Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
dany
CITAT(danyhoney @ 18-10-2006, 11:20 PM) *

Ai dreptate...si ma bucur ca tu ai posibilitatea financiara sa ajuti !

Cu scuzele de rigoare....am vrut sa specific faptul ca tu ai posibilitatea financiara ....nimic altceva...
aki
Salut Honey.Cum iti mai merge draga?
Karin
Io n-am fost niciodata la tine, asa-i? give_rose.gif Yote-ma, viu acum! Sper sa ma primesti! pupic.gif
O sa ma pun la punct cu ce s-a mai intamplat saptamana asta...oricum, te admir... floare.gif pupic.gif
luchi
give_rose.gif Iti aduc flori in fiecare seara )).gif . te pup dulce, o seara placuta.
lliliana
Buna iubita...mi-era un dor si de tineee....azi n-am reusit sa bantui pe-acilea si intrasem in sevraj biggrin.gif Acu' pot sa-ti urez o seara perfecta si-o noapte de vis floare.gif hug.gif Mua...sa dormi frumos. hug.gif
honey79
Salutare, salutare!!!
Azi, ca multe altele dintre noi, n-am putut intra.... apoi.. am plecat la serviciu... si...abia acum am ajuns acasica.

Danyhoney, stai linistita... nu am interpretat nimic.
Karin, bine ai venit . Te pupic dulcic si te mai astept prin causta mea. blum.gif
Lilisor dragut, pupicei si tie si imbratisari cu drag. O seara superba iti doresc si vise.. mmmm... de care vrei tu . biggrin.gif blum.gif wink1.gif

Ma bag si eu la tv acum, cu un ceiut cald.
Pupicei dulcei tuturor.
himere2005
honey, se cunoaste ca esti un racusor romantic...chiar ca e o idee f.buna. de o lenjerie sexy ce zici? neah...nu cred ca e stilul tau blum.gif eu i-am luat impreuna cu o prietena altei prietene lol.gif asa ceva pentru noaptea nuntii si a fost tare incintata
lliliana
Buna dimineata...mi-am luat azi portia de oneden si sunt mai bine. Pup dulce si doresc o zi frumoasa. floare.gif hug.gif Mai trec...acu' fug la treaba. hug.gif floare.gif
Tulip
Honey,salutare cheer.gif
Ce mai faci?ce ai mai papat?Cu ursuletii haribo cum stai? grin.gif
honey79
Neata scumpelor.
Acum am facut ochisori, dupa ce azi-noapte m-am foit iar in pat vreo ora, dupa care m-am mutat in livingroom. sad.gif
Ma pregatesc sa o tai la cumparaturi, pentru viitoarea miresica , dar si pentru mine. blum.gif

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata.
Tulip, ursuletii s-au dus... ii mai am doar pe cei de plus si pe cel... luat pe viata. biggrin.gif
De papat .... pap prost, maxim o masa pe zi la serviciu... unde bag tot felul de nebunii.
Himere... m-am gandit si eu la lenjeria sexy..dar.. poti sa stii gusturile omului???? Si.. apoi, nu sunt nici singura persoana invitata.Posibil ca si altcineva sa se fi gandit la acelasi lucru.
Vad azi ce gasesc si.. va spun.wink1.gif
amalia0701
Spor la cumparaturi iubita pupic.gif
luchi
Spor la cumparaturi, sa gasesti ce-ti doresti tu! pupic.gif
lliliana
pupic.gif Distractie placuta la cumparaturi...Da Doamne sa gasesti tot ce vrei...si repede. Pupic.
ina_ceva
Buna, honey!
Sa pui si poze, sa vedem si noi blum.gif
honey79
Pup fetele.

Am fost la cumparaturi.,... am stat vreo 6 ore . blum.gif

Mi-am cumparat cateva lucrusoare.... abia astept sa am ocazia sa ma imbrac cu ele. biggrin.gif

Incerc sa pun poze,... sa vad daca ma pricep. blushing.gif

Imagine

Imagine

pantaloni 3/4

Imagine

Imagine

Imagine

cizmeImagine
Tulip
Honey, w00t.gif w00t.gif w00t.gif wow!Absolut minunate!Toate-s pe gustul meu blum.gif blum.gif Cizmele si fusta m-au dat gata!
honey79
Neata scumpele....

Acum am facut ochisori..si-mi beau cafeaua.
Tulip, multumesc frumos de aprecieri, la adresa hainutelor. biggrin.gif

Acum astept doar ocazia unde sa le imbrac.... caci.. la munca plec direct in uniforma. biggrin.gif
Va pup cu drag si va doresc un week-end superb.
Eu.
buna seara, fata frumoasa! pupic.gif

zic si eu ca Tulip: toate hainele sunt pe gustul meu w00t.gif
sa le porti sanatoasa si voioasa.
cum iti mai merge? la job? colega nesuferita?

pupici multi si o duminica placuta
honey79
Buna seeara, buna seara.

Crengu... pupicei dulcei..... multumesc pentru cuvintele frumoase. La munca....stii si tu cum e...alergi intr-una, ca sa-ti faci treaba cat mai bine. Colega nesuferita e in vacanta... pana vineri... dupa care, ce-o fi..habar nu am.
Joi mi s-a incehiat perioada de 6 luni de proba... si mi s-a dat sa citesc evaluarea si sa semnez...blum.gif..... e de bine.
In rest... toate-s vechi si noua toate.

Pupicei tuturor si o seara cat mai palcuta va doresc.
Karin
Foarte misto hainele! Sa le porti cu placere! pupic.gif
Se fac evaluari la tine la serviciu? Misto! wink1.gif
Cat despre colega...las-o-n amarul ei! Am si eu una la birou care imi tot mananca mancarea! lol.gif Si din bun simt nu pot sa ii spun nimic! Cum m-aude ca fosnesc ceva incepe: Ce manci? Da-mi si mie! devil.gif
De ceva timp s-a mai lecuit, probabil pentru ca ma tot uitam urat la ea si ii cam statea mancarea in gat! devil.gif Oricum , i-am zis odata ca si la mine la magazin sunt aceleasi preturi ca si la ea, nu e mancarea mai ieftina! lol.gif devil.gif
O duminica minunata! pupic.gif
honey79
Bine v-am gasit, frumoaselor.
Azi-noapte iar am avut probleme cu somnul, pana pe la 3:30. :(Bine macar ca astazi stau acasa.

Karin, bine ai revenit scumpa. Colega... hmmm... o las in plata ei... deja am devenit imuna la rautatea ei.Mai sunt si oameni de acest fel printre noi.
Cat despre evaluare, da... se fac .Am o colega care, dupa 6 luni de proba, a fost concediata.sad.gif La mine scria ca... sunt un bun muncitor in echipa, ca sunt in stare sa iau decizii daca este nevoie... fara sa fiu..supervizata si... sunt propusa pentru promovare. Om trai si o vedea. biggrin.gif

Va pupic dulcic si va doresc o Duminica linistita, relaxanta, sa va puteti incarca bateriile pentru o noua saptamana de munca. ... si... fara prea multe abateri culinare. biggrin.gif

Pupicei de miere si imbratisari cu drag.
Tulip
Honey,dupa perioada de proba nu primesti si o marire de salar sau ceva? wink1.gif wink1.gif
lliliana
Imi plac hainutele tale..sunt pe gustul meu...dar la proportiile mele nu mai incape asa ceva pe mine sad.gif
Pup dulce...si veghez somnicul tau la noapte. Mua. floare.gif hug.gif pupic.gif
Colega ta parca e colega mea...crizata, disperata de soarta...isterica si rea...Dupa o vreme devii imun. Iei pastile de trec si peste asta biggrin.gif give_rose.gif
lliliana
Buna dimineataaa...Sa ai o zi de vis. hug.gif floare.gif
honey79
Buna dimineata, frumoaselor!!!

Va pupic dulcic...si va-mbratisez cu drag.O zi superba sa aveti si o saptamana extraordinara.
Eu deja abia astept sa treaca saptamana asta, caci de vineri am 3 zile libere si... cam planuim sa dam o fuga prin Paris. Sa vedem daca si vremea tine cu noi. blum.gif

Pupicei de miere.
amalia0701
Super hainele.
Cizmele m-au imbolnavit, dar vorba Lilianei, cizme pentru 100 de kg, luni io nu gasesc.
Is numa din alea de mi-ar incapea pe mana mad.gif
Paris..............super frumos..........asteptam poze pupic.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari pentru evaluare hug.gif hug.gif
Sexymom
Buna fetita, vad ca nu sunt singura care se intoleste pupic.gif Saptamana fruoasa.
honey79
Offf, Amalia, scumpa cum te mai inteleg.
Eu am o problema cu pulpele picioarelor.... si.. nu-ti spun cat am umblat dupa cizmele astea si cate perechi a probat, inainte sa le gasesc.La mine, pulpa dreapta e un pic mai mare decat cea stanga... nu stiu de ce... asa am fost mereu, de-aia nici nu am purtat fuste scurte la viata mea. Ei...din cauza asta, mi-e foarte greu sa-mi gasesc cizme inalte, caci... nu ma cuprind.sad.gif Astea sunt faine ca, au cataramele respective... de unde pot sa le dau un pic drumul...si... sa ma incapa.Nu mai zic ca... de disperata ce eram...am dat si o caruta de bani pe ele. sad.gif
Asta e... sanatoase sa fim. blum.gif

Doina.. pupicei de miere si tie si o saptamana plina de evenimente frumoase.
Va pupic dulce... ma pregatesc sa plec la munca.
luchi
Ma inscriu si eu in funclubul cizmelor tale )).gif O saptamana frumoasa! pupic.gif
aki
Salut Honey.O saptamina usoara iti doresc.Sa porti hainele sanatoase pupic.gif
Monic
CITAT(aki @ 23-10-2006, 12:22 PM) *

Salut Honey.O saptamina usoara iti doresc.Sa porti hainele sanatoase pupic.gif

Buna Honey
Si eu te citesc, stii bine... dar prefer sa raman in umbra.
Si mie imi plac hainele tele, ai gusturi fine... si suflet mare.
Iti doresc o saptamana frumoasa, si ma bucur ca este un loc unde te pot gasi...
amalia0701
O seara palcuta iubita!
La noi e foarte cald, asaca port iar pantofii de vara, mai e mult pana la cizme )).gif
O sa fiu slaba iarna viitoare si o sa gasesc si io atunci cheer.gif
lliliana
Salut frumoasa noastra...O si dulcica asa ca tine... pupic.gif hug.gif floare.gif
Tulip
Honey,ma uitam inca o data la hainele tale...mi-am cumparat azi o fusta si seamana un pic cu a ta....culoarea si cordonul....croiala e un pic altfel wink1.gif wink1.gif
Tulip
Unde esti,Honey?Lucrezi?
aki
Pupici lui honey pupic.gif
lliliana
Iti luasi haine frumoase si-acu' nu mai ai timp de noi? sad.gif Te-mbracasi cu ele si unde plecasi? Nu ti-e dor sa ne vezi cat suntem de tzacanite? w00t.gif Honey iubita, frumoasa si delicata...mie dor de tineeeheeeeeee...Vinoooooo!!!! hug.gif
bubbles
`neata honey pupic.gif
honey79
Neataaaaaaa!!!!!!

Pupicei multi multi dulcei si imbratisari stranse!!!
N-am avut zilele astea timp sa intru Ieri noapte am stat chiauna, uitandu-ma pe pereti.... caci somnul meu fugise pe la alte case. sad.gif
Aseara a fost mai bine, m-am bagat in pat la 1:30.
Va pupic pe toate si va doresc o zi minunata, plina de evenimente placute si voie buna.
Karin
Neatza si tie iubita! pupic.gif
amalia0701
In ultimul timp am si eu probleme cu somnul.
Stau cu ochii in tavan si ascult zgomotele strazii mad.gif , apoi pe la 3:30 ma trezesc.
Ori aud cate ceva, ori trebuie sa merg la WC( prea multe lichide mad.gif )
Pana acu o luna numai imi aratai perna si ma apuca somnul sad.gif
honey79
Imi pare sincer rau sa aud asta, Amalia draga.
Stiam ca ne-somnul ... nu-i boala contagioasa. Daca e... si-i de la mine..atunci.. da-mi-o inapoi. Altfel... cer drepturi de autor. biggrin.gif
Serios vorbind acum.... eu banuiesc o dereglare a tiroidei.. in cazul meu cel putin... si.. astept sa vin in tara luna viitoare ...ca sa o verific.
Poate-ar fi indicat sa-ti faci si tu ceva analize?

Pupicei de miere si... promit ca diseara il trimit pe Mos Ene pe la tine.
Sexymom
Pupici fata frumoasa, super hainute, cred ca iti schimba tonusul. pupic.gif
aki
Honey ai ceva rezereve de mosi Ene?Trimite-mi si mie unul ca la noapte precis o sa am nevoie de el sad.gif
lliliana
Neatza frumoasa noastra. hug.gif Pupici dulcici, strangeri in bratze...o zi insorita si linishtita. pupic.gif floare.gif hug.gif
honey79
Bine v-am gasit, fetelor.
Eu sunt un pic cam supi azi...caci.... de vreo doua zile....una din fetele mele (pisicutele) nu se simte prea bine ...si..azi am fost de dimineata cu ea la doctor..i-au facut raze, i-au facut niste injectii si i-au dat ceva medicamente. Ne ducem iarasi Sambata dimineata, sa vedem ce si cum. Sper sa-si revina, caci ma intristeaza foarte mult sa o vad asa.

Va pupic si va doresc o zi minunata, fara evenimente neplacute.
Nessie
hug.gif Buna Honey! Ce a patiti mituca ta? sad.gif Ce a zis doctorul ca are? Sper sa se trateze cu ce i-a dat si sa fie vioaie din nou.
lliliana
Uof...pisi scump. pupic.gif Pup. pupic.gif
honey79
CITAT(Nessie @ 26-10-2006, 11:30 AM) *
hug.gif Buna Honey! Ce a patiti mituca ta? sad.gif Ce a zis doctorul ca are? Sper sa se trateze cu ce i-a dat si sa fie vioaie din nou.

Buna Nessie... nu stiu saracuta ce are, ca si dr. a fost cam evaziv.. n-a stiut ce sa ne zica. Nici razele nu i-au iesit cum trebuie, caci saraca s-a tot miscat. Au zis ca... sa vada cum se simte pana Sambata si daca e, o sedeaza si-i vor face o alta radiografie.

Saraca, se ascunde intr-un colt, nu iese nici sa pape nici sa-si faca nevoile si...ce-i mai grav... nu-si misca coada de nici un fel. :(Sper din suflet sa fie ok , caci tare ma afecteaza. sad.gif

Sexymom
Ce rau imi pare de ea, si eu am avut pisicute, 2 chiar si cat am suferit cand am pierdut una dintre ele. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.