Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
julyalina
buna dimineatza Honey! floare.gif
ce mai face pisicutza ta? am si eu o pisicutza, asa ca inteleg prin ce treci hug.gif . ale tale ce rasa sunt? si cum le cheama? pe a mea o cheama Mitzi si e birmaneza blum.gif
Karin
Cam rarut pe aici, draga mea! pupic.gif
Ma inscriu si eu in randul iubitorilor si posesorilor de pisicutze nazdravane! cheer.gif
Si a mea e birmaneza! naughty.gif
honey79
Neata scumpele mele.

Aseara n-am mai intrat,caci am venit de la job rupta de oboseala.Acum m-am trezit si imi beau cafeluta cu voi, apoi ma pregatesc sa merg la doctor sa-mi rezultatul la analize.
Pisicutele mele... una e maidaneza.... o cheama Py (Pyanfar) si cealalta, cea bolnavioara... e persiana... o cheama Scherry ( Scheherezade).
Va pupic dulce si va doresc o zi minunata si un we superb, plin de soare , voie buna si relaxare.
Sexymom
Week-end placut si tie. pupic.gif
lliliana
In sfarsit ajung si la tine. Pup dulcik pe o scumpik de fata. pupic.gif Sper ca esti bine...Mangai pisikutele...Si eu am un vagabond cu nume de printz biggrin.gif Charles blum.gif
ina_ceva
Buna, dulceatza!!!

Sper sa se faca bine pisicutza ta! wink1.gif

Un WE cat mai placut!!!
honey79
Va pup dulcic pe toate si va imbratisez cu drag.
Eu am fost la doctor de dimineata si... de-atunci tot plang intr-una. Mi-au iesit rezultatele, care..nu sunt deloc bune.
In afara de probleme cu rinichii, cu colesterolul care.. e un pic ridicat ( cel bun are valoare mica, iar cel rau valoare f mare)... mi-a gasit un chist..... mai apoi.... ce sa zic... sunt predispusa la un cancer... in vreo cativa ani.... trebuie sa-i fac vizite din 3 in 3 luni.... sa urmarim cum evolueaza.
Mi-a spus sa nu ma ingrijorez, ca-l platesc pe el pentru asta, iar eu sa-mi continui viata ca si pana acum. Greu de urmat sfatul lui... insa... incerc sa fiu puternica si sa ma bucur cat mai mult de tot ce e in jurul meu.

Va pup dulce dragelor si... orice-ar fi...aveti grija de voi.
lliliana
CITAT(honey79 @ 27-10-2006, 05:46 PM) *

Va pup dulcic pe toate si va imbratisez cu drag.
Eu am fost la doctor de dimineata si... de-atunci tot plang intr-una. Mi-au iesit rezultatele, care..nu sunt deloc bune.
In afara de probleme cu rinichii, cu colesterolul care.. e un pic ridicat ( cel bun are valoare mica, iar cel rau valoare f mare)... mi-a gasit un chist..... mai apoi.... ce sa zic... sunt predispusa la un cancer... in vreo cativa ani.... trebuie sa-i fac vizite din 3 in 3 luni.... sa urmarim cum evolueaza.
Mi-a spus sa nu ma ingrijorez, ca-l platesc pe el pentru asta, iar eu sa-mi continui viata ca si pana acum. Greu de urmat sfatul lui... insa... incerc sa fiu puternica si sa ma bucur cat mai mult de tot ce e in jurul meu.

Va pup dulce dragelor si... orice-ar fi...aveti grija de voi.

Iubita...hai nu te speria asha...Chist unde?...conteaza.
Vin la mine-n bratze si stai acolo pana gaseshti linishtea de care ai nevoie.
Uite...tati al meu tocmai s-a vindecat de cancer... smile.gif Pe bune. A reusit si-i multumesc din suflet lui Dumnezeu pentru asta. Te rog sa nu disperi, sa nu plangi. Asta nu ajuta deloc, din contra. Te pup dulcik. pupic.gif
Nessie
Honey fii tare si increde-te in Dumnezeu ca poate face minuni! hug.gif Eu sunt de parere ca atunci cand ti se intampla ceva rau sa plangi pe moment, sa te descarci si apoi sa ai puterea sa infrunti problema. Linisteste-te, vorbeste poate si cu alti doctori si uremaza sfatul lu'nenea ala: ""bucura-te de viata!" pupic.gif Suntem alaturi de tine! floare.gif
Tulip
Honey, hug.gif hug.gif
honey79
Multumesc frumos, fetelor pentru cuvintele voastre incurajatoare.
Deocamdata caut pe net.... despre problema respectiva...sa vad ce gasesc.
Ce e rau e ca... nu exista tratament. Se urmareste ce si cum evolueaza si... daca situatia devine grava... se opereaza. Mi-a explicat el ...asa... mai pe sarite. Banuiesc ca mi-a vazut fata si n-a vrut sa ma sperie prea tare. Oricum, de fiecare data cand am sa merg la el la control...am sa mai intreb una alta...pana stiu eu exact ce si cum.

Lilisor, sanatate multa tatalui.

Iubitul meu sot... tocmai a venit cu.. 2 chitari.. una pentru mine si una pentru el...cica sa invat..cine stie, poate-mi gasesc hobby-uri si talente ascunse. Dragul de el... azi gateste... face totul numai sa ma simt eu bine.

Va pup dulce dulce... maine n-am sa intru, caci dimineata mergem cu fetita la doctor.. sa vedem ce se intampla cu ea... apoi... plecam la Paris pana Duminica seara.
Va doresc un week-end extraordinar, alaturi de cei dragi.
Tulip
Honey,relaxeaza-te la Paris...sa te intorci cu amintiri frumoase!
luchi
pupic.gif hug.gif hug.gif Imi cer iertare daca nu voi gasi cuvintele potrivite. Suntem langa tine, fii tare, iti doresc multa multa sanatate pupic.gif give_rose.gif
Ella79
Honey, hug.gif hug.gif hug.gif Nu-ti face atatea probleme, o sa vezi ca totul o sa fie bine. Bucura-te de Paris, ca e minunat!! pupic.gif
lliliana
CITAT(honey79 @ 27-10-2006, 06:20 PM) *

Lilisor, sanatate multa tatalui.

Va pup dulce dulce... maine n-am sa intru, caci dimineata mergem cu fetita la doctor.. sa vedem ce se intampla cu ea... apoi... plecam la Paris pana Duminica seara.
Va doresc un week-end extraordinar, alaturi de cei dragi.

Tot n-ai zis unde e chistul...sau sa-mi tin guritza?
Tata e bine iubita...acolo doream sa te incurajez, nu sa ma plang...Pup. hug.gif pupic.gif
honey79
pupic.gif hug.gif Lilisor scumpic.

Chistul... hmm..habar nu am..caci abia am auzit azi de el..dar... el stia de.. prima data de cand am fost la dr. Pentru asta am programare pe 8 nov. Om trai si om vedea....

O seara minunata sa aveti si un week-end asemenea.

ina_ceva
Imi pare rau de problemele tale. sad.gif Dupa cum au spus si fetele, suntem alaturi de tine. hug.gif pupic.gif
Eu.
blink.gif Honey, ce-mi aud urechile aici??????????
nu se poate, eu nu cred asa ceva. sunt convinsa ca e un chist normal, benign.
tine-ne la curent, te rog.
pupici give_rose.gif
honey79
Va pup fetelor si va doresc o zi si o saptamana extraordinara.
Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
aki
Salut Honey draguta.Suntem linga tine cu sufletul si inima.Nu-ti fie frica,ai grija de tine si nu neglija recomandarile medicului si va fi totul bine.Dumnezeu are grija de tine.Te iubesc mult pupic.gif
Tulip
Honey,cum a fost la Paris?Poze? wink1.gif
lliliana
pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Alooooooo Parisul?
Nu ne spui nimic, poze ..........ceva?
pupic.gif
lliliana
Honey...zi ceva iubita...esti bine? Pup. pupic.gif
honey79
Pupicei scumpei, fetelor.
Am cateva poze... nu prea multe insa, caci am ajuns in Paris seara.... si..doar ce-am iesit un pic si am facut cateva pozici, iar Duminica... a plouat, asa ca... am preferat sa venim spre casa.

Va pup dulce dulce si va imbratisez pe toate cu drag.
O zi superba va doresc, plina de voie buna .
lliliana
Sumpika...urez numai de bine. Mmmmm hug.gif Strang tare in brate. hug.gif
honey79
Buna dimineata, frumoaselor.
Va pupic dulcic pe toate si va imbratisez cu drag.
Sa aveti o zi superba, plina de voie buna si fara abateri culinare.

Eu, de vreo doua zile..incerc sa-mi schimb total modul de a manca.
As vrea sa pap si de dieta, dar.. mai important.... sa pap produse fara grasimi saturate.... astfel incat sa ridic valorile colesterolului bun si sa le scad pe cele ale colesterolului rau.

In curand ma pregatesc sa plec la munca, iarasi.... sad.gif... pe un frig si-un vant de mori. Norocul meu ca.. la munca stau exact langa cuptor...asa ca...e ok.
Pupicei multi si dulci pentru fete frumoase si dragi.
Nessie
O zi frumoasa scumpa si nu uita "In ziua fericirii, fii fericit, si in ziua nenorocirii, gandeste-te ca Dumnezeu a facut si pe una si pe cealalta"! Te pup. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
O zi faina.
Cu putina atentie la ce mananci o sa se regleze colesterolul, dar nu te astepta sa se intmple foarte repede.
Dureaza jumatate de an, un an.
Se remediaza doar cu dieta, nu-i greu.
Te imbratzosez cu drag, vorba Mirunei, hug.gif hug.gif
honey79
Frumos spus, Nessie scumpa. Tzuc dulce.
Foarte adevarat, Amalia... insa.... trebuie sa iau initiativa in sensul asta.
Nici nu ma astept sa scada valoarea peste noapte.... doar... mi-a luat ani buni sa ajung unde-am ajuns. ( hazul de necaz e cel mai bun in situatii ca cea de fata biggrin.gif )

Va pupic dulce dulce .
Tulip
Honey,am venit si eu sa te pup! pupic.gif O zi usoara la lucru!
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 01-11-2006, 05:58 PM) *

Honey,am venit si eu sa te pup! pupic.gif O zi usoara la lucru!

pupic.gif pupic.gif hug.gif
lliliana
Neatza scumpika...O sa reusheshti tot ce ti-ai propus. Ai sa vezi ca potzi. pupic.gif hug.gif
amalia0701
O zi frumoasa sa ai pupic.gif
aki
Salut Honey.Vrem o poza cu tine la Paris. pupic.gif
ina_ceva
Buna, honey give_rose.gif !!
Ce mai faci? Ceva nou pe la serviciu?
Au intrebat fetele de tine la intalnire pupic.gif

O zi placuta in continuare!
honey79
Bine v-am gasit, frumoasele mele dragi.

Va pupic pe toate si va imbratisez cu drag pe fiecare in parte.
Eu am cateva zile agitate la munca... vin seara foarte obosita, imi fac dusulet si ma bag in pat..Mai a maine de la 10 la 18:30 si apoi sambata si duminica sunt libera.
Sambata vreau sa merg in Mannheim la autocar, sa trimit scaunul cu rotile Mirelei.... apoi... ceva cumparaturi pentru vizita mea in Romania... poate Duminica sa reusesc sa ma odihnesc si eu un pic... asta dupa ce vin de la ..Bridal Shower. biggrin.gif

In alta ordine de idei... am mai scazut 200g biggrin.gif ... am schimbat si tickerul.. pap f multe fructe, legume...
Am pus cateva poze din Paris... doar cateva.... restul sunt pe telefonul meu si.. nu am cablu usb sa le descarc in calculator. Nu sunt cine stie ce, caci cum a mai spus, am ajuns seara si.. a doua zi dimineata ploua.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tupinik2005/...m?.dir=/2e96re2

Va pupic dulcic pe toate si va doresc o zi minunata, plina de voie bune si evenimente placute.

Ina... pupicei si tie. Ma bucur sa aud ca.. s-a intrebat de mine, sper ca s-a vorbit de bine .. la adresa mea. biggrin.gif He he.... si daca nu, asta e.. eu tot va pupic dulcic.

dany
Dragute pozele !!! Erai si cu sora ta ? Sper sa nu gresesc.Sanatate multa !!!
Karin
Ce frumoasa esti! pupic.gif Place la mine de tine! naughty.gif
Sa ai un wee odihnitor, ca stiu ca il astepti mult! pupic.gif
honey79
Pupicei de miere, scumpelor.
N-am mai intrat zilele astea, caci.... ca de obicei..am fost agitata.
Joi noaptea n-a putut dormi deloc... m-am uitat la 2 filme ( Vanity Fair si Sixteen Candels)...pe la 5 am ... mi-am umplut cada si mi-am facut baita.... iar la 9 am Vineri.. am plecat la munca.Vineri seara m-am bagat rapid in pat... iar ieri am fost in Mannheim la autocar... am trimis scaunul pentru Mirela. La noapte ar trebui sa ajunga... iar sotul Mirelei sa-l ridice.
Acum ma pregatesc sa ma fac frumusica..si sa plec la Bridal Shower-ul prietenei mele.Sper sa nu tina prea mult, caci as vrea sa vin acasica si sa fac un pic de curatenie prin casa...caci de maine..iar incepe o saptamana obositoare la munca.

Karin scumpica... multumesc frumos. Ma faci sa rosesc..biggrin.gif

Pupicei dulcei scumpei tuturor si... o zi minunata va doresc, plina de voie buna si relaxare.
dany
CITAT(danyhoney @ 02-11-2006, 11:28 PM) *

Dragute pozele !!! Erai si cu sora ta ? Sper sa nu gresesc.Sanatate multa !!!

Multumesc pentru "raspuns" , Honey . Am inteles : nu voi mai scrie in jurnalul tau......
honey79
Neata si bine v-am gasit, dragele mele.

Dany... scuze daca am omis sa-ti raspund. Cum am mai zis, am avut cateva zile agitate. Tu, ar trebui sa stii foarte bine ce inseamna asta. N-a fost rautate sau altceva...pur si simplu... am omis, farasa realizez acest lucru.
Iti raspund acum, si sper sa nu fii suparata.Da, eram cu sora mea. Ea ne-a aratat un pic Parisul, caci a locuit acolo ceva timp.

Va pupic dulcic pe toate si va imbratisez cu drag pe toate,dorindu-va o saptamana superba si o zi de Luni minunata, pline de evenimente placute.
honey79
Yuppy... am schimbat ticker-ul... am pierdut 1kg, saptamana trecuta. Il declar nul. biggrin.gif
Pana acum am papat asa:

1 cafea cu lapte si indulcitor = 0p
1 iaurt Activia cu capsuni = 1,5p
1 para = 0p

Nessie
cheer.gif Felicitari pentru kilogram!! Sa mai traga si altele dupa el! blum.gif

O saptamana frumoasa iti doresc! pupic.gif
ina_ceva
give_rose.gif Bravo pentru schimbare tiker!!!
pupic.gif hug.gif
Un inceput de saptaman cat mai linistit!!!
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Felicitari pentru kg declarat nul.
Io am cumparat sambata un sandwich maker si in weekend am mai gresit si io mad.gif , asa ca nu am curaj sa ma urc pe cantar.
lliliana
Scumpika...pup pe toate partzile...imbratzishez. hug.gif
julyalina
buna dimineatza honey! floare.gif
felicitari pentru kg disparut cheer.gif sa fuga si celelalte in plus dupa el naughty.gif
amalia0701
Servus iubita!
O zi frumoasa sa ai pupic.gif
aki
Salut Honey.Sa te aiba Dumnezeu in paza pentru gestul facut pentru Mirela.Pup pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.