Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Eu.
lol.gif lol.gif super! are si de ce sa cedeze cu asa doamna langa el floare.gif
am sa fiu si eu online diseara ca n-am chef de curatenie astazi blushing.gif
lliliana
Honey....nu degeaba esti femeie si ma faci sa ma bucur si sa fiu din nou mandra ca m-am nascut femeie.biggrin.gif Ai dreptate...un flip, flip din gene, un pik de botic, o lacrima in coltul ochiului, un zambet copilaresc si...ni se pune luna, soarele, cerul la picioare. Uitasem...mi-ai adus aminte unde era artileria ascunsa...in ultima vreme foloseam tehnici de psihoterapie lol.gif lol.gif lol.gif persuasiune la greu. Hihi...nu-s normala...va invat prostii...nashpa e ca si el citeste muuuult...si ma prinde uneori...zice...maaaaa!!!tu incerci cu mine aia si aia? Iti dau bataitaaa!!! Na...asa ca...flip, flip biggrin.gif lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
Flip, flip wink1.gif clap.gif
Uneori uitam ca vorba dulce mult aduce.
Vorba voastra e mai simplu cu flip flip de cat cu tocat la cap.
Io l-am inebunit pe omul meu zilele astea. Azi desi e sambata a venit sa ma aduca pe mine la serviciu la 6:45, caci imi era teama sa plec singura ca nu se luminase afara.
Imi explica ca nu are cum sa nu plece la Buzau, stiu ca asa e, ca nu are cum sa fie tot timpul langa mine.
Oauuuu in ce hal am ajuns.
Trebuie sa imi regasesc resurse in mine. Varianta medicala a psihiatrei, adica pastile sa imi reduca anxietatea, mi-a spus ca au urmari pe termen lung.
honey79
Salutare, salutare.

Am trecut sa va pupic.... in curand plec la munca. Ei..Amalia..cum e???? Eu azi merg la munca..si.. tu stai acasica. blum.gif

Ieri.... n-am mai ajuns la restaurant.... cu tot.. flip flip-ul meu... caci... mi se facuse un somn...de... ziceai ca n-am dormit de o saptamana. Asa ca... sotulica m-a lasat sa ma intind in pat, in timp ce el a ... pregatit masa. A gatit mancare chinezesca.... si.... ne-am desfatat cu cate un pahar cu apa plata.. biggrin.gif

Azi-noapte, bineinteles ca.... n-am mai putut sa dorm..iar .. sad.gif... abia pe la ora 3am m-a luat si pe mine somnul.... asta chiar daca am baut o cana de laptic cald cu miere. Noroc ca... m-am trezit abia pe la 10:30 azi.

Va pupic dulce si va doresc o zi minunata, un weekend plin de relaxare, voie buna si... fara abateri.
amalia0701
Eu sunt si acum la munca mad.gif , am fost si azi dimieatza.Pentru maine la 7 am pacalit un coleg, dar la 19 va trebui sa vin tot eu sad.gif
lliliana
Of...ceva nu e in regula cu somnicul tau...trebuie sa ma gandesc. Bei vreun ceai care contine cofeina...cafea seara...Ceva nu e in regula.

In tinerete blum.gif am avut o perioada de insomnie si am descoperit pana la urma ca era vorba de o boala foarte rara, pe care o luasem de la un coleg de serviciu...care bause din cana mea de cafea si-si lasase acolo...saliva. E una din modalitatile de transmitere a acestei boli. Mononucleoza infectioasa e numele ei...se mai numeste si boala sarutului blushing.gif (pe bune ca nu m-am sarutat cu nimeni blushing.gif blushing.gif eram maritata)...Am facut cea mai grava forma si cu complicatii urate. Majoritatea trec peste boala fara s-o simta. Sa-ti faci niste analize. Sa nu fie ceva de vina pentru insomniile tate...PROMITI? biggrin.gif hug.gif
honey79
Neata fetele.

Auuuu, Liliana...m-ai speriat cu boala asta. De baut nu beau cafea seara, iar ceai...nici-atat. Am tot baut pepsi-one... la care am renuntat de cateva zile.
Ieri insa, mi-am cumparat un ceai...Sleepytime se numeste.... si mi-a facut o cana... am baut si laptic cald cu miere, iar azi-noapte am dormit neintoarsa. blum.gif Ba chiar de dimineata trebuia sa ma trezesc , s amergem la sala. N-am auzit ceasul sunand, n-am auzit si n-am simtit pe sot trezindu-ma....sad.gif Sper sa-mi fie mai bine si sa ma pot odihni cum trebuie, cand trebuie.
Te pupic dulcic si-ti doresc o duminica placuta, relaxanta, fara abateri.

Amalia.... tu lucrezi in ture??? De esti si Sambata si Duminica la serviciu?? sad.gif

Pupicei dulcei fetele.
ina_ceva
Ma bucur ca ti-ai revenit cu somnul; sper sa fie o stare de durata!!!
Pupic!!
honey79
Multumesc frumos, Ina. Sper si eu din tot sufletul sa imi fi revenit si sa nu mai am probleme.

In alta ordine de idei, ieri am papat 2 felli de pizza, o banana, o nectarina si o para.
Aseara am papat un bol de..laptic cald cu miere si cereale.

Pentru astazi, as vrea sa-mi fac niste ciorbita de cartofi...caci mi s-a facut asa o poftaaaa... blum.gif

Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag.
honey79
N-am mai apucat sa-mi fac ciorbita pentru azi.... poate insa, o sa o fac mai pe seara, ca sa am pentru maine si marti.
Azi am papat asa:
1 bol lapte cu cereale
2 oua +1 lg ulei
3 rosii
1 banana
1 bucatica mica de ciocolata Merci

Sper ca sa nu mai scap in nimic altceva... si..eventual daca mi se face fomica ...sa pap fructe sau... morcovei.

Pupicei dulcei.
Deea
pupic.gif fata draguta, frumosa si ambitioasa!

am vazut ca bantuie insomnia pe aici si m-am gandit sa spun si eu ce-am facut pt. noptile albe. asa.... baie cu ulei de lavanda, te relaxeaza si te moleseste si mai nou pt. ca asta mica nu vroia sa doarma noaptea am luat ceai de tei, levantica si sulfina...pt. ea pun 2-3 firicele de planta dar pt. un adult doza normala de 1lingurita la o cana de apa
pupici...am fugit ca domnisoara face scandal daca nu vorbesc cu ea prea mult timp smile.gif
honey79
Mersi frumos pentru idei, Deea scumpa.

Eu am saculeti cu lavanda, pe care-i tin in dormitor.Ulei, n-am luat inca... caci..n-am mai apucat sa ies la magazine.
Ceiut de tei..am si eu si-l combin acum cu noul ceiut pe care l-am luat. Oricum, daca chestia cu .. insomnia mai persista mult timp...am sa-mi iau eventual o zi libera, sa merg la doctor..sa vad de la ce mis e trage.
Am mai citit...ca.. insomnia..e un semn ... si ca... glanda tiroida nu functioneaza cum trebuie. Sper sa reusesc cat de curand sa-mi fac un set de analize.

Pana atunci insa, .. te pupic pe tine si pe ingeras... si va imbratisez cu drag.
lliliana
Honey...n-am vrut sa te sperii:)...aproape sigur nu despre asta e vorba...vroiam sa zic ceva de genul...nu neglija, exista posibilitatea sa fie ceva nashpa. Iarta-ma scumpa daca te-am speriat pupic.gif . Asa am patit eu si sunt putin traumatizata w00t.gif . floare.gif
honey79
Neata frumoaselor.
Finally, am dormit si eu bine. Vad ca ceiutul de l-am cumparat...ma ajuta destul de bine.

Schimb si tickerul, caci vad ca s-au mai dezlipit 400g de mine. blum.gif

Va pupic dulce si va doresc o saptamana minunata, plina de evenimente frumoase si...fara abateri.
Eu am plecat la sala.wink1.gif
Eu.
felicitari ,fata frumoasa, pentru gramele distruse cheer.gif pupic.gif
luchi
cheer.gif iupiii...Bravas, Honey, si pentru sala, si pentru gramaj wink1.gif
ina_ceva
give_rose.gif felicitari pt noua greutate...usor dar sigur te indrepti spre target. hug.gif pupic.gif
Sexymom
Ce frumoasa re facusi fata de cand nu am mai vb .Bravo tie. pupic.gif
Tulip
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo,Honey!E o senzatie minunata sa-ti schimbi tickerul asa-i? )).gif
lliliana
Petrecem?...pentru gramele minus...apa plata cu lamaie cheer.gif si mere....smile.gif Bravo...te felicit... pupic.gif
honey79
Bine v-am regasit... frumoasele.

Multumesc frumos pentru cuvintele voastre dragi...de petrecut... eu zic sa mai asteptam.... macar pana ating un 70.... ca sa.. fie bucuria mai mare. blum.gif

Fost la sala, facut exercitiile "prescrise"... apoi... mers-alergat-mers-alergat 30 de min pe .. treadmill.

Astazi, papat asa:
250 ml lapte 0% fat = 1,5p
100 g corn flankes = 5p
1 cafea cu lapte si indulcitor = 0 p
1 banana = 1 p
Total = 7,5p

La serviciu cred ca o sa-mi iau ... renumitul meu sandwich cu ham, swiss cheese , salata verde, rosie si castraveti..... cu painica wheat.... deci... un .. 4,5- 5p.
Plus, fructe.

Strugurii...ce ppunctaj au...? cine stie..cine stie...??? smile.gif

Va pupic dulcic.... si va imbratisez pe toate.
ina_ceva
1p la 100gr-strugurii mad.gif
honey79
Multumesc , Ina pentru raspuns.

Am sa-mi iau la mine..o nectarina, un mar si struguri. blum.gif

Pupicei si...o zi minunata va doresc.
Eu am plecat la munca.
aki
Salut Honey.De mult nu am mai trecut pe la tine.Felicitari pentru ambitie si pentru gramele pierdute pupic.gif
lliliana
E o noua zi...cum a fost somnicul?...laptic, miere, ceai de tei? Pupici si azi...o zi maxima pupic.gif
honey79
'Neata fetele.

Akisor... bine ai revenit. Ce mai faci tu???
Liliana, somnicul a fost ...odihnitor. La 12... m-am bagat in patut...caci..n-am mai rezistat . Banuiesc ca sala+ serviciu = obosita, si gata de nani. blum.gif

Ieri m-am mentinut in ce am zis ca am sa pap.,... plus, aseara a papat pepene.
Pentru azi..... nu stiu ce-am sa iau la mine...dar... hmmm... masi e timp pana atunci.

M-am trezit devreme, in ideea de a merge la sala..dar... ploua sad.gif si... nu stiu ce sa fac.

Va pupic dulcic si va doresc o zi frumoasa.
honey79
" The will to win is important, but the will to prepare is vital." Joe Paterno

" A wise man will make more opportunities than he finds." Sir Francis Bacon

"Freedom means the opportunity to be what we never thought we would be. " Daniel J. Boorstein

"Be ready when opportunity comes...luck is the time when preparation and opportunity meet." Roy D. Chapin,Jr.

"Small opportunities are often the beginning of great enterprises. " Demosthenes
honey79
Papat azi:
1 banana = 1p
1 cafea cu lapte si indulcitor = 0p
1 pop-tart = ? p blum.gif

lliliana
CITAT(honey79 @ 26-09-2006, 12:34 PM) *

Papat azi:
1 banana = 1p
1 cafea cu lapte si indulcitor = 0p
1 pop-tart = ? p blum.gif

@@$@$@ p Bataita:)
luchi
CITAT(honey79 @ 26-09-2006, 10:03 AM) *

M-am trezit devreme, in ideea de a merge la sala..dar... ploua sad.gif si... nu stiu ce sa fac.

Daca vremea ploioasa te indispune, poate ca sala o sa te binedispuna. wink1.gif
Sa ai o zi frumoasa!

p.s. ce e pop-tart? unsure.gif
honey79
Aflat raspunsul la.... punctajul pop-tart-ei. 4,7p!!!!
Dap, merit bataita.sad.gif

Astazi am sa pap salata =5p si fructe.

Salvez ziua, cu papa fara puncte multe.

Pupicei.

CITAT(luchi @ 26-09-2006, 11:39 AM) *

p.s. ce e pop-tart? unsure.gif

Un fel de biscuite umplut cu..ciocolata (in cazul de fata), sau cu .... fructe, etc. ....care se pun la toaster. Sunt super yumy..cu o cana de laptic. ..dar.. dupa cum se vede, foarte scumpe la puncte. sad.gif

aki
CITAT(honey79 @ 26-09-2006, 10:03 AM) *

'Neata fetele.

Akisor... bine ai revenit. Ce mai faci tu???

Inebunesc Honey.Citeste la mine in jurnal mad.gif
lliliana
Salut, ce faci? Somnicul? Ziua de azi...ii poruncesc sa fie cea mai frumoasa din viata ta pupic.gif .
dry.gif Ceva e cu mine azi...hmmm...
honey79
Bine v-am gasit, frumoaselor.

Akisor..... am citit la tine in jurnal si.... imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea. Asa se intampla peste tot, cred, nu doar in Basarabia...ma rog.. cu mici exceptii. Nu zic ca e normal...dar... ce putem noi face?? Capul sus si... bafta azi... poate reusesti sa finalizezi cu actele.

Liliana scumpa...somnicul vad ca s-a reglat...deocamdata.... adevarul este ca... m-am si trezit dimineata la 8:00 - 8:30.... in ultimele zile.

Azi am fost la sala.... acum am venit si... vreau sa pap un bol de laptic cu cereale... o banana.... apoi ... ma pregatesc sa merg la munca.

Veste : ieri, managerul a venit sa ma intrebe daca joia viitoare pot fi prezenta in sala de teatru .... caci... e o festivitate. M-au "premiat".... pentru... munca depusa ...cantitate si calitate. Din cate am inteles, vor fi ceva banuti.... si... un fel de diploma. Va spun mai multe joi seara...caci... nici eu nu stiu ce si cum..... si .. in firma..e mare secretosenie. blum.gif

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, cu mult soare si... fara abateri.
amalia0701
CITAT(lliliana @ 27-09-2006, 08:43 AM) *

Salut, ce faci? Somnicul? Ziua de azi...ii poruncesc sa fie cea mai frumoasa din viata ta pupic.gif .
dry.gif Ceva e cu mine azi...hmmm...

Acu am vazut ca esti "soparla" lol.gif lol.gif lol.gif
De unde atat dragalasenie la o soparla ????????
hug.gif

haninoroc.gif party.gif band.gif cheers.gif cheer.gif drinks.gif eat.gif partytime2.gif
Trebe sa faci cinste!
Io pot sa te ajut cu niste ceai antistress pupic.gif
lliliana
CITAT(honey79 @ 27-09-2006, 12:25 PM) *

Bine v-am gasit, frumoaselor.

Veste : ieri, managerul a venit sa ma intrebe daca joia viitoare pot fi prezenta in sala de teatru .... caci... e o festivitate. M-au "premiat".... pentru... munca depusa ...cantitate si calitate. Din cate am inteles, vor fi ceva banuti.... si... un fel de diploma. Va spun mai multe joi seara...caci... nici eu nu stiu ce si cum..... si .. in firma..e mare secretosenie. blum.gif

Sarbatoareeeeeeee....BRAVOOOOS!!! partytime2.gif clap.gif
honey79
Sigur , Amalia..... ce-ti doreste inimioara???? O apa plata?.... o apa plata cu lamaie?..... o felie de pepene?biggrin.gif

Te pupic dulce dulce si sper ca totul sa mearga bine si la tine. Maine vin sa monteze usa cea noua... right???
julyalina
floare.gif felicitari honey !
am trecut si eu pe aici sa vad ce mai faci smile.gif ca sunt curioasa asa de felul meu... naughty.gif si ma bucur sa aflu vesti bune! cheer.gif cheer.gif
Eu.
felicitari, honey cheer.gif
asteptam detalii maine seara naughty.gif
ina_ceva
Bravo, honey!!!Imagine
Pupic!! pupic.gif hug.gif
honey79
Multumesc frumos, scumpelor.
Crengu..abia joia viitoare, am sa vin cu detalii... adica pe 5 oct.
Anyway...diseara... ajung acasa... pe la 10:30..(11:30) ora Rom....daca mai esti... vorbim diseara.
Pupicei si... o zi super va doresc,. Eu am fugit la munca.
dany
Felicitari,Honey !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa e ca te simti tare bine cand iti sunt recunoscute meritele ???? Vorbesc din propria experienta )).gif
lliliana
Neata...o noua zi, o noua provocareeeeee.... cheer.gif Abia astept. Te pupic pupic.gif Iti doresc de bineee! hug.gif floare.gif
honey79
Neata fetele.
M-am trezit de dimineata, caci am programare la doctor. Am reusit sa fac si pasul asta.... sa vedem ce-o fi .

O zi superba va doresc, plina de satisfactii.
Pupicei dulcei tuturor.
amalia0701
Servus iubita!
Asteptam cu interes rezultatul investigatiei.
O zi buna sa ai pupic.gif
Ziceai ceva de penene?
)).gif
Eu.
'neatza , fata frumoasa! floare.gif
asteptam rezultatele date de nenea doctorul. sa speram ca totul e in regula.
o zi minunata iti doresc
honey79
Am revenit!!!

Fost la doctor.... multumita de el... ma bucur ca.,.. am apelat la un nenea doctor si .. nu am mai cautat o tanti doctor. )).gif Asa doctor, n-am intalnit pana acum..amabil, atent cu pacientul, interesat de problemele cu care pacientul vine; nu stiu daca exprim bine ceea ce vreau sa zic... insa... mie mi-era groaza sa merg la doctori... si mai ales la ... ginecolog. smile.gif
Anyway...rezultatele vor veni in doua saptamani... si at. va trebui sa merg sa vad ce si cum.
Mi-a zis ca totul pare ok.... ca am probleme cu plamanii.... ( mi-au luat vreo 5 sticlute de sange), ca am hemoglobina si Fe mare. Deasemenea vor face investigatii referitoare la rinichi, ficat, colesterol bun, colesterol rau. ... dar..asta am sa aflu peste doua saptamani.

Ce nu-mi place: mi-a prescris anticonceptionale sad.gif (. I-am zis ca eu m-am tot ferit de ele, caci am luat anul trecut 3 luni si am pus 8 kg. Mi-a zis ca ..cele prescrise sunt nou-aparute pe piata... si n-o sa-mi afecteze pofta de mancare. Mi-a dat si ... o placheta pentru prima luna..gratuit..ca sa.... vedem cum le primesc.

Toata afacerea... m-a costat 407 euro!!!! sad.gif(Bine macar ca am asigurare... si..sper ca... va plati mare parte din bani..daca nu chiar pe toti.

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata.

Maine am programare la cosmetica.... incep epilarea cu laser..la subrat. blum.gif

In alta ordine de idei, ieri am fost la sala...si.. n-am mai apucat sa mananc nimic acasa, inainte de a pleca la munca. Asa ca.... sad.gif mi-am luat un bacon-cheeseburger , iar mai apoi.,... in pauza de masa am avut laptic cu cereale... iar aseara, am papat pepene.

M-am intins cam mult..asa ca.. ma opresc aici..deocamdata . biggrin.gif

lliliana
CITAT(honey79 @ 28-09-2006, 12:07 PM) *

Ce nu-mi place: mi-a prescris anticonceptionale sad.gif(. I-am zis ca eu m-am tot ferit de ele, caci am luat anul trecut 3 luni si am pus 8 kg. Mi-a zis ca ..cele prescrise sunt nou-aparute pe piata... si n-o sa-mi afecteze pofta de mancare. Mi-a dat si ... o placheta pentru prima luna..gratuit..ca sa.... vedem cum le primesc.

Ma bucur de faptul ca ai fost la doctor...era cazul sa te linistesti. pupic.gif Asta te va ajuta sa stii ca esti bine fizic.
Spune-mi si mie ce anticonceptionale ti-a recomandat. Eu am luat Yasmine si am pus 10 kg. Of..
honey79
Aida se cheama....Liliana.

Mi-a explicat ca..... estrogenul +progesteronul = pofta de mancare.... ma rog... el mi-a explicat in temreni medicali. Ca procentul din pastile... afecteaza apetitul.
Ei.. zice el...ca astea au doar 0.02 %... si mai au in compozitie...Drospirenon.
Om vedea daca -s bune au ba. biggrin.gif

Te pupic dulcic .
lliliana
CITAT(honey79 @ 28-09-2006, 12:21 PM) *

Om vedea daca -s bune au ba. biggrin.gif

pray.gif Sa dea Domnul...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.