Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
aki
Salut Honey.Tu esti in Rominia acum?Ai nascut vre-o data?Te intreb pentru ca ti-as recomanda mai bine stirilet nu tablete pupic.gif
Eu.
honey, probleme cu plamanii? blink.gif cum asa? ce probleme?
detalii, pls

Liliana, tu in cat timp ai luat cele 10kg cu yasmin? eu sunt la a 3-a luna cu ele si nu m-am ingrasat deloc, nici nu-mi impiedica slabirea (daca nu calc in strachini si nu fac abuzuri)
lliliana
CITAT(Eu. @ 28-09-2006, 05:29 PM) *

honey, probleme cu plamanii? blink.gif cum asa? ce probleme?
detalii, pls

Liliana, tu in cat timp ai luat cele 10kg cu yasmin? eu sunt la a 3-a luna cu ele si nu m-am ingrasat deloc, nici nu-mi impiedica slabirea (daca nu calc in strachini si nu fac abuzuri)

Mai intai buna dimineata. Am pus 10 kg in 4 luni. dry.gif M-am cam suparat de medic. Chestia este ca m-au dereglat in asa hal ca am continuat sa ma ingras si dupa sad.gif . Of. Nu vreau sa dau vina pe ele, pe medicamente. Nu mi s-au potrivit. Am un organism ciudat. Pe vremea cand eram cam asa blink.gif luam pastile de slabit. N-am slabit niciodata nici un gram. Am renuntat definitiv sa incerc. Doar la prima transa )).gif de slabit am luat ceva arkogelule...dar acelea pentru tonus care contineau vitamine. In rest...sunt mereu exceptia care intareste regula. Dar sa fim optimiste hug.gif sunt deosebita, nu? biggrin.gif

Honey...iubita...ma aliez...ce ai pa plamanasi? Mmm?Spune repede. hug.gif
honey79
Neata frumoaselor.

Aseara am venit de la munca, obosita tare.,... si n-am mai intrat.
Ieri mi-a fost rau ...mai toata ziua. In pauza de masa, mi-am luat un sandwich si... n-am putut sa-l pap, caci imi venea sa vomit. Abia aseara, cand am ajuns acasa... am reusit sa-l pap.
Mana mi s-a invinetit foarte rau... in locul de unde mi-a luat sange...sad.gif
Liliana, Crenguta..... nu stiu ce sa va zic...caci nu mi-a spus mai multe.Doar mi-a spus ca am niste probleme la plamani. Asta inseamna, ca.... in curand va trebui sa-mi fac niste analize si la plamani , sa vedem ce si cum. Eu banuiesc ca s-a adunat... de la tigari. sad.gif

Va pupic dulce si va doresc o zi superba, plina de satisfactii si... fara prea multe abateri.
Eu ma pregatesc sa plec la... cosmetica,.... incep epilarea cu laser azi. biggrin.gif
Tulip
Sa ne scrii cum a fost la cosmetica!
Fumezi mult,Honey?
lliliana
Cred ca azi am o problema cu virgulele...am o scuza...lucrez si vorbesc cu voi...SCUZEEEE!!! biggrin.gif
lliliana
'Neata. Un gand super bun pentru tine... hug.gif
Eu.
Honey, imi pare rau sa aud ca ceva nu e in regula cu plamanii tai sad.gif
cred ca in curand iti voi calca pe urme, la cat fumez doh.gif sunt inconstienta la faza asta blushing.gif
ai depistat de la ce ti-a fost atat de rau ieri? te simti mai bine astazi?
pupici si o duminica placuta pupic.gif

liliana sad.gif nasoala faza cu Yasmin huh.gif multumesc Domnului ca eu ma impac bine cu ele si chiar, parca-parca, foarte putin, mi s-au mai redus durerile sindromului premenstrual. aici am o problema ff mare....mi-e extrem de rau si am dureri cumplite....ajung chiar sa "dau la boboci", am o culoare draguta verde-pal doh.gif si stau cocosata de dureri. a incercat enshpe mii de metode pt ameliorarea durerilor si raului....nimic. wacko.gif
acum nu mai folosesti deloc anticonceptionale?
lliliana
Neata Honey. Sper ca ai dormit bine. Iti doresc o zi insorita si plina de bucurii. hug.gif
aki
hug.gif Honey salutari pupic.gif .Osaptamina frumoasa iti doresc
honey79
Bine v-am regasit, pustoaicelor.

Stiu, stiu....in we am disparut. Sambata am fost la munca, ca de obicei, iar ieri..... am avut musafiri, apoi am iesit afara, caci a fost si la noi un fel de ..Oktoberfest.Am papat si eu un carnat de porc mistret. biggrin.gif si...am baut un pahar de must. naughty.gif

Mi-am cumparat deasemeni.... o pasta vitalizanta..din miere, propolis si polen....din care iau dimineata cate o jumatate de lingurita. Habar n-am cum sa o punctez. sad.gif

De dimineata am fost la sala cheer.gif .... facut exercitiile, apoi.,..pe crosstrainer...35 de minute.

Acum imi pun un bol cu laptic si cereale.

Crengu... Joi mi-a fost rau la serviciu... banuiesc din cauza ca mi-au luat atat de mult sange. Acum, m-am ales doar cu o vanataie.. in locul unde m-au intepat.

Liliana, Aki... va doresc o zi superba si o saptamana minunata, plina de evenimente frumoase.

Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag pe toate. pupic.gif hug.gif

Sexymom
CITAT(honey79 @ 02-10-2006, 12:54 PM) *

Bine v-am regasit, pustoaicelor.

Ce bine ma simt ca m-ai facut pustoaica cheer.gif pupici multi si tie.
julyalina
CITAT(honey79 @ 02-10-2006, 11:54 AM) *

De dimineata am fost la sala cheer.gif .... facut exercitiile, apoi.,..pe crosstrainer...35 de minute.

hello honey! cheer.gif
am trecut si eu in vizita putin si am o intrebare: ce-i aia corosstrainer? baby.gif
Nessie
Alina, uite si au am mai intrebat-o si a raspuns -> aici
lliliana
cheer.gif Si eu sunt pustoaica...salutare. Numai bine pentru toata viata taaaa.... hug.gif

CITAT(Eu. @ 01-10-2006, 02:48 PM) *

liliana sad.gif nasoala faza cu Yasmin huh.gif multumesc Domnului ca eu ma impac bine cu ele si chiar, parca-parca, foarte putin, mi s-au mai redus durerile sindromului premenstrual. aici am o problema ff mare....mi-e extrem de rau si am dureri cumplite....ajung chiar sa "dau la boboci", am o culoare draguta verde-pal doh.gif si stau cocosata de dureri. a incercat enshpe mii de metode pt ameliorarea durerilor si raului....nimic. wacko.gif
acum nu mai folosesti deloc anticonceptionale?[/color]

Mie mi le-a recomandat un doctor pentru tulburari hormonale urate. Si au dat un rezultat blink.gif splendid blink.gif . 10 kg dragutzeeee, dragutze...
julyalina
CITAT(Nessie @ 03-10-2006, 10:30 AM) *

Alina, uite si au am mai intrebat-o si a raspuns -> aici

mercic nessie hug.gif
honey79
Bine v-am gasit, fetelor.

Intru abia acum... pentru ca am fost la birou, sa vorbesc cu seful cel mare..... Imi dau demisia.... caci.. mi s-a luat. Daca nu iau masuri impotriva....uneia din colege.... imi dau demisia.

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, fara probleme si...fara abateri.
Tulip
pupic.gif Honey,ce s-a intamplat?Ce a zis seful?
lliliana
CITAT(honey79 @ 03-10-2006, 01:01 PM) *

Bine v-am gasit, fetelor.

Intru abia acum... pentru ca am fost la birou, sa vorbesc cu seful cel mare..... Imi dau demisia.... caci.. mi s-a luat. Daca nu iau masuri impotriva....uneia din colege.... imi dau demisia.

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, fara probleme si...fara abateri.

UUuuuuu....razbel... biggrin.gif

Si eu stiu sa dau cu sabia.... lol.gif
luchi
hug.gif honey, orice s-ar fi intamplat, sper ca lucrurile sa se rezolve cum e mai bine pentru tine.
honey79
Pai... nu l-am gasit, Tulip.... dar... am un appointment..cu el.
Mai am un... meeting azi..cu seful.... "marisor"...si.. daca nu se iau masuri..imi dau demisia.. dar nu inainte de a da tot rahatul pe fata.

Va pupic dulce si va doresc sa aveti o zi super... ne "vedem" diseara.
lliliana
CITAT(honey79 @ 03-10-2006, 01:19 PM) *

... dar nu inainte de a da tot rahatul pe fata.

Ai grija sa fie cu vanilieeee lol.gif
Iti voi fi alaturi...cu sabia gandului. Cum miska unu-n front...ii iau gatul )).gif
julyalina
'neatza honey!
cum a mers cu seful? unsure.gif asteptam noutati smile.gif
lliliana
Buna frumoasa...ce faci azi?...Cum stai cu demisia? Sper ca s-a rezolvat. De cate ori intru aici la tine si-ti vad poza aceea dragutza, imi vine sa te ocrotesc. Pari atat de delicata smile.gif ...esti o scumpica pupic.gif
honey79
Neata frumoaselor.

Sper ca ati avut ieri o zi superba ...iar astazi va doresc una minunata. blum.gif

Eu am probleme cu o ucraineanca la munca.... care.. se intampla sa-mi fie si superviser. Nu legat de... indatoririle jobului...e ceva personal.
Acum..inteleg... ca..suntem oamnei si..avem simpatii si antipatii... insa.... le tinem pentru noi, sau... ignoram persoana pe care o antipatizam. Ei.... madmoisella...... nu!!! Saptamana trecuta.... imi spune ca... "are alergie la parfumul meu". Am inghitit in sec si... a zis ca... o sa-l schimb. La vreo alte doua zile.... o intreb ceva legat de munca..... si ea.. ca superviser... imi raspunde: " vorbeai cu mine??? am crezut ca vorbeai cu ciupercile".Tac iarasi din gura...zic sa nu fac probleme nimanui.
Luni insa.... ii spune direct sefului "marisor"..managerului.... ca... " e sick din cauza parfumului meu.... care.... desi ea nu stie... este altul decat cel care-i..provoca alergiile.
Ca sa.... o multumeasca pe .."printesa"... sunt mutata in sala de mese... si...se ia in discutie .. mutarea mea de la .."pizza"... la... alta sectie... cea de..."sandwichuri".
Deja asta arata a .. hartuire, discriminare.... si.. incep sa fac valuri.

Mai ales ca... maine... mi se da ..premiu... pentru munca depusa. Toti ma apreciaza... caci sunt un bun muncitor, si ca.... cu zambetul meu... fac oamenii din jur sa se simta bine.
Ieri dimineata am fost la 20 km distanta...sa-l caut pe seful..general.. sa vorbesc cu el. Nu l-am gasit, dar.. am facut appointment cu el. Din bun simt, am trecut si pe la mine la job...sa vorbesc cu managerul nostru si sa-i aduc la cunostinta ceea ce intentionez sa fac.
Mi-a multumit pentru asta..si.... mi-a spus ca vom sta de vorba ..cand... voi veni la munca.
Ajung la 12:30 la munca... seful general e in birou.. cu managerul meu direct.... iar... managerul.... filialei... ma ia deoparte ..sa vorbim. Asculta ce am de spus, imi da dreptate, si-i promite ca va lua masuri... si ca eu nu voi fi mutata de la locul meu de munca.
Dupa vreo ora... apare si managerul general, ma ia in birou si.. ii spun si lui aceleasi chestii.....imi da dreptate, ma lauda... mi se spune ca sunt apreciata pentru munca pe care o depun si ca n-ar vrea sa ma piarda... si-mi promite si el ca se vor lua masuri.

PS: Toata lumea o stie pe .. respectiva... ucraineanca. E o persoana foarte dificila, care nu se poate integra intr-un loc de munca. In 3 ani de zile a fost mutata de la o sectie la alta.... tocmai din cauza problemelor cauzate . Are o gura mare si... e foarte dificil sa te intelegi cu ea. Din cauza ei, 3 persoane au fost mutate la alte sectii... tocmai pentru ca n-au mai facut fata stressului .

Cam asta e..pe scurt..povestea demisiei mele. Le-am spus clar ca...daca continua sa fie o .. nesimtita, eu renunt. Imi dau demisia si .. stau linistita acasa, fara batai de cap.

julyalina
hug.gif
Tulip
Honey,nu te lasa! cheer.gif
honey79

Nu ma las, Tulip.... blum.gif

Poate as fi fost mai... intelegatoare..daca ..era vorba de altcineva si nu de ea. Dar, ea e o fiinta imposibila... cu care nimeni nu se poate intelege. Ea merge doar dupa regulile ei, nu ale firmei. Si..tot asa.
E ucraineanca.,..venita in Germania.. acum 13 ani.
Dan m-a pus s-o intreb in ce bar a dansat.. biggrin.gif... ca... cica nemtii nu prea lasa pe oricine sa intre in tara... si.. mai ales acum 13 ani... asta nici nnu s-ar fi intamplat.
Nu ma intereseaza pe mine ce si cum a fost viata ei. Pe mine ma intereseaza sa ma lase sa-mi fac treaba .... si sa nu se mai lege de fundul meu...ca.. tot nu scade.. blum.gif.

Te pupic dulcic...si pe tine si pe Timea... si .. va doresc sa aveti o zi frumoasa.
Eu ma pregatesc sa plec la munca.
himere2005
honey, imi pare rau sa aud ca ai probleme, dar ar fi bine sa-ti cauti altceva intre timp, sa nu cumva sa ramii descoperita
amalia0701
hug.gif
Servus iubita!
Ma bucur ca nu te-i lasat, ca esti bataioasa.
Are importantza ca e ucraineanca?
Sau doar e o femeie dificila?
Ai grija de tine pupic.gif
aki
Salut Honey.imi pare rau ca ai probleme la servciu,dar sper sa le hotarasti.asa sunt toate uncrainnencile si rustile.Sunt putin mai tifnoase,mai alintate.Nu prea gasesti fete de treab de natia lor.Eu in fiecare zi am treaba cu ele.Le pare ca ca ele nu-i nimeni.De o viata traiesc in Basarbia si nu vreau sa vorbeasca limba romina,vorbesc cu tine rusa in tara ta.Sunt foarte principiale
honey79
Bine v-am gasit, scumpelor.

Azi m-am trezit de la 7:30 sad.gif.... caci la 8:30 a trebuit sa fiu la ..."ceremonie"... mi-am luat premiul wink1.gif.

La munca.... deocamdata s-au linistit apele.... sper ca respectiva sa stea in banca ei.

In alta ordine de idei... dieta mea.... e la pamant... nu ma pot abtine de la ingrasacioase. La sala n-am mai fost de luni... si deja imi lipseste. Sper maine...si duminica sa ajung.

Maine am in plan .. shopping biggrin.gif...vreau sa-mi iau cizmulite si o geaca....dar sigur am sa sfarsesc cu alte "prostioare"... ca de obicei. ... iar pe searqa... am invitate doua colege... la o bauta. blum.gif

Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag pe toate. Sa aveti o zi mirifica... plina de voie buna si evenimente frumoase.

lliliana
smile.gif Buna Honey...lasa draga mea, se ocupa "prietena" de la serviciu de kilogramele tale, stresandu-te hug.gif

Imi spunea o data un calugar de la manastirea Frasinei, ca daca ai o colega de serviciu mai cu nervii, asa, care-ti seaca viata de linishte, sa te gandesti ca ti-a dat-o Dumnezeu pentru ca sa te intareasca si sa te invete sa fii toleranta. Si daca inveti asta Honey, vei urca o treapta pe scara elevarii spirituale. hug.gif In general e indicat sa te rogi de bine pentru cei ca ea, fiindca daca se linishteste si e fericita...vei avea si tu parte de linishte.

Astfel de oameni nu se pot schimba usor...tine-o la distanta cat poti... hug.gif "Nu aruncati perle in fata porcilor...in mod sigur le vor calca in picioare." hug.gif give_rose.gif
Tulip
Honey,la sala cu tine! tease.gif tease.gif
Maine sa ne areti poze cu lucrurile cumparate! naughty.gif
ina_ceva
...mai ales cu 'prostioarele'...
honey79
Bine v-am gasit, frumoaselor.

Ieri a fost o zi frumoasa, friguroasa, dar insorita. Astazi... fiindca am liber, ploua. sad.gif(
Ce noroc am si eu.Dar nu ma dau batuta. Tot ma duc la cumparaturi. blum.gif

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata.
Tulip
Succes la cumparaturi,Honey!Sa-ti gasesti muuulte lucrusoare frumoase si ieftine! grin.gif grin.gif
honey79
Multumesc, Tulip.
In principiu, vreau doar o geaca si cizme.Insa, vom vedea cu ce ma intorc acasica. blum.gif

Pupicei.
aki
Salut Honey.Ne spui si noua ce ti-ai luat.Ok? pupic.gif
lliliana
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ce mai faci iubireee?...Cum dormi, ce-i cu $#@$#@$# de la serviciu?...Ce-ai cumparat?

hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Mi-era dor sa trec pe la tine. Fa un ceai ca ma doare nitzel gatul. pupic.gif
Tulip
Honey,ai fost la cumparaturi? blum.gif blum.gif
honey79
Neata scumpele.
Pe scurt....caci nu prea am timp...trebuiue sa fug la munca.... ieri a fost fain. Am stat vreo 6 ore prin magazine.... si...m-a intrors acasica fara bani... dar cu... o geaca.... pantalonasi... pijamalute, un ghiozdanel si...niste sosete haioase. blum.gif

Osa fac poze pe seara sa va arat. A fost super fruos.,.. Apoi am venit acasa, am facut piept de pui la cuptor cu wild rice.... dupa care... am baut un pahar de .. vin de prune si.. aia am fost. biggrin.gif

Va pupic pe toate.. mi-e dor si mie de voi. Sper ca maine si luni sa stam mai mult impreuna pe-aici.

O zi minunata sa aveti.
alandana
Ce mai faci Honey? Sa te bucuri de lucrurile cumparate.
Cat priveste colega stresanta - Liliana are dreptate oamenii dificili sunt oameni nefericiti si care nu fac decat sa-i chinuie pe cei din jur. Oamenii toleranti sunt oamenii care sunt fericiti. Tu ai toate motivele sa fii fericita. pupic.gif hug.gif
ina_ceva
O zi usoara la serviciu!!
Sa te bucuri de lucrurile cumparate si cand ai timp : poze blum.gif blum.gif

Pupic!!
Tulip
Da...da...da..poze,Honey!
Cizme nu ti-ai cumparat?Sau nu ti-au mai ramas banuti? blum.gif
mirela_awad
hmmm shopping? vrem poze!
honey79
Bine v-am gasit fetelor.

Nu am mai intrat ieri... pentru ca am venit obosita de la munca..si apoi.... surioara mea a plecat aseara in Paris... si... eram prea obosita.

Pozici... nu am cum .. cel putin pana la sfarsitul saptamanii...caci... draga mea sora mi-a luat camera foto . Deci pana se intoarce ea... sad.gif...

In alta ordine de idei.... cineva sa scoata batul!!!... Mananc numai prostii.... nu zic ce..ca mi-o iau rau pe cocoasa... insa...trebuie neaparat sa ies din starea asta. Mai mult de-atat... nici la sala n-am mai fost de Luni. sad.gif

Astazi.... e zi de rasfat .... un gomaj, o masca, manichiura, pedi.... iar apoi.... la tv..

Va pupic pe toate si va doresc o Duminica extraordinara, relaxanta si..fara prea multe abateri.
Tulip
Honey!!!!!!!!!!!!!!!!Te-ai trezit?sau bat prea devreme la usa......
ina_ceva
Neatza, honey!!!
Imediat vin la tine cu batul bataita.gif
aki
Salut Honey.Pupici si o saptamina linistita iti doresc pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.