Am revenit!!!
Fost la doctor.... multumita de el... ma bucur ca.,.. am apelat la un nenea doctor si .. nu am mai cautat o tanti doctor.
).gif)
Asa doctor, n-am intalnit pana acum..amabil, atent cu pacientul, interesat de problemele cu care pacientul vine; nu stiu daca exprim bine ceea ce vreau sa zic... insa... mie mi-era groaza sa merg la doctori... si mai ales la ... ginecolog.
Anyway...rezultatele vor veni in doua saptamani... si at. va trebui sa merg sa vad ce si cum.
Mi-a zis ca totul pare ok.... ca am probleme cu plamanii.... ( mi-au luat vreo 5 sticlute de sange), ca am hemoglobina si Fe mare. Deasemenea vor face investigatii referitoare la rinichi, ficat, colesterol bun, colesterol rau. ... dar..asta am sa aflu peste doua saptamani.
Ce nu-mi place: mi-a prescris anticonceptionale

(. I-am zis ca eu m-am tot ferit de ele, caci am luat anul trecut 3 luni si am pus 8 kg. Mi-a zis ca ..cele prescrise sunt nou-aparute pe piata... si n-o sa-mi afecteze pofta de mancare. Mi-a dat si ... o placheta pentru prima luna..gratuit..ca sa.... vedem cum le primesc.
Toata afacerea... m-a costat 407 euro!!!!

(Bine macar ca am asigurare... si..sper ca... va plati mare parte din bani..daca nu chiar pe toti.
Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata.
Maine am programare la cosmetica.... incep epilarea cu laser..la subrat.
In alta ordine de idei, ieri am fost la sala...si.. n-am mai apucat sa mananc nimic acasa, inainte de a pleca la munca. Asa ca....

mi-am luat un bacon-cheeseburger , iar mai apoi.,... in pauza de masa am avut laptic cu cereale... iar aseara, am papat pepene.
M-am intins cam mult..asa ca.. ma opresc aici..deocamdata .