Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
honey79
Neata scumpelor.

Va pupic dulce pe toate si va doresc o saptamana extraordinara.

Ieri am facut mancarica de mazare.....ca la mama acasa...yummyy..

Astazi vreau sa fac o ciorbita de cartofi...blum.gif

Ina...te-astept cu nuiaua... caci.. sigur merit. sad.gif

Akisor... o zi si o saptamana super iti doresc.

Tulip.... pupicei dulcei tie si Timeei.

Fetelor... am si eu o intrebare... stiu ca s-ar putea sa para ... aiurea dar... cand trebuie inceput sa iei anticonceptionalele?? Prima zi...dar... ce fel de prima zi? blushing.gif

Va pupic si va imbratisez pe toate cu drag.
lliliana
Salut iubita...Imi place la nebunie faptul ca te ocupi de tine. Meriti pe deplin. Am multe de invatat din asta. Sunt perioade in care, personal, uit ca exist. Traiesc pentru altii. Uf. Iti doresc o zi frumosa. Sper ca esti bine cu colega si cu sefu'. biggrin.gif Pe cocoasa ne dam reciproc daca vrei. Si eu sunt dupa 2 zile de papat prostii si baut prostii grin.gif Las' ca ne cumintim noi, va fi ok pentru ca vrem sa fim frumoase biggrin.gif hug.gif
honey79
Liliana, scumpa.
De cate ori scrii... imi umpli inima. Esti o dulce.

Cu colega la munca.... situatia e inca tensionata. Nu vorbim de nici un fel. Nu am nimic cu ea... insa... imi face viata amara. Incerc sa o las in pace, sa imi vad de treaba si sa nu pun la suflet.
Nu stiu cum sa explic mai bine, insa... eu vreau sa... evoluez..spiritual.. nu sa cad in agonia nefericirii si sa ma transform intr-o fiinta fara inima.
In viata apar multe piedici... depinde de noi cum le depasim si unde ajungem.

Te pupic dulce si te imbratisez cu drag. O zi si o saptamana superba iti doresc , plina de evenimente placute....si... fara prea multe abateri culinare. biggrin.gif
michelle
CITAT(honey79 @ 09-10-2006, 10:06 AM) *

Fetelor... am si eu o intrebare... stiu ca s-ar putea sa para ... aiurea dar... cand trebuie inceput sa iei anticonceptionalele?? Prima zi...dar... ce fel de prima zi? blushing.gif

Honey, vezi ca scrie pe prospect, prima tableta se incepe din prima zi a ciclului menstrual. Ce ti-a prescris?
Vezi ca e posibil sa ai predispozitie la pofta de mancare.. Nu e o regula, dar mai bine sa previi decat sa tratezi blum.gif
Tulip
Buna dimineata cheer.gif !Hai la o cafeluta!Lucrezi azi?
amalia0701
pupic.gif
Azi e marti, fugi la sala.
De ce platesti abonamentul ala devil.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif hug.gif
Te pupicesc.
Sa ai o zi faina hug.gif
honey79
Neata scumpelor.

Miha, multumesc frumos pentru raspuns. Eu am mai luat acum 2 ani...3 luni de zile... insa.... deh... imbatranesc si.. incep sa uit. blum.gif
Mi-a recomandat AIDA.... cica sunt nou aparute pe piata . Pentru prima luna, mi-a dat gratuit...ca sa vada cum imi merge si apoi.... daca e ok... o sa-mi cumpar eu. Daca nu... o sa le schimbe.

Amalia..cata dreptate ai. sad.gif
Nu stiu ce se intampla... am intrat intr-o pasa cam nasoala..dar... promit sa-mi revin.

Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag...
O zi plina de soare si voie buna va doresc.
aki
Salut honey pupic.gif .De ce nu te duci la sala?Paqcat de abonament blink.gif
Eu.
'neatza, fata frumoasa! floare.gif

ce s-a intamplat?de ce esti in pasa proasta? sad.gif
uite un pupic.gif si o give_rose.gif sa te inveselesti.
lliliana
Draga mea Honey...te simt nu prea in regula si doream sa citesti aceste cuvinte ale lui Kahlil Gibran despre bucurie si tristete:

„Vorbește ne despre Bucurie și despre Tristețe”.

Almustafa răspunse:
„Bucuria este tristețea fără mască si însăși fântâna din care a țâșnit râsul vostru a fost adesea plină de lacrimi.
Și cum ar putea să fie altfel?
Cu cât mai adânc vă sapă-n ființă tristețea, cu atât mai multă bucurie veți cuprinde în voi.
Când sunteți triști, iarăși scrutați-vă inima și veți vedea că, într adevăr, lacrimile vin de la ceea ce, cândva, desfătarea voastră fusese.
Unii dintre voi spun: „Bucuria este mai mare decât tristețea”, iar alții zic: „Nu, tristețea este mai mare decât bucuria”.
Ci, iată, eu vă încredințez că ele sunt de nedespărțit.
Împreună sosesc în casa voastră și, când una se așează cu voi la masă, nu uitați, cealaltă în patul vostru s-a și culcat.
Într adevăr, sunteți în cumpănă, asemenea unei balanțe, între bucuriile și tristețile voastre.
Numai când sunteți goliți de voi înșivă, talerele sunt nemișcate și în echilibru.”.
Pentru bucuria ta:
Imagine
honey79
Buna dimineata.... scumpelor.

Ca urmare a faptului ca am fost "certata" ieri, pentru ca neglijez sala... uite ca...astazi m-am trezit frumos de diineata si.. ma pregatesc sa ... o iau la goana .blum.gif
Va pupi dulcic pe toate si va doresc o zi minunata.

Liliana... mi-a placut foarte mult povestioara. Saru'mana... ingeras.

aki
Salut Honey.Ai fost la sala? pupic.gif
Sexymom
Pupicei si de la noi pupic.gif
honey79
Pup fetele.
Fost la sala, apoi... facut papica pentru la serviciu: orez cu legume si ou.
Papat o banana, baut cafeluta cu laptic si indulcitor.
Imi mai iau la mine ..o piersica si..un mar... si.. sper ca asta sa fie papica mea pe ziua de azi.
Va pupic si.... ne "vedem" diseara.
Deea
pupic.gif fata

ops...am ratat momentul dar am aflat acum ca ai chiulit de la sala devil.gif Nu te cert ca vad ca ai fost azi cheer.gif

Pe la ww nu mai treci? de ce?

pupici, spor la treaba si la cat mai putine kg!
aki
Bravo Honey cheer.gif
Deea mai treci si pe la noi prin jurnale. pupic.gif Eu pe la WW rar ca nu apuc sa citesc totul
honey79
Salutare fetele.
Acum am venit de la munca..obosita rupta.... si.. vinovata. Dar..vinovata... nu asa... blum.gif
Am mancat ursuleti Harribo, iarasi... apoi pe seara am avut un milkshake...si... am mai adus acasa si 2 cutii cu rulouri cu scortisoara.
Cineva sa ma opreasca!!!!!!!!

Deja i-am spus sotului ca maine ma duc la sala.. si s-a uitat la mine de parca as fi mancat ciuperci nebune... biggrin.gif Nu i-am zis ce dezastru am produs eu azi. blum.gif

Va pup dulcic si va imbratisez cu drag.

Deea... eu pe-aicea stau. Dincolo... intru, citesc dar.... atat. Am motivele mele si... e mai bine asa. Muuuullltttt mai bine. Te pupic si pe tine si pe ingeras...si... te astept mai des prin casuta mea.
aki
Salutari si pupici Honey pupic.gif .
Tulip
Honey,se pare ca iti plac ursuletii haribo )).gif )).gif )).gif ...yumiiiiii.....
lliliana
Salut frumoasa...imi tot cade netul la serviciu...Oricum, printre picaturi am intrat sa-ti urez de bine. hug.gif
Deea
Neata fetele!

Honey nu vorbi de funie in casa spanzuratului...am mancat la ursuleti Haribo cat am fost insarcinata de imi zicea sotul ca o sa munceasca doar ca a cumparam ursuleti lol.gif
honey79
Neata frumoaselor.

Desi mi-am promis ieri ca azi am sa merg la sala, nu s-a mai intamplat. Am dormit pana la 10...cand a venit sotul sa ma trezeasca.... altfel...cred ca eram in stare sa dorm pana la 2. sad.gif

Astazi cred ca-mi pun surioara sa gateasca ceva pentru mine... niste paste cu sos..pentru la munca....si... din partea mea.... incerc sa ma tin departe de dulciuri. Sper sa si reusesc.

Deea... imi cer scuze daca a trezit pofte nebune..in legatura cu ursuletii. Totusi..daca vrei.. pot trimite si la tine cativa. Ii aliniez si le dau adresa... sa ajunga caqt mai repede. blum.gif

Va pupic pe toate si va doresc o zi magica... plina de voie buna si evenimente frumoase.
Deea
CITAT(honey79 @ 12-10-2006, 11:40 AM) *

Neata frumoaselor.

Desi mi-am promis ieri ca azi am sa merg la sala, nu s-a mai intamplat. Am dormit pana la 10...cand a venit sotul sa ma trezeasca.... altfel...cred ca eram in stare sa dorm pana la 2. sad.gif

Astazi cred ca-mi pun surioara sa gateasca ceva pentru mine... niste paste cu sos..pentru la munca....si... din partea mea.... incerc sa ma tin departe de dulciuri. Sper sa si reusesc.

Deea... imi cer scuze daca a trezit pofte nebune..in legatura cu ursuletii. Totusi..daca vrei.. pot trimite si la tine cativa. Ii aliniez si le dau adresa... sa ajunga caqt mai repede. blum.gif

Va pupic pe toate si va doresc o zi magica... plina de voie buna si evenimente frumoase.

Deja aud tropaituri pe scari..se pare ca au ajuns biggrin.gif
alandana
Buna Honey,

nu cred ca ursuletii aia au prea multe calorii - mie nu mi se par atat de dulci. Copiii mei sunt morti dupa ei. Te-as certa si eu ca nu mergi mereu la sala dar eu nu am mai fost din august asa ca nu am dreptul sa zic nimic.
Deea
CITAT(alandana @ 12-10-2006, 05:52 PM) *

Buna Honey,

nu cred ca ursuletii aia au prea multe calorii - mie nu mi se par atat de dulci. Copiii mei sunt morti dupa ei. Te-as certa si eu ca nu mergi mereu la sala dar eu nu am mai fost din august asa ca nu am dreptul sa zic nimic.

ursuletii au 348 cal si 0.2 lipide/100 g
din site-ul lor am luat informatiile: http://www.haribo.com/planet/uk/info/frameset.php

hmm...5.8 puncte o punga de 100 g....1 punga pe saptamana merge totusi grin.gif
luchi
Ti-a mai spus cineva ca esti minunata? Sunt sigura ca da. Dar pot sa-ti mai spun si eu? Esti mi-nu-na-ta! pupic.gif Am citit ce vei face pentru Mirela, mi-au dat lacrimile. M-ai lasat fara cuvinte. Ma plec in fata ta.

multumesc - pentru tine
lliliana
Buna dimineata frumusete hug.gif

Luchi...ma poti primi si pe mine in club...Honey e o delikata si o minunata. Mooor de dragul ei blum.gif

Pentru bucurie...

Imagine
honey79
Salutare, pustoaicelor!!!!

Vai, fetelor.... ma faceti sa ma inrosesc toata. Prea ma puneti pe un piedestal...ce nu mi se cuvine.
Accept insa, sa ziceti sa sunt minunata, cand imi voi atinge targetul... cel pentru.. pierderea kilogramelor. blum.gif
In rest....asa sunt eu.. cand pot sa ajut, o fac cu cea mai mare placere si cu inima deschisa. Mai ales in cazul de fata, al Mirelei.... cand stiu ca are mare nevoie, iar eu am posibilitatea de a o ajuta.
Va pup dulce dulce pe toate si va doresc o zi superba si un week-end minunat plin de evenimente placute, voie buna si relaxare.
honey79
Buna dimineata natiune!!! biggrin.gif

Nu-mi vine sa cred ca m-am trezit asa de dimineata!!!
Partea buna insa, va fi diseara cand... ma voi baga in pat si ma va lua somnul, fara nici un ajutor (ceai, pastile,etc)
Ieri, a fost dezastru..din punct de vedere culinar.A gatit sotul coaste de porc la cuptor cu sos barbeque, piure de cartofi si porumb fiert, dupa care, mai pe seara...surioara i-a oferit cu drag un sandwich ..iar..ca sa fie dezastrul si mai mare, am cumparat si eu pentru desert.... prajitura cu fructe. sad.gif

Daca cineva are vointa de vanzare, va rog... sunt foarte interesata.Plus, platesc bine. biggrin.gif

Va pupic dulcic si va doresc un we minunat , alaturi de cei dragi.
amalia0701
pupic.gif
Citeam undeva ca bucuria este in noi si fericirea trebuie sa o cautam.
As extrapola vointa e in noi, odar ca ii place sa se joace de-a v-ati ascunselea.
lliliana
Buna frumusete hug.gif O zi buna de tot sa ai. Ai grija de tine scumpa, nu mai apleka urechiusa la toti cei care te indeamna la papa hug.gif Vointa iti cumpar eu de pe undeva. Nu pun adaos biggrin.gif Ti-o dau pe gratis, oricum era la oferta grin.gif Pup dulce. pupic.gif
aki
Salut draguta pupic.gif .O saptamina frumoasa si linistita iti doeresc.Si mult soare, eu deja duc lipsa de el.La noi e un frig de te ingheata la oase sad.gif
Sexymom
Pupicei si o saptamana cat mai buna. pupic.gif
lliliana
Buna scumpa...sa ai o si frumoasa, vesela si plina de caldura sufleteasca. Muuuuua. pupic.gif hug.gif
luchi
Honey? Ce mai faci, ce mai spui? Cum mai e atmosfera la lucru, e mai bine? pupic.gif O zi faina!
lliliana
Honeyuta noastraaaaaa....de ce nu vii tu? Vinaaaa... hug.gif
himere2005
honey, am vazut ca a sosit sora ta pe la tine, cred ca esti tare fericita. pina cind sta?
honey79
Bine v-am re-gasit, dragele mele.

Zilele astea n-am mai intrat... a fost tot o nebunie.
Duminica dimineata am fost sa iau scaunul cu rotile pentru Mirela, ieri dimineata am fost sa imi iau biletul catre Romania, iar apoi la serviciu, iar aseara... n-am avut nici un chef de nimic.
Rusii au navalit pe capul meu, aducand cu ei dureri insuportabile. sad.gif

Va d ca dsin nou am probleme cu somnul, si nu stiu de ce. Cand ajung in tara, as vrea sa-mi verific tiroida, caci am inteles ca insomnia e un semn.

La munca, toate-s vechi si noua toate.

Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag.
Sa aveti o zi superba, plina de soare si...fara abateri.
lliliana
Da...e un semn, ai dreptate. Pup dulcic si drum bun spre tara.smile.gif Sanatate multa Mirelei...Doamne ajut-o sa-i fie bine. Su tu skumpik sa ai graja de mataluta. Numai bine si ganduri frumoase de la mine hug.gif
honey79
Multumesc frumos, scumpa Liliana.

De plecat, mai am ..cam o luna pana plec...
Acum ma gandesc cum sa fac cu scaunul, caci e destul de greu, fir-ar sa fie.... si... nici cutie in care sa-l bag nu am. sad.gif
Vreau sa sun si la Tarom , sa intreb daca trebuie sa platesc ceva in plus, vama ceva.

Pana una alta.... sunt invitata la un "bridal shower"... peste doua saptamani si, habar nu am ce as putea sa ii cumpar viitoarei mirese. Banuiesc ca desuuri, toata lumea o sa-i cumpere.Mi-e teama ca, n-am sa ma duc, numai din cauza ca n-am nici o idee in privinta cadoului. sad.gif

Pana una alta, va pupic dulcic... eu fug la dusulet, si apoi la munca.
luchi
pupic.gif Buna seara!
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
lliliana
CITAT(honey79 @ 17-10-2006, 12:34 PM) *

Pana una alta.... sunt invitata la un "bridal shower"... peste doua saptamani si, habar nu am ce as putea sa ii cumpar viitoarei mirese. Banuiesc ca desuuri, toata lumea o sa-i cumpere.Mi-e teama ca, n-am sa ma duc, numai din cauza ca n-am nici o idee in privinta cadoului. sad.gif

O garnitura de pat mai sexoasa pentru patul conjugal. biggrin.gif Sa se potriveasca si cu desuurile biggrin.gif
ina_ceva
...sau un bici de piele... naughty.gif

Buna, honey!! hug.gif
O zi cat mai placuta !!!...si fara dureri...
lliliana
Salut scumpika...o zi insorita si plina numai de cele bune cate sunt pe lume. floare.gif
honey79
Neata scumpele.

Va sarut pe toate si va imbratisez cu drag.
Am inceput sa iau anticonceptionalele.... acum trebuie sa am chiar mai multa grija ce mananc, caci se stie.... din cauza lor, castigam in greutate. Sper sa nu se intample in cazul meu, caci am destule kg pe care le car dupa mine. biggrin.gif

In privinta cadoului.... Ina... tare inspirat e... blum.gif... dar.. mi-e sa nu se-apuce sa ne biciuiasca pe noi, la petrecere...asa ca... mai bine stau in banca mea . biggrin.gif
M-am gandit totusi, la .... un set de 2 pahare de cristal, o sampanie, niste spuma de baie, 1-2 lumanari parfumate si... eventual 2 halate de baie. Asta mi-a venit in cap, in astea doua zile. Mai am vreo 10 zile sa ma gandesc. blum.gif

Va pupic dulce dulce.... ma pregatesc sa plec la munca acum, dar... ne vedem.. maine.
O zi superba sa aveti, plina de evenimente frumoase si voie buna.
amalia0701
Servus iubita.
In legatura cu scaunul, la tarom tot ce are peste un nr. de kg se taxeaza in plus
Vezi pe site.
In mod normal ar trebui sa ti se returneze TVA la iesire din germania, in aeroport.
Iar cu vama , aici nu stiu ce sa zic.
pupic.gif
lliliana
Ar fi culmea sa puna vama pe astfel de obiecte...Ar fi chiar exagerat... dry.gif Dar mai stii? dry.gif
danyhoney
Super ce ai facut pentru Mirela,Honey !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
honey79
Buna seara, frumoaselor.
Sper ca va relaxati in fata tv-ului, cu un ceai cald. blum.gif
Eu acum am aparut de la munca si... culmea... nu sunt obosita.

Despre chestia cu scaunul... sper si eu sa nu-mi faca probleme,caci..doar nu e nou. Bineinteles ca.. am sa platesc extra pentru kilogramele in plus, dar.... n-as vrea sa-mi ia si vama.Oricum, am sa sun zilele astea sa vad ce si cum.
Maine vreau sa comand si o perna speciala pentru scaun si... un scaunel pentru cada. Sper sa ajunga pana plec eu.
Danyhoney..... ceea ce fac....hmmm.... ma gandesc ca... atunci cand cineva chiar are nevoie de un ajutor, e extraordinar daca acel ajutor... vine in momentul in care trebuie. M-a impresionat foarte mult povestea Mirelei si, din aceasta cauza vreau sa ajut si eu cum pot.

Va pupic dulcic, ma duc sa-mi fac si eu un ceiut , sa ma bag in pijamalutele mele roz si sa ma uit la tv.
O seara frumoasa va doresc.
danyhoney
Ai dreptate...si ma bucur ca tu ai posibilitatea financiara sa ajuti !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.