zilei, un "raport" cu tot ce a facut bebe in ziua respectiva: dormit, mancat, pipilit... la ce ore si cat.
Aki... mie imi venea s-o imping pe asistenta de langa AJ, cand i-a facut prima data vaccinul,la 2 luni. Aici la 2 luni inteapa de 5 ori. La 4 luni, de 4 ori.
So... imagineaza-ti cum imi venea sa o iau la bataie pe madam, ca-mi chinuie copilul. Normal ca n-am putut sa recurg la asa ceva, asa ca m-am retras intr-un colt al cabinetului si m-am pus si eu pe plans.
buretel
06-08-2008, 01:56 PM
M-am uitat la pozele noi cu bebita, e un scump
Sa-ti traiasca feciorasul

, de-acum e baiat mare, merge la cresa
CITAT(honey79 @ 05-08-2008, 05:03 PM)

Aki... mie imi venea s-o imping pe asistenta de langa AJ, cand i-a facut prima data vaccinul,la 2 luni. Aici la 2 luni inteapa de 5 ori. La 4 luni, de 4 ori.
So... imagineaza-ti cum imi venea sa o iau la bataie pe madam, ca-mi chinuie copilul. Normal ca n-am putut sa recurg la asa ceva, asa ca m-am retras intr-un colt al cabinetului si m-am pus si eu pe plans.
Lucrul asta cred ca numai o mama il intelege

.Si simti tot ce simte bbe.Stii cind esti plecata de linga copil pe mai multe ore,cind iti curge pieptul,atunci se spune a copilului ii este foame.Este o legatura dintre mama-fiu
Dumbo
08-08-2008, 08:47 PM
OF, Honey tare chipes feciorul tau.
Abia astept sa apara si balerina mea si sa o dragalesc.
Eu m-am gandit de pe acum ca probabil ca tot pe la 6 luni o sa o pun sa socializeze. Adica ori gasesc o bona, ori cresa, ori combinatie mama si cresa.
Pana atunci mai e, dar mi se pare ca timpul trece asa de repede. Inca nu m-am obisnuit cu burtoanca si parca vad ca acusi apare bebelina.
Eu am avut si am o mamica-closca si as vrea ca puiul meu sa nu aiba o mama-closca, dar nu stiu cum o sa evolueze relatia noastra.
Cate ore sta AJ la cresa?
Panda
09-08-2008, 06:47 AM
mult succes cu cresa.... stiu ca nu-i usor.
eu am dus-o pe fetita mea la 1 an si 7 luni la cresa... si abia acum ne mutam la gradi.. ea are 3 ani si 7 luni acum...
a foat greu la inceput.... dar a trecut.
Puiutului o saptamina linistita la cresa
honey79
14-08-2008, 02:31 PM
Salutare salutare.
Va multumesc pentru cuvintele la adresa puiului meu.
Buretel frumusel...pupicei dulcei.
Aki, Panda...multumesc si voua fetelor.
Dumbo...offff...asa e, timpul trece repede. Mie mi-e dor de burtica..dar cand ma gandesc la cum a fost luna a 9a... imi trece repede. Acum insa, ma uit la minunea asta mica si, parca nu realizez ca... e al meu.Ca eu l-am facut. Bucura-te cat mai mult de perioada asta.
Cand ai due-date-ul?
Andrew sta la cresa de dimineata de la 8 pana dupa-masa pe la 4:30-5:30.S-a adaptat foarte bine .
In alta ordine de idei, ca urmare a... faptului ca la cresa am vazut ca se joaca cu diferite "chestii" si in diferite moduri... i-am luat si noi... o jucarie/centru de activitate nou asemanatoare celei de la cresa.... cadou de 6 luni ( le va implini in cateva zile).
Dovada...aici :
http://s45.photobucket.com/albums/f61/hone...cingBabyBoy.flv
bubbles
14-08-2008, 07:15 PM
Cat e de scump the little jumping baby

.Nu stiam ca la 6 poate deja sa stea un copil in premergator

.

mama si the heartbreaker kid
Dumbo
14-08-2008, 08:00 PM

noi mai avem o luna pana la intalnire.
Superba jucaria si pare sa il distreze tare mult.
Iti cauti de treaba asa toata ziua.El se joaca.Honey,mergi la serviciu deja?
honey79
07-09-2008, 06:10 PM
Salutare fetelor.
Am revenit cu pozici noi cu bebe Andrew.
http://community.webshots.com/album/566559221GrAwWCEnjoy!
bibi
07-09-2008, 06:18 PM
Ii zic si eu buna seara.Nu pot sa-ti zic ce m-am distrat cu bouncing-ul ala...heheh...da ce distractie pe bebeul tau.
Sa-ti traiasca si sa se aca frumos si destept.

A, uitasem...mama sa vezi ce gambe face flacaul!!!!
nusarich
07-09-2008, 07:08 PM
Honey, ce dulce e!!! Ce-mi place ca nu-i e frica de pisi...
Dumbo
07-09-2008, 09:08 PM
Honey foarte mare flacaul tau. Si eu sunt curioasa cum o sa inteleaga fica'mea cu pisi, ca avem si noi o pisi.
Eu mai am un pic de tot. Adica sper sa fie un pic mai mult, sa se faca si balerina mea un pic mai maricica, ca suntem cam mici, 2.450 kg la ultimele masuratori.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.